3714
  • westmoreland #3394
    Mentettem.Igen,az Hamburg.Partraszállás kétéltűekkel/M-59 PSZH és 416-os/.Két helyen lehet.Másik megoldás,hogy helyreállítod a hidat,és átsétálsz rajta.Ahhoz légideszant kell+látómező.De itt elkerülhetetlen a veszteség(legalábbis nekem ultrán),vagy a felderítő koptert lövik le, vagy a kommandóst.Tehát biztosabb a d-day,az egyedüli gáz a légitámadás.Két 59-es javítókészlettel,kettő légvédelemmel.Az oroszoktól a nehéztüzérségi zárótüzet irigylem.Bezzeg ha orosz csapataim vannak(13,14,15)én olyat nem kapok.
  • Fifus
    Visszajátszást nem mentettél? A céhmester a hamburgi, ugye? Ott milyen d-day van?
  • westmoreland #3392
    Na ja.Ennyi jár a lenyúlt titkos küldi után.(A 9. is durva volt az elején)A 16.gyerekjáték,viszont a 17.-en meg kellett küzdeni minden cm-ért.Az utolsón megint megvolt a tankom.A céhmesternél a d-day kicsit rázós a többit megoldottam gyalogsággal.Úgy könnyebb, mivel frontális páncélos támadásra számítanak.Egyesével becserkésztem mindet.Na igen,és a templom közelébe nem szabad menni mert akkor véged van.Az eredményem csak átlagos lett,mivel ez a pálya nagyon időigényes.(120 perc ultrán)Próbálok felrakni képet,de még a kicsinyítéssel küzdök.
  • Fifus
    Az jó bug. Linkelhetnél visszajátszásokat, főleg a hamburgi pálya érdekelne.
  • westmoreland #3390
    Megvan az első 15 pálya ultrán.A "Mennyország kapujában"nagyon szoros volt,ezt az egyet nem tudtam veszteség nélkül megcsinálni.Le kellett cserélni a teljes járműparkot ütősebbre.A 17.-től tartok egy kicsit, ott könnyen patthelyzet alakulhat ki.Az utolsónál eddig mindig kaptam egy sérthetetlen tankot, úgyhogy az nem okozott gondot.
  • Fifus
    Négyen is voltunk az előbb, de nem bírunk csatlakozni egymás játékaihoz. Időtúllépést ír, aztán meg címduplikációt.
  • Fifus
    Na ki szedte le?...
  • Fifus
    Hard AI replay jobb híján.

A Documents/My games/Codename Panzers-Cold War/Profiles/001.profiles/recorded games mappába kell menteni. Aztán reméljük a legjobbakat.
  • Fifus
    Seat131(usa fórum) szerint a 9-es bugos, mert a titkos küldi az összes STP birtoklása, de nem írja ki teljesítettként.
  • Fifus
    Basszus, egy olasszal negyed órát szenvedtünk, de egyikünk se tudott a másik játékához csatlakozni.
  • Fifus
    Esténként. Valóban megjavult. Felvettelek msn-re.
  • Jagdflieger
    Hurrá. Aktiváltam. Bizti tegnap pihenőnapot tartott a szerverük. Most már menetünk multizni. Ha nem láttál még Laggolni embert majd engem fogsz...Mikor lenne jó neked?
  • Jagdflieger
    Aláírtam egy kétéves hűséget hozzájuk. Minden nap párszor a falhozbaszom a sticket. Holnap lehet hogy beviszem nézzék meg, bár kissé már viharvert...de majd azt mondom amit Danny Glover a halálos fegyverben a szarrátört verdára. (ami a feleségéjé volt..) "Új ez még mindig! " Csak cseréljétek ki...
  • Fifus
    Meddig lesz ez a mobil-előfizetésed?
  • Fifus
    Hát látod a gamespy is szarakszik.
  • Jagdflieger
    Hali cimbi. Felraktam a CW-t, de nem tudtam aktiválni. Talán vasárnap szünnap van? Holnap megpróbálom újra..hátha. Jóvolna már neten kipróbálni. Talán a vodás netem a ludas? Ki tudja? A CoH-hal azért nem tudok játszani mert "túl sok" a javítás hozzá és a vodás nettel míg levakarom lejár a tb kártyám is. Szóval van originál játékom de ha játszani akarok a tört játékkal kell...frankó mi?
  • Fifus
    Volt már ilyen gondom tavaly, utánaolvastam. Akkor várunk.
  • Fifus
    Na, már nem fagy. Beállítottam, hogy legyen auto gamespy belépés: kilép a CW...
    Csak azért nem vágom, mert működött múlt héten.
  • Fifus
    A "Netes Játék" gombnál nálam fagy. Háromszor próbáltam.
  • Jagdflieger
    Okés. Még ma este felrakom a CW-t. A mostani MSN-em : [email protected]. Vegyél majd fel. Neked kell írni mert a gépemre nem tudom feltenni az msn-t. Nem tudom miért. Szerintem a microsoft bekaphatja. Most a meboon át msn-ezem, és nem látok senkit csak hír.
  • Fifus
    Szegény kilencest senki se tudja.

