Codename: Panzers - Cold War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Timber
es az nem 2?

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Carlos
ne légy láma:
QA Lead József Mocsáry (Mocsy), András Deierl (Csumi)

Þór vígi þessi rúnar

Timber
raadasul meg szarul is irta mert 2 lead teszter is volt

Szerintem nem fejezték be, csak kiadták ami évek alatt össze lett kókányolva. Ha befejezték volna, akkor a demok és a végleges verzió is másképp nézne ki.

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"

Carlos
Befejezték a játékot. Sem kevesebb, sem több nem volt a feladatuk.

Þór vígi þessi rúnar

Amúgy az én külön bejáratú véleményem az, hogy életük talán egyik legostobább döntése volt ez az Innoglow dolog. A gányolt CP:CW-t maguk mögött hagyva, elfeledve jobbak lennének a kilátásaik, szerintem. Ami gámát ráadásul a gamereknek egy szûk rétegének (mely még az ízléstelen RFB-re vevõ volt) egy még szûkebb rétege vette meg. Azaz, az Innoglow egy olyan képet festett a CP:CW-vel magáról, szerintem, mely sz@rik az igényességre, a többre, precizitásra, minõségre és így kiadót találni az újabb mûvüknek - ha van - elég reménytelen.

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"

No problémó, ámigó.
Mér kéne okosnak hinnem magam ?
Mind1, hogy a leadek hogyan cserélték egymást fejlesztés alatt, a lényeg, a poén nem ez számomra, hanem az, hogy leadek. Azt gondoltam, hogy Nyesi a leguccsóbb programozókat vitte magával, hogy azok nem tudnak elhelyezkedni máshol, és kiderült, hogy tévedtem. A single és a multi demo is erõsítette bennem ezt a tévhitet, majd Fifus tesztjei...

Carlos
Mi a probléma?
Nyilván most okosnak hiszed magad, mert felfedtél valamit. Holott ez hülyeség.
Ugyanis azért volt kettõ mindegyikbõl, mert akik lead-ként elkezdték a project-et a vége felé (amikor beindult az új project) átkerültek az újra és a helyükre kerültek az új lead-ek. Ezért van két lead.

Þór vígi þessi rúnar

Credits Két lead programozó, két designer, egy lead grafikus, egy lead teszter és egy projektmenedzser.

A cdgalaxisnál 500-al kevesebb, de szerintem akkor is hülyeség most megvenni. Gondoljunk csak a Panzers Phase Two-ra ami 2005. aug 15-én jelent meg hazánkban és november végén már majdnem féláron lehetett kapni. Alig több, mint negyed év alatt felezõdött, leértékelõdött. Szerintem ez is max 2-3 hónap és...

Okés. Emlékszek arra az RftB pályára. Nagyon jó volt, az Ebro völgyében kellett egyszerre haladni a folyó mindkét partján, és irtani az amikat. Idõre.. Meg egy hidat is felrobbantani. Nagyon jó és szines pálya volt. A Freikorps mi? Németül szabadcsapat azt tudom. Pár veterán német feltuningolt tigrisekkel?
Itt 20 kb-s korlát van, a képfeltöltésre utaló linket se engedi.
A Rajnán kéne átkelni, egyesülni Gröbels-szel, õ a Freikorps-ot vezeti túloldalt. Hasonló metódusú RftB pálya mintha lett volna. Majd küldök képeket mailben este.

Ott mi a feladat? Téli pálya? Ha tudsz linkelj már képet róla. Ma 30 másodpercig volt egy CW doboz a kezemben de 8500FT-ér akarták vesztegetni. :-) Mindenhol felteszik Torrentre, aztán mikor kötözködök hogy már vagy 3szor fent van törés nélkül hisztiznek hogy õk csak segíteni akartak..Meg van már biztos hozzá törés. Ilyenkor küldöm el õket finoman a búsba..
Nos, kezdõdik a Fehér Csillag Hadmûvelet Nijmegen-ben...a hetedik.
Meg lehet csinálni a hatost ultrán is, bár a végén már, a fõhadiszállásnál select all->attack volt, és maradt három páncélos belõlük.

