3714
  • Timber
    Warhammer Online. Age of Conan. Middle Earth Online. Azok szepek. A Wow csak ossze van rakva de nem szep.
  • Carlos
    Ez igy igaz!
  • tomcsa4
    Jeff szeret itt lenni. :) Lehet hiányoznak a régi munkatársak neki :)
  • lammaer
    Hat nemtom, ha nem volt kozod a jatekhoz, akkor mire ez a nagy attack? Utalod Timbert es ez vmi szemelyes harc? 2734-bol mast nemtudok leszurni :)

Ha egy jatek szar, max bebofogok egy topikba hogy sztem szar, azt kalap kabat. Ha szar, akkor nem foglalkozom tobbet vele... de itt te tobbet foglalkozol egy szarral, mint mas a kedvenc jatekaival :D
  • Carlos
    Ez csak a parapottyos helikopterekre vonatkozik.
    A ládással nemtom mi a helyzet, de szerintem azt is le lehet lőni (erre már nem emléxem).
  • Fifus
    Így van. A deszantosok szinte halottak, mire leérnek. A rakétás helikoptert azért le lehet szedni.
  • Carlos
    No, ezzel volt kavar rendesen.
    Valami olyasmi lett elfogadva, hogy lehet lőni őket (szállítókat) de nem lehet lelőni de sérülten teszi le a járgányokat amit szállított. A multi miatt volt valami kavar vele, és valaki kitalálta, hogy ez milyen jó.
    Szerintem no comment, dehát voltak okos megmondóemberek...
  • Fifus
    A tizenhatoson is beülhetek Flakokba, meg akin lehet légvédelem is van, de lepattog róluk.
  • Fifus
    Ezután a finn pálya utáni átvezető igen baró, és majdnem olyan hosszú, mint a pálya...
  • Jagdflieger
    Ez azért gáz. A CW fórumban már lassan mindenröl lehet beszélni csak a CW-röl nem. :-) Ne félj nem zavarod meg Jeffet. max megugrik nála a tű a lemezen de úgyis be van kapcsolva nála a ismétlés gomb..
    Én most ott tartok hogy finországban egy volt német bunkert kell felrobbantanom. Bementem az IS-10esssel az épületbe. Frankók a máladozó plakátok. (penge éles a képük..) Jó a hangulata, egy kis pörgés azért nem ártana bele. Nem tom a helikoptereket nem lehet lelőni? Amik a deszantot dobálják. Mert most 88-asokkal lövöm , máskor meg a tankra szerelt AA rakétavetővel és semmi. Pattog le róluk. Akkor minek az AA vegyverzet? Ez bug vagy direkt?
  • Fifus
    Khm, khm. Elnézést, hogy közbevágok, csak Jagd CW-játszótársnak üzenem, hogy nem tudom, milyen a Maus, mert visszamentem a tizenhatosra a Trójáért.
    Köszi, és még egyszer elnézést az offért.
  • JeffeS
    Nem, nem tették meg soha. Mikor esik le, hogy a PP2 idejében a SWINE és PP1 fejlesztői már messze-messze jártak ? Sorban álltak fel az emberek 2004 nyarán, felemelő érzés volt. A vezetés meg toporzékolt a dühtől, még BSA-val is zsaroltak. De hát nem mindenki kér abból, hogy átvágják...
  • JeffeS
    Nem hisztiztem, csak megkértelek, hogy ne moss össze velük. Meg a viharsarkiakat se mosd össze velük, a barátaim köszönöviszonyban sincsenek ezekkel. Ők játékfejlesztők, ezek meg... hagyjuk. Ha ők jönnek ki jól belőle, akkor légyszi az ő érdekükben említsd külön a PP1-et és a PP2-t. Köszike.
  • maniac001
    Nekem amiatt nem jött be annyira mert én szeretek lassan, taktikusan haladni, nem időre. Ennyi a kifogás. ha lett volna idejük meg pénzük, tuti csináltak volna olyat amitől leeseik az áll. Mert már kétszer-háromszor megtették / megtettétek. Hm?
  • maniac001
    Te tényleg ennyire jobb egérgomb vagy b+?
    Nekem MINDKÉT játék tetszett és fosok rá hogy te emiatt hisztizel. A P1 is nagyon jó volt meg a P2 is. Amikor ott voltam, kedvesen fogadtak, meséltek mit csinálnak, kaptam panzers egérpadot meg panzers feliratú sisakot. Nekem elég volt hogy ott lehettem, de még pluszt is kaptam. De igazad lehet, téged nem lehet közéjük sorolni ezek szerint. És ebből ők jönnek ki jobban, nem te.
    "Ne moss össze velük" ....beszarok...
  • JeffeS
    Úgy értem, hogy azt a pár pályát, meg néhány objektet, amit a phase 1 alá csináltak és kiadták phase 2 néven, az a modolás az ő bűnük. Lám, te is negatívan vélekedsz az rfb-ről... :-)
  • JeffeS
    A phase 1-et mi csináltuk, a phase 2-öt ők. Ne moss össze velük, köszike.
  • JeffeS
    Én a Viharsarok felé nem kiabálok semmit. Össze vagy kavarodva, a szavaknak mifelénk jelentése van. 2004-ben megszünt a Viharsarok, utána a Dohány Utcai Fiúk nevet vehették volna fel, vagy a Looservill nevet. Sértő ez minden viharsarki számára, ha azt mondod, hogy ezt a, ezt a ... ők fejlesztették, vagy bármi közük van hozzá. Csak annyi, hogy a mi játékunkból modolták, kókányolták. Az én szülőföldemet, melyre büszke vagyok, s melyhez ragaszkodom, ne járassa le senki.

