Nem sok öröm lesz a másolt Vistában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Ha megkínozzák se fog Outlook Express-t használni Vista alatt senki, akár fizet akár nem.
Vista-ban ugyanis nincs OE...
:DDD
ezaz, ez a jó hozzáállás! kínozzuk meg alaposan a potenciális ügyfeleket, hátha megjön a kedvük a vásárláshoz.
ellenszer: 40-80 gigás olcsówinyón havi format :D
(így 30 napokra legálisan használhatod)
________ `_~_\" noss
Talán, de az tuti, hogy nem én vagyok az egyetlen.
"mien + szolgáltatást tud a vista amit az xp nem tud?"
Már milliószor leírtam, kezdem unni. Nézz utánn, rettentõ egyszerû.
"Na szóval a cégek tuti nem fognak váltani e miatt."
Rengeteg fícsört rakott bele az MS épp a cégeknek, épp azért, hogy váltsanak.
"törés elöbb-utobb tuti lesz lásd xp."
Nyílván. Bár minél jobban függ valami az online tartalmaktól, annál könnyebb védeni. És errefelé halad a világ.
"Nekünk pl a cégnél van 1 régi scanner (genius color EP)
ami csak win9x en hajlandó futni."
Akkor már jó öreg lehet, érdemes elgondolkodni a cseréjérõl. De akár meg is maradhat, ha azt a gépet csak szkennelésre használják, akkor bõven jó rá win9x is. A hálózat kezelése ugyan vacak, de a szkenneléshez úgyis oda kell menni.
"A domaines környezetrõl még nem is beszéltem.
nem tudom hogy fogja "elfogadni" pl a win2003 as DC-ét."
Simán mennie kell. Az XP is gond nélkül ment NT4 domain-ben. A Vistát ugyan nem próbáltam domain-be rakni, de otthoni hálón simán ment XP-vel együtt.
"DE BAZZEG HA MÁR RÁERÕLETTÉK AZ XP-T MINEK VENNE MÉG EGY SZART?????"
Ki erõltette rá kire az XP-t? Nagyon sok helyen van még 9x és 2K. Elsõsorban ezeket fogják Vistára cserélni (többnyire gépcserénél).
Egyébként azért venne, mert jó.
"BAROMI BIZTONSÁGOS ÉPP AZ ELÕZÕ HÉTEN SÖPÖRT ÁT A GÉPPARKUNKON EGY OLYAN VIRUS VERZIÓ AMIRE MÉG A KIHÍVOTT SZAKEMBERNEJK SEM VOLT ÍRTÓJA, SZÉGYENSZEMRE ELKULLOGOTT. (AZ ÉN ÖTLETEMMEL MENTETTÜK MEG A GÉPEKET A REINSTALTÓL, A VISSZAÁLLÍTÁS EGY KORÁBBI ÁLLAPOTRA-VAL)"
A hülyeség nem mentség. Nekem XP-n alig volt gondom vírusokkal. Céges hálón is csak akkor láttam, amikor egy fertõzött laptop a tûzfalakon belülre került. És akkor is elég volt felpeccselni a gépeket.
"TE ISTEN BIZONY AZ MS-NÉL DOLGOZOL EZ ITT KI IS DERÖLT."
Nem nyert.
"NEM A SZART! A SOK JÁTÉK VITTE ELÕRE"
A cégeknél is biztosjátszanak. De azt nem értem, hogy amíg minden játék DOS-os volt, addíg hogy terjedt annyira.
"TUDOD IS TE AZT! AZT SZERETEM, HOGY TE MÁR HALÁLRA TESZTELTED, DE EGY ILYEN EGYSZERÛ DOLGOT SEM TUDSZ BIZTOSRA MONDANI."
Ki mondta, hogy halálra teszteltem? NEm álltam neki a hálózati forgalmat elemezgetni, számomra nem az a legfontosabb része az OS jóságának. Majd az illetékes szakemberek nézik ezt is. Addig meg egyszerû elemi logikával kikövetkeztetem, hogy az eredetiség ellenõrzésnek nem szükséges másodpercenként futni.
Ez nem igaz. Valamennyi hardver változást elvisel, és utánna is csak újra kell aktiválni.
Egészségére.
Konkrétan mi rosszat írtam? A sajját tapasztalataimat írtam le.
Ezek szerint még nem próbáltad ki. Egyrészt bármikor lehet rendszergazdaként futtatni bármit, másrészt a rendszergazdánál is rákérdez minden veszélyes mûveletre. Nem akadályoz meg semmit, csak rákérdez, hogy te akarod ezt csinálni, vagy valami vírus kavar.
"A régi progik meg úgy települnek mint a sicc, aztán futnak is mint a nyúl."
Azoknál is rákérdez a telepítésre. És ha bele akarnak piszkálni a rendszerbe, arra külön rákérdez.
Ha nem mûködik a nyomtató, az a nyomtató hibája. Az ember HW beszerzés elõtt ilyenekrõl tájékozódik, és nem vesz szart. Ilyen egyszerû.
