Star Wars: Force Unleashed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
ha egy autó felrobban ne egy ilyen papírmasé maradjon és egy üres karosszéria hanem a motor szétégett darabjai a futómû meg a többi is legyen már ott a helyén
meg pl egy banda 3 emberfajtából átt és akkor ott vannak 8-an és szinte mindeggyik ugyanolyan...
most nem azt mondom hogy csináljanak 3000000embert és az ugy jó(bár nem lenne rosz)de legalább valami valóság alapot adjanak neki mert tankokat soha nem fognak egy ember elkapására használni..
lehetne élethübb is sokkal csak rendesen meg kéne csinálni...
a Prince-ban meg az tetszik hogy sztem cseszettsokféle módon lehet gyilkolni és amikor életvesztés nélkül leölsz 8 embert akkor ugy érzed hogy legyõzhetetlen vagy és igaz is má bármikor bárkit le tudsz ölni...
lehet sokat mesterkedni benne ezért is fogom megvenni az assansis creed-et meg majd a POP4-et is
Jo X-ezest; kb.4-5év lesz a 360 élettartalma; sztem masfelszer annyi, mintha PC tuningba fektetnel pénzt... és ami ugyanennyit szamit; kb.2-3X annyi game jelenik meg az elettartalma alatt, mint PC-re... Igaz, fél-egy éve van PS2öm kb.; és nincs tul sok idöm game-ezni, de a PS2 jatekok kb. 5%val jatszottam eddig; még egy rakat game vissza van amit ki akarok nyomni...És lassan lealdozik a 2esnek; én meg évekig elleszek vele...
itt rátaláltok egy adag játék trailereire...
naon jók!
ajánlom a Star Wars force Unleashed-et és a HL2 portal-t
ha tudnád mennyire a pc tuningolása mellet voltam amég ide nem léptem fel...
kösz hogy meggyõztetek 😄
na mind1 lesz egy X-box-om és kész😄
2. Korábban írtam már, hogy a HL2 Ep2,3 jön majd 360-ra is
3. Ez is le lett már írva, csak vissza kéne olvasni, hogy ha másolt játékokkal akarsz játszani akkor flashelni kell a 360-at.
me az fps-ekhez az kell sztem.
tehát Joy-on is lehet rendesen irányítani?
másrészt meg lehet másolt játékokat is futtatni vagy ahoz valami csip kél??
Amugy neme ertelek..soha nem NFS-eztel még? Nem mintha az ujakkal erdemes lenne... Nem ertem a kérdést, ugyanis gombaval/joykarral SOKKAL könnyebb+jobb iranyitani egy autos game-et mint pl. billentyüzettel...
Next PC upgrade: 2022
meg pl az NFS-eknek az irányítása nem elég körülményes?
sztetek vannak hozzá rendes billentyûzet konzolok is vagy csak ezek a ps félék??
És csak a ps-ekbe kell az a chip ami lehetõvé teszi hogy másolt játékkal is oszt vagy az az X-ekbe is kell??
Me én jelelleg egy 6-7 játékot kiszemeltem és nem akarom mindet egyx-egy 20-asért megvenni.