3714
  • JeffeS
    "Te tenyleg egy irdatlan nagy f@sz vagy neha."
    Köfike.

"Azert ha belegondolsz abba amit irtal ezzel kb. azt mondod, hogy Carlos is meg en is a szakma szarjai vagyunk (mert rank is vonatkozik amit irsz) es ideje lenne minket a Dunaba loni azokert a foben jaro bunokert amiket elkovettunk a jatekfejlesztes ellen..."
    A panzers.hu-ra mán írtam, hogy akinek nem inge, ne vegye magára. Az RFB és PP2 viszont tényleg magáért beszél, igényes játékfejlesztő nem adja hozzá a nevét.

"Ja es ontelt holyag is tudsz lenni ha akarsz."
    Na ez most már tényleg sok ! Ezt kikérem magamnak ! Nem öntelt vagyok, hanem bunkó.

"Csak egy valamit ne felejts el... mi tovabbra is a szakmaban... te hol is vagy? Ha tenyleg ennyire zsenialis es nagyszeru ember vagy akkor miert nem a szakmaban vagy?"
    Nem az a kérdés, hogy hol vagyunk, hanem az, hogy mit csinálunk.
    És még az a kérdés, hogy ki kérdezi. :-) Amúgy pedig nem hagytam el a szakmát, fantomként jelen vagyok, de ha Isten is úgy akarja pár év múlva ismét testet öltök szakmán belül. :-)
  • Timber
    Neha elcsodalokozom azon, hogy mennyire nem vagy kepben a dolgokkal...
  • Timber
    Te tenyleg egy irdatlan nagy f@sz vagy neha.

Azert ha belegondolsz abba amit irtal ezzel kb. azt mondod, hogy Carlos is meg en is a szakma szarjai vagyunk (mert rank is vonatkozik amit irsz) es ideje lenne minket a Dunaba loni azokert a foben jaro bunokert amiket elkovettunk a jatekfejlesztes ellen...

Tenyleg No Comment.

Ja es ontelt holyag is tudsz lenni ha akarsz.

Csak egy valamit ne felejts el... mi tovabbra is a szakmaban... te hol is vagy? Ha tenyleg ennyire zsenialis es nagyszeru ember vagy akkor miert nem a szakmaban vagy?
  • JeffeS
    igénytelen egy video, de ha ilyen élettelen, művi karaktermozgás lesz a Shireel-ben, akkor szerintem felejtsétek el az egészet. Hasonlítsd össze ezzel., vagy a korábbi Wic linkemmel.
  • JeffeS
    szerintem a 977-re ugyanúgy nem kellett volna válaszolnod, mint a 974-re. Mivel az analitikusabb gondolkodású emberekben felmerül ezután az a gondolat, hogy ti minduntalan csak a viharsarkiak halovány árnyékaiként követitek őket. Már aki közületek tudja követni, mert van olyan is, aki nem.

Amúgy a Stormregion 11 éves története bizonyítja elméletemet, miszerint akárki nem tudja utánunk csinálni, nem tud egy céget életre hívni és sikerre vinni. Ehhez szellem és lélek kell, a művészet és igényesség, maximalizmus iránti elhivatottság.

Egy [URL=http://gamestar.hu/codename-panzers-cold-war-videoelozetes.html]video a "méltán népszerű" Cold Warról, ami alatt Mazur majdhogynem kómába esik az "izgalmak" folytán.[/URL]
  • JeffeS
    Én nem elköszönök, hanem megköszönök.

