Codename: Panzers - Cold War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A dolgokat látva szét. Emlékszel a Quake 3 enginjére (ha jól emlékszem Rage 3)? Fasza, szép, gyors és fejlett. Aztán licenszelték és toldozgatták. 2 évvel késõbbi játékok, amik alatt Rage 3 módosított motorja üzemelt lassúak voltak, nem is szépek, ámde szemfájósak. Egyszerûen nem bírta már az engine és gondolom a csapat sem.

Ugyanezt látom itt is. A sok toldozgatás visszaüthet.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Vagyis szerinted is szét lett barmolva a Gepard2 ? <#vigyor2>

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehetõ.\"

Bõ 2 év alatt kiismertelek annyira, hogy ebben biztos vagyok. :-) 100x többet ér egy lelkes amatõr, mint egy lelketlen <i>vérprofi</i>. De lehet, hogy 1000x. :-)

Vicces pont Carlostól ez a hazafiság duma. Carlos, szoktál tükörbe nézni ? És mondd, mit látsz ? A kitinpáncélon kívül ?

Timber, egyszer hogy a szaksajtó leírja a játékot, te ezt magyarázva Kipu bánatára leírod a céget is, a következõ pillanatban meg agitálsz a játék mellett, mert ez nem több, ugyanis egyetlen kollegád (szerintem több is van :-) véleményét írtad csak le és érdekes módon az pozitív. A többi magyar(?) kollegádnak mi a véleménye a játékról ? Van PC-jük ? Játszanak ?

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehetõ.\"

de mások sem jártak ott sûrûn. Már rég hullaszag volt, oxidáció ezerrel, mikor beregisztráltam és hála nekem beindult az oldal. :-)

Érdekes a GM moi top 10.

Itt van a pcdome-os moi top10, szintén 13. heti

1. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
2. FIFA 09
3. Resident Evil 5
4. Call of Duty: World at War
5. Grand Theft Auto IV
6. Catz
7. Need for Speed: Undercover
8. Counter-Strike: Source
9. Euro Truck
10. Brother in Arms: Hell's Highway
11. Fallout 3
12. Codename: Panzers - Cold War
13. World of Warcraft Battlechest
14. The Sims 2 Double Deluxe
15. Heroes V Gold Edition
16. Star Wars: Force Unleashed
17. BattleForge
18. Crysis Warhead

Nem is a CP:CW amin az ember elõször fennakad, hanem a Fifa 09. Elõbbi listában 10ik helyen, ebben meg második helyen. Köhöm-köhöm.

Lehet, hogy olyanok vették meg, akiknek nincs net elérése és nem tudták letölteni a demokat és azt gondolták, hogy nem körökreosztott stratégia. :-)

Persze, hogy nem élvezhetetlen, rts-nél nem számít annyit a szaggatás. Csak nem errõl volt szó, és most nem a múltról kéne vitázni, hanem a dobozon lévõ gépigényrõl.

Játssz vele, élvezd. Én (még) nem próbáltam ki ,de az fix, hogy nem élvezhetetlen. Max a túlzott nehézség miatt lenne.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Fifus, a kód miatt nem fog semmin jobban futni. Sokkal jobban nem. Ha kicserélném az X1950GT-met egy hD 4850re, az arra lenne elég, hogy kettõvel magasabb felbontást válasszak. Pedig a két kártya között hatalmas difi van.

Carlos
Hát mi a NASA-tól béreltük a cégnél a vasat és közvetlenül paksra kötöttük õket.
Bár néha ígyis elment az áram pár faluban, dehát valamit valamiért...
Aztán amikor elkezdtünk multizni felhívtuk John Chambers-t, hogy kéne némi eszköz...
<#banplz>
/sarcasm/

Þór vígi þessi rúnar

Nem vagyok fikagép, játszok vele, jó sok pénzbe került. Csak a 20 alatti fps zavar. Fõleg úgy, hogy nem tudom, min futna rendesen.

Carlos
A külföldön élõ magyarok sokkal "hazafibbak" ilyen tekintetben, mint az itthoni fikagépek!

