3714
-
wegrosta #1274 Na azért én ebben a kijelentésben annyira nem volnék biztos!Idézet"Orosz kampány sosem volt!" Pedig volt,és ha annyira tudnál,mint ahogy azt akarod, hogy látszódjon,akkor én azért utánanéznék a helyedben.Jagdot pedig szerintem pont nem kéne piszkálni,mert ő az egyik olyan ember aki a legtöbbet tette azért, hogy a Storm által kiadott gamék egyálltalán játszhatóak legyenek. -
#1273 Höhö...
Orosz kampány sosem volt! Tájékozottság Rulz.
Azért mert nem úgy jelentették be, hogy: Jagd, megalakult az InnoGlow.
Attól még hivatalosan létező cég. Csak te nem tudsz róla. -
Jagdflieger #1272 OFF OFF vagy UF ahogy a rézbőrűek mondják. :-) -
Jagdflieger #1271 Én csak a tényeknek hiszek. Ez a játék az egyik progi amelyik szinte a legtöbb halasztást megélt az eredeti kiadási dátumhoz képest. Már jó párszor megcsonkították (lásd orosz kampány) kihalt alóla egy egész jó kis cég. Most pedig egy hivatalosan nemlétező csapat az amerikai közönség számára próbálja még élvezhetőbbé tenni. (magyarul egy rakás fost csinál belőle, mert a harvardi iskolán végzet tengerentúliaknak túl nehéz ) pedig Csonti épp arról panaszkodott a teszt során hogy túl könnyű. Ezekután mit vársz tőlem? Ha kijön lesz egy support nélküli öntsd az öngyógyulós übertápos egységeket a gyengusz ellenre gáma. Semmi kihívás egy európai játékos számára. (főleg egy magyarnak vagy egy németnek) Meg addig csiszolják hogy lassan kijön a CoH soronkövetkező része. akkor pedig a "penge" kis CW simán fűbeharap melette. Mert abban is van ám ezer év óta fizika, meg grafika. ..És a Relic-et ismerve minden jóval telerakja akár a korábbi kieget. -
W B #1270 OFF -
#1269 Csalódtam benned.
Meg fog jelenni, van mögötte fejlesztőgárda. Az, hogy te tök tájékozatlan vagy olyanná tesz, mint jeff.
Mondod a magadét, pedig szart se tudsz... -
Jagdflieger #1268 Azért ez erős tulzás. Mert 4 kép meg egy két trailer pl a DNF-böl is van, és ráadásul annak van egy létező fejlesztőcége. (más kérdés hogy évekóta szart sem mutatnak fel)é hátt az a játék sem várható hogy kijön belátható időn belül.(sőt azon kívül sem) A ColdWar nem több mint egy Urbanus legenda. Olyan messze van a megjelenéstöl szerintem mint magyarország európától. viszont remek kis fórum ez mert a nemlétező játékon kívül rengeteg dologról el lehet társalogni. Mert hát amig érdemben nincs miröl ON hozzászólst produkálni addig nyugodtan OFF-olhatunk.. . :-)) -
#1267 Ez egy létező még ki nem adott játék fórumja Jagd. -
Jagdflieger #1266 Ez egy nem létező játék fórumja. -
#1265 hoppá félre xxd -
#1264 vki help! mikor kiirja hogy csináljak online profilt a co-op-hoz akkor beirom a nevemet és kiírja megin hogy írjam be a nevemt. és igy nemtok co-op. vki help! -
Fifus #1263 Ne haragudjatok ám, csak rettenetesen sajnálom ami a Stormmal történt és a CW-vel -
Fifus #1262 Dehogy, én nem vagyok szakmabeli, de attól még a fényezés fontos. -
#1261 nem arra gondoltam :) de nalam 49 utan nem az 54 jon :D -
#1260 DR?
(aminek asszem már új neve van) -
Fifus #1259 Ki szóljon hozzá?, a CW-re félretett pénzből Company of Heroes-t vettem, mindekettőt! Le lettem nyűgözve, úgyhogy csáó... Én is egy cégnél dolgozom, és tudom, ha nincs pénz reklámra, fényezésre, akkor bezárhatunk, amit amúgy jövőre amúgy is fogunk. És persze én vagyok a hibás... -
#1258 Hova lett a sok hozzaszolas itt? Nem er torolni mig nem olvastam el! :D Hat hol van itt a beszolas szabadsaga???? -
#1257 hehe -
#1256 "Mocsy, a játek egyik designere..." :) -
#1255 Már 2x lett figyelmeztetve,és soha nem fejezte be,ment a levesbe! -
#1254 Milyen 1060? És mi köze ehhez a Shadow -nak? És kérlek ezt fejezd be, kösz. -
#1249 Höhö...
Ez a hogyan kell fos gépen mindent maxra tolni és sopánkodni, hogy lassú kategória. De cserébe szép. -
#1248 Béta videóteszt -
Jagdflieger #1247 Hurrá! Megint nem jelent meg a CW a Gamestar-on kitűzött időpontban. Vazze a DNF-nek legalább nincs számokban kifejezett megjelenési dátuma. (csak a "majd ha kész van..") Legyen ennek is az. Mi franyó lenne ha kiírnák a GS-en a CW mellé: Majd ha kész van vazze... -
Jagdflieger #1246 :-) Miért mi csak arrol beszélgettünk milyen jólenne ha a CW-ben lenne egy bónuszkampány amiben Pozsonyt kell rommálőni T-72-esekkel... pusztán a játék keretein belül. Szeressük mi a piszok knédlizabállókat..Ahogy ők minket.
Amúgy meg személyeskedni lehet? A jatékrol amúgy sincs info.(CW) ha kimoderálnánk mindent ami nem a CW-ről szól akkor piszok üres lenne ez a fórum...
-
W B #1245 nah! hajrá! de a hírekben is bent legyen -
JeffeS #1244 visszavontam, politizáljatok nyugodtan. :-) Én úccse írok már, engem ne félcsetek, feláldozom magam. -
#1243 Orulok, hogy nem nekem kellett kernem :) -
JeffeS #1242 légyszi, Jagd, ne politizáljatok, mert akkor engem kimoderálnak. Köszike. -
Jagdflieger #1241 Jó ötlet. Egy jó politikai tisztre mindig szükség van. :-) Főleg most mikor aggitálni kéne a Szlovákok megrendszabályozására.... -
Fifus #1240 Rendben, közben elkezdtem hirtelen felindulásból mindenhova írogatni, hogy jöjjenek játszani az rfb-vel. Elmegyek politkomisszárnak. Ha megszűnik a munkám... -
Jagdflieger #1239 Bocsi. Elnéztem a hozzászólást. Azt hittem jól elpüfölöd a lengyelt. :-) Max vasárnap agyalhatunk egyet. Ráérek pár csatára. -
Fifus #1238 De én nem Wegrosta vagyok, de az RFTB multi tényleg jó volt, és bizony jöhetnének többen is. Az a lengyel srác még visszajött egy pár percre tegnap aztán lelépett -
W B #1237 az túl nagy neki -
Jagdflieger #1236 Aki nem birja a cillit az dugjon gyökeret. Szar az íze de legalább nem csíp. :-) Amúgy a szivemből szólsz! (márminta megjelenés és a csapat "céggéválása") -
Jagdflieger #1235 Pontosan te. Ha multkor nem agyalunk most sem tom a kieg unitjait használni. szóval tied a dicsőség Fifus komrad! (jó móka volt a tegnapi RftB multi.) -
#1234 dehogynem! paprikafűszer :D -
#1233 PWNED :D -
#1232 -
W B #1231 olyan nano paprika nincs...