Codename: Panzers - Cold War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Utaltam ? Te írkáltál a gamespoton ? "Anno õ írogatott a gamespot fórumain õ volt a nagy support:"nálam megy, te meg le vagy szarva.". :-D" Nem te voltál az egyetlen a cég történetében, aki így viszonyult a játékosokhoz.

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"

én is tudom, hogy hogyan megy. A pcdomeon elfogultak voltak pcdomemos Lemon kollegád miatt. Úgy megy, hogy elküldik a cikket a fejlesztõknek, azok pedig visszaküldik, hogy mehet vagy sem. Legalábbis a pcguru ezt csinálta a PP1-nél és szerintem most is ez történt. Mert ha nem ez történt volna, akkor a cikkben nem hazudnak megállás nélkül.

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"

Kiakarod sajátítani, mint "fejlesztõ", hogy leszartad a játékosokat és lyukat beszéltél a hasukba ? nszf, meier meg a többiek vérig fognak sértõdni, kérj bocsánatot!

Carlos
Te utaltál rá.
Amúgy szerinted a Storm-osok nem leszarják, hogy mire értékeli a gamespot a játékot? Az általad olyan nagybecsben tartott médiákról (gémszar, pécédóm) meg tudnék mesélni, hogy hogy megy az értékelés...

Þór vígi þessi rúnar

Melyik fasz mondta, hogy te voltál az ?

Carlos
Te mekkora fasz vagy!
Egyáltalán nem vagyok regelve a GameSpot-on vagyhol.

Þór vígi þessi rúnar

Helyes.

Még annyi tomcsa4, más lapok, portálok nem a gamespotos júzerek szavazását veszik át, hanem a gamespot értékelését. Tehát inkább ne egyél a palacsintádból. :-)

Vagy csak te akarsz azt látni benne. :-) 22-en szavaztak, húúhhaa, abból legalább(!) 1 stormos, aki maximumot adott neki. Anno õ írogatott a gamespot fórumain, õ volt a nagy support:"nálam megy, te meg le vagy szarva.". :-D

Igen, igazad van, a 6,4 már is ok arra, hogy megvegye a lúzer, akarom írni júzer.

A munkahelyi cerkán biztos nem menne.

Valahogy szar került a palacsintába. Cikkíró 5,5-re értékelte, de a játékosok aránya 7,5. Sõt a kritikusok aránya 6,4. 😊 Figyelmesebben, figyelmesebben. 😊

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

most dolgozom, majd holnap írok.

na, ha megvetted, akkor írj róla valamit. Elõször is: elindul nálad ?

Itt van írva kézikönyvben...

hol találtad meg ?

Breyer is a szinkronhangok közt van. És még vagy tízen.

Én sem vita kedvéért írtam. Én a Swinehoz is mindig akkor kapcsolódom, meg a Panzerssel is, addig, amíg elérhetõ volt a szoba.

Akit a játékkal kapcsolatos élménybeszámoló érdekel, az se ríjon most má, hiszen írva vagyon, az is. :-) Ez az 5.5 hááááttt, nem tudom, szerintem irreális. Túlértékelték szerintem a gámát, én 3.5-t adtam volna.

Fél nyolc kissé korai, kilenc után tegnap jót Divide et impera-ztam egy magyar sráccal, amúgy nem akarok vitázni, a swine-nal tényleg többen pörgetnek.

Ha nem vagy hajlandó megvenni a játékot és véleményt írni róla, ahogy más sem, akkor mit vársz ? Én nem veszem meg, hülye leszek majd.

Timber koma, egyszer már beégtetek a gúnnyal. Mibõl gondolod, hogy most nem ? :-) Bár a vigyor ott is csak negyed évig tartott. :-D Februárban már tele volt a gatya. :-D Mindig az nevet, aki utoljára nevet. :-)

Fifus, tegnap felmentem RFB gamespy szobába 19 óra 34 perckor, és kongott az ürességtõl. Miféle külföldiek ? Miféle magyarok és hol ? A SWINE szobában mindig 40-45-en vagyunk egy idõben és van mozgás, ki- belépõk.