Jagd: Vasárnap, msn leszek.
  • westmoreland #3373
    Sziasztok.Megvettem a CW-t.Végignyomtam normálon,nagyon szuper.Meglett az összes titkos küldi, egy kivételével.Nem tudna valaki segíteni mi lehet az?A 9.pálya.a címe "Vörös veszedelem".Előre is köszönöm.Most nekiugrok nehéz fokozaton is.
  • Jagdflieger
    Vasárnap délután kipróbálhatnánk. Nem garantálom hogy normálissan tudok játszani a net miatt.
  • Fifus
    Szevasz! Mondjuk gondolhattam volna, hogy ha gép gondjaid vannak, nem tudsz jelentkezni.
    Néha felnézek persze, de senki sincs. Most se. Pedig ma néztem a MediaMarktban, 1990 local credit. Az ár sajnos nem számít.
    Level 6 usa vagyok a coh-on, megrekedtem a Panzer Elite 4-es szintjén, úgy van megcsinálva a rohadék, hogy usa-val könnyebb játszani.
  • Jagdflieger
    Elveszve. A gépem egy rom. Mert meghalt benne egy giga ram. Még rimel is. Szóval szerintem az alaplap öldöste le. Így nem mertem venni másikat bele. Főleg hogy DDR1-es. Az MSN-t még szervízben sem tudják feltenni rá. Állítólag mert az oprendszerem a D-n van nem a C-n. Marhaság.Évekig így volt. A netem meg vodás alapú. Asszem nincs mit mondani róla.. Szoktál fentlenni a CW-vel? Mert most itt van nálam. Felrakhatom. Egy kétszemélyes páján is szaggat? Mert akkor hiába töröm magam. Bár ezzel a vodás fossal nem hiszem hogy tudnék játszani vele..
  • Timber
    hat amit belinkeltel az tenyleg nagyon komoly jatek lehet. A manualja egy free blogon az egyetlen bejegyzes es ahogy olvasom meg nalad is problemas a demo. legkozelebb ha bemesz valahova spammelni a szaroddal akkor probald meg kisebb mellennyel.
  • Fifus
    Hol vagy Jagd?
  • Fifus
    Megbeszéltük.
  • readswift
    Vedd számításba hogy a klotyón is elég sokat ücsörögsz életed során ...
  • Fifus
    A CW a magyar játéktörténet egy fontos cégének játéka, melyhez életem jó pár éve köthető. Hm.
  • readswift
    Gyertek játszani kevésbé komolytalan JÁTÉKKAL...!
  • Fifus
    Negyedszer is telepítettem a CW-t. Friss TAGES drivert kapott, kérte a kódot, aktiválta magát és fut jelentem frankón win7 alatt is. Nem rosszabbul, mint xp alatt. A vsync-et lenne jó esetleg bekapcsolni.
    Most újrakezdem nehéz fokon.
  • Fifus
    Multi? Az első három hónapban voltunk esténként hatan-nyolcan, néha magyarok is, de a sok laggolás miatt lekoptak az emberek.

A Beachhead kooperatív pálya szuper, egyszer próbáltam. Hasonló a feelingje az rftb kooperatívjainak. Már csak amiatt is jó volna kipróbálni, Jagd.
  • LeWyTy
    Az fasza...xD

Van online része?
    ...Neten jáccotok?
    ...Menyien?
    ...Fasza a multi része?
    Lehet beruháznék rá
  • Jagdflieger
    Mert tört verziód van és a törés Demót csinál a játékból. Gondolom a pálya amit csinálsz a Helgoland map. Tudomásom szerint nincs hozzá normális törés. Ha van írja meg valaki. Addig is tört verzió nem megy kérdéseket mellőzzük.

(ha tévedtem és az eredeti bolti verzió nem megy akkor Mea culpa! Mea maxima culpa! A hibát az Innoglow éjjel nappal hívható segélykérő vonala természetesen azonnal orvosolja. )
  • LeWyTy
    Hali.
    Segítséget kérnék.
    Elindítom a sinleplayert... végignyomom az 1. pályát... kiírja az eredményeket meg minden de utánna nemtudok továbbmenni... miért?
  • Fifus
    A pontfoglalós módban viszont elég erős, 8 perc után lenyomott.
  • Jagdflieger
    Lassan több nehéz AI ellen kell tolnod. Az RfB-ben én is a 3szoros túlerőt szeretem....Vagy valami extrát az ellen AI-nek. Már a Panzersben is beraktam nekik néha ezt azt. De minden játékban így van ez. Az AI-kiismerhető.
  • Fifus
    Jagd, ma egy kicsit több, mint 3 perces Tale of two cities-t nyomtam le nehéz AI-val. Előre jött a katyusával a bolond, a kommandósok lenyomták az utászait, esélye sem volt...
  • Jagdflieger
    Ténleg Timber azt montad van cuccuk..ez azt jelenti hogy még együtt van az "innodlow"? Akkor unalmukban miért nem dobnak össze egy honlapot?