Codename: Panzers - Cold War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JeffeS... JeffeS... te aztán minden reggel sárkány tejet iszol...

most legalább tudod, hogy mit csináltak support helyett. :-)

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"

Rájöttem, hogy ez sokkal jobb reklámszöveg:

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"

poénnak szántam, ha valakit bánt és kéri, akkor törlöm a képet a galériából, de akár carlossztálin is törölheti ;-)

"Csak vedd meg és le vagy szarva."
Múltkor, jagd, még ennek az ellenkezõjét bizonygattad. Ez az én szövegem, kopirájt. :-)

Ami magyarra fordítva annyit tesz, hogy az alatti konfigon el sem fog indulni. :-)

Kicsit átdolgoztam a bannert, ha gondolod, akkor cserebere:

Bocsika, hogy nem vótam, de kiváncsi vótam, hogy nélkülem a topic mire megy. Gondolom, nem kell leírnom, hogy pont erre számítottam. <#alien>

"A fejlesztõk állítása szerint ahhoz, hogy a legmagasabb felbontáson, maximális beállítások mellett zökkenõmentesen fusson.." szal ez a maximális gépigény..

Kopiati
Mert Gröbel maga a Király.....

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

de ménem Király tigrist?

Kopiati
A magyar verzióban mindig Gröbel volt. Hát ha át is állt legalább vitte a Tigrisét is...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

az Ö betû akar lenni?
eh, hamar átállt.

grebber
De a képek meg videók amik vannak róla egyáltalán nem indokol ekkora gépigényt!

Next PC upgrade: 2022

Kopiati
Hát remélem szegén Envidia 6600-asom boldogulni fog vele..... remélem.....

Legalább Gröbels visszatér.....a házicicájával együtt....

Látom a tiéden futni fog, bár ez csak optimalizáció kérdése

grebber
Codename Panzers: Cold War - Mégis megjelenhet!

A német tulajdonos csõdje magával rántotta a hazai Stormregiont is. Utolsó projektjüket kis szerencsével még láthatjuk.

A Codename: Panzers sorozat alkotóit tavaly vásárolta fel a 10Tacle Studios, s akkoriban még rendkívül rózsásan festett a fejlesztõcsapat jövõje. Szépen haladtak a Cold War munkálataival, és a kiadáshoz sikerült megszerezni az EA támogatását. A PSP-re szánt Mytran Wars (körökre osztott stratégia Mechwarrior-szerû robotokkal) fejlesztése is elkezdõdött, s mindenki derûsen várta 2008. márciusát, s vele együtt a Cold War premierjét. A nagy nap nem jött el, mégpedig a tulajdonos-kiadó drasztikusan romló anyagi helyzete miatt. Áprilisban már "elfelejtették" folyósítani a Stormregion (10Tacle Budapest) mûködéséhez szükséges pénzt, így rövid kínlódás után kénytelenek voltak szélnek ereszteni az alkalmazottakat, és lehúzni a rolót. Mindezt úgy, hogy gyakorlatilag elkészült a játék.

Most azonban újra felcsillant a remény. A német PC Games zsurnalisztái a Games Convention standjai között bóklászva találtak rá néhány volt Stormos srácra, akik InnoGlow néven tömörültek új formációba, és tovább tökéletesítik a játékot, mindaddig, amíg módjuk nem lesz a kiadásra. Habár a srácok november, december környékét tartanák elfogadhatónak, egyelõre meg kell várniuk a kiadási jogok miatt kakaskodó Atari és EA "bunyójának" végkimenetelét.

A nem túl szívderítõ körülmények ellenére a srácok sikeresen lenyûgözték a PC Games stábját. A prezentáció során látni lehetett a kép a képben funkciót (így akkor is szemmel lehet tartani kúlcsfontosságú pontokat, amikor épp a csata sûrûjében készülünk elmerülni), továbbá azt is, hogy a gyalogos egységek megtanulták használni és kihasználni a tereptárgyak nyújtotta fedezéket. A hõs egységek nem csak táposabbak, mint a sima bakák, hanem különleges képességekkel is bírnak. A jármûveket is lehet fejleszteni, extra fegyverzet és páncélzat áll a tankok rendelkezésére, míg a csapatszállítókat álcázni lehet. Amennyiben valaki két monitoron játszik egyszerre, akkor a taktika térképet beállíthatja az egyik képernyõre, míg a másikon nyugodtan ténykedhet.

