1017
Star Wars: Force Unleashed
-
Skyline #297 Na már a demoért is nekem kell szólni,azanyátok kiskésit.... -
#296 kurva jó hogy nem megy a netem az xboxon felrobbanok... -
#295 már jön is lefele :) -
#294 Már fent van Live-on -
Skyline #293 NIncs még fenn psn-en vagy live-on a demo? 21.-éről volt szó:)
-
Csokis #292 Gameplay videó, KATT! -
Scooby87 #291 szintugy....remélem tényleg ütni fog....és nem lesznek benne ezek az idételn téglalapok....amúgy elég jó kis gém...csak ne legyen túl monoton...ez a mész ugrasz kardozol ölsz.... -
#290 hát akkor jól össze van kötve a gameplayyel, mert ha megnézed az xp földetérés után beleszáll :)
Fene tudja, de most, hogy megnéztem pár trailert.. tuti vétel..
iszonyat dinamikus cucc.. azért megvárom az első kritikákat :D
-
Scooby87 #289 remélem is....
de lehet az csak egy cgi átvezető.. -
#288 a grafika alapján az psp/ps2.
boxon kb így néz ki egy at&st csata :D
ATT -
Scooby87 #287 annyit tok,mint te. -
Scooby87 #286 de úgye,hogy gatya?....amúgy nem volt ilyesmi a korábbi videkben...lehet ki lehet kapcsolni. -
#285 az nem csak psp-n lesz így? -
#284 ezt így el is felejtettem :Ð
kegyetlen jó cucc lesz.. -
#283 Vagy semmi:) -
Scooby87 #282 meg még valami zavar....sztem idétlen,hogy a célpont kék téglalapveszi körül....elég let volna egy pont is...vagy célkereszt. -
Scooby87 #281 júj,de várom ezt a gémet boxra....remélem optimalizált lesz....mert a videk alapján...azrét néhol elégé lassucska,darabos. -
#280 Exluzív tréler, cinema átvezető, gémpléj stb... masszívan büntet:) -
Louis Cyphre #279 Demo Augusztus 21.-én -
#278 Demo 2 héten belül. Bár ezt eddig is tudtuk:D -
#277 In a video interview Matt Shell, Marketing Manager at LucasArts, confirmed that Star Wars: The Force Unleashed will be unleashing a demo via Xbox Live Marketplace and PlayStation Network in August.
Jó hír:) -
#276 ooops...Elolvastam és ez ténleg logikusabb mint amit én kitaláltam... -
#275 már alig várom Hogy irányitsam az "ERŐT" -
kissdani06 #274 találtam egy honlapot ahol szinte minden le van írva magyarúl:D (mér kell stormtroopereket ölni stb...) Katt -
#273 én konzolos + pc-s vok. Az én pc-m régen lett fejlesztve de nem baj mert általában csak generalsozok az meg elmegy a legerősebb beállításokkal is. Ps2-m is van, de akarok venni egy psp-t vagy ps3-at. Viszont muszáj várni mert nincs elég dellám.Úgyhogy várok 2009.Június 15-ig, mivelhogy akkor lesz a ballagásom és akkor jön be elég della. Szerintem ez 1 nagyon zsír game. Én totál beleestem. Pont mint a PsP-be.:D -
#272 tehát vader tanítványaiként felszámoljuk az ellent meg a spanokat is.ez nekem is kissé homályos. -
#271 hy
de
az a lényeg hogy a 3. és 4. rész között játszódik.Vader elmegy a wookikhoz a kashyykra mert tudja hogy 1 jedit rejtegetnek előle.Amikor megküzxd a jedivel és már éppen szúrná le(a jedi ekkor már fegyvertelen) akkor a kard a kezéből egyszer csak kirepül. A mögöttte álló kisfiú vette el tőle akivel nagyon vele van az erő.Ezt a fiút fogjuk irányítani mikor is leszámolunk vader ellenségeivel (a megmaradt jedikkel) és néhány stormtrooperrel. Aztán mit tudom én mi lesz és egy lázadó kémcsaj valahogy telenyomja a fejünket mindenfélével.A végén megküzdünk valami sith csajjal akkor valszeg győzünk mert utána Vaderrel küzdünk és ott meg valószínűleg veszítünk mert ugye vadernek még jelenése van a kövi részekben.Nagyjából ennyi.Ha valami még nem világos szólj csak. -
kissdani06 #270 Valaki nem tudná röviden leírni a történetet? Mert nem nagyon tudok angolul:D
Előre is kösz! -
#269 Új videó! Megtudhatunk pár dolgot belőle, pl. hogyan találja meg a tanítványát a kashyyykon Vader, és még azt is, hogy miért kell megölni a stormtroopereket is :) -
#268 szuper, köszi -
#267 Ki -
#266 -
#265 Sziasztok
psp - re is kiadják ?
-
#264 Egy video osszeallitas az FU-rol -
#263 Ismered a mondast: Ez csak a kampany volt. -
#262 Vhol a felénél, meglepően jól néz ki -
#261 Vannak képek vagy videók a PS2-es verzióból? Nem várok tőle sokat, csak úgy mégis :P.
A válaszokat előre is köszi. -
#260 #259
köszi. :) -
#259 a kinézetével gondolom nem lehet, de a képességeivel biztos, hisz választhatsz, hogy a sötét vagy a világos oldal felé kacsintgatsz ugye, persze sötéttel kezdel -
#258 csáá az SW 2008 09 18--án jelenik meg aszhem a karakterek pedig : dart véder tanonca lesz vagy mi és maga dart vader-el is lehet majd mászkálni :D alig várom már én is