Új design

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sil78
Kifolyik a szemem. De nem baj, ahogy hazaérek, csinálok magamnak saját dizájnt. :-))) Tök jó, hogy végre teljesen CSS-sel van megoldva minden formázás (így elsõ ránézésre), így teljesen át lehet majd alakítani, nemcsak úgy félig-meddig, mint régebben.

These are my friends, see how they glisten...

nagyon jó nekem bejön
precision
huuu láttam az elõbb egy rózsaszín fejlécet vkinél...auucs :|

Bazinga!

Kmarha
Csak most csinálhatok egy új avatart 😊 nem passzolnak a színek. Az oldalhoz nem, a fejlécrõl nem is beszélve

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

kicsit fura, de tetszik, télleg mintha ilyen XXI.dik századi lenne...grat<#worship>

M@TriX
kicsit érdekes de vannak jó dolgok, a felsõ menü kifejezetten tetszik. csak az a gond, hogy lehet újraszerjeszteni a topicbannerek felét 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

precision
jó az új design

Bazinga!

Sephi
Ugyis megszokjuk.... mindent meg lehet szokni. Mint mondottam sok ember nem szereti a valtozast 😛

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nekem nagyon tetszik, végre érzem, hogy nem a XX. században fórumozok<#eljen>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

SNAKE01
egyébként milyen fejlécszínek vannak?

nekemse gyerbe <#nemtudom>

Ch_Slater
fapados módon a firefoxban van rá lehetõség. a userContent.css-be kell betenni ezt:

@-moz-document url-prefix('http://www.sg.hu/')
{
body {background-color: #000 !important;}
}

a #000 helyére mehet a kívánt háttérszín. nekem ez fekete. de pl. a #head-ben lesz egy kis folytonossági hiba, mert képpel oldották meg egy részét.

persze olyan helyeken, ahol közvetlen a body-n van szöveg, ezzel a fekete háttérrel nem fog látszódni (pl. képfeltöltés). ilyenkor meg kell keresni, hogy annak mi a class/id-ja és ott beállítani a betûszínt/vagy a háttérszínt másra ugyanúgy ahogy a body-nak is beállítottam.

a userContent.css-t a legegyszerûbb a ChromeEdit Plus kiegészítéssel szerkeszteni.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

HöfEE
Ez olyan, hogyismondjam,... RONDA! A régi sokkal jobban illett az oldal tartalmához ez a stilus abszolut nem illõ ide! VISSZA A RÉGIT

mflex
Bejön...
Jó volna valami háttér állítási lehetõség,mert egy idõ után kifolyik az üvegszemem vazze!<#guluszem1>

What about the forests?

a.carkey
Szokni kell, az biztos. A réginek emberbarátabb volt a háttere.
De nem rossz ez sem, csak szokni kell.

A medve nem játék.

cenobite
Húdemeglepõdtem reggel, hogy miféle sg ez? De tetszik. Letisztult, "lájtos". Szóval nekem bejön.

gamertag: kenobita

Rash87
Sztem jó.

Glory, Glory Man. United!

Jaja, legalább lehetne pár skin pluszba amit saját magad állíthatnál be.
De egyébként egy kis friss vér soha nem árt. Ql lett, grát...

Nekem nagyon tetszik, bár a fórum fõoldalán lévõ "téma választási" helyen a betûtípus lehetne kissé nagyobb vagy más fajta...
Amúgy sirály!
rágógumi
izé. nekem annyi a gondom vele hogy kék :CCc<#wilting>

~~o ~~o ((O))o~~ o~~

Random work
Hiába is próbálkoztok úgyis az lesz amit ott fönn kitaláltak. Addig még nem jutottak el mint máshol, hogy több skin közül lehessen választani. Majd évek múlva nagy ötletként bevezetik.

Azt már megszokhattuk, hogy amit kitalálnak azt átverik rajtunk és vagy megszokjuk vagy mehetünk máshova.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

sanzik
hát ez egy kicsit buzis lett...
de biztos lehet változtatni csak még nem találtam meg
zakika
szerintem barbie babaknak volt keszitve, olyan kis cuki a dizajn<#puszi>
en valahogy konzervativ vagyok es nem teccik
de lehet hogy ezentul tobb szoke no fog ide jarni

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

j0nNyKa
Nekem nagyon tetszik.
Csak a galeriabol ne tuntek volna el a kepek.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Snecie Smicie
Ez még az ezelõtti, szocreál dizájnt is alulmúlja, ami már több éves volt :-x

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

trendy

végülisjó :-)

Sephi
Na eddig csak roszakat hallotam rola.

Talan nem lehtne azt megcsinalni hogy az ember sajat maga valaszthasson hogy nezzen ki de annak aki ujonan lep ide annak ez az uj maradjon?

Mert en akkor sem talalom se szebnek se kenyelmesebbnek. Sok zavaro.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ProGabe
wáúúúúúúúúúú,eszem f.szom megáll gyerekek 😄
nekem bejön 😊
mennyi fejléc-szín,mennyi csilli-villi izé <#buck>
és a 20k-s logo-méret<#worship>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Magnificat
a tudását még meglátjuk, a design eddig nem tetszik, de majd megszokom 😄

[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user

XenHai
Nekem meg nem az elozot normalisabb volt
NEOreg3
hát ez nagyon nem tetszik

design switcher-t a népnek!😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

TothLaci
Micsoda kellemes meglepetés 😊
lck
SG a legcukibb !!
(szeretik is a nagyok )
immovable
wow
BiG G
nálam már így is annyi kedvenc volt hogy a lap aljáig kellett scrolloznom, de így átláthatóbbá vált az egész szvsz.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Nekem tényleg csak a kedvencek széthúzása nem tetszik, a többi jó.
apocalypse0
csak csinálhatok új logot 😄

apocalypse

apocalypse0
nekem tetszik

apocalypse

ChevyG
<#levele>
Ron Ragm
elõzõhöz képest borzalmas.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Glpetyus

Nem rossz,de nem tudok privátot küldeni,Opera alatt :c
(csak ha "megnyitás új ablakban"-t nyomok) :c
Jó lenne,ha ez ki lenne javítva.

Pyotr
a rozsaszin fejlécszin baszott jó😊

&#9608;&#9608;

Crem
Személy szerint nekem tetszik. Igaz kicsit olyan érzésem van, mintha Pamela Andersont lecseréltem volna Angelina Jolie-ra!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

torrente111
nekem is bejön gratula!!!!!!

Mersant
Te jó ég, az ember lefexik aludni másnap meg erre ébred!!!

nekem így elsõre nem jön be... <#email>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Tinman
Választani nem lehet? :-(
XP-ben is a Classic Win98-at használom, itt nem lehetne a régit alternatívaként?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

GregSB
Jaja, jobb lenne ha lehetne választani több háttér közül!

Ezen kívül nekem igazából csak 1 dolog nem tetszik: a Kedvencek doboz sokkal átláthatatlanabb lett, jobban ki kéne emelni a fõ fórumtémákat SZVSZ.

Lazarus
btw kifojik a szemem 😞 sötétebb hátteret a népnek!
trident
Tetszik, gratulálok!

Jól jönne két, maximum három színstílus, és mindenki olyat választana, amivel meg lenne elégedve.<#wave>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."