Fable 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Marketing szempontból dec 24-25 lenne a legalkalmasabb a megjelenésre. plázákba, stb

Akkor már inkább hagyák a csavargatást itt a végén és rakják be a 3 elejébe. És ha DLC-hez még túl korai akkor 3 az már fõleg. A pc-ek nevében reménykedem hogy pc lesz. Ami igazán boldogá tené a népet (ami csak álom marad), hogy már kész a pc csak a fejlesztését titokban tartották és december 6-ától már kapható. De az bazi nagy bejelentés lenne.
Istencsászár
Ha új küldetéseket ad akkor igen, vagy továbbviszi a fõszálat, bár az eléggé lezárult, de kis trükkel lehetne csavarintani rajta 720 fokot😄 aztán valami kisülhet belõle... de belegondolva azért még korai a DLC, max olyan 2009 tavaszára, nyárra, hiszen most jött ki 1 hónapja.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

A fable 1 és 2 jó játék de ezek hülyék😄
Hogy legyen még egy reklámuk a bejelentés eltolásáról is -.- 😛
Szerintem a fable 2 pc-re elöbb van mint a fable 3. A fable 2 dlc meg nem nagy bejelentés még a boxosoknak sem olyan nagy mint ahogy beálítják. De ki tudja. A pc-seknek nagy hír lenne. De mindenki döntse el mi lesz. Azt viszont valaki elmondhatná mi értelme van eltolni egy bejelentést?
rotator
Az esélyek szerintem: Fable 2 DLC > Fable 3 > Fable 2 PC-re

Bejelentették, hogy eltolták a bejelentést? És aztán lehet, hogy a bejelentetten eltolt bejelentésen is egy újabb bejelentést fognak ígérni "-.-

Ehehehh... Btw, sztem azt fogják bejelenteni, hogy PC-re is jön. Szinte 100%. És legyen is igazam 😛
rotator
Eltoltám a NAGY bejelentést jövõ hétre, lol.

JaSoN HuNTeR
mivel PC egy kifonomultabb játékot kapunk😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

rotator
Esetleg az lesz, hogy Peter Molyneux leáll a bolondgombáról, és a jövõben csak olyan kijelentéseket tesz, aminek valóságalapja is van. 😉

Istencsászár
A kettõ nem zárja ki egymást, majd kiderül.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tudjuk, hogy téged nem érint a PC-s megjelenés, és jobban örülnél egy kiegészítõnek... De attól még nagy bejelentés lenne a PC-seknek (akiknek nincs xbox360-uk).
Ez azért nem semmi. Bejelentik a bejelentést. Hamarosan mi lesz? Bejelentik a bejelentés bejelentését? Remélem én is hogy pc-s lesz. Minket nem hagyhatnak ki ebbõl a játékbõl. És ha karácsonyra készül el akkor meg lesz a meglepetésemXD
XD
XD
wedge31
Az lesz tuti ,de az idöpont valszeg 2009 Q1 lesz ,bár jó lenne még az idén.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kandurex
És gondolod, hogy egy DLC, "hatalmas" bejelentésként kell kezelni, ami ugye már eleve létezõ menü pont,...vagy csak a Lionhead is eltanulta a Blizzard -tól a semmi felfújását, emlékszünk még az "O rly?" idõszakra, amikor bejelentették a már bejelentett kiegészítõjüket?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Prince23
Én azt várom, h a konzolos bejelentéssel egyidejüleg pluszban bejelentik, h PC-re is kiadják majd a gémet, mondjuk dec. 25-ig. az ám a marketingfogás lenne még hangulatilag is<#hehe>

Istencsászár
( van egy menüpont a játékban ami, jelenleg nem használható egyelõre => letöthetõ tartalmak )

Istencsászár
Akartam mondani DLC.

Kandurex
Korai lenne még a kiegészítõrõl beszélni,...de azért mekkora kamuság már, bejelentik, hogy bejelentenek valamit, ez ám, tököm xD

wedge31
<#levele><#kocsog>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Istencsászár
"minden Fable 2 rajongók számára"

Istencsászár
Az aztán nagyon nagy bejelentés lenne... valami kiegészítõ vagy ilyesmi remélem.

Prince23
Óriási bejelentés!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van egy tippem: Isten adja, hogy ezzel a hatalmas bejelentéssel "megszületik" a PC verzió is

Istencsászár
Hát én ezen nem látok semmi olyat, azt hittem valami elfuserált trélerrõl beszélsz😊 Ezek "kivégzések" extra erõs ütések amikor a kamera átvált, a karaktereket kiemeli a hátteret elmossa és lassítva mutatja, ahogy kapja az ellen a hatalmas ütést. Hasonló mint az Assassin's Creed-ben.

Mike at home

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ok, mindjárt linkelem

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Istencsászár
Várni lehet, mert nincs bejelentve sem.

JaSoN HuNTeR
PCre mikor jön ki?😄 mindenki arra vár már!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Istencsászár
Ezt nem értem, melyik videóban láttál ilyet?

Mike at home
és ettõl szellemképes?

Istencsászár
Nagy erejû ütéseknél lassítva adja be néha.

