(El)Gondolkodtató
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
mért mit csináljunk...talán légkalapáccsal üssün egymást ? 😄
vagy barbie babával jáccunk ?: XCFFXC
az ember nem uralkodik a Földön, max magáról öntelten ezt hiszi
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
nemtom, szerintem meg normális ember nem verexik az utcán
még ha tesztoszteronnal telipumpált fiatal hím is
önteltségbõl 5-ös, méghogy uralkodni...
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Egy fiurol szol aki magas,nagy termetü mégis csöndes és visszahuzodo...ha valaki beszolt valamit neki,nem mondot semit,kerülte a bunyokat stb...viszont 6 év telt el,és máris mekorát javult.mostmár ha valaki beszol neki máris visszasol,ha valaki ütögeti máris visszaüt...
Igen,sporton is lelehet vezetni,valaki pl számitogépes játékokon vezeti le (pl doom vagy egyéb ilyen gyilkolos😄 )
Persze valaki valamit az adrenalin miatt is csinálja.
BARÁTI TALI, ha nem szeretkeznek és nem is fizeti a srác a kávét!
LEHÚZÁS, ha a pasi fizeti a kávét és cserébe nem szexelnek!
Hapedig nem fizeti a kávét de megdugja az a MÛVÉSZET!
Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!
Nos agresszió! Én úgy vélem agresszió mindenkiben van csak különbözõ személyeknél, különbözõ formákat ölt természetesen különbözõ mértékben is! Van aki tesz érte, hogy agresszióját levezesse (pl.: sportol), vagy valami más tevékenységet végez amiben fel tudja azt élni, dolgozni! Én alapvetõen nemvagyok agresszív fajta, de belõlem is ki lehet hozni ezt a tulajdonságot fõleg a szeretteim bántásával (ez sztem sok embernél van így)! A stresszes élet szerintem nagyobb mértékû agressziót is hordoz magában.
De ha túl nagy a mosoly, elõbb-útobb biza az üveg megreped!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Volt, h a népesség 100%a dolgozna. Asszem azt hívják kommunizmusnak. Dolgozni és hasznot hajtani nem ua. Valakinek fizetni is kell a munkáért. És ha nincs munka? Meg nem csak 2kezi munkásokra van igény (amit gépek sokkal hatékonyabban tudnak elvégezni). Már sok-sok éve tanulok és még folytatom jópár évig. Vannak, ahol egyik napról a másikra élnek tömegek. Ott nincs ilyen lehetõség.
Inkább mi lenne, ha minden piszkos munkát robotok végeznének el?
miért te?
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
szerintem magáért beszél 😛
fõleg Vangelis, Enigma, Jean-Michelle Jarre, Kraftwerk, Daft Punk, Joe Satriani, Nightwish...
Ha dühös vagyok, akkor viszont Slipknotot vagy KoRnt hallgatok. Ha meg jó kedvem van, akkor bármilyen rockzene jöhet, csak gyors legyen.
.:Agresszió:.
#47 Hát az anyagi jólét, biztonság azért egy kiegyensúlyozótt hátteret ad és kultúrális hatása sem elhanyagolható! <#eljen>#eljen>