3714
  • GanXstaZoleeWrk
    Ki az a barom aki visszaolvasná? Kit érdekel a vitátok de főleg a te produkciód?

Nyiss magadnak egy külön topikot, ha már a saját blogod nem elég. Itt az is elég lenne ha csak a játékról lenne szó, az se baj ha napi 1-2 hsz lesz.
  • JeffeS
    Tévedsz, mindent nem tudsz. Fifus részben a COHoz hasonlította a Panzerst, ami szerintem hamis állítás.
  • JeffeS
    Kimaradt a 6.9-es link, a sörkomák fikázása. Bocsesz.
  • JeffeS
    Aki visszaolvassa vitánkat, annak más jön le. Nem véletlenül neked mondta Tom amit. Te voltál ott, mit kerestél ott ? Velem sohasem osztotta meg a véleményét, és azért nem, mert nem is ebédeltem vele soha, nem jártam a nyakára ánuszt nyalni. A másik dolog meg az, hogy én képes vagyok belátni ha hibáztam, tévedtem. Itt is tévedtem, de keményen. Elhamarkodottan ítéltem, hiszen ha jellemfejlődésről lenne szó, akkor nem csak a haragosaid húztad volna le a 6.9 miatt, hanem az egész céget, beleértve magadat is. És hogy ki a sz@rkavaró, hazug, ugyanebből a hszólásodból lejön. Csak megjegyezném, hogy nem is oly rég még együtt söröztél velük.
    Aztán ugye jössz azzal, hogy a DR miatt írtad, amiatt a DR miatt, amit éveken keresztül becsméreltél és fikáztál a hardwireden, amiatt a DR miatt, amelyik akkor már nem keresett balekot, amelyik felvásárolná, forrás, amiatt a DR miatt amit utált a "storm", mert konkurencia.
    Aki amúgy valóban, tényleg aggódik egy cég miatt, az nem találja viccesnek ama cég nyomorát.
  • Fifus
    Persze így válság idején csak kölcsönbe...
  • Fifus
    Még ezt a kétmonitoros dolgot kéne megnéznem. Szereznem kéne egy kicsi lcd-t.
  • Fifus
    Így van, only the right way.
  • Carlos
    Asszem előtte kell, mert akkor nem támad annyi ellenfél. Legalábbis régen ilyesmi volt (jobboldalról nem támadják a konvojt vagy valami ilyesmi).
  • Fifus
    A minden teherautós komoly lesz ultrán, az a gyár az orosz tábor, az az utolsó fő feladat, persze a konvoj előtt is ellátogathatok arrafelé...
  • Carlos
    Az egyik asszem az, hogy érjen át minden teherautó (egyet se lőjenek ki) a másik meg talán a jobb szélen középen található gyár elfoglalása. Úgy emléxem...
  • Fifus
    Azt nem értem, hogy a trailerekben lévő gameplay láthatóan full grafikán miért nem szaggat?
  • Fifus
    OFF
    A Coh másfél gigás javítócsomagja meg maga a Tales of Valor, szépen lelakatolva a főmenüben, nem gyenge...
    ON
  • Fifus
    Te jó ég, most jövök egy hatos multiról, ketten voltunk négy AI ellen. Sajnos totál élvezhetetlen volt. Nem biztos hogy kétszámjegyű volt az FPS. Már nem is járatom a fraps-ot...
  • Fifus
    Hogyne érdekelne. Először azt hittem, hogy az elővárosban lévő tankok felújítása, vagy elfoglalása, de arra semmit se adott, csak, hogy az alapseregem kibővült. Illetve az első híd előtti gázlón átmenve, a félszigeten van egy házikó. Bementem a főnökkel, de semmi. Sőt az odaúton ellenség se volt.
  • Timber
    Jeff... szart keversz, hazudsz es kepzelegsz. Bocs de egyikre sem akarok reagalni. Mar ez az ido is amit erre a posztra szantam tul sok volt ahoz kepest amennyit te az elettol megerdemelsz...
  • Carlos
    És érdekel, hogy mi az?
  • Fifus
    Például a negyedik küldetés: Tavaszünnep: az induló egységekkel visszaverni egy kisebb rohamot a bázisodnál, tarts ki két percig, aztán jönnek a szövetségesek, Te mehetsz tovább. Stratégiai pontokat kell elfoglalni, hogy legyen egy kevés pénz utánpótlásra. Utána két pontot kell egyidejűleg tartani, míg egy harminc járműből álló konvoj áthalad, ez teszi ki a játékidő nagy részét, végül ha ez sikerült és még életben van Kirkland, egy nem messze lévő orosz tábort kell felszámolni. Van két titkos küldi is, ezeket nem találtam még.
  • Fifus
    Patch nincs, sokak szerint nem is lesz. Az Atari és a CDProjekt azt írták vissza, foglalkoznak a problémámmal, majd szólnak. Szerintem kevés lesz nekik a 2,33-as C2D-m...
  • Hecker007
    köszi, így már mindjárt többet tudok a játékról, lehet meg is fogom venni ha lesz rá pénzem
  • Fifus
    A lemezes is akadni fog, alább beszúrtam a readme fájlból egy kis szakaszt az ajánlott VGA beállításokról. Teljesen mindegy, milyen VGA-d van. A proci végzi a meló nagy részét, például a négymagosoknál, mivel csak egy mag dolgozik, negyedelődik az fps, így jöhet ki az E8400 előnye a PhenomII 940-nel szemben, mint a szintén belinkelt benchmark tesztből láthatod.
    Amúgy, ha ez a nem kis probléma megoldódik, akkor egy COH, JTF, és Phase I keveréket kapunk magyar szinkronnal. Akinek ezek tetszettek, ez is fog.
    A játékmenettel nincs gáz, kevés induló egység-utánpótlás elfoglalt pontokért cserébe-és az AI ügyes, ultrán meg még sok is.
  • Hecker007
    mennyire összetettek a küldik, mennyire nehéz a játék, meg hogy van-e valamilyen patch ami optimalizálja a játékot
  • Fifus
    Mit szeretnél tudni?
  • Hecker007
    az Atari fóruma nekem se megy... :S
    az a gáz hogy se egy rendes in game képet vagy videót nem láttam még a játékból, meg olyantól valami írást aki már játszott vele mert a demó alapján én nem venném meg, főleg úgy hogy a demó akadt a gépemen akármit csináltam vele
  • Fifus
    Viszont, hogy az Atari fórumába nem tudok írni, az gáz. Átirányítási hurkot mond mindkét böngésző.
  • Fifus
    Képet ide? 20kb a limit.
    A játékról meg ezen a fórumon a fikán kívűl mást se olvasni. Én is csak azért járok ide, hogy stresszeljem magam.
  • Hecker007
    játékból nem rak be valaki pár képet vagy videót?