Átok meg nem rajtam van, hanem azokon, akik magukkal rántották a csődbe a kiadókat. :-)
  • maniac001
    :D
    Ezen befostam, respect.
    Nekem bejönnek a taktikai stratégiák, nálam az év játéka a W40K - Dawn of War 2. Anno a panzers volt, a phase 2 teszere is voltam, egy napra meghívást kaptam. nagyon nagy élmény volt nekem. Viszont tény hogy az RfB-től már lefelé ívelt a pálya. pedig tehetség van, mert a phase 1-2-vel megmutatták hogy tudnak a srácok. Ha valaki felkarolná és pénzelné őket ott lennének a top-ban ez biztos.
  • Jagdflieger
    Jeff anno nagyon fontos ember volt a cégnél,ő törölgette a port a teszterek monitorairól hogy jobban lássák a hibákat rajta. De ez régen volt vala. Valamikor sok sok emberöltővel ezelőtt. Mikor még a SWINE, és a Panzers phase onet-t fejlesztette a Stormregion. -Istennyugosztalja.- Aztán egyszer feltünt hogy maszatosak a teszterek gépei.És állítólag a WOW nevű ökörséggel sem tudtak már a sok portól játszani munkaidőben, emiatt az ottani avataruk sem fejlődött. Nagy nagy méregre kelt a Vezérigazgató nevű varázsló és kipenderítette a Csúf Jefferson nevű koboldot az üvegbalotából, és arra itéltette hogy kígyót békát kiabáljon az Interneten keresztül a viharsarok felé. Ő azóta is így tesz. Átok van szegényen. Csak ha Bill Gates homlokon csókolja akkor fog elmúlni...
  • JeffeS
    Hogy te mit látsz bele egy hszólásba, szeretetet, gyűlöletet, közömbösséget, szubjektív. Elismerem, hogy kritikusan fogalmazok, de a másik oldal is ezt teszi, így hát kvittek vagyunk. Én ezen a köhömköhömön nem dolgoztam, de senki sem dolgozott rajta, mert az meglátszódna, szvsz. Ismételni nem akarom magam, véleményem leírtam, de a helyzet az, hogy mindegy, hogy kinek mi a véleménye, ha becsődölt és az Atari bezárást éppenhogy megúszó kiadó kivonja Európából erőit.
    3-4-en beszélgetünk a szarról, csak vannak akiknek még nem esett le, hogy amiről beszélgetünk az mást nem érdekel, mert jobb helyeken nem ehető.
    Lehet, hogy kicsit csúnyán írtam Timbernek, de amíg Crytek "designer"ként majomkodott a sg-s Warhead topicban, addig nem volt gondja a Warheaddal, aztán hogy a Crytek annyira értékelte, amennyire én és teszter maradt azóta "szartek" számára a Crytek és a Warhead is szar. Addig viszont ő volt a nagy Crytekes szakember nagyember az sg-n és ontotta magából az okosságokat, szakmai dolgokat. Számomra ez visszataszító magatartás, lehet más számára nem az. Legyen következetes.
    A Warheadot nem ismerem, nálam nem fut, de az biztos, hogy az USA TOP10-ben benne volt többször is (4-ik helyezet), míg ez a méretes kula sehol sem volt soha. Konkluzió: ha Timbernek nem is jön be a Warhead, vagy a beteges irigysége frusztrálja, akkor sem lehet akkora kula a Warhead, mint a CPCW. Csak ennyit akartam mondani, nem többet.
  • lammaer
    Jeff, engem komolyan erdekel, mi generalja benned ezt az irdatlan ellenszenvet/bosszuszomjat ezzel a jatekkal kapcsolatban?

