Codename: Panzers - Cold War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igazad van. Bisztos a gépemmel van a gond nem azzal a bug-halommal amit valaki demonak adott ki. mert amúgy a gépem még sohasem csinált még csak hasonlót sem csak a CW-nevû vacakkal.
Nagy kékség egy rakás krix-krax felirattal, a monitor közepén meg egy rózsaszin kocka. Aztán újraindul a masina.. Ha volna idõm megnyomni a "Prt St SysRq" akkor elküldeném neked hogy fejtsd meg a hieroglifákat. <#idiota> vazze.. mert biztos nem az a demó a szar ami 10 gépbõl 9-en belassul, meg televan grafikai hibával. (pl: lebegõ dobozok.) na nem baj játszom inkább a CoH OF-tal ami fulon megy élsimítással és az istennek nem akar szaggatni. Biztos elbasztak nála valamit a készítõi..<#buck>
Carlos
Ilyen újraindulást/kékhalált nem tapasztalt sem az Inno sem az Atari.
Szóval szerintem elõször a saját vasodon nézz szét, hogy mi baja...

Þór vígi þessi rúnar

Axon
Én kétszer toltam végig a single demot, de egyszer sem fagyott és nem restartolt. Egyáltalán semmi gond nem volt vele.
A grafikát közepesre állítottam és nem volt gond a sebességgel sem.

Carlos
"...10 év alatt sok mindent ki tudtunk fejleszteni, most mindezt sutba vágni azért mert egy kicsit beluntunk...anyagilag nem érné meg."
<#nezze>
Repetitiv munkát végzel-e!?

Þór vígi þessi rúnar

Vagyis nem tudtál szembenézni azzal a ténnyel, hogy a hiba benned van és nem az 5 FPS-ben. <#vigyor5> Vicces. Nem lepõdnék meg, ha következõ cég ez lenne, amelyik bezár.

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"

Carlos
Hehe...Ezt a tanujj meg játszani dolgot megkaptam annó az Invicus-nál a Tamástól.
5 FPS volt a CRC éshát ugye autószimulátort 5 FPS melett elég érdekesen lehet irányítani. Amikor mondtam, hogy ez igy eléggé megnehezíti a munkámat, akkor kaptam a fent leírt mondatot az arcomba...

Þór vígi þessi rúnar

Jagd, nektek semmi sem jó ! Egyszer az a bajod, hogy szaggat, aztán meg az, hogy nem. Vagy mi is most a bajod ? Vedd meg és kész. Ne mindig csak másban keresd a hibát, tanulj meg játszani !!!!!!

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"

Kipróbáltam a multit. Ez is fagy vagy restartolja a képet, de nem lassul be! ( egész szép kékhalálokat produkál.) Ez már fejlõdés, látszik hogy nagyon beleadtak mindent.. :-)
Na de kötözködést félretéve kb ilye sebességgel kellet volna mennie a single-nek is mint a multinak. (bár csak egy ellen ellenében próbáltam ki.) A nagy kérdés a végleges verzió is ilyen stabil mint a demók vagy azzal már akár egy küldetést is végig lehet játszani? (szaggatás, fagyás, win visszadobás, kékhalál nélkül) Mert ha igen akkor nem is rossz játék.
Nem tudom min dolgoztak eddig, de jó lett volna egy kis optimalizáció... :S Ez így még mindig felejtõs, pedig maga a játék nem lenne rossz.

A játék hivatalos megjelenési dátuma március 12, csütörtök, reggel 8 és este 8 között, de lehet, hogy abból 7 lesz, vagy fél 5 - legalábbis itt az Atari honlapon.

multidemo ? és milyen ? fut valakinél ?

[url=http://www.deepsilver.de/nc/main/games/game-view/detail/mytran-wars-1.html?tx_mmproducts_pi1=0&tx_mmproducts_pi1=1]A Mytran Wars állítólag április 3. Kíváncsi leszek... [/url]

Serpa
Carlos
jöhet!

Þór vígi þessi rúnar

A játék hivatalos megjelenési dátuma március 13, péntek - legalábbis itt Angliában. Magyarországon az Atari hivatalos disztribútora a CD Projekt illetékes ebben (de gyaníthatóan e körül fog debütálni otthon is).

Timber
Rendetrakva a gepemen talaltam ra egy videora... En mar el is felejtettem a dolgot... Marminthogy az Arsenal nem csak a focirajongoknak mond valamit hanem a volt Stormosoknak is 😊 Felrakom majd a netre a videot ha esetleg Carlos vagy BP meg szeretne nezni ujra 😛

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Timber
az nem effekt volt hanem a gep robbant fel amin jatszottak 😄

Más még nem adott ki nagy gépigényû programot? Jó jó, leeht picit elfogult vagyok honfitársaimmal szemben (imádom a Storm és Digital termékeit). Láttam én már sokkal jobban elkúrt programot. Egyelõre a demo küldi közepes, de ha ötletesek lesznek a fullban, akkor nyerõ a gamma.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Carlos
Vegyes. Vannak itt is, ott is...
De mindegyik programozóként helyezkedett el újra.

Þór vígi þessi rúnar

Amúgy se az 576-on, se a cdgalaxisnál nem tudtak ma érdemben nyilatkozni a megjelenésrõl.