Nem Starforce-os, Tages copy protection.

Carlos
Tudatlan barom vagy aki a saját hülyeségét hajtogatja ésha nem neki van igaza, akkor meg csak löki tovább a saját baromságát.

Þór vígi þessi rúnar

Balablabala....persze...egyébként az egy dolog hogy amire ilyen ,,csoda" védelmet tesznek fel, meg is bukik mert aki megveszi is utálja ha mindenféle szarság védelem van a játékon.

Épp ezért használják csak nagyon kevesen.

A játék pedig továbbra sem érdekel senkit sem. Ez akkora bukás hogy még. A Szarfocre másolásvédelem csak rá tesz egy lapáttal

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

grebber
lol nyugtatgassad csak magad ezzel. Riddick is szar meg anno az összes Starforce-os game szar volt ugye?
Bírom amikor az emberek baromságaikat akarják megmagyarázni+

Next PC upgrade: 2022

A francot, senkit nem érdekel, ezért nem törik fel.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

grebber
"most vagy nagyon szar a gém, vagy senkit sem érdekel"

Ez nagyon vad tévhit olyan nincs hogy valami szar azért nem törik fel.
Ennyire jó a védelem nem kell meglepõdni!És egyre jobbak lesznek ezek!

Carlos
A védelmet nem mi csináltuk. (Legalábbis amikor én ott voltam, akkor nem egy magyar fejlesztésû védelem volt a játékon)

Þór vígi þessi rúnar

Prince23
Hát gondoltam, csak tudod, nehogy már egy magyar fejlesztésen fogjon ki (hackerek)

Carlos
Vagy nem tudják feltörni. Erre nem is gondoltál?
RfB-t is csak nagynehezen tudták feltörni emlékezz csak vissza.
Amúgy tény, nem egy GTA4, hogy versengjenek a kódtörõk, hogy kinek sikerül elõbb.

Þór vígi þessi rúnar

Prince23
Kinn van egy hónapja és nem törték fel lol
most vagy nagyon szar a gém, vagy senkit sem érdekel.

Carlos
LoL.

Þór vígi þessi rúnar

grebber
Ja lol mivel ugyanugy nincs hozzá törés!

Prince23
Codename.Panzers.Cold.War-NoGrp

LOL

Carlos
Ez pocok és denay lesz szerintem.

Þór vígi þessi rúnar

Timber
Nem en voltam! 😊 Ne ulj fel azoknak az urbanus legendaknak miszerint az en palyaim ultra nehezek! 😄

És mi ebben a pályában a vicces, Carlos?

A hatos pálya ultrán nekem már szenvedés. A gátat és a hidat javítani kéne késõbb is, ha lövik. És lövik...A járõrhajó az egyik titkos valóban. Még egy utolsó próba, és visszaveszek a nehézségbõl. <#nemtudom>

Ogé, tudjuk.

Carlos
Errõl nem hallottam semmit, de ez nem jelent semmit.
Már rég nem abban a szekérben utazom.

Þór vígi þessi rúnar

Azért gáz ez a crackes megoldás, mert gondolom multi azzal nem fog menni, pedig a single-k lezavarása után jó kis csörtéket lehetne rendezni.
Másrészrõl komoly árú gépen fut szegényke, csak-csak ki lehetne sírni az árát valahogy. Már annak, akit komolyan érdekel.
A német fórumon azt írták, az Atari DLC-packot tervez hozzá. Errõl tudtok valamit, Carlos?

8.-os a fiacskám 😊
Prince23
12- alatti gyerkõcöknek még korai rts-ezni, sõt ez taktikai 😄D Gondolom elég fiatal vagy...

Sziasztok kellene 1 kis segítség a kisfiam megszerezte valahonnan a Codename: Panzers - Cold War (2009) -et. Nemtudok hozzá szerezni crack-et ami fullba indítja. Kérem segítsen valaki már nemsokáig bírom idegekkel.

