3714
-
Fifus #3474 Hihetetlen vagy megint csak, mennyit kellett bejárni, hogy ez így menjen? -
westmoreland #3473 Visszanéztem, jó lett a rögzítés.(Nagy csata volt.) -
westmoreland #3472 record 132 prg "Viharzóna" 5.o Lehet, hogy kicsit lassú, de több helyre kell figyelni. -
Fifus #3471 Huh, ultra, nulla veszteség, minden titkos, nem vettél részt fejlesztésben véletlenül? -
westmoreland #3470 Rögzítettem másodszor is az "Az ígéret szép szó"-t, de ez is megáll kb ugyanakkor. -
westmoreland #3469 Egyszerű pályának tűnik, de nagyon oda kell figyelni.Holnap (ma) megjavítom a gátat. -
westmoreland #3468 record 82 prg végállomás 5.o -
Fifus #3467 Islands of hope egy hostolni tudóval...
11:25-kor az első D-fegyver... Az elején azt se tudtam mit csináljak, srác meg a hard ai-t bevállalta.
Később volt egy nem nézhető Cold War MP mission is, ami lényegében az első hullámig tartott, he-he, meglepődött. -
Fifus #3466 Ma működött egy némettel, de négyünk közül csak ő tudott hostolni, igaz neki is ki kellett lépkedni minden játék előtt. mire erre rájöttünk...
Van egy replay is vele, megnézem nézhető-e. -
Jagdflieger #3465 Hali. Tegnap próbáltuk Fifussal a CW-t de nem műkszik. Frankó..Az RfB-t is próbáltuk ott is vacakolt a gamespy. De hát nem adtuk fel Hamachival lanban nekifutottunk a jóöreg RfB-nek és működött. A CW viszont nem. Vajon miért? Próbálta már hamchival valaki LAN-ban a CW-t? -
westmoreland #3464 Sajnos ugyanaz, mint a 12-es.Kár.Majd azért próbáld meg te is. -
westmoreland #3463 record 53 prg Az ígéret szép szó 4.o -
westmoreland #3462 Csak akkor rögzíti, ha egyszuszra nyomod le.Betöltéssel nem megy.Hát, nem tudom? A Hamburg is fárasztó volt, de a 15-ös kétszer padlóra tesz, ha nem pihenek közben.Csak a szünetet használhatom. -
Fifus #3461 Gratula, nagyon jól nyomod. Könnyednek tűnt. -
westmoreland #3460 record 36 prg tavaszünnep 1. oldal -
westmoreland #3459 Szeretek jól körülnézni.Az RfB-n külön plecsni járt a pálya megtisztításáért, ez tetszett.Itt a küldetések fokozatosan nehezednek;a 17.könnyűn is nehéz,az első öt ultrán sem veszélyes.De nem rossz logika. -
Fifus #3458 Ne viccelj, expert replay volt, 76494 pont + a titkos küldi nekem meg se volt. látom minden mapot jól körbejársz.
Inkább az a gond, hogy ultrán se szenvedés, eléggé ctrl+A + attack hangulata van, vagy csak a balance rossz. Vagy csak túl sokat játszok a CoH-hal. -
westmoreland #3457 Azért az jó, hogy az ellenség létszáma, összeállítása mindig más.Nem válik unalmassá több játék után sem.Azt viszont sajnálom, hogy pause üzemmódban nem tudok parancsot kiadni.Pedig ez jó volt a többinél.(CP 1-2, RfB, RftB, JTF, AK vs DR stb.) -
westmoreland #3456 record 27 prg rohamra még egyszer 6. oldal -
Fifus #3455 Remek. Végigment. Ezt a titkost nem ismertem.
A másik, hogy Jagddal még hamachin se tudtunk egy multiplayert összehozni CW-vel. Sőt még az RftB-multi is jobb létre szenderült. Így felesleges minden erőlködés. Sok sikert a King Arthurhoz Magyarországon... -
westmoreland #3454 record 14 prg 7.oldal ellencsapás -
westmoreland #3453 Megnéztem.Jó mozgalmas volt.Az enyém ennél azért uncsibb.Ha a saját egységeket meg tudod védeni, becserélheted majd légitámogatásra.Az jó, mert a létszámlimittől független.{hm,ez így helyes??}Állítólag levegőből nem lehet háborút nyerni.Naná, hogy lehet! -
westmoreland #3452 Pedig pont emiatt küzdöttünk.Majd megcsinálom még egyszer, kíváncsi vagyok... -
Fifus #3451 Spandau és Tempelhof végigment, teljesen véletlenszerű hiba, gondolom. Tavaly már írtunk az atarinak... -
Fifus #3450 Pedig a fájl mérete jó nagy, de hát a hiba az hiba -
Fifus #3449 A céhmester már megáll, mikor átmennél az alagúton az elején. Nem kis bug... -
westmoreland #3448 Én csináltam rosszul valamit?Lehet, hogy megállítani sem lehetne játék közben?Jajjajjaj! -
westmoreland #3447 Hát ez nem igaz! Hamburg, szitáló eső. 5 perc után megjelenik a szünet felirat, ha elindítod átvált játékra, játékfélére.Ugyanis irányítani tudod őket, de a különleges parancsok nem működnek.Ki lehet kapcsolni a "háború ködét", most ijedtem csak meg mennyien vannak. -
Fifus #3446 Megnéztem, jó lett. Majd mikor a multik replayeit elemezgetjük... -
westmoreland #3445 Record 387 prg.Az első oldalon van.Én elküldtem magamnak, másik profil mappájába, és sikerült. -
westmoreland #3444 Nincs, mert nem használom.Szóval, beszúrtam a céhmester linkjét, de megint az a válasz, hogy a regisztrációtól számított 30 napig... Az még egy hét.Kivárjuk?(Különben most kicsit tovább tartott, valahogy többen voltak a forradalom veteránjai.Viszont megúsztam veszteség nélkül ezúttal is.) -
westmoreland #3443 A mákvirágról nem tudod letölteni?Ott van a 2. oldalon. -
westmoreland #3442 Közben rájöttem, de azután kiírta amit kiírt. -
Fifus #3441 Beszúrni az url beszúrása gombbal kell, itt, ahogy írsz a harmadik gomb. Megadod a feltöltés linkjét, utána adsz neki egy nevet és kész. -
westmoreland #3440 mak-virag.hu/Fajlpostas/download.php?file=7f3396c1df26d928a395e3b711bb41e8 Begépeltem.Ez így jó.Azt írta ki, hogy biztonsági okokból 30 napig nem szúrhatok be linket. -
westmoreland #3439 Hogyan kell beszúrni a linket?Gondolom jobb egér gomb,de a többi nem megy. -
westmoreland #3438 Ismét bocsi.Megvan.Este mozizok. -
westmoreland #3437 A tiédet nem tudom megnézni!Letöltöttem, beraktam abba a mappába,és? -
westmoreland #3436 Megvan a hamburgi ismét.Elmentettem.Az egyest feltöltöttem a mákvirágra,viszont a rögzített játékok közül eltűnt.Ez így normális? -
Fifus #3435 Először a mákvirágra töltsd fel, majd szúrd be linket. ezt így nem tudom letölteni.