3714
  • Jagdflieger
    Nem tán azt akarod ködösen sejtetni némi homályal lefedve hogy a szerkeztő jogai a döglött polip karjaiban vannak? Ez zűrös...Dea festések vagy egyjavítás a multihoz meg a többmagos procikhoz kijöhetne. Abba a 10Tacle nem szólhat bele.
  • Fifus
    Timber koma, megy ez! Forrásod van, a választ kb. sejtettük.
  • Timber
    na utanajartam nektek :)

a helyzet az, hogy valoban van editor, mp palyak, uj festesek (konkretan 3 DLC*) amit nem tudnak kiadni kulonbozo, toluk teljesen fuggetlen okok miatt.

* DLC - Downloadable Content (csak, hogy ma is tanuljatok valamit! :D)
  • Jagdflieger
    Azért a szerkesztőért tisztelégnék előttük...A gepard meg szerintem hungaricum. Elveszni hagyni bűn. Hány mod lehetne belőle? Unitok..Baker anno mikor sírtak a stormnál hogy nem csinálnak javítást az RfB-hez mert nem szedik az emberek,mondtam hogy tegyenek pl: egy pár új unitot vagy egy mappot a javításhoz, és mindenki leszedi. Az unit olyan mint a cukorka..De semmi.
    Az innosok nem tom mit csináltak a játékkal. Max kivettek pár unitott hogy könnyebb legyen a pály..ha volt szrkesztőjük. Senki sem tud róluksemmit.
  • Fifus
    Lost Man kesergett a hivatalos fórumon. Azt írja: nem peszeg a fórum, ezek szerint jól megbukott a játék.
    Mondjuk, ha tényleg ennyire le van szarva a dolog, mind Atari, mind Inno részéről, odaadhatnák az editort, vagy az egész Gepard-ot. Vajon mennyit bukhattak a játékon?
  • Timber
    az kizart dolog mert en nemtudom!
  • Jagdflieger
    Háát persze. Ja. Televannak javítással meg, unitokkal, meg kiadnák a szerkesztőt. Vagy a fazon találta ki, vagy valaki az innonál hülyíti őket.
    1.
    Anno mikor megjelent mindenki üvöltött javításért. Ha lenne az Atari kiadta volna hogy nem bukjon a játék.(multi szaggat,stb)
    2.
    Szerkesztő...Ha akarták volna a lemezen lett volna. Ha egyáltalán volt nekik. Vagy csak egy félkész példányuk volt és azt simogatták mig az atari ki nem adta.
    Soha egyetlen egyszer sem jelentek meg a nyilvánosság előtt. Egy nemlétező cég. Különben miért bujkáltak volna?
  • Fifus
    Official Word from Innoglow

Itt az egész oldal, van folytatása is, szóval ez igaz lehet?
  • Fifus
    KageToraUK
    WiC Infantry Player

Official Word from Innoglow
    Hi all,

I sent an email to Innoglow asking if they could possibly send out the map editor, and the (rather pleasant) email I got back basically told me that they have lots of tools, new units, skins, patches, and the map editor, but, for legal reasons they are unable to publish any of it (and neither can Atari). The game is officially closed. There is no more funding for the game, and there will be no more development.

So, folks, we are on our own.......

