Codename: Panzers - Cold War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az Alkotmány 61. §-a (1) bekezdése „A Magyar Köztársaságban mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításra, továbbá arra, hogy a közérdekû adatokat megismerje, illetõleg terjessze.”

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"

Itt demokrácia van. Tehát én leszek az elnök. És minden RfB ellenes hozzászólást moderálni fogok. Csakis a közjó érdekében!<#vigyor1>

Javaslom hogy küldjül el Jeffnek a tiszteletpéldányt a CW-bõl és játszassuk vele végig. (szivem szerint az RfB-t is végigtolatnám vele met az étlap alapján nem lehet egy brassóira azt mondani hogy rágós.<#ejnye1><#ravasz1>

a véleménynyilvánítás szabadsága emberi jog, sõt magyar állampolgári jog is, ne sztálinoskodj itt. Nem zavar, hogy legalább 600 hszólás off ?

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"

mármint "Carlos reflexbõl..." a többi stimm

szerintem a zenét csak úgy lehet igazán élvezni, ha minden ízét-zamatát kiélvezzük az utolsó cseppig, ebbe az eszmei rész is beletartozik.

jagd, többmindenben egyezik a véleményünk, mint gondoltam. :-)

Timber, reflexbõl, ismeretlenül lenácizott, ilyet gondolkodó, érett személyiség nem csinál...

Carlos
Látom, hogy a pirosbetüs rész a #635-ben kimaradt többeknek is!

Þór vígi þessi rúnar

Timber
Carlos for president! 😊

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Carlos
Már kérvényeztem a házigazda jogot.

Þór vígi þessi rúnar

Timber
ide a topic hazigazdasagot! azonnal moderalnam ezt 😊

De most komolyan... ne politizaljunk pls.

Timber
Csak annyit mondanek, hogy nagyon felreismerted Carlost ha ezt gondolod rola.

Én meghalgattam, bár nem az én zenei stílusom. Való igaz hogy nincs magyarországon egy egésséges nacionalizmus. Az a nép amelyik nem büszke magára az elbukott. És mi már elbuktunk. Ha valaki turul szobrot emel azt el akarják bontatni. Ha trianon ellen tüntetünk az már szélsõséges, ha végre valaki szembeszál a cigányokkal akkor jön az idióta emberi jogok szervezete a vezetés meg..hol a zsidók, hol a cigányok, hol simán a hozzánemértõk vannak hatalmon. a mai ifjúság meg..szánalmasak. Bocs az off-ért.
Timber
jaja! mink kertesprolik vagyunk! 😊

egy nevem volt a hardwireden, Jeff Spender.
Gondoltam, hogy regelek egy Hannibal Lectert, jagd örömére, de addigra már kifingott a "storm". <#nevetes1>

Timber
Mindig is a Nordic volt a tulaj. Ha megnezed a CPCW honlapot ott is szerepel mar meg stb 😊 Az igazat megvallva mindig neztuk, hogy ki az a Nordic akinek a logoja ott van a nyitokepernyon 😊

Timber
Nalam a zene ne eszmei ertekkel birjon hanem zenei ertekkel 😊

Timber
Jeff most mar bevallhatod. Te voltal Johny is 😊

Amugy irtam egy levelet Barnynak utana... A poen, hogy egy masik topicban is hasonlo okok miatt szolt be nekem amikor Marcika (aki most par asztallal odebb ul 😄) izombol fikazta a Warfrontot en meg nekialltam vedeni 😊

Jajj azok a regi szep idok 😊

Carlos
Hmmm...
Biztos?????

"A motívum, amely az Árpád-kor utolsó évszázadában jelent meg az addig vörös színt használó Árpád-ház címerében, késõbb a magyar címer részévé vált. Hírhedt modern kori változata a Nyilaskeresztes Párt zászlajában és karszalagjában volt látható, ahol azonban,a szokásos zászlóval ellentétben, 4 ezüst, és 5 vörös szín van."

Ez azért van köszönõviszony, viszont azt beismerem, hogy télleg nem ugyanaz a kettõ, de a nincs köszönõviszonyt cáfolnám!
Ennyit a politizálásról és az ezirányú offról!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
A plakátokat nem raktam a képre, mert már nem fértek volna oda... 😊

Þór vígi þessi rúnar

már megütött <#wow1>

nem túlzod el egy kicsit ezt az egészet ? :-)

Jók a cuccok. A sas szobor nekem is megvan csak kissebben.Itt a monitorom elõtt. A plakát meg itt virít a gépem felett üveg keretben. Jeffet megütné a guta ha meglátná..
Gondolkoztam én is egy ilyen kis dicsõségfotón lehet hogy összehozom.(szobor, plakát, pólók,díszdobozok, kártya stb)
ha te mondod... :-)

ráadásul wowoznak és büdösek is

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

amúgy ha nem lennél rosszminõségû panelproli, droid, akkor szembefordulnál az operációs rendszereddel, tudnád értelmezni az ebben a számban elhangzottakat, sõt esetleg ismernéd atyáid, õseid történelmét (de te elég Pákó-növendék vagy hogy ne ismerd) és tudnád, hogy az árpádsáv köszönõviszonyban sincs a nácizmussal.

