3714
  • Timber
    es az nem 2?
  • Carlos
    ne légy láma:
    QA Lead József Mocsáry (Mocsy), András Deierl (Csumi)
  • Timber
    raadasul meg szarul is irta mert 2 lead teszter is volt
  • JeffeS
    Szerintem nem fejezték be, csak kiadták ami évek alatt össze lett kókányolva. Ha befejezték volna, akkor a demok és a végleges verzió is másképp nézne ki.
  • Carlos
    Befejezték a játékot. Sem kevesebb, sem több nem volt a feladatuk.
  • JeffeS
    Amúgy az én külön bejáratú véleményem az, hogy életük talán egyik legostobább döntése volt ez az Innoglow dolog. A gányolt CP:CW-t maguk mögött hagyva, elfeledve jobbak lennének a kilátásaik, szerintem. Ami gámát ráadásul a gamereknek egy szűk rétegének (mely még az ízléstelen RFB-re vevő volt) egy még szűkebb rétege vette meg. Azaz, az Innoglow egy olyan képet festett a CP:CW-vel magáról, szerintem, mely sz@rik az igényességre, a többre, precizitásra, minőségre és így kiadót találni az újabb művüknek - ha van - elég reménytelen.
  • JeffeS
    No problémó, ámigó.
    Mér kéne okosnak hinnem magam ?
    Mind1, hogy a leadek hogyan cserélték egymást fejlesztés alatt, a lényeg, a poén nem ez számomra, hanem az, hogy leadek. Azt gondoltam, hogy Nyesi a leguccsóbb programozókat vitte magával, hogy azok nem tudnak elhelyezkedni máshol, és kiderült, hogy tévedtem. A single és a multi demo is erősítette bennem ezt a tévhitet, majd Fifus tesztjei...
  • Carlos
    Mi a probléma?
    Nyilván most okosnak hiszed magad, mert felfedtél valamit. Holott ez hülyeség.
    Ugyanis azért volt kettő mindegyikből, mert akik lead-ként elkezdték a project-et a vége felé (amikor beindult az új project) átkerültek az újra és a helyükre kerültek az új lead-ek. Ezért van két lead.
  • JeffeS
    Credits Két lead programozó, két designer, egy lead grafikus, egy lead teszter és egy projektmenedzser.
  • JeffeS
    A cdgalaxisnál 500-al kevesebb, de szerintem akkor is hülyeség most megvenni. Gondoljunk csak a Panzers Phase Two-ra ami 2005. aug 15-én jelent meg hazánkban és november végén már majdnem féláron lehetett kapni. Alig több, mint negyed év alatt feleződött, leértékelődött. Szerintem ez is max 2-3 hónap és...
  • Jagdflieger
    Okés. Emlékszek arra az RftB pályára. Nagyon jó volt, az Ebro völgyében kellett egyszerre haladni a folyó mindkét partján, és irtani az amikat. Időre.. Meg egy hidat is felrobbantani. Nagyon jó és szines pálya volt. A Freikorps mi? Németül szabadcsapat azt tudom. Pár veterán német feltuningolt tigrisekkel?
  • Fifus
    Itt 20 kb-s korlát van, a képfeltöltésre utaló linket se engedi.
    A Rajnán kéne átkelni, egyesülni Gröbels-szel, ő a Freikorps-ot vezeti túloldalt. Hasonló metódusú RftB pálya mintha lett volna. Majd küldök képeket mailben este.
  • Jagdflieger
    Ott mi a feladat? Téli pálya? Ha tudsz linkelj már képet róla. Ma 30 másodpercig volt egy CW doboz a kezemben de 8500FT-ér akarták vesztegetni. :-) Mindenhol felteszik Torrentre, aztán mikor kötözködök hogy már vagy 3szor fent van törés nélkül hisztiznek hogy ők csak segíteni akartak..Meg van már biztos hozzá törés. Ilyenkor küldöm el őket finoman a búsba..
  • Fifus
    Nos, kezdődik a Fehér Csillag Hadművelet Nijmegen-ben...a hetedik.
    Meg lehet csinálni a hatost ultrán is, bár a végén már, a főhadiszállásnál select all->attack volt, és maradt három páncélos belőlük.
  • Fifus
    Nem Starforce-os, Tages copy protection.
  • Carlos
    Tudatlan barom vagy aki a saját hülyeségét hajtogatja ésha nem neki van igaza, akkor meg csak löki tovább a saját baromságát.
  • TDantes
    Balablabala....persze...egyébként az egy dolog hogy amire ilyen ,,csoda" védelmet tesznek fel, meg is bukik mert aki megveszi is utálja ha mindenféle szarság védelem van a játékon.

