3714
  • JeffeS
    Nem a kisebbségből szoktak volnának bele vonnak le következtetést, hanem a többségből. Az alapján meg ugye a 80 a gyenge.
  • Carlos
    Ezt minden nap beírod?
    Konstatálhatnád már, hogy ez a helyzet. Holnap se lesz jobb, sőt 1 év múlva is ugyanez lesz.
    Felesleges minden nap beírni.
  • JeffeS
    Nem értem. Gondolom költői kérdés volt.
    Amúgy tegnap 20.30kor és 21.30kor (nem másodpercre pontosan) is felmentem RFB szobába, és magányosnak éreztem magam, nagyon, mindkétszer. Utána meg a SWINE szobába, ott 20.30 körül 31-en voltak 21.30 körül 22-en. Kíváncsiság. Vizit. Aztán mentem aludni.
  • Fifus
    Ahogy írtam.
  • Fifus
    Sőt, ennyi pénzért adhatták volna vele.
  • JeffeS
    Ezt hogy érted ?
  • Fifus
    A gépeddel jól mehet, tegnap felhúztam a 6550-em a 6750 alapjára és 700/1000-en járattam a 9600GT-t, kellemes volt.
  • Carlos
    Volt.
    Nemtom mi lett vele...szerintem cancel...
  • grebber
    De az nem magyar.
  • Fifus
    Carlos, publikus editorról volt szó anno?
  • Carlos
    Egy értékelés alapján véleményt nyilvánítani nem a legbölcsebb dolog.
    Kapott a játék nyolcvanvalahányt is (nyilván itt a NASA kölcsönözte a vasat hozzá).
  • Fifus
    Leírták már előre, kissé hányatatott sorsú lett az utolsó játék.
  • galmat
    Gamespot-on 5.5-t kapott..... ejjj... ennél azért többet vártunk a magyar srácoktól.
  • Fifus
    Megvette a játékot rajtam kívül valaki?
  • Fifus
    Igen, írtam az Atarinak, hogy a 6800 nincs egy csoportban a 9600GT-vel, csak inkább procit zabál a játék.
  • TDantes
    * OS (Operating System): XP SP2/Vista
    * Memory: 1 Gb
    * Audio:
    * Video: ATI Radeon X800 or NVIDIA GeForce 6800
    * CPU: Intel Core2Duo 1.8Ghz or AMD Athlon X2 +4400
    * Hard Disk Space: 5 Gb
    * DirectX: 9.0c

Ennél sokkal jobb van...és mégis 15 FPS? Oké, ez annak a hibája aki megadta gépigényt...miért kell olyat írni ami nem igaz? Bár ez másnál is így van...
  • Fifus
    Így van, egyetértek.
  • TDantes
    Oké, szép nagyon, de attól még optimalizálatlan, vagyis 2009-ben is optimalizálatlan és tavaly kellet volna megjelennie...az akkori konfigokhoz képest meg még inkább az.

Én is meg vettem eddig mindent Strom-os játékot, meg van a SWINE a kát Panzers, a Rush for Berlin. De úgy ennyi is...nem fogok (meg nem is tudok, nem vagyok milliomos) egy 500 ezeres gépet venni, hogy az új Panzers menjen rajta.

Pedig anno a Panzers 1 miatt vettem 512 ramot a gépembe...azért megérte
  • JeffeS
    :-D
  • Fifus
    Ne csináld Jeffes, lelkiismeret furdalást okozol még a végén.
  • Fifus
    Pedig úgy néz ki, simán elmehetne benchmark-nak. Nem írom le többször, hogy igen jól néz ki. Időjárás- és napszak-váltás, eső után tükröződő tócsák, mindenhonnan visszaverődnek a fények, ahonnan kell minden tükröződik, ragdoll és valós idejű fizika. A COH-nak nincs ekkora zoom out-ja, ha a COH max zoomjával nézném gyors lenne nálam is. Szerintem ilyet RTS nem nagyon tud. Szép a WiC, de ez jobban üt. Kollegám az átvezető animoktól dobott egy hátast.
    Nem reklámot akartam csinálni, és még amúgyis drága, csak én más játékot nem veszek pénzért a Stormosokon kívűl. Többet úgyse kell beruháznom a cégre.
  • JeffeS
    Biztos valami Szent István korabeli pc-n nyomod, amit a Pennyben vettél hyperakciósan... tanuld meg, a hiba benned van. :-)
  • JeffeS
    Most már van. :-) Ha megvetted 1000-t, akkor rá egy hétre adok egy 100-t érte. Áll az alku ? :-)

