Codename: Panzers - Cold War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv!
Végre sikerült megvenni a játékot. Viszont az oktatópályák után elnézésemet kéri de hiba merült fel az .exe-vel. Mára sikerült átrágni magam az egész fórumon, hátha vki találkozott ilyen problémával, de semmi találat. Egy-két ötletet megpróbáltam alkalmazni, de semmi sem vált be. Így most itt ülök egy új játékkal, amit iszonyatosan vártam és erre sehol semmi. Ötletem sincs mi volna a megoldás.
Végre sikerült megvenni a játékot. Viszont az oktatópályák után elnézésemet kéri de hiba merült fel az .exe-vel. Mára sikerült átrágni magam az egész fórumon, hátha vki találkozott ilyen problémával, de semmi találat. Egy-két ötletet megpróbáltam alkalmazni, de semmi sem vált be. Így most itt ülök egy új játékkal, amit iszonyatosan vártam és erre sehol semmi. Ötletem sincs mi volna a megoldás.
nos nem sokkal lettem okosabb,nem találok megoldást!
Srácok A windows 7 valami kompabilitási gond miatt blokol valamit és nem fut a game!!Kiirja,hogy blokolva.......Valaki legyen szives ha tud megoldást jelezze...
köszi
köszi
Melyik a 33. ? A CoH vagy a Cold War?
Azért azzal a spanyol sráccal a Beachhead koop pálya nem volt rossz, sõt, csak a replay nem maradt meg, mert ugye azzal is baj van.
Tegnap volt fenn kilenckor valaki, de biztos megijedt tõlem és kilépett.
Amúgy 33.-ik az 50.heti eladási listán, azt tudnám, hogy összesítik ezeket. A Tales of Valor meg listán sincs. Így, hogy olcsóbb lett, azért viszegetik.
Amúgy 33.-ik az 50.heti eladási listán, azt tudnám, hogy összesítik ezeket. A Tales of Valor meg listán sincs. Így, hogy olcsóbb lett, azért viszegetik.
Igen. Ez egy fos. Sõõt hígfos. De csak mert optimalizálatlan igénytelen szar. Ha nem lenne az akkor jó kis gáma lenne. De ha van egy kanál szar a csokitortában akkor az már nem csokitorta. Ebben viszont nem egy kanál hanem egy lapát van...
Hétvégén megpróbálom felrakni a CoH-javításokat. Azzal megaz a baj hogy fél tonna. <#buck>#buck> Ha összejön megnézhetjük.
Legalábbis II. Vh-s rts-e.
Üdv, Jagd! Már eszembe jutott, hogy netre vársz... Szegény CW...Már túl vagyok rajta, hogy senki se játsza, mivel nem is tudná...Emlékszem májusban a négyes multi-diavetítésre...
Jó egy hónapja Coh-holok, napi egy replay, napi egy 1vs1 ranked match. 42 játékból 21 gyõzelem. Level 4-es usa és wehrmacht vagyok, level 3-as brit és panzer elite. Nagyon elkapott a gépszíj, most per pillanat nagyon el vagyok vele. Töltöttem fel replay-t is Armis Fetus néven.
Nem arról van szó, hogy tökéletes a játék, sok probléma merül fel folyamatosan a profik részérõl, a Tales of Valor egy pénzlehúzás, de ezek ellenére is az évtized rts-e.
Jó egy hónapja Coh-holok, napi egy replay, napi egy 1vs1 ranked match. 42 játékból 21 gyõzelem. Level 4-es usa és wehrmacht vagyok, level 3-as brit és panzer elite. Nagyon elkapott a gépszíj, most per pillanat nagyon el vagyok vele. Töltöttem fel replay-t is Armis Fetus néven.
Nem arról van szó, hogy tökéletes a játék, sok probléma merül fel folyamatosan a profik részérõl, a Tales of Valor egy pénzlehúzás, de ezek ellenére is az évtized rts-e.
Szia FIFUS!
Szolgáltatót váltottam meg XP-t is és ezért nem vagyok elérhetõ. Még nem tudtam sem MSN-t se Email beállítani. De dolgozok rajta. :-)
Felraktam ezt a fos ColdWart. Remélem senki sem veszi meg. Nem ajánlom senkinek. Néztelek multin de nem voltál fent. Mondom Skirmishezek. Erre 4szer visszabaszott az XP-be. Nem adtam fel mondom hadjárat.Simán kifagyott a PC-m. Szóval szopjon le valami buzi hollandot aki dolgozott rajta és a lelkiismerete szerint jó játékot hozott létre. Meg az is aki tudja hogy szart de kiadatta.Bár asszem ezt már írtam. De mikor szívok vele mindig kijön belõlem.
ui: Az atarisok is szopják le az innosokat és fordítva.
