453
  • adammmmmmm
    A fable 1 nél hogy is volt? Az is csak konzolra készült elöször de kiadták pcre is. (valaki le írniá pontosan hogy volt mert én csak azután tudtam a fabléről hogy már rég megjelent pcre szal lehet hogy roszul tudom)
  • Istencsászár
    A képlet úgy szokott festeni hogy ha exluzívnak készül, akkor arra készül gőzerővel, ha ezt portálják utána főként Xboxról Pécére, az egy jó fél-egy év. Engem nem izgat mi min jelenik meg, legyen az multiplatform amit pécére készítettek, akkor is Xen játszom:)
  • csgj
    És aztán? A Fable 2 esetében miért ne lehetne korábban kezdett titkos fejlesztés? És ezzel még nem léptem át a realitás határát :P Én csak lelkesíteni akarom a várakozó pc-s népet :D DE legalább hihető érvekkel. Mégha szerinted nem is az :P

De egyébként neked hullamindegy mikor jön ki pc-re. Talán még örülnél is neki, ha egyáltalán nem jelentetnék meg a mi nyomorék platformunkon -.- Legalább a képünkbe röhöghetnél. (Persze ezzel nem védem a pc-s társaságot, hiszen ők is rendesen megrohamoznak titeket :P)
  • Istencsászár
    Mass Effect fél évre rá jött ki pécére.
  • csgj
    ... Ez nemtom mi akart lenni... Mindenesetre a Mass Effect-nél ez tényleg így volt. Xbox360 exkluzívként jelent meg, szó sem volt pc-s megjelenésről, és közben a magyar CD projekt már megkapta a feladatot, hogy fordítsa a PC-s verziót (asszem 2007 szeptemberében :P). - Ezt az infót én egy elvileg megbízható forrásból tudom :P
  • rotator
    A GTA IV meg január óta, lol.
  • csgj
    *hm... hibajavítás: "..is sokáig titokban.."
  • csgj
    Mert te a Lionhead-nél dolgozol ugyebár, és mindent tudsz a fejlesztéséről -.- (a Mass Effect PC-s verziója is sokáig is titokban készült, bár igaz, hogy az a Microsoft marketinges baromsága miatt volt így... hosszú leírni az egész ügyet :D)
  • adammmmmmm
    Üneprontó. Na mind1 nem gondoltam komolyan nehogy azt hidd de már kivánics lennék mi az a bazi nagy bejelentés. (aszem a gamekapocsni cikkben azt írták hogy hétfőn vagy roszul tudom?)
  • Istencsászár
    persze titokban, minden erővel a 360as verziót csinálták, pécés verzió jövő nyárra lesz ha lesz...
  • Prince23
    Marketing szempontból dec 24-25 lenne a legalkalmasabb a megjelenésre. plázákba, stb
  • adammmmmmm
    Akkor már inkább hagyák a csavargatást itt a végén és rakják be a 3 elejébe. És ha DLC-hez még túl korai akkor 3 az már főleg. A pc-ek nevében reménykedem hogy pc lesz. Ami igazán boldogá tené a népet (ami csak álom marad), hogy már kész a pc csak a fejlesztését titokban tartották és december 6-ától már kapható. De az bazi nagy bejelentés lenne.
  • Istencsászár
    Ha új küldetéseket ad akkor igen, vagy továbbviszi a főszálat, bár az eléggé lezárult, de kis trükkel lehetne csavarintani rajta 720 fokot:D aztán valami kisülhet belőle... de belegondolva azért még korai a DLC, max olyan 2009 tavaszára, nyárra, hiszen most jött ki 1 hónapja.
  • adammmmmmm
    A fable 1 és 2 jó játék de ezek hülyék:D
  • csgj
    Hogy legyen még egy reklámuk a bejelentés eltolásáról is -.- :P
  • adammmmmmm
    Szerintem a fable 2 pc-re elöbb van mint a fable 3. A fable 2 dlc meg nem nagy bejelentés még a boxosoknak sem olyan nagy mint ahogy beálítják. De ki tudja. A pc-seknek nagy hír lenne. De mindenki döntse el mi lesz. Azt viszont valaki elmondhatná mi értelme van eltolni egy bejelentést?
