Codename: Panzers - Cold War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos ugyanaz, mint a 12-es.Kár.Majd azért próbáld meg te is.
record 53 prg Az ígéret szép szó 4.o
Csak akkor rögzíti, ha egyszuszra nyomod le.Betöltéssel nem megy.Hát, nem tudom? A Hamburg is fárasztó volt, de a 15-ös kétszer padlóra tesz, ha nem pihenek közben.Csak a szünetet használhatom.
Gratula, nagyon jól nyomod. Könnyednek tûnt.
record 36 prg tavaszünnep 1. oldal
Szeretek jól körülnézni.Az RfB-n külön plecsni járt a pálya megtisztításáért, ez tetszett.Itt a küldetések fokozatosan nehezednek;a 17.könnyûn is nehéz,az elsõ öt ultrán sem veszélyes.De nem rossz logika.
Ne viccelj, expert replay volt, 76494 pont + a titkos küldi nekem meg se volt. látom minden mapot jól körbejársz.
Inkább az a gond, hogy ultrán se szenvedés, eléggé ctrl+A + attack hangulata van, vagy csak a balance rossz. Vagy csak túl sokat játszok a CoH-hal.
Inkább az a gond, hogy ultrán se szenvedés, eléggé ctrl+A + attack hangulata van, vagy csak a balance rossz. Vagy csak túl sokat játszok a CoH-hal.
Azért az jó, hogy az ellenség létszáma, összeállítása mindig más.Nem válik unalmassá több játék után sem.Azt viszont sajnálom, hogy pause üzemmódban nem tudok parancsot kiadni.Pedig ez jó volt a többinél.(CP 1-2, RfB, RftB, JTF, AK vs DR stb.)
record 27 prg rohamra még egyszer 6. oldal
Remek. Végigment. Ezt a titkost nem ismertem.
A másik, hogy Jagddal még hamachin se tudtunk egy multiplayert összehozni CW-vel. Sõt még az RftB-multi is jobb létre szenderült. Így felesleges minden erõlködés. Sok sikert a King Arthurhoz Magyarországon...
A másik, hogy Jagddal még hamachin se tudtunk egy multiplayert összehozni CW-vel. Sõt még az RftB-multi is jobb létre szenderült. Így felesleges minden erõlködés. Sok sikert a King Arthurhoz Magyarországon...
record 14 prg 7.oldal ellencsapás
Megnéztem.Jó mozgalmas volt.Az enyém ennél azért uncsibb.Ha a saját egységeket meg tudod védeni, becserélheted majd légitámogatásra.Az jó, mert a létszámlimittõl független.{hm,ez így helyes??}Állítólag levegõbõl nem lehet háborút nyerni.Naná, hogy lehet!
Pedig pont emiatt küzdöttünk.Majd megcsinálom még egyszer, kíváncsi vagyok...
Spandau és Tempelhof végigment, teljesen véletlenszerû hiba, gondolom. Tavaly már írtunk az atarinak...
Pedig a fájl mérete jó nagy, de hát a hiba az hiba
A céhmester már megáll, mikor átmennél az alagúton az elején. Nem kis bug...
Én csináltam rosszul valamit?Lehet, hogy megállítani sem lehetne játék közben?Jajjajjaj!
Hát ez nem igaz! Hamburg, szitáló esõ. 5 perc után megjelenik a szünet felirat, ha elindítod átvált játékra, játékfélére.Ugyanis irányítani tudod õket, de a különleges parancsok nem mûködnek.Ki lehet kapcsolni a "háború ködét", most ijedtem csak meg mennyien vannak.
Megnéztem, jó lett. Majd mikor a multik replayeit elemezgetjük...
Record 387 prg.Az elsõ oldalon van.Én elküldtem magamnak, másik profil mappájába, és sikerült.
Nincs, mert nem használom.Szóval, beszúrtam a céhmester linkjét, de megint az a válasz, hogy a regisztrációtól számított 30 napig... Az még egy hét.Kivárjuk?(Különben most kicsit tovább tartott, valahogy többen voltak a forradalom veteránjai.Viszont megúsztam veszteség nélkül ezúttal is.)
A mákvirágról nem tudod letölteni?Ott van a 2. oldalon.
Közben rájöttem, de azután kiírta amit kiírt.
Beszúrni az url beszúrása gombbal kell, itt, ahogy írsz a harmadik gomb. Megadod a feltöltés linkjét, utána adsz neki egy nevet és kész.
mak-virag.hu/Fajlpostas/download.php?file=7f3396c1df26d928a395e3b711bb41e8 Begépeltem.Ez így jó.Azt írta ki, hogy biztonsági okokból 30 napig nem szúrhatok be linket.
