Codename: Panzers - Cold War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem ez az 5.5-ös játék beégett, felesleges új topic neki. Ha játszana vele valaki, akkor lenne értelme, így szerintem nincs.

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehetõ.\"

akkor a topic csak ennyi lenne. Felõlem törölhetõ az összes off. Általában egyeseknek akkor szokott fájó lenni, ha a "storm" és csicskái alulmaradnak vitában... ez azért elgondolkodtató, nem ?

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehetõ.\"

Prince23
Ezt a topikot átkéne rakni a sajátfórumokba off, spam, warez névvel!
Majd létrehozni egy újjat. persze a bannert átrakni........

Prince23
Szerintem menj a pcdome-ra, ott van kivel cseverészned ill. vitatárgyat indítványozni :D

há mé ? 2007 hszólás, ennyit soha nem ért volna el ez a topic ha nincs másról szó, csak a "játék"ról.

Carlos
Egyetértek!

Þór vígi þessi rúnar

Darukezelõ
És mellé nyitni még egy off topikot is. Mert tényleg unalmas már ezt az állandó vitát olvasni.

Viszont bizonyítja, hogy te hülyéztél (a logikámat) elõbb, vagyis a személyeskedést te kezdted. Attól, hogy a logikámat lehülyézted, engem is minõsítettél akkor is, ha pistike nem érti meg. :-) Ugyanis hülye logikája nem lehet okos embernek, csak hülyének.

Te kezdtél félremenni, mikor RFB árkalkuláció volt a vitatárgya, átmentél CP:CW-re. Te toltad el a vitát a CP:CW irányába az 1979-es hszólásodban, aztán az 1980-as hszólásom után, hogy bebizonyítottam, hogy hülye vagy és falnak mentél, az 1993-ban meg már leszálltál róla, aztán fejemhez vágod a terelést, félrevezetést - miközben te tetted -, eszedbe nem jutott bocsánatot kérni, mert megrágalmaztál az 1979-es hszólásodban.

Prince23
Sztem a topikot törölni kéne, és indítani újra egyet !!!!
mert ez közel sema gémrõl szól!

Egyébként meg már unom, mert nincs értelme az egész flame és személyeskedés sorozatnak. Én befejeztem.

Feltételeztem, mint ahogy általában feltételezem, hogy ha valaki téved, attól még nem hülye. Azaz a logikádat lehülyéztem, téged nem. Ezen nem kell matematikai mûveleteket végezni, pistike az 1b-bõl megérti, te nem...

1882-nek már köze sem volt a 10%-os akcióhoz, azt nem arra írtam. Ez megint valami félrevezetõ/terelõ hadmûvelet? Agyas...

Aham, mert a logikámnak nincs köze hozzám. :-) Miért deriválod még a szavakat, he ? Hiába osztod, szorzod, a végeredményed úgyis nulla. :-)

Úgy látszik, hogy IQ-bajnok-dömping van, az egyik eltávozik, jön helyette másik. :-)
Már az 1876-ban elismertem tévedésem, tomcsa4 igazát, mikor te közvetve lehülyéztél irományom miatt az 1882-es hszólásodban. Ennyit a 10%-os akcióról. Agyas.

A hülye logikádat hülyéztem le, nem a személyedet. De most már látom, hogy téged is nyugodtan lehülyézhetlek, lelkiismeretfurdalás nélkül...

Miféle rágalmazás? Hogy nem tudtál a 10%-os akcióról? Jajj, szegénykém, nyújts be keresetet a bíróságon... Ennyi erõvel én is követelhetném, hogy kérj bocsánatot, amiért lehülyéztél, aztán ráadásul nyilvános fórumon (saját magad meghazudtolásával) megrágalmaztál, hogy én kezdtem...

és azon keresztül, közvetve engem.

te hülyézted le elõbb a logikámat. Nem vagy "stormos" véletlenül ? Az EEG-jeled és a moralitásod egyenesen arányos. :-)

A lényegrõl már nincs is szó ? Korábban hazug módon megrágalmaztál, nem lenne ideje bocsánatot kérni ?

