3714
  • Carlos
    ???
    Miért mit akartam és hogy hangzott? :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Arra akartam utalni, hogy a pöcsömbe dugtam. :)
  • Timber
    Ugye tudod Carlos, hogy ez most nem ugy hangzik ahogy te akartad :D :D :D
  • Carlos
    Naja...az a hálápennyó komisz jószág, bár most nem az ánuszomba toltam ahogy te szereted, hanem egy másik kivezető nyílásba...
  • Timber
    "...es remelhetoleg megjelenik..."
    Kimaradt a mihamarabb!!! Biztos, hogy megjelenik :D
  • Timber
    Nyugi... szerintem Carlosnak megint erospaprikat dugtak a seggebe... olyankor nagyon morcos :)

Sajnos nincs sok info amit meg lehetne osztani... se demo, se uj hirek. A lenyeg, hogy a jatek keszul, csiszoljak es remelhetoleg megjelenik. Ha meg picit tovabb megyunk akkor remeljuk, hogy a fejlesztocsapat (InnoGlow) egyutt marad es tovabb tudjak vinni a ceget.
  • Jagdflieger
    Nem járok csak "benézek". Mint Jeff. Csak én nem agresszívkedek. Régebben voltak jó hozzászólások. (a részetekröl is) De most nulla a hely.
  • Carlos
    Ha nulla miért jársz ide?
  • wegrosta
    Mármint én vezettelek rája?
  • Jagdflieger
    Ha rám gondolsz már egy ideje itt is előfordulok. Bár ez a fórum is elég nulla. Kb mint ha a parlamenti naplót ötvöznénk a gyözikesoval...
    Amúgy amit tegnap előtt csináltál az nem volt semmi! Mármint hogy rávezettél hogyan lehet használni az RftB unitjait.Isten vagy!
  • wegrosta
    Jééé.
    Mindenütt ismerősökbe botlik az ember!
  • Jagdflieger
    Ez alatt mit értesz fifus? Hátha valaki felrakja amit kimentett kapuzárás előtt a stormtól? (unit editor, packerek, kész objektek..) Szerintem az innoGlow alapítói talicskáztak össze mindet. De azok most polírozgatnak...
  • Rusy
    Ennyi baromságot emberek :D
    Sajnálom, hogy nem jelent meg pedig nagyon vártam, várom, az összes stormregion játék megvan eredetibe, én megtettem amit lehetett :(
  • Fifus
    Én is ezt mondom, áramoljanak ide is az infók a gepardról
  • SHADOWEYES7
    Tessék visszatérni a topik témájához.
  • Fifus
    Ma megvettem a Joint Task Force-t. Azt hiszem a Gepardokat gyűjtöm. Csak PC-re.
  • W B
    a frászt fogom el olvasni ezt az 50 hozzá szólást!
    állítsd már le magad!
  • JeffeS
    nem hiszek neked bebebeee.... amúgy mijaza nácifigyelő vagy mi. rájuk gondolsz ?
  • Timber
    Amugy Jeff te tipikusan olyan ember vagy akit egy kiskanal vizbe meg tudnek fojtani. De hidd el szeretettel a szivemben tennem! :D :D
  • Timber
    "Frissíthetnéd sűrűbben a blogodat. :-)"
    Tudod nem mindeki irogat csak azert, hogy irogasson. Frissitem majd a blogomat ha tenyleg ugy erzem van mit irjak bele.
  • Timber
    Tipikus... aki nem velunk van az ellenunk van. Nacifigyelot olvasol... pedig te is belekerulhetnel siman.
  • JeffeS
    azt gondoltam, hogy az utálatod a nacionalisták iránt (1136) akkora, hogy el sem bírod viselni a jelenlétüket. Abból gondoltam, hogy akkor karakán ultraliberálisként elhatárolódsz, majd felmondasz. :-D
    A 1177-ik hszólásod utolsó mondata ellentmond a 1136-os hszólásod utolsó előtti mondatának. :-) Engem most akkor vagy utálsz, vagy szeretsz. Ma már vinnék kameraállványt, de így is 1 hétig címlapon volt. Frissíthetnéd sűrűbben a blogodat. :-)
  • Timber
    Es ennek mi koze van ahoz, hogy felmondjak? En senkit nem itelek meg a politikai hovatartozasa miatt. Felolem olvashatjak a Blikket is (szamomra a ket oldal egy szinten van)... ha neki az tetszik.
  • JeffeS
    amúgy az a feltétel lehet az is, hogy a 10T megszűnik jogi személy lenni.
  • JeffeS
    Maugli jeee... :-)
  • Timber
    "A munkahelyednél mikor mondasz fel ? Tudtommal kollegáid többsége azt olvassa a Maugli-eset óta. :-)"
    Milyen Maugli eset??? Mi van? Legalább te tudod miről beszélsz???
  • JeffeS
    november közepét mondtak, a kiadó titkos, azért ennyi már kiderült. Lassan haladunk, de biztosan. :-D Amúgy lehet, hogy a kiadó azért nem vállalja fel nyilvánosság előtt, mert
    1. a 10T pertől tart (nincs az a kiadó, amelyik engedné, hogy a saját fejlesztését másvalaki dobja piacra, szerintem)
    2. nem biztos, hogy kiadják, egy bizonyos feltételhez kötötték és ezért várnak, hogy a feltétel teljesüljön vagy sem.
  • JeffeS
    :-DDDDDDDDDDD lebuktam, erre nem gondoltam. :-DDD
  • Fifus
    előbbre mégse jut egyikünk se
  • JeffeS
    1. gumilövedék, igen, megengedett, csak NEM FEJRE !
    2. egy rendőrt se dobtam meg, ahogy több ezren sem tették ezt. De tudod mit ? Igazad van, arányos fellépés kell, ha 10ezer emberből 50 követ hajít az MTV székháznál a rendőrök felé, akkor nappalmot Budapestre ! Vagy ne lacafacázzunk, inkább az egész országra.
  • Prince23
    Hogy miért is gondoltam ezt rólad?

