Codename: Panzers - Cold War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Muszály ezt itt? Menny ki inkább kart lendíteni meg tüntetni...

Þór vígi þessi rúnar

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehetõ.\"

a dolog megoldható, a kérdés inkább az, hogy elég tökösek -e hozzá...

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehetõ.\"

Vagy csak ez is olyan izé mint a fórumon volt hogy nem beszélünk a csõdrõl amíg nem biztos amikor már csõd van akkor meg már szégyeljük és azért nem mondunk semmit.
Ez tetszik. <#nevetes1>
Te is pont ugyanezt tetted a pnazers.hu-n, én voltam az elsõ felhasználó aki nem ködösen, talányosan fogalmazott a "storm" megszünésével kapcsolatban, hanem kerek-perec leírtam a szitut és forrást, linkeket is adtam. (amit bugbeartól is kért pl Lost-man és többen kérték, hogy ne ködösítsetek) Te és Darth Raven, csak azután kezdtél el nem "storm"osan (elkenve) véleményt leírni a dolgokról, hogy én már megtettem. Szóval most jól szemen köpted magad, ítéletet mondtál magad fölött is morálisan.
Amúgy pedig igaz, amíg én nem mentem fel, aki tudott is, az is úgy fogalmazott, mintha nem szabadna leírni mirõl van szó.
Mintha csak Voldemortról lenne szó, nem szabad kimondani ezt a nevet ugyebár:
Voldemort, Voldemort, Voldemort... <#vigyor4>

Prince23
Hát akkor alakítsatok ki egy új, fönökmentes fejlesztõcéget...
(úgy mint a moh esetében, szétváltak a java része és Infinity Ward mien gémeket alkot már)

Ha a 2006 nyarán kiadott RFB nem lett szerinted csõd, akkor hogyan lehetséges, hogy a "storm" 2007 tavaszára minuszba ment ?
Amúgy meg az egész szakma arról beszélt, hogy mekkora bukás lett az RFB, még belsõs emberek is, felesleges itt "stormosan" elkenned, megmagyaráznod a dolgokat.
A cég megmaradásához fontos az eladás, viszont egy játék sikerét szerintem csak a játékosokon (szavazásaikon, klánjaikon, stb) lehet lemérni. Az eladás amiatt is lehet szar, hogy szar a marketing. A SWINEnál nem is volt marketing, az RFBnél meg csak AZ volt... nézd meg mennyi tvszereplés, interjú, stb látott akkor napvilágot... a német pcgames-re ha felmentél RFB-vel köszöntött.

elvakult, elvakult, õrült, rögeszmés, stb... ideje lenne elgondolkodnod, hogy valójában ki az, akire ezek a jelzõk valóban illenek. Ha valaki 2 év után is hisz egy bebukott, érdektelen játékban, az igen, az elvakult.
Carlos hszólása közvetlen kapcsolatot feltételezett a teszterek és programozók között, Carlos dokumentumfilmje is... amennyi energiát fektettek Wowozásba és a fórumokon való csodálatos, lenyûgözõ, szerény személyem szapulásába, annyi pont elég lett volna a tömérdek bug kijavítására. Ahogy Twilek (programozó), bp, Timber, Havoc, Rókakoma, nszf, stbnek volt ideje fórumozni a hardwireden, pontosan ugyanannyi ideje lett volna fórumozni a panzers.hu oldalon, válaszolni a néhai fanjaiknak.
Nem veszed észre, hogy téged is átvágtak ?
Ki adtál majdnem egy 10est egy játékért és multizni se tudtál vele... te vagy az egyetlen aki pályát hegeszt hozzá (Kelly hõsei), ki is a megszállott, õrült, elvakult ? :-)

Ez a fórum lassan egy napja fórumos címlapon van,mégis ha 5-en hozzászóltak, akik eddig nem voltak, és abból talán 1, aki fizetne a CW-ért, a 4 torrentben fogja leszedni ezt az rtsklónt, rókabõrt. Ki is elvakult a CW irányába ? a "storm" irányába ?

Carlos
Storm bezárt. Az alkalmazottak szétszéledtek. Magyarul Storm már nem nagyon van. Max csak papíron létezik még.

Þór vígi þessi rúnar

Okés értelek. Amúgy mi a szitu Stormnál. Van valami elképzelésük a jövõvel kapcsolatban? Vag egyáltalán mi a jelen? Ez is geheim ?
Carlos
Nem.
Ezek olyan belsõ infók, melyeket nemtudom, hogy megoszthatok-e. Lehet, hogy simán elmondhatnám, de lehet, hogy csúnya segbekukit kapnék érte.
Ezek ilyen joki bizbaszok.

