Codename: Panzers - Cold War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"
Múltkor, jagd, még ennek az ellenkezõjét bizonygattad. Ez az én szövegem, kopirájt. :-)
Kicsit átdolgoztam a bannert, ha gondolod, akkor cserebere:
Bocsika, hogy nem vótam, de kiváncsi vótam, hogy nélkülem a topic mire megy. Gondolom, nem kell leírnom, hogy pont erre számítottam. <#alien>#alien>
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
eh, hamar átállt.
Next PC upgrade: 2022
Legalább Gröbels visszatér.....a házicicájával együtt....
A német tulajdonos csõdje magával rántotta a hazai Stormregiont is. Utolsó projektjüket kis szerencsével még láthatjuk.
A Codename: Panzers sorozat alkotóit tavaly vásárolta fel a 10Tacle Studios, s akkoriban még rendkívül rózsásan festett a fejlesztõcsapat jövõje. Szépen haladtak a Cold War munkálataival, és a kiadáshoz sikerült megszerezni az EA támogatását. A PSP-re szánt Mytran Wars (körökre osztott stratégia Mechwarrior-szerû robotokkal) fejlesztése is elkezdõdött, s mindenki derûsen várta 2008. márciusát, s vele együtt a Cold War premierjét. A nagy nap nem jött el, mégpedig a tulajdonos-kiadó drasztikusan romló anyagi helyzete miatt. Áprilisban már "elfelejtették" folyósítani a Stormregion (10Tacle Budapest) mûködéséhez szükséges pénzt, így rövid kínlódás után kénytelenek voltak szélnek ereszteni az alkalmazottakat, és lehúzni a rolót. Mindezt úgy, hogy gyakorlatilag elkészült a játék.
Most azonban újra felcsillant a remény. A német PC Games zsurnalisztái a Games Convention standjai között bóklászva találtak rá néhány volt Stormos srácra, akik InnoGlow néven tömörültek új formációba, és tovább tökéletesítik a játékot, mindaddig, amíg módjuk nem lesz a kiadásra. Habár a srácok november, december környékét tartanák elfogadhatónak, egyelõre meg kell várniuk a kiadási jogok miatt kakaskodó Atari és EA "bunyójának" végkimenetelét.
A nem túl szívderítõ körülmények ellenére a srácok sikeresen lenyûgözték a PC Games stábját. A prezentáció során látni lehetett a kép a képben funkciót (így akkor is szemmel lehet tartani kúlcsfontosságú pontokat, amikor épp a csata sûrûjében készülünk elmerülni), továbbá azt is, hogy a gyalogos egységek megtanulták használni és kihasználni a tereptárgyak nyújtotta fedezéket. A hõs egységek nem csak táposabbak, mint a sima bakák, hanem különleges képességekkel is bírnak. A jármûveket is lehet fejleszteni, extra fegyverzet és páncélzat áll a tankok rendelkezésére, míg a csapatszállítókat álcázni lehet. Amennyiben valaki két monitoron játszik egyszerre, akkor a taktika térképet beállíthatja az egyik képernyõre, míg a másikon nyugodtan ténykedhet.
A fejlesztõk állítása szerint ahhoz, hogy a legmagasabb felbontáson, maximális beállítások mellett zökkenõmentesen fusson a játék egy 2.8 GHz-es Core 2 Duo, 2 GB RAM, és egy GeForce 8800 GT, illetve ennek megfelelõ konfiguáció szükséges.
info: Gamestar
Hehe kicsit eléggé megnõtt a gépigénye!!
Next PC upgrade: 2022
1. Korhatáros a gáma, de jó. A kis pöcsök ugyan úgy megveszik. Bizti lesz aki nem kapja meg a mamától, de sokan kisírják és az innyencek megveszik akik szeretik a jó játékot.
2. már kétéves kortol ajánlot de az atom nem okz kárt a gyalogosban max kormos lesz tõle, a tankok meg paintból ágyúval lõnek és akit eltalálnak az kiál. Viszont a játék egy jó nagy hányadék és az RTS fanok lehúzzák, az ujságok is, és kevesebben veszik meg.
Szerintem. Mert minden gyerek szivesebben néz meg egy korhatáros filmet még ha tilos is mintha a mónikasówt nézné. bár az nem korhatáros de szar. Legalább a kis kombóknak van ízlésük.
Amúgy az usa-ban simán levághatod egy nõ mellét a filmben az nem gáz de ha megcsókolod az már korhatáros.(ugyanez igaz a játékokra is) Hülye pöcsök.
1. A kieget nem lehet vele kicsomagolni.
2. Ha módosítok egy unitot azt be kéne packolni pack file-ba. de a packerral csak ki lehet packolni, be nem. Ha nem packolod be akkor a játékban nem látod az unítot.