A fejlesztõk állítása szerint ahhoz, hogy a legmagasabb felbontáson, maximális beállítások mellett zökkenõmentesen fusson a játék egy 2.8 GHz-es Core 2 Duo, 2 GB RAM, és egy GeForce 8800 GT, illetve ennek megfelelõ konfiguáció szükséges.

info: Gamestar

Hehe kicsit eléggé megnõtt a gépigénye!!

Next PC upgrade: 2022

tehát két alternatva.
1. Korhatáros a gáma, de jó. A kis pöcsök ugyan úgy megveszik. Bizti lesz aki nem kapja meg a mamától, de sokan kisírják és az innyencek megveszik akik szeretik a jó játékot.
2. már kétéves kortol ajánlot de az atom nem okz kárt a gyalogosban max kormos lesz tõle, a tankok meg paintból ágyúval lõnek és akit eltalálnak az kiál. Viszont a játék egy jó nagy hányadék és az RTS fanok lehúzzák, az ujságok is, és kevesebben veszik meg.
Szerintem. Mert minden gyerek szivesebben néz meg egy korhatáros filmet még ha tilos is mintha a mónikasówt nézné. bár az nem korhatáros de szar. Legalább a kis kombóknak van ízlésük.
Amúgy az usa-ban simán levághatod egy nõ mellét a filmben az nem gáz de ha megcsókolod az már korhatáros.(ugyanez igaz a játékokra is) Hülye pöcsök.
Már mondhatni évekkel ezelõtt próbáltam, de nem lehet. A packer egy rakás szar. Valami balfasz csinála.
1. A kieget nem lehet vele kicsomagolni.
2. Ha módosítok egy unitot azt be kéne packolni pack file-ba. de a packerral csak ki lehet packolni, be nem. Ha nem packolod be akkor a játékban nem látod az unítot.
Mikor észrevettem jeleztem , megdöbbentek és mondták majd utánnanéznek. Az illetékes balfasz nem nézett utánna. Ezért is nem akartam megvenni részben a CW-t. Mert ott is szartak volna mindenbe. Csak vedd meg és le vagy szarva. Tisztelet a kivételnek, mert tom voltak ott jó arcok is.
Hát igen, a Company Of Heroes nagy királya a stílusnak. <#eljen>
Na az az igazi minõség, amit az a játék fel tud mutatni.

vagy a látótáv nagyobb, mint a lõtáv

Kopiati
Kékkeresztre csinálni aztán majd az állatvédõk hözönghetnek....

Azt próbáltad már, Jagd, hogy az egységeken módosítani (unitvariables.ini) és úgy térképre tenni? Hátha a gyalogság-tank viszonyt élesíteni lehetne. Amúgy meg reality mod lenne tank tank ellen...Pl: lõtáv egyenlõ a látótávval.

Carlos
Azért, mert a Amerikában kicsit mások a szabályok, mint a német piacon.
Röhögni fox:
-Nem lehet vöröskeresztes sátorra lõni -> lecserélve a kigyós logóra
-Nem üvöltözhet és rángatózhat élethûen a meggyújtott ember -> off
-Nem taposhatnak a tankok -> off
-Atombomba nem ölheti meg a katonákat -> 1 hp
-Vegyi fegyver nem ölheti meg a katonákat -> 1 hp
-Nem ölhet civilt sem az atom, sem a vegyi vegyver -> gyalogosra nem sebez

Hirtelen ennyi jutott eszembe amit az okos PEGI vagy ESRB vagymiaszar kitalált nekünk, or else: 18+. Köszi!

Þór vígi þessi rúnar

Érdekes. lemaradt egy "s" betû. <#beka2>
Érdeke hogy pl a volt Storm játékaiban nem lehet elgázolni a gyalogosokat a CandC játékokban meg igen. És mindez nem vágta agyon a westwood ill az EA eladásait. (mármint a korhatár) Bár tom a storm a német piacra termelt és ott durva a szabájozás.
ja..akkor már nem lesz aktuális 😛😊)

Carlos
Egyszercsak! <#nezze>

Þór vígi þessi rúnar

Kopiati
Röhej de ma lesz a Nagy szökés 2....háháhá szánalom.... ennél már csak a Titanic 2 lehetne durvább

lesznek, lesznek, csak már mikor? <#beka3><#beka3><#nezze>

Carlos
"Amikor a gyalogos puskák besebezték a tankokat én is "ugattam mint a láncos kutya" hogy ez mi a jó szar?"
-Mi is sípoltunk eleget, dehát süket fülekre talált! by design

