juzosch#5
Nekem nem. Nekem kb 3-15 perc a villamos.
Mint írtam fogható lesz rendes csatorna is, te majd azt nézed. Csak jókor kezdődjön a film:)
Ha csak három perc lenne egy busz, vagy villamos út. Én speciel szinte bárhova megyek, az átlag buszút az húsz percnél kezdődik, ami alatt egy rakás részt megnézhetek...
juzosch#3
A mobil filmezés, és a mobil TV-zés az 2 dolog. És TV-zni még nem tudsz mobilon.
Természetesen a Zesmeraldát is tudod majd nézni az rtlklubbon (ha a csatorna támogatja), de a mobil-TV sek valszeg nem az esti filmnézést ejtik meg a telefonjukon, csak nem akarnak unatkozni villamoson. Azaz az esetek nagy részében csak pár percet akarják használni. És erre pont jók ezek a 3 perces sorozatok. Megnézed, röhögsz egyet és leszállsz a metróról, miközben a kedvenc sorozatod még a főcímnél sem jár, és el kell tenned.
raingun#2
Hát nem tudom minek kell ehhez speciális, új tartalom. Én a vonaton rendszeresen nézek filmeket a PDA-mon (néznek is nagy szemekkel...)
Jellemzően a héten ment sorozat részeket, vagy filmeket. Nem tudom mit lehet kezdeni 3 perces filmekkel.