  • rotator
    Az esélyek szerintem: Fable 2 DLC > Fable 3 > Fable 2 PC-re
  • csgj
    Bejelentették, hogy eltolták a bejelentést? És aztán lehet, hogy a bejelentetten eltolt bejelentésen is egy újabb bejelentést fognak ígérni "-.-

Ehehehh... Btw, sztem azt fogják bejelenteni, hogy PC-re is jön. Szinte 100%. És legyen is igazam :P
  • rotator
    Eltoltám a NAGY bejelentést jövő hétre, lol.
  • JaSoN HuNTeR #194
    mivel PC egy kifonomultabb játékot kapunk:)
  • rotator
    Esetleg az lesz, hogy Peter Molyneux leáll a bolondgombáról, és a jövőben csak olyan kijelentéseket tesz, aminek valóságalapja is van. ;)
  • Istencsászár
    A kettő nem zárja ki egymást, majd kiderül.
  • csgj
    Tudjuk, hogy téged nem érint a PC-s megjelenés, és jobban örülnél egy kiegészítőnek... De attól még nagy bejelentés lenne a PC-seknek (akiknek nincs xbox360-uk).
  • adammmmmmm
    Ez azért nem semmi. Bejelentik a bejelentést. Hamarosan mi lesz? Bejelentik a bejelentés bejelentését? Remélem én is hogy pc-s lesz. Minket nem hagyhatnak ki ebből a játékből. És ha karácsonyra készül el akkor meg lesz a meglepetésemXD
    XD
    XD
  • wedge31
    Az lesz tuti ,de az idöpont valszeg 2009 Q1 lesz ,bár jó lenne még az idén.
  • Kandurex
    És gondolod, hogy egy DLC, "hatalmas" bejelentésként kell kezelni, ami ugye már eleve létező menü pont,...vagy csak a Lionhead is eltanulta a Blizzard -tól a semmi felfújását, emlékszünk még az "O rly?" időszakra, amikor bejelentették a már bejelentett kiegészítőjüket?
  • Prince23
    Én azt várom, h a konzolos bejelentéssel egyidejüleg pluszban bejelentik, h PC-re is kiadják majd a gémet, mondjuk dec. 25-ig. az ám a marketingfogás lenne még hangulatilag is
  • Istencsászár
    ( van egy menüpont a játékban ami, jelenleg nem használható egyelőre => letöthető tartalmak )
  • Istencsászár
    Akartam mondani DLC.
  • Kandurex
    Korai lenne még a kiegészítőről beszélni,...de azért mekkora kamuság már, bejelentik, hogy bejelentenek valamit, ez ám, tököm xD
  • wedge31
  • Istencsászár
    "minden Fable 2 rajongók számára"
  • Istencsászár
    Az aztán nagyon nagy bejelentés lenne... valami kiegészítő vagy ilyesmi remélem.
  • Prince23
    Óriási bejelentés!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Van egy tippem: Isten adja, hogy ezzel a hatalmas bejelentéssel "megszületik" a PC verzió is
  • Istencsászár
    Hát én ezen nem látok semmi olyat, azt hittem valami elfuserált trélerről beszélsz:) Ezek "kivégzések" extra erős ütések amikor a kamera átvált, a karaktereket kiemeli a hátteret elmossa és lassítva mutatja, ahogy kapja az ellen a hatalmas ütést. Hasonló mint az Assassin's Creed-ben.
  • Mike at home
    csak url, mert HD
  • Mike at home
    ok, mindjárt linkelem
  • Istencsászár
    Várni lehet, mert nincs bejelentve sem.
  • JaSoN HuNTeR #175
    PCre mikor jön ki?:D mindenki arra vár már!
  • Istencsászár
    Ezt nem értem, melyik videóban láttál ilyet?