Codename: Panzers - Cold War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az 1.38 Mbos a demohoz volt ? Demohoz minek törés ?
Elég drasztikus, radikális módon oldanád meg a problémát. :-) Philos-effektusnál mindig ez van, gányolás.

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"

Én is gondoltam, hogy demosan felmegyek multira, csak még le kéne tölteni. :-) Jut eszembe a warezolásról. Honunkban nincsenek olyan keresetek, hogy mindenki megengedhesse magának, hogy nem warezben szerez meg dolgokat. Anno a stormban is a szerver közös mappáján sok film+játék+progi volt, ami ftp-rõl gyütt le. Ha arra gondolok, hogy azt mind legálisan szerzem be, akkor a fizumat rendesen megcsapolta volna. Szerintem egy magyar játékfejlesztõnek nem az a fontos, hogy legálisan szerezzék be kishazánkban a játékot, hanem az, hogy idehaza minél nagyobb tetszést váltson ki, minél többen szórakozzanak jól rajta, vele. A külföld az más téma. Ott van lovetta. Már ahol.

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"

A crack pusztán a DEMO törése volt. A faszért nem lehet odaiírni. De legalább végigtoltam a demot. Nem volt rosz. Volt egyszer 5 kékhalálom egymás után. Aztán kikapcsoltam minden fizikát és ragdolt. Megszünt a kékhalál. Végkövetkeztetés: A fizika szar. Aki csinálta azt derékik el kéne ásni hgszarba. De fejjel lefelé...
most nem tom hogy mert a végleges verzió futot, vagy mert kibasztam azt a fizikának csúfolt szart belõle de egész normálisan futott. Legalábbis a puplikus demó szánalmas diavetítéséhez képest. Szaggatott de játszható volt.
Az AI tényleg egész jól keresi a fedezékeket.
Igen, csak sok a demós. De ritkán mászok fel, még a single-t tolom.

...és esténként hányan vagytok ? Nagy a tumultus ?

10 Ft-tal volt több.

Szerintem igen. Abból kiindulva, hogy más torrenteknél kommentelik ha vírusos vagy sz@r, vagy átvágás. Mint pl az a 10MBos crack CP:CW-hez.
Azóta megint 200an leszedték ezt az 1.38mbyteost és nem anyáz senki. Én nem töltöttem le a CP:CW-t mininováról, így nem tom kipróbálni.

Fifus, te nem annyiért vetted ? A cdgalaxis.hu-n annyival indult.

Az Iponon már csak 7980. Pfff.

Ez mûködhet? Mert a hozzászólásokból nem derül ki egyértelmûen. Eddid nem törték fel, lehet hogy ezután sem. Egy valamire való játékot még a kiadás elõtt feltörnek.
1.38 megabyte, erre gondolok.

Én nem indulatosan írok ("fröcsögõ senkiházi lóf**zjóska"), attól, hogy belõled azt hozza ki, arról nem tehetek. Egyéni véleményem van, de nem azért, hogy másokat az õrületbe kergessek. Ezen az alapon, akkor te is úgy írsz, hiszen ha nem lennék magamnál, nem tudnám ki vagyok és érdekelne, hogy más mit gondol rólam, akkor én is felkapnám a vizet a jelzõk láttán, amiket nekem címeztél.
Mi bajod a betonnal ? Mit ártott neked ? Bármi bajod is legyen a betonnal, szerintem az intelligencia kizárja az erõszakot. Minél magasabb az ego intelligenciaszintje, annál inkább nem erõszakkal kívánja megoldani az esetleges problémáit az ego. Szerintem.

Fifus (#2449), véleményed szubjektív, akár az enyém. Nem interjúvoltad meg õket ezzel a kérdéssel, gondolom.
A hivatalos fórumról (#2451) meg az Atari gondoskodik, szerintem. Az, hogy rajtad kívül csak pár ember írt rá (10en se?), attól még hivatalos. Másrészt ha nem szedi le, nem tudja megnézni, akkor mennyivel több az esélye, hogy megveszi a játékot ?

tibiszabó, a mininova-n megtalálod, vagy a piratebay-en. Eddig majdnem 1000-en töltötték le.