Þór vígi þessi rúnar

Nem vagyok ideges. Letojom Jefferson rögeszméjét. Amúgy meg Carlos mi értelme van ennek a titkolódzásnak? Az új kiadó megtiltotta hogy beszéljetek róla? Vagy ez ilyen stormos mánia hogy nem beszélünk semimmiröl soha? Vagy csak ez is olyan izé mint a fórumon volt hogy nem beszélünk a csõdrõl amíg nem biztos amikor már csõd van akkor meg már szégyeljük és azért nem mondunk semmit. Ja az RfB szériának nagyon szép doboza volt. Gratula a desingernek! Jól megragadta a 20-50 évek propaganda stílusát. Emlékszem a német pártrendezvényeken gyakran voltak ilyen hátterek a birodalmi sas zászlókkal díszítve. És az orosz oldal is alkalmazta ezt a stílust.
Carlos
Honnan veszitek a Deep Silver-t?
Az a Mythran Wars-ot adja ki.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nyugi...szép doboza lesz, se nem tesco, se nem ezt vedd meg, se nem "százasé a mézédes-tartós kóldvórszot!"

Þór vígi þessi rúnar

Ember te olyan elvakult vagy mint Vazul a szemmûtétje után..<#bee1> Ha a SWINE 23millióan töltik le akkor is baszhatják a Stormosok mert nem letölteni hanem megvenni kell. Mikor megjelent nem produkált eladásokat. Tehát bukta volt ellentétben az RfB-vel.(bár tom hogy ez nem fér a fejedbe mert azt te csináltad mármint a swine-t legalábbis ezt állítod. Mondjuk én nem halottam senkiröl rólad sehol sem hogy ezerrel melóztál volna a dolgon. Te magad is folyton azzal kertelsz hogy nem volt jó a cégnél és csak azon melóztál hogy kirúgjanak) Mert ha az RfB bukta lett volna nem lett volna kiegje. Lehet hogy nem döntött csúcsokat mint a sims nevõ fos de deficit sem volt szerintem. Sõt még siker is lehetett bolna ha nem egy barom irányítja a dolgokat és szarik a szupportra. Mert számodra bármilyen hihetetlen is nem a dolgozókon múlik a support. A bõrfotelból döntik ez hogy "Géza" mit csinál ma..
A ColdWar nem igazán a fogamnak való bevallom õszintén. (ennek oka a jó amcsi rosz orosz alaptörténet) de adja az isten hogy a Deep Silver kiadja, bombasiker legyen , és összeáljon a storm és vagy még két rókabõrt lehúzzonak róla, téged meg majd megüt a guta a fórumon.<#vigyor1> Bár látnám.
a másik fórumon azt írják, hogy a Deep Silver ismét úgy döntött, hogy tökön szúrja magát. :-) Õ lesz a kiadó, kiváncsi vagyok, hogy hány kiadót emészt fel a CW, mer nagy poén lenne ha utána õk is bezárnának. :-D

nézd meg a játékosok értékeléseit, jagd, mielõtt billentyûzetet ragadsz. Amúgy a SWINE-t több mint negyed millióan töltötték le torrentrõl, az RFB-t pár ezren. :-) A gamespyos SWINE szoba 7 év után is él, az RFB szoba egy hónap után sem élt.

igen, honnan tudtad ?
Én vagyok az a hatalmas nulla aki részt vett a Stormregion életre hívásában, Carlosék meg azok a hatalmas, nagy emberek, akik sírba vitték az egészet. :-)
A szövegértéseddel valami gáz van, próbáld többx elolvasni amit írnak.

Amúgy meg a hatalmas, nagy embereket abszolúte nem zavarja, hogy az egész világhálón össz-vissz 15-20 ember beszél a CW-rõl és ekkora az érdeklõdés a 10Tos marketing mellett is. Minek kellett csilivili honlap egy rókabõrnek ? Szvsz pénz kidobás.

Ha lenne kiadó akkor nem lenne ok titkolni. Bár a csõdöt is úgy titkolták mint a 14éves diszkó ribanc a terhességét. .<#ravasz1>
attól, hogy a Strom alól kicsúszott a talaj, még nem kell automatikusan ledegradálni a játékot:) A játék elkészült és valszeg simán megfelel (grafikáját tekintve is) a mai trendeknek, ok lehet majd nem szeretni, meg "róka bõrözni", de azért nem egy eleve budget kategóriájú játékról beszélünk szerintem:) kiadó meg már lett, csak mi még nem ismerhetjük meg..majd kiderül.

ki más lenne hajlandó ilyenre vetemedni? seven m? esetleg piros dobozos tesco-s cold war? :)

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Oh, hát remélem kijön a játék. Szeretem az ilyen gammákat.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Te nagyon félreértettél vmit..:) már egy pár napja azt próbálják sugallni a srácok, hogy lesz hivatalos dobozos CW..:)

Na mit mondtam. Semmi cold war. Legalábbis hivatalos dobozban...
Carlos
Hát igen.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nem az fogja kiadni!

