Codename: Panzers - Cold War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet. :-) Egy jó teszter kritikus, körbejár minden hibalehetõséget, hogy ki lehessen javítani, és ne más essen benne hasra.

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"

De ha nem csak robbanásnál, hanem egész játék alatt van, akkor méginkább nem jó. :-) Szerintem robbanásnál annyira nem lehet zavaró. Mondjuk normál grafikán nézted, maximumon mi a pálya ? Egy vagy két magot használ ?

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"

Három pályán voltam, még nem láttam hibát, vagy csak szar teszter lennék.

Én nem vagyok akkora fan, mint Jagd. A 15-17 a 9600GT-n szerintem nem olyan jó.

Akkor keverlek valakivel. :-) Az viszont érdekes, hogy semmi negatívumot nem írtál eddig a játékról, szerintem - nekem úgy tûnik - lojalitásod miatt erõteljesen rózsaszínben látod a játékot. Jagd barátod véleményére is kíváncsi lennék, kölcsön adhatnád neki. :-)

Teherautó-alkatrészekkel foglalkozom több, mint hat éve, de valóban szerettem a magyar játékfejlesztõket.

Korábban mintha írtad volna, hogy szakmán belül vagy, így érthetõ a lojalitásod a magyar játékfejlesztõ szakma iránt.

Nem biztos, hogy meg fogsz érteni, de nekem más játékom nincs az összes Stormoson kívûl. Na jó, a Crysist 1990-ért nem hagyhattam ki, meg a JTF, mikor még 1890 volt.

Rák ? vagy mi ? Elég tragikus, ahogy az is amikor egy sportoló 33-35 évesen távozik az élõk sorából. Túlhajszolt életmód...

Vagyis a szép 15-17 fps robbanásokért kiadtál 7990 HUF-ot. :-)
De már eljutottál oda, hogy szebb, mint az RFB. Most akkor ha megnézed a Panzers Phase One-t, rájöhetsz, hogy az is szebb, mint az RFB. :-) Ugyanis az volt ronda játék, a CPCW meg JTF színvonalú grafika, a screenshotok alapján.

Tegnap megint felmentem RFB gamespy szobába, fél hatkor és fél nyóckor, csak én voltam, amit azért nem értek, mert már jóideje benne van pc-dome.hu-n a top10-ben a gáma - mióta 990 - és azért 2-3 embernek kéne lézengeni, szerintem.

1. nem csak én, hanem tomcsa4 is, itt. Vitatkozz vele, mert én már unlak. Mint írtam már, visszafele nem müxik, ott szúrtad el a mogyorónyi agyaddal.
1.1. "piaci ár és az értékelések közti egyenes arányosság hülyeség"- ajjaj, huh, nagy a baj. Most már új lapot is belekevertél: értékelések. Eddig errõl nem volt szó.
1.2. "mégsem ismerted el, hogy jobbnak ítélték a vásárlók az RfB-t, mint a JTF-et." Még hova szorzod a négyzetgyököt ? Ki mondta, hogy jobb az rfb a JTFnél ? Hány plusz lapot raksz még a pakliba, hogy legyen esélyed nyerni ? :-)
2. a hülye az pont olyan, mint a buta. Nekem viszont hétpecsétes igazolásom van róla, hogy nem vagyok buta. A 2-es pontoddal meghazudtolod önmagad, hiszen azt állítottad, hogy nem hülyéztél le. Most viszont felhasználva amit írtam, igen. Agyas. Ki a hazug ?
3. Hogy tovább bosszantsalak, a pcdome.hu-n 1190 HUF egy küldetés lemez és 990 HUF egy full alapjáték, mindkettõ "stormos", vagyis berottyant az RFB nagyon, a kutya nem vette, na jó, Fifus meg Jagd. :-)
4. Próbáld meg értelmezni. Akár fuss neki többször is, ha nem megy.

Nem védeni akarom, de a robbanások igen szépek.

Ilyen konfigon beszaggat egy ilyen minõségû játék? Nevetséges.
Tessék megnézni a Men of Wart. Na úgy kell RTS-t csinálni.

Tudtam hogy a Soldiers sorozat egyszer még végleg padlóra küldi a panzers szériát, és így is lett.

úgy látom, mozog a fû, ahogy borzolja a szél. Berlin esõáztatta útszélei..., az oktatópályán villám vágott egy fába szinte az orrom elõtt, sok kis apróság, ami nem volt az RfB-ben.

A második pálya vége is szerepel egy trailerben.

Máj kellett volna neki.

