3714
  • Fifus
    Most elkezdem előlről a játékot ultrán. Az AI így normálon is állandóan fedezéket keres és támad, követ és gyorsan helyezkedik.
  • Carlos
  • Fifus
    Nos, nem jöttem rá, és tovább mentem, később elállt az eső, visszamentem és a tűz elaludt, így bemehettem a lángszórósokért, az egyik titkos küldetés volt.
  • Carlos
    Hehe...
    No az kifejezetten az én ötletem volt...
    Már nem nagyon emléxem igy fejből rá, de köze van az esőhöz.
  • Fifus
    A titkos küldetések nem mennek, de még ne mondd el, Carlos. Viszont az Ígéret szép szó-nál (5.) a lángok közül, hogy szedjem ki a felderítő lángszórósokat. Elkezd esni az eső, vártam, hátha elalszik, de nem tette. Gondolom van jelentősége, mert szólnak az embereim, hogy van benn valaki.
  • Fifus
    És milyen konfigon? Jól megy?
  • TDantes
    A demo nálam használja mindkét magot
  • Fifus
    Esküszöm nem vágom, de működik. Affinitásnak hívja a feladatkezelő, és be kell pipálni a CPU-kat. Mindkettő be volt pipálva, viszont most két mag fut. Az FPS mégse változott, azért kösz a segítséget.
  • tomcsa4
    Feladatkezelőben a játék exe-jére jobb katt és tedd rá a másikra is. De csak akkor, ha játék alatt nem megy semmi komolyabb program.
  • Fifus
    Egy E6550-es Core2Duo, alapon járatom, 2380 MHz, XP SP3-mal. A process explorer is úgy látja, hogy 50% a CPU, és azt is az egyik magra osztja, tehát az 100-on megy.
  • tomcsa4
    Több magos géped van? Vistával? Az alap feladatkezelő semmit nem ér (pontosabban nem sokat). Szedd le a Process Explorert MS honlapjáról. De asszem az alap feladatkezelővel is menni fog. Jobb katt az játék exe-jére és tedd rá. Ha több magos géped van, látni fogsz CPU0-át, 1-et stb (egymagos HT-s P4-nél is van CPU1, de az csak logikailag kétmagos, igazából nem és nem is érzel semmit).
  • Fifus
    Mi az, hogy tegyem rá a másik magra is?
    A játék jó, más, mint az rfb, meg a cp1-2, úgyhogy még tanulom, egyedül ez az egy mag miatti gyenge képfrissítés zavar.
  • tomcsa4
    Tényleg, a játék milyen? Küldetések jól felépítettek? Köszönöm!
  • tomcsa4
    De most mi a gond? Minimumnak kétmagost írtak, de a játék csak egy magot használ? Tedd rá a másik magra is, hátha jobb lesz. (Azt írta Carlos, hogy a triggerek - esemény hatására bekövetkező feladatok - meg az AI terhel igazán, az meg procit használ, nem tehető GPUra.)

Ha ez igaz, akkor a játék procilimites, VGA alig számít (pl. Pro Street).
  • Fifus
    Aki megvette, megnézhetné a feladatkezelőt a magok kihasználtságával kapcsolatban. El nem hiszem, hogy a készítés alatt nem vette észre senki, egy 1,8-as C2D a minimum, az pedig ugye kétmagos.
  • JeffeS
    Blablabla...
  • Indigo
    Csak az van kifordítva, amit kifordítottál, és a számba adtál.

Bocs, hogy ezt a "végtelenül kreatív" (muhahahahahaha....) személyeskedésedet vágtam a pofádba, de gondoltam, magadból indulsz ki (jól gondoltam?), és esetleg szeretnél róla beszélni valakinek... No nem mintha érdekelne a hogyléted. Egyébként mesélj még, milyen ötletet nyúltam még le másoktól? Látom te megint tudsz valamit (tudni vélsz, amiből mindjárt megint kreálsz valami rágalmat).

Ennyit a "kreativitásodról", te semmirekellő.
  • JeffeS
    A már többx belinkelt hozzászólásod magáért beszél. Nincs mit kifordítani rajta, alapból ki van fordítva, ki vagy fordítva.

"Akkor már nincs is segítség? Végleg ilyen agyatlan hülye maradsz?"
    Igen. :-)

"Ps.: Ha zavarnak a csápok, keresd fel a sebészedet, hátha tud segíteni. Sokkal nagyobb hülyét már úgysem csinál belőled? Vagy jól érzed így magad csápokkal?"
    Kreativitásod nulla. Legalább olyan stílusosan személyeskednél, mint én. De nem, te lenyúlod mások ötletét, most momentán az enyémet. Egyenesen arányos vagy a kreativitásoddal.
  • Indigo
    "Ha nem lenne valami elszúrva nálam, akkor szóba se álltam volna veled."

Akkor már nincs is segítség? Végleg ilyen agyatlan hülye maradsz?