Semmi értelmes nem volt, csak a szokásos.

Þór vígi þessi rúnar

Timber
En valamelyik nap dolgoztam egyutt egy sraccal aki megvette a CP:CW-t mert magyar fejlesztesu jatek. Azt mondta neki tetszett es elvezte vegignyomni. Pedig akkor meg nem is tudta, hogy dolgoztam rajta :)

(volt valami erdemleges az elmult 200 hozzaszolasban? :D)

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Amíg volt panzers.hu, én se jártam itt sûrûn.

Ez nem a CW-t minõsíti.

Teljes árú PC TOP10

1. World of Warcraft prepaid card
2. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
3. Catz hu
4. Counter-Strike: Source DVD
5. Euro Truck
6. Codename: Panzers - Cold War
7. World of Warcraft Battlechest
8. Brothers in Arms: Hell's Highway
9. GTA 4
10. Fifa 09

GS.hu-ról...de népszerû...ennek ellenére nem tolonganak az sg-n a játékosok

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Na igen. Ha kezemben lenne akkor kiélhetném magam és bizti lenne benne waffen SS, repülõ Horten, vagy tengeri hadviselés, stb. Mondjuk én szivesen látnék egy Star Wars játékot is a Gepard motorral. Akárki akármit is mond a gepard szép és ott aztán lehetne egyedi tályakat csinálni vele. De reménytelen. Mikor annó jeleztem hogy a packer nem mûködik visszafelé. Kitudom csomagolni ugye a pack fileokat, módosítani az unítokat, de az új unítokat már nem tudom pack fileba tömöríteni mert mûkszik. Erre az volt a válasz: "Izé érdekes, nálunk mûködött. . " Ja mint mikor kiadták az RfB-t és mindenkinél vagyott csak a cégnél nem. Asszem másfél hónap volt mire rájöttek hogy a sztarfos miatt van. (mert ugye az övékén nem volt)<#buck>
Tehát ezt a fájlt is közzé tehették volna, ha már van a csilli-villi honlap.

Egyébként nem propagálok, a játék readme fájlja február 3-án készült, félelmetes, hogy egy kalap alá veszik a videókártyákat, hogy csak itt írják az ajánlott processzort, és írnak még egyéb ismert hibákról is.

Nem mondasz hülyeséget, a Gepard2-t nyugodtan ki lehetne rakni torrentre (mint a teljes Mytran Warst, még nem jelent meg, de már letölthetõ), már úgysem fogja felhasználni senki, szerintem, a Gepard3-at se. Viszont akit érdekel, kezdhetné átgyúrni az enginet és növelhetné az esélyét a befutásra egy garázs kezdeményezésnek. Mondjuk Gergovék összedobnak belõle egy SWINE2-t, Jagdék meg egy II VH-t, ami hiteles, van benne Waffen SS is meg minden, nem ez a langyos transzvesztita stílus, hogy még egy horogkereszt sem kerülhet bele...

Ja, tényleg vicces. Meg kellett volna ennyi pénzért a forráskódot is kapni, aztán hadd fejezze be aki akarja.

Persze hogy van, hogy ne lenne. De a mi dimenziónkban nem érzékelhetõ.

Pedig már megrendelhetõ netrõl, meg szerintem a sarki patikában is kapható, ha a gyógyszerész nem találja, mond, hogy az altatók polcán keresse.

Ezt küldöm Bagó Blablabla Péternek.

Érdekes gépigény...a normál -on kívül van magas beállítás is?

Mert a lehetõ legerõsebb VGA-val is csak normál( ami szerintem medium lenne) beállításokat bír?

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Axon
Engem egy szikrányit sem érdekel a torzsalkodásotok és elvi szõrszálhasogatásotok.
Csak a játék érdekel(ne), de arról sajnos itt alig esik szó.

A CP:CW nem stormos, hanem "stormos", a kettõ köszönõviszonyban sincs egymással. Elõbbi a minõség, a siker, utóbbi a szutyok és a csõd. :-)

Vicces, Fifus, ahogy propagálsz a játék mellett, de tényleg...