Nem Timberrel kapcsolatban írtam, hogy rosszminõségû panelproli, hanem veled kapcsolatban. Rengeteg kertes házban élõ személyt ismerek, akik ugyanolyan szûklátókörûek és buták, mint a panelprolik. A "panelproli" egy jelzõ, amivel a tvképernyõfejû droidokat jelölik. Akiknek nincsenek saját gondolataik, és a tvnek köszönhetõen ha meglátnak egy árpádsávot, reflexbõl náciznak. A kormány médián keresztül programozta droidok, önálló gondolatok nélkül.

eddig mást állítottál ? <#nevetes1>

Na ja de te is tudod minnél kissebbegy játék rajongótábora annál fanatikussabb.<#vigyor1> Nem kell sok ember a pontozáshoz csak aktívnak kell lenni. 😊 Had legyek már én is rögeszmés nehogy már csak te képzeld magad Napoleonnak. Az RfB igenis jó. És jobb mint a SWINE. :-)

Carlos
Hûûûû...ez nagyon mellé ment.
Se Timber, se én nem panelban lakunk, hanem kertesben.
Na hasonlítsd a mi életünket a sajátodéhoz.
kthxbye!

Þór vígi þessi rúnar

bár jobban belegondolva, nekem mind1.

akkor Timber, Carlos rosszminõségû panelproli (az ilyen miatt ment csõdbe a "storm") és egyoldalúan moderálna és elég buta ahhoz, hogy emiatt hazavágja a topicot. (ugyanis jagdon kivül nagyon nincs ki ajnározza a "stormot", és csak õ maradna itt :-)

Prince23
Carlosnak vagy Timbernek adnám... de topiknyító lehet házigazda?

Carlos
Höhö, a Storm-os cuccaim:

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nordic mindig is ottvolt, csak nem tudtunk róla (csak a fejesek). Õ a jogtulajdonos vagymiaaszar.
Storm mint játékfejlesztõ cég már csak papíron lehet, mert az összes ember kilépõ papírját kiadták, vezérigazgató nincs, tulajdonosa csõdben.

Þór vígi þessi rúnar

Köszönöm az infót Timber. Majd csak nem küldenek rád egy Terminátort.. Amúgy ezt most nem értem. Carlos erõsködik hogy nincs Storm mert a 10Tacle becsõdölt. Ez stim. Akkor ki tárgyalt a Nordic-al? Meg ez a Nordic hogy kerül a képbe? Mert azt mondod õ a tulaj. Ergó megvette a progit és a jogokat? (a takarítónéni az utolsó nap megtalálta a lemezt: Némmá ez meg mi? Na majd eladjuk kispézé.. :-)
megint 6.ok vagyunk. ki a házigazda ?

én annak a híve vagyok, hogy mindenki a saját botjával verje a csalánt. :-)
Sok fejlesztés ezért csúszik szét, mert a fejlesztõk nem érzik a csaláncsípését a bottal... hogy nem az övék a bot.

kölcsönös. :-) A szemellenzõs dolog pedig nézõpont kérdése. :-)

Grandpierre neve a Galaktikában is fellelhetõ, gondolom, te csak a zene miatt csíped a VHKt, eszmei mondanivalója, gondolom nem érdekel, vagy nem hat meg.

A fileplanet.com-on lévõ szavazás állása szerint a SWINE 674 szavazattal 4.7/5.0, a Rush for Berlin 64 szavazattal 3.1/5.0. (Én egyikhez sem szavaztam, csak hogy megelõzzem a rosszmájúskodást.)
Ezt írtam a panzers.hu-ra.
De legyen igazad, a SWINE szar, az RFB a csúcs, csak az õrültek ezt nem értik. Még szerencse, hogy az õrült játékos társadalomban létezik pár száz nem õrült, aki pénzt adott ki ezért a csúcsgámáért. :-)

Amikor te is kented el a dolgot a panzers.hu-n, már rég fenn volt minden a neten, a wikipedian, a thesource-n, stb és lehet, hogy szarnak a véleményemre, de 100x hitelesebb vagyok nálatok, mert azt írom, ami volt és van, nem pedig amit szeretném, hogy legyen.
2004 szeptember végével szünt meg a munkaviszonyom, az én "dögkeselyûsködésem" 2005 decemberében kezdõdött (elõtte nem fórumoztam egyetlen számtech témájú helyen sem), itt. Igen izzadságszagú azon elmélet, hogy én a kirúgásom miatt regeltem fórumokra.