Megköszönöm a "Stormregion" Kft-nek, hogy csődbe ment. Megköszönöm mindazoknak, akik voltak szívesek felélni mindazt, amit mi felépítettünk. Megköszönöm mindazok áldozatos munkáját, akik mószerolással és igénytelenséggel, vagy ahhoz való asszisztálással segítették véghez vinni vágyamat.
    Szerény, humoros, felettébb szimpatikus személyem eszménk, álmunk születésétől, 1997-től 1999-ig volt az echte Stormregion führere, ősalapítók egyike, és ebben a minőségemben köszönöm gyatra alakításotokat a játékfejlesztő szakmában. Meggyőződésem, vallom, hogy a Stormregion (azaz Viharsarok), csak echte és tiszteletbeli (kik emberileg, morálisan felérnek fajtánkhoz) viharsarkiaknak teremhet minden jót, csak az ő javukat szolgálhatja.
    Drága Anyaföldünk, a Viharsarok számára szégyent hoztatok, mely szégyen ebben a csodálatos évben véget ért. Nevünket, a szakmában elért dicsőségünk tovább nem bitoroljátok, a nevet tovább nem alázzátok ország és világ előtt. Köszönöm.
  • Carlos
    Őőőő...ezt most "találtam" (CW Credits videó szöveg nélkül):
  • Carlos
    Jé, egy Bp!
    Szia Tesó!
  • Bagó Péter
    Egy játék promótálása, vagy éppen az újságokba történő beszervezése nem éppen a játékot fejlesztő csapat dolga. Ez a kiadóra hárul optimális esetben, aki komoly pénzösszeget nem kímélve hónapokkal előre, pontosan kidolgozza, hogy mikor, melyik területen milyen témájú anyagok lássanak napvilágot.

Ha jól tudom, akkor az Atari és Electronic Arts megegyezés hivatalos formájában történő bejelentéséig nem is nagyon érdemes számítani nagyobb volumenű információanyagra, hiszen most jelen pillanatban a kiadási jogok tisztázása, és a játék kiadható állapotra hozása a prioritásos feladat. Amint ezek a hátráltató tényezők elhárulnak, kizártnak tartom, hogy az Atari ne kezdjen el információkkal, képekkel, vagy éppen reklámkampánnyal élni. Türelem, Cold Wart terem :)
  • Bagó Péter
    Azt mindig elfelejted hogy Ti homoszexuálisan hardcore fokozatúnak számítotok az átlagos vásárlóréteghez képest ;) Szerintem nem feltétlenül baj ha az Easy egyszerűen végigvihető élvezeteket takar, a Hard pedig nehezen, izzadságosan végigvihető lesz csak... Mindössze balanszírozás kérdése :P
  • Carlos
    Azon még nincs szerintem.
    Egy kis nosztalgia, átdolgozva (Rftb German 6 intro):
  • Jagdflieger
    Köszi az infót. Kár hogy csak a Stormos címét tudom Deany-nek. Jókat beszélgettünk, és ahányszor csak fent voltam a stormnál mindig üdvözölt.(és persze iszonyat sokat segített az RfB- szerkesztőben) Most már sajnálom hogy nem kértem el a privár Mail címét. Így nem tudom elérem-e valahais ismét. A Cry-tek jól járt vele. Na ajd egyszer megném hogy rajta van-e a neve a Crysis kieg stáblistáján.
  • Carlos
    Crytek
  • Jagdflieger
    Deany nagyon jó arc. Hol nyomja most a Bluest? Akkor most mi a CW megjelenési dátuma? (már ha van olyan..)
  • Carlos
    Naja...
    Dehát ez kell a kis csíráknak, nem élvezhető játék...
    Bár Kipu mesélte, hogy a multi után rámenekült a 14-esre és eléggé szívott easy-n. Asszem az Deany volt. :)
  • Timber
    puhany fost csinalnak a jatekbol... figyeld meg... a herevel iranyitva is meg lehet majd csinalni a hardot rohogve... BLARGH!
  • Gauge
    Carlos!

Te valami fejlesztő cégnél dolgozol ugye? Figy, próbáld meggyőzni, hogy csináljanak valami AOE2 (AOK) és CC GENERALS keverék játékat. Iszonyatosan hiányzik a piacról. Itt fókuszálva az azokban megvalósított multi módozatokra, hiszen ezeknek a játekoknak az volt a nagy erőssége....