ebben a sok hülye veszekedésben egy értelmes a játékhoz kapcsolódó hozzászólást alig lehet találni...
  • TDantes
    Én csak annyit mondok, elő vettem a Panzers 1-et és még mindig baszott jó. Élvezetes.

Élvezetesebb mint demo alapján a CW. Vagy a Rush For Berlin.
  • JeffeS
    Igen, írtam, és akkor ? A tavaly novemberi megjelenéshez ((C) Carlos) képest rendesen csúszott, más is ezt gondolta, nem csak én. Ha a tavaly márciust nézem, akkor meg...

Az eladásokat hol látod ? Két különböző 13-ik heti Moi PC TOP került fel a topicba (576 és pcdome), abból nem célszerű messzemenő következtetéseket levonni. Az amazon.de oldalon meg pocsékabbúl szerepel, mint az RFB. És ha azt beszorozzuk a gazdasági világválsággal...

Multiban hányan vagytok ?
  • Fifus
    Meg azt is megmondtad, hogy nem lesz kiadva. Az eladásokból azt látom, mások pénze is fájhat.
  • JeffeS
    Én megmondtam előre, hogy nem lesz javítás. Gondolom most már fáj a pénztárcád. :-)
  • JeffeS
    Köszike. És ha most belegondolsz, akkor egy kurucinfós gyökerű cégnél helyezkedtél el több évre. Igen, egy lemezújságban megelőztem a kurucinfót, a PCX nem volt hajlandó kirakni cd-mellékletére az ominózus lemezújságot a cikkeim miatt. A romás cikkemet ma is bevállalom, a másik sajnos gyenge lett, mert a Magyar Fórumból idéztem és nem tettem hozzá semmi sajátot, úgyhogy azt nem igazán. Nem az MF miatt, hanem azért, mert béna lett, szerintem. Sokkal jobbra meg lehetett volna írni.
  • JeffeS
    Olyan a "Stormregion" KFT-ben sem volt, nem csak az Innoglowban nincs. Ha lett volna, akkor a hónapokig simogatott CP:CW kódilag nem úgy nézne ki ahogy.