Mike at home
megnéztem a trailert, jónak néz ki
de mi ez a harc közbeni elmosódás? a játék is ilyen? ez vmi szupereffekt? mert nekem annyira nem jön be 😞

Xenu
Még az elején járok, és lenne egy kérdésem!
A kutyát hogyan lehet gyógyítani? Megsérült a lába, és elég lassan tud jönni...

Sometimes life hurst like hell

nem egészen ide tartozik, de most megint elkezdtem a feble elsõ részét, és gáz van a hangokkal, méghozzá a párbeszédeknél.... nem mindig lehet hallani amit mondanak az emberek.. elég zavaró:/ talán azért lehet mert 5.1es hangkártyám van és csak sima 2hangszórósan használom. Ha ez a baj, akkor vhol be lehet ezt állítani h jó legyen?

AntiHero
Holl látsz 10 pontot 9 és 9.5 pontotkat kapott. A durva az GTA 4 10 pontja mer az enm érdemel annyit vagyis az is csak 9-et.

Sok ujítás van azért benne, hidd el.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Voltan
Õszintén szólva nem értem, mi ez a hatalmas beájulás a Fable 2-õn a gamer oldalakon. Csak úgy röpködnek az A+-ok, meg a 10-esek. Mire fel, könyörgöm??? Persze, jó játék, jó játék, de azért –legyunk tárgyilagosak- totál abszolút ugyanaz, mint az elsõ rész volt.
OK, itt a kutya, és aranyos is meg minden, de ez azért nem egy akkora újítás.
Szóval nem rossz egyáltalán, de ez így inkább kiegészítõ, mint új rész. A 10 pontos értékelés durva túlzás. Nálam egy erõs 8.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Sziasztok . NEkem lenne egy problémám a Fableval kapcsolatosan . Feltelepítem a játékot , az elsõ müködésnél minden jó . EL is indul a játék, de aztán kilépek és ha mondjuk egy óra múlva el akarom idnítani akkor meg nem indul el merta "Fable exe hibát észlel ezért leáll"ezt kiirja és nem tom h miért van ez kérlek segítsetek pls

Szerintem ehhez nem kell,mert hiába írtam iylen sokat,igazából nem árultam el lényeges dolgokat.
Mike at home
makrók-spoiler!

Végigvittem egyszer jóként ,aztán rosszként.Van olyan küldetés amit tipikusan rosszként kell meg csinálni ,van amit csak jóként és ez kihat a világra.Már a játék elején,kihat a viselkedésünk,ha jók vagyunk az óvárós,(ahol lakunk kiskorunkban)kivirágzik mikor vissza megyünk 10 év múlva, ha rosszak akkor teljes nyomor tanya lesz.Aztán van egy két küldetés aminél választani kell, hogy meg csináljuk e vagy nem.Mert hát ha jók vagyunk nem mészárolhatjuk le a békés farmert,inkább segíteni kell neki,viszont ha rosszak akkor igen.Aztán vannak olyanok is amit meg csinálhatunk mindenképpen csak majd a végén el döntjük, hogy hogyan hozzuk ki a történéseket.Nagy hangsúlyt fektettek a munkára is.Jóként kovácsolhatunk,fát vághatunk vagy csapos lehet belõlünk,rosszként emebrablás,bérgyilkosság és persze betörés.Újítás valóban nincs eget rengetõ,de ettõl függetlenül szerintem egész jó kis játékot fabrikáltak össze.A harc rendszer totál 1 gombos,gondolok itt a kardra,fõként azt használja úgy is az ember.Szóval 1 gombbal kardozunk,egy gombbal lövünk és egy gombbal varázslunk.A vége elég sejtelmesre siekredett,nem lövöm el a poént.Szerintem minden fable és rpg rajongónak érdemes végig vinni legalább egyszer.Ja errõl jut eszembe ,ami nem tetszett az az hogy hõsünket akár be is irathatnánk egy néma kéz jeleket tanító iskolába ,ha már annyira nem szeret beszélni csak mutogat.Az egész játék során egy mukkot nem beszélt.Volt amikor beszéltek hozzánk és válaszadási lehetõség helyett egy idióta kézmozdulattal jelezhettük h tetszik a dolog vagy nem.Én meg értem ha nema akarnak belõle ilyen beszélgetõs bioware féle alkotást csinálni,de ahhoz képest h mennyit beszélnek nekünk és mi meg csak idiota kézjlekkel válaszolhatunk hát...igazán betehettek volna egy két szöveget a hõsnek ami közül választani lehet.
AntiHero
Kérlek meséld már el, miért nem jó a játék menet? (szintén játszom amúgy vele)

rotator
Mesélj!

rotator
Pont ugyanilyen választási lehetõségek voltak az elsõ részben is...
Akkor a kutyán és a majdan patchben kijövõ 😛 coopon kívül végülis miben tud többet, mint az elõd?

Prince23
Még nem jelentették be

Risu Führer
engem igazából egy ilyen játéknál a grafika nem érdekel a bugokat meg ott nem volt idõm tanulmányozni

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

pcre már a coopal együtt lesz kiadva? meg a javításokkal? vagy az is már aranylemez?
mikor jelenik meg?😛
Kandurex
Játszottam vele.

AntiHero
Ezt honnan veszed?

Kandurex
Feltéve, ha kijavítják a bugokat, csiszolnak a grafikán, meg jó alaposan feldobják a játékmenetet, mert amúgy elég sovány lett a Fable II.