3714
  • Prince23
    Ez évbe ki jön akkor?
  • Bagó Péter
    BETA
  • Bagó Péter
    ATARI TO BRING 'CODENAME PANZERS: COLD WAR' OUT FROM BEHIND THE (IRON) CURTAIN

Cold War Sequel in Award Winning Codename Panzers Real-time Strategy Series to be Published Worldwide by Atari for Windows PC

LYON, FRANCE – 26 November 2008 – It’s time to reshape cold war history as Atari announce the forthcoming launch of Codename Panzers: Cold War, the latest PC real-time strategy title in the acclaimed Codename Panzers series from developers Stormregion and InnoGlow. The tense period in history when a word out of place could lead to all-out war provides a chilling backdrop for the real-time strategic action of Codename Panzers: Cold War, scheduled for release worldwide in February 2009 for Windows PC.

During the Cold War conflict the status quo between the occupying Allied and Soviet forces rests on a knife edge, when an aircraft accident over Tempelhof Airport during the Berlin Blockade threatens to tip the scales towards full-blown conflict. The tragic collision of an American cargo plane with a Russian fighter costs not only the lives of both crews, but proves to be all the encouragement Stalin and his Red Army needs to wage all out bloody war against the NATO forces.

“The intensely realistic scenarios of the cold war era make it one of the richest and dynamic periods in history to set a game,” said Phil Harrison, President, Infogrames Entertainment, the parent company of Atari. “With the added benefit of Stormregion’s online gameplay innovations, Codename Panzers: Cold War will continue the success of its predecessors.”

Codename Panzers: Cold War represents the pinnacle of Cold War era conventional warfare including real world post-war heavy armor battles between heavy tanks like the American M103 and the Russian Troyanov. To take the gameplay beyond build-and-rush tactics the game uses a Point of Interest system, with distinctive structures on the map that teams must occupy to gain additional Prestige Points. Depending on the location and type of structures you occupy, Prestige Points can then be used to call in special attacks like napalm or helicopter support, or to produce additional units. Infantry can employ special urban warfare tactics like building and taking cover, constructing fortifications or tunneling, while the dynamic weather conditions affect unit behaviour and limit sight range creating even more tactical gameplay depth.

Taking the Cold War online, Codename Panzers: Cold War features extensive multiplayer gameplay options including coop, deathmatch and domination modes. A high level of customization means that entire armies can bear their own unique livery and that every single unit including tanks can be customized with equipment including flamethrowers, amphibian devices, camouflage nets and more. The title is undergoing extensive fine tuning and balancing of the gameplay prior to launch to ensure the most satisfying RTS experience possible.

With highly detailed visuals generated by Stormregion’s next-generation engine and online multiplayer for up to 8 players, Codename Panzers: Cold War brings the full cold-blooded chill of war to RTS fans, scheduled for release in February 2009.

About InnoGlow:
    InnoGlow is a company formed by former Stormregion development team members with the initial goal of completing Codename Panzers: Cold War following the closure of the original development studio. Having previously delivered more than 13 RTS games, its employees are experienced developers who were leads and senior professionals at Stormregion and spent years working on the Codename Panzers series. The team is committed to delivering the best Codename Panzers game yet to players around the world, and to providing new, innovative gameplay experiences in the future.

About Infogrames Entertainment and Atari:
    The Infogrames group, including the Atari brand, is a global producer, publisher and distributor of interactive entertainment software for all market segments and all interactive game platforms including consoles from Microsoft, Nintendo and Sony, advanced smartphones, Personal Computers, web and online. Its games are sold in more than 60 countries through an international distribution network and direct to consumers via www.atari.com.
    Atari’s extensive catalogue of popular games is based on original franchises (Alone in the Dark, Test Drive, V-Rally, My Horse & Me, Backyard Sports franchise, Total Annihilation, Outcast etc.), publishing properties (The Witcher, Legendary, Race Pro etc.), international licenses (Dragon Ball Z, Dungeons & Dragons, Jamie Oliver etc.) and classic games covering the entire history of the video game industry (Pong, Missile Command, Asteroids etc).

