3714
  • Fifus
    A WiC 2-ben lévő hat "új" pálya közül három az első rész multipályái közül kerültek ki, és ez nem arcátlanság?
  • JeffeS
    A modolókra más is vár, pl, hogy a fizikát rendesen megcsinálják, meg hogy két procit használjon, egy új útkereső megírása is jól jönne, egy rendes sztori, kevésbé unalmas játékmenet, stb. :-)

tomcsa4, a tévedés jogát fenntartom. De te sem tűnsz annyira biztosnak véleményedben, az epizódikus baromságot biztos újítás képen teszik bele.
  • Fifus
    A talaj mintha tényleg szebb, vagy inkább színesebb lett volna az RfB-ben, és az épületek környezete is valótlan néha, de arra való az Editor, hogy a modolók pótolják az ez irányú hiányosságot.
  • tomcsa4
    Legyen akármekkora válság, SC2 sikere MOST garantált. Egy esetben nem, ha komolyan gondolják ezt az epizódikus baromságot.
  • JeffeS
    Az. Igénytelenség ekkora kidolgozatlan bumszli objektumok, nincs környezete az objekteknek, csak oda vannak pakolva. 4 éve ez jó volt, ma már nem az. Nézd meg a Joint Task Force-t.

És igazad van, az Atari problémájához nincs köze a CP:CWnek, hiszen nem is ők adták ki. :-) A vicc az egészben, hogy ezt is megjósoltam. :-D Akkor amikor megjelent a hír, hogy az Atari minden félkész szutykot megvesz kiadás céljából.
  • Carlos
    nem fog
  • JeffeS
    A Blizzard addig lesz, amíg veszik a Wow gamecardot, sok apuka majd inkább azt veszi meg, minthogy a kölkének enni adjon. Nem is a Blizzardról volt szó, hanem az SC2-ről. Ha ratyi lesz és a válság tartja az irányt és a tempót, akkor szerintem bedől.
  • JeffeS
    A talajtextúra szar, az épületek köré lehetett volna rakni aprócseprő objekteket, ez így 2004-2005. A WiC mellett 2-es.
  • Carlos
    Úgy emléxem igen.
    Az egyetlen amikor core-ba tudsz tróját szerezni.
  • Fifus
    Csak ne lője senki, és két szanitéc, meg öt-hat lángszórós felderítő elintézi.
    Nos, és akkor beépül a magba?
  • Carlos
    Ki kell pörzsölni. És bele kell ülni valakivel.
    Necces nagyon. :)
  • Fifus
    Sejtem ,mi a titkos: a Troyanovot kellett volna elfoglalni. De kilőtték, talán lángszórósokkal kéne felvonulni.
  • tomcsa4
    Nagyon szépek ak épek. A színek tökéletesek, a színvilág baró. (Bocs, én "színbuzi" - jajj - vagyok.)
  • Fifus
    Egyébként rettentő részletes, igazi HD játék, nincs sok minden elnagyolva, az biztos.
  • Carlos
    És Jeff szerint ez ronda...
  • Fifus

Kedvcsináló screen-ek. Egy Ontos-tankelhárító apróság a daru alatt Berlinben.

Egyébként jó volt a tizenhatos, a titkosra itt se jöttem rá. Ez a 17. Berlin igazi óriás csatának néz ki...
  • Fifus

Maus a tizenhetes pályán.
  • Carlos
    Azért ezt a screenshotot nézve, elég szép a játék. Legalábbis nekem tetszik.
  • Carlos
    Nem is rád gondoltam! Majd Jeff jön ilyenekkel. :)
  • Fifus

Patton halhatatlan.
  • Fifus
    Nem ezt mondtam, lehet, hogy értelmetlen volt levonnom bármilyen következtetést, mint ahogy a cikk írója se tette.
    Attól még bombázom állandóan az Atarit és a CD-Projekt-et, írogatok a hivatalos fórumokba, de attól félek, semmi sem fog történni. Mert ugye teljes áron vettem, s bár ez nem predesztinál semmilyen előjogokra, ezzel próbáltam naivan hozzájárulni, hogy ne vigye a CW az Atarit csődbe, és hogy legyen kivel foglalkozni a játék megjelenése után.
    Szóval, bocs, nem következtetni akartam, csak a tehetetlenségem jött felszínre.
  • Carlos
    Az egész Atari-t csődbeviszi a Cold War!
    Mingyárt ez jön, aztán jönnek a tőzsdei mélyrepülések, hogy amikor kiadták a CW-t akkor esett a tőzsdén az Atari részvénye.
  • Fifus
    Még a kiadó is eltűnik?
  • Fifus
    Szerintem itt a fórumon egy verseny folyik: Jeff addig ír ide, míg a játék totál 0 euro-t fog érni, én addig, míg ép ésszel be nem fejezem a single részt. Vajon melyikünk ér előbb célhoz?