Amúgy megelõzve a dolgokat a CW-ben is lesznek érdekes dolgok, amiket az ESRB vagy PEGI vagy mifaszom akart úgy, úgyhogy nem tehettünk semmit, csak hisztiztünk, hangosan, hogy így szar, meg szánalom... (dehát ez van, nem cél a 18+ -os kategória)

Þór vígi þessi rúnar

s soldiers nekem sem jött be. Kevés egységgel vacakol az ember és az irányítás is siralmas.
jó dolog lesz a CW-ben ez a páncélszámítás. mondjuk mikor kijött az RfB akkor mindenki ezt várta tõle de nem ezt kaptuk. Hagos is volt a fórum. Amikor a gyalogos puskák besebezték a tankokat én is "ugattam mint a láncos kutya" hogy ez mi a jó szar? Mire a válasz: Azt akartuk ezzel szimulálni hogy vannak dolgok amikkel a gyalogosok is kárt tudnak tenni egy tankban...( gondolom pl: tapadóakna, molotov coctail, gránátfüzér, stb) Erre felemlegettem hogy akkor ezt legyetek szivesek leszimulálni ha meg lusták vagytok akkor csak hagyjátok ki ezt a szar sebzést.. Szerencsére módosították.
Annó volt egy lengyel gáma a Frontline Aftack azt imádtam. Ott rendesen kategórizálva volt a dolog: pl: ha te behajtottál egy királytigrissel egy tucat orosz BT tank közé azok nem tettek kárt a macskában max bazi nagy szikraesõ meg gellerek mindenhol. . .<#mf2>
Amúgy nincs semmi baj a repülõ alkatrészekkel. Lehet hogy a soldiersben kimegy két katona a tankhoz és újrahengerfejezi, de ot nincsennek tömegjelenetek. Ez mondjuk a panzersben vagy az RfB-ben gázabb lenne. Báár a CoH-ban is heggesztenek rendesen. Mondjuk ott a tankok fajsúja egy picit könnyed lett , de ennek ellenére istencsászár játék. Most jön állítólag a folytatásan..
Én igazából nem is figyeltem a Panzersek történetét...nem igazán érdekel a VH. De a játék baromi jó. Soldiers-szel az a baj, hogy nekem nagyon nehéz. Nem tudom könnyítõpeccs esetleg kijött-e hozzá? Ergo Panters könnyebb, csak ezt akartam mondani (de legalább szórakoztató és nem idegesítõ).

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Hecker007
az is tényleg, hirtelen nem jutott eszembe 😊
vagy ilyen még talán a Fegyverek szava is, vagy az Ellenség a kapuknál, van nagyon sok jó eredeti második vhs film ami azért nem sablonos

Carlos
Schindler listája?

Þór vígi þessi rúnar

Hecker007
a Sztálingrád c. fílmnek elég eredeti volt a története, ráadásul megis történhetett, meg a Nagy szökés is elég eredeti szerintem +még megis történt esemény alapján készült 😊

Carlos
Rfb-kben is lehet jó németet játszani. Nem nyerheted meg a háborút a németekkel, de egy döntetlent kihozhatsz a végére.

Þór vígi þessi rúnar

Kopiati
Most eredeti háborús történet nem létezik... Legalábbis melyik filmnek eredeti a sztorija ami 2. vh-t dolgoz fel? A leghosszabb nap, Ryan közlegény megmentése, Piszkos tizenkettõ? Mind sablon "mi vagyunk az amerikaiak és rendet rakunk a csúnya, barbár európaiak között..." Szerintem ezt hiányoltad a Panzersbõl....nem volt amcsi fényezés

Igaz, de lehetett a hadjárat pályáit kooperatívban játszani.
Mellesleg én nem voltam elájulva a panzersek történeteitõl, nagyon gagyinak hatottak.

Carlos
A CW-ben páncél alapú sebzésrendszer lesz több tényezõt figyelembe véve, úgymint távolság, tapasztalat, fegyver és páncéltípusok!
Tehát ha egy light rookie tankkal nekimész egy medium veteran tanknak, akkor elsõ körben úgy pattognak le a lövedékek, ahogy csak vannak.
Szépen be lett balance-olva, csini lesz...

