1017
Star Wars: Force Unleashed
  • Szuperkaraj
    Nagyon jól néz ki néz ki a videókban a játék, egyszerűen lenyűgöző hogy mi mindent képesek ma már megcsinálni, nagyon jó fizikája lesz!
    Már csak arra vagyok kíváncsi hogy ps2-re hogy tervezik a játékot, az nyilvánvaló hogy eléggé le lesz butítva, ennek ellenére szerintem nem lesz rossz úgy sem, a képeket, a környezetet látva, és azt ismerve hogy Darth Vader titkos tanítványát alakíthajtuk :)
  • N1ggA
    Télleg elég jó, bár ha jól látom még nem mondható gameplaynek a videó. Simán lőtték a többiek az emberünket, miközben az lebegtette az egyiket. Meg az emóciók is kimaradtak. Állítsd csak meg a videót valahol 0:16 körül, ahol előre löki azt a katonát, fa arccal gurul a halálba :) Remélem ezeket azért még berakják. Amúgy tuti vétel.
    Pc-sek meg megérdemlik. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy a PC-s játékoknak leáldozott!! Vegyél egy konzolt 90ezerért az még évekig jó (ha a tv az akadály kösd monitorra). 500.000 Forintos számítógép meg 1 évig jó úgy, hogy a legjobb játékok ki se jönnek rá (vagy csak hosszú késésekkel lásd GTAIV) + nincs olyan játék (az újak közül), ami egy next-gen konzol grafikával stabilan menne.
    Next-gen konzol közül mind1 melyik, de ha jól látom, most kezd a PS3 jobb vétel lenni, én is arra fogok beruházni. Remélem :)
  • Rage47
    video
    omg ez nagyon király! és nem jön pc-re :(((
  • loga
    Webdoc3
  • N1ggA
    Amúgy most már egyre több helyen olvasom úgy, hogy "hivatalos megjelenés 2008 nyár", de ahol azt olvasom, hogy árpilis 1, ott azt írják, hogy USA április 1, európa pedig május 30
  • Kandurex
    ja, de ezekkel az áprilisi témákkal, áprilisban szoktak előjönni, szal, még bármi lehet, bízakodunk ;)
  • amdrula
    Április 1. ezek csak viccelnek, szerintem később jön... :D
  • Kandurex
    hallottam, de egyelőre egy fórum hozzászólást még nem kell kész tényként kezelni, várjunk valami hivatalosra is
  • N1ggA
    valószínűsíthető, hogy el lesz tolva
  • Kandurex
    és egy release date: 04/01/2008

(ez azért érdekes lesz, pont a GTA előtt 1-2 héttel,...)
  • Kandurex
    pár kép (ingame) ...

• N1ggA
    Most olvasom, hogy lesz multiplayer mód!!!
  • N1ggA
    jó de nem az a 3rd personos nézet életcsíkkal érted te mire gondolok :) Bár ez még persze nem a végleges verzió
  • Kandurex
    mind az volt...:)
  • N1ggA
    Na ezekután még jobban kell!! És ha jól láttam a videóban volt egy két in-game rész is.
    Van valami hír arról, hogy lesz-e benne valami multiplayer-féle?
  • Kandurex
    Teljesen kész vagyok, ez zseniális lesz. Hihetetlen jó az erő használat! Már csak egy jól működő tápoló rendszer kell, amolyan bioware stílusban és mindent visz!
  • Tube
    EZ NEM LEHET IGAZ HOGY CSAK NYÁRON FOG KIJÖNNI MÁR AMIÓTA LÁTTAM AZ ELSÖ TRAILERT ALIG VÁROM HOGY KIJÖJJÖN ELÖSZÖR UGY HALLOTTAM TAVASSZAL JÖN KI MOST MEG MÁR NYÁRON EZ NEM LEHET IGAZ AZ MÉG NAGYON SOKÁ LESSZ:(, :(, :(, :(, :(, :(, :(, :(, :(, :(, :(
  • N1ggA
    2-re is!
  • Deagle
    Üdv!
    Az lenne a kérdésem, hogy ps2-re is kijönn vagy csak 3-ra?
  • N1ggA
    Úgy tűnik, késik. Mind1, legalább a premierre meglesz a PS3-am :) Talán
  • Ioles
    SW: Force Unleashed Wii-re
  • Bucsek
    ez a jatek viszont lesz wiire ugye? es ha nemcseszik el garantalom hogy wiire lesz a legelvezetesebb a jatek :D
  • fsgh
    nem lesz pcre ez már tuti
  • motor22
    nemá, nemjön ki PC-re a Force Unleashed????
    a battlefront 3 az mi lesz??? ha lesz mikor jön ki???
    pls valaki meg tudja azt mondani hogy a star wars battlefront:renegade squadron kijön e PC-re???
  • N1ggA
    miért?
  • zee21
    jovan akkor is fos :D
  • N1ggA
    így van ez nem fps, amúgy rá lehet kötni a konzolra egeret, ha nagyon szeretnél.
  • fsgh
    hát igen az FPS gammák nehezebbek konzolokon... de ez nem FPS lesz...
  • zee21
    jéjzusom szerintem az összes konzol nem jo.... komolyan ezekkel az érzékeny nemtom mikkel amik vannak a gamepadonn vagy hogy hivják ezt kb 1426269ö369öüx nehezebb célozni mint egy egérrel amivel kb befogod 2mp alatt avagy hülye kameraforgás szenvedés az egész...
    és szerintem szégyen hogy nem adják ki a gamet PC-re azért még nem járt le a PC-k ideje korántsem....
  • motor22
    akkor nemtudod hogy lessz e PC-n a Star Wars Battlefront: Renegade Squadron???? vagy a topik téma???
    tudja valaki hogy a Star Wars Battlefront 3 az mi lesz vagy lenne????
  • fsgh
    nem, a topik témját képező gémre gondoltam:)

#186: jaja...jobbn kéne hypolniuk...
  • Kandurex
    ja, de kár, hogy semmi infó, kép vagy videó anyag nem szivárog :/
  • motor22
    a renegade squadron-ra gondoltál????
  • fsgh
    már nincs is olyan messze Április:) :P
  • motor22
    ja bocs a Star Wars: Battlefront Renegade Squadron-nak hivják és itt lehet megnézni: http://www.lucasarts.com/games/swbattlefrontrenegadesquadron/
  • motor22
    sziasztok!!!
    akkor azt mondjátok a Star Wars: Force Unleashed nem jön ki PC-re de PS2-m az van
    tom hogy ez nem ide tartozik de azt tudja valaki hogy a Star Wars: Renegade Squadron mikor jön ki PC-re vagy PS2-re?????
  • N1ggA
    tavasz
  • dinomano
    Én is PS2es verziot várom...mikor jön kb.?
  • Fikusz
    nemlessz. /cheer
  • Szili08
    Télle nem lesz PC-re? Pedig a PC-guru azt irta!