3714
  • Fifus
    Többjátékos mód-Visszajátszás
  • westmoreland #3433
    Elmentettem oda.És megnézni, hogy tudom?
  • westmoreland #3432
    Record 6 prg
  • westmoreland #3431
    Bocs.Megvan.
  • westmoreland #3430
    Feltöltöttem az egyest.De a Spandaut nem találom.
  • Fifus
    A 3387-es hsz-ben leírt mappába kell menteni.
  • Fifus
    Spandau ultra

Remélem végig leadja, 703 kb, úgyhogy talán.
  • Fifus
    Egyenlőre helyett egyelőre...
  • Fifus
    Ez jó oldal feltöltésnek

Egyenlőre próbaképp tölts csak fel egy replayt, próbálj majd meg egy teljes pályát, esetleg egy hosszabb skirmisht.
  • westmoreland #3425
    A rögzítés csak akkor működik, ha nem csinálsz közben mentést?Mert most megvan.Elkezdtem elölről,új profillal,az egyest felvettem.Na délután megpróbálom a Hamburgot, csak az a baj, ritkán tudok több órát nyugodtan játszani, mert nyaggatnak mindenhonnan.De most már engem is érdekel.
  • Fifus
    A Boezemnél általában megszenvedtem, nemcsak a titkosnál...
  • Fifus
    Ennyire már nem vágom, újra elő kéne vennem. RfB-ben Jagdflieger volt a mester. Ő még a Stormregionhoz is jelentkezett.

A procink egyforma, sajnos CW-nél az a lényeg, hogy jó sok MHz legyen.
    Pedig ezzel szívesebben multiztam volna, mint a CoH-hal.
  • westmoreland #3422
    De nem baj.Szeretem az ilyet.Mint az RfB orosz 5.Hogyan mentsük meg a mesterlövészt?Más volt nehézen és más ultrán.Csak mert az hiánycikk az orosz pályán.
  • westmoreland #3421
    A Boezem gátnál nagyon megszenvedtél, amíg rájöttél a titkosra?Nekem eltartott egy darabig.Végigmentem rajta 5-ször könnyűn(mert úgy gyorsabb) kétszer megadta,háromszor nem.
  • westmoreland #3420
    G41M-ES2L Award Modular BIOS v6.00PG Intel(R)Core(TM)2Duo CPU E8400 @3.00GHz(2CPUs) 2046MB RAM NVIDIA GeForce 9800 gt.Remélem a lényeg benne van.
  • Fifus
    Milyen géppel játszol?
  • Fifus
    Nem Patton, Bulldog valóban. Viszont Kirklandot és a hadnagyot beültettem a pszh-kba, és sikerült a helikopter-leszállót elfoglalnom velük! Mókás volt, álcázva, egymást javítva, Kirkland vagy a pszh kilőtte a 416-osokat, utána már egyszerű volt, csak az utászt hagytam a vár előtt meghalni... Lőtték ezerrel és nem szedte fel az aknákat az utolsó ikonra kattintva, lehet kell a btr a raktárból, neki van aknakeresője, és aztán utász, már nem emlékszem.

Egy éve játszottam vele utoljára.
  • westmoreland #3417
    Nem merem újratelepíteni, lehet, hogy ez már a harmadik.Azért kezdtem egy kicsit későn, mert az előző gépem nem bírta.Most tudtam összerakatni egy normálisat.Én Bulldogot szoktam, azzal kifüstölök 3db 416-ost az átkeléshez.Ultrán már nem elég az M 59-ES.Ne rohanj!
  • Fifus
    Fura, akár vereség van ,akár győzelem a bal első gomb a játék rögzítése aktív. Persze lehet bug, miért ne?
    Spandau-t kezdtem el ultrán: egy hadnagy, egy szanitéc, egy javító, egy vet2-es patton, de túl gyorsan haladok és megölik a dokimat, és azután Kirkland-ot.
  • westmoreland #3415
    Nálam a "játék rögzítése" gomb nem aktív.(Szürke, nem fehér és nem reagál.)Van ennek valami trükkje?Pedig ez most tényleg jól ment.Szereztem rakétatüzérséget is, hogy gyorsabb legyek.
  • Fifus
    Ezt sikerült rögzíteni?
  • westmoreland #3413
    Megcsináltam a Hamburgit megint, most más módszerrel.A hídon mentem át, és tankokat használtam.Tempóztam ahogy tudtam, így 93 perc alatt végeztem.Itt már kiválót írt ki.Most jön a Karaván, az a kedvencem.
  • westmoreland #3412
    A hetes éjszakai, de talán a négyes is az.A bevezetőben mintha esti bombázás lenne.Konkrétan még nem gondoltam rá, lehet, hogy csak érzés.
  • Fifus
    Nálam kettő is van, szintén nyűgök...
  • westmoreland #3410
    Épp a gyerekkel nyűglödök, talán majd máskor.
  • westmoreland #3409
    Köszönöm.Tehát akkor ez is bug.Gruber a luftwaffe tiszt,és persze ő is életben marad, mint mindenki.
  • Fifus
    A hetes játszódik éjjel.