Prince23
Hogy halt meg? 😞

Valószínûleg Breyer Zoltán utolsó játékszinkronja volt a Cold War. Õ a narrátor.Kicsit zavar, 45 éves volt csak.

Négy nehézség van: könnyû, normál, nehéz, ultra.

A CW rendben van, kicsit lassabb az rfb-nél, cserébe sokkal szebb.
Akinek tetszik a COH, az RFB és a JTF és még Storm-fan is, annak érdemes megvenni. Legfeljebb nem most, hanem egy év múlva, én a Tales of Valor-t szeretném olcsón venni, úgy egy év múlva.

Carlos
Gyár: Erre már válaszoltam egyszer.

Þór vígi þessi rúnar

nonicks
hmm jól hangzik 😄(csak nehogy úgy járjak mint az RfB-nel :S)
ezt a gyáras dolgot kihagyhaták volna..

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Tempelhof elõtt egy filmes bejátszás után átvezetõ anim. Jól néz ki, szebb, mint az rfb-s animok. Nem tölt se gyorsabban, se lassabban, mint egy átlag rts. Az elsõ pályán amúgy van motyó bõven, Berlin. Házak, fák, romok, de nem lassabb, mint az rfb, egy hasonló pályán.

nonicks
szóval akkor érdemes megvenni vagy sem?

A cdprojekt vállalt technikai supportot, regisztráció után hozzáférek az oldalhoz.

Nos a demo nem mérvadó, a játék jól fut normál grafikán egy c2d E6550-en és egy 9600GT-n, egy-két robbanásnál lemászik 15-17-re. Van replay, mint a COH-ban, szebb, mint az rfb, amit én szeretek, úgyhogy mindenképp megvettem volna. Az editor hiányzik esetleg, bár mire eljutok odáig, hogy kéne...

nonicks
Jobb ha az okos ember hülyéskedik, mintha a hülye ember okoskodna.

Mi a szarért itt kérdezed meg?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Ez mi?

link
A Joint Task-ból is eladtak párat, de az Rush for-ból is. Egyik sem alázta le eladásokban a másikat, sõt közvélemény szinten sem.

(Ha szavazni kéne, én a JTF-re tenném a voksomat, jó kis taktikus játékmenete miatt.)

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

1. 1873 és 1876-ban a piaci ár és a játékosok véleménye között mondtál ki egyenes összefüggést. Én erre írtam, hogy akkor ezek szerint az RfB-t 4x jobbnak ítélték, mint a JTF-et, ha 4x annyiba került egy éve (nagyjából egy idõben jött ki mindkét játék, a JTF fiatalabb is pár hónappal). A hsz-edibõl az tûnik ki, hogy te sokkal jobbnak tartod a JTF-et, mint ahogy én is, és azt próbáltam kinyögni, hogy a piaci ár és az értékelések közti egyenes arányosság hülyeség, ez "hülye logika", mert a piaci árakat több tényezõ befolyásolja, és nem csak a felhasználók ítélete.

Aztán tomcsa4 írta: "Valamennyire mutatja az ár az érdeklõdést", te ezt helyeselted (én is helyeslem), ennek ellenére mégsem ismerted el, hogy jobbnak ítélték a vásárlók az RfB-t, mint a JTF-et. Na ez is mutatja, hogy a "hülye logikád" megbukott. Csak ezt te nem voltál képes belátni, és elkezdtél kiforgatni, "deriválni" meg hülyézni, majd közösen idehánytunk 2 oldalnyi flame tengert fölöslegesen...

2. "ps tényleg nem tudtam a cdgalaxis akcióról"
Pedig elég észrevehetõen ott van, óriási betûkkel:
"Bolti ár: 8 990 Ft
Internetes rendelés engedményes ára: 7 990 Ft"
-> "Aki azt állítja, hogy okos ember is beszélhet hülyeséget, annál gond van. Okos ember ugyanis nem nyilatkozik olyasmirõl, amivel nincs tisztában." Pedig te olyan dologról nyilatkoztál, amivel nem voltál tisztában, tévedtél... ja, hogy olyat okos ember nem csinál? -> hülye vagy... (legalábbis a saját "hülye logikád" szerint 😊 )

Nem tudom, de általában olyan szokott lenni mint a demo-nak

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

nonicks
haha 😄 nem hiszem hogy olyan mint a DEMO-nak..

Gépigény? Kurva nagy

nonicks
a Cold War-or valaki írjon már valamit!gépigény,stb..

...mert mást vártak. A csalódás mély seb, meg lehet érteni õket is.