Épp ezért használják csak nagyon kevesen.

A játék pedig továbbra sem érdekel senkit sem. Ez akkora bukás hogy még. A Szarfocre másolásvédelem csak rá tesz egy lapáttal
  • grebber
    lol nyugtatgassad csak magad ezzel. Riddick is szar meg anno az összes Starforce-os game szar volt ugye?
    Bírom amikor az emberek baromságaikat akarják megmagyarázni+
  • TDantes
    A francot, senkit nem érdekel, ezért nem törik fel.
  • grebber
    "most vagy nagyon szar a gém, vagy senkit sem érdekel"

Ez nagyon vad tévhit olyan nincs hogy valami szar azért nem törik fel.
    Ennyire jó a védelem nem kell meglepődni!És egyre jobbak lesznek ezek!
  • Carlos
    A védelmet nem mi csináltuk. (Legalábbis amikor én ott voltam, akkor nem egy magyar fejlesztésű védelem volt a játékon)
  • Prince23
    Hát gondoltam, csak tudod, nehogy már egy magyar fejlesztésen fogjon ki (hackerek)
  • Carlos
    Vagy nem tudják feltörni. Erre nem is gondoltál?
    RfB-t is csak nagynehezen tudták feltörni emlékezz csak vissza.
    Amúgy tény, nem egy GTA4, hogy versengjenek a kódtörők, hogy kinek sikerül előbb.
  • Prince23
    Kinn van egy hónapja és nem törték fel lol
    most vagy nagyon szar a gém, vagy senkit sem érdekel.
  • Carlos
    LoL.
  • grebber
    Ja lol mivel ugyanugy nincs hozzá törés!
  • Prince23
    Codename.Panzers.Cold.War-NoGrp

LOL
  • Carlos
    Ez pocok és denay lesz szerintem.
  • Timber
    Nem en voltam! :) Ne ulj fel azoknak az urbanus legendaknak miszerint az en palyaim ultra nehezek! :D
  • Fifus
    És mi ebben a pályában a vicces, Carlos?
  • Fifus
    A hatos pálya ultrán nekem már szenvedés. A gátat és a hidat javítani kéne később is, ha lövik. És lövik...A járőrhajó az egyik titkos valóban. Még egy utolsó próba, és visszaveszek a nehézségből.
  • Fifus
    Ogé, tudjuk.
  • Carlos
    Erről nem hallottam semmit, de ez nem jelent semmit.
    Már rég nem abban a szekérben utazom.
  • Fifus
    Azért gáz ez a crackes megoldás, mert gondolom multi azzal nem fog menni, pedig a single-k lezavarása után jó kis csörtéket lehetne rendezni.
    Másrészről komoly árú gépen fut szegényke, csak-csak ki lehetne sírni az árát valahogy. Már annak, akit komolyan érdekel.
    A német fórumon azt írták, az Atari DLC-packot tervez hozzá. Erről tudtok valamit, Carlos?
  • netmasin
    8.-os a fiacskám :)
  • Prince23
    12- alatti gyerkőcöknek még korai rts-ezni, sőt ez taktikai :DD Gondolom elég fiatal vagy...
  • netmasin
    Sziasztok kellene 1 kis segítség a kisfiam megszerezte valahonnan a Codename: Panzers - Cold War (2009) -et. Nemtudok hozzá szerezni crack-et ami fullba indítja. Kérem segítsen valaki már nemsokáig bírom idegekkel.

Előre is köszönöm.
  • JeffeS
    A lakcímét, telefonszámát és tajszámát, adószámát elfelejtetted megosztani a csirkevideosnak.
    Mandrak, Sleepery... egyiket sem ismerem. A sztoryt is csak a linken olvastam, de számomra nem az volt az érdekes. A szexuális aberrációkhoz amúgy sincs gyomrom.

Fifus, tavaszi böjtről, tisztítókúráról nem hallottál még ? Még nem késő, csak holnap kezdődik a nyár, hivatalosan. :-)
  • Fifus
    Bakker, épp mentem volna enni...
  • Timber
    Off:
    A ket szerb gyerek az nem Mandrak es Sleepery?

Amugy a csirkes videoban miutan levagta a fejet mar nem eroszakolja tovabb, hanem a fejlevagas utan a csirke veret folyatja magara. Mindezt zsanmiselzsarra :)