Codename: Panzers - Cold War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy "mennyire" tudok programozni, az ilyen formában relatív. Kerestem már pénzt programozással, ma már nem abból élek. De annyi biztos, hogy nem adtam ki félkész és vacak munkát a kezembõl. Ha valami probléma mégis volt, és az én hibám volt, akkor nem a usert állítottam be balfasznak, hanem kijavítottam a hibát.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Eddig ezen a gépen csak a GTA4-gyel volt gond, mikor belelestem.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
GTA4-nél is (én is) felhördültek, hogy a R* egyszerûen levacakozta a játékosok gépparkjait. Oké szaggatott a játék, de öcsém végigtolta és egy küldetésbugot sem talált benne. Erre varjunk gombot. Ergo ez azt jelenti, ohgy igenis volt tesztelve, mégpedig jól. Csak éppen ott is gondolom eldöntötték ,hogy most vagy bugírtanak vagy optimizálnak.
Kíváncsi lezsek mennyire lesz bugos ez a Panzers. Mert ha jók az információim, a tesztelés viszi a legtöbbet egy játékon. Idõben és pénzben.
Nekem van az egyik leggyengébb gépem (és marad is még egy jó ideig), de mégsem vagyok betojva. Vettem már meg úgy egy játékot, ohgy szaggatva toltam végig a warezt, de mégis megvettem, mert jó volt a játék. Ami érték, az érték. Persze ha pöpecl fut és mutat a játék, az is jó, de nem elég.
És nem Carlos van a vásárlókért. Mert ha visszaolvassátok, kb ezt látom, hogy Carlos van a vevõkért.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Mellesleg nem kell annyira védeni Carlos-t. Biztos tud programozni, de ezzel a hozzáállással tõlem egy lyukas garast nem kap, ugyanis nem én vagyok a kiadóért/fejlesztõért...
Még azt is elhiszem, hogy a kiadó nem ad rá elég idõt és pénzt, hogy optimalizáljanak, de akkor legalább ne azt vágják a pofánkba, hogy biztos szar gépünk van, azért sírunk, mikor ez nyilvánvalóan nem így van. És miért ne lehetne két demót készíteni, mi abban annyira pénz- és erõforrásigényes?
Én nem tudom ,,leszarni" azt hogy össze-vissza szaggat feleslegesen. Így élvezhetetlen.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Õ biztos, hogy tud programozni, mint a Cryteknél is (hiába vacakul megírt a Crysis alapjáték, attól még tudnak programozni), R* álá GTa4 detto.
De 1, ha a kiadó nem ad több idõt erre, akkor leeht akármekkora programozó bûvész, nem! Nincs pénz és idõ rá (mert nem adnak), akkor nincs.
2, Itt a játék kiadóról kiadóra vándorolt és még nem hallottam arról, ogy Carlos (vagy akármelyik csapattársa) szarná a pénzt. De ha ez igaz, veszek nektek hashajtót és szarjatok milliomosra, ok?
3, Lehet ez a demo még 2007-es állapot. Mivel úgy vol, ohgy a PCGuru tesztverziójakor ha jól emlékszem megvolt a demo. Nem ez lenne az? Két demót nem fognak csinálni ilyen kiadói háttérrel (szarakodással), optimizálni meg pláne.
Én várom a játékot és még bízom benne. A küldetések legyenek jók, a többit leszarom. (Álá GTa4.)
Legyen. A játék meg majd szépen megbukik anyagilag. Ennyi. De sebaj, te legalább büszke vagy rá... 😊)
Nálam 6000+-os 2 magos procival, HD4830-as VGA-val és 4 GB RAM-al szaggatott, még mindent levéve is... Ok, nem mai gép, viszont MINDEN MÁS játék szépen elfut rajta, de majd biztos veszek egy új gépet az új Panzers-ért...
Ez így nagy bukta lesz, pláne, ha a kiadó részérõl is hasonló a hozzáállás, mint amilyen a tied.
Ja...tudom...ez a konfig is nagyon gyenge..egy rakás sz*r...ej...nem ér fel ehhez a csodához...hût hogyne . Nehéz lenne beismerni, hogy elk*rtuk?
