Fable 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
nem, az egy használt prémium

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Risu Führer
ma voltam a gyõri saturnba és ott ki van rakva xbox360-on a Fable 2.sajna csak a lány karakterrel lehetett menni és csak a gyakorló küldetésekig jutottam el de nekem nagyon tetszett.grafikailag sztem ugyanolyan mint az elsõ rész és a játékmenet sem sokban változott.vannak érzelmi megnyilvánulások mint az elsõ részben és ami nagyon teszett hogy volt egy olyan küldetés amikor megbíztak hogy egy raktárban lõjek le bogarakat de közben egy másik ember azt mondta hogy inkább verjem szét a raktárat amiért aranyat kaphatok és választanom kellett hogy mit csináljak.ez nagyon bejött.nagyon nagyon remélem hogy lesz pc-re.

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Mike at home
jaja, de 35k az a full fapad?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Voltan
Egy ilyen név kizárt, hogy bukjon. Lehet, hogy szar lesz, de hogy anyagi bukás nem, az tuti.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

rotator
Nem tudom, úgy egyáltalán a játékokhoz mennyi köze van a B&W óta, mert olybá tûnik, minta emberünk az utóbbi években már csak valamiféle zavaró marketingtényezõ lenne a nevével fémjelzett játékok kapcsán. :/

molinak nemsok köze van a pcs verzióhoz, nem õ dönt

ha a kiadó azt mondja hogy legyen akkor lesz, vagy õk portolják át vagy más

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

rotator
Annyiból valóban számít, hogy a releváns fórumokat innentõl kerülni kell, nehogy valamelyik okostojás "véletlenül" spoilerezzen valamit.

Kandurex
nem változtat a tényen: õk már ma játszanak vele, és csak ez számít

rotator
Olcsó húsnak...

dante3
Hát, már nem egyszer gondolkodóba estem ez ügyben!
Csak lcd tv-is kéne hozzá, lakásfelujítás meg elvitte a lovét!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Kandurex
a rossz hír, hogy arra még bejelentve sincs,...boxra amúgy ma jött még a FarCry2 is

(lassan be kell látni, aki játszani akar, az vesz egy konzolt is a gép mellé,...most 35k láttam x360 -at,..nem pénz érte)

dante3
box-ra már kijött! pc-st akarok!!!<#szomoru1>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Mike at home
casual - ajaj 😞

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

rotator
Lehet, hogy mégse kéne forszírozni a PC-s verziót...

http://kotaku.com/5061431/molyneux-more-about-emotions-less-about-trees

Molyneux levélben kérte a kritikusokat, hogy kicsit más szemszögbõl próbálják megközelíteni a játékot, mint az szokás. Nem rpg-s szemszögbõl. Egy casual játékos szemszögébõl. És én még reméltem, hogy az elsõ rész elveszstegetett potenciáljait ebben majd beteljesítik... :/

Jó, persze, igazad van... De a pesszimisták, mint én, mindig a legrosszabbra gondolnak. Legalább nagy lesz az öröm, ha majd bejelentik PC-re 😄
pont úgy csináltok,mint a GTA4 esetében...elõzõ részt is 1 évvel késõbb portolták,itt is legkorábban jövõ tavasszal bedobják a piacra...van akkora nagy név,pláne,hogy folytatás...
Akarok venni egy xbox360 konzolt. Csak nem tudok 😛 És ha a Fable 2 nem jön ki PC-re, akkor lopok egyet xD (ehh... ez természetesen túlzás 😛)
Mike at home
akkor majd megvesszük azt is, np
ha lesz erre zsém, befigyel ide a pc mellé egy box is, és akkor nincs gond

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Kandurex
tök egyszerû, ha konzolon megbukik, nem lesz PC -n, ha sikeres lesz, akkor nincs gond

wedge31
A Videogamer portál készített egy nagyobb interjút a Lionhead fõnökével, amibõl kiderült, hogy a játéktervezõ jelenleg nem tartogat sem negatív, sem pozitív bejelentést a Fable 2 PC-s verziójával kapcsolatban, és megjegyezte, hogy az elsõ rész átiratát sem a konzolos verzióval együtt árusították.
„Ha emlékeztek, akkor a Fable elsõ részét, sem azonnal adtuk ki PC-re, azt hiszem, nem is egy idõben jelentettük be. Jelen pillanatban sem negatívat, sem pozitívat nem mondhatok a Fable 2 PC-s verziójáról.”

Mikor megkérdezték arról, hogy lehetséges-e, hogy a PC-s verzió csak késõbb jelenik meg, Molyneux ezt felelte:

„Gondolhatod, hogy rengeteg olyan dolog van, ami miatt hatalmas bajba kerülnék, óvatosnak kell lennem.”

Ezek szerint van még remény, hogy a sokak által várt RPG a jövõben mégis megjelenik a személyi számítógépekre, és talán -- úgy, mint az elsõ rész esetében --, egy kibõvített és javított verziót kapunk, amiben kiküszöbölik az esetleges hibákat, amiket Molyneux korábban említett.

PC GURU

Hát igen a remény hal meg utoljára.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

rotator
PC-re egyáltalán nincs bejelentve.

csá PC-re oktoberben jön ki?????
Történetesen ezt most játék közben realtime megmutatta. Ráadásul a game kész van októberben megjelenik. Ha nem karácsonyig tutituti.
Grove4
Végre megtudtuk, hogy mit is tartalmaz az októberben megjelenõ Fable második részének gyûjtõi kiadása, amely néhány értékes dologgal kedveskedik a rajongóknak.