© 2008 Atari Europe SASU. All rights reserved.
  • W B
    JEFFES!!!!!!!!! KÚSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

unom már hogy feltűnsz és értelmetlen postok vannak tonna szám.
  • wegrosta
    Hali,Én csak igen,nem,hmm..csávónak hívom.
  • Jericho19
    Az "Ennyi!" azoknak szól akik hónapok óta nem csinálnak itt mást csak osztják egymásnak az észt.
  • JeffeS
    és akkor még a háláról nem is beszéltem. A 10T Budapest dolgozói hálával tartoznak a 10Tnek, hogy nem hagyta, hogy a cég 2007 nyarán megszűnjön. (Már csak ezért is illendő lenne a logóját benne hagyni.)
    Bár nektek olyan komoly problémák vannak gerinctájékon (és itt nem csak a te "designeri" profilodra gondolok, vagy a Cryteknél teszterként ügyködő de fórumon "designeri" profillal szereplő Timberre gondolok), hogy ti inkább hibáztattátok a 10T - hogy miattatok csődbe ment -, minthogy hallgattatok volna, vagy hálát éreztetek volna iránta. No comment.
  • JeffeS
    számomra egyébként ez is azt bizonyítja, hogy gebasz van a jogok körül. A 10T Budapest fejlesztette ugyanis a CW-t a 10Tacle pénzéből(!), az üzleti ETIKA megkövetelné, hogy a finanszírozó és fejlesztő cég logója (10Tacle) benne legyen a végső boltokba kerülő verzióban...
  • JeffeS
    (Jeffes Carlos felé nyújt egy kis chipset)
    Igen, igen, láttam a táblát a ketreced előtt, de én olyan jótét lélek vagyok, hogy nem tudtam nézni ahogy itt ülsz egymagadban és korog a gyomrod.
  • Carlos
  • JeffeS
    az "Ennyi!" a hszólásodban, a link után, olyan, mintha valami egyedülálló, eddig meg nem történt jelenségről lenne szó, amire az olvasónak komolyan oda kell figyelnie. Holott a CW ebben az évben március óta minden hónapban megjelent, volt olyan hónap amikor 2x is, pl május, július, augusztus.
    A fiktív konfliktust feldolgozó alkotás ... március 7-én debütál Németországban, majd egy nappal később nálunk is.

Kezd dukenukemforeveresedni a CW ezekkel a csúszásokkal. Már csak arra leszek kíváncsi, hogy ha a 10T jövő februárban, a beígért időpontban is kint lesz a tőzsdén pár eurocenttel, akkor is megjelenik a játék vagy sem.
  • Jericho19
    Nagyon helyes!
  • grebber
    Atari lecsap mindenre :D Ghostbusters gamet is ők adják ki meg a Riddick felturbózott változatát majd!!
  • Fifus
    Remek. A mai nap eseménye egyenlőre
  • Jericho19
    http://gamestar.hu/megmenekult-a-codename-panzers-cold-war.html

Ennyi!
  • JeffeS
    Lehetséges.
  • Carlos
    Ebben most tényleg nincs igazad. Nincs köze már a 10T-nek a játékhoz, még a logó és anim is kikerült. Új van helyette.
  • JeffeS
    én nem azt írtam, hogy nem jelenik meg, hanem azt, hogy gebasz van a jogok körül és szerintem a 10T létezésével van kapcsolatban a megjelenés. Azaz, szerintem ha meg is jelenik, csak a 10T felszámolása után fog.
  • Carlos
    Kedves Jeff!
    Hidd el nekem, hogy kijön a játék! Hidd el!
    Mertha nem hiszed el, akkor most nem fog bejönni a jóslatod: "Én megmondtam, hogy sose adják ki".
  • JeffeS
    mi olyat írtam, ami szerinted a "szét buzulni" kategóriába sorolható ? :-D