1. kikérted, h ne politizáljunk (köztudott, h csak az mszp-sek menekülnek ez elől)

2. "fideszisták"

jó mi?! :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • Carlos
    Aki kővel dobál rendőrt ne csodálkozzon, hogy szájbaverik.
    Érdekes, minden országban megengedett az oszlatásnál a gumilövedék a jogszabályok is megengedték akkor.
    Csakhát a magyar csak egyet tud: sírni. Mint itt a többség.

Ja, és TÉK!
  • Prince23
    gondoltam :D
  • JeffeS
    telitalálat. :-D
  • JeffeS
    és ha okt23án nem történik velem semmi, akkor is vagyok ANNYIRA EMBER, hogy mások testi, fizikai kárán ne viccelődjek.
  • Prince23
    mszp-s vagy? :D
  • JeffeS
    nézd, nekem a lábam előtt 1 méterrel csapódott be a könnygázgránát, pedig nem molotovoztam, nem épitettem barikádot, stb, csak beszorultam, ahogy a fideszisták az utcákba, ne várd, hogy Foxon és a többi érzéketlen, embertelen morális hulla viccelődésén kacagjak, nem fog menni.
  • JeffeS
    vagy mert esetleg a 10T peres úton bekavarhat ? Hiszen mégis csak az ő pénze volt a fejlesztés.
  • Prince23
    Ki/mi lesz a kiadó a CW-nek?
  • Carlos
    Ezt azért nem kellett volna. Nagyot csalóttam benned. (mégjobban)
    Továbbiakban semmilyen segítő szándékot nem mutatok sem feléd sem a hozzád hasonlók felé.
  • JeffeS
    ez gyors volt. :-) Kösz. Tehát szupertitkos, ettől jobb eladást várnak vagy inkább ciki jellege miatt titkos ?