Codename: Panzers - Cold War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor elkerültük egymást. Nyert a gyerek vagy vesztett ? Ha nyert, akkor biztos én voltam. Ha vesztett, akkor szerintem nem, azután léphettetek be, hogy én már nem voltam. Persze csak akkor ha vesztett.

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehetõ.\"

Akkor is sok gömb fagyiba került. :-) A vattacukorról már nem is beszélve.

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehetõ.\"

Ne haragudj, fel-felnézek én is, nem másodperc pontosan. Tegnap egy Szakir nevû taggal voltam úgy 20:40 környékén, nem Te voltál?

Multiban az AI-k társalognak egymással. "Támadjunk egyszerre", "Én oldalról megyek" és egyebek. A szövetséges AI-m is próbál velem kommunikálni. Fincsi.

ezt amúgy azért körmöltem, Fifus, mer úgy volt, hogy hétfõn 9 után fenn leszel. Magyarán, az esélyét sem adtad meg,hogy csináljak egy screenshotot a vesztésedrõl. Hmmm.

Ne egyszerûzd le magad, ne akard megbántani magad, vagy azt akarod, hogy mindig haragudj magadra ?

Carlos
Egyszerû agy, egyszerû örömök...

Þór vígi þessi rúnar

Az is vicces, hogy a német pcgames adott a legtöbbet, 84%-ot. Vagyis az az újság, amit a Deep Silver pénzelt az RFB miatt, az az újság amelyik az RFB-t díjazta átlátszóan, elfogultan RTS top10-ben. Más RTS nem is létezett számukra, csak az RFB. Elsõ két hely (RFB+RftB) Ez wic. A többi 80-asról is van elképzelésem...

Avégett Fifusra várunk, õ az egyetlen ebben a topicban, aki birtokolja. Érdekes, hogy a torrentet se sokan szedik, mer ha igen, akkor már írták volna, hogy torrentrõl ugyan, de meg van és ez és az a véleményem.

A te szórakoztatásod végett írom le. Te szereted és élvezed, ha nem így lenne, szó nélkül elmennél mellette.

Carlos
Ezt minden nap beírod?
Konstatálhatnád már, hogy ez a helyzet. Holnap se lesz jobb, sõt 1 év múlva is ugyanez lesz.
Felesleges minden nap beírni.

Þór vígi þessi rúnar

Nem értem. <#vigyor2> Gondolom költõi kérdés volt.
Amúgy tegnap 20.30kor és 21.30kor (nem másodpercre pontosan) is felmentem RFB szobába, és magányosnak éreztem magam, nagyon, mindkétszer. Utána meg a SWINE szobába, ott 20.30 körül 31-en voltak 21.30 körül 22-en. Kíváncsiság. Vizit. Aztán mentem aludni.

Ahogy írtam.

Sõt, ennyi pénzért adhatták volna vele.

Ezt hogy érted ?

A gépeddel jól mehet, tegnap felhúztam a 6550-em a 6750 alapjára és 700/1000-en járattam a 9600GT-t, kellemes volt.

Carlos
Volt.
Nemtom mi lett vele...szerintem cancel... <#shakehead>

Þór vígi þessi rúnar

grebber
De az nem magyar.

Next PC upgrade: 2022

Carlos, publikus editorról volt szó anno?

Carlos
Egy értékelés alapján véleményt nyilvánítani nem a legbölcsebb dolog.
Kapott a játék nyolcvanvalahányt is (nyilván itt a NASA kölcsönözte a vasat hozzá).

Þór vígi þessi rúnar

Leírták már elõre, kissé hányatatott sorsú lett az utolsó játék.

galmat
Gamespot-on 5.5-t kapott..... ejjj... ennél azért többet vártunk a magyar srácoktól.

Megvette a játékot rajtam kívül valaki?

Igen, írtam az Atarinak, hogy a 6800 nincs egy csoportban a 9600GT-vel, csak inkább procit zabál a játék.

* OS (Operating System): XP SP2/Vista
* Memory: 1 Gb
* Audio:
* Video: ATI Radeon X800 or NVIDIA GeForce 6800
* CPU: Intel Core2Duo 1.8Ghz or AMD Athlon X2 +4400
* Hard Disk Space: 5 Gb
* DirectX: 9.0c

Ennél sokkal jobb van...és mégis 15 FPS? Oké, ez annak a hibája aki megadta gépigényt...miért kell olyat írni ami nem igaz? Bár ez másnál is így van...

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Így van, egyetértek.

Oké, szép nagyon, de attól még optimalizálatlan, vagyis 2009-ben is optimalizálatlan és tavaly kellet volna megjelennie...az akkori konfigokhoz képest meg még inkább az.

Én is meg vettem eddig mindent Strom-os játékot, meg van a SWINE a kát Panzers, a Rush for Berlin. De úgy ennyi is...nem fogok (meg nem is tudok, nem vagyok milliomos) egy 500 ezeres gépet venni, hogy az új Panzers menjen rajta.

Pedig anno a Panzers 1 miatt vettem 512 ramot a gépembe...azért megérte

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

:-D

Ne csináld Jeffes, lelkiismeret furdalást okozol még a végén.

