3714
-
Fifus #2474 Köszi, a fighterre gondoltam én is, legfeljebb kevesebb tankkal kezdek. Ha nem szedik le, betölti a védelmi funkciót, amíg odaérnek az utászok. Mindenesetre így van egy "rush" jellege a pályának. -
#2473 A hid felől menj. Javitsd meg, vigyél legalább 3 javítóst (1-1 a hidnak plusz egy a csapatnak. A legtöbbször a jobboldali gátrészt lövik, azt kell erősebben védeni. Jetfighter-rel szedd szét a vízen őrjáratozó hajót, ami szintén lövi a gátat. (asszem secret) -
JeffeS #2472 Szvsz sikeres vezető lenne belőled. :-) A te kezed alatt nem mehetne úgy csődbe cég, mint... Ezt hívom Philos-effektusnak. Bár lehet, hogy Philos-szindrómának kéne nevezni, ez vitte sírba a Philos Labst, a Digital Realityt, a "stormot",... -
JeffeS #2471 Nem gondoltam, hogy az lennél. Az viszont igaz, hogy jó ideig nem lesz ilyen gondod. -
Jagdflieger #2470 Igen. Ingame. (nem bableves) Még Meier mondta anno. -
Fifus #2469 Még nem.
Kéne egy-két tipp a hatoshoz. A játék kezdetekor elindul a gátak ostroma, de alig védik a szövik, én meg mire odaérek az egyikhez (a közelebbihez légvonalban), a másik elvérzik. Akármelyik irányból indulok, ha a gázlón megyek át, ha az elsődlegesnek számító hidat építem újjá. Vagy az alapseregem összetétele nem megfelelő, vagy valami távolba ható megoldás hibádzik. Gondolom elég, ha 99%-os pusztulás után már nem lövik, és én meg nekilátok a javításának. Tulajdonképp, ha meg tudnám védeni, amíg odaér az utász, elég volna. Vagy, ha a tenger felől érkezne az utász, hiába lőnék, mert tudnám javítani, amíg odaérnek az M41-esek. Vagy egyszerűen lassú vagyok az ultrához... -
#2468 hat nalunk parszor volt gaztamadas a fejlesztes alatt :) JAAAA hogy ingame??? :D -
Jagdflieger #2467 Hé Fifus! Gáztámadással találkoztál már a játékban? Mert állítólag van benne.. -
Jagdflieger #2466 Ebben az országban sok mindenkit el kéne ásni... (ügyvédeket, parlamenti képviselőket, indiánokat, autómérnököket..van ennyi szarunk? ) Csak a drasztikus megoldás a hatékony. :-)
Mi az a Philos effektus Jeff? Egyébbként tetszett a játék. És egésszen élveztem is volna ha nem szaggatott volna.. Az nagyon jópofa mikor pl egy ütegállás kitelekül. Jó kis játék lenne ez de optimalizálatlan. Az a nagy baj hogy elveszett mindenki számára a gepard engine. Pedig még van benne lehetőség. -
Fifus #2465 Nem vagyok vérpistike, nem veszek általában semmilyen játékot, pontosan az általad említett keresetek miatt, de játszani szeretek a Storm, vagy Stormközeli gammákkal. A II.VH és a magyar szinkron miatt. Későbbiekben ilyen gondom úgyse lesz. -
JeffeS #2464 Az 1.38 Mbos a demohoz volt ? Demohoz minek törés ?
Elég drasztikus, radikális módon oldanád meg a problémát. :-) Philos-effektusnál mindig ez van, gányolás. -
JeffeS #2463 Én is gondoltam, hogy demosan felmegyek multira, csak még le kéne tölteni. :-) Jut eszembe a warezolásról. Honunkban nincsenek olyan keresetek, hogy mindenki megengedhesse magának, hogy nem warezben szerez meg dolgokat. Anno a stormban is a szerver közös mappáján sok film+játék+progi volt, ami ftp-ről gyütt le. Ha arra gondolok, hogy azt mind legálisan szerzem be, akkor a fizumat rendesen megcsapolta volna. Szerintem egy magyar játékfejlesztőnek nem az a fontos, hogy legálisan szerezzék be kishazánkban a játékot, hanem az, hogy idehaza minél nagyobb tetszést váltson ki, minél többen szórakozzanak jól rajta, vele. A külföld az más téma. Ott van lovetta. Már ahol. -
Jagdflieger #2462 A crack pusztán a DEMO törése volt. A faszért nem lehet odaiírni. De legalább végigtoltam a demot. Nem volt rosz. Volt egyszer 5 kékhalálom egymás után. Aztán kikapcsoltam minden fizikát és ragdolt. Megszünt a kékhalál. Végkövetkeztetés: A fizika szar. Aki csinálta azt derékik el kéne ásni hgszarba. De fejjel lefelé...
