3714
-
#2594 melyik a 13as? :) -
Fifus #2593 Különben mióta Zajcevvel kell a bomba után caplatni, nincs vásárlóképernyő, "wysiwyg" egységek vannak a mapok elején. Kirkland visszatér majd? -
Fifus #2592 A tizenhármas különben jó pálya, igazi páncélosoknak való, voltak nagy csaták, a katyusák bírnak tizedelni még normálon is. Az egyik titkos küldi mind a 8 tank elfoglalása, de mi a másik? -
#2591 Majd később tudsz szerezni tróját core army-ba. Secret lesz. -
Fifus #2590 Tizenhármason Troyanov-megatank, meg IS-52 nehéztüzér, hmm, fincsi, kár hogy nem lehet megtartani. Tizennégyes elején meg T-62-esek... -
#2589 negyed egy nekem :) lefekves elott egy gyors forumozas mindig beugrik :) -
Fifus #2588 Igazad lesz, lehet hívni messze is deszantost, csak a légi felderítővel először körbenézek, és már dobtam is az épület mellé, kettő squad őrizte, még túl is élte, míg odaértem.
Sűrűsödnek az események, egyre érdekesebbek a küldetések, igen jól néznek ki az átvezető mozik. A tizenhármas van soron, normálon gyorsan lehet haladni, de azért egyszer elvéreztem ott is. A select all-attack egy-két pályán "működik", de pl a tizenhármason nem. -
Fifus #2587 Persze Carlos fél hétje se semmi. -
Fifus #2586 Csónakot próbáltam, de a kiköthető helyeken lelőnek, deszantost nemcsak a rádió körzetébe lehet hívni. Timber, ez ám a support, még negyed kettőkor is válaszolsz! -
#2585 Két lehetőség:
1, ahogy timba mondta: csónak,
2, felderítő, parapotty a híd túloldalára. (ott a vezérlőépület amibe ha bemész, helyreforog a híd) -
#2584 Hat a konkret palyara mar a tokom emlekszik (majd kiverem belole ha nem mondja meg onkent! :D :D :D)... A lenyeg az volt, hogy Einsteint kellett kiserni valami radioallomashoz... aztan miutan ezt orbitalis baromsagnak nyilvanitottuk jott az, hogy akkor csak Einstein beszedet tartalmazo hanguzenetet... Megent orbitalis... Aztan jott az, hogy az uranium es felrobbant a bunker es nem lesz atom... vagy mi :) Az elejen az ember osszeszedes nekem sem a kedvenc reszem... de hat ez van... mi csak wage-whore-ok voltunk jol! :) -
#2583 csaunak :) -
Fifus #2582
Hogyan jutok át a folyó túloldalára? Ez a tizenegyes Céhmester Hadművelet Hamburgban. -
Fifus #2581 Hát...így is mondhatjuk, és gyorsan meg is van a mission, főleg így normálon. De épp azt hittem vége, mire lezuhan a helikopter, mehetünk át a hamarosan felrobbanó bunkeren, ahol beülve a Flakokba védekezzek még három percig?...ez így szerintem elég lendületesre sikerült. -
#2580 Ááá...ezt a pályát mindig is utáltam...
Ez a hülye squadkeresős hóviharos bunkerhalrcolós...értem? -
Fifus #2579
Imígyen szól a Zarathusztra! -
Fifus #2578 Na mi is volt az eredeti történet? Valóban a helikoffer lezuhanós. -
#2577 Keciek vagyunk tudom... -
#2576 A kilences vicces pálya... :D
Az timberes carlosos. VAgy keverem a 11-essel. A franc se tuggya. -
#2575 Olvassatok mar el a ket sorozatszamot :) :) :)
Carlos fele: L0LBU-YTH3G-4M3F1-RSTY0-UN00B = LOL, Buy the game first you noob
Az enyem: 0MGZ0-RY0UA-R3N0L-337H4-XXORZ = OMGZOR*, You are no leet haxxorz
:D :D :D :D
* ez mar nem emlekszem honnan ragadt ram de asszem WOWbol :) -
#2574 :) Ha tudnad az eredeti sztorijat a kilencesnek (azon zuhan le a helikopter menetkozben ugye?).... 2 het sztrajk a level design reszirul ami kellett ahoz, hogy azt a irtozatos baromsagot ami eredetileg volt kicsereljuk :) -
Fifus #2573 A mai napi három blue screen és egy hibaüzenetes kidobás után elmondhatom, hogy eddig szerencsém volt. Pedig hogy kacagtam szerencsétlen németeken a game crashes, multiplayer problem, activation error és hasonlók miatt, hogy nálam miért nincs hasonló, a szaggatáson kívűl? -
Fifus #2572 A kilencesnek nem rossz a sztorija, és gyors is a kopár-havas Finnország és a kis létszámú kommanyósok miatt -
Fifus #2571
Most nem kék halál volt... -
Fifus #2570 Ma szabin vagyok, mondom kicsit haladok előre, végül is a nyolcas (Vörös Veszedelem) is megvan, az mondjuk könnyűn se olyan egyszerű, mint a hetes könnyűn. Na de ez a kidobálás, gépújraindítás!? -
#2569 -
Jagdflieger #2568 Stabil a játék mint a kártyavár a Cunami közepén.. -
Jagdflieger #2567 De amúgy faszán tesztelték mi?,,, -
Jagdflieger #2566 Nem jó sorozatszám. :-)
-
Fifus #2565 Különben nemcsak háromszor aktiválható, a németek már nagyjából megoldották ezt a kérdést. -
Fifus #2564 Jagd, 4000-ért azonnal viheted. Most egy órán belül volt kettő kékhalálom, az egyik pálya közben, a másik a nyolcadik pálya utáni animáció alatt. Friss a driver is a VGA-hoz, talán attól volt ez a kettő... -
Jagdflieger #2563 Mert így support nélkül 5ezernél többet nem adok érte.. -
Jagdflieger #2562 Működhet ez Timber? Mert akkor én is kipróbálom. Ta tetszik akkor megveszem. Elvégre minden Stormos játék megvan. Csak menjen le 2000HUF-al az ára.. -
Fifus #2561 Nem fix, nem számítottam a másodikra. Az első single volt a második multi. -
#2560 fixen előjön egy helyen? -
Fifus #2559 Megvolt a második kékhalálom, gondoltam ezt már bejelentem. -
#2558 Probald akkor ezt:
0MGZ0-RY0UA-R3N0L-337H4-XXORZ -
JeffeS #2557 Nem tom, hogy itt szabad e warez, crack linket adni, de a thepiratebay-en nézz szét. 43210896 Bytes -
JeffeS #2556 EUR 49,49 helyett EUR 29,97 az amazon.de oldalon. 40%-os esés, akció. Aki még nem vette meg, az ne is dobja ki a pénzét az ablakon, hamarosan mélyrepülés CP:CW árában hazánkban is. Szerintem. -