Timber
Amúgy Jeff ha nem egy fröcsögõ senkiházi lóf**zjóska lennél akkor még komolyan is lehetne téged venni. Van ráció abban amit mondasz néha de magasról s**rik rá mindenki mert egy idióta vagy. Azzal amit csinálsz max azt éred el, hogy egyre többen akarják a mongolidióta fejed a betonba verni... sokat úgysem ártana neki (se a betonnak se a fejednek)

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Timber
En biztos nem. Mert Carmack nem pápa hanem isten. Carlos lehetne az elsõ pápája.

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Légy szíves ne itt, ez már majdnem hivatalos fórumnak minõsül, nem egy átlag SG fórum. De ha akarnék, se tudnék segíteni.

Sziasztok!
Müködõ nem virusos crack van már ???
linkejétek már be ha van<#worship>
Szerintem a CW történetnek vége van. Az Atarit se érdekli

Nem látom, hogy fikáznának. Hidd el, hogy megéri foglalkozni velük. Hiszen értük van az egész.

Az RFB, CP:CW esetében helytálló a következtetés, amit írsz, de más játékok is vannak...

Carlos
Felejtsd már el a magyar játékospiacot gurustól, dómostól, gémsztárostól mindenestõl.
Egy magyar játékfejlesztõ sem a magyar piacra csinálja a játékait, mert a sok gyík, mint plö te mást sem tud csak fikázni. A magyar játékospiac nem létezik, ergó nem is nagyon érdekel senkit, hogy hányan veszik meg mo-on a játékot. Nem abból lesz pénze a játékfejlesztõnek, ha megveszik 40-en a játékát magyarországon.
Az, hogy csináltak/tunk magyar szinkront meg csak külön jófejség tõlünk a magyar játékosoknak. Akik a legtöbbször (tisztelet a kevés kivételnek) lewarezolják és aztán fikázzák.

Ez a téma részemrõl lezárva.

Þór vígi þessi rúnar

Szerintem a történetnek még nincs vége. És azt sem értem, hogy miért nem értesz. Engem egy dolog zavart, hogy Nyesiék nem szégyeltek a PC-Guru bértollnokát igénybevéve kampányolni a nevünkkel, sõt hazudni ("Ugye mi rossz barátok vagyunk?" - ez pl. nagyon hitvány dolog volt) a saját bughalmazuk mellett. Õk is tisztában vannak vele, hogy nem érnek fel a nevünkhöz, és ezt a játékosok is látták, még ha nem is tudták. pl. KisCsirkee sem tudta, csak látta amit.

Gondolom a hazugsághalmazt kompenzálandó húzták le a játékot, már amennyire, ha tényleg. Mert ott is lehetett volna "stormos"módra ajnározni a szégyent. Szerintem.

Nem értelek ám, Jeff. A CW kiadása tette fel az i-re a pontot, véget ért a történet. Az Atarinak valószínûleg csak az "igénytelen" Gepard 3 kellett és kész. Ha megcsináltatják rendesen, készül vele más játék. A CW-nek ahhoz a gepard-hoz nem lesz semmi köze.

Egy olyan srác írta, aki a cikk elején írta, hogy nem szereti a stratégiákat.

Nem emlékszem, de nem ámítottak senkit. Monoton sztori mellé ûber gépigény, a multiban bíznak, ami nincs. Annak örültek, hogy ki lett adva és kész.

Minél több review áll be a sorba, annál lejjebb csúszik a CP:CW. Most 67%-on áll.

Apropó, Fifus, a guru mennyit adott a játéknak ? Nem mintha egy hazug lap értékelése sokat nyomna a latba, sõt semmit, csak kíváncsi vagyok. Pedig õk mindent megtettek, napsugarat hazudtak az éjszakába és mégis, a 40 darab az 40 darab.

És ha ez volt a koncepció, akkor rendben is van.

Pech. Torrenten meg még nincs kint.

Így viszont 8xAA-n úgyanúgy fut a játék, mint nélküle.

Nem tudom beszkennelni, nem az enyém.
A fizikával semmi baj, ha van, de ne a CPU végezze, ha már egyszer van Physx.

Ez egyébként tipikus nálatok. Ha megy egy felhasználó hozzátok, hogy "nem megy a gáma.", a válasz:"a hiba benned van." Ha szarul van megcsinálva a fizika a CP:CWben, akkor meg a fizika a hibás. De ti sohasem vagytok hibásak, felelõsek semmiért. Gyenge jellemre vall.