Na oké,tényleg szép lehet a játék, csak az ajánlott gépigény nem valós, az RfB-nek bõven elég a 2,33-as core2duo és a 9600GT, szegény CW-demo a dupláját igényli teljesítményügyileg

Irreális a gépigénye más baj nincs vele. (azon kívül hogy éveket késik)Akárkik is optimalizálták remélem már nem dolgoznak játékfejlesztõként mert akkor még sok progit fognak elbeszni.
Carlos
Tud ám a játék szép lenni, csakhát szegénykém atomerõmûvet szeretne maga alá...ennyi...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
<#vigyor1>

Þór vígi þessi rúnar

Jó ez a trailer:

http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes/Codename_Panzers_Cold_War_jatekmenet_trailer_HD

Azért az atom szépen bevillan benne...
Timber
Nagyon offtopik, de vajon hany ilyen jellegu hibaval talalkozunk majd a CPCW-ben? 😄 😄 😄 😄

Djuree
tegnap láttam hogy van demó, nagyon várom már a gémet, az elõzõ panzerseket nagyon szerettem.

elvileg márcuis 8 a megjelenés...

Waaaaaagh!

Prince23
Gameplay
azé a darus jelent ott van, jó lesz ez.

Pedig hogy vártam...de ami már ennyiszer nem jelent meg annak annyi.Eleve akik meg vették volna...azok közül sokan úgyse veszik meg, mert már nem érdekli õket...amit ennyiszer halasztanak arra már nem lesznek kíváncsiak.

Aztán a demo se lett meggyõzõ...nem volt rossz...de nem gyõzött meg hogy meg kell vennem...

Így hát ez bukás...már ha ki adják...ha én egy kiadó vezetõje lennék ki se adnám...minek? Nyereség ezen nem lesz...nem fogják megvenni elegen.

Persze örülnék ha kiadnák..és optimalizálnák bár nekem tûrhetõen menne... de akkor is ez bukta...<#sir>

Prince23
Nekem mindegy, csak optimalizált legyen, addig a szemem elõtt takarodjon.

Május 8. Ez az én tippem.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Május ? És konkrétabban ? A, B, C, D ? Neked melyik elõnyös ? Hó elsõ fele vagy második ? Melyik negyedhez közelebb ?

Tomdantes, a tavalyi év elmúlt, ebben az évben még csak 3 megjelenési dátum volt. Amúgy uccsó megjegyzéseddel egyetértek, ha csak... :-)

Nem fog ez úgyse megjelenni...persze...hanyadik dátumot is kapjuk már? Úgy a huszadikat? Ez bukott ügy.

Prince23
Inkább májusba jelenjen meg, cserébe optilaizált játékot a népnek!

Kiürült nagyon a topic. Akkor játszunk.

Eddig ezek a megjelenési dátumok voltak:
1. Február 9.
2. Február 26.
3. Március 12

Következõ dátum mi lesz ?
A.) Április 6
B.) Április 17
C.) Április 22
D.) Április 29

Rákövetkezõ dátum ?
A.) Május 8
B.) Május 14
C.) Május 19
D.) Május 23

Ja, újra lett írva az engine, kivétel a beteges útkeresõ algoritmus. <#vigyor4>

Du már lehet, hogy én is ki tudom próbálni a játékot, de még nem biztos...
Még a végén kiderül, hogy olyanhoz nyúltak hozzá az enginebe, amivel hazavágták az egészet ? Az nagyon csúnya lenne, számomra meg vicces. <#nyes>

Nem tudom, ki nézte a feladatkezelõt, de a CW kemény egy magot használ a kettõbõl, az egyik százon pörög, a másik semmi, az RfB-nél folyamatos 60-80%-os mindkét magnál. Tudjuk, hogy újra lett írva az engine, csak remélem a végleges lemez már korrigálva lett.

Ugy értem, hogy a fájlok ugyanazok

hát azt meg hun találtad ?
Ez volt a régi, nem ?

Rákerestem a guildra, addig nem tudtam mi az. :-)
Drága szórakozás a WoW, a foci ingyen van. :-D

Atariék viszont megszerezték a régi CW honlapot. Azzal kevesebb a munka, csak töltögetni kell.

DJ Skyline
ez lefárasztott most így. 😄D

Na igen, így hátha válaszolnak. <#szomoru2>.

Timber
Mikor lesz kesz az Innoglow honlap?

Most jo? 😄

Valamelyikõtök megkérdezhetné, hogy mikor lesz kész az Innoglow-honlap.

Timber
"Amúgy kollegáid mesélték, hogy Wow-karakter-központú volt a humánmenedzsment. Túloztak volna ?"
Igen. Nem karakter alapon ment a felvétel hanem guild alapon 😊 Csak WoW karakter nem volt eleg 😄 😄 😄

Hecker007
az a baj hogy scrollnál is belassul :S lehet hogy kisebb felbontásba kéne próbálnom, de mindegy megvárom míg lesz egy-két patch, ano a rfb-hez is kellett

...maradt benne.

Most így hirtelen elbizonytalanodtam, lehet hogy neked van igazad. Nem ismerem a DX9-t...

Nincs mit, a gondolataid kell csak újraformázni szerintem, hogy ne kelljen teszterként sínylõdnöd további életedben. Ha azon a honlapon az volt, amit te csináltál, akkor nem csodálom, hogy frusztrált a teszter szerep. A profilodba a designer nem véletlenül került bele.
Ha láttad volna Mogyi (Crytek) elsõ tankját, nem kételkednél magadban... (Spender beleszagol a levegõbe) hmf... hmfff... jön az õr, azt hiszem lejárt a beszélgetési idõ, indulnod kell....

...most Hannibal Lectert játszom, jagd keresztelt el a panzers.hu-n imigyen. <#vigyor5>

Carlos
Jól emléxel!
Köszönöm!

Þór vígi þessi rúnar