Codename: Panzers - Cold War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehetõ.\"
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehetõ.\"
Ez tetszik. <#nevetes1>#nevetes1>
Te is pont ugyanezt tetted a pnazers.hu-n, én voltam az elsõ felhasználó aki nem ködösen, talányosan fogalmazott a "storm" megszünésével kapcsolatban, hanem kerek-perec leírtam a szitut és forrást, linkeket is adtam. (amit bugbeartól is kért pl Lost-man és többen kérték, hogy ne ködösítsetek) Te és Darth Raven, csak azután kezdtél el nem "storm"osan (elkenve) véleményt leírni a dolgokról, hogy én már megtettem. Szóval most jól szemen köpted magad, ítéletet mondtál magad fölött is morálisan.
Amúgy pedig igaz, amíg én nem mentem fel, aki tudott is, az is úgy fogalmazott, mintha nem szabadna leírni mirõl van szó.
Mintha csak Voldemortról lenne szó, nem szabad kimondani ezt a nevet ugyebár:
Voldemort, Voldemort, Voldemort... <#vigyor4>#vigyor4>
(úgy mint a moh esetében, szétváltak a java része és Infinity Ward mien gémeket alkot már)
Amúgy meg az egész szakma arról beszélt, hogy mekkora bukás lett az RFB, még belsõs emberek is, felesleges itt "stormosan" elkenned, megmagyaráznod a dolgokat.
A cég megmaradásához fontos az eladás, viszont egy játék sikerét szerintem csak a játékosokon (szavazásaikon, klánjaikon, stb) lehet lemérni. Az eladás amiatt is lehet szar, hogy szar a marketing. A SWINEnál nem is volt marketing, az RFBnél meg csak AZ volt... nézd meg mennyi tvszereplés, interjú, stb látott akkor napvilágot... a német pcgames-re ha felmentél RFB-vel köszöntött.
elvakult, elvakult, õrült, rögeszmés, stb... ideje lenne elgondolkodnod, hogy valójában ki az, akire ezek a jelzõk valóban illenek. Ha valaki 2 év után is hisz egy bebukott, érdektelen játékban, az igen, az elvakult.
Carlos hszólása közvetlen kapcsolatot feltételezett a teszterek és programozók között, Carlos dokumentumfilmje is... amennyi energiát fektettek Wowozásba és a fórumokon való csodálatos, lenyûgözõ, szerény személyem szapulásába, annyi pont elég lett volna a tömérdek bug kijavítására. Ahogy Twilek (programozó), bp, Timber, Havoc, Rókakoma, nszf, stbnek volt ideje fórumozni a hardwireden, pontosan ugyanannyi ideje lett volna fórumozni a panzers.hu oldalon, válaszolni a néhai fanjaiknak.
Nem veszed észre, hogy téged is átvágtak ?
Ki adtál majdnem egy 10est egy játékért és multizni se tudtál vele... te vagy az egyetlen aki pályát hegeszt hozzá (Kelly hõsei), ki is a megszállott, õrült, elvakult ? :-)
Ez a fórum lassan egy napja fórumos címlapon van,mégis ha 5-en hozzászóltak, akik eddig nem voltak, és abból talán 1, aki fizetne a CW-ért, a 4 torrentben fogja leszedni ezt az rtsklónt, rókabõrt. Ki is elvakult a CW irányába ? a "storm" irányába ?
Þór vígi þessi rúnar
Ezek olyan belsõ infók, melyeket nemtudom, hogy megoszthatok-e. Lehet, hogy simán elmondhatnám, de lehet, hogy csúnya segbekukit kapnék érte.
Ezek ilyen joki bizbaszok.
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
A ColdWar nem igazán a fogamnak való bevallom õszintén. (ennek oka a jó amcsi rosz orosz alaptörténet) de adja az isten hogy a Deep Silver kiadja, bombasiker legyen , és összeáljon a storm és vagy még két rókabõrt lehúzzonak róla, téged meg majd megüt a guta a fórumon.<#vigyor1>#vigyor1> Bár látnám.
Én vagyok az a hatalmas nulla aki részt vett a Stormregion életre hívásában, Carlosék meg azok a hatalmas, nagy emberek, akik sírba vitték az egészet. :-)
A szövegértéseddel valami gáz van, próbáld többx elolvasni amit írnak.
Amúgy meg a hatalmas, nagy embereket abszolúte nem zavarja, hogy az egész világhálón össz-vissz 15-20 ember beszél a CW-rõl és ekkora az érdeklõdés a 10Tos marketing mellett is. Minek kellett csilivili honlap egy rókabõrnek ? Szvsz pénz kidobás.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Na nagyjából ennyi a fórum története. Viszont a banner jó.
Köszönöm a választ!
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Te vagy az a nagy ember aki bármi lehetett volna a cégnél csak nem akart így kirúgatta magát.
Azaz egy 0.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
szal: Ték
független vagyok... csak úgy olvasgatom a topigot, hogy miket irogattok...
azé röhelye. több oldalon keresztül ugyan azon rágodtok, és már vagy féltucatszor írtátok, hogy abba hagyjátok... és? milet belõle? Kulabácsi még mindig repked...
hajrá srácok!:P
amúgy nemértem. edig nekem minden strom játéktetszet. (sajnos nem lesz már SWINE2...)
Þór vígi þessi rúnar
a rókabõrre egy dolgot tudok mondani:CandC
a stíluváltásra rts-bõl másba:Command & Conquer Renegade
ezzel nem azt mondom hogy egy stílusváltás bukta lenne
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
Þór vígi þessi rúnar
Carlos inditotta legyen hat a Carlos a hazigizda :D
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~