G.
  • Carlos
    Nemtom.
    Azt tudom, hogy könnyíteni kell az egész játékot, mert amit mi easy-n megcsináltunk röhögve, azon beszartak a kiadónál.
    Ami meg a Timber féle hard (nekem kellemesen nehéz) az meg náluk az ultimate designers carnage szint.
  • Jagdflieger
    Gondoltam hogy eszi a gépet mint etióp kisgyerek a ropis-zacskót. Nem tudod hogy visszakerül-e az orosz oldal a kampányba?
  • Carlos
    Nagyon erőforrásigényes...!!!
    Lövésem nincs hány egység volt. Nem akarok fasságot mondani, de egy olyan 10-15 jármű, plussz különféle parasztok. Oldalanként persze.
    Az equipek prestige-be kerültek. Ezeket úgy variálhatod, ahogy akarod, annyiszor ahányszor akarod.
  • Jagdflieger
    Köszi Carlos. Jó dolog ez a "ne mond ki a nevét" Akkor most ráddobom a nagy villantóssat, de ne nézz bele... :-)
    Ez a megjelölös páyarész jó dolog, nem tom mennyire erőforrás igényes.
    De minden esetre látványos. Amúgy a ne mond ki a nevét vegyi támadás mivel működött. Értem ez alatt egy egység, vagy épület hívta esetleg ilyen adott dolog volt mint pl: a panzersban a tüzérségi támogatás.
    Oldalanként gányféle unit várható illetve pl: egy unitra hányféle upgrade közül választhatunk illetve ebből hányat lehet felrakni egyszerre? És le is lehet őket szedni ha később mást akarok felrakni?
  • Carlos
    PiP:
    Megjelölheted egy placc helyét és azt mutatja. Ezenkívül amennyiben egy egységen csinálod ugyanezt, akkor azt követi. (egyik akkor jó, ha bázist kell védeni, a másik akkor jó, ha a hőst kell pesztrálni).
    Ezenkívül videókat is lejátszottunk ott (ingame cuccok).

D-bomba:
    Nemtom mi az. Annó atom volt ott meg vegyi cucc. De egyiket sem lehetett a nevén nevezni.

Inno:
    Vannak, csinálják. Polírozzák, mert a Gold az csak nevében lett Gold.
    Demó annó volt (multi, single egyaránt). Nemtom, hogy azokkal mi lett, mert azokat is elküldtük a 10T-nek.
    11-es pálya volt a demó, ami kint volt a GDC-n. (by Coro, Timber, Carlos) /szerintem az egyik legfaszább pálya amúgy/
  • Jagdflieger
    Frankó.. Látom azért ment ott az agymenés. :-)

