3714
  • remus500
    hát ez nem jó
  • Carlos
    Hehe...tessék:

L0LBU-YTH3G-4M3F1-RSTY0-UN00B
  • remus500
    Milyen kézikönyv hátulján ? nekem nem eredeti, én egy torrentoldaról húztam le, és ott semmi relase nem volt. Leírásba se találtam meg. PM-ben nem tudná valaki elküldeni nekem a számot ???? Fontos lenne ! Kösziii
  • Carlos
    ottvan a kézikönyv hátulján a szériaszám. csápold be!
  • remus500
    Hali ! Leszedtem a játékot, feltelepítettem , de amikor indítom kéri az Aktiváló kulcsot 5 x 5 karakteres , de sehol sem találtam hozzá. Hogyan bírnám elindítani ?
  • Carlos
    Grilltím ftw!!!
  • Jagdflieger
    Nem hinném hogy olyan nehéz ellenfél vagyok. Viszont a tegnapelőtti RftB jó móka volt. Magam is megleptem az orosz gyalogsági támadásommal nem csak téged. :-)
  • JeffeS
    A Pocok az zsindexes volt ? A gárdisták mit csináltak a gémben ? Grafika, teszt ?
  • Carlos
  • JeffeS
    Hát milyen ?

Elsőre azt hittem a képet látva, hogy előkotortad a PP1-et. :-D
  • Timber
    Nawb! :) Pocok almabol felrazva is vegigtolt barmit ultran :) Igaz, hogy nem jo repozitoribol szedve.... :D :D :D :D
  • Fifus
    Általában ismeretlen játékot könnyűn kezdek el, de a CW első pályái könnyűn nagyon könnyűek voltak. Aztán meg arra gondoltam, ha csak kicsit könnyebb, mint Jagddal játszani, akkor inkább ultra. De lehet, hogy visszaveszek, hogy jobban pörögjön a téma.
  • Carlos
    Naja. Vértizzadós.
    Viszont kábé olyan 15 felett már ne kérdezz tőlem ultrát, mert hogyismondjam...szóval énis elvéreztem azokon. :)
  • Fifus
    Na jó, végülis gondoltam, hogy ki lesz centizve, nem lehet dobálózni a javakkal.
  • Carlos
    Hát esetleg még azt csinálhatod, hogy alul elfoglalod a gyárat, majd a felsőkkel nem állsz meg a hidnál, hanem átmész. Csak akkor nem lesz meg minden ojjektiva.
    Amúgy alul végig lehet menni a gröbels-ékkel. :)
  • Fifus
    Vagy mondd azt, hogy csávókám vegyél vissza az ultrából.
  • Fifus
    Odáig eljutottam már, hogy Gröbels kilőtte az első löveget, és elfoglalta a gyárat, ami egy-két száz méterre van tőle. De csak Ő, a többiek odavesztek...
  • Fifus
    Az, hogy Gröbelsnek két tankja van, amivel a négy löveget és a gyárat kéne elfoglalni? A túloldalt ehhez képest akadálytalan a mozgása az öt-hat nehéztanknak. Merthogy a hídon már elég nehéz átjutni, odáig már elfogy a motyó. Szó szerint: a tank is meg a presztízs is. A titkos a rádiótorony elfoglalása.
  • Carlos
    Jaja!
    Mi is a kérdés?
  • Fifus
    Ez jó, a képfeltöltés.hu-ra utaló linket nem engedte, mást nem is próbáltam épp ezért. Pff...
  • Fifus
  • tomcsa4
    Két módon tudsz képet beszúrni. Közvetlenül vagy link formájában. Előbbi a képfeltöltés, a másik meg a kép beszúrása menüpont a szövegdoboz alatt.

A link egyszerűbb. Elballagsz ide (ingyenes), feltöltöd, az url címét kimásolod és ide beszúrod.