Szolgáltatót váltottam meg XP-t is és ezért nem vagyok elérhetõ. Még nem tudtam sem MSN-t se Email beállítani. De dolgozok rajta. :-)
Felraktam ezt a fos ColdWart. Remélem senki sem veszi meg. Nem ajánlom senkinek. Néztelek multin de nem voltál fent. Mondom Skirmishezek. Erre 4szer visszabaszott az XP-be. Nem adtam fel mondom hadjárat.Simán kifagyott a PC-m. Szóval szopjon le valami buzi hollandot aki dolgozott rajta és a lelkiismerete szerint jó játékot hozott létre. Meg az is aki tudja hogy szart de kiadatta.Bár asszem ezt már írtam. De mikor szívok vele mindig kijön belõlem.
ui: Az atarisok is szopják le az innosokat és fordítva.
Az esték nekem is jók
Nekem az esték zöme jó, hétvégén fõleg. Kb 2100.
Csak mond, hogy mikor
Egy kicsit elkéstem a válasszal, de mennék
nem jössz multizni egyet valamikor? csak a poén kedvéért
ismét köszönöm!<#vigyor2>#vigyor2>
Kupolás épület a parton---> kiérsz a szembe part kupolás épületébe.
Azt még megkérdezhetem, hogy a Céhmester hadmûveletbe hogyan kell átmenni arra a részre ahol a szovjet fõhadiszállás van?
Rájöttem csak azért indultam két egységgel mert a tankokra rá volt szerelve minden. Ezért nem volt presztizs.
Két egységgel indulsz? Ultrán játszol? Este ránézek. Amúgy, ha jól emlékszem az indulástól nem messze van egy barakk, a világítótorony felé, ott kérhetsz segítséget.
Csak azért mert mire azzal a két egységgel elfoglalnám a világítótornyot 3x lelövik õket.
Nincs ott kevés, esetleg indulásra, késõbb foglalhatsz barakkot, a világítótoronynál, és a helipadnál páncélos erõsítést hívhatsz.
Még azt meg tudná nekem valaki írni, hogy a lecsukódik már a szem hadmûveletet, hogy lehet megcsinálni mert olyan kevés egységgel egyszerûen lehetetlen.
ráadásul tempózni kell, mert méri az idõt, és hamar lenulázzák a gátat, titkos küldi a tengeren járõrözõ hajó lebombázása.
köszönöm<#vigyor2>#vigyor2>
Utászokkal, PSZH-val, sajnos oda kell menni...
Valaki tudna nekem segíteni, hogy abban a küldetésben amikor Hollandiában kell megjavítani a gátakat, hogy lehet javítani azokat?<#help>#help>
Nem baj. Majd máskor
Bocs Jagd, hogy nem szóltam,de tegnap este már nem bírtam fennmaradni, elaludtam a gyerkõcökkel.
A visszajátszás elsõ öt perce nézhetõ, aztán kapok egy Szünet feliratot, ami után nem replay van, hanem play. Szerencsére már nem érdekel...
ha jol emlekszem akkor ultran az volt az egyik sokat segito tenyezo ha elfoglaltad az egyik artit. De mar regen volt es azota masok is hozzanyultak szoval...
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Amúgy ha Te kezdted, tudhatod, hogy mi a rafinéria a túlpart elején. Rendben van, hogy ultra, de extrém a túlerõ.
Bocs, az RftB-rõl van szó. Ennek még mûködik a multija...
Finom, gondoltam, hogy titok marad. Ha lenne Editor, átírnánk.
Jagddal rátaláltunk a RISK, és RUSH pályákra, eddig nem választottunk kettõnél több játékost, soha nem is láttuk, hogy mik vannak. Nagyon fine küldik vannak szép mapokon. Tegnap a Hill 192 kifejezetten jó volt kooperatívban, pedig Jagd gyõzelméhez nem sokat tettem hozzá...
Bakker, ez egy több, mint három éves játék, és nyújt még újat!
Jagddal rátaláltunk a RISK, és RUSH pályákra, eddig nem választottunk kettõnél több játékost, soha nem is láttuk, hogy mik vannak. Nagyon fine küldik vannak szép mapokon. Tegnap a Hill 192 kifejezetten jó volt kooperatívban, pedig Jagd gyõzelméhez nem sokat tettem hozzá...
Bakker, ez egy több, mint három éves játék, és nyújt még újat!