Amúgy ez a kép a képben dolog micsoda a CW-ben? Leteszek egy egységet, vagy csak egy billentyű kombinációval megjelölöm a pálya 1 pontját és azt látom egy ablakban? Vagy a második monitoromon? (elő kell szednem a régit is..) Ja és mi az a D-bomba? Deutérium? Mer az csak nehézvíz. Asszem egy neutronos hidrogénatom van benne. Igaz hogy az innoglowt akarjátok ezerrel titkolni ami nem sikerül viszont a játékról tényleg nem lehet tudni semmit. Most ez az új promotio hogy nincs semmi promotio, reklám , trailer, kép. Rafkós rafkós. Vagy majd csak a nyolcadik javítás után indul be a reklámgépezet? Mikor minden frankó? :-) de komolyan azt lehet tudni hogy lesz-e valami kedvcsináló, infó, stb vagy ténylag csak "vedd meg és kész" a terjesztési filozófia. Vagy tán már a nemlétező Innoglow a demót heggeszti? Amúgy iszonyat király ötlet volt annó hogy olyan pálya került az RfB demóba ami nem volt benne a végleges gámában. Így mindjárt kaptunk 1 plusz pályát hozzá. Gratula a kitalálónak.
  • Carlos
    Erről egy stormos beszólás jut eszembe, íme:
    -A Hard Computernek öt pontja van? Az hogy lehet? Nincs is AI! (Csumi)
  • Jagdflieger
    Én a multkor két hard AI-t és egy médiumot vertem le. Mondjuk volt vagy 4 órás mecs.... (használd a lövészárkokat és védekezz amíg kifulladnak.) A vulkán felrobbanása adta meg az ötletet a lávához. Azokkal a sziklákkal tudtam "kijukasztani" a vulkán oldalát.Akartam lezuhanó lávabombákat is de nem akartam tovább húzni a fejlesztésiidőt.
  • Gauge
    Azért mert lehet, hogy már tudják, hogy nem november lesz, jövő március?:D
  • Carlos
    november közepe körül...
    pont akkor amikor a gta4 pc. megint okosan választottak dátumot...
  • Gauge
    Végülis tudni lehet már, hogy mikor jelenik meg ez a játék? Vagy valami vmi demó, vagy akármi...
  • Fifus
    Ügyes vagy, Jagd. Még csak odáig jutottam, hogy elkezd a láva folyni, aztán lenyom a könnyű ai.
  • Jagdflieger
    A Panzers.hu-ról elérhető az RfB-fórum. Nincs veszve minden..
  • Jagdflieger
    Mondjuk anno az RfB-t is szidták hogy nem van eléggé optimalizálva. Persze mer egy pindurit nagyobb volt a gépigénye a panzerszénál. De mondjuk a grafikálya is ég és föld. Meg az RfB-ben tömeg csatajelenetek is volak. kíváncsi leszek az első értelmes ingame képekre a CW-böl. Mert nem igazán látok kidolgozott tályat, muntha csupaszabb lenne az RfB-nél.
    Amúgy szerintem a Crysis legnagyobb hibja nem a gépigény hanem az AI. Pontosabban annak totális hiánya. Ilyen "szar" ai-vel játékot már rég nem láttam. Anno meg akartam venni de mikor már sokadszorra fordult elő hogy valakinek a hátába a harmadik tárat ürítettem bele, s az illető még mindig jött felém háttal tolatva, utánna maradtam a warez verziónál. Majd talán a FarCry 2..
    Inkább skripteljenek de ne legyen benne ilyen mesterséges uninteligencia.
    Ja fifus feldobtam egy új mappot az RfB-hez a storm.com-ra. Van rajta egy vulkán ami kitör..
  • Fifus
    Pedig a kollégám is milyen büszke rá, hogy ezerrel jön lefelé a játék. Persze, mert havi tízezer a sávszélesség. Nekem az 512-es net mellett telik a rétegjáték Rush for the bomb-ra. :)
  • Kopiati
    Hát ha a legtöbb magyar nem veszi a játékot... akkor legalább a gépre költsön.... azt nem lehet letölteni... ez szubjektív vélemény...legalább magyarisztán lesz a legmodernebb cyber nemzet.... XD
  • Prince23
    Nem dehogy. csak jó lett volna ha az állítások nem a geforce gx200-ra értitek. "Nasa" gépeken jóhogy nem szaggat. Nem gondoltam volna, h nem tudjátok optimalizálni egy gf 8***-ra, sőt shader model 3-ra illő lett volna tovább optimalizálva. de hát ők/ti tudjátok, lehet gazdaság politika, h a magyar erőgépet vegyen, s költsön :D
  • Timber
    Ilyen böszmeséget csináltunk volna?
  • Prince23
    Bocs, de úgy érzem költöttem eleget a gépre, h a mostani játékok jól menjenek. persze eddig minden játék fullon ment, csak a warhead nem akar...
  • Kopiati
    Hát nem akarok beleszólni a ti ügyetekbe.... de AKKOR CSINÁLD JOBBAN TE!
  • Prince23
    Kicsit a Crysis warhead optimalizációját elk*rtátok, már bocsi...
  • Timber
    És Coró is király volt akkor :D 11es az jó lett szerintem... meg a 18as a butítások elött :D :D :D
  • Timber
    Crytek