most nem tom hogy mert a végleges verzió futot, vagy mert kibasztam azt a fizikának csúfolt szart belőle de egész normálisan futott. Legalábbis a puplikus demó szánalmas diavetítéséhez képest. Szaggatott de játszható volt.
Az AI tényleg egész jól keresi a fedezékeket. -
Fifus #2461 Igen, csak sok a demós. De ritkán mászok fel, még a single-t tolom. -
JeffeS #2460 ...és esténként hányan vagytok ? Nagy a tumultus ? -
Fifus #2459 10 Ft-tal volt több. -
JeffeS #2458 Szerintem igen. Abból kiindulva, hogy más torrenteknél kommentelik ha vírusos vagy sz@r, vagy átvágás. Mint pl az a 10MBos crack CP:CW-hez.
Azóta megint 200an leszedték ezt az 1.38mbyteost és nem anyáz senki. Én nem töltöttem le a CP:CW-t mininováról, így nem tom kipróbálni.
Fifus, te nem annyiért vetted ? A cdgalaxis.hu-n annyival indult. -
Fifus #2457 Az Iponon már csak 7980. Pfff. -
Jagdflieger #2456 Ez működhet? Mert a hozzászólásokból nem derül ki egyértelműen. Eddid nem törték fel, lehet hogy ezután sem. Egy valamire való játékot még a kiadás előtt feltörnek. -
JeffeS #2455 1.38 megabyte, erre gondolok. -
JeffeS #2454 Én nem indulatosan írok ("fröcsögő senkiházi lóf**zjóska"), attól, hogy belőled azt hozza ki, arról nem tehetek. Egyéni véleményem van, de nem azért, hogy másokat az őrületbe kergessek. Ezen az alapon, akkor te is úgy írsz, hiszen ha nem lennék magamnál, nem tudnám ki vagyok és érdekelne, hogy más mit gondol rólam, akkor én is felkapnám a vizet a jelzők láttán, amiket nekem címeztél.
Mi bajod a betonnal ? Mit ártott neked ? Bármi bajod is legyen a betonnal, szerintem az intelligencia kizárja az erőszakot. Minél magasabb az ego intelligenciaszintje, annál inkább nem erőszakkal kívánja megoldani az esetleges problémáit az ego. Szerintem.
Fifus (#2449), véleményed szubjektív, akár az enyém. Nem interjúvoltad meg őket ezzel a kérdéssel, gondolom.
A hivatalos fórumról (#2451) meg az Atari gondoskodik, szerintem. Az, hogy rajtad kívül csak pár ember írt rá (10en se?), attól még hivatalos. Másrészt ha nem szedi le, nem tudja megnézni, akkor mennyivel több az esélye, hogy megveszi a játékot ?
tibiszabó, a mininova-n megtalálod, vagy a piratebay-en. Eddig majdnem 1000-en töltötték le. -
#2453 Amúgy Jeff ha nem egy fröcsögő senkiházi lóf**zjóska lennél akkor még komolyan is lehetne téged venni. Van ráció abban amit mondasz néha de magasról s**rik rá mindenki mert egy idióta vagy. Azzal amit csinálsz max azt éred el, hogy egyre többen akarják a mongolidióta fejed a betonba verni... sokat úgysem ártana neki (se a betonnak se a fejednek) -
#2452 En biztos nem. Mert Carmack nem pápa hanem isten. Carlos lehetne az első pápája. -
Fifus #2451 Légy szíves ne itt, ez már majdnem hivatalos fórumnak minősül, nem egy átlag SG fórum. De ha akarnék, se tudnék segíteni. -
tibiszabo #2450 Sziasztok!
Müködő nem virusos crack van már ???
linkejétek már be ha van -
Fifus #2449 Szerintem a CW történetnek vége van. Az Atarit se érdekli -
JeffeS #2448 Nem látom, hogy fikáznának. Hidd el, hogy megéri foglalkozni velük. Hiszen értük van az egész.