--------------------------------------------------
Optimális beállítások az ismertebb videokártyákhoz
--------------------------------------------------

ATI Radeon X800 Pro - 1024x768, Grafikai részletesség: Alacsony
ATI Radeon X1650 Pro - 1024x768, Grafikai részletesség: Alacsony
ATI Radeon X1800 XL - 1024x768, Grafikai részletesség: Alacsony
ATI Radeon X1800 XT - 1024x768, Grafikai részletesség: Alacsony
ATI Radeon X1950 Pro - 1024x768, Grafikai részletesség: Alacsony
ATI Radeon X1950 XTX - 1024x768, Grafikai részletesség: Alacsony
ATI Radeon HD 2900 Pro/XT - 1024x768, Grafikai részletesség: Normál
ATI Radeon HD 3650 - 1024x768, Grafikai részletesség: Normál
ATI Radeon HD 3850 - 1024x768, Grafikai részletesség: Normál
ATI Radeon HD 3870 - 1024x768 vagy 1280x1024, Grafikai részletesség: Normál
ATI Radeon HD 3870X2 - 1024x768 vagy 1280x1024, Grafikai részletesség: Normál
ATI Radeon HD 4850 - 1024x768 vagy 1280x1024, Grafikai részletesség: Normál
ATI Radeon HD 4870 - 1024x768 vagy 1280x1024, Grafikai részletesség: Normál
ATI Radeon HD 4870X2 - 1024x768 vagy 1280x1024, Grafikai részletesség: Normál

NVIDIA GeForce 6800 GT/Ultra - 1024x768, Grafikai részletesség: Alacsony
NVIDIA GeForce 7600 GT - 1024x768, Grafikai részletesség: Alacsony
NVIDIA GeForce 7800 GTX - 1024x768, Grafikai részletesség: Alacsony
NVIDIA GeForce 7900 GT - 1024x768, Grafikai részletesség: Alacsony
NVIDIA GeForce 7950 GX2 - 1024x768, Grafikai részletesség: Alacsony
NVIDIA GeForce 8600 GT/GTS - 1024x768, Grafikai részletesség: Alacsony
NVIDIA GeForce 8800 GT - 1024x768 vagy 1280x1024, Grafikai részletesség: Normál
NVIDIA GeForce 8800 GTS - 1024x768 vagy 1280x1024, Grafikai részletesség: Normál
NVIDIA GeForce 8800 GTX - 1024x768 vagy 1280x1024, Grafikai részletesség: Normál
NVIDIA GeForce 9600 GT - 1024x768, Grafikai részletesség: Normál
NVIDIA GeForce 9800 GTX - 1024x768 vagy 1280x1024, Grafikai részletesség: Normál
NVIDIA GeForce 9800 GX2 - 1024x768 vagy 1280x1024, Grafikai részletesség: Normál
NVIDIA GeForce GTX 260 - 1024x768 vagy 1280x1024, Grafikai részletesség: Normál

A legerõsebb videokártyákon magasabb beállítások is használhatók. Egyes ritka esetekben ilyenkor is jelentkezhetnek lassulások.

Bocs, írtad, hogy nincs otthon neted. :(

A játék elsõ hitelesítéséhez szükséges internetkapcsolat, azután nem. Kérdezz rá a cdprojekt-nél, hogy van-e más mód.
Rftb multi este?

Axon
Én is azok közé tartozom, akik szépen sorban beszerzik a stromos játékokat. Az RfB GOLD-ot például mostanában vettem meg. A demo nekem nagyon tetszett és a teljest is szándékomban áll megvenni, ha barátibb lesz az ára. Na persze csak akkor, ha nem kell mindenféle netes bûvészkedés a telepítéshez.

Volt egy ablak telepítés után, megkérdezte, hogy van-e net? Talán nem kell hozzá.

Meg akarod venni?
Úgy olvastam, de holnapra megnézem pontosabban, hogy kell az elsõ alkalommal, de lehet, hogy csak a cdprojekt reg-hez.