A fizika 2008-ban már minimum követelmény volt, hogy más játékban már 2006-ban benne volt. Az, hogy ellene szavaztatok, mutatja a játékfejlesztéshez való hozzáértéseteket. Lényegében itt azt írtad le, hogy "az egész cég sz@r volt, még Magdi is, Tom okkal látta a terror eszközében a munkára bírásunkat".
Az, hogy nem volt programozótok, aki meg tudta volna rendesen csinálni, már megint más kérdés.

Kérdezi az agymosott. <#nevetes1> Hazudni bûn, Carlos. De téged biztos nem erre tanítottak.

Carlos
ez elég szélsõjobbos/monnyonles/kurucinfós mondat volt. Átestél az agymosáson mi? <#vigyor1>

Þór vígi þessi rúnar

Igen, akkor azzal kapcsolatban hallottam azt, hogy az új pcguruban van egy cikk ami sántít. Valahonnan megpróbálom beszerezni és kõkeményen megcáfolom. Megvenni ezért nem fogom a hazugság lapját, de beszerzem valahonnan. Nincs kedved beszkennelni ?

Mint írtam vagyon, a Simset csak látásból ismerem. A DVD tokját, borítóját. Az ilyen jellegû játékok kívül esnek az ízlésemen. Csakúgy, mint az a lovas, Pacim nyerícsé má te dög, vagy mi a címe. Viszont aztat is írtam, hogy "Ha viszont tényleg csak annyi változás van benne, hogy több fiók van egy szekrényben, akkor RFB-sen, CP:CW-ésen gáz a játék, szerintem is."
De ha azt szeretnéd látni a monitoron, hogy "Ha igaz, amit állítasz, akkor igen, bizony t-é-v-e-d-t-e-m.", akkor tessék: Ha igaz, amit állítasz, akkor igen, bizony t-é-v-e-d-t-e-m.
Nem néztem utána annak amit írsz a Simsel kapcsolatban, annyira hidegen hagy a játék. Mondjuk jobban belegondolva, a lányoknak nem a grafika számít, hanem, hogy jól szórakozzanak.

A Harry Potter szerintem tinédzserek szórakoztatására megfelelõ. Ha visszagondolsz az ifjúsági filmekre a 80-as években, MTV1... :-)

Az e havi Guru Crytek cikkében egy egész hasáb foglalkozik a Storm-Mythis-Most Wanted témával.

Carlos
Amire tudok válaszolok.
Örömmel állok vásárlóink rendelkezésére. <#vigyor>

Þór vígi þessi rúnar

Van egy olyan hülye érzésem, hogy ez a topic már indulásakor off volt. De rendes Carlostól, hogy egy-két kérdésemre, amire van kompetenciája válaszolni, megválaszol. Remélem ez így lesz, amíg végig nem érek.

Carlos
Ok, számla megvan? Menny a stormhoz és követeld a pénzed. Sok sikert! <#vigyor1>

Þór vígi þessi rúnar

De vásárló vagyok...mi van bazd meg nem is ismersz...de tudod mit vissza külödöm a Panzers-eket mert megvettem...de ha nem vagyok vásárló... az akkori árát kérem vissza mikor megvettem! Ha egyszer nem vagyok vásárló.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Carlos
Most õszintén?
Melyiket vállalnád be, mint cégvezetõ?
Alapjáték kintvan, ez az alap szitu. Csinálnál egy kieget, ami elvon mondjuk 50 embert és eladod 8K-ért.
Vagy csinálsz egy kieget, ami elvon 3-5 embert amit eladsz 8K-ért, aztán megint egyet, majd megint, majd megint...

Most nem kell a kamu duma, hogy a real kieg meg mittomén...Ez üzlet!
Semmi több! És amig vannak olyanok, akik megveszik az ilyen gagyi 50 új csempe kiegeket, addig fogják is csinálni.