Ps.: Ha zavarnak a csápok, keresd fel a sebészedet, hátha tud segíteni. Sokkal nagyobb hülyét már úgysem csinál belőled? Vagy jól érzed így magad csápokkal?
  • Indigo
    Ezen az ostobaságon már csak nevetni tudok. Kifordítasz, megfordítasz, szarkeversz, mint mindig. Én nem fordíttam meg semmit, ezt az egész marhaságodat te erőlteted. Mert egy végtelenül rosszindulatú, szánalmas kis pitiáner takony vagy.
  • JeffeS
    Huh, akkor van esélyem. :-) Az RTS amúgy szerintem olyan, mint a küzdősport, ájkidó, káráte. Aki sokat tolja, annak jobban megy. Nagyobb a gyakorlata, otthonosabban mozog benne. Ebből a gondolatból kiindulva ha van is, az esélyem mégsem olyan nagy, mint szeretném. :-)
  • Fifus
    Van demóm, és nem vagyok hardcore stratéga.
  • JeffeS
    A gáz az, hogy én ma este nem leszek gépközelben. Megyünk az áldott anyaföldre. :-) Jövő hét hétfőn viszont én is benézek. Még csak demom van, remélem nem akadály, hogy megmutassam, hogyan kell stratégiai játékkal játszani. :-)

(A vicc az lesz, ha 5 perc után hazavágsz benne. :-) A SWINEban is csak azt tudtam elnáspángolni, aki béna volt.)
  • Fifus
    Jó reggelt, Jeffe. Este fel-felnézegettem az rfb-re, de jobbára magammal néztem farkasszemet. Ma este ígérem pontban 2100-kor fenn leszek és benn maradok egy órát.
  • JeffeS
    Ez így van. Ha nem lenne valami elszúrva nálam, akkor szóba se álltam volna veled.
    Reggelente fésülködés közben nem zavar a csáp ? ... na nee, na neee etess már. Minden csótánynak van csápja.
  • JeffeS
    Azt próbáltam elmagyarázni már nem tudom mióta, hogy ami időben előre logikus, az visszafele nem. Hányszor írjam még le ? Ez olyan mintha én azt írtam volna, hogy "nem volt zebra ahol lelépett az útra, nem is nézett szét, ezért nem csoda, hogy elütötte egy autó", mire te agyas megfordítod a logikai sorrendet, mondván:"nem csoda, hogy elütötte egy autó, ezért nem volt zebra ahol lelépett az útra, nem is nézett szét" és levonod azt a következtetést, hogy hülyeséget írtam, hülye logikám van. Elismerem utóbbi mondat orvosi eset, csakhogy az a te kreálmányod, nem az enyém. Azt, hogy megfordítottad a logikai sorrendet, bárki elolvashatja. Az, hogy ezt a játékot játszod már jóideje velem, az számomra komoly dilemma. Nehéz eldöntenem, hogy most vagy végtelenül ostoba vagy, vagy végtelenül gerinctelen.
  • Indigo
    Láthatóan nálad nagyon elszúrtak valamit, úgyhogy kösz, de nem :)
  • Indigo
    JTF-nek már kb egy éve (ha nem több) leesett az ára 1000 Ft-ra, míg RfB-nek csak pár hónappal ezelőtt. Akkor a logikád szerint mégiscsak sokkal több embernek kellett az RfB, mint a JTF, nem? :)

És ha most folytatni akarnám az óvodás stílusodban, akkor ujjal mutogatva kontráznék: "nem is, te vagy a hülye, beee"... De hagyjuk, nem süllyedek le odáig.

Ui: utalom az adóm 1%-át...
  • JeffeS
    Itt tudnak neked segíteni, nézz szét. Most konkrétan gerinc- és agybeültetésre gondoltam.
  • JeffeS
    A hülye logikám helytálló volt tomcsa4 szerint és te is azt írtad, hogy egyetértesz vele (tomcsa4-el). Én ugyanis csak annyit írtam, hogy nem véletlenül zuhant a mélybe az RFB ára. Nem kellett senkinek. Te meg rögtön azzal jöttél, megfordítva hülye logikám, hogy akkor korábban már 4x akkora sikere volt, annyira kelendő volt az RFB, mint a JTF, csak a pici mogyorónyi agyad még nem fogta, hogy te írtál hülyeséget, és te vagy a hülye. Mert attól, hogy valami időben előre működik, nem törvényszerű, hogy visszafele is. Kretén.
  • Indigo
    Write-only fórumozás rulez! :D

Thx, bye!
  • Indigo
    Jobbnak ítélték - ha az elején felvetett hülye logikád érvényesül... :)) Azaz a logikád megbukott
  • JeffeS
    azaz közvetve agitáltál mellette, ha közvetlenül nem is, kedves Sötétség Fejedelme.
  • nonicks
    olvastam, amit írtál hogy nem minden pályán van csak 1-2őn...
  • JeffeS
    te hisztiztél azon amit írtam. Megfordítottad a logikai menetet itt. Fáj, hogy levontam a logikus következtetést, hogy a JTF 2x annyi volt az pc 576ban 3 hete mint, mint az RFB. Mi ez ha nem RFB irányában elvakultság (fogyatékosság) ?
  • JeffeS
    "ennek ellenére mégsem ismerted el, hogy jobbnak ítélték a vásárlók az RfB-t, mint a JTF-et." - ezt a blődséget én írtam ?
  • Indigo
    :DDDDDDD
    Ez kész!
    Nem én agitáltam az RfB siker mellett, butuska... Ez is csak azt bizonyítja, hogy write-only üzemmódban ontod a sületlenségeidet, el sem olvastad amit írtam. Vagy csak nem bírta feldolgozni a mogyorónyi agyad.
  • JeffeS
    Én se. :D
  • JeffeS
    Csalódást okoztál, azt hittem, hogy még belekeversz néhány kártyát a pakliba, hogy legyen esélyed, erre kiszállsz. Van még egy kis gond, prüntyőke (szólíthatlak így ? ), hogy olyasmi mellett agitáltál (RFB siker), amit már a fejlesztők is lehúztak.
  • Prince23
    Nem is tudtam, hogy fejlesztő volt Jeffe:D