3714
-
#2354 Szerintem a pocok nem ezeket a szavakat használta, de a mondanivaló ez volt. :)
Én a Dénessel jártam hasonlóképpen a CW 14-esen. :) -
#2353 az nem, mivel kesobb lett keszitve mint a kiadas. Pedig nagyon jo lett :)
Legjobb az a WA-06 volt az RFTBben. Pocok tesztelte es azt mondta tul konnyu. Hat en nehezitettem rajta. Megint tul konnyu... na ez igy ment 3-4x amikor mar kezdett nekem gyanus lenni, hogy rossz helyrol veszi a palyat... igazam is lett... Megkapta azt amit mar 3x nehezitettem teljesen feleslegesen... 5 perc utan voros fejjel jott oda: "Te teljesen meg vagy huzatva? Mi ez a szar? Te komolyan gondolod, hogy ezt elo ember meg tudja csinalni????" :D Utana mikor lenyugodott akkor jot rohogtunk az egeszen es visszaszedtuk a 3 nehezitessel elotti palyat... ami meg mindig megizzasztotta :P -
#2352 tudnék...a régi hard a kiadott játék ultra-ja.
Tehát, amit mi csináltunk:
easy - medium - hard.
Ami lett:
Egy könnyített easy. Ami easy volt az medium. Ami medium volt az hard, ami hard volt az most brutal.
Szerintem a Designer's Revenge nem került a játékba... :( -
#2351 kivancsi lennek mi az ultra... "Hagyjuk ugy ahogy Timber beallitotta"? :D :D :D
RF(t)Bhez volt anno a "Designer's Revenge" mod... na abban szabadkezet kaptunk a beallitasokra... Carlos szerintem tudna meselni :P -
Fifus #2350 Az ultra fokozat pont neked való lenne, Jagd. -
Fifus #2349 A Fallout 1 vírusos rajta. -
tomcsa4 #2348 Könyvtárban olvasd el a cikket. -
Jagdflieger #2347 Háát ha lenne időm játszani már csak azért is megvenném hogy kipróbálhassam. Mert itt a fórumon nincs semmi infó róla. A Gurun én is gondolkoztam hogy megveszem a teszt miatt, de már megint az a nyomorult Fallout van benne. Nem azért mert szeretem, anno sokat játszottam vele, de már milliószor volt újságmelléklet. -
Fifus #2346 Az Atari fóruma új regisztrációval, de működik. -
Fifus #2345 Írnak jót is rosszat is -
Fifus #2344 Hát én is azt kérdezném. -
#2343 sajna nem.
van benne valami érdekes? -
Fifus #2342 Valaki olvasta az e havi Guru CW tesztjét? -
Fifus #2341 Megcsináltam a Tavaszünnepet és az Ígéret szép szót is. Utóbbinál párszor vissza kellett szaladnom tölteni a katonákba, és a tankba.
Bírom, mikor az ellen fedezékbe vonul és esetleg megkerülöm, ő is megkerüli a homokzsákot. Jól néz ki.
A Tavaszünnepnél az összes teherautó megmentése nem sikerült, egyszerre három helyen kéne több hullámot visszaverni, ennyire nem vagyok hardcore. -
Jagdflieger #2340 Mégis csak te vagy az én emberem. Vannak jó nézeteid. ( eltekintve bizonyos Stormos rögeszméktöl) -
#2339 Ne tegyél már nekem szivességet azzal hogy a faszságaid kell olvasnom!
Inkább legyen napi 1 hozzászólás ami témába vág.
-
Fifus #2338 Multiban van orosz oldal. -
JeffeS #2337 Legcsúnyább ? Hát most ezzel aztán nagyon megsértetted a CP:CW "fejlesztőket", ha nem tudnád az ideíró "fejlesztő"k (Carlos, Timber) index.hu-t legelnek beeee, és náluk nem szalonképes ez a legcsúnyább. Legalább valami jelzővel is megspékelted volna, hogy drámaibb legyen az egész, nah mind1.