A CW megjelenéséről volt szó, hogy szerintem miért csúszik... t.i. a jogok körül gebasz van.
  • Carlos
    Az az igazság, hogy tulképpen én csak a 18-ason szoktam szenvedni...
    Azon nagyon...
  • Fifus
    Ez így rendben, és jó olvasni, hogy Te ennyire látsz előre: "elakadtam a 11-es pályán"...
  • Carlos
    Hmmm...
    Nem Nordic? Lehet, hogy én néztem el valamit. Lehet, hogy az a Mythran Wars-é. Lehet, hogy neked van most igazad, és én keveredtem össze.
  • JeffeS
    a jelek szerint te nem olvasod azt a fórumot, ugyanis tpantheer3 már hozzá is szólt. :-) Én bírom a csávót. :-D
  • tomcsa4
    JeffeS: ne kezd megint légy szíves. Nem kell szét buzulni ezt a topicot. Sokan várják a játékot itthon is. Ha meg nem, én tuti, szóval egy ember van :D

Beszélgetni lehet, de szépen.
  • Carlos
    10T, Storm.
    A CW témához majd fogok persze, ha lesznek értelmes kérdések.
    Plö: elakadtam a 11-es pályán, mi a secret rajta, meg ilyenek... :)
  • JeffeS
    10TACLE STUDIOS AG a mai napon hivatalosan 100%-os tulajdonosává vált a budapesti székhelyű Stormregion Szoftverfejlesztő Kft.-nek. ... Az EUR 2.0 milliós saját tőke és a 'Codename: Panzer' sorozat jogai mellett a Stormregion rendelkezik a 'GEPARD' fejlesztőcsomaggal is.
    Számomra ebből a cikkből az jön le, hogy a 10T a gepard engine jogtulajává vált és minden néhai "stormregion" Kft tulajdona, szerzői jogok is, átszállt a 10tacle-ra.
  • Fifus
    Már CW témához, vagy 10T és Storm témához?
  • Fifus
    Van egy privát oldal még élve, a rushforberlin.uw.hu, talán megtalálja Lost-Man hamarosan, tpantheer3 nem fog hiányozni
  • Carlos
    Amennyiben Jeff inteligens, akkor most utánnanéz és belátja, hogy igazam van és annyiban marad a dolog.
    Ellenkező esetben ehhez a témához én max még 1-2x szólok hozzá.
  • Fifus
    Látom, ma újabb csörte várható
  • Carlos
    Kár hogy sose volt jogtulaj csak kiadó.
  • JeffeS
    a 10T pénzéből lett kifejlesztve a project, így nehéz nem beszélni a főfőfőjogtulajról.
  • Carlos
    Felejtsd már el azt a nyamvadt 10T-t meg a Stormot.
    Ezekről a nevekről már régóta nem beszélünk, de te csak hajtod a magadét.
    Szokás szerint...
  • JeffeS
    remélem, hogy tpantheer3 is idetalál. :-) Kellett volna reklámozni ezt az utolsó CW topicot, de amikor a panzers.hu-t néztem, akkor még az is parkolásban volt és úgy volt hogy október 31-től még 60 napig nem törlik vagy mi... Lost-mannak szól valaki ?
  • JeffeS
    Mer'hogy ?
  • W B
    ja... aszem fel kerültél a fekete listám elejére...
  • JeffeS
    lehet, mindenesetre érdekes, hogy mindkét project csúszik és mindkettőnél hyperübertitkolódzás esete forog fenn.
    De ami még érdekesebb, hogy a 10T a stuttgarti börzén már 2x lenullázódott, majd visszatért az élők közé. A düsseldorfi börzén még csak 1x nullázódott, de most ott is feltámadott, úgyhogy most minden börzén kint van. Valami azt súgja, hogy ez hosszú menet lesz...

Amúgy meg fertőző királylinda vírusban szenvedsz, ugyanis az a Szózat egy töredéke, csak hibásan, mert valójában így hangzik: <i>"...ha jőni kell, a nagyszerű halál, hol a temetkezés fölött, egy ország vérben áll..."</i> De az is lehet, hogy átköltötte WB. :-)

Fifus, a panzers2.hu is parkolásban van, anno volt rajta valami ? Én nem is néztem. 1310-re: nem tiltakoztam, csak leírtam a véleményem, meglátásaim a rilíz csúszással kapcsolatban.
  • Prince23
    És még ez évben?
    mert eddig a red alert 3 volt valamilyen szinten értékelhető rts.
  • Carlos
    Ehhez egy picit lassú vagyok ma este!
    Mivan???