Codename: Panzers - Cold War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"
Azt hiszem, hogy anno arról volt szó, hogy annak a Buffy a vámpírok réme c. sorozatnak egyik forgatókönyvírója ütötte volna össze a PP2 sztorit. A creditsben viszont a M.A.G.U.S írója szerepel. Az RFB creditében is õ szerepel. Gondolom az RFtB is az õ munkája.
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"
Nagyon. Fõleg ha a külföldi vetélytársakéval vetjük össze.
Þór vígi þessi rúnar
Vagy van valami híred?
Amúgy anno rts-ben volt olyan játék (alapötletet tekintve), mint a Mytran Wars és nem volt nagy visszhangja.
Jók a képek! Háát max betörtök a zeneiparba ha már minden "vízcsõ" izé kötél szakad.. 😊
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Egy kis reklám 😊
November 7-én koncert a Kék Yukban.
Ha nyerek a lottón, felkarolom a projectet és kiadom. Ha nem nyerek akkor elmegyek kereskedi a szerveimmel. Vagy eladom a wow accountomat 😊
Igen, elb***tud Dénes elvtárssal:
Gold:
Þór vígi þessi rúnar
Azokkal se tudom, hogy mi lett.
Volt single és multi is...
No mindegy. Lehet, hogy unatkozásból tolok pár képet ide, pár vicceset! Timber hadd örüljön...
Þór vígi þessi rúnar
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Þór vígi þessi rúnar
Nyugi.
Nem mondom hogy ki lesz adva, de azt sem hogy nem! Szóval amig a gold ott csücsül egy DVD-n, max eladjuk az oroszoknak olcsóért. Vagy nemtom.
Þór vígi þessi rúnar
Lehet, de akik azt csinálták, akik munkája révén olyan lett, amilyen, azok túlnyomó többsége 2004-ben elhagyta a céget. Ezért nem készült valószínûleg a PP1-tõl elrugaszkodott új, eredeti ötlet. Bár mondjuk Tom (vezetõségi tag) sajátja volt az egy projektrõl minél több bõrt lenyúzni szemlélet.
A 10T meg csak az idõt húzza, az agóniát és csõd bejelentést tolja ki idõben, szvsz, a közleményeinek annyi igazságtartalma van, mint Weibel nyilatkozatainak (*). Zsák a foltját. Amilyen "korrekt" volt a storm üzlet terén a 10Tel szemben, olyan "korrekt" vele szemben és befektetõivel szemben a 10T.
(*)
Die 10TACLE STUDIOS AG produziert auf internationalem Top-Niveau und deckt mit ihrem Produktportfolio alle relevanten und wachstumsstarken Segmente des Games-Marktes ab. Das Unternehmen ist verschiedenen Entwicklungsstandorten in Europa und Asien tätig. - ha ezt jól értem, akkor Carlosék most ezerrel hegesztik a játékokat. Kiváncsi vagyok, hogy az angliai studiója (ami állítólag az Elveont fejezi be) meg van e még, vagy azt is anyagilag magára hagyta és már hónapok óta nem is létezik, nincs ott senki.
1. szerintem a legtobben azt szeretnenk, hogy a jatek megjelenjen. Nem a 10T miatt nem a SR miatt. Amiatt, hogy a sok evi melo amit beleraktunk ne a kukaba menjen. Engem az se zavar ha ingyenesen letoltheto lesz... csak legyen ertelem e sok eves melonak (a fizetest leszamitva 😄)
2. szerintem nem egy ember van aki visszamenne dolgozni ha talpraallna a ceg.
Azért fejlesztõként nem lehet neked sem mind1, hogy megjelenik a CW vagy sem. Gondolom, fõként ti gondoztátok, formáltátok a gámát. Amiket hallottam az alapján legalábbis egy olyan kép alakult ki bennem az egészrõl, képletesen szólva: az Építõ olyan volt, amilyen, a fogaskerekek henyéltek, helyettük a csavarok dolgoztak, güriztek. Szóval, gondolom, a csavaroknak nem mind1 a megjelenés.
Egy dajcslandi ipse már 2 éve "megjósolta" a 10tacle csõdjét, a 10T állítólag úgy kezelte mindig is az anyagiakat, mint a storm vezetése... felelõtlen, közönyös link módjára. A 10T akkor is csõdbe ment volna, ha nem vesz meg egy játékfejlesztõ stúdiót sem. Azt csiripelték a madarak, hogy a reportokba rendszeresen belegyúrták a hiteleket is, mint "bevételt".
Þór vígi þessi rúnar
Most olvasom a tõzsdén, hogy a 10tacle részvényeinek árfolyama emelkedett, miután közölte, hogy megvett egy rahedli tehenet, igen, tehéncsárdákat kívánnak nyitni európaszerte, ami elgondolásuk szerint egy baró üzlet, ugyanis egy hete Dr. Rainer Marquart a 10tacle felügyelõtanács elnöke úgy nyilatkozott:"Múlt éjjel tehenekkel álmodtam, ez egy jó üzlet." Szóval az Elveont felcserélték zacskós tejre.
Na jó, csak az eleje igaz, amit eddig írtam, ti pár jurócenttel emelkedett a tõzsdén a 10tacle, miután - ha jól értem - felvásárolt egy SpiritON MEDIA SE nevû céget, ami ha jól értem digitális tv-sugárzással foglalkozik, mely céget 2007 november 26-án hívták életre. Vagyis alig több, mint fél éves cég, igen, 10tacle, ez biztosan jó üzlet volt...
Sajnabajna németül van az infó, így lehet, hogy félrefordítottam... és tényleg teheneket vesznek... forrás itt