Ez most csak kamu, Timber?
  • lefevre
    Az a Hamburgos pálya.
    Egyébként sikeresen teljesítettem mind a 17 küldetést. Az egészet normálon nyomtam végig. Az utolsó így is nehéz volt, hát még ultrán. Első nekifutásra én 14 titkos küldit találtam.
    Hát nem mondom, h szar volt a játék, sőt. Nem csalódtam, azt kaptam, mint ami a demóból lejött, h ezt meg kell szereznem. Szerencsére nekem 2-3 leálláson kívül más bajom nem volt vele. Így ebből a szempontból is sikeresnek mondhatom magam.
  • Timber
    Az melyik? :D Nekem a palyanevekrol fogalmam sincs :P
  • Fifus
    Talán az az egyik legötletesebb pálya, igen klafa. Ultrán az elején már elvérzel...
  • lefevre
    Hát akkor még mindig én vettem meg a legjobb áron Karácsonykor(2000HUF). Már a céhmester hadművelet fog következni. Haladok szép lassan előre...
  • Fifus
    2240 a CDGalaxisban.
  • Jagdflieger
    Szia! Neked is viszont kívánom. Írtam privátba egy panaszáradatot. :-)
    Látom te vagy itt mindenki mentora! :-) Neten szoktál vele még próbálkozni? Vagy LAN-on?
  • lefevre
    Mert valszeg mikor crack-elted, akkor a demo exe-jével törted fel a játékot, így az egész demová változott.
  • czakesz
    Leszedtem a játékot és csak egy küldetés van benne! Ez miért van?
  • lefevre
    Igen, azt írtam, h csak az az egy sikerült eddig, ja meg most már Berlinben a lángszórósok is. Minden titkos küldetést csak a hős tud megcsinálni?
  • Fifus
    Az AA gun-t kell kiiktatni a térkép nyugati felén.
  • lefevre
    A hétvégén felkerült a gépemre a win 7-es. Kicsit tartottam tőle az előzőekben leírtak miatt. Nálam nem írt ki semmit sem a játékkal kapcsolatban. Sőt, mivel ugye eddig nem is ment, most teljes 360 fokos fordulat következett be, a jó értelemben. Végre tudok játszani vele. Már a tavaszünnep is megvolt. Csupán annyi hibádzik csak, h az eligazításnál csak a hangot hallom, kép nincs. Viszont a csapatvásárlásnál az eligazítást újra lenyomom és akkor már jó, onnan elérhető normálisan. Az első pályán kívül eddig nem igazán sikerült megtalálni a titkos küldetéseket. De majd még próbálkozom.
  • Fifus
    Szia Jagd, Búék, mi a helyzet Veled?
  • Jagdflieger
    Egyébbként az inno hogy működött? Volt valami irodájuk? Vagy csak összejöttek valakinek a lakásán WOW-oztak és néha írtak az Atarinak, hogy kezdenek megszakadni, de már frankón optimalizálták a game-et. Egyre jobb lesz..
    Nem tom mennyi ideig fejlesztették Timber mondjuk az RfB-t és mennyi ideig a CW-t? Mekkora csapat volt egy egy projecten. Én akkor voltam bent mikor még annak örültek ha két egység találkozik már nemfagy ki. Azt mondták nagy előrelépés...
    Úgy látom ott bizonyos szempontból meg is állt a fejlesztés..
    Nem baj ha lassú de már nem fagy. Kiadható.
  • Timber
    "Javítócsomag kéne, a multihoz is, az optimalizációhoz is."
    Ezt mindannyian tudjuk ahogy azt is hogy nem lesz.

Es HNY neked is :D
  • lefevre
    Én meg azt hittem, h majd a Win 7 segít a problémámon, de ezek szerint sajnos azzal sem fog működni.
  • Fifus
    Javítócsomag kéne, a multihoz is, az optimalizációhoz is. Pedig vagy öt hónapja a top40-ben van Magyarországon, ugye mióta levitték az árát, gondolom kint is viszegetik.
    Párszor megbeszéltük, miért is kellett kiadni...
  • attila46
    hát hát...,állitható a kompabilitás,de még semmit nem csináltam és már ugrott fel az ablak,hogy letiltott program meg mit tom én.!!
    Utána már hiába állitottam a futtatást xp sp2-vagy 3-ra nem volt reakció!!!!!!
    szal nem tudom mikor vagy hogyan futna win 7 -en!
  • Fifus
    Boldog Új Évet Timber, gyorsabb voltál.
  • Fifus
    Windows 7? Én már az XP és a game problémájára is szeretnék megoldást látni. CDprojekt a barátunk, de ő sem tud válaszokat adni, ha nincs ki a javítást csinálja...
    Amúgy kompatibilitás a gond? Az nem állítható 7-ben, mint Vistánál?
  • Timber
    szia. probald meg Windows 7 alol Windows XP SP3 kompatibilitas modban futtatni. Sajnos jobb otletem nekem sincs :)
  • attila46
    Hy!!

Visszatérő próbléma !!Windows 7 és a game.....,valaki edjon valami segitséget ,mert az idegenyelvü oldalakkal nem sokra megyek.!!
    köszi
  • lefevre
    Sőt, Karácsonykor a Media Marktban csak 2000 volt. Tudom, mert nekem is onnan lett meg.
  • Fifus
    3500 a játék.
  • fuho
    Hello tudnátok nekem segiteni kellene egy cd kulcs mertami ki votl irva az nem működöt:-( van crack is de ha azzal csinálom akkor nem lehet csak egy pályát játszani aztán nem lehet tovább menni csak kilépés van és betöltés. nem leht profilt sem létrehozni:-S kérlek segitsetek
  • lefevre
    Hát a dxdaig nem volt elégséges infóforrás, így kellett csinálnom egy msinfot. Plusz a codecek felől érdeklődtek. Én is gyanakodtam erre, mert gondolom az oktatópályák után jön egy átvezető kisfilm és valszeg azt nem tudja vmiért lejátszani. Egyelőre várok a válaszra, de szerintem már csak elseje után lesz eredmény.
  • Fifus
    És mit írtak? Lesz majd javítás?
  • lefevre
    Gyors volt a válasz tőlük, ez igen dicséretes.
  • lefevre
    Már megvan, köszönöm. Még ma elküldöm nekik.
  • lefevre
    Ezt hol találom pontosan? Csináltam egy keresést és nem talált a játékhoz kapcsolódóan ilyen fájlt. Máshoz igen, de ehhez nem.
  • Fifus
    Egy dxdiaggal keresd fel a cdprojekt-et
  • lefevre
    Ja igen, kimaradt, h miután felmerült a hiba, a szokásos hibaképernyő jelenik meg a "hibakeresés"-sel és a "további részletek"-kel.