Codename: Panzers - Cold War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg anno intraneten elkezdtem kigyujteni a Best of bugreports reszt is. Az elso ezer bugig jutottam csak el 😊
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Mertha path-ba festesz blockot, akkor a szádba rákom a fászomat! (Timber) Ez is jó elképzelem mikor az unitok nem mentek a path-en mert block mezõt festettek az útjukba...<#vigyor4>#vigyor4>
Kiadtam egy parancsot, bazmeg! -Hiába, az nem azért van! (bp és Csumi)
-Direkt nem müködik a játék? (Csumi)<#vigyor5>#vigyor5>
-Egy szar mókus tank szétlövi a javitósomat! Menny a picsába Timber! (Bp)
Þór vígi þessi rúnar
Na ennek a tortenetere is emlekszem 😄 😄
Anno elkezdtunk csinalni egy olyan RFB/RFTB modot ahol a designer szabadon garazdalkodhatott a palyan. Azaz olyan nehezre csinalta amilyenre O akarta. A mod neve "Designer's revenge" volt.
No epp az RFTB Wa6ost nehezitettem es Pocok tesztelte. Verzio odaad, Pocok megnezi jon, hogy konnyu. Igy ment ez 5-6x is amikor mar nem hittem el, hogy konnyu mert olyan szinten volt benehezitve, hogy en meg sem tudtam csinalni 😊 Ekkor derult ki, hogy Pocok rossz helyrol vette a palyat es mindig az eredeti 'konnyu' verziot nezte 😊 Na jo helyrol berak a palya es elkezdi tesztelni. Kozel 40 perc mulva vervoros fejjel jott felem "Te normalis vagy bazdmeg? Te megnezted mit csinalsz?" es tarsai 😊 Ugyanis szegeny Pocok sem birt a 6x nehezitett palyaval 😄 😄 😄 😄
-250 mm-es döntött frontpáncélja van. Szevasz...lödd ki...atombombával, esetleg. (Csumi)
-Direkt nem müködik a játék? (Csumi)
-Mertha path-ba festesz blockot, akkor a szádba rákom a fászomat! (Timber)
-Carlos, gyere multizni! -Mit nyomtok? -Updatetet! (Iván, Carlos és Kipu)
-Nem birok megnyugodni! -Akkor markold a pöcsödet! (Sznupi és Bozso)
Þór vígi þessi rúnar
a nevek forditva 😊
-Szopni fogsz Kipu! -Robbantsd már fel! Szevaaasz! Na ki szopik? (Iván és Kipu)
-Mikor lesz kiadva a játék? -Májusban már nyomni szeretnék! -Én meg pár szökét szeretnék nyomni! (Edge, Bp, Csumi)
-Ez olyan gáz, hogy autómatikusan autómatikusra van állítva az autómatikus skillhasználat! (Iván)
-Mit akarsz te a wa3-al? -Kibaszni a picsába, mert szar! (Timber és Kipu)
-Az isten büdös faszába! Feldugom ezt a szart a Lemon seggébe. (Timber az Fr4-en)
és az örök kedvenc:
-Carlos-ból elõbújt a Bálint gazda! (Timber)
Ha kell még, szójjatok... <#ravasz1>#ravasz1>
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Anno a palyat total meg lehetett szivatni azzal, hogy force attackkal lelotted az urget 😊 Ezert ki kellett talalni valamit es igy jott kepbe Lupus. Akkoriban a WoWban Lupos volt az egyetlen pet aki nem fizikai sebzest, hanem magikus (shadow) sebzest csinalt. Epp ezert a sebzese siman atment minden pancelon 😊
Þór vígi þessi rúnar
Rfb egyes pályáján lõdd agyon a bal alsó sarokban segíteni akaró embert (Force Attack) és akkor elõjön. 😊
Þór vígi þessi rúnar
Ha itt is igy volt akkor Deanyt ugy rugom seggbe es kovetelem a kopirajt....... 😊
NEEEEEEM!!! 😄 Nezd meg jobban!
A tabla tortenete:
Anno RFB elso szovi palyajan volt egy hegy amit nem akartunk, hogy a player megkeruljon de a palyaepito ugy csinalta meg, hogy ugy nezett ki mintha egy ponton at lehetne kelni 😄 na ebbol volt nagy szajtepes QA es Design kozott 😊 A vegen csinaltunk oda beomlasokat meg minden es kerult oda egy tabla melyen egy szakallas varazslo all feltartott kezzel, melyek kozul egyikben egy hosszu bot van. Alatta a tablan mar sajnos nem latszik a felirat, hogy: "You shall not pass!" 😄
5 kõ, a sorrend asszem: 5,2,4,1,3.
Þór vígi þessi rúnar
Az egyik pályán Moosart érkezik be egy Mouse tankkal. Asszem Rftb német 1 vége.
Nos. Ennek az a története, hogy amikor Máltán nyaraltunk páran a cégtõl (Timber, Mocsy, Pocok, Taszi, Ági, Twilek, Krax, Ibraty), akkor a buszon megkaptuk a szobák kulcsait. És mindenkinek el volt rontva a neve.
Mocsy-nak ugye Mocsári a neve és Moosart-ot írtak a boritékra. 😊
Þór vígi þessi rúnar
Vannak benne poénok. Pl ugye a Jägermaisteres ládák a javítókocsikon. Vagy van egy közlekedési tábla ami varázslóveszélyre figyelmeztet. Meg a Rammstein nevû tisz. :-) Jó kis zenekar!
A német pályák szépen textúrázottak. Csak az utolsó nem tetszik. Mert nem derül ki semmi a kincsrõl, és Ratzéról. semmi a storiból. Talán egy pályát lehetett vona neki szentelni. Mert így semmi Story.
Az amcsi kampány második pályája csúnya. amin csak pár szikla van. És baromi sok por. Az orosz zenekar jó rajta. :-) De a pálya nem szép.
Az egesz ugy indult, hogy csinaltak egy pingvint ami walkmennel ugrandozik techno zenere 😄 aztan ezt beraktuk az egyik norveg palyara. Na most a gond csak az, hogy az eszaki sarkon nincsenek pingvinek csak a delin 😊 Igy kaptak egy Penguin Tours "From Antartica to North Pole" turistabuszt is 😊
Amugy a nemet kampanyban meg Zorro van 😊 (Kajne panik, ih bin Coro!)
es egy tipp: az utolso alli palyan hasznald ki a hos adta felderitesi lehetosegeket amilyen gyorsan csak tudod 😊 Ott ugyanis egy Top Secretbol megismert 'mozihos' koszon vissza 😄 Nem eppen kandur de csizmas! 😄 😄 😄
(Rftb végét kihagytam térdtörés miatt, úgyhogy az ilyen finomságokat nem láttam)
Þór vígi þessi rúnar
Carlos hol van az Indiana Jones az RftB-ben. épp a ranch védelmét tlom, gondoltam megkeresem az öregfiút. (a kedvenc mozihõsöm)