Neha-neha bekukkantok, hatha talalok vmi erdemleges dolgot a jatekrol, es az esetek tobbsegeben csak a te merhetetlen gyuloleteddel talalkozok. Amennyire kivettem a sok sok hszbol, valaha te is dolgoztal a projekten. Kirugtak azt meg mindig ezen vagy ennyire duhos, vagy mi?

Tenyleg csak altalanos kivancsisag vezerel, nekem anno az RFB se nagyon jott be, CPCW-t se hiszem hogy tolom majd valaha... de erdekes amit itt muvelsz :)
  • JeffeS
    Beszéljenek a számok:
    Crysis Warhed 84%
    CP:CW 67%
  • JeffeS
    Screenshotok és gameplay alapján van véleményem a WiCről is meg a CPCWről is. Egyiket sem szedtem le torrentről, megvenni meg eszem ágában sincs. Screenshotok magasról verik a cpcw screensotjait, még te is elismerted, hogy szarabb az RFB-nél a cpcw graf (#2712), csak neked nem tűnt fel meg pár emberkének, hogy az RFB maga volt a sz@r. :-)
  • JeffeS
    Ez elég melegen hangzik. Fifus családos ember, ezzel most elűzted a topicból. :-)
    Tudsz 3d studiózni, vagy mi ez a "my present" ?

Tomék anno azon röhögtek az irodában, hogy 2003ban jelentkezők a DR csőd, PL csőd felelősei jelentkeztek, akkor hoztak screenshotot és mindegyik azt mondta ugyanarra a képre, screenshotra, hogy ő csinálta. Aztán kérdezte tőle Tom, hogy oké, de a screenshoton konkrétan melyik részt, arra nem ment válasz.
  • JeffeS
    1. Mert a Crysis Wartopic fejlesztői nem süllyedtek olyan mélyre, mint ti. Ez már jó ok ? :-)
    Amúgy meg küldetéslemezt csináltak és nem csak a fák és házak helyét cserélték fel, mint ti. Igy párhuzamot vonni köztetek és köztük, hát elég "stormos", vastagbőr. Ők közben pályázaton is részt vettek, ti még a GDFre se mertetek kimenni, visszamondtátok, tudván, hogy nem tudnátok az ég egy adta világon semmit mondani. Ahhoz érteni kellene a játékfejlesztéshez, hogy valaki tudjon róla beszélni. A modolás nem játékfejlesztés. Ők nyertek, ti viszont csak egy vastag csődöt tudtatok elkönyveli. Vittétek magatokkal a "stormot", a 10Taclet, a CDV-t, az Atarit (ne mondd, hogy nincs közötök hozzá).

2. Ők nem bitorolják a Crytek nevet, ők csak az alkalmazottai a cégnek, nem semmizték ki az eredeti ötletgazdákat és aztán nem is küldték rájuk a BSAt, majd a rendőrséget sem. Nem villogtak a Crytek színeiben, nem majomkodtak, nem játszották meg magukat, veletek ellentétben. Ide sem regisztráltak be és nem csináltak veled ellentétben olyan profilt, ami hazugság. Nem adták ki magukat nagyembernek, veled ellentétben. Crytek designer "úr", ők ilyet nem csináltak.