Pedig úgy néz ki, simán elmehetne benchmark-nak. Nem írom le többször, hogy igen jól néz ki. Idõjárás- és napszak-váltás, esõ után tükrözõdõ tócsák, mindenhonnan visszaverõdnek a fények, ahonnan kell minden tükrözõdik, ragdoll és valós idejû fizika. A COH-nak nincs ekkora zoom out-ja, ha a COH max zoomjával nézném gyors lenne nálam is. Szerintem ilyet RTS nem nagyon tud. Szép a WiC, de ez jobban üt. Kollegám az átvezetõ animoktól dobott egy hátast.
Nem reklámot akartam csinálni, és még amúgyis drága, csak én más játékot nem veszek pénzért a Stormosokon kívûl. Többet úgyse kell beruháznom a cégre.

Biztos valami Szent István korabeli pc-n nyomod, amit a Pennyben vettél hyperakciósan... tanuld meg, a hiba benned van. :-)

Most már van. :-) Ha megvetted 1000-t, akkor rá egy hétre adok egy 100-t érte. Áll az alku ? :-)

Fifus, tudod te mennyi vattacukor az a 7990 Ft ? Elviheted a lurkókat, és szép dolog az, de a hobbyd miatt máris kevesebb fagyit esznek. :-)

13-15 FPS, de lement 10 alá is. Klasz<#eplus2>

Hát a GTA4 egy ilyen gépen már nagyon jól fut. Pedig a GTA4-nél nem hiszem hogy van nagyobb gépigényû játék. Na mindegy...majd ha rá érek, és látok valahol belõle egy magyar verziót...kipróbálom , és azért lehet meg is veszem ,a ha majd 1000 forint lesz

A lurkóknak nem marad ki a vidámpark se.
Válaszolt az Atari is, azt írták nem sokkal a minimum felett van a rendszerem: P965-ös lapban E6550, és 9600GT.
Ez van.

Biztos van valaki, aki megvette, csak nem írogat sehova. Amúgy meg lehet, hogy rosszkor jött ki. Bár lehet, hogy nem tudott volna soha jókor megjelenni...

Méghogy jó ??? Heh ? Más játékoknál igen. :-)

Vettél egy érdektelen játékot - amit itt egyedül te élvezel, Tomcsa4 se tudja mit gondoljon -, ahelyett, hogy a lurkókat elvitted volna a vidámparkba... szép kispapa vagy te. :-)

Basszus, E8400-al és 4850-el is 24 FPS alá megy?! Pedig ez igen jó CPU-nak és VGA-nak számít.

Az ötödik pálya titkos küldetésérõl írtam, magyarul van meg, és nem bántam meg. Kipróbáltam ma egy P45-ös lapban lévõ E8400-val hajtott HD4850-nel. Meggyõzött, csak néha röccent 24 alá az FPS. És ez csak a single mapokra vonatkozik, a multinál, ahol szinte nincs trigger, ott tartós 35-40. Az AI tényleg más rendszerben mozog, mint az RFB-nél, helyezkedik, hátrál, a legközelebbi fedezéket keresi.

Itt a gyûrûzõ tömegben igen nehéz megtalálni... igen... ott van... már látom... Fifus az. A méltán népszerû játékot eddig itten nagyonsok egy személy vette meg.

Most nem érdekel, úgyse játszanék vele, azért kérdeztem van-e aki már játszik vele.

Csak nem az én hatásom ? :-D

A mininovaról töltheted, 4.77 gigabyte.

Ez azért érdekes, számomra, mert annyira elszántnak, elfogultnak tûntél.

Tényleg meg vette már valaki? Vagy letöltötte már valaki? Vagy játszik vele valaki?

Inkább én is mást vette meg(BIA3) és azt nem bántam meg

Ja még annyit akartam ,hogy mivel magyar fejlesztés (és az elõzményeit imádom), ezért prioritást élvez. A többi 3 szintén remek játékot (HAWX, Mirror's Edge, TR: Underworld) meg megveszem majd télen fél-, negyed áron. Drakensangot meg ejtettem.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Igen, nagyon nagyon vártam ezt a játékot. Egy játékra való pénzem van (nagyon max kettõre) tél elõtt. Az egyik a Red Alert 3 lesz, már meg is rendeltem. Másik helye kiadó (ha lesz második). Úgy volt, hogy a Panzerst megveszem megjelenés napján. Aztán behúztam a féket.

Várom a warezt és ha tetszik, akkor intézkedem. Warez nélkül eddig egy játékot vettem, az a C&C3 volt (nem bántam meg, kurva jó játék, de ekkora baromságot többet nem csinálok).

De jól láttad a helyzetet, csak behúztam a kéziféket. Nem is igazán a demó miatt (végül is ha szaggat egy nagyon várt játék, akkro is tolom), inkább a bizonytalanság.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Egyes hszólásaid, mint például 1864 vagy az 1871, az ember azt gondolná, hogy te vagy(voltál) az elsõ, aki a játék megjelenése után rohan a boltba, erre mi történik ? Mást faggatsz, hogy milyen, holott neked kéne megosztanod mással... nem ? Mi tántorított el a játék megvételétõl ?