(El)Gondolkodtató

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kabuto0
Aki csak úgy bánt valakit,vagy mert felidegesit ugy hogy erre a piros fokra ér az agya,igy ütögeti veri össze vissza,tárgyal,vagy lábal kézzel.

Shadowkiller
Mégis kire lehet mondani, hogy agresszív? Kabuto0-ék hszeit olvasva ez egy érdekes kérdés! Az tény, hogy az agresszió mindenkiben ott lappang, de mi az a pont amin túl valakire kijelenthetõ, hogy agresszív! Az, hogy az engem érõ támadásokat "megtorlom" sztem még nem hozható ki arra, hogy agresszív természetû vagyok hiszen csak a bizonyos helyzetben volt agresszív megnyilvánulásom! És tulajdonképpen ez egy automatikus mechanizmus sztem, hogy az én-ünk védi magát, hol szavakkal, hol tettekel! Nos akkor tulajdonképpen szerintetek ki az akit ténylegesen agresszívnak lehet nevezni?

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

Shadowkiller
Nos ha már öngyilkosság megint szóba jött végülis az is az agresszió egy "gyönyörû" levezetése! És a legdúrvább az egészben, hogy elkövetõi nagyobb fájdalmat tudnak vele okozni, mint bármi mással mégha pont az is lenne a céljuk, hogy senkinek ne ártsanak (szeretteik)!

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

Shadowkiller
Mike! Köszi az üzit nagyon igazad van! Már fel is vettem a kapcsolatot a gyártóval, hogy legyen szíves önkényuralmi jelképektõl mentessé tenni a cuccot mert még a végén meglincselnek <#vigyor3>! Hát sajnos sok minden mást nem tok tenni ezt dobta a gép <#buck>!

Dying Soul
Ha öngyilkos leszel rá, akkor az is jól jön ki? Végülis igen, neked biztos. Másoknak kevésbé (szeretteid).

Kabuto0
nem há,de azért ütjün egymást xD
mért mit csináljunk...talán légkalapáccsal üssün egymást ? 😄
vagy barbie babával jáccunk ?: XCFFXC

Kabuto0
jah de ha már ennyi pénze van akkor azért adományozzon is,figy otvan pl 90 milliárd a nyakában,abbol még egy 1 milliot sem tudna adományzni ? vagy legalább egy db 10.000-st ? szerintem igen,és igyis böven sok pénze marad.

Mike
roppant egyszerû: a véleményem a tiédtõl eltérõ
az ember nem uralkodik a Földön, max magáról öntelten ezt hiszi

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

akkord oszd meg velünk a véleményed hamár így lolozol
_Atti_
jah ezt elég könnyû kimondani😄 (azért is irtam hogy biztos nem elsõnek jut szmbe) //de azért tuttam vki beleköt az eredetébe😛

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Mike
na jó, de ez nem is igazi verekedés 😊

Mike
gondolj arra, hogy az aranymûvesnek is meg kell élnie valamibõl

Kabuto0
félreértettél... nem verekszem az utcán,csak a suliban...ottis nem bunyo létre,pl ütem verem aztán osztáylfönökit meg igazgatoit kapok,hanem csak igy megütögetem,pl egy kicsit beleütök a vállába,mert megütött,ez igy megy néha,de ez nem rossz indulatból,hanem csak hülyéskedés...

Mike
szóval azért verexel, de nem vagy agressziv
nemtom, szerintem meg normális ember nem verexik az utcán
még ha tesztoszteronnal telipumpált fiatal hím is

Mike
"ma az ember uralkodik a földön" nem akarok gunolódni, de ez mekkora LOL
önteltségbõl 5-ös, méghogy uralkodni...

Kabuto0
khmm....ezt hallottam kb 1 éve ... mégsem te találtad ki ...

"Agresszív gyereknek addig jár a korsó a kútra, amíg több nap mint kolbász!"
_Atti_
az agressziv ember mottoja: Porból lettem , porrá leszel! 😊 (most találtam ki de biztos kimondták már😄 )

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Kabuto0
Igen ! Még a legcsöndesebb emberböl is lehet egy agresziv eset,csak meg kell találni a gyenge pontját ! Ezt már tapasztaltam az osztályban,kis mesélés ha nem hariztok;
Egy fiurol szol aki magas,nagy termetü mégis csöndes és visszahuzodo...ha valaki beszolt valamit neki,nem mondot semit,kerülte a bunyokat stb...viszont 6 év telt el,és máris mekorát javult.mostmár ha valaki beszol neki máris visszasol,ha valaki ütögeti máris visszaüt...

Igen,sporton is lelehet vezetni,valaki pl számitogépes játékokon vezeti le (pl doom vagy egyéb ilyen gyilkolos😄 )
Persze valaki valamit az adrenalin miatt is csinálja.

Kabuto0
én nem vagyok agressziv emberke,csak ha felbsszák az agyam akkor,de akkor vagy kap egy nagy ütést,ha meg interneten van ez akkot jo nagy beolvasást a pofikájába,de több modom is van rá. külömben nyugodt ember vagyok.

zmeor
upup

leszarom a konfigod...