Timber
szponzoralod? 😊

Igenyes fejlesztocsapat keres fejlesztest tamogato producert. Jelentkezni a "Kussoljal csak a penzed kell" jeligere a szerkesztosegben lehet 😊

Prince23
Látod... érzem én h kijön a pc <#eljen>

Timber
Lelekben mindannyian ott vagyunk 😉

Carlos
Storm nincs.
Már leirtam!
10T csõdeljárást indított maga ellen.

Þór vígi þessi rúnar

Timber
En bevallom oszinten csipem Jeff-t 😄 Jo arc csak nagyon szemellenzos 😊

Timber
Vegre valaki aki kimondja. 😊

De akkor tessek egy kis felhivatalos info 😊 Remelem nem rugjak szet a seggem emiatt 😄

A jatek kesz van mar csak aprobb csiszolasok kellenek rajta, ezt a Nordic megbizasabol az eredeti csapatbol paran meg is fogjak csinalni. Az eredeti csapatra jellemzo, hogy azok kozul akik nincsenek ebben a kis csiszolo teamben, sot tobben kozulunk mar mashol (akar mas orszagban is) dolgoznak mar teljesen ingyen es bermentve felajanlottuk a segitsegunk a sracoknak, hogy a polcokra egy minel jobb es minel tokeletesebb termek kerulhessen. Szemely szerint az RftB a kedvenc projectem de szorosan mogotte liheg a Cold War es szeretnem, hogy eljusson a jatekosokhoz... szeretnek buszke lenni a munkamra es a Cold War eseteben -ugy erzem- az is lehetek.

A jatek ki lesz adva es remelhetoleg a jatekosoknak megeri varni ra (elfogult vagyok tehat nem hypeolok, de szerintem kurva jo kis game lett... persze biztos lesz benne egy ket bug... de hat ez van). A multi resze is szorakoztato lett szerintem. Ami viszont a talajkicsuszasnak koszonheto, hogy ketseges a jatek supportja, igy hosszueletu multi... hat az nem biztos.

A kiado ki lesz? Meg nem igazan tudni de ez legyen a tulajdonos (azaz Nordic interactive) gondja. Magyar szinkron valoszinuleg nem lesz hozza, amit sajnalok... bar lehet a sracoknak ezt sikerul keresztulvinni a kiadon es lehet nem nagy neves szineszekkel de lesz magyar szinkron.

Figyu Timber ki van még amúgy a "cégnél"? Már akit ismerhetek. Amúgy most a Stormtól tárgyal valaki a bõrfoteles 10Tacle-t megkerülve a kiadásról?
Nincs mit. Nagyon szánalmas tud lenni Jeff a mániájával. Néha olyan mint egy kétéves akinek elvették a cumiját..
Szerintem élvezi, ez ilyen perverzió izé nála. Vannak jó hozzászólásai amiket átgondolva fogalmaz meg de a legtöbjük ugyanazon dolog ismétlése egy vesszõ áthejezésével. Mintha egy diktafonnal beszélgetnél. Õ felvette és csak nyomja..nyomja..
Timber
Koszi. 😊

A játékosok mondhatnak bármit a SWINE-röl ha kevesen vannak. Ezt próbáltam belevilágítani a fejedbe. A játék már vagy ezer éves ennyi idõ alatt volt idõ letölteni a torrenten is. Az RfB-t nem istenítem. Szeretek vele játszani. Egy jó kis gondolaton alapult és ha picivel több dolgot tesznek bele valamint nem basszák el a supportot siker lett volna.
Az RfB fórumon azért fogalmaztam ködösen mert nekem is ennyi infóm volt. Mikor kérdeztem azt mondták õket is hitegetik bár már nem bíznak a 10Tacle-ben. A té véleményedre meg igen sokan szarnak már megbocsás mert mióta "kirugattad" magan azóta dögkesejûként várod hogy a beleikben turkálhass. na most itt a lehetõség jóétvágyat. Hívd a Lalát is hátha éhes. (ha már a CW elkészítéséhez nem értett..de bizti jó szakember.)
Timber
A Hunok csataja az kurva jo szam 😊 Bolival egy idoben joban voltunk 😊 Egyutt DJskedtunk egy godolloi klubban. Aztan mikor nem figyelt oda akkor egy -igen helyes lanynak- beraktam ezt a szamot... az elso perc utan ismerte csak fel a Boli 😄 😄 😄 😄 oltottuk utana ezerrel miatta 😄 😄 😄