Fifus, tudod te mennyi vattacukor az a 7990 Ft ? Elviheted a lurkókat, és szép dolog az, de a hobbyd miatt máris kevesebb fagyit esznek. :-)
  • TDantes
    13-15 FPS, de lement 10 alá is. Klasz
  • TDantes
    Hát a GTA4 egy ilyen gépen már nagyon jól fut. Pedig a GTA4-nél nem hiszem hogy van nagyobb gépigényű játék. Na mindegy...majd ha rá érek, és látok valahol belőle egy magyar verziót...kipróbálom , és azért lehet meg is veszem ,a ha majd 1000 forint lesz
  • Fifus
    A lurkóknak nem marad ki a vidámpark se.
    Válaszolt az Atari is, azt írták nem sokkal a minimum felett van a rendszerem: P965-ös lapban E6550, és 9600GT.
    Ez van.
  • Fifus
    Biztos van valaki, aki megvette, csak nem írogat sehova. Amúgy meg lehet, hogy rosszkor jött ki. Bár lehet, hogy nem tudott volna soha jókor megjelenni...
  • JeffeS
    Méghogy jó ??? Heh ? Más játékoknál igen. :-)
  • JeffeS
    Vettél egy érdektelen játékot - amit itt egyedül te élvezel, Tomcsa4 se tudja mit gondoljon -, ahelyett, hogy a lurkókat elvitted volna a vidámparkba... szép kispapa vagy te. :-)
  • TDantes
    Basszus, E8400-al és 4850-el is 24 FPS alá megy?! Pedig ez igen jó CPU-nak és VGA-nak számít.
  • Fifus
    Az ötödik pálya titkos küldetéséről írtam, magyarul van meg, és nem bántam meg. Kipróbáltam ma egy P45-ös lapban lévő E8400-val hajtott HD4850-nel. Meggyőzött, csak néha röccent 24 alá az FPS. És ez csak a single mapokra vonatkozik, a multinál, ahol szinte nincs trigger, ott tartós 35-40. Az AI tényleg más rendszerben mozog, mint az RFB-nél, helyezkedik, hátrál, a legközelebbi fedezéket keresi.
  • JeffeS
    Itt a gyűrűző tömegben igen nehéz megtalálni... igen... ott van... már látom... Fifus az. A méltán népszerű játékot eddig itten nagyonsok egy személy vette meg.
  • TDantes
    Most nem érdekel, úgyse játszanék vele, azért kérdeztem van-e aki már játszik vele.
  • JeffeS
    Csak nem az én hatásom ? :-D
  • JeffeS
    A mininovaról töltheted, 4.77 gigabyte.
  • JeffeS
    Ez azért érdekes, számomra, mert annyira elszántnak, elfogultnak tűntél.
  • TDantes
    Tényleg meg vette már valaki? Vagy letöltötte már valaki? Vagy játszik vele valaki?

Inkább én is mást vette meg(BIA3) és azt nem bántam meg
  • tomcsa4
    Ja még annyit akartam ,hogy mivel magyar fejlesztés (és az előzményeit imádom), ezért prioritást élvez. A többi 3 szintén remek játékot (HAWX, Mirror's Edge, TR: Underworld) meg megveszem majd télen fél-, negyed áron. Drakensangot meg ejtettem.
  • tomcsa4
    Igen, nagyon nagyon vártam ezt a játékot. Egy játékra való pénzem van (nagyon max kettőre) tél előtt. Az egyik a Red Alert 3 lesz, már meg is rendeltem. Másik helye kiadó (ha lesz második). Úgy volt, hogy a Panzerst megveszem megjelenés napján. Aztán behúztam a féket.

Várom a warezt és ha tetszik, akkor intézkedem. Warez nélkül eddig egy játékot vettem, az a C&C3 volt (nem bántam meg, kurva jó játék, de ekkora baromságot többet nem csinálok).

De jól láttad a helyzetet, csak behúztam a kéziféket. Nem is igazán a demó miatt (végül is ha szaggat egy nagyon várt játék, akkro is tolom), inkább a bizonytalanság.
  • JeffeS
    Egyes hszólásaid, mint például 1864 vagy az 1871, az ember azt gondolná, hogy te vagy(voltál) az első, aki a játék megjelenése után rohan a boltba, erre mi történik ? Mást faggatsz, hogy milyen, holott neked kéne megosztanod mással... nem ? Mi tántorított el a játék megvételétől ?