167
Ki mit gondol erről? Mit szoktatok csinálni ezen a napon?
-
Dexantreal2 #167 Kinek milyen a mai napja? :D Nekem átlagos eddig szerencsére. -
jah , pont az iskola utolsó napja..:D akkor megyünk kirándulni is..:D fain lesz, már előre félek hogy mi fog történni, de kajra..:D valószínűleg majd minden eshetőségre fel fogok készülni és elviszem magammal majd a fél házat, hogy tuti legyen a dolog..:P -
Phat Smoker #165 nem hiszek benne, szerencsére nem vagyok babonás...gyors le is kopogom ;-) -
Június 13-> péntek -
szabin voltam, túráztam a Mátrában -
nekem tegnap egy tök átlagos péntekem volt. semmi különös. -
Tegnap a vidámparkban a vadvízi utazásban beragadt 3 csónak:D -
praksi #160 köszi, amúgy szarul fogalmaztam, 20 éve FEBURÁRBAN is péntek 13 volt :-) -
Naaa, tiszta szerencsés napod volt akkor.....;)) -
Péntek 13? Megszereztem egy nagyon jó melót, megtaláltam komoly eső után csütörtökön elveszitett telefonom a fűben működőképesen, és megtaláltam az arany karláncom is, volt egy tuti randim, igaz az ujjam elvágtam egy picit... -
az jóóó..:P -
Dexantreal #156 Dynamic, akkor mi komolytalanok vagyunk, vagy mi? :P
Egyébként igaz, amit leírtál, de ettől még komolyan veheted a babonásokat is. Én nemtom az vagyok-e, de péntek 13 érdekel és ezé is van neki topik.
akyyy
, akko lehet,h mégis vót ott még vmi
, nah, de igazad van: nem kell megosztani az ilyesmit vad..... ez picit erős, mert azé má láttál itt erre-arra írkálni :P idegenekkel.
Én se teszem. -
Szinte minden nap történik relatíve rossz dolog az emberrel, de nem foglakozik vele.Péntek 13-án tudatosan odafigyel rájuk és ráfogja, hogy ez a péntek 13 miatt van.Bullshit az egész, aki hisz a babonákban azt az embert nem is tudom komolyan venni. -
attól még lehetett:D én nem osztom meg intim dolgaimat vadidegenekkel:PPP -
Dexantreal #153 Akkor jó
, örülök neki, hogy minden oké és csak ennyi rossz volt.
akyyy vhogy intimebbre gondoltam én
, de lényeg, hogy neked jó volt.
zvaragabor, akkor oké, csak hát ezzel az eshetőséggel is számolni kell. -
egy jó hosszú séta egy barátnőmmel:) -
És mi volt a csúcspont? :P -
Hát csak kicsit összevesztem barátommal...:S De már megbeszéltünk mindent és minden rendbe van, semmi gond nincsen...:) és egész jól sikerült ez a nap utána....:) -
20 éve hétfőre esett :)
legalábbis áprilisban.:P
de mindig is szerencsés nap nekem ez.
ma meg is volt a csúcspontja:P -
Lehet, amúgy nem ismerem, most volt nálunk először. Nem hiszem hogy babonás lenne, mosolyogva, meg jókedvűen, néha nevetve mesélte, hogy mi történt vele. Csak hát igen, a péntek 13 kihozza az emberekből, hogy a legkisebb "balesetre" is felfigyeljenek. És tényleg igaz, hogy akár vasárnap is megtörénhetne velük a dolog, arra valószínűleg fel sem figyelnek, vagy nem szentelnek rá akkora figyelmet. -
Dexantreal #147 Az szarügy.
Nem lehet, hogy nagyon babonás a villanyórásod? Mert köztudott, hogy a nagyon babonások már a legkisebb izében is a bajt, a szerencsétlenséget látják, míg annak valójában köze sincs ahhoz és a hétköznapi babonátlan emberek lazán fütyörészve elsétálnak az ilyenek mellett. Szal maguknak csinálják a bajt.
Bár kétlem, vagy nem tudom.... az is lehet, hogy pusztán véletlen és akár hétfőn is lehetett volna :S.
Vagy csütörtökön, vagy akármikor.
Passz. -
Én nem hiszek a péntek 13-ban, és még nem is történt ezen a napon velem soha semmi különöd. De ma jött a villanyórás, és mesélte, hogy valahol útközben kilukadt a biciklije kereke, tolhatta egészen hazáig. Aztán lemerült az összes elem a digit kamerájából(kell a munkához), és mehetett vissza a városközpontba elemért. Aztán meg valamelyik háznál volt kutya, kérdezte hogy harap-e, mondták nem, aztán a kutya mégiscsak neki esett, szerencséjére csak az ingjének a karját szakította el. :) Különös... -
Dexantreal #145 Esetleg megosztod velünk mi volt az a rossz? :S Bár nem fontos, csak úgy kíváncsiságból kérdezem
, meg, ha olyan, akkor inkább csak te tudj róla. Szal, ha olyan személyes vagy milyen :S, vágod miről vakerálok itt, nah.
Gondolom.
Praksi grat, akkor és, ha most van esetleg a szülinapod, akkor Boldog Szülinapot!

Ha meg nem, akkor majd előre is. -
praksi #144 nekem szerencsés nap... 20 éve is péntek 13-án születtem :) -
Nekem annyira nem...:D egy dolog bejött ami rossz...:S :DD -
Dexantreal #142 Jaja, megint péntek 13.
Eddig simán ment minden. -
Ismét péntek 13-a van...:S Remélem azért jól sikerül ez a nap..:P -
MagyaR #140 Még jó, hogy fekete macskánk van
-
-
dav1d #138
-
hát figyelj ez az ügy vagy 5 éve megy már...:D de nem tom hol járnak...:D de sztem tuti le lesznek csukva...:D -
Dexantreal #136 Az pech
, ki többet akar ,előbb utóbb lebukik. na és eljárás jó úton halad, hogy végre rács mögé kerüljenek?
-
csalás! :D lényeg hogy alapítvány olyan gyerek után is kért pénzt aki után nem lehetett volna...:D vagyis több olyan gyerek után, aztán lebuktak..:D -
Dexantreal #134 Aha, milyen balhé? Amúgy meg szívás. -
:DDD LOL!!!! tanu kihallgatáson voltam...:D és 8 évvel ezelőttre kérdeztek vissza...:D mert a régi sulimnak még mindig húzódik egy balhéja...:D
és bekellett menjek a rendőrségre hogy kihallgassanak...:DD és ott voltam a második kerületbe...:D ahol a Cini is volt...:DD -
HBD!!
-
Dexantreal #131 Brigi, akkor tényleg jó napom van hozzád képest és jónak is érzem, csak megmutasttam, hogy, ha picit is, e nálam is bekopogott a péntek 13. Szóval valami osztálykirándulásod volt?
Máté: lehet, de azért szívesen nézném moziban ennek ellenére. -
Taxi 4et meg ne nézd a moziban, nem ér 100 ft sem... -
nekem eddig minden jól ment....:) szerencsére...:) -
Hát figyelj! :D most értem haza reggel 7től...:D
mentem Bpre a II. kerbe...:D jártam ott ahol a Zalatnai Cini.....:D LOL!!! :DDD Hideg kirázott a helytől...:D körbejártam Bp-t...:DDD meg fél Szigetszentmiklóst is mire hazaértem.....:DDD
szal most egyenlőre örülök hogy ülök....:DD