Þór vígi þessi rúnar

Igazad van. Tévedtem valóban a SWINE után kezdték el másolni a stormos vizet. (én beismerem a tévedéseimet és te...?) Nincs bajom a nõi játékokkal, de pofátlanság amit az EA csinál a Sims nevû fossal. Szánalmas kiegeket dobál ki olyan pénzekért ami vetekszik egy Crysis mérvû progival amiben azért több meló van mint egy szaros Sims-ben. De ugyan ez a sziitu pl szinte miden film adaptáció esetében. pl: HarriPotter :-) és még sorolhatnám. Nem mintha érdekelne a varázslótanonc bénázása csak sajnálom azt a szülõt amelyik feleslegesen ad ki egy köteg pénzt egy ilyen gányra a gyermekének. Remélem a Terminator salvation jobb lesz..
Viszont a JFK-ben említett fizika valóban jó szép és gyors. Én is szeretem. Aki a Panzersben heggesztette a fizikát azt az elsõ sortûzzel küldeném a Dunába ha az eszi meg a gépet...
Igazad van. Tévedtem valóban a SWINE után kezdték el másolni a stormos vizet. (én beismerem a tévedéseimet és te...
A kérdésedre, szerintem nem. Úgyis lehet sztori, hogy monumentális a pálya, szerintem. Az Age of Empiresbe is ha tesznek egy kúl sztorit, szerintem dobott volna rajta. Némi történelmi ismerettel megfûszerezett fordulatos dráma. De multira hegyezve tényleg nincs értelme.

Mibõl gondolod ?
Én is az vagyok. Persze én 1000 Ft feletti játékot nem veszek. Most a House of the dead-et vettem meg. Meg 2 Panzerst, meg nem tudom még most így hirtelen.

Szerintem igaza van, tényleg elég a pályaszerkesztõ. Objektcserével meg a panzers.hu-s Gergovék is szórakoztak, ha jól emlékszem, nem nagy szám. Lényegében az egész csak pályacsere, hang/zenecsere, texturacsere, max objektcsere, a "storm" elmúlt 5 éve, oszt jónapot. Az megy kódolás, játékfejlesztés nélkül is.

Carlos
Te nem vagy vásárló.

Þór vígi þessi rúnar

Én mint a vásárló meg azt mondom, azt meg se veszem, ahol a készítõk még történetet se tudtak össze dobni.

Persze attól függ milyen játék, egy TW-típusú stratégiában nem lehet történet, de egy olyanban mint a Panzers sorozat...hát történet nélkül...akkor minek a játék? Elég a pálya szerkesztõ mindenki csinál magának 15 pályát és örül neki.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Hát játékfüggõ, hova kell a jó történet. Red Alert 3 például annyira klassz ilyen téren. Videók is fantasztikusak. De egy Age of Empiresben például nem is figyeltem a történetet (nem is érdekelt).

A jó történet inkább a nem bázisépítgetõs RTS-ekben létfontosságú. C&C és RA játékok kivételek. Ezekben kell. Így vannak kialakítva. De például a Supreme Commanderben nem feltétlen, hisz maga a nagy map, a sok egység elveszi az ember figyelmét a történetrõl. Nem?

FPS-ekben meg..háát. Quake 1 az multira hegyezett lett, Q2 single (itt van történet is), a harmadik rész multi, negyedik single (itt is van történet). De valamennyi van a multikban is (arénák, te legyél a nagy kemény legény).

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Akkor alapíts egy Carmack Egyházat, bár szerintem a fõpapon, rajtad kívül, nem sokan szektásodnának be oda.

Az Egyházad pontjai:
1. Carmack tévedhetetlen.
2. Carlos, a fõpap mondja meg a tuttit, lásd 1-es pont.
3. Jeffes láma nem vitás.
:-)

Carlos
no comment...láma vagy nem vitás!

Þór vígi þessi rúnar

Carmack meg nem a pápa, hogy tévedhetetlen legyen. :-)

Nem gondoltam volna, hogy te is füvezel... :-)

Az, hogy szerinted a játékosok 90% beleszarik, még nem biztos, hogy így van. A hardwireden és a pcdome-n is, sõt még ebben a topicban is volt téma, hogy mekkora ratyi sztoryk vannak játékokban. Ha beleszarnának, szerinted a fejetekhez vágnák a játékosok, hogy az eddigi játékaitokban szar a sztori ? bgabor írta itten ha jól emlékszem, de más is.
Az, hogy te beleszarsz, az a te igénytelenséged, amit nem kéne kivetíteni másokra is.