ACER ASPIRE 5021 WLMI,AMD TURION 64 ML26 1.6 GHZ, 1GB SO-DIM DDR 333MHZ,80GB és 320 GB EXTERNAL VINCSI,ATI MOBILITY RAEDON X700 PRO 128MB, BLUETOOTH, IR.... STB 4
Nem értem... nem értem... nem értem... Tipikusan az a helyzet, mintha leordítanám pl. a trabantokat, de 2-3 lopott ott figyel az udvaromon. Most akkor mivan??? Nem értem...
Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)
Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)
mien + szolgáltatást tud a vista amit az xp nem tud?
Na szóval a cégek tuti nem fognak váltani e miatt.
törés elöbb-utobb tuti lesz lásd xp.
A (nyomtató)driverekel meg eleinte tuti gond lesz persze idõvel megoldják.
Nekünk pl a cégnél van 1 régi scanner (genius color EP)
ami csak win9x en hajlandó futni.
A domaines környezetrõl még nem is beszéltem.
nem tudom hogy fogja "elfogadni" pl a win2003 as DC-ét.
Szóval szerintem a cégeknek lutri átálni xprõl.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ime:
"Egy cégnek miért is éri meg átállni vistára?"
A szolgáltatások miatt. Nézz utánna.
"Mert drága?"
Nem drágább, mint az XP.
DE BAZZEG HA MÁR RÁERÕLETTÉK AZ XP-T MINEK VENNE MÉG EGY SZART?????
"Mert az eddigi verziók olyan barom biztonságosak voltak?"
Igen, az eddigiek is azok voltak, a Vista meg még sokkal inkább.
BAROMI BIZTONSÁGOS ÉPP AZ ELÕZÕ HÉTEN SÖPÖRT ÁT A GÉPPARKUNKON EGY OLYAN VIRUS VERZIÓ AMIRE MÉG A KIHÍVOTT SZAKEMBERNEJK SEM VOLT ÍRTÓJA, SZÉGYENSZEMRE ELKULLOGOTT. (AZ ÉN ÖTLETEMMEL MENTETTÜK MEG A GÉPEKET A REINSTALTÓL, A VISSZAÁLLÍTÁS EGY KORÁBBI ÁLLAPOTRA-VAL)
"Mert Ms rugalmasan javítja a hibákat?"
Igen.
TE ISTEN BIZONY AZ MS-NÉL DOLGOZOL EZ ITT KI IS DERÖLT. MÁR VICCSZÁMBA MEGY A TETÜ LASSÚSÁGUK.
"Van valami olyan egetverõ nagy program ami csak azon fut?"
Ez nem szükséges. Az XP-nek sem kellet a terjedéshez.
NEM A SZART! A SOK JÁTÉK VITTE ELÕRE
"Kevesebb erõforrással is megelégszik mint egy xp?"
Nem, de sokkal több se kell neki.
ÉS ISMÉT EGY EZ IS AZ MS-NÉL DOLGOZIK BIZONYÍTÉK.
"Mert nem bassza a netet egyfolytában a jogtiszta vagyok e üzeneteivel?"
Nem állandóan, csak idõnként (havonta?). Ennyit ki lehet bírni. Ha meg nagyon fáj, biztos lesz mód a kikapcsolására.
TUDOD IS TE AZT! AZT SZERETEM, HOGY TE MÁR HALÁLRA TESZTELTED, DE EGY ILYEN EGYSZERÛ DOLGOT SEM TUDSZ BIZTOSRA MONDANI.
"Mert ezt a verzót az EU támogatja?"
Az EU le van sajnálva.
ÉS ISMÉT EGY MS MEGNYILVÁNULÁST HALOTTUNK!
Bíró úr most már bevalhatod. Vagy mondjál le!! :-)
Annak idején a Win95 is a GUI miatt lett ilyen népszerû (a reklámkampány mellett).
Egyébként én XP-bõl csináltam Nlite-al telepítõt (hasonlót mint a TinyXP), az van most a legelsõ Pentium 75 MHz-es gépemen és normálisan fut is rajta, de pl. egy mai böngészõ (Firefox 1.5) jobban leterheli mint az egész XP.:)
"csak megfelelõen meg kell választani a disztribúciót meg a csomagokat...."
Esetleg ajánlhatnál valamit.
Vagy megjelenik rá a törés, vagy a Microsoft ezzel elvesztette a monopoly helyzetét. Ha fizetni fogok egy szoftverért, akkor az nem Windows lesz, hanem valami operációs rendszer(!). Mondjuk OSX.
http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu
"És lám, te egy szoftvertolvaj vagy, nekem meg nincs másolt szoftverem." - ezt szerintem senki se hiszi el neked....
Saitek: biztosíthatlak róla hogy egy mostani Linux disztró is csodálatosan elfut a 486-os gépeden, csak megfelelõen meg kell választani a disztribúciót meg a csomagokat....
Linuxot és Win-t is használok. Utóbbit 1 játék miatt.