Þór vígi þessi rúnar

Hecker007
realisztika terén igen, de hogy az egyjátékos történet az nagyon gyenge benne az szomorú, stormregionosoknak több fantáziájuk van e téren

Ehhez képest az mégis jóval meggyõzõbb, mint a stromregionos elképzelés.

Hecker007
fowban is minden jármûnek megvan az életerõ értéke, mikor a modot kalapáltuk hozzá akkor vettük észre, addig úgy hittük hogy tényleg páncél van csak benne, amúgy eléggé elb**zott a játék motorja, tiszta bug az egész, és késõbb mint kiderült még nemis volt kész a játék mikor kiadták, ennyibõl jobbak a stormregion cuccai, azok legalább kész gameket adnak ki

FOW-ban a tankoknál életrõcsík? Nincs! Minden jármûnek megfelelõ páncélzat értékei vannak, és az alapján számolja ki a gép, hogy a bejövõ különbözõ ûrméretû lövedékek átütik e a páncélt vagy sem.
Ezerszer professzinálisabb megoldás mint a panzersé. Vagy eméíthetném a környezet rombolhatóságát is, mennyivel reálisabb, mint a panzersben.

Hecker007
a soldiersben meg a faces of warban is életerõcsík van csak éppen a játékban ez nem látszik.... minden ilyen hp-n alapul, amúgy a két játék nem teljesen egy mûfaj, mert a soldiers és folytatásai inkább RTS+RPG keverékei, míg a panzersek nem, panzerseknek meg marhajó storyai vannak ezért az egyik legjobb

Talán hogy mindkettõ második világháborús RTS. Nem kéne úgy csinálni, mintha nem pontosan ugyanazt a játékstílust képviselnék.

Én pedig a soldiers elsõ osztályú, teljesen realisztikus sebzésrendszerét (tankok, épületek) látva röhögõgörcsöt kaptam attól, hogy a panzers még mindíg életerõcsíkokkal operál. Plusz ugye ott volt a direct control a soldiersben, ami új dimenziót adott a játéknak, az egyes egységek saját inventoryja stb. Hadd ne soroljam estig.

Eközben mi volt a soldiersben? Idióta történet, életerõcsikos tankok és a levegõben röpködõ lõszerek. (lõszereskocsi) Egy vicc a konkurenciához képest.

A CW pedig szemlátomást alig fejlõdött valamit a korábbi részekhez képest. Lehet hogy még ezalatt is az ócska, ezeréves swine motor megy, mint a panzers phase two alatt?

Szóval ha te a panzerst nevezed etalonnak akkor nem játszottál a konkurenciával.

Kopiati
A második VH-n kívül tudnám mi az összehasinlítási alap egy Panzers és egy faces of War, soldiers rész között???

"Márpedig a panzersek a küldföldi világháborús RTS-ekkel (elsõsorban a Soldiersel és leszármazottaival) összehasonlítva mindíg is harmatgyenge teljesítményt nyújtottak."

Hát ez egy nagy hülyeség. Nekem 2. VH-s stratégiák közül a panzersek voltak az etalon. Nem volt akkora hype körülöttük mint az általad említettek körül, de a tartalom jobb volt szvsz.
Az a nagy helyzet, hogyha lett volna egy csöpp eszük, még nyáron kiadják a játékot. Ugyanis szeptemberben jön a Man of War, és az úgy fogja szétrugdosni a panzers-cw-t, ahogyan az elõdei(Faces of war, Soldiers) tették a két korábbi panzersel.

Dehát a panzerseket eddig is mindíg sikerült pont abban az évben kiadni, amikor egy brutális külföldi rivális is kikerült.

Márpedig a panzersek a küldföldi világháborús RTS-ekkel (elsõsorban a Soldiersel és leszármazottaival) összehasonlítva mindíg is harmatgyenge teljesítményt nyújtottak.

Dehát nagyon úgy tûnik, hogy ez most fog utoljára elõfordulni.

Hát õsszel kiadhatnák a játékot. Rendületlenül várom még mindig.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

meddig nem szabad még infót mondani? ez tiszta gáz..nem az lenne az új kiadóak is az érdeke, hogy minél jobban be legyen reklámozva legyen a game? Így is a fû alatt jön majd ki, legalább akik várják tudják már hogy jön😊)