3714
-
#1230 ???
Miért mit akartam és hogy hangzott? :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Arra akartam utalni, hogy a pöcsömbe dugtam. :) -
#1229 Ugye tudod Carlos, hogy ez most nem ugy hangzik ahogy te akartad :D :D :D -
#1228 Naja...az a hálápennyó komisz jószág, bár most nem az ánuszomba toltam ahogy te szereted, hanem egy másik kivezető nyílásba... -
#1227 "...es remelhetoleg megjelenik..."
Kimaradt a mihamarabb!!! Biztos, hogy megjelenik :D -
#1226 Nyugi... szerintem Carlosnak megint erospaprikat dugtak a seggebe... olyankor nagyon morcos :)
Sajnos nincs sok info amit meg lehetne osztani... se demo, se uj hirek. A lenyeg, hogy a jatek keszul, csiszoljak es remelhetoleg megjelenik. Ha meg picit tovabb megyunk akkor remeljuk, hogy a fejlesztocsapat (InnoGlow) egyutt marad es tovabb tudjak vinni a ceget. -
Jagdflieger #1225 Nem járok csak "benézek". Mint Jeff. Csak én nem agresszívkedek. Régebben voltak jó hozzászólások. (a részetekröl is) De most nulla a hely. -
#1224 Ha nulla miért jársz ide? -
wegrosta #1223 Mármint én vezettelek rája? -
Jagdflieger #1222 Ha rám gondolsz már egy ideje itt is előfordulok. Bár ez a fórum is elég nulla. Kb mint ha a parlamenti naplót ötvöznénk a gyözikesoval...
Amúgy amit tegnap előtt csináltál az nem volt semmi! Mármint hogy rávezettél hogyan lehet használni az RftB unitjait.Isten vagy! -
wegrosta #1221 Jééé.
Mindenütt ismerősökbe botlik az ember! -
Jagdflieger #1220 Ez alatt mit értesz fifus? Hátha valaki felrakja amit kimentett kapuzárás előtt a stormtól? (unit editor, packerek, kész objektek..) Szerintem az innoGlow alapítói talicskáztak össze mindet. De azok most polírozgatnak... -
Rusy #1219 Ennyi baromságot emberek :D
Sajnálom, hogy nem jelent meg pedig nagyon vártam, várom, az összes stormregion játék megvan eredetibe, én megtettem amit lehetett :( -
Fifus #1218 Én is ezt mondom, áramoljanak ide is az infók a gepardról -
#1217 Tessék visszatérni a topik témájához. -
Fifus #1216 Ma megvettem a Joint Task Force-t. Azt hiszem a Gepardokat gyűjtöm. Csak PC-re. -
W B #1215 a frászt fogom el olvasni ezt az 50 hozzá szólást!