Fifus, és azok egyen-ketten nem ungarisék ? Nem hiányolják az orosz oldalt ? Én már elvből nem venném meg. Én nem akarnék a médiában jónak beállított oldalon abálni, én a médiában gonosznak tituált oldalon akarnék főgonoszként hentelni. Pedig utálom az oroszokat, de az EUt jobban... -
Fifus #2336 Ketten-hárman vagyunk, ha felnézek. Bár úgy látom túl sok stratégiai játék nincs a gamespy top között. -
maniac001 #2335 Nem tudom. Hirtelen ez volt a legcsúnyább amit a fejedhez tudtam vágni. -
JeffeS #2334 És itt sem látni a CP:CW-t. Fifus, hányan szoktatok lenni gamespyon ? -
JeffeS #2333 14. hét, itt már nincs. A 12. héten sem látni. Csak a 13. héten. -
JeffeS #2332 Ez hogy jött ki ? :-) -
maniac001 #2331 Zsidó vagy. -
JeffeS #2330 Sz@r ügy. -
Fifus #2329 Csinálhatna az Innoglow egy fórumot magyaroknak, de legalább egy rendes honlapot. Ahova lehetne akár képeket is beszúrni.
Egyébként a CDV szerint a Storm bezárása miatt nincs phase I-II multi, akkor vajon CW meddig lesz? Hol van a szerver? -
JeffeS #2328 -
maniac001 #2327 HAGYJÁTOK MÁR ABBA ezt a kibaszott egymás baszogatása játékot a picsába már komolyan. LESZARJA mindenki ki miért lett kirúgva. Menjetek már msn-re vagy csináljatok egy topicot erre. Semmi érdemlegeset nem lehet megtudni a játékról mert itt basszátok a rezet.
NEM ÉRDEKEL senkit a faszkodásotok. Kurvára felháborító amit csináltok. A topic címe Codename panzers: Cold War, és nem volt stormosok buziskodása. Legyen már elég a rohatd életbe..hihetetlen!!! -
#2326 ok. akkor énis ignorállak. :) -
JeffeS #2325 1. Nem hiszem, hogy zavarta volna, szerintem Tomot szórakoztatta.
2. A lent belinkelt eladási adatok nem mutatnak semmit, ugyanis mindkettő moi, mindkettő 13. heti és mindkettő köszönőviszonyban sincs a másikkal.
3. Ucssó mondatod badarság, akit érdekel a játék, a topicja, az hozzászól, legfeljebb engem ignorál oszt jónapot. -
JeffeS #2324 Mielőtt megkérdeznéd, hol. -
#2323 A te viselkedésed az egész stormot zavarta, mint ahogy a legtöbb embert itt is, csak nem veszed észre magad.
Amúgy nem csak Fifus adott pénzt érte, mint ahogy a lent belinkelt eladási adatok is bizonyitják. Az más kérdés, hogy akik megvették nem mennek egy olyan trágya topikba ahol a fasságaidat kell olvasnia a látogatónak. -
JeffeS #2322 Fifus is egyedül van a véleményével (pénzt adni a CPCW-t), akkor ő is hagyja el a topicot ? Ugyan már... nem zavart ez titeket, amíg nyeregben voltatok és ti csináltátok. -
JeffeS #2321 Kifelejtetted Timbert, az már három, igaz abból csak 1 volt aki pénzt adott ezért. :-D -
#2320 Viszont egyedül vagy a véleményeddel, amire még csak nem is kiváncsi senki. Mint már halhattuk többektől.
Hagyd hogy az a pár ember aki játszana vagy beszélgetne a játékról az hadd tegye, te meg szórakozz a kis blogodban vagy a hw-en. -
JeffeS #2319 Jó, akkor ketten, az már rengeteg, az egész emberiség. -
#2318 Szokásszerint tévedsz jeff, mert énis tudok a játékról beszélni, ahogy válaszoltam is Fifus kérdéseire.
Szokásos ködösítést megintcsak tolod, mint általában. -
JeffeS #2317 A játékról egyedül Fifus tud magában beszélni, örülj, hogy nem hagyjuk elsüllyedni a méltán népszerű topicot. A játékról amúgy sincs mit mondani azontúl, hogy egy szétbarmolt engine alatt fut egy középszerű rts, egy újabb rfb.
Ha nem vetted meg a játékot, akkor meg mit akarsz ebben a topicban rajtunk kívül ? :-) Nem zavar, hogy 2000 hszólás óta ez megy ? Legyen benne havi fél hozzászólás ? :-) -
#2316 Tévedésben vagy ez a játék és nem a te és vitatársaid topikja szóval húzz már el innen végre.
Az meg hogy megvettem e vagy nem semmi közöd hozzá, lehet több eredeti játékom volt/van mint neked valaha is lesz. -
JeffeS #2315 Hát akkor írjál te a játékról, biztos megvetted.
Ne velünk foglalkozz, hanem a játékkal. Ki kíváncsi a te produkciódra ? Én nem.