Codename: Panzers - Cold War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyiss magadnak egy külön topikot, ha már a saját blogod nem elég. Itt az is elég lenne ha csak a játékról lenne szó, az se baj ha napi 1-2 hsz lesz.
GanXstaZolee#2709
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"
Aztán ugye jössz azzal, hogy a DR miatt írtad, amiatt a DR miatt, amit éveken keresztül becsméreltél és fikáztál a hardwireden, amiatt a DR miatt, amelyik akkor már nem keresett balekot, amelyik felvásárolná, forrás, amiatt a DR miatt amit utált a "storm", mert konkurencia.
Aki amúgy valóban, tényleg aggódik egy cég miatt, az nem találja viccesnek ama cég nyomorát.
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
A Coh másfél gigás javítócsomagja meg maga a Tales of Valor, szépen lelakatolva a fõmenüben, nem gyenge...
ON
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Amúgy, ha ez a nem kis probléma megoldódik, akkor egy COH, JTF, és Phase I keveréket kapunk magyar szinkronnal. Akinek ezek tetszettek, ez is fog.
A játékmenettel nincs gáz, kevés induló egység-utánpótlás elfoglalt pontokért cserébe-és az AI ügyes, ultrán meg még sok is.
az a gáz hogy se egy rendes in game képet vagy videót nem láttam még a játékból, meg olyantól valami írást aki már játszott vele mert a demó alapján én nem venném meg, fõleg úgy hogy a demó akadt a gépemen akármit csináltam vele
A játékról meg ezen a fórumon a fikán kívûl mást se olvasni. Én is csak azért járok ide, hogy stresszeljem magam.
ebben a sok hülye veszekedésben egy értelmes a játékhoz kapcsolódó hozzászólást alig lehet találni...
Élvezetesebb mint demo alapján a CW. Vagy a Rush For Berlin.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Az eladásokat hol látod ? Két különbözõ 13-ik heti Moi PC TOP került fel a topicba (576 és pcdome), abból nem célszerû messzemenõ következtetéseket levonni. Az amazon.de oldalon meg pocsékabbúl szerepel, mint az RFB. És ha azt beszorozzuk a gazdasági világválsággal...
Multiban hányan vagytok ? <#vigyor2>#vigyor2>
Amit Varj-al kapcsolatban írsz, az sajnos hazugság. Ugyanis Varj rendesen lehúzta a fõnökeit és az egyik bejegyzése épp OCC-vel kapcsolatos. Itt ír arról, hogy mennyire volt a seggében OCCnek. :-D
Te viszont nem tagadhatod, hogy Havocnak, a projektmenedzsernek, vagy az itt elhíresült nevén a 3 betûs Wow karakternek, hát hogy is mondják szépen a csontig benyalást, análisszex ? <#nevetes1>#nevetes1>
Én inkább megyek reggelizni.
Þór vígi þessi rúnar
"És örülök, hogy miattam rúgtak ki!"
Þór vígi þessi rúnar
És:
"Ez az elégedettség részben annak is betudható, hogy úgy tûnik, a tegnapi nappal végre lanyhulni kezdett az év eleje óta tartó cégen belüli hidegháború, ami barátságtalan pókerarccal járó-kelõ menedzsmentet, a cég történetében elõször tartósan befüggönyözött és bezárt fõnökségi szobát és egyre borzolódó idegeket jelentett."
Forrás
Ha te voltál ott az atyaúristen, akkor kérdem én, miért RÚGTAK ki? (és nem érdekel a közös megegyezéses papír, mert kirúgtak)
Þór vígi þessi rúnar
Tehát a teljes idézet egyben félreérthetetlen, fájt a fejed, hogy lesz e olyan balek, aki a körülmények ellenére megveszi a csõdtengert vagy repültök. Ti voltatok az egyetlenek tudtommal akik olyan befektetõre vártak, akinek nem mindegy a moi gazdasági helyzet. Ezen nincs mit ragozni.
"Hagyd mar beken a magyar jatekfejlesztest amihez soha nem is volt es soha nem is lesz semmi kozod."
:-D Ez aranyos. Olyan mint amikor az elégséges munkanélküli fizika tanár kifakad, hogy hogy kerül Newton a fizikába. :-DDD Gondolom nem ment még mindig át. A Stormregion az én bandám volt kezdettõl fogva 3 évig, az elsõ találkozót is én szerveztem, én toboroztam, etc, és soha senki nem találkozott volna senkivel a csapatból (a gyulaiak kivéve, õk egymással mindenképp, meg akit utána Maciék szerveztek be), ha én nem vagyok. 4en kezdtük (mind3an rajtam keresztül ismerték meg egymást), de a lavinát én indítottam el és ezt nem vitathatja el tõlem senki, még csõdmesterek, azaz te sem.
Majd ha Tesco-áron fogják adni...
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Az egyik hazai torrent oldalon láttam egy clonecd-s verziót. A feltöltõ közölte, hogy se crack se serial nincs hozzá. Igazából nem is értem, hogy miért tette fel.
Már néhányszor végig toltam a demot és egyre jobban tetszik. HA az ára barátibb lesz, akkor mindenképpen beszerzem, de egy warez verziót már most is szívesen tolnék.
Hm? Remek ötlet nem?
Jagd, csinálok pár képet, meg videót is, aztán majd msn-n
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Az én gépem Athlon64 4000+ (San Diego S393, 2,4GHz@2,7GHz), 2GB ram és Radeon 1950GT. CPCW ugyanúgy fut 1024x768-ban mediumon, mint az Endwar 1280x1024-ben highon. Amúgy a gépemen simán játszom a mai játékokkal is, 1280-ban is akár.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Írtam nekik is. Csak nem válaszolnak. Kértek egy dxdiagot.