Axon
Ez azt jelenti, hogy internet kapcsolat nélkül nem is telepíthetõ? Mert nekem otthon nincs netem.

Én is ezt tettem itt anno nem1x. Legalább elmondhatod, hogy van egy olyan játékod, ami mást nem érdekel.<#vigyor4>

Mielõtt Carlos neked indulna, mint a filmben, szólok hogy mán megjelent.
Itt is hemzsegnek az érdeklõdök.

Carlos, kösz. Tehát fél éve mások voltak a moderálási szabályok, vagy csak részrehajló volt a moderálás ? Az IQ-bajnok az én szövegem és kopirájtos. :-) Valami sajátot, lécci.

8800gt és 3 gigaherces kétmagos mellett 1024*768 és normal? Szóval nemcsak hogy járékot írni, de optimizálni se tudnak. Nem azért, de ez a hardverkövetelmény egy ennél jóval szebb RTS-nél is nevetséges lenne, pláne ennél. Tessék megnézni a konkurencia(Men of War, Company of Heroes:OF) gépigényét és a MoW optimalizáltságát.

Azonkívül nem ártana kiadni végre a játékot, mielõtt a játékipar végleg túllép rajra.

Elolvastam a játék readme fájlját. Na ebben már írnak ajánlott konfigról is ami egy 3 GHz-s core2duo (e8400 és felfele) és egy 8800GT egyebek mellett. Illetve tételesen felsorolva a ma kapható összes VGA ajánlott beállítása. A 9600GT-re 1024*768-nál írtak normál grafikát. A 9800GTX-re, és a HD3870X2-re 1280*1024-ben is normált ajánlanak.
Ezt az információt kiadhatták volna még a játék megjelenése elõtt.

A licence-t újra lehet aktiválni, ha felhasználtam, kapcsolatba kell lépnem a cdprojekt-tel.

Igen azt is? Akkor rosszul tudtam. Úgy már nem hülyeség.

Carlos
Spore:
Egyszerre max 5 gépen lehet!
Uninstall elõtt el kell indítani egy programot: de-authorization-tool. Ez "visszaadja" az elhasznált lehetõséget. Szóval a Spore-t végtelenszer lehet telepíteni, ha uninstall elõtt ezt lefuttatod.

Þór vígi þessi rúnar

De kétféle limit van. Egyik, hogy összesen hányszor teheted fel (Spore) és majd egy teló után engedélyeznek párat. Másik: egyszerre hány gépen lehet fent (Sacred 2).

Sacred 2-t egyszerre kettõ gépre lehet tenni, de végtelenszer kombinálható.

Frankó. Szóval limitálták az install-t. Ezt utálom. Ne szabják már meg hányszor teszem fel vagy le. Ezért nem veszek eredeti XP-t sem. Majd én tudom hogy mikor teszem fel vagy le és hányszor. Majd már a mobiltelefonoknál is limitálják hogy hányszor tárcsázhatsz. Elmennek a... Anno annál a vizvilágos játéknál is limitálták a telepítést.(nem ugrik be a neve) El is küldték õket az anyjukba. Aztán fel is oldották egy Patch-el.
Magammal beszélgetek.

Carlos
Ez fél éve volt IQ bajnok.

Þór vígi þessi rúnar

Fiam bírja a tankos játékot, tátott szájjal nézte a phase one introját.

Itt te politizáltál, IQbajnok. Mér akarod kibannoltatni magad, he ?

és ha féláron elküldöd még1 tagnak, akkor egában lesz a költségvetésed és a szegény lurkók nem isszák meg az egész, hobbyd levét. <#vigyor4>

Carlos
Ne itt politizálj, mert ban lesz belõle...megint.

Þór vígi þessi rúnar

Vagyis akkor 2010-ben rám fogsz szavazni... :-) Mibõl gondolom ? A teljesítményetekbõl.

Féláron elküldöm Jagdnak, megy lemez nélkül is. Három telepítést engedélyez a licence.

Carlos
Ennyit Jeff szavahihetõségérõl...

Þór vígi þessi rúnar