167
Ki mit gondol erről? Mit szoktatok csinálni ezen a napon?
-
Dexantreal #127 Azt hiszem én is, vagy késöbb, de lehet, hogy letöltöm, ha van már torrenten, vagy máshol. Akartam menni nagymamámmal, erre nem játszák még Örsön a Sugárban lévő moziban pffff. Messzebb meg most nincs kedvem menni. Meg a piros 61-est is lekéstem, várhattam 6-7 percet a sima 61-esre, de legalűább nagymamámtól kaptam pénzt pizzára és rendeltem Margarethát, vagy, hogy hívják azt. A busz amúgy orrom előtt ment el, még le is lassított, hogy elengedjen egy másikat, de én neki messze voltam - közben pedig csak 1-2 méter ajtóig na mindegy - és ne mvárt meg. Nem is futottam, az igaz, de azért várhatott volna.
Péntek 13 nálam is elkezdődött, ha csak kis mértékben is...
Másnak eddig minden jól sikerült ma? :S -
#126 HBD! -
#125 Taxi 4-et holnap nézek :) -
Dexantreal #124 Akkor jó, remélem szerencsés is maradsz továbbra is. -
Dexantreal #123 Kőbányán lakom, miért? -
#122 én szeressem, mindig szerencsés vagoyk ilyenkor:) -
#121 csak nem csepelen laksz?:P -
Dexantreal #120 Jah lemaradt, hogy mit tervezek megnézni: Taxi 4 -
Dexantreal #119 Péntek 13 megérkezett. Eddig nem történt semmi, így hajnali egy előtt pár perccel. Dél körül kelek, mert nem kell melóba mennem és du-tán elmegyek moziba Örsre a Sugárban nem rég nyílt új helyre, ahol már megnéztem Mr. Bean nyaral filmet. Remélem lesz Sprite-juk is. Múltkor még nem volt. Aztán előtte, vagy utána eszek egy nagy adag pizzát. Mozi közben meg Sprite, vagy Fanta és popcorn. jah és nagymamámmal megyek. Bár Brigi, ha ráérsz, jóhetsz. Utána haza jövök és gépezgetek, szal nekem jónak néz ki így előre péntek 13. Viszont még bármi közbe jöhet. -
#118 én nem...:DD de nem suliba mek...:DD annyiból jó....ha suliba mennék akkor csak erzsébetre kéne menjek....:D -
#117 áááá, én szabin vagyok xD -
#116 alszok 6ig...:D aztán megyek a II. kerületbe.....xDDD -
#115 alszok délig, majd mék a szervízbe a kocsimér -
#114 Jájj öcsémnek is mázlija volt, mert ő május 13-án született, csak nem pénteken hanem csütörtökön...:P:DDD -
Dexantreal #113 Boldog szülinapot előre is! Amúgy meg ez tényleg picit szívás, hogy pont péntek 13. Sajnáljalak, vagy ne? :S Mármint téged zavar ez, vagy nem? De legalább biztosra tudhatod, hogy egy jó dolog biztos történik veled pénteken. -
#112 pénteken leszek 20 :DDDDDDSSSASDDD -
Dexantreal #111 Miért? :S -
#110 majd figyeljétek a szüinaposokat -
Dexantreal #109 Ja, akkor hagyjuk, nem faggatlak. Csak gondoltam megkérdezem, de akkor hagyjuk. Azért kitartás hozzá. -
#108 -
#107 hááát....nem biztos hogy akarok róla beszélni...:SSS
de félek nagyon....nagyon szar lesz! :(((((((((((((((((( -
Dexantreal #106 Ok, akkor majd msn- megérdeklődöm, de most épp géjmelek. -
#105 nincs.....:( most tudtam meg....szar lesz....:(( de inkább nem közlöm nyílvános helyen....:( -
Dexantreal #104 Sok sikert hozzá. -
#103 hát közeleg a nap.....mármint a péntek 13...:S Remélem én most kimaradok a szerencsétlenségből...:DD -
Dexantreal #102 Visszatértem!
El is durrant már neki, hogy nem ír?
Shwarz az kérlek szépen nem előjel, köztudott, hogy ez még egy héttel ezelőtt volt, tehát logikai úton levezetve péntek 13. ilyenkor még labdába sem rúghatna. Ám, ha ezt a logikai utat nem nézzük, akkor vélhetően lehet ,hogy igazad van, bár kitudja mekkora a hatásköre péntek 13.-nak. -
#101 el fog durrani az ered, és fájni fog mint a rohadás én már jártam úgy, vagyhogy nem találták az eret és össze vissza szurkáltak...:S:S és akkor még csak nem is volt péntek 13.-a....:S:( -
#100 T-k! :)
jövőhéten péntek 13!! :) -
#99 vérvételre megyek április 13.án, 13 órára...
ez a szopás nem? -
#98 xDDD -
#97 itt vannak az előjelei, máris ki vagy tiltva :D -
Dexantreal #96 Sok sikert, remélem nem leszel tök utolsó pl. 13-dika miatt. Az eléggé szar lenne. -
DjVktr #95 Nekem számtech versenyem lesz most 2007 április 13-án, pénteken.. -
Dexantreal #94 Ja, kövi hét, vagy az azután, nem tudom pontosan. -
#93 mikor? most áprilisban? :o -
Dexantreal #92 Csak mondom, hogy készüljetek fel rá :P. Kitudja milyen lesz ez is. -
#91 és? -
Dexantreal #90 Hamarosan jön ismét a babonás nap. -
Csoder #89 akkor nem is volt rémes a nap -
#88 áááhhh....már megbeszéltem vele
csak meg kellett ígérnem hogy soha többet nem kések