Milyen mázli, hogy nem vagyok Indigo. :-) Milyen sérelmeim vannak ? Mesélj. :-)

Egyébként meg itt kezdõdött. Ugye megint a szokásos, elõkapartad egy hsz-emet, mintha én kezdtem volna, aztán kiderül, hogy megint hazudtál/szándékosan ferdítettél, mert te kezdted a személyeskedést... OMG, ott tartunk, hogy ki kezdte... Mint az óvodában :D

Adtam meg más linket is itt. Mint például egy személyeskedõ 1967-est és egy általad azzal a személyeskedéssel egyetértõ 1968-ast. A személyeskedés csak addig kúl, míg velem szemben történik, kedves nincs-eeg-jel ?

"de én az akarok lenni"

Az is vagy, megnyugtatlak.

Az meg egy dolog, hogy JTF-bõl már nincs, de a Panzers-ek elsõ kiadásából sincs már. Amik jelenleg kaphatóak, azok kézikönyv nélküli gyûrött tokos "zsebpénzbarát" kiadások, amiket gondolom nagy példányszámban kiszórtak... Ha JTF-bõl kiadnak egy ilyet nagy darabszámban, akkor majd annak a vége is ott fog porosodni az áruházak polcain.

"szerinted annyira Indigo vagyok, hogy felhozok valamit, amirõl utána rögtön elismerem, hogy tévedtem azzal, hogy igazat adok annak, akinek ?"

Nem, te annyira JeffeS vagy, és tartod a formádat, és élvezed hogy hülye lehetsz. Gondolom ilyen állapotban könnyebb elviselni a sérelmeidet.

Carlos
Igen.
Ha most elõszedsz valami 200-al régebbi hsz-t, akkor én lusta leszek keresni egy 200-5-ik hsz-t ahol elkezdted.
Szóval ez megint nem jött be.
No, télleg léptem.
És ne felejtsétek:

Þór vígi þessi rúnar

Jajj, elrontottam. Személyeskedés kezdete, folytatása és itt a vége ?

a gáz csak az, hogy nem ismertem a csávót, nem is láttam ezt a karikatúrát, de azé kösz.

Carlos
És rájöttem mégvalamire. Amikor valakinek igaza van veled szemben, akkor mindig elkezdesz személyeskedni.
Szánalmas.
No, léptem, nekem van jobb dolgom is, mint itt vitázni veled.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Csakhogy nem itt. És szerintem te sem magadtól találtad ki, hanem egy méltán népszerû karikatúristától loptad:

Mingyárt kitalálja, hogy ezt õ már akkor használta amikor a rajzoló még megsem született...

Þór vígi þessi rúnar

tudom mi a különbség, a lényegen nem változtat, kezelésre szorulsz. :-) Újra kell éleszteni az agyad. :-D

Carlos
Látom jókora segg vagy, hogy még asse tudod, hogy mi a különbség a pszichiáter és a pszichológus között.
Sose mondtam hogy a barátnõm pszichiáter! Keresgess vissza a fórumba abba nagyon jó vagy.

Þór vígi þessi rúnar

tényleg olvashattad már, a topic történetében nem elõször használom. Lehet, hogy EEG-jel-gyenge Bagó Péter barátodnál használtam, már nem emlékszem.

gyépésre gyépés a válasz. <#nevetes1> Mielõtt hurrázol, várd meg a reakciót, nehogy gyépésnek tûnj azzal, hogy gyépésdologra gratulálsz.

Carlos
Mi ez a deriválós szöveg? Halottam már valahol. LoLz...
Eztse magadtól találtad ki...nyomi...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Mit bénázol már, he ?

A 1875-re írtam 1876-ot, melyben az szerepelt a CP:CW árával kapcsolatban "Igazad van". Meddig szorzod még a szavakat ? minek deriválsz ész nélkül ?

ps tényleg nem tudtam a cdgalaxis akcióról, szerinted annyira Indigo vagyok, hogy felhozok valamit, amirõl utána rögtön elismerem, hogy tévedtem azzal, hogy igazat adok annak, akinek ?

Aki visszaolvassa a topicot, az láthatja, hogy te vagy az... Ez ilyen "ultimate argument"... ^^

"Más nem találta hülyeségnek"

Csakhogy te nem arról beszéltél... Ferdítettél akkor is. Szánalmas húzás volt, amikor kijelentetted dagadó mellel (mintha ez számodra büszkeség lenne), hogy máris egy ezressel olcsóbb a CW... Pedig szerintem te is tudtad, hogy ez általános akció Galaxisnetnél és az 576-ban, de megint úgy kevered a lapjaidat, hogy téged igazoljon. Görcsösen belekapaszkodsz mindenbe, ami csak egy kicsit is alátmásztja a vélt "igazadat"... De ez ilyen szintû önlejáratás már mulatságos, de ha kedvet érzel hozzá, folytasd csak nyugodtan :-)

Prince23
Valami pcdome-os tag lehet, azok ill. ott szoktak kötekedni így.