Hogyan kell beszúrni a linket?Gondolom jobb egér gomb,de a többi nem megy.
Ismét bocsi.Megvan.Este mozizok.
A tiédet nem tudom megnézni!Letöltöttem, beraktam abba a mappába,és?
Megvan a hamburgi ismét.Elmentettem.Az egyest feltöltöttem a mákvirágra,viszont a rögzített játékok közül eltûnt.Ez így normális?
Elõször a mákvirágra töltsd fel, majd szúrd be linket. ezt így nem tudom letölteni.
Többjátékos mód-Visszajátszás
Elmentettem oda.És megnézni, hogy tudom?
Record 6 prg
Bocs.Megvan.
Feltöltöttem az egyest.De a Spandaut nem találom.
A 3387-es hsz-ben leírt mappába kell menteni.
Egyenlõre helyett egyelõre...
Ez jó oldal feltöltésnek
Egyenlõre próbaképp tölts csak fel egy replayt, próbálj majd meg egy teljes pályát, esetleg egy hosszabb skirmisht.
Egyenlõre próbaképp tölts csak fel egy replayt, próbálj majd meg egy teljes pályát, esetleg egy hosszabb skirmisht.
A rögzítés csak akkor mûködik, ha nem csinálsz közben mentést?Mert most megvan.Elkezdtem elölrõl,új profillal,az egyest felvettem.Na délután megpróbálom a Hamburgot, csak az a baj, ritkán tudok több órát nyugodtan játszani, mert nyaggatnak mindenhonnan.De most már engem is érdekel.
A Boezemnél általában megszenvedtem, nemcsak a titkosnál...<#nevetes1>#nevetes1>
Ennyire már nem vágom, újra elõ kéne vennem. RfB-ben Jagdflieger volt a mester. Õ még a Stormregionhoz is jelentkezett.
A procink egyforma, sajnos CW-nél az a lényeg, hogy jó sok MHz legyen.
Pedig ezzel szívesebben multiztam volna, mint a CoH-hal.
A procink egyforma, sajnos CW-nél az a lényeg, hogy jó sok MHz legyen.
Pedig ezzel szívesebben multiztam volna, mint a CoH-hal.
De nem baj.Szeretem az ilyet.Mint az RfB orosz 5.Hogyan mentsük meg a mesterlövészt?Más volt nehézen és más ultrán.Csak mert az hiánycikk az orosz pályán.
A Boezem gátnál nagyon megszenvedtél, amíg rájöttél a titkosra?Nekem eltartott egy darabig.Végigmentem rajta 5-ször könnyûn(mert úgy gyorsabb) kétszer megadta,háromszor nem.
G41M-ES2L Award Modular BIOS v6.00PG Intel(R)Core(TM)2Duo CPU E8400 @3.00GHz(2CPUs) 2046MB RAM NVIDIA GeForce 9800 gt.Remélem a lényeg benne van.
Milyen géppel játszol?
Nem Patton, Bulldog valóban. Viszont Kirklandot és a hadnagyot beültettem a pszh-kba, és sikerült a helikopter-leszállót elfoglalnom velük! Mókás volt, álcázva, egymást javítva, Kirkland vagy a pszh kilõtte a 416-osokat, utána már egyszerû volt, csak az utászt hagytam a vár elõtt meghalni... Lõtték ezerrel és nem szedte fel az aknákat az utolsó ikonra kattintva, lehet kell a btr a raktárból, neki van aknakeresõje, és aztán utász, már nem emlékszem.
Egy éve játszottam vele utoljára.
Egy éve játszottam vele utoljára.
Nem merem újratelepíteni, lehet, hogy ez már a harmadik.Azért kezdtem egy kicsit késõn, mert az elõzõ gépem nem bírta.Most tudtam összerakatni egy normálisat.Én Bulldogot szoktam, azzal kifüstölök 3db 416-ost az átkeléshez.Ultrán már nem elég az M 59-ES.Ne rohanj!
Fura, akár vereség van ,akár gyõzelem a bal elsõ gomb a játék rögzítése aktív. Persze lehet bug, miért ne?
Spandau-t kezdtem el ultrán: egy hadnagy, egy szanitéc, egy javító, egy vet2-es patton, de túl gyorsan haladok és megölik a dokimat, és azután Kirkland-ot.
Spandau-t kezdtem el ultrán: egy hadnagy, egy szanitéc, egy javító, egy vet2-es patton, de túl gyorsan haladok és megölik a dokimat, és azután Kirkland-ot.
Nálam a "játék rögzítése" gomb nem aktív.(Szürke, nem fehér és nem reagál.)Van ennek valami trükkje?Pedig ez most tényleg jól ment.Szereztem rakétatüzérséget is, hogy gyorsabb legyek.