Codename: Panzers - Cold War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elég drasztikus, radikális módon oldanád meg a problémát. :-) Philos-effektusnál mindig ez van, gányolás.
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"
most nem tom hogy mert a végleges verzió futot, vagy mert kibasztam azt a fizikának csúfolt szart belõle de egész normálisan futott. Legalábbis a puplikus demó szánalmas diavetítéséhez képest. Szaggatott de játszható volt.
Az AI tényleg egész jól keresi a fedezékeket.
Azóta megint 200an leszedték ezt az 1.38mbyteost és nem anyáz senki. Én nem töltöttem le a CP:CW-t mininováról, így nem tom kipróbálni.
Fifus, te nem annyiért vetted ? A cdgalaxis.hu-n annyival indult.
Mi bajod a betonnal ? Mit ártott neked ? Bármi bajod is legyen a betonnal, szerintem az intelligencia kizárja az erõszakot. Minél magasabb az ego intelligenciaszintje, annál inkább nem erõszakkal kívánja megoldani az esetleges problémáit az ego. Szerintem.
Fifus (#2449), véleményed szubjektív, akár az enyém. Nem interjúvoltad meg õket ezzel a kérdéssel, gondolom.
A hivatalos fórumról (#2451) meg az Atari gondoskodik, szerintem. Az, hogy rajtad kívül csak pár ember írt rá (10en se?), attól még hivatalos. Másrészt ha nem szedi le, nem tudja megnézni, akkor mennyivel több az esélye, hogy megveszi a játékot ?
tibiszabó, a mininova-n megtalálod, vagy a piratebay-en. Eddig majdnem 1000-en töltötték le.
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Müködõ nem virusos crack van már ???
linkejétek már be ha van<#worship>#worship>
Az RFB, CP:CW esetében helytálló a következtetés, amit írsz, de más játékok is vannak...
Egy magyar játékfejlesztõ sem a magyar piacra csinálja a játékait, mert a sok gyík, mint plö te mást sem tud csak fikázni. A magyar játékospiac nem létezik, ergó nem is nagyon érdekel senkit, hogy hányan veszik meg mo-on a játékot. Nem abból lesz pénze a játékfejlesztõnek, ha megveszik 40-en a játékát magyarországon.
Az, hogy csináltak/tunk magyar szinkront meg csak külön jófejség tõlünk a magyar játékosoknak. Akik a legtöbbször (tisztelet a kevés kivételnek) lewarezolják és aztán fikázzák.
Ez a téma részemrõl lezárva.
Þór vígi þessi rúnar
Gondolom a hazugsághalmazt kompenzálandó húzták le a játékot, már amennyire, ha tényleg. Mert ott is lehetett volna "stormos"módra ajnározni a szégyent. Szerintem.
Apropó, Fifus, a guru mennyit adott a játéknak ? Nem mintha egy hazug lap értékelése sokat nyomna a latba, sõt semmit, csak kíváncsi vagyok. Pedig õk mindent megtettek, napsugarat hazudtak az éjszakába és mégis, a 40 darab az 40 darab.
A fizikával semmi baj, ha van, de ne a CPU végezze, ha már egyszer van Physx.
Az, hogy nem volt programozótok, aki meg tudta volna rendesen csinálni, már megint más kérdés.
Þór vígi þessi rúnar
De ha azt szeretnéd látni a monitoron, hogy "Ha igaz, amit állítasz, akkor igen, bizony t-é-v-e-d-t-e-m.", akkor tessék: Ha igaz, amit állítasz, akkor igen, bizony t-é-v-e-d-t-e-m.
Nem néztem utána annak amit írsz a Simsel kapcsolatban, annyira hidegen hagy a játék. Mondjuk jobban belegondolva, a lányoknak nem a grafika számít, hanem, hogy jól szórakozzanak.
A Harry Potter szerintem tinédzserek szórakoztatására megfelelõ. Ha visszagondolsz az ifjúsági filmekre a 80-as években, MTV1... :-)
Örömmel állok vásárlóink rendelkezésére. <#vigyor>#vigyor>
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Melyiket vállalnád be, mint cégvezetõ?
Alapjáték kintvan, ez az alap szitu. Csinálnál egy kieget, ami elvon mondjuk 50 embert és eladod 8K-ért.
Vagy csinálsz egy kieget, ami elvon 3-5 embert amit eladsz 8K-ért, aztán megint egyet, majd megint, majd megint...
Most nem kell a kamu duma, hogy a real kieg meg mittomén...Ez üzlet!
Semmi több! És amig vannak olyanok, akik megveszik az ilyen gagyi 50 új csempe kiegeket, addig fogják is csinálni.
Þór vígi þessi rúnar
Viszont a JFK-ben említett fizika valóban jó szép és gyors. Én is szeretem. Aki a Panzersben heggesztette a fizikát azt az elsõ sortûzzel küldeném a Dunába ha az eszi meg a gépet...
Én is az vagyok. Persze én 1000 Ft feletti játékot nem veszek. Most a House of the dead-et vettem meg. Meg 2 Panzerst, meg nem tudom még most így hirtelen.
Szerintem igaza van, tényleg elég a pályaszerkesztõ. Objektcserével meg a panzers.hu-s Gergovék is szórakoztak, ha jól emlékszem, nem nagy szám. Lényegében az egész csak pályacsere, hang/zenecsere, texturacsere, max objektcsere, a "storm" elmúlt 5 éve, oszt jónapot. Az megy kódolás, játékfejlesztés nélkül is.
Persze attól függ milyen játék, egy TW-típusú stratégiában nem lehet történet, de egy olyanban mint a Panzers sorozat...hát történet nélkül...akkor minek a játék? Elég a pálya szerkesztõ mindenki csinál magának 15 pályát és örül neki.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
A jó történet inkább a nem bázisépítgetõs RTS-ekben létfontosságú. C&C és RA játékok kivételek. Ezekben kell. Így vannak kialakítva. De például a Supreme Commanderben nem feltétlen, hisz maga a nagy map, a sok egység elveszi az ember figyelmét a történetrõl. Nem?
FPS-ekben meg..háát. Quake 1 az multira hegyezett lett, Q2 single (itt van történet is), a harmadik rész multi, negyedik single (itt is van történet). De valamennyi van a multikban is (arénák, te legyél a nagy kemény legény).
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Az Egyházad pontjai:
1. Carmack tévedhetetlen.
2. Carlos, a fõpap mondja meg a tuttit, lásd 1-es pont.
3. Jeffes láma nem vitás.
:-)
Az, hogy szerinted a játékosok 90% beleszarik, még nem biztos, hogy így van. A hardwireden és a pcdome-n is, sõt még ebben a topicban is volt téma, hogy mekkora ratyi sztoryk vannak játékokban. Ha beleszarnának, szerinted a fejetekhez vágnák a játékosok, hogy az eddigi játékaitokban szar a sztori ? bgabor írta itten ha jól emlékszem, de más is.
Az, hogy te beleszarsz, az a te igénytelenséged, amit nem kéne kivetíteni másokra is.