Képfeltöltésnél a 20 kbyte (VIP tagokbak 200 kbyte, ez sokkal jobb) túl kevés.
  • Fifus
    Nem vágom ezt a képbeszúrást, de a lényeg látható. Nem ilyen a játék, Jeff.
  • Fifus
  • Fifus
    A Gepard3 kié mostanság? Készítenek vele valamit?
  • Fifus
    Este majd, valahogy belezsúfolom 20 Kb-ba.
  • Carlos
    löknél ide egy screenshotot a térképről, hirtelen nem ugrik be melyik a hetes?
  • Fifus
    A hetes pályán Gröbels két tankjával kéne a négy löveget, illetve a gyárat és a barakkot elfoglalni? A túloldalt meg a hídig szinte akadálytalanul eljutok, cserébe ott már szívok. Elfogy a zsé, csak egy Tom-ot tudok kihozni a raktárból. A hóvihar jól néz ki, a grafikával amúgy sincs semmi baj, szebb mint az RfB.
  • TDantes
    ,,Tudatlan barom vagy aki a saját hülyeségét hajtogatja ésha nem neki van igaza, akkor meg csak löki tovább a saját baromságát. "

Látszik bazd meg hol a kúltúra. Tudod mit cseszd meg ? Bánom hogy egyetlen Strom-os játékot megvettem, ha ilyen hülye seggfejeknek volt hozzá köze...
  • Prince23
    LOL
    Tele van ezzel a játékkal a boltok polcai! Tucatnyi darabszám. Innen látszik megabukta lesz a játék. Csoda hogy felválallta az Atari. Ja és a Dark Sectorról nem is beszélve. Még azt is láttam. bár ez nem ide tartozik
  • JeffeS
    Mi nem úgy történt ? Nem Nyesiék rendelték meg a gurus cikket ? Hát ki volt Badsector "informátora" ? Csevi Cséz ? :-)
  • JeffeS
    Mert az Gepard2 volt és nem sokat szóltak hozzá a "stormos" programozók, ez viszont Gepard3, amit "újraírtak"... :-)
  • Carlos
    Kár, hogy nem igy történt, de nem magyarázom el, mert felesleges.
  • JeffeS
    Inkább én sem megyek bele, mert olyan, mint a francia forradalom... :-) hányingerkeltő. És szerintem az érintettek nem néznének tükörbe és nehezen viselnék, ha tükröt tartanának eléjük.
    Ritka ostoba, aki a játékosok, közvélemény elé vitte az egészet, ugyanis jól semmiképp sem jöhet ki belőle. Nyesiék helyében leszálltam volna a Stormregion névről (gurus cikkek), és a CP:CW helyett mást csináltam volna. Egy év alatt ha 7 ember nekifekszik, akkor meg van egy demo, azzal meg lehet kilincselni... Néha olyan érzésem volt, mint ha a "stormosok" sportot űznének abból, hogy hogyan süllyedjenek még mélyebbre és ezzel hogyan tegyék önmagukat tönkre.
  • Fifus
    Van három spanyol srác, úgy látom, ők mindennaposak, és egész jól játszanak.
  • Fifus
    Nagyon szaggat a multi, pedig már sokadik emberrel próbálom, a fraps 35-öt mutat, mégis szaggat. Értem én, hogy a leglassabb sávszélesség a mérvadó, de rftb multinál- hasonló rendszernél- ilyen gond nincs.
  • tomcsa4
    Van egy ilyen sztori a 2009/04-es Guruban. Áll letépős újdonságok és érdekességek nincsenek benne. Azért az már tudható volt, ohgy volt probléma, de a cikk sem megy bele részletese, csak felületesen szaglássza.
  • JeffeS
    A megadott linkről írtam, amit. A Kiput elnéztem, nem lead, de ő szerintem nem téma.
    A lényeg: Lead Programmers: Márton Sebõk (Lud), András Acsai (Hypnos), tehát mégis voltak programozók...

Ami még érdekesebb, legalábbis számomra, hogy az Innoglowban van valaki, aki elárulta a barátait (ő volt az egyetlen áruló, ezért különösen kirívó, legalábbis számomra, amit tett), majd hab a tortán, hogy ehhez is adta a nevét, mint innos. Ő pontosan tudta, hogy az "ugye mi jó barátok vagyunk" nagyon-nagyon csúnya, ronda és aljas hazugság...

Te is egy érdekes figura vagy, Timber... hiszen... Érdekes ez a "Stormregion"sztori, megírhatná a Badsector, a szakma okulására.
  • Timber
    Nahat ez uj info... ilyet meg soha senki nem mondott. Legfokepp te nem :)
  • Carlos
    Jahogy én vagyok láma. Ok. :)
    Jeffy kúrta el.. :)