Az Intel felvásárolja az Nvidiát?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Házzasodjanak õk össze ne AMD - Ati -.-
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!
Jópár ATI kártya van a környezetemben, és egyiknél se volt driver gond (HW hiba annál inkább).
Az nagyon nem jó nekünk.
\"The voices are back... Excellent.\"
nekem most nvidiám van, nincs vele gond. elõzõ 3 kártyám ATI volt, azokkal sem volt semmi gond (leszámitva, h miota control center van, nem rakok fel ATI controlpanelt) 😊
szal egykutya mind ... a különbség, h ATI-ra van NORMÁLIS alternativ program (atitraytool), nvidiára meg nincs/elavult/borzalmas felhasználoi felület. Igaz, az nvidia gyári control panelje jobb, miota ATIra control center van.
Forza.
szerintem az nv driverei kicsit stabilabbak ati-éinál, ezért aztán nincs rá igény, hogy külön, csak driver is legyen minden csicsa nélkül. pont múlt héten volt, hogy egyik ismerõsöm már 2 hónapja szívott az ati 9550esével, mert egyszerûen felrakta a drivert és a számítógép teljesítménye a 10ére esett vissza és olyan hibákat produkált, hogy vagy kilépett és pá, vagy egyszerûen lefagyott a graf felület. beletettünk egy nv5200est a bugosnak nyilvánított 9x.xx driverrel és azóta sincs gond vele. ugyanilyen hibákat már saját gépemen és más haveroknál is tapasztaltam. tehát lehet, hogy vannak akiknél tökéletesen mûködik, de nekem eddig csak negativ tapasztalataim voltak az ati-s driverekkel. a linuxos nv driver pedig aztán kész csúcs, mert ha van kernel source, akkor kb 5 "ok" -t kell nyomni és fenn van a driver. tehát azzal sem szívtam még. de ezek csak az >én< tapasztalataim.
ON
csak remélni tudom hogy #13 zzebinek igaza van és nem jöhetne össze egy ilyen felvásárlás.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Szamoljunk csak: az Intel birtokolja a grafikus piac kozel felet, a masik felen pedig az ATI es az NVIDIA osztozik.
Ezek utan egyszeruen elkepzelhetetlen, hogy a versenyfelugyelet jovahagyna a felvasarlast, amivel az Intel reszesedese 50 szazalek fole ugrik.
Ha ez megis bekovetkezik, akkor biztosra vehetjuk, hogy az Intel bankjegyhegyekkel tomte ki az egesz versenyfelugyeletet.
Ilyenkor jo hivatalnoknak lenni. :-)
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
az meg megint csak hihetetlen hogy mi lesz az Intel-NVidiából... uristen. übermega gépeket fognak aazok de rendesen
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs