Codename: Panzers - Cold War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

híres ember õ ? <#nevetes1>

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"

Akkor végre Dzsoki Jujing visszatér. <#alien>
Azt hiszem, hogy anno arról volt szó, hogy annak a Buffy a vámpírok réme c. sorozatnak egyik forgatókönyvírója ütötte volna össze a PP2 sztorit. A creditsben viszont a M.A.G.U.S írója szerepel. Az RFB creditében is õ szerepel. Gondolom az RFtB is az õ munkája.

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"

Carlos
igen

Þór vígi þessi rúnar

Nagyon titokzatos vagy. 😊 Ki kéne találni... akkor kezdem én. Fogalom ?

A fejlesztõcsapat eddigi összes játékának sztorija színvonaltalan volt.
Nagyon. Fõleg ha a külföldi vetélytársakéval vetjük össze.

Carlos
Lehet, hogy azért, mert nem tehetem? (francnak se hiányzik, hogy basztassanak még ezmiatt)

Þór vígi þessi rúnar

ha van akkor miért nem mondod?<#beka2>

Höööm. Annó azt füllentették hogy valami amcsi forgatókönyvíró írta. Mondjuk volt benne pár klisé... No de azért élvezhetõbb volt mint pl: CandC 3, mondjuk ott az unitok is bengák voltak. Fantáziátlanok. (és akkor még a grafikát nem is húztam le,pedig megérdemli az is) De ha házon belül maradunk a RftB-története is béna volt. A story jó lett volna de a kidolgozás. De ne búsulj Jeff, mert a CW storiját maga a nagy 10Tacle igazgató írta át aki a világ leghatalmasabb Dallas rajongója! Lesznek benne mindenféle fordulatok!<#nyes>
Carlos
Akkor ne hidd...különösebben nem érdekel...

Þór vígi þessi rúnar

Nem hiszem be!<#crazya>
Carlos
Van... <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Ne OFFoljunk, ne OFFoljunk., könnyû azt mondani. Mivel már agusztus van, a boltokban nem van ColdWar, Storm sem nagyon van így nehéz a témában ON hozzászólást prezentálni...<#vigyor4><#vigyor4>
Vagy van valami híred?
Timber
Ne OFFoljunk pls! 😄

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Carlos
MT óltájmbeszt! <#wow1>

Þór vígi þessi rúnar

és errõl mi a véleményed ? Áthangszerelve ilyen is mehetne. :-D

Amúgy anno rts-ben volt olyan játék (alapötletet tekintve), mint a Mytran Wars és nem volt nagy visszhangja.

Carlos
Sajnos én ebben nem segithetek.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
<#mf2>

Þór vígi þessi rúnar

Ha a hegy nem megy Mohamedhez... 😊

Még páran se köveznek meg, mert tényleg szar volt és nem volt olyan szaksajtó, amelyik ne húzta volna le. Még a storm irányába mindig elfogult pcdome is azt írta, hogy:"Szappanopera jellegû történeti elemek" A Phase Two kerettörténetét már nem Gyula bá, hanem egy külsõs író dobta össze,Gáspár András.

Helyükben poénból ilyeneket is tolnék koncerten. 😄

Tudom ez nem konkrétan CW-téma, de remélem nem kövez meg senki.Carlos, Timber tudna valamelyikötök segíteni? Szeretnék pár unitot megszerezni az RftB-bõl, de nem tom kicsomagolni a programból. Pedig már sok mindent megpróbáltam. Ti vagytok az utolsó reményeim. Elõre is köszönöm a segítséget.
Sziasztok!

Jók a képek! Háát max betörtök a zeneiparba ha már minden "vízcsõ" izé kötél szakad.. 😊
Kopiati
Elõvettem a Phase One-t még mindig király a kampány nekem bejön, bár ha páran megköveznek érte a Phase Twonak jobb a sztori része...afrika szimpibb mint a zord Európa....Hans benne lett volna a Cold Warban? Mi a szerepe?

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Carlos
höhö...ezek nekem is megvannak... 😊
csak lusta voltam feltölteni.

Þór vígi þessi rúnar

Ja, a reklám után kérem a részesedésemet. 😊

Én maradok a trensznél. 😊

Úgy látom a rock a domináns nálatok (is). És ez így van rendjén 😊
Ha nyerek a lottón, felkarolom a projectet és kiadom. Ha nem nyerek akkor elmegyek kereskedi a szerveimmel. Vagy eladom a wow accountomat 😊
Carlos
Hogy miért volt egyszer az irodában csõtörés (Fox) <#idiota> :

Igen, elb***tud Dénes elvtárssal:

Gold:

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Egy Storm koncert (Stormos kollégák összeálltak egy zenekarrá):

by Timber

Þór vígi þessi rúnar

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
CSináltunk kettõt is.
Azokkal se tudom, hogy mi lett.
Volt single és multi is...
No mindegy. Lehet, hogy unatkozásból tolok pár képet ide, pár vicceset! Timber hadd örüljön...

Þór vígi þessi rúnar

Annak mondom el akinek akarjátok, azt csinálom amit mondotok, rabszolgátok leszek hónapokig csak adjatok legalább egy játszható demót 😊
Timber
Valamelyik warez terjesztonek azert mond majd el 😄 😄 😄

Kérem szépen a gold dvd-t. Nem mondom el senkinek 😊
Carlos
Fõleg úgy, hogy az engine-t is 0-ról kezdték Dottiék. Állítólag. Bár szerintem CTRL+C CTRL+V igen aktívan müködött!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Mikor hol...

Þór vígi þessi rúnar

Timber
A kerdes, hogy hol csucsul az a gold? 😄

Timber
a CPCW is sokmindenben a 0-rol indult. Sot volt egy csomo dolog amiben megvolt kotve a kezunk amiatt mert a CP franchise igy meg ugy. A CP:CW-ben az eredeti CP😛1-bol eleg keves maradt szerintem.

Carlos
Semmi sincs veszve...
Nyugi.
Nem mondom hogy ki lesz adva, de azt sem hogy nem! Szóval amig a gold ott csücsül egy DVD-n, max eladjuk az oroszoknak olcsóért. Vagy nemtom.

Þór vígi þessi rúnar

ne dohányozz, mert rákkeltõ. Nézd meg a Bodies kiállítást, ott van egy dohányos korom fekete tüdeje is kiállítva és elég durva. Meg ilyen rákcafatok, keménydió.

csak tudod, Timber komám, más nulláról indulni (PP1) és más egy befutott, kész játékról, enginerõl (PP1) elindulni. Utóbbi jóval könnyebb falat, szvsz.

Timber
na megint visszatertunk ide 😄 hidd el a CP:CW joval tobb volt mint egy rokabor es hidd el azok akik csinaltak ugyanannyit ernek mint azok akik a CP😛1-et csinaltak.

Lehet, én ebbe nem látok bele. Egyet viszont tudok. Végigjátszottam többször a Panzers játékokat mindenestõl. És vágytam a P3-ra és a CW-is. Rókabõr ide vagy oda, engem szórakoztatott. Azt hiszem ezzel el is érte a célját. És kíváncsi lettem volna mit tudnak még kihozni ebbõl a koncepcióból. Hát nem tudom meg. A durva az, hogy mindenféle színvonal nélküli selejt játékok megjelennek kiegészítõkkel, második résszel cakk-pakk, egy ilyen mint a P sorozat meg kihal. Ez nem gyengén vérlázító. Mindig figyelem ezt a topikot, hátha egyszer azt olvasom hogy lett kiadó, vagy valaki felvállalta a projectet. De ahogy a soraitokat olvasom erre nincs sok esély. megyek is cigizni.
taktikai stratégia kategóriájában a Panzers verhetetlen a mai napig IMHO.
Lehet, de akik azt csinálták, akik munkája révén olyan lett, amilyen, azok túlnyomó többsége 2004-ben elhagyta a céget. Ezért nem készült valószínûleg a PP1-tõl elrugaszkodott új, eredeti ötlet. Bár mondjuk Tom (vezetõségi tag) sajátja volt az egy projektrõl minél több bõrt lenyúzni szemlélet.

A P2 megjelenése elõtt volt szerencsém ellátogatni a storm fõhadiszállására, tesztelhettem a P2-t. Az emberkék kedvesek voltak, érdeklõdõen beszélgettek velem, válaszoltak amire csak lehetett. Ezt a kis szöszenetet azért írtam le, mert egy jó fej gárdát találtam ott, és tudom hogy a nyugati költségek töredékébõl olyan iszonyatosan színvonalas játékokat csináltak amitõl lepetézett aki látta. taktikai stratégia kategóriájában a Panzers verhetetlen a mai napig IMHO. És bizony nem kicsit idegesítõ hogy egy teljesen izgalmas környezetben láthattuk volna vissza a panzerst (CW). Elképzelni nem tudom (nem is akarom) hogy lehet egy ilyen projectet veszni hagyni. DVD író progit kerestem, és pár Guru mellékletek átböngésztem. Megtaláltam a CW toronydaru videóját, megnéztem ismét. De NEm jelenik meg. és még az emberölés a legfõbb bûn... Vicc...
2. szerintem a storm talpraállásának esélye kereken nulla százalékra saccolható, már ami infókat hallottam. Hála a vezetõség pénzügy terén tanúsított linkségének.
A 10T meg csak az idõt húzza, az agóniát és csõd bejelentést tolja ki idõben, szvsz, a közleményeinek annyi igazságtartalma van, mint Weibel nyilatkozatainak (*). Zsák a foltját. Amilyen "korrekt" volt a storm üzlet terén a 10Tel szemben, olyan "korrekt" vele szemben és befektetõivel szemben a 10T.

(*)
Die 10TACLE STUDIOS AG produziert auf internationalem Top-Niveau und deckt mit ihrem Produktportfolio alle relevanten und wachstumsstarken Segmente des Games-Marktes ab. Das Unternehmen ist verschiedenen Entwicklungsstandorten in Europa und Asien tätig. - ha ezt jól értem, akkor Carlosék most ezerrel hegesztik a játékokat. Kiváncsi vagyok, hogy az angliai studiója (ami állítólag az Elveont fejezi be) meg van e még, vagy azt is anyagilag magára hagyta és már hónapok óta nem is létezik, nincs ott senki.

Timber
Loturot mindegy Carlos 😄
1. szerintem a legtobben azt szeretnenk, hogy a jatek megjelenjen. Nem a 10T miatt nem a SR miatt. Amiatt, hogy a sok evi melo amit beleraktunk ne a kukaba menjen. Engem az se zavar ha ingyenesen letoltheto lesz... csak legyen ertelem e sok eves melonak (a fizetest leszamitva 😄)
2. szerintem nem egy ember van aki visszamenne dolgozni ha talpraallna a ceg.

ez a 10T színjáték már csak a befektetõinek szól, nem oszt, nem szoroz. Ha jól értettem, akkor az egyik tegnapi közleményükben azt írták, hogy Európában és Ázsiában megy a játékfejlesztés.
Azért fejlesztõként nem lehet neked sem mind1, hogy megjelenik a CW vagy sem. Gondolom, fõként ti gondoztátok, formáltátok a gámát. Amiket hallottam az alapján legalábbis egy olyan kép alakult ki bennem az egészrõl, képletesen szólva: az Építõ olyan volt, amilyen, a fogaskerekek henyéltek, helyettük a csavarok dolgoztak, güriztek. Szóval, gondolom, a csavaroknak nem mind1 a megjelenés.

Egy dajcslandi ipse már 2 éve "megjósolta" a 10tacle csõdjét, a 10T állítólag úgy kezelte mindig is az anyagiakat, mint a storm vezetése... felelõtlen, közönyös link módjára. A 10T akkor is csõdbe ment volna, ha nem vesz meg egy játékfejlesztõ stúdiót sem. Azt csiripelték a madarak, hogy a reportokba rendszeresen belegyúrták a hiteleket is, mint "bevételt".

Carlos
Nekünk már mindegy. Tegnap az összes dolgozó aki eddig nem kapta meg, megkapta a kilépõpapírjait.

Þór vígi þessi rúnar

Tényleg, 7021 forint. Ha megjelenik a CW, akkor 5000el olcsóbb, mint idehaza.

Most olvasom a tõzsdén, hogy a 10tacle részvényeinek árfolyama emelkedett, miután közölte, hogy megvett egy rahedli tehenet, igen, tehéncsárdákat kívánnak nyitni európaszerte, ami elgondolásuk szerint egy baró üzlet, ugyanis egy hete Dr. Rainer Marquart a 10tacle felügyelõtanács elnöke úgy nyilatkozott:"Múlt éjjel tehenekkel álmodtam, ez egy jó üzlet." Szóval az Elveont felcserélték zacskós tejre.
Na jó, csak az eleje igaz, amit eddig írtam, ti pár jurócenttel emelkedett a tõzsdén a 10tacle, miután - ha jól értem - felvásárolt egy SpiritON MEDIA SE nevû céget, ami ha jól értem digitális tv-sugárzással foglalkozik, mely céget 2007 november 26-án hívták életre. Vagyis alig több, mint fél éves cég, igen, 10tacle, ez biztosan jó üzlet volt...
Sajnabajna németül van az infó, így lehet, hogy félrefordítottam... és tényleg teheneket vesznek... forrás itt