Az agresszió szerintem az ember egyik legalapvetõbb tulajdonsága. Ahogy Shadowkiller is mondta, mindenkiben megvan. Szerintem az agresszió nagyban hozzájárult ahhoz is hogy ma az ember uralkodik a földön.
A RANDI az az amikor egy pasi és egy csaj azé találkozik, h a pasi fizessen a lánynak egy kávét, majd ezért reménykedik h rövid idõn belül feldobhatja a kocsiján a motorháztetõre és megszeretkezi
BARÁTI TALI, ha nem szeretkeznek és nem is fizeti a srác a kávét!
LEHÚZÁS, ha a pasi fizeti a kávét és cserébe nem szexelnek!
Hapedig nem fizeti a kávét de megdugja az a MÛVÉSZET!

Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!

Shadowkiller
Szépjóreggelt avagy napot!
Nos agresszió! Én úgy vélem agresszió mindenkiben van csak különbözõ személyeknél, különbözõ formákat ölt természetesen különbözõ mértékben is! Van aki tesz érte, hogy agresszióját levezesse (pl.: sportol), vagy valami más tevékenységet végez amiben fel tudja azt élni, dolgozni! Én alapvetõen nemvagyok agresszív fajta, de belõlem is ki lehet hozni ezt a tulajdonságot fõleg a szeretteim bántásával (ez sztem sok embernél van így)! A stresszes élet szerintem nagyobb mértékû agressziót is hordoz magában.

<#eljen><#vigyor3>

Kmarha
kiegészítés:

De ha túl nagy a mosoly, elõbb-útobb biza az üveg megreped!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
Az élet olyan, mint egy tükör. Ahogy belenézel, úgy nézz vissza rád

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

joebacsi
punci

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Aki depressziós, azzal mi legyen?

Volt, h a népesség 100%a dolgozna. Asszem azt hívják kommunizmusnak. Dolgozni és hasznot hajtani nem ua. Valakinek fizetni is kell a munkáért. És ha nincs munka? Meg nem csak 2kezi munkásokra van igény (amit gépek sokkal hatékonyabban tudnak elvégezni). Már sok-sok éve tanulok és még folytatom jópár évig. Vannak, ahol egyik napról a másikra élnek tömegek. Ott nincs ilyen lehetõség.

Inkább mi lenne, ha minden piszkos munkát robotok végeznének el?

de õk tudják hogy komolyan sosem vagyok agresszív, hogy csak hülyéskedem 😊

miért te?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

"Azért élj, hogy élvezd, ha nem teszed, nem érdemes élned."

szerintem magáért beszél 😛

Kabuto0
agreszionak nem jo lenne,mert az emberek megilyednek töled,félnek,igy nem elsz haverod,se barátnöd ha fiu esetben van ez ... adrenalin felugrás rulzz ^^

ha már itt vagyok, beírok amit kitûztek arra: Agresszió rám nagyon nem jellemzõ, ha mégis így látnak az színészkedés és hülyéskedés 😄

ehh én nem vagyok ennyire zeneõrült, de érezhetõen hiányozni kezd a zene ha nem hallgatok 😄
fõleg Vangelis, Enigma, Jean-Michelle Jarre, Kraftwerk, Daft Punk, Joe Satriani, Nightwish... ezek bármelyikétõl képes vagyok pár perc alatt lenyugodni akármennyire zaklatott-ideges-dühös vagyok 😊

Ez igaz. Nekem is nagyon fontos a zene. Szinte lételemem. Volt, hogy pár napig nem hallgattam és egyszercsak azt kezdetm érezni, hogy valami hiányzik, feszült voltam és ideges. Aztán hallgattam egy kis zenét (Gregorian-t vagy Paradise Lost-ot) és mindjárt jobban lettem tõle. Úgymond terápiás kezelésnek is használom.
Ha dühös vagyok, akkor viszont Slipknotot vagy KoRnt hallgatok. Ha meg jó kedvem van, akkor bármilyen rockzene jöhet, csak gyors legyen.

gúd nájt
Kabuto0
Viszont--><#integet2><#wave><#bdead>

Shadowkiller
Oksa jóéjt mindenkinek! <#fogmosas><#sniffles>

Kabuto0
akkor holnapig aktiválodjatok fel,és ma este szedem össze a gondolkatokat,na meg a suliban orán xD

Shadowkiller
Na ez engem is nagyon érdekel!

ehh erre írtam egyszer egy novellát
én mingyár befejezem mára, majd holnap aktívkodom ígérem😊
Shadowkiller
Mára kicsit megfáradtam hosszú napom volt de holnap délelõtt jönnek majd a gondolatok!

Kabuto0
Nah hogy menjen a topik,itt egy téma,mindenki irjon rá saját gondolatai lapján elképzelt dolgokat,véleményt,vagyis ez a topk lényege ... 😄

.:Agresszió:.

Shadowkiller
Azér az nem semmi!! Hát igen ilyen világban élünk!
#47 Hát az anyagi jólét, biztonság azért egy kiegyensúlyozótt hátteret ad és kultúrális hatása sem elhanyagolható! <#eljen>

direkt😄 még meglincselnek itt😄
Kabuto0
enyhén fogalmaztál 😄

természetesen, le vagyunk maradva néhány évtizeddel tõlük😊
Kabuto0
hm...ez számomra igen érdekes... errõl nem hallottam,de megérdeklödöm,ha igaz,akkor wof ...

Fido4life
tudom, megigérem ez volt az utolsó..😊