Codename: Panzers - Cold War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"
Mér kéne okosnak hinnem magam ?
Mind1, hogy a leadek hogyan cserélték egymást fejlesztés alatt, a lényeg, a poén nem ez számomra, hanem az, hogy leadek. Azt gondoltam, hogy Nyesi a leguccsóbb programozókat vitte magával, hogy azok nem tudnak elhelyezkedni máshol, és kiderült, hogy tévedtem. A single és a multi demo is erõsítette bennem ezt a tévhitet, majd Fifus tesztjei...
Nyilván most okosnak hiszed magad, mert felfedtél valamit. Holott ez hülyeség.
Ugyanis azért volt kettõ mindegyikbõl, mert akik lead-ként elkezdték a project-et a vége felé (amikor beindult az új project) átkerültek az újra és a helyükre kerültek az új lead-ek. Ezért van két lead.
Þór vígi þessi rúnar
A Rajnán kéne átkelni, egyesülni Gröbels-szel, õ a Freikorps-ot vezeti túloldalt. Hasonló metódusú RftB pálya mintha lett volna. Majd küldök képeket mailben este.
Meg lehet csinálni a hatost ultrán is, bár a végén már, a fõhadiszállásnál select all->attack volt, és maradt három páncélos belõlük.
Þór vígi þessi rúnar
Épp ezért használják csak nagyon kevesen.
A játék pedig továbbra sem érdekel senkit sem. Ez akkora bukás hogy még. A Szarfocre másolásvédelem csak rá tesz egy lapáttal
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Bírom amikor az emberek baromságaikat akarják megmagyarázni+
Next PC upgrade: 2022
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ez nagyon vad tévhit olyan nincs hogy valami szar azért nem törik fel.
Ennyire jó a védelem nem kell meglepõdni!És egyre jobbak lesznek ezek!
Next PC upgrade: 2022
Þór vígi þessi rúnar
RfB-t is csak nagynehezen tudták feltörni emlékezz csak vissza.
Amúgy tény, nem egy GTA4, hogy versengjenek a kódtörõk, hogy kinek sikerül elõbb.
Þór vígi þessi rúnar
most vagy nagyon szar a gém, vagy senkit sem érdekel.
Már rég nem abban a szekérben utazom.
Þór vígi þessi rúnar
Másrészrõl komoly árú gépen fut szegényke, csak-csak ki lehetne sírni az árát valahogy. Már annak, akit komolyan érdekel.
A német fórumon azt írták, az Atari DLC-packot tervez hozzá. Errõl tudtok valamit, Carlos?
Elõre is köszönöm.
Mandrak, Sleepery... egyiket sem ismerem. A sztoryt is csak a linken olvastam, de számomra nem az volt az érdekes. <#nevetes1>#nevetes1> A szexuális aberrációkhoz amúgy sincs gyomrom.
Fifus, tavaszi böjtrõl, tisztítókúráról nem hallottál még ? <#vigyor2>#vigyor2> Még nem késõ, csak holnap kezdõdik a nyár, hivatalosan. :-)
A ket szerb gyerek az nem Mandrak es Sleepery?
Amugy a csirkes videoban miutan levagta a fejet mar nem eroszakolja tovabb, hanem a fejlevagas utan a csirke veret folyatja magara. Mindezt zsanmiselzsarra 😊
Þór vígi þessi rúnar
Kéne egy-két tipp a hatoshoz. A játék kezdetekor elindul a gátak ostroma, de alig védik a szövik, én meg mire odaérek az egyikhez (a közelebbihez légvonalban), a másik elvérzik. Akármelyik irányból indulok, ha a gázlón megyek át, ha az elsõdlegesnek számító hidat építem újjá. Vagy az alapseregem összetétele nem megfelelõ, vagy valami távolba ható megoldás hibádzik. Gondolom elég, ha 99%-os pusztulás után már nem lövik, és én meg nekilátok a javításának. Tulajdonképp, ha meg tudnám védeni, amíg odaér az utász, elég volna. Vagy, ha a tenger felõl érkezne az utász, hiába lõnék, mert tudnám javítani, amíg odaérnek az M41-esek. Vagy egyszerûen lassú vagyok az ultrához...
Mi az a Philos effektus Jeff? Egyébbként tetszett a játék. És egésszen élveztem is volna ha nem szaggatott volna.. Az nagyon jópofa mikor pl egy ütegállás kitelekül. Jó kis játék lenne ez de optimalizálatlan. Az a nagy baj hogy elveszett mindenki számára a gepard engine. Pedig még van benne lehetõség.