3714
  • Fifus
    Hihetetlen vagy megint csak, mennyit kellett bejárni, hogy ez így menjen?
  • westmoreland #3473
    Visszanéztem, jó lett a rögzítés.(Nagy csata volt.)
  • westmoreland #3472
    record 132 prg "Viharzóna" 5.o Lehet, hogy kicsit lassú, de több helyre kell figyelni.
  • Fifus
    Huh, ultra, nulla veszteség, minden titkos, nem vettél részt fejlesztésben véletlenül?
  • westmoreland #3470
    Rögzítettem másodszor is az "Az ígéret szép szó"-t, de ez is megáll kb ugyanakkor.
  • westmoreland #3469
    Egyszerű pályának tűnik, de nagyon oda kell figyelni.Holnap (ma) megjavítom a gátat.
  • westmoreland #3468
    record 82 prg végállomás 5.o
  • Fifus
    Islands of hope egy hostolni tudóval...

11:25-kor az első D-fegyver... Az elején azt se tudtam mit csináljak, srác meg a hard ai-t bevállalta.
    Később volt egy nem nézhető Cold War MP mission is, ami lényegében az első hullámig tartott, he-he, meglepődött.
  • Fifus
    Ma működött egy némettel, de négyünk közül csak ő tudott hostolni, igaz neki is ki kellett lépkedni minden játék előtt. mire erre rájöttünk...
    Van egy replay is vele, megnézem nézhető-e.
  • Jagdflieger
    Hali. Tegnap próbáltuk Fifussal a CW-t de nem műkszik. Frankó..Az RfB-t is próbáltuk ott is vacakolt a gamespy. De hát nem adtuk fel Hamachival lanban nekifutottunk a jóöreg RfB-nek és működött. A CW viszont nem. Vajon miért? Próbálta már hamchival valaki LAN-ban a CW-t?
  • westmoreland #3464
    Sajnos ugyanaz, mint a 12-es.Kár.Majd azért próbáld meg te is.
  • westmoreland #3463
    record 53 prg Az ígéret szép szó 4.o
  • westmoreland #3462
    Csak akkor rögzíti, ha egyszuszra nyomod le.Betöltéssel nem megy.Hát, nem tudom? A Hamburg is fárasztó volt, de a 15-ös kétszer padlóra tesz, ha nem pihenek közben.Csak a szünetet használhatom.
  • Fifus
    Gratula, nagyon jól nyomod. Könnyednek tűnt.
  • westmoreland #3460
    record 36 prg tavaszünnep 1. oldal
  • westmoreland #3459
    Szeretek jól körülnézni.Az RfB-n külön plecsni járt a pálya megtisztításáért, ez tetszett.Itt a küldetések fokozatosan nehezednek;a 17.könnyűn is nehéz,az első öt ultrán sem veszélyes.De nem rossz logika.
  • Fifus
    Ne viccelj, expert replay volt, 76494 pont + a titkos küldi nekem meg se volt. látom minden mapot jól körbejársz.
    Inkább az a gond, hogy ultrán se szenvedés, eléggé ctrl+A + attack hangulata van, vagy csak a balance rossz. Vagy csak túl sokat játszok a CoH-hal.
  • westmoreland #3457
    Azért az jó, hogy az ellenség létszáma, összeállítása mindig más.Nem válik unalmassá több játék után sem.Azt viszont sajnálom, hogy pause üzemmódban nem tudok parancsot kiadni.Pedig ez jó volt a többinél.(CP 1-2, RfB, RftB, JTF, AK vs DR stb.)
  • westmoreland #3456
    record 27 prg rohamra még egyszer 6. oldal
  • Fifus
    Remek. Végigment. Ezt a titkost nem ismertem.

A másik, hogy Jagddal még hamachin se tudtunk egy multiplayert összehozni CW-vel. Sőt még az RftB-multi is jobb létre szenderült. Így felesleges minden erőlködés. Sok sikert a King Arthurhoz Magyarországon...
  • westmoreland #3454
    record 14 prg 7.oldal ellencsapás
  • westmoreland #3453
    Megnéztem.Jó mozgalmas volt.Az enyém ennél azért uncsibb.Ha a saját egységeket meg tudod védeni, becserélheted majd légitámogatásra.Az jó, mert a létszámlimittől független.{hm,ez így helyes??}Állítólag levegőből nem lehet háborút nyerni.Naná, hogy lehet!
  • westmoreland #3452
    Pedig pont emiatt küzdöttünk.Majd megcsinálom még egyszer, kíváncsi vagyok...
  • Fifus
    Spandau és Tempelhof végigment, teljesen véletlenszerű hiba, gondolom. Tavaly már írtunk az atarinak...
  • Fifus
    Pedig a fájl mérete jó nagy, de hát a hiba az hiba
  • Fifus
    A céhmester már megáll, mikor átmennél az alagúton az elején. Nem kis bug...
  • westmoreland #3448
    Én csináltam rosszul valamit?Lehet, hogy megállítani sem lehetne játék közben?Jajjajjaj!
  • westmoreland #3447
    Hát ez nem igaz! Hamburg, szitáló eső. 5 perc után megjelenik a szünet felirat, ha elindítod átvált játékra, játékfélére.Ugyanis irányítani tudod őket, de a különleges parancsok nem működnek.Ki lehet kapcsolni a "háború ködét", most ijedtem csak meg mennyien vannak.
  • Fifus
    Megnéztem, jó lett. Majd mikor a multik replayeit elemezgetjük...
  • westmoreland #3445
    Record 387 prg.Az első oldalon van.Én elküldtem magamnak, másik profil mappájába, és sikerült.
  • westmoreland #3444
    Nincs, mert nem használom.Szóval, beszúrtam a céhmester linkjét, de megint az a válasz, hogy a regisztrációtól számított 30 napig... Az még egy hét.Kivárjuk?(Különben most kicsit tovább tartott, valahogy többen voltak a forradalom veteránjai.Viszont megúsztam veszteség nélkül ezúttal is.)
  • westmoreland #3443
    A mákvirágról nem tudod letölteni?Ott van a 2. oldalon.
  • westmoreland #3442
    Közben rájöttem, de azután kiírta amit kiírt.
  • Fifus
    Beszúrni az url beszúrása gombbal kell, itt, ahogy írsz a harmadik gomb. Megadod a feltöltés linkjét, utána adsz neki egy nevet és kész.
  • westmoreland #3440
    mak-virag.hu/Fajlpostas/download.php?file=7f3396c1df26d928a395e3b711bb41e8 Begépeltem.Ez így jó.Azt írta ki, hogy biztonsági okokból 30 napig nem szúrhatok be linket.
  • westmoreland #3439
    Hogyan kell beszúrni a linket?Gondolom jobb egér gomb,de a többi nem megy.
  • westmoreland #3438
    Ismét bocsi.Megvan.Este mozizok.
  • westmoreland #3437
    A tiédet nem tudom megnézni!Letöltöttem, beraktam abba a mappába,és?
  • westmoreland #3436
    Megvan a hamburgi ismét.Elmentettem.Az egyest feltöltöttem a mákvirágra,viszont a rögzített játékok közül eltűnt.Ez így normális?
  • Fifus
    Először a mákvirágra töltsd fel, majd szúrd be linket. ezt így nem tudom letölteni.