Fizika, ragdoll már az elején levéve, és eddig nem is nagyon dobált ki, ezzel a tizenhatossal van baja.
  • Timber
    hat a Blizzard az a ceg aminek meg kicsit sem kell attol tartani, hogy a gazdasagi valsag erinteni fogja...
  • JeffeS
    Szerintem a válságot nem kéne figyelmen kívül hagyni. Mert hogy hatással van rá, az tény.
  • GanXstaZoleeWrk
    Igen a Blizzard mind olyan játékokat csinált az utóbbi 10 évben ami mind nagy lebőgés volt.
  • JeffeS
    Egy dolog, hogy hányan várják és egy másik dolog, hogy hányan veszik meg. Lehet, hogy az SC2 is egy nagy lebőgés lesz.
  • JeffeS
    Számomra csak az érdekes, hogy a Lemon oldala, a pcdome.hu is kitáncolt a CP:CW mögül. Nem hiszem, hogy sokaknak kell elfelejtenie, ahogy a fórumokat nézem a játékostársadalom többsége észre sem vette ezt az igénytelenséget.

Az amazon.de oldalon most átszámítva 6520 forint.
  • Jagdflieger
    Eddig nálam stabil. Próbálj meg levenni mindent nullára. (grafikát, fizikát.részletességet mindent.) Hátha bejön. Ha nem akkor muszáj saját magad megcsinálnod a javítást hozzá..
    Lehet hogy csak 16 pálya van?....
  • Fifus
    Most megvédtem a konvojt, és az alsó három pont el van foglalva, de kidobott hatodszorra is. Az offset más minden esetben.
  • Fifus
    Nincs fizika bekapcsolva.
    A tizenhatossal óriási problémáim vannak. A konvoj védése alatt rendszeresen kidob, néha utána, néha közben, immár ötödször kapom a linkelt képet. Van úgy, hogy a directx-szel is baja van.
  • Jagdflieger
    Nálam miután kikapcsoltam a fizikának nevezett viccet simán ment. (legalábbis eddig) Komoly csatáknál azért belassul, de egy átlagos ütközetnél nincs gond. Most ott vagyok ahol a Rajna két partján párhuzamosan kell a hadműveletet végrehajtani, Gröbellel és Kirklandal. tetszik. Olyan mint annó az RftB -ben az Ebro parti hadművelet. Nagyon szerettem. Ott is ágyúkat kellett irtani, de az nehezebb volt mert volt egy vonat amit el kellett kapni, (pontosabban egy hidat felrobbantani) időre. Úgy pörgössebb volt a csata.
    A Freikorpsnak lehetett volna német ruhája. Már csak a hangulat miatt. Néha zavar ez a sok komcsi szidás. De próbálom úgy felfogni hogy a kor nyugati hangulata és nem mint seggnyalás a nyavajás amcsik felé.
  • Fifus

Bocs
  • Fifus

Ez a hibaüzenet akkor jelenik meg, ha a Vereség képernyő után az Újrakezdés gombra kattintok. Több pályánál is tapasztaltam.
  • Fifus
    Gigant csaták szerintem már a kilences-tízestől vannak, csak ultrán kell játszani...
  • Fifus
    A tizenhatos se indul rossznak. A konvoj megvédéséhez(opcionális) jól szét kell terülni a kevés egységgel. A vásárlóképernyőn van 1135 presztízs, de alig enged vásárolni. A pályán meg nincs elérhető gyár az elején. De azért küzdök.
  • Fifus
    A tizenötösön mi a kettő titkos?
  • Carlos
    Ehhh...ilyet miért nem raktunk bele:
  • Fifus
    Egy Patton lett halhatatlan, de álcahálóztam, így legalább majdnem valós, hogy nem látják.