Kösz, hogy osztozol velem a hülye logikában. :-D

Ja meg mondottam lentebb, hogy a fórumozóknak jobban hiszek. Kivétel van, ez pedig a Red Alert 3, ahol sajnos 10-bõl 1-2 embernek sikerült megérteni, hogy Red Alert a második résztõl átment paródiába. Pedig ezen fikázók közül sokan szeretik a második részt is.

(Mint a No One Lives Forever, ami James Bond paródia.)

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

3. Aki azt állítja, hogy okos ember is beszélhet hülyeséget, annál gond van. Okos ember ugyanis nem nyilatkozik olyasmirõl, amivel nincs tisztában. Sohasem mondtam, hogy én okos ember vagyok, de azért lehülyézni még nem kéne. :-D

Mutatja. Ha valaminek nagyon leesik az ára, akkor ott gond van, túl sok a beragadt példányszám és ki kell szórni. Ha valamire visszatérõ érdeklõdés van, akkor újra forgalomba kerül, budget áron vagy a felett (Diablok, Starcraftok, Warcraftok, Swine is stb) kerül újra forgalomba.

Tehát ebben nem tévedtél, én is így gondolom.

1. Jó, akkor az elejérõl. Az RFB ára drasztikusan lezuhant, errõl írtam a 1873-as hszólásban. Mire te megfordítottad a logikai sorrendet - mintha visszafele is mûködne a dolog, de nem mûködik - és azt vágtad a fejemhez, hogy hülye a logikám a 1882-es hszólásodban. Tomcsa4 írta, hogy igaz - amit írtam -, "Valamennyire mutatja az ár az érdeklõdést", a 1885-ös hszólásában. Majd te addig osztottad szoroztad a szavakat, hogy kihoztad az 1979-es hszólásodban, hogy "Csakhogy te nem arról beszéltél..." Pedig aki visszaolvass, az láthatja, hogy KEZDETTÕL FOGVA arról beszéltem, Tomcsa4 megértette, te nem, mert hülye vagyok, mármint a logikám - szerinted. :-D
2. A CP:CW-s bejegyzésedben hamisan vádoltál meg hamissággal, már írtam.

Okos ember is beszélhet hülyeséget, ha valamivel nincs tisztában. Még1x: nem a személyedet hülyéztem le (tehát nem beszélhetünk személyeskedésrõl), hanem a ferdített logikádra mondtam, hogy hülyeség. Az más kérdés, hogy ezt magadra vetted, mint egy kisóvodás, és azóta a sajátos kiforgató módszereiddel azt próbálod bebizonyítani, hogy én téged lehülyéztelek. És ez is csak azóta fontos, mióta csúnyán beégtél azzal, hogy engem vádoltál meg a hülyézéssel, miközben te kezdted azt. Azelõtt ezt miért nem kérted ki magadnak?

A vita azért ment el CW irányába, mert ezek keresztül mutattam rá a terelõ/hazudozó/lapkeverõ módszereidre, mert szemléletes példája volt ez annak.

Bebizonyítanod meg megint csak a saját hülyeségedet sikerült...

Én se vettem meg..inkább mást...bukott ügy

Ez eddig nem sok. Nem futott senki a cd galaxisba, hogy megvegye, csak Fifus ? Topicpangás lesz a vége, ha mondom. :-)

Akkor indíts új topicot és meglátjuk, hogy mennyivel több szereplõ lesz benne, mint a hírcikkben. :-) Ha csak nem Carlos beregel utcaembere nickkel, ahogy ezt a topicot is kezdte. :-D

Prince23
Ezt csak hírcikk. Én speciel nem is szoktam oda írni soha. max cikkeknek, játéktesztekre.

Látom meggyõztelek az új topic indításának értelmetlenségérõl. :-) Amennyi itt van, azért felesleges is lenne.

Akkor beszéljünk a játékról. Kinek mi a tapasztalata aki megvette ?

Prince23
Inkább hallgassatok... ne reagáljatok ilyen ügyekben itt, világgazdasági válság, hazugság kulcsszavakra 😄D

nem rád értettem. A 2000 hszólásban legalább 1500 off, spam, flame, politika, stb. De lehet, hogy 1700. A gamespot.com fórumán is a legnagyobb CP:CW topicban 15 hszólás van, kb annyiért felesleges új topic, szerintem.

Prince23
Az a pcdome. ott túl sok nagyképûnek tettetõ jár, s fikáznak mindenkit. Pl aki elír egy szót már lemossák. Mondom, ott ilyen ügyekben tündökölnél.
Máskülönben nem vagyok storm csicska, csak azé lázongok, mert offoltok, spameltek