De hogy ne csak kritizáljak, kérdezek is: Linux alá tud valaki kapcsolásirajz-szerkesztõ és PCB (nyák-) tervezõ programokat, amik legalább annyit tudnak, mint az OrCAD SDT 3.20a és a Tango PCB? Szintén Linux alá tud valaki a Microchip MPLAB-bal megegyezõ tudású PIC programfejlesztõ környezetet, ami kezeli az USB-s ICD2-t?
486DX II-80,32MB RAM, 220MB HDD - igen, így is lehet!
Végre találok nyitottszemû embereket!
30 teljes nap kellett a crack-hez.
Jóslásom szerint ennek nem kell egy hét.
Miért kell így lenézni az oroszokat?
Szerintem már Windows téren bizonyonyítottak néhányszor.
Tehát aktiváld az XP-d gyorsan! Van rá fölösleges pénzed?
Nem tolvaj, hanem kalóz :PPPP :))) Mindjárt másképp hangzik...
Egyébként meg az vesse rám az elsõ követ, akinek semmilyen warez szoftvere, másolt zenéje vagy filmje nincs! Tehát neked is kuss!
Azt meg leszarom, hogy mire spórolsz, mindenki arra amire akar. Te winfosra, én másra... Én csak annyit mondtam, hogy nekem annyit nem ér meg egy Windows, amennyibe kerül.
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
annyira poén olvasni hogyan éli ki a nép magát SG-n
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Windows is elfut ilyenen. Nálam az egyik régi gépemen (486-os) most is fent van egy Win95 illetve egy másikon a 3.1.
De azt nem gondolod komolyan, hogy pl. egy 2006-2007 környékén kiadott linux disztrib (pl. a lentebb is említettek) futni fognak ilyenen.
És milyen Linux fut ilyenen? Bizonyára egy mostanában kijött linux disztró pl. Suse 10 vagy az UHU 2.0 lazán fut rajta. :D
http://www.winportal.net
1, BiroAndras vmi m$ szponzoralt tag, nehallgassatok ra, tulsagosan bizonygatja hogy
jo a Vista, ez gyanus ;) biztos a titkosszolgalat kulte, vagy az UFO-k ;] nah jo ez
volt a vicc resze, de telleg nagyon tudomanyosan bizonygatja az Vista josagat...
Majd mindenki eldonti maga, aki nemprobalta ne itelje meg, ennyi. en kiprobaltam
tapasztalataim igen vegyesek. Mondhatni: "szep szep... csak... lassu, es problemas
es..." egyszoval tetszik is nem is. teny hogy az 1700+ amd eppen csak belepo szintu
proci a vistahoz de 768mega rammal mondhatni nem igazan kapkodott, ha mar
2-3alkalmazas futott akkor jajjnekem... osszehasonlitas keppen ugyanez a vas 1
xpvel, 512mega rammal (a +256 csak vista miatt ugrott bele) meglehetosen gyors, es
hasznalhato. vistaval olykor suroltuk a hasznalhatosag hatarait... masik meglatasom
hogy miert van az hogy 1 oprendszernek hatalmas hw igenye van? es azt ne mondja
valaki hogy ez kell ahoz hogy jo tuzfalunk legyen meg halozati kommunikacio, mert
akkor elszaladok... a sok csicsa miatt kell. erdekes Linux elfut 3-486oson is. talan
nem a 3D-s effektekre kene felhasznalni az eroforrasok NAGY reszet, hanem az
alkalmazasokra. vagy tevedek? pl vista alatt nem vallalnek be a fent emlitett geppel
semmilyen jatekot mert halott ugy. mig xpvel tokeletesen megy. most akkor miert is
valtsak? hogy legyen 1 szep, uj sokat tudo, de kvazi hasznalhatatlan oprendszerem?
hat ezert nemvaltok ;] de ha valaki tud ervet szivesen hallgatom. a szuper biztonsag
nemerdekel, teszek xp ele 1 linux tuzfalat vmi kukazott gepbol es akkor megvan
azis:) de azert oszinten faj a szivem erte, mert szep. de ez nekem keves. hu ez jo
hosszu lett ;] sorry all -djp
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Regisztrálás után kell egy újabb fájl-indexelést csinálni és meg lehet nézni az indexfájlban, hogy mi az ami változott.
Csak azokat a fájlokat kell elmenteni pl CD-re a következõ telepítéskor, amelyeknek változott a tartalma, mérete, és persze az új fájlokat.
#127 - Hmm... Nem lehet kijátszani? Folyton új verzió? Most félre ne értsetek, nem vagyok rá büszke, de Windows XP MCE-m van, és épp most raktam újra, és az update-jeim is már rég leértek. Pedig nem eredeti.
Ami pedig a Vista "okos" védelmét illeti... hiszem ha látom ;) Fentebb meg már kifejtettem, hogy engem az se hat meg, ha neadjisten nem lesz törés, vagy túl macerás lesz... éljenek a konzolok, meg a Linux :)
Gracie Barra
Vistában okosabb védelem lesz...
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Hamár öröm.
- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...