Ugrás a galériához
Peter Molyneux nagyszerû játékának folytatása hamarosan elérherõ lesz, ám a normál verzió mellett megvásárolható lesz egy gyûjtõknek szánt változat is. Ennek a csomagnak a tartalma egy kulisszák mögé betekintést engedõ DVD, egy Hobbe figura, Live trial kártya, néhány ingame meglepetés, valamint található a csomagban concept artokat tartalmazó kártya is. A megjelenés október 31-én várható, egyelõre csak Xbox 360-ra.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Risu Führer
honnan todd hogy meglesz? Molyneux bácsi sokat szokott ígérni amik közül csak a játék megjelenésekor lehet tudni hogy mit tart be 😊

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Megnéztem és ez az a játék ami nekem kell. Most azonnal is késõ.
épp a fable-val játszom és amit hiányolok belõle az itt megvan. Szal tuti lesz.
De sajna még nincs hír róla.
JaSoN HuNTeR
ja kiadják.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

PC-Gurun azt olvastam hogy kiadják PC-re
Ez jól hangzik. Vajon egy évet kell majd rá várni vagy kettõt ha egyáltalán kiadják pc-re. Remélem igen de jó lenne valami hírt hallani arról hogy tervezik-e a kiadásást pcre vagy ilyesmi.
Prince23
rotator
Ahogy elnézem a bemutatókat, jó lesz ez Fable 1.5-nek is...

Kiváncsi vok mikor jön majd ki pcre. Remélem nem váratnak sokáig de azért örülnék ha már lenne valami hír arról hogy egyáltatlán kijön-e pcre?
szucsy89
azért ezek alapján már jóval jobb a graf mint az 1é....de nem várok sokat ettõl a játéktól, bár az 1tetszett, ez most vhogy nem fog meg a videók alapján
Prince23
Prince23
The Protector
A fény szûrõdõs egffekten kívül uyganaz szinte mint az 1.Nem mintha az 1 szalenne garfikailag.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Rage47
VRSDM
sajnálom de ez egyre rondább. elsõ 3 shot-on komolyan állam ejtettem, de még a hihetõség határán belül volt, szóval elhittem, és bíztam molineux-ba...
hát hiába, detto mint az egy. :|

u dont have to listen anybody else but me

Grove4
A Lionhead mesélt kicsit a Fable 2-ben utunkba kerülõ karakterekrõl, szerepükrõl, a velük kapcsolatos érdekességekrõl.

Dene Carter kreatív igazgató ömlengett az NJK-król, és büszkén kijelentette azt is, hogy valószínûleg a játéktörténelem egyik leggonoszabb karakterét sikerült megalkotniuk. Minden ember, akivel összefutunk, valamilyen kisebb-nagyobb hatással lesz a fõ történetszál kimenetére is, és egyben "morális iránytûkként" fog szolgálni (hogy ez pontosan mit jelent/hogyan nyilvánul meg, az nem világos). Mindannyian egyedi, érdekes háttértörténettel rendelkeznek, ám elõfordulhat, hogy egyesekkel nem találkozunk, mert korábbi cselekedeteink következményeként egyszerûen nem léteznek (mert nem úgy alakult az életük, hogy ott legyenek, ahol amúgy lenniük kéne). Egyes emberek bizalmát úgy nyerhetjük el, hogy segítünk nekik, mások felszínesebbek, és a kinézetünk alapján döntik el, hogy miként állnak hozzánk. Mivel ez elég bonyolulttá válhat, így lesz egy külön rész a kezelõfelületen, ahol láthatjuk, hogy kit mi "hajt", mit kell tennünk, hogy szimpatikussá váljunk a szemükben.
Hogy pontosan hány emberrel fogunk összefutni, azt Carter nem árulta el, azonban azt igen, hogy 60 órányi párbeszéd van a játékban.

Szerintem biztos hogy jönni fog,mert Mulinex szereti a PC-t.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Kandurex
jönni fog, mondjuk PC -re, hasonlóan, mint a GTA IV., még be sincs jelentve 😞

JaSoN HuNTeR
jöhetne már!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Grove4
3 Új kép

Mike at home
"Megjelenés 2006 decemberében és egyenlõre Xbox360-ra várható csak!
(Letöltés: Letöltések/Videók/Fable2)

forrás: www.gamekapocs.hu
Ulukhai Dátum: May 26 2006 20:44:36"

http://fablehun.atw.hu/

kemény 😊

Mike at home
ha boxos lesz, veszek boxod, mnem zavar
remélem majd rá tudom dugni a wide monitorkámra, pc tetején a box elfér, jó lesz az
bár nekem a ps kontrollere jobban beön, no meg ha nem muszály, ne már picipuha, de ez igazából lényegtelen

Mike at home
jó kis játék lesz ez, már amit a pöceguruban errõl olvastam
vki beszkennelhetné azt a pár oldalt
ezért nem adok ki 2k-t

szucsy89
valamikor biztos...
Kandurex
nem tudom, az nem box exkluzív

rotator
Miért, az jön?

Áh, biztos jönni fog, az elsõ része is kijött...