Codename: Panzers - Cold War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy kékség egy rakás krix-krax felirattal, a monitor közepén meg egy rózsaszin kocka. Aztán újraindul a masina.. Ha volna idõm megnyomni a "Prt St SysRq" akkor elküldeném neked hogy fejtsd meg a hieroglifákat. <#idiota>#idiota> vazze.. mert biztos nem az a demó a szar ami 10 gépbõl 9-en belassul, meg televan grafikai hibával. (pl: lebegõ dobozok.) na nem baj játszom inkább a CoH OF-tal ami fulon megy élsimítással és az istennek nem akar szaggatni. Biztos elbasztak nála valamit a készítõi..<#buck>#buck>
Szóval szerintem elõször a saját vasodon nézz szét, hogy mi baja...
Þór vígi þessi rúnar
A grafikát közepesre állítottam és nem volt gond a sebességgel sem.
<#nezze>#nezze>
Repetitiv munkát végzel-e!?
Þór vígi þessi rúnar
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"
5 FPS volt a CRC éshát ugye autószimulátort 5 FPS melett elég érdekesen lehet irányítani. Amikor mondtam, hogy ez igy eléggé megnehezíti a munkámat, akkor kaptam a fent leírt mondatot az arcomba...
Þór vígi þessi rúnar
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"
Na de kötözködést félretéve kb ilye sebességgel kellet volna mennie a single-nek is mint a multinak. (bár csak egy ellen ellenében próbáltam ki.) A nagy kérdés a végleges verzió is ilyen stabil mint a demók vagy azzal már akár egy küldetést is végig lehet játszani? (szaggatás, fagyás, win visszadobás, kékhalál nélkül) Mert ha igen akkor nem is rossz játék.
[url=http://www.deepsilver.de/nc/main/games/game-view/detail/mytran-wars-1.html?tx_mmproducts_pi1
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
De mindegyik programozóként helyezkedett el újra.
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes/Codename_Panzers_Cold_War_jatekmenet_trailer_HD
Azért az atom szépen bevillan benne...
elvileg márcuis 8 a megjelenés...
Waaaaaagh!
azé a darus jelent ott van, jó lesz ez.
Aztán a demo se lett meggyõzõ...nem volt rossz...de nem gyõzött meg hogy meg kell vennem...
Így hát ez bukás...már ha ki adják...ha én egy kiadó vezetõje lennék ki se adnám...minek? Nyereség ezen nem lesz...nem fogják megvenni elegen.
Persze örülnék ha kiadnák..és optimalizálnák bár nekem tûrhetõen menne... de akkor is ez bukta...<#sir>#sir>
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Tomdantes, a tavalyi év elmúlt, ebben az évben még csak 3 megjelenési dátum volt. Amúgy uccsó megjegyzéseddel egyetértek, ha csak... :-)
Eddig ezek a megjelenési dátumok voltak:
1. Február 9.
2. Február 26.
3. Március 12
Következõ dátum mi lesz ?
A.) Április 6
B.) Április 17
C.) Április 22
D.) Április 29
Rákövetkezõ dátum ?
A.) Május 8
B.) Május 14
C.) Május 19
D.) Május 23
Du már lehet, hogy én is ki tudom próbálni a játékot, de még nem biztos...
Még a végén kiderül, hogy olyanhoz nyúltak hozzá az enginebe, amivel hazavágták az egészet ? Az nagyon csúnya lenne, számomra meg vicces. <#nyes>#nyes>
Ez volt a régi, nem ?
Drága szórakozás a WoW, a foci ingyen van. :-D
Most jo? 😄
Igen. Nem karakter alapon ment a felvétel hanem guild alapon 😊 Csak WoW karakter nem volt eleg 😄 😄 😄
Ha láttad volna Mogyi (Crytek) elsõ tankját, nem kételkednél magadban... (Spender beleszagol a levegõbe) hmf... hmfff... jön az õr, azt hiszem lejárt a beszélgetési idõ, indulnod kell....
...most Hannibal Lectert játszom, jagd keresztelt el a panzers.hu-n imigyen. <#vigyor5>#vigyor5>