Þór vígi þessi rúnar

dehogyisnincs az EVM biztos kiadja

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

öö izé, hát ez?

"A Mytran Wars futurisztikus, mechás stratégia a Stormregion-tõl, PSP-re"

KATT

Egészen pontosan kész van de nincs cég aki kiadatná. Mert a 10Tacle csõdbe ment így gazdája sincs a játéknak. Az EA kiadta volna de 1 év suportot kért. A 10Tacle nem adta meg mert már épp csomagoltak náluk és az utolsó euró milliókat is a karibi számlára utalták. Vagy Jefferson versiója: A nagy és erõs 10Tacle megvette a stormot ami már nélküle szart sem ért és minden játékuk szar volt és tönkretette szegény 10 Taclet...Viszont néhány elitt ügynökünk lehet hogy kimentette a lemezt mielõtt a 10Tacle igazgató söralátétet csinált volna belõle., Így ha szerencsénk van felkerül torrentre.
Na nagyjából ennyi a fórum története. Viszont a banner jó.
Prince23
Már kész van, csak egy kiadó kéne... :S

Srácok, a játék mennyire lett kész? Én megvettem a Swine-t, RfB Goldot, Panters 1-et és 2-t és baromi jók. Engem érdekelne, hogy menyire lett kész a Cold War.

Köszönöm a választ!

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Háát igen igazad van Jeff. Te meg a viharsarokiak tudtatok csak programozni és bár a swine is iszonyat bukta volt de az nem számít mert te azt mondod hogy az jó játék tehát ennek úgy kell lennie. Mint montad beleszartál a dolgokba de az a beleszarás más volt mint pl a késõbbi no suport beleszarás és te biztosan máshogy szartál bele..<#vigyor4>
Bucser
Ahh értem.

Te vagy az a nagy ember aki bármi lehetett volna a cégnél csak nem akart így kirúgatta magát.

Azaz egy 0.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Carlos
10T okosan gazdálkodott a pénzével...

Þór vígi þessi rúnar

ja, és a topik 5. helyen van.

szal: Ték

leszek én a házi mazda<#idiota>
független vagyok... csak úgy olvasgatom a topigot, hogy miket irogattok...

azé röhelye. több oldalon keresztül ugyan azon rágodtok, és már vagy féltucatszor írtátok, hogy abba hagyjátok... és? milet belõle? Kulabácsi még mindig repked...

hajrá srácok!:P

amúgy nemértem. edig nekem minden strom játéktetszet. (sajnos nem lesz már SWINE2...)

Prince23
Rohadjanak meg, de miért???

Carlos
Lehetséges. Sajnos sose fog kiderülni, mert elkezdtünk csinálni egy teljesen más stílusú projectet egy teljesen más engine-el (kész engine). Csakhát az lett ami...kihúzták alólunk a talajt.

Þór vígi þessi rúnar

Bocs hogy beleszólok a vitába, én is nagy fan vagyok sajnálom hogy így alakultak a dolgok
a rókabõrre egy dolgot tudok mondani:CandC
a stíluváltásra rts-bõl másba:Command & Conquer Renegade
ezzel nem azt mondom hogy egy stílusváltás bukta lenne

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII

Prince23
Ki legyen a topik házigazdája?

Carlos

vs

Timber

Prince23
Uram, igen, uram! Csak jöjjön már a hidegháború.

Carlos
Ne offoljunk skacok!

Þór vígi þessi rúnar

Prince23
Na már az 5-ik helyen van a népszerûségnél <#eljen>

Prince23
ÁKVÁDÁÁÁÁ PÁWÁÁÁÁÁ !!!! :D

Prince23
XD ez pont a topikba illõ, jó kis hidegháborús zene (persze nem az)

Timber

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Timber
Ajv gat do paver! :D :D :D

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Prince23
De hát õ nyította, minek neki még ez a tisztség is? :DDDDD *anarchia* xD

Carlos
Az nem jó. Õ még engem is kimoderál, nemhogy dzsefi bébit! <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Timber
Szerintem errol kerdezzuk meg ot is! :D