Ja...de a gépünkkel van a baj...hát hogyne. Persze. Viszont érdekes..más cégek meg...nem ilyen irdatlan gépigénnyel adták ki? És mégegyszer... mivel ennek 2007-ben kellet volna megjelennie...2007-ben ez még nagyobb gépigény lett volna...
de akkor is a mi hibánk.
Aha...aztán meg ha bukás lesz a játék ,a k*csög warerzoksok lesznek a hibásak akik nem veszik meg ...véletlenül sem azok akik nem csinálták meg rendesen...hogy jászható legyen áh....
Ööö....egyébként na de tényleg...2007-ben kellet volna jönnie? 2007-ben dupla magos proci a minimumhoz? Ja...de ez nem nagy gépigény...áh...tök jó igazából...jól optimalizáltságra utal
Nálam jól megy, a stormos gépemen jól ment, az innos gépen jól ment. Az, hogy vannak olyan hirtelenbalázsok a.k.a. véristván aki felnyomja 3000x2000-be, 32xAA-val ULTRAHigh graffal és sír, hogy nem megy a 2 gigás ceruzáján az ne sírjon. Kell vas alá. Ha nincs, akkor vagy nem játszok vele, vagy veszel újat.
Þór vígi þessi rúnar
És nem éppen vevõ barát hozzá állás az, hogy ...a te hibásd b*zd meg hogy nem fut jól...vegyé 200 ezerért egy gépet....
Egyébként mikor kellet volna megjelennie? Egy éve ? Több? Mert érdekes...még most is nagy a gépigénye.... egy éve meg sokkal lassabb gépek voltak...de a gépigény akkoriban is ennyi lehetett.... érdekes...ez igen érdekes...de lefogadom a jövõ PC-ire készült, nem?
De büszke vagy rá?
Mert sikerült egy optikalizálatlan, bugos és játékmentileg lebutított dolgot készíteni?
Nem értek a programozáshoz...de én erre nem lennék büszke.
Az, hogy te vered a nyálad sajnos engem nem érdekel. Az én gépemen tökéletesen fut, a benti tesztgépen tökéletesen fut. Igen, vannak benne bugok, dehát minden játékban van.
Az, hogy nálad nem megy rendesen mert szar a vasad hozzá, az sajnos nem tud érdekelni.
Amúgy értelmezd mégegyszer amit az elõzõ kommentemben írtam és akkor megtalálhatod a választ a kérdésedre.
Þór vígi þessi rúnar
Egyébként úgyse venném meg, mert bizonyára ismersz és tudod hogy mit csinálnék...mindegy...bár az összes eddgi Strom játék megvan eredetiben...de biztos nem venném meg...mert onnan ahol vagy bele látsz a fejembe.
Akkor nem is beszéltünk arról hogy optimalizáció, bugmentesítés...de minek ha úgy se jelenik meg? Évek alatt egy fél kész vackot sikerült összehozni?
Igen ez nagy szánalom a magyar játékipar szégyene! Én a helyedben inkább szégyelném magam!
Megy a hiszti, hogy nincs warez? Úgyse vennéd meg, akkor nemtökmind1, várjá szépen a sorodra.
Amúgy Amerikában ma jelenik meg, Európában pénteken.
kthxbye...
Þór vígi þessi rúnar
Szánalom
Þór vígi þessi rúnar
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Ha tehát 3 nasa-s gép játszik egy õskövület géppel, akkor mindenkinek lassú lesz, mert be kell várni a nyomit.
Þór vígi þessi rúnar
Érdemes visszaolvasni a topicot, mert ahogy múlik az idõ, egyre inkább szórakoztató.
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"
www.panzers.hu <#nevetes1>#nevetes1>
Hát persze, Fifus, így igaz. A programozók nem tehetnek róla. <#nevetes1>#nevetes1>
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Az Atari oldaláról lejött, nos kellemes meglepetés, hogy very high-on sem szaggat, így remek, finom játék lesz.