állítsd már le magad! -
JeffeS #1214 nem hiszek neked bebebeee.... amúgy mijaza nácifigyelő vagy mi. rájuk gondolsz ? -
#1213 Amugy Jeff te tipikusan olyan ember vagy akit egy kiskanal vizbe meg tudnek fojtani. De hidd el szeretettel a szivemben tennem! :D :D -
#1212 "Frissíthetnéd sűrűbben a blogodat. :-)"
Tudod nem mindeki irogat csak azert, hogy irogasson. Frissitem majd a blogomat ha tenyleg ugy erzem van mit irjak bele. -
#1211 Tipikus... aki nem velunk van az ellenunk van. Nacifigyelot olvasol... pedig te is belekerulhetnel siman. -
JeffeS #1210 azt gondoltam, hogy az utálatod a nacionalisták iránt (1136) akkora, hogy el sem bírod viselni a jelenlétüket. Abból gondoltam, hogy akkor karakán ultraliberálisként elhatárolódsz, majd felmondasz. :-D
A 1177-ik hszólásod utolsó mondata ellentmond a 1136-os hszólásod utolsó előtti mondatának. :-) Engem most akkor vagy utálsz, vagy szeretsz. Ma már vinnék kameraállványt, de így is 1 hétig címlapon volt. Frissíthetnéd sűrűbben a blogodat. :-) -
#1209 Es ennek mi koze van ahoz, hogy felmondjak? En senkit nem itelek meg a politikai hovatartozasa miatt. Felolem olvashatjak a Blikket is (szamomra a ket oldal egy szinten van)... ha neki az tetszik. -
JeffeS #1208 amúgy az a feltétel lehet az is, hogy a 10T megszűnik jogi személy lenni. -
JeffeS #1207 Maugli jeee... :-) -
#1206 "A munkahelyednél mikor mondasz fel ? Tudtommal kollegáid többsége azt olvassa a Maugli-eset óta. :-)"
Milyen Maugli eset??? Mi van? Legalább te tudod miről beszélsz??? -
JeffeS #1205 november közepét mondtak, a kiadó titkos, azért ennyi már kiderült. Lassan haladunk, de biztosan. :-D Amúgy lehet, hogy a kiadó azért nem vállalja fel nyilvánosság előtt, mert
1. a 10T pertől tart (nincs az a kiadó, amelyik engedné, hogy a saját fejlesztését másvalaki dobja piacra, szerintem)
2. nem biztos, hogy kiadják, egy bizonyos feltételhez kötötték és ezért várnak, hogy a feltétel teljesüljön vagy sem. -
JeffeS #1204 :-DDDDDDDDDDD lebuktam, erre nem gondoltam. :-DDD -
Fifus #1203 előbbre mégse jut egyikünk se -
JeffeS #1202 1. gumilövedék, igen, megengedett, csak NEM FEJRE !
2. egy rendőrt se dobtam meg, ahogy több ezren sem tették ezt. De tudod mit ? Igazad van, arányos fellépés kell, ha 10ezer emberből 50 követ hajít az MTV székháznál a rendőrök felé, akkor nappalmot Budapestre ! Vagy ne lacafacázzunk, inkább az egész országra. -
#1201 Hogy miért is gondoltam ezt rólad?
1. kikérted, h ne politizáljunk (köztudott, h csak az mszp-sek menekülnek ez elől)
2. "fideszisták"
jó mi?! :DDDDDDDDDDDDDDDD -
#1200 Aki kővel dobál rendőrt ne csodálkozzon, hogy szájbaverik.
Érdekes, minden országban megengedett az oszlatásnál a gumilövedék a jogszabályok is megengedték akkor.
Csakhát a magyar csak egyet tud: sírni. Mint itt a többség.
Ja, és TÉK! -
#1199 gondoltam :D -
JeffeS #1198 telitalálat. :-D -
JeffeS #1197 és ha okt23án nem történik velem semmi, akkor is vagyok ANNYIRA EMBER, hogy mások testi, fizikai kárán ne viccelődjek. -
#1196 mszp-s vagy? :D -
JeffeS #1195 nézd, nekem a lábam előtt 1 méterrel csapódott be a könnygázgránát, pedig nem molotovoztam, nem épitettem barikádot, stb, csak beszorultam, ahogy a fideszisták az utcákba, ne várd, hogy Foxon és a többi érzéketlen, embertelen morális hulla viccelődésén kacagjak, nem fog menni. -
JeffeS #1194 vagy mert esetleg a 10T peres úton bekavarhat ? Hiszen mégis csak az ő pénze volt a fejlesztés. -
#1193 Ki/mi lesz a kiadó a CW-nek? -
#1192 Ezt azért nem kellett volna. Nagyot csalóttam benned. (mégjobban)
Továbbiakban semmilyen segítő szándékot nem mutatok sem feléd sem a hozzád hasonlók felé. -
JeffeS #1191 ez gyors volt. :-) Kösz. Tehát szupertitkos, ettől jobb eladást várnak vagy inkább ciki jellege miatt titkos ?