Mikor észrevettem jeleztem , megdöbbentek és mondták majd utánnanéznek. Az illetékes balfasz nem nézett utánna. Ezért is nem akartam megvenni részben a CW-t. Mert ott is szartak volna mindenbe. Csak vedd meg és le vagy szarva. Tisztelet a kivételnek, mert tom voltak ott jó arcok is.
Na az az igazi minõség, amit az a játék fel tud mutatni.
Röhögni fox:
-Nem lehet vöröskeresztes sátorra lõni -> lecserélve a kigyós logóra
-Nem üvöltözhet és rángatózhat élethûen a meggyújtott ember -> off
-Nem taposhatnak a tankok -> off
-Atombomba nem ölheti meg a katonákat -> 1 hp
-Vegyi fegyver nem ölheti meg a katonákat -> 1 hp
-Nem ölhet civilt sem az atom, sem a vegyi vegyver -> gyalogosra nem sebez
Hirtelen ennyi jutott eszembe amit az okos PEGI vagy ESRB vagymiaszar kitalált nekünk, or else: 18+. Köszi!
Þór vígi þessi rúnar
-Mi is sípoltunk eleget, dehát süket fülekre talált! by design
Amúgy megelõzve a dolgokat a CW-ben is lesznek érdekes dolgok, amiket az ESRB vagy PEGI vagy mifaszom akart úgy, úgyhogy nem tehettünk semmit, csak hisztiztünk, hangosan, hogy így szar, meg szánalom... (dehát ez van, nem cél a 18+ -os kategória)
Þór vígi þessi rúnar
jó dolog lesz a CW-ben ez a páncélszámítás. mondjuk mikor kijött az RfB akkor mindenki ezt várta tõle de nem ezt kaptuk. Hagos is volt a fórum. Amikor a gyalogos puskák besebezték a tankokat én is "ugattam mint a láncos kutya" hogy ez mi a jó szar? Mire a válasz: Azt akartuk ezzel szimulálni hogy vannak dolgok amikkel a gyalogosok is kárt tudnak tenni egy tankban...( gondolom pl: tapadóakna, molotov coctail, gránátfüzér, stb) Erre felemlegettem hogy akkor ezt legyetek szivesek leszimulálni ha meg lusták vagytok akkor csak hagyjátok ki ezt a szar sebzést.. Szerencsére módosították.
Annó volt egy lengyel gáma a Frontline Aftack azt imádtam. Ott rendesen kategórizálva volt a dolog: pl: ha te behajtottál egy királytigrissel egy tucat orosz BT tank közé azok nem tettek kárt a macskában max bazi nagy szikraesõ meg gellerek mindenhol. . .<#mf2>#mf2>
Amúgy nincs semmi baj a repülõ alkatrészekkel. Lehet hogy a soldiersben kimegy két katona a tankhoz és újrahengerfejezi, de ot nincsennek tömegjelenetek. Ez mondjuk a panzersben vagy az RfB-ben gázabb lenne. Báár a CoH-ban is heggesztenek rendesen. Mondjuk ott a tankok fajsúja egy picit könnyed lett , de ennek ellenére istencsászár játék. Most jön állítólag a folytatásan..
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
vagy ilyen még talán a Fegyverek szava is, vagy az Ellenség a kapuknál, van nagyon sok jó eredeti második vhs film ami azért nem sablonos
Þór vígi þessi rúnar
Mellesleg én nem voltam elájulva a panzersek történeteitõl, nagyon gagyinak hatottak.
Tehát ha egy light rookie tankkal nekimész egy medium veteran tanknak, akkor elsõ körben úgy pattognak le a lövedékek, ahogy csak vannak.
Szépen be lett balance-olva, csini lesz...
Þór vígi þessi rúnar
Ezerszer professzinálisabb megoldás mint a panzersé. Vagy eméíthetném a környezet rombolhatóságát is, mennyivel reálisabb, mint a panzersben.
Eközben mi volt a soldiersben? Idióta történet, életerõcsikos tankok és a levegõben röpködõ lõszerek. (lõszereskocsi) Egy vicc a konkurenciához képest.
A CW pedig szemlátomást alig fejlõdött valamit a korábbi részekhez képest. Lehet hogy még ezalatt is az ócska, ezeréves swine motor megy, mint a panzers phase two alatt?
Szóval ha te a panzerst nevezed etalonnak akkor nem játszottál a konkurenciával.
Hát ez egy nagy hülyeség. Nekem 2. VH-s stratégiák közül a panzersek voltak az etalon. Nem volt akkora hype körülöttük mint az általad említettek körül, de a tartalom jobb volt szvsz.
Dehát a panzerseket eddig is mindíg sikerült pont abban az évben kiadni, amikor egy brutális külföldi rivális is kikerült.
Márpedig a panzersek a küldföldi világháborús RTS-ekkel (elsõsorban a Soldiersel és leszármazottaival) összehasonlítva mindíg is harmatgyenge teljesítményt nyújtottak.
Dehát nagyon úgy tûnik, hogy ez most fog utoljára elõfordulni.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...