Amit Varj-al kapcsolatban írsz, az sajnos hazugság. Ugyanis Varj rendesen lehúzta a főnökeit és az egyik bejegyzése épp OCC-vel kapcsolatos. Itt ír arról, hogy mennyire volt a seggében OCCnek. :-D

Te viszont nem tagadhatod, hogy Havocnak, a projektmenedzsernek, vagy az itt elhíresült nevén a 3 betűs Wow karakternek, hát hogy is mondják szépen a csontig benyalást, análisszex ?
  • Carlos
    Hát gratulálok. Akkor menny vissza a kurucinfós haverjaid közé...
    Én inkább megyek reggelizni.
  • JeffeS
    Mind1, hogy mit hiszel és mit nem, attól még megtörtént.
  • JeffeS
    miért rúgtak ki ? mert a pesti dologhoz nem sok közöm volt, ha nem ment volna még át, írtam, hogy csak 1999ig voltam führer a Wehrmachtom élén...
  • Carlos
    Marhára nem vagyok irigy. Csak nem hiszek neked.
    "És örülök, hogy miattam rúgtak ki!"
  • JeffeS
    Az a te érdemed. :-D A spanyolviasz nem, de a Stormregion az én bandám volt akkor is, ha teljesen elszineződik a fejed az irigységtől. :-D
  • JeffeS
    Az idézet második fele téged igazolhatna, ha nem lenne első fele:"Szóval akiknek az elmúlt hónapokban elhaló hangon rebegtem a cég haldoklásáról: élünk és virulunk, a helyzetem stabilnak tűnik (augusztusig be vagyok táblázva), és most abban is reménykedek, hogy a németek beengednek hozzánk némi friss levegőt."
    És:
    "Ez az elégedettség részben annak is betudható, hogy úgy tűnik, a tegnapi nappal végre lanyhulni kezdett az év eleje óta tartó cégen belüli hidegháború, ami barátságtalan pókerarccal járó-kelő menedzsmentet, a cég történetében először tartósan befüggönyözött és bezárt főnökségi szobát és egyre borzolódó idegeket jelentett."
    Forrás
  • Carlos
    Sőt a spanyolviaszt is te szartad!
    Ha te voltál ott az atyaúristen, akkor kérdem én, miért RÚGTAK ki? (és nem érdekel a közös megegyezéses papír, mert kirúgtak)
  • JeffeS
    Az a befektető, amelyik nem céget vásárol Magyarországon, hanem csak egy játék kapcsán szerződést ír alá, azt baromira nem érdekli az Orszagos gazdasagi "melypont", mert a szerződésen rajta van az összeg, hogy a fejlesztő studió abból mennyi adót fizet be és hányszor, az hidegen hagyja.
    Tehát a teljes idézet egyben félreérthetetlen, fájt a fejed, hogy lesz e olyan balek, aki a körülmények ellenére megveszi a csődtengert vagy repültök. Ti voltatok az egyetlenek tudtommal akik olyan befektetőre vártak, akinek nem mindegy a moi gazdasági helyzet. Ezen nincs mit ragozni.

"Hagyd mar beken a magyar jatekfejlesztest amihez soha nem is volt es soha nem is lesz semmi kozod."
    :-D Ez aranyos. Olyan mint amikor az elégséges munkanélküli fizika tanár kifakad, hogy hogy kerül Newton a fizikába. :-DDD Gondolom nem ment még mindig át. A Stormregion az én bandám volt kezdettől fogva 3 évig, az első találkozót is én szerveztem, én toboroztam, etc, és soha senki nem találkozott volna senkivel a csapatból (a gyulaiak kivéve, ők egymással mindenképp, meg akit utána Maciék szerveztek be), ha én nem vagyok. 4en kezdtük (mind3an rajtam keresztül ismerték meg egymást), de a lavinát én indítottam el és ezt nem vitathatja el tőlem senki, még csődmesterek, azaz te sem.