1017
Star Wars: Force Unleashed
  • Skyline
    Na már a demoért is nekem kell szólni,azanyátok kiskésit....
  • Istencsászár
    kurva jó hogy nem megy a netem az xboxon felrobbanok...
  • greyfox
    már jön is lefele :)
  • warass
    Már fent van Live-on
  • Skyline
    NIncs még fenn psn-en vagy live-on a demo? 21.-éről volt szó:)
  • Csokis
    Gameplay videó, KATT!
  • Scooby87
    szintugy....remélem tényleg ütni fog....és nem lesznek benne ezek az idételn téglalapok....amúgy elég jó kis gém...csak ne legyen túl monoton...ez a mész ugrasz kardozol ölsz....
  • greyfox
    hát akkor jól össze van kötve a gameplayyel, mert ha megnézed az xp földetérés után beleszáll :)
    Fene tudja, de most, hogy megnéztem pár trailert.. tuti vétel..
    iszonyat dinamikus cucc.. azért megvárom az első kritikákat :D
  • Scooby87
    remélem is....
    de lehet az csak egy cgi átvezető..
  • greyfox
    a grafika alapján az psp/ps2.
    boxon kb így néz ki egy at&st csata :D

ATT
  • Scooby87
    annyit tok,mint te.
  • Scooby87
    de úgye,hogy gatya?....amúgy nem volt ilyesmi a korábbi videkben...lehet ki lehet kapcsolni.
  • greyfox
    az nem csak psp-n lesz így?
  • greyfox
    ezt így el is felejtettem :Ð
    kegyetlen jó cucc lesz..
  • Istencsászár
    Vagy semmi:)
  • Scooby87
    meg még valami zavar....sztem idétlen,hogy a célpont kék téglalapveszi körül....elég let volna egy pont is...vagy célkereszt.
  • Scooby87
    júj,de várom ezt a gémet boxra....remélem optimalizált lesz....mert a videk alapján...azrét néhol elégé lassucska,darabos.
  • Istencsászár
    Exluzív tréler, cinema átvezető, gémpléj stb... masszívan büntet:)
  • Louis Cyphre
    Demo Augusztus 21.-én
  • deep
    Demo 2 héten belül. Bár ezt eddig is tudtuk:D
  • deep
    In a video interview Matt Shell, Marketing Manager at LucasArts, confirmed that Star Wars: The Force Unleashed will be unleashing a demo via Xbox Live Marketplace and PlayStation Network in August.

Jó hír:)
  • WarIsShit
    ooops...Elolvastam és ez ténleg logikusabb mint amit én kitaláltam...
  • trick daddy
    már alig várom Hogy irányitsam az "ERŐT"
  • kissdani06
    találtam egy honlapot ahol szinte minden le van írva magyarúl:D (mér kell stormtroopereket ölni stb...) Katt
  • WarIsShit
    én konzolos + pc-s vok. Az én pc-m régen lett fejlesztve de nem baj mert általában csak generalsozok az meg elmegy a legerősebb beállításokkal is. Ps2-m is van, de akarok venni egy psp-t vagy ps3-at. Viszont muszáj várni mert nincs elég dellám.Úgyhogy várok 2009.Június 15-ig, mivelhogy akkor lesz a ballagásom és akkor jön be elég della. Szerintem ez 1 nagyon zsír game. Én totál beleestem. Pont mint a PsP-be.:D
  • WarIsShit
    tehát vader tanítványaiként felszámoljuk az ellent meg a spanokat is.ez nekem is kissé homályos.
  • WarIsShit
    hy
    de
    az a lényeg hogy a 3. és 4. rész között játszódik.Vader elmegy a wookikhoz a kashyykra mert tudja hogy 1 jedit rejtegetnek előle.Amikor megküzxd a jedivel és már éppen szúrná le(a jedi ekkor már fegyvertelen) akkor a kard a kezéből egyszer csak kirepül. A mögöttte álló kisfiú vette el tőle akivel nagyon vele van az erő.Ezt a fiút fogjuk irányítani mikor is leszámolunk vader ellenségeivel (a megmaradt jedikkel) és néhány stormtrooperrel. Aztán mit tudom én mi lesz és egy lázadó kémcsaj valahogy telenyomja a fejünket mindenfélével.A végén megküzdünk valami sith csajjal akkor valszeg győzünk mert utána Vaderrel küzdünk és ott meg valószínűleg veszítünk mert ugye vadernek még jelenése van a kövi részekben.Nagyjából ennyi.Ha valami még nem világos szólj csak.
  • kissdani06
    Valaki nem tudná röviden leírni a történetet? Mert nem nagyon tudok angolul:D

Előre is kösz!
  • N1ggA
    Új videó! Megtudhatunk pár dolgot belőle, pl. hogyan találja meg a tanítványát a kashyyykon Vader, és még azt is, hogy miért kell megölni a stormtroopereket is :)
  • sith7
    szuper, köszi
  • Seth
    Ki
  • Kandurex
  • sith7
    Sziasztok

psp - re is kiadják ?

• XEMO
    Egy video osszeallitas az FU-rol
  • XEMO
    Ismered a mondast: Ez csak a kampany volt.
  • Seth
    Vhol a felénél, meglepően jól néz ki
  • vki
    Vannak képek vagy videók a PS2-es verzióból? Nem várok tőle sokat, csak úgy mégis :P.

A válaszokat előre is köszi.
  • Drephis

köszi. :)
  • N1ggA
    a kinézetével gondolom nem lehet, de a képességeivel biztos, hisz választhatsz, hogy a sötét vagy a világos oldal felé kacsintgatsz ugye, persze sötéttel kezdel
  • trick daddy
    csáá az SW 2008 09 18--án jelenik meg aszhem a karakterek pedig : dart véder tanonca lesz vagy mi és maga dart vader-el is lehet majd mászkálni :D alig várom már én is