Indigo, az, hogy valaki felfogta, amit írtam és te nem, az nem azt jelenti, hogy én vagyok a hülye, hanem azt, hogy te. Ugyanazt csinálod, mint Bagó Péter, deriválod a mondataim, logikám, aztán kihozod, hogy derivált vagyok. :-D Holott csak te deriváltál. Érted ? :-)

Timber
Persze mindezt tessek Don Lafontaine hangjaval 'meghallani' 😊

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Prince23
Lol már. Grat a mondatalkotásból 😊)

Timber
Megvenni? Az tuti BUKÁS ebben a VILÁGVÁLSÁGban amikor a CÉGek amit igernek az csak HAZUGSÁG! 😊

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Elõször az kell, hogy egy páran megvegyék és játszanak vele. Aztán meglátjuk.

Prince23
Itt nem is fog soha a játékról szólnia topik.
csak:

BUKÁS, VILÁGVÁLSÁG, CÉG, HAZUGSÁG

errõl szól a topik.

Carlos
Nagyon kevés pályán van gyártó épület.
Szerencsétlenségre egy ilyen került a demóba.
A gyártott unitok nem kerülnek a core army-ba (amit pályáról pályára viszel).

Þór vígi þessi rúnar

Bár hiába van gyár ha nincs lóvé.

Így van, két pályán dolgozom az rfb editorral, egyiken sincs gyár, csak hozott anyag. Az egyiken még javító és lõszeres jármû sincs. A balance belõhetõ.

Tudom, de azért reménykedni csak szabad😄
De a Panzers az nem Generals utód volt! A Panzers-ben nem volt se gyártás se semmi...csak taktika...most meg...de hát mindennek butítják a játék menetét.

Biztos sokaknak bonyolult ha nem gyárthat...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Azt nem tudom. Én egy jó kis Generals utódot várok már, ami Vistán is elmegy😄
Miért meg vette már valaki? Sajnos, a demo nem gyõzött meg, hogy jobban akarjam mint a BIA3-at..inkább azt, úgy döntöttem...ezt meg majd izében.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Látom jól elvagytok😄

Olyan hozzászólást nem is lehet látni, ami a játékkal és annak menetével foglalkozna, pedig engem/és másokat/ csak az érdekelne...
Carlos
Nem igazán érdekel... 😉

Þór vígi þessi rúnar

Prince23
Mint mindig! a tököm tele van már ezekkel a hszekkel 😛

Holnapra megjön a motyó, és nyilatkozom, hogy a flame igazságos-e.

Carlos
Mennyi új hsz, de ahogy vártam, a 90%-a:

Þór vígi þessi rúnar

Értem, de én JTF kontra RfB "párharcról" beszéltem adott idõszakra vonatkoztatva, a te logikád szerint 😊 Ezek szerint te is belátod akkor, hogy ez egy hülye logika. Köszi a megerõsítést 😊

nonicks
😄<#banplz><#banplz>

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

mert az intel vele tesztelte az i7-et

nonicks
amúgy a demónak miért ilyen nagy a gépigénye?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Jeffes, Te megváltoztál, persze elõnyödre.

nem, nem próbáltam a 2.00-val demóval játszani, valószínû nem jönne össze, de leszedtem a demót, és úgy vígan ment. Amúgy mindenki látja a másikat, csak játék kezdéskor derül ki, kinek milyen verziója van, meg ha elõtte megkérdezem.

Aham. Még alszom rá egyet, osztán lehet megveszem, kiváncsi vagyok mit produkáltok. Az mpdemoval meg este lehet benézek. Végül is azzal is megy ha olyan pálya van, gondolom.

sokszor vannak ám fenn mások is, magyarok, külföldiek vegyesen, csak a verziószám különbség megöl minden kezdeményezést.

Túloztam, ok. Negyed. :-)

de a gamespy szobába még látjuk egymást ? csak kihal játék közben vagy mi ?

fél perc? 😊

az a 0.98-as verzió, végülis lehet vele játszani, csak le kell újra töltenem