3. Ne magyarázz olyasmit a logikámba, ami nem passzol bele.
  • Carlos
    Tényleg szép.
    Bár nekem egy kicsit túl diablós. :) Jópofa játék. :)
    Jöhetne már a diablo 3. :)
  • tomcsa4
    Tudod mi nagyon szép még? A Titan Quest. Bitang stílusos. Én nem szeretem a mitológiát, de bizony odatettek rendesen. :) Meg még a Two Worlds tetszik, bár ott csak a nyílt terep (de az gyönyörű).
  • tomcsa4
    GW-ztem is egy rövidke ideig (3 hét). Szép szép, de nem stílusos. A kulcsszót kimondtam. (Nekem sem tetszett maga a játék, de a lényegével, a pvpvel nem foglalkoztam, ígx nem alkotok véleményt róla.)

Nálam még mindig a WoW az etalon e tekintetben. Fantasy legyen stílusos. Szabad elengedni a fantáziát, végül is erről szól az egész.
  • Carlos
    Akkor nem láttam a Guild Wars-ot, mely még a WoW-osok szerint is sokkal szebb.
    Bár nem annyira jó játék, mint a WoW.
  • tomcsa4
    Grafikailag elmaradva? A leghangulatosabb grafikája még mindig a WoW-nak van. Nem a poligonszámokat kell nézni. WoW-nak a grafikája mestermű. Színválasztás kiváló, a távolságkezelés fantasztikusan eltalált. Akkor az objektumok kinézete frenetikus.

Ezek meleltt minden FPS eltörpül, álljon trillió poligonból is. Szvsz, de szerintem nem vagyok egyedül evvel.
  • Carlos
    Onnan nem rugták ki!
  • Timber
    Te Jeff (jajj de nem akarok irni a buta arcodnak...)

Tudod mit nem ertek? Miert nem mesz a Crysis: Warhead topikba is anyazni, hogy a "Crytek" nevet bitorlo csapat (hiszen semmi kozuk az eredeti Crytekhez) csak egy rokabort csinalt, es miert nem linkeled be az ilyen olyan teszteket amik kevesebb pontot adtak a C:WH-ra mint a Crysis-ra? Mert ha a te """""""""logikadat""""""""" kovetjuk akkor bizony a Crysis Warhead meg nagyobb skandallum es szegyen mint a CP:CW.

Nem a Crytek Budapest szakembereit kritizalom ezzel csak a Jeff fele szelektiv kritikat. Remelem ertheto mit ertek ezalatt :)
  • Timber
    A warcraft melyik resze volt korahoz kepest jo? Mindegyik epizod (beleertve a WOWot is) grafikailag elmaradott, szinte semmi ujat nem nyujtott. Az egesz Warcraft (es Starcraft) univerzum nem mas mint egy nagy franchise nyulas (Warhammer es WH:40K). Megis mindegyik siker volt. Az ok egyszeru: ossze van rakva mint kuvva'sten. A Blizzard ebben volt mindig is uber... minden jatekuk minden apro reszlete totalisan klappolt :)

SC2 ha kap egy utos storyline-t par faintos atvezetot (amiben egy pillanatig nem ketelkedek) akkor mar tuti siker akar a mar megjelenesekor idejet mult WC3 grafikaval is.

Bocsi az offert.
  • Jagdflieger
    Milyen volt a Maus Fifus? Maradt még valami a hírnevéből? Mennyit ért a fejlettebb nehéztankok ellen?

CW:
    Feltünt hogy Gröber tigrise nem használja sem a teknő, sem az ágyúval párhuzamosított toronygéppuskát. Csak a toronyra kihelyetettet. De más tankoknál is láttam hogy nem használja a toronygéppuskát. Vajon miért?
  • Jagdflieger
    A képek alapján: Biszbasz unitok, ugyan az a játékmenet mint annó.Pár új egység, és annyi. Ehhez képest akár mit is mondasz a CW forradalmi áttörés. De a fanatikusok ha a régi 2D-s motorral kapnák az SC 2-őt akkor is megvennék.
  • Timber
    My present for you :)
  • Carlos
    Amikor az egy kalap kaki. Főleg ne a grafikáját meséld, mert én az első 3 pályán behánytam és szétkúrt az unalom közben.
    Az intró viszont szép volt.
  • Fifus
    Csak ne a WiC-el példálózz állandóan.
  • JeffeS
    Szerintem ebben a topicban nincs alapja más játékokat, fejlesztőit arcátlanozni. :-) A CP:CW enbloc nem arcátlanság ? Ezt is megvette valaki, azt is biztos megfogja, arcátlanság ide vagy oda.