Az RFB, CP:CW esetében helytálló a következtetés, amit írsz, de más játékok is vannak... -
#2447 Felejtsd már el a magyar játékospiacot gurustól, dómostól, gémsztárostól mindenestől.
Egy magyar játékfejlesztő sem a magyar piacra csinálja a játékait, mert a sok gyík, mint plö te mást sem tud csak fikázni. A magyar játékospiac nem létezik, ergó nem is nagyon érdekel senkit, hogy hányan veszik meg mo-on a játékot. Nem abból lesz pénze a játékfejlesztőnek, ha megveszik 40-en a játékát magyarországon.
Az, hogy csináltak/tunk magyar szinkront meg csak külön jófejség tőlünk a magyar játékosoknak. Akik a legtöbbször (tisztelet a kevés kivételnek) lewarezolják és aztán fikázzák.
Ez a téma részemről lezárva. -
JeffeS #2446 Szerintem a történetnek még nincs vége. És azt sem értem, hogy miért nem értesz. Engem egy dolog zavart, hogy Nyesiék nem szégyeltek a PC-Guru bértollnokát igénybevéve kampányolni a nevünkkel, sőt hazudni ("Ugye mi rossz barátok vagyunk?" - ez pl. nagyon hitvány dolog volt) a saját bughalmazuk mellett. Ők is tisztában vannak vele, hogy nem érnek fel a nevünkhöz, és ezt a játékosok is látták, még ha nem is tudták. pl. KisCsirkee sem tudta, csak látta amit.
Gondolom a hazugsághalmazt kompenzálandó húzták le a játékot, már amennyire, ha tényleg. Mert ott is lehetett volna "stormos"módra ajnározni a szégyent. Szerintem. -
Fifus #2445 Nem értelek ám, Jeff. A CW kiadása tette fel az i-re a pontot, véget ért a történet. Az Atarinak valószínűleg csak az "igénytelen" Gepard 3 kellett és kész. Ha megcsináltatják rendesen, készül vele más játék. A CW-nek ahhoz a gepard-hoz nem lesz semmi köze. -
Fifus #2444 Egy olyan srác írta, aki a cikk elején írta, hogy nem szereti a stratégiákat. -
Fifus #2443 Nem emlékszem, de nem ámítottak senkit. Monoton sztori mellé űber gépigény, a multiban bíznak, ami nincs. Annak örültek, hogy ki lett adva és kész. -
JeffeS #2442 Minél több review áll be a sorba, annál lejjebb csúszik a CP:CW. Most 67%-on áll.
Apropó, Fifus, a guru mennyit adott a játéknak ? Nem mintha egy hazug lap értékelése sokat nyomna a latba, sőt semmit, csak kíváncsi vagyok. Pedig ők mindent megtettek, napsugarat hazudtak az éjszakába és mégis, a 40 darab az 40 darab. -
Fifus #2441 És ha ez volt a koncepció, akkor rendben is van. -
JeffeS #2440 Pech. Torrenten meg még nincs kint. -
Fifus #2439 Így viszont 8xAA-n úgyanúgy fut a játék, mint nélküle. -
Fifus #2438 Nem tudom beszkennelni, nem az enyém.
A fizikával semmi baj, ha van, de ne a CPU végezze, ha már egyszer van Physx. -
JeffeS #2437 Ez egyébként tipikus nálatok. Ha megy egy felhasználó hozzátok, hogy "nem megy a gáma.", a válasz:"a hiba benned van." Ha szarul van megcsinálva a fizika a CP:CWben, akkor meg a fizika a hibás. De ti sohasem vagytok hibásak, felelősek semmiért. Gyenge jellemre vall. -
JeffeS #2436 A fizika 2008-ban már minimum követelmény volt, hogy más játékban már 2006-ban benne volt. Az, hogy ellene szavaztatok, mutatja a játékfejlesztéshez való hozzáértéseteket. Lényegében itt azt írtad le, hogy "az egész cég sz@r volt, még Magdi is, Tom okkal látta a terror eszközében a munkára bírásunkat".
Az, hogy nem volt programozótok, aki meg tudta volna rendesen csinálni, már megint más kérdés. -
JeffeS #2435 Kérdezi az agymosott. Hazudni bűn, Carlos. De téged biztos nem erre tanítottak.