Elvileg az volt a szabaly az ultrara, hogy a palya keszitoje (Hamburg eseten en kezdtem aztan nem tudom ki babusgatta) es legalabb egy teszter vigye vegig akkor van elfogadva. De ami az Innoban tortent az az Innoban is marad 😊 Szoval nem tudom, hogy meg lehet-e csinalni.
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Meg gondolj arra hogy ágyútûzben nehéz harcolni. Elsõnek meg kell ritkítani a tüzérséget, aztén jöhetnek a barakok.
Szerintem. De majd ma ránézek.
Szerintem. De majd ma ránézek.
Persze, próbáltam már azonnal elmenni az összes egységgel az elsõ lövegig, tulajdonképp el is jutok, fel is robbantom, még a másodikat is, aztán a harmadiknál már Billings is kinyiffan. Elbújni, megpihenni és felgyógyulni, mesterlövészekkel leszedni õket távolról lehetetlen.
Meg nem biztos, hogy a lövegekkel kéne kezdeni, lehet, hogy, ha a barakkot foglalnánk el elsõre, többre mennénk, lehetne friss unitunk, csak a barakkot nagyon jól védik.
Meg nem biztos, hogy a lövegekkel kéne kezdeni, lehet, hogy, ha a barakkot foglalnánk el elsõre, többre mennénk, lehetne friss unitunk, csak a barakkot nagyon jól védik.
Na nekimentem ultrán. Csak mert szeretem a kihívást. Csapatom: két doki, Billings, egy aknavetõs, meg egy lángszórós,ja meg egy géppisztolyos.
Mikor átmegyek a túlpartra jönnek mint disznó. Ugye jobbra van az a gyár, na én egyenesen megyek tovább szinte a pálya szélén, egy vasútihíd felé. Ott kiírtok mindenkit egyenként mert ugye jönnek utánnam. Aztán kifagyok. (kapja be a felelõs..) De szerintem utánna kicsinálnám a löveget, aztán némi felderítés után visszamennék a gyárhoz. Helikopáterrel nem jönnek nálam. Talán a gyárnál fognak majd. De ha már a zavaró alakulatokat kiírtottam nem komoly egy kis légitámadás. Max Billingszel építek egy zavaróállomást. A pálya iszonyatosan szaggat. Talán trigger hiba. Majd leveszek mindent és 320x480-ban nekimegyek hátha nem fagy ki. :-)
ui: Tegnap fasza volt az RftB multi. Marcus mondta hogy a 2.01 ujságverzió. Sok német azzal tolja. Jók azok a RISK és RUSH módok, nem tom miért nem toltuk eddig velõk. Na majd most.. :-)
Mikor átmegyek a túlpartra jönnek mint disznó. Ugye jobbra van az a gyár, na én egyenesen megyek tovább szinte a pálya szélén, egy vasútihíd felé. Ott kiírtok mindenkit egyenként mert ugye jönnek utánnam. Aztán kifagyok. (kapja be a felelõs..) De szerintem utánna kicsinálnám a löveget, aztán némi felderítés után visszamennék a gyárhoz. Helikopáterrel nem jönnek nálam. Talán a gyárnál fognak majd. De ha már a zavaró alakulatokat kiírtottam nem komoly egy kis légitámadás. Max Billingszel építek egy zavaróállomást. A pálya iszonyatosan szaggat. Talán trigger hiba. Majd leveszek mindent és 320x480-ban nekimegyek hátha nem fagy ki. :-)
ui: Tegnap fasza volt az RftB multi. Marcus mondta hogy a 2.01 ujságverzió. Sok német azzal tolja. Jók azok a RISK és RUSH módok, nem tom miért nem toltuk eddig velõk. Na majd most.. :-)
köszi mester
amúgy akármilyen fajtát töltök le akkor magyar nyelv van benne?
L0LBU-YTH3G-4M3F1-RSTY0-UN00B
Heló srácok.Valaki tudna küldeni egy CD kulcsot?:-) megköszönném lehet hogy volt már errõl szó elõre is bocs, csak már akarok játszani vele😊 köszönöm.
Ez akkor mûködne, ha a dokijaikat le lehetne lõni, de gyakorlatilag sebezhetetlenek, én meg nagyon kevesen vagyok.
Ilyen esetekben kell alkalmazni a hullámokba támadást. Megölsz egy ellent és visszavonulsz nyalogatni a sebeidet. Majd újra nekikmész.. Idõigényes de mûködik, feltéve ha nem végtelen számú ellenséget generál a pálya.
Ja igen, és ha épp nem lõnek, akkor egy helikopáterbõl megszórnak. Nem vagyok egy nagy stratéga, de ez így hamvába holt.
Nyomtam egy normált épp ezért: mint kés a vajba...
Nyomtam egy normált épp ezért: mint kés a vajba...