Fable 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
ha a kiadó azt mondja hogy legyen akkor lesz, vagy õk portolják át vagy más
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Csak lcd tv-is kéne hozzá, lakásfelujítás meg elvitte a lovét!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
(lassan be kell látni, aki játszani akar, az vesz egy konzolt is a gép mellé,...most 35k láttam x360 -at,..nem pénz érte)
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
http://kotaku.com/5061431/molyneux-more-about-emotions-less-about-trees
Molyneux levélben kérte a kritikusokat, hogy kicsit más szemszögbõl próbálják megközelíteni a játékot, mint az szokás. Nem rpg-s szemszögbõl. Egy casual játékos szemszögébõl. És én még reméltem, hogy az elsõ rész elveszstegetett potenciáljait ebben majd beteljesítik... :/
ha lesz erre zsém, befigyel ide a pc mellé egy box is, és akkor nincs gond
„Ha emlékeztek, akkor a Fable elsõ részét, sem azonnal adtuk ki PC-re, azt hiszem, nem is egy idõben jelentettük be. Jelen pillanatban sem negatívat, sem pozitívat nem mondhatok a Fable 2 PC-s verziójáról.”
Mikor megkérdezték arról, hogy lehetséges-e, hogy a PC-s verzió csak késõbb jelenik meg, Molyneux ezt felelte:
„Gondolhatod, hogy rengeteg olyan dolog van, ami miatt hatalmas bajba kerülnék, óvatosnak kell lennem.”
Ezek szerint van még remény, hogy a sokak által várt RPG a jövõben mégis megjelenik a személyi számítógépekre, és talán -- úgy, mint az elsõ rész esetében --, egy kibõvített és javított verziót kapunk, amiben kiküszöbölik az esetleges hibákat, amiket Molyneux korábban említett.
PC GURU
Hát igen a remény hal meg utoljára.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ugrás a galériához
Peter Molyneux nagyszerû játékának folytatása hamarosan elérherõ lesz, ám a normál verzió mellett megvásárolható lesz egy gyûjtõknek szánt változat is. Ennek a csomagnak a tartalma egy kulisszák mögé betekintést engedõ DVD, egy Hobbe figura, Live trial kártya, néhány ingame meglepetés, valamint található a csomagban concept artokat tartalmazó kártya is. A megjelenés október 31-én várható, egyelõre csak Xbox 360-ra.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
épp a fable-val játszom és amit hiányolok belõle az itt megvan. Szal tuti lesz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
hát hiába, detto mint az egy. :|
u dont have to listen anybody else but me
Dene Carter kreatív igazgató ömlengett az NJK-król, és büszkén kijelentette azt is, hogy valószínûleg a játéktörténelem egyik leggonoszabb karakterét sikerült megalkotniuk. Minden ember, akivel összefutunk, valamilyen kisebb-nagyobb hatással lesz a fõ történetszál kimenetére is, és egyben "morális iránytûkként" fog szolgálni (hogy ez pontosan mit jelent/hogyan nyilvánul meg, az nem világos). Mindannyian egyedi, érdekes háttértörténettel rendelkeznek, ám elõfordulhat, hogy egyesekkel nem találkozunk, mert korábbi cselekedeteink következményeként egyszerûen nem léteznek (mert nem úgy alakult az életük, hogy ott legyenek, ahol amúgy lenniük kéne). Egyes emberek bizalmát úgy nyerhetjük el, hogy segítünk nekik, mások felszínesebbek, és a kinézetünk alapján döntik el, hogy miként állnak hozzánk. Mivel ez elég bonyolulttá válhat, így lesz egy külön rész a kezelõfelületen, ahol láthatjuk, hogy kit mi "hajt", mit kell tennünk, hogy szimpatikussá váljunk a szemükben.
Hogy pontosan hány emberrel fogunk összefutni, azt Carter nem árulta el, azonban azt igen, hogy 60 órányi párbeszéd van a játékban.
Szerintem biztos hogy jönni fog,mert Mulinex szereti a PC-t.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
(Letöltés: Letöltések/Videók/Fable2)
forrás: www.gamekapocs.hu
Ulukhai Dátum: May 26 2006 20:44:36"
http://fablehun.atw.hu/
kemény 😊
remélem majd rá tudom dugni a wide monitorkámra, pc tetején a box elfér, jó lesz az
bár nekem a ps kontrollere jobban beön, no meg ha nem muszály, ne már picipuha, de ez igazából lényegtelen
vki beszkennelhetné azt a pár oldalt
ezért nem adok ki 2k-t