<#nevetes1> Azt írtad korábban, hogy van egy pszichiátered a barátnõd személyében, délután keresd fel szerintem. :-) Amúgy meg hisztizel, mert másról volt szó, te mégis ezzel hozakodtál elõ. Orvosi eset.

Carlos
Arról beszélek te gyökér, hogy azért mert 10 éve kivágtak a stormból, még mindig jártatod a pofádat és összeesküvéselméleteket gyártasz, mindenféle hülyeségekrõl.
Szerintem neked nincs meg a 8 általálános. Én nem hisztizek, mert kib***tak a mythis-bõl pedig megtehetném, hogy telefirkálom a midway topikot, hogy milyen játék. Igaz, hogy nem játszottam vele, de azért megtethetném.
Nézzél magadba te szánalmas kis gyökér és keress magadnak más életcélt.

Þór vígi þessi rúnar

A játékosok akkor lehetnének mérvadóak, ha nem lenne meg az esélye, lehetõsége csalásnak, amivel a "Stormregion" KFT az elmúlt 5 évben rendszeresen, mindig élt. Pl itt is. 22-en szavaztak a gamespoton, a "storm"nak 100 alkalmazottja volt és nem lehet tudni, hogy mennyi pontosan az átfedés. Nekem sokat mond, hogy alig töltötték le a multit (279 az univerzumban ?)és a gamespot cp:cw fórumain még annyi élet sincs, mint hajdanán a stormregion.com-n, vagy panzers.hu-n. Míg 10 ember sem társalog arról, amirõl nincs értelme, szerintem.

Beszélt itt valaki 10 évvel ezelõtti dolgokról rajtad kívül ? :-) A legszánalmasabb az, amikor valaki így érvel ahogy te. Az 1969-ben hazavágtam az 1967-et, ahol szó nem volt 10 évrõl, vagy sérelemrõl. Lehet, hogy már kérdeztem; azért a 8 általánosod meg van ?

Hát én mindig is jobban hallgattam a játékosokra, mint az újságokra. Az újságokkal az a baj, hogy manipulálhatóak, ráadásul a játékosok mindig többen vannak, mint a cikkírók.

Cikkíró magánvéleménye, de azért vigyáznak, nehogy az átlagtól eltérjenek, mai a gamespoton stb van (Pro Streetnél tért el a GS örömömre, mivel a kedvenc autósom lett és öröm volt látni, hogy nem birka módjára követték az átlagot.)

Az az arány fog még mozogni. Bár ha úgy megy a szavazás, mint máshol (böngészõ sütije kiürítve és mehet még 1 szavazat és megint stb.) akkor nem ér semmit, majd fórumozom. A fórum be szokott válni. :)

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Carlos
Egy bizonyos szellemi szinten a 10 évvel ezelõtti sérelmek felhánytorgatása már szánalmas.

Þór vígi þessi rúnar

Persze hogy az. Egy bizonyos szellemi szinten egy bizonyos szellemi szinten megfogalmazott "gondolatok" valóban helyesnek tûnnek.

Aki visszaolvassa a topicot, az láthatja, hogy tényleg te vagy az. :-) Más nem találta hülyeségnek. De ezt egy hülye úgyis leszarja. :-D

Épphogy nem úgy magyaráztam, hanem sokalltam.

Carlos
Helyes beszéd...

Þór vígi þessi rúnar

Nevetséges ez a vergõdésed, ahogy a különbözõ árakat és statisztikákat magyarázod úgy, hogy az a te hitvallásodat támassza alá. Pedig ugye hülyeséget magyaráztál, én rákontráztam egy ugyanolyan hülyeséggel, hogy lásd, és rögtön én lettem a hülye. De le vagy te szarva. :)

korábban is volt mellébeszélés, linkeljek ? :-) Amúgy meg mind1, Fifus az egyetlen aki megvette. :-D

Carlos
Én csak azután viszonyultam hozzá így miután itt mindenki fikázik. És akkor irtam ilyet.

Þór vígi þessi rúnar