Viszont, hogy egy kicsit ON is legyünk CW multi menne csak próbaképpen?
  • Fifus
    4

Main Objectives:

Retake the Barracks from the Allied paratroopers

Your Factories must keep producing units

Optional Objectives

Maintain Radar activity

Clear the tracks for the supply train

Secret Objectives

Keep all Factories operational

Keep Lieutenant Gruber alive
  • westmoreland #3406
    Pedig azt a pályát úgy ismerem, mint a tenyeremet.A térképen tuti nincs semmi, amit nem vettem észre,idő nem lehet, mert azt nem én diktálom,talán valami sorrend.Már mindent lebombáztam, elfoglaltam, körbejártam, kiégettem, aláaknáztam.Mindhárom gyárat megvédtem 100%-osra,megakasztottam az utolsó támadást és szép kényelmesen elsétáltam fától fáig.Van egy tiszt a térképen, amikor elintéztem, azt hittem, kiírja"Likvidálta a SAS tisztet, ezért megszűnnek az ejtőernyős támadások".Hát a fenét!Lost Man azt írta róla, hogy majd később.De lehet, hogy csak én maradtam le róla.
  • westmoreland #3405
    Igen.
  • Fifus
    Amelyik éjjel játszodik?
  • westmoreland #3403
    Nem Gold szerintem.RfB 2006 és RftB 2007.Még nem multiztam soha,de majd visszatérhetünk rá.
  • westmoreland #3402
    Ez az orosz 2. Én a német 4.-re gondoltam.Tudod, ahol jönnek a szövetséges bombázók, és ejtőernyősök, védeni kell a két radarállomást, és a termelés nem eshet 50% alá.Rheintochter,wirbelwind és a többiek.
  • Fifus
    Valóban: játék rögzítése a gomb neve.
  • Fifus
    Neked van Goldod? és még nem multiztunk egyet? Megereszthetnénk egy hármast Jagdfliegerrel a minap.
  • Fifus
    A másik: fenn a fennsíkon van talán kettő, vagy egy tüzérségi állás, barlangon jutsz el oda, azt kell kiiktatni. Utána találkozz a partizánvezérrel és egyebek.
  • westmoreland #3398
    Nem tudom, hogyan kell rögzíteni a játékot.Bocsesz, de ebben még kezdő vagyok.Ha elölről kezded, egy Pattont mindenképp hagyj meg a zárórára.Jó buli lesz.(Csak azt adja meg).Nem tudod véletlenül a RfB-Walpurgisnacht titkosát? Az egyik, mindhárom hadiüzem megtartása,a másikat nem találom,pedig azon a pályán legalább 20-szor(nem túlzok)végigmentem.Ez is bug, vagy én vagyok ennyire béna?!
  • Fifus
    A pálya győzelmi képernyőnél azt hiszem lent baloldalt van a visszajátszás mentése gomb. Mint a Company of Heroes-ban a replay. Csak itt campaign-t is lehet menteni, nem csak multit.

Akkor nekem elölről kell kezdenem, alig van használható egységem.
  • westmoreland #3396
    Saját egységet kell vinni,az nagyon sokat számít.Egy tank életereje pl majdnem megduplázódik ha hármas szintű a személyzet.Ha nem engedsz meg magadnak veszteséget, Hamburgnál már rendelkezned kell képzett mesterlövésszel/3 db szükséges/,szanitéccel/szintén 3/.Ennyi elég is.Ha megsérülsz, vissza az alagúton, regeneráció, majd újra át.Ezek egyszer elfogynak.(Írtam,hogy időigényes!)Majd gyár, gyártás,1db aknavetős(járőrhajók)1 db utász (416-osok javítása),és jöhet a titkos küldi:"Zsákmányul ejtett egy tüzérségi eszközt".Bocs, csak azért írtam, mert úgy emlékeztem a te összesítéseden az nem volt rajta.Nem tudom, hogy fel tudom e tölteni,mert még ilyet nem csináltam.A visszajátszás mentése mit jelent?Minden pályáról mentettem el 3-4 állást, az ugyanaz?
  • Fifus
    Értem. Nekem ultrán már az eleje se ment. Átmentem a túloldalra a kupolás épület alatt, és ott elvéreztem többféle taktikával is, többféle egységválogatással is. Szívesen megnézném a tiedet, fel tudnád tölteni?