Elõre is köszönöm.
A lakcímét, telefonszámát és tajszámát, adószámát elfelejtetted megosztani a csirkevideosnak. <#nevetes1>
Mandrak, Sleepery... egyiket sem ismerem. A sztoryt is csak a linken olvastam, de számomra nem az volt az érdekes. <#nevetes1> A szexuális aberrációkhoz amúgy sincs gyomrom.

Fifus, tavaszi böjtrõl, tisztítókúráról nem hallottál még ? <#vigyor2> Még nem késõ, csak holnap kezdõdik a nyár, hivatalosan. :-)

Bakker, épp mentem volna enni...

Timber
Off:
A ket szerb gyerek az nem Mandrak es Sleepery?

Amugy a csirkes videoban miutan levagta a fejet mar nem eroszakolja tovabb, hanem a fejlevagas utan a csirke veret folyatja magara. Mindezt zsanmiselzsarra 😊

Köszi, a fighterre gondoltam én is, legfeljebb kevesebb tankkal kezdek. Ha nem szedik le, betölti a védelmi funkciót, amíg odaérnek az utászok. Mindenesetre így van egy "rush" jellege a pályának.

Carlos
A hid felõl menj. Javitsd meg, vigyél legalább 3 javítóst (1-1 a hidnak plusz egy a csapatnak. A legtöbbször a jobboldali gátrészt lövik, azt kell erõsebben védeni. Jetfighter-rel szedd szét a vízen õrjáratozó hajót, ami szintén lövi a gátat. (asszem secret)

Þór vígi þessi rúnar

Szvsz sikeres vezetõ lenne belõled. :-) A te kezed alatt nem mehetne úgy csõdbe cég, mint... Ezt hívom Philos-effektusnak. Bár lehet, hogy Philos-szindrómának kéne nevezni, ez vitte sírba a Philos Labst, a Digital Realityt, a "stormot",...

Nem gondoltam, hogy az lennél. Az viszont igaz, hogy jó ideig nem lesz ilyen gondod.

Igen. Ingame. (nem bableves) Még Meier mondta anno.
Még nem.
Kéne egy-két tipp a hatoshoz. A játék kezdetekor elindul a gátak ostroma, de alig védik a szövik, én meg mire odaérek az egyikhez (a közelebbihez légvonalban), a másik elvérzik. Akármelyik irányból indulok, ha a gázlón megyek át, ha az elsõdlegesnek számító hidat építem újjá. Vagy az alapseregem összetétele nem megfelelõ, vagy valami távolba ható megoldás hibádzik. Gondolom elég, ha 99%-os pusztulás után már nem lövik, és én meg nekilátok a javításának. Tulajdonképp, ha meg tudnám védeni, amíg odaér az utász, elég volna. Vagy, ha a tenger felõl érkezne az utász, hiába lõnék, mert tudnám javítani, amíg odaérnek az M41-esek. Vagy egyszerûen lassú vagyok az ultrához...

Timber
hat nalunk parszor volt gaztamadas a fejlesztes alatt 😊 JAAAA hogy ingame??? 😄

Hé Fifus! Gáztámadással találkoztál már a játékban? Mert állítólag van benne..
Ebben az országban sok mindenkit el kéne ásni... (ügyvédeket, parlamenti képviselõket, indiánokat, autómérnököket..van ennyi szarunk?<#wow2> ) Csak a drasztikus megoldás a hatékony. :-)
Mi az a Philos effektus Jeff? Egyébbként tetszett a játék. És egésszen élveztem is volna ha nem szaggatott volna.. Az nagyon jópofa mikor pl egy ütegállás kitelekül. Jó kis játék lenne ez de optimalizálatlan. Az a nagy baj hogy elveszett mindenki számára a gepard engine. Pedig még van benne lehetõség.
Nem vagyok vérpistike, nem veszek általában semmilyen játékot, pontosan az általad említett keresetek miatt, de játszani szeretek a Storm, vagy Stormközeli gammákkal. A II.VH és a magyar szinkron miatt. Késõbbiekben ilyen gondom úgyse lesz.