Codename: Panzers - Cold War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ilyen a grafikája? Hm a demóban rosszabbnak tûnt. Ha a szaggatás is megszûánt lehet megnézem az eredetit...
Szerintem is pofátlanság a 13,365.83 forint (49.99 euro) érte. Amúgy meg 8,676.16 forint a 32.45 euro. Most legalábbis. De ha mán a német piacon megy le az ára, jó esély van rá, hogy itt is elindul lefele, hamarosan.

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehetõ.\"

grebber
Ez bárhonnan nézem 9000FT nálunk szinkronosan 8000 szal nem éri meg innen rendelni!Max ha van az a menniységi kedvezmény és vagytok rá 25-en :D

Next PC upgrade: 2022

Jól látom, hogy van mennyiségi kedvezmény?

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehetõ.\"

Há' e meg mi ? Az egyik pillanatban 40%-os akció(?), aztán megint teljes árú a játék, a következõ pillanatban meg 35%-os akció(?). Ki látott már ilyet ? Ennek mi az értelme ? Hogy elriassza a vásárlókat, vagy hogy a vásárlók várják meg míg 90%os lesz a leárazás, akció ? Mer ugye aki rossz napon vette meg, az most anyázhat.

Kösz a tippet, Timber, cserébe itt egy kép a fõerõkrõl.:D

Félreérthetõ a pályaleírásod. :-)

Nem hiba, hanem egy orosz árulóval megy a küldi, nem a saját sereggel. Bár legalább kaptam egyes-kettes szintû gyalogosokat is, mert a sajátból rendszeresen kihullanak...Egy-két tank jutott tovább általában, fõleg ultrán.

Ha lesz@rod, akkor minek reagálsz rá ? Amúgy is Timbertõl kérdeztem, nem tõled. Mióta nincs a 40%os akció, azóta megint lejtmenetben a bughalmaz.

Fifus, a "nincs vásárlóképernyõ, "wysiwyg" egységek vannak a mapok elején" az egy ficsör, amit több tízmillió forintért fejlesztettek ki és nem hiba.

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Érdekes reakció, de számomra nem jön le belõle, hogy a kérdésemre mi a válasz. <#vigyor2> A hejesirássihíbákbol gondoltam Twilekre...

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Fölös munka ? Az mit jelent ? Fél óra mínusz a céges Wow partyból ? :-)

Timber
nem a palya keleti oldalan az alagut? :D

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Jó bázis, tényleg Mad Max-es, csak kevés õrült õrzi (ultrán bizonyára súlyos élményben részesülök majd). És mi lehet a második titkos feladat?

Timber
igy mar tudom. kedvenc reszem a bal felso sarokban levo kis Mad Max bazis :) Az igazat megvallva meg Thunderdome-t is akartam belerakatni de az mar tul sok folos munkat igenyelt volna :)

Carlos
Hehe...Ez timber féle... :D
Hehe... :D

Þór vígi þessi rúnar

Támadási gyakorlat

Timber
melyik a 13as? :)

Különben mióta Zajcevvel kell a bomba után caplatni, nincs vásárlóképernyõ, "wysiwyg" egységek vannak a mapok elején. Kirkland visszatér majd?

A tizenhármas különben jó pálya, igazi páncélosoknak való, voltak nagy csaták, a katyusák bírnak tizedelni még normálon is. Az egyik titkos küldi mind a 8 tank elfoglalása, de mi a másik?

Carlos
Majd késõbb tudsz szerezni tróját core army-ba. Secret lesz.

Þór vígi þessi rúnar

Tizenhármason Troyanov-megatank, meg IS-52 nehéztüzér, hmm, fincsi, kár hogy nem lehet megtartani. Tizennégyes elején meg T-62-esek...

Timber
negyed egy nekem :) lefekves elott egy gyors forumozas mindig beugrik :)

Igazad lesz, lehet hívni messze is deszantost, csak a légi felderítõvel elõször körbenézek, és már dobtam is az épület mellé, kettõ squad õrizte, még túl is élte, míg odaértem.
Sûrûsödnek az események, egyre érdekesebbek a küldetések, igen jól néznek ki az átvezetõ mozik. A tizenhármas van soron, normálon gyorsan lehet haladni, de azért egyszer elvéreztem ott is. A select all-attack egy-két pályán "mûködik", de pl a tizenhármason nem.

Persze Carlos fél hétje se semmi.

Csónakot próbáltam, de a kiköthetõ helyeken lelõnek, deszantost nemcsak a rádió körzetébe lehet hívni. Timber, ez ám a support, még negyed kettõkor is válaszolsz!

Carlos
Két lehetõség:
1, ahogy timba mondta: csónak,
2, felderítõ, parapotty a híd túloldalára. (ott a vezérlõépület amibe ha bemész, helyreforog a híd)

Þór vígi þessi rúnar

Timber
Hat a konkret palyara mar a tokom emlekszik (majd kiverem belole ha nem mondja meg onkent! :D :D :D)... A lenyeg az volt, hogy Einsteint kellett kiserni valami radioallomashoz... aztan miutan ezt orbitalis baromsagnak nyilvanitottuk jott az, hogy akkor csak Einstein beszedet tartalmazo hanguzenetet... Megent orbitalis... Aztan jott az, hogy az uranium es felrobbant a bunker es nem lesz atom... vagy mi :) Az elejen az ember osszeszedes nekem sem a kedvenc reszem... de hat ez van... mi csak wage-whore-ok voltunk jol! :)

Timber
csaunak :)

Hogyan jutok át a folyó túloldalára? Ez a tizenegyes Céhmester Hadmûvelet Hamburgban.

Hát...így is mondhatjuk, és gyorsan meg is van a mission, fõleg így normálon. De épp azt hittem vége, mire lezuhan a helikopter, mehetünk át a hamarosan felrobbanó bunkeren, ahol beülve a Flakokba védekezzek még három percig?...ez így szerintem elég lendületesre sikerült.

Carlos
Ááá...ezt a pályát mindig is utáltam...
Ez a hülye squadkeresõs hóviharos bunkerhalrcolós...értem?

Þór vígi þessi rúnar

Imígyen szól a Zarathusztra!

Na mi is volt az eredeti történet? Valóban a helikoffer lezuhanós.

Carlos
Keciek vagyunk tudom... <#vigyor1>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
A kilences vicces pálya... :D
Az timberes carlosos. VAgy keverem a 11-essel. A franc se tuggya.

Þór vígi þessi rúnar

Timber
Olvassatok mar el a ket sorozatszamot :) :) :)
Carlos fele: L0LBU-YTH3G-4M3F1-RSTY0-UN00B = LOL, Buy the game first you noob
Az enyem: 0MGZ0-RY0UA-R3N0L-337H4-XXORZ = OMGZOR*, You are no leet haxxorz

:D :D :D :D

* ez mar nem emlekszem honnan ragadt ram de asszem WOWbol :)

Timber
:) Ha tudnad az eredeti sztorijat a kilencesnek (azon zuhan le a helikopter menetkozben ugye?).... 2 het sztrajk a level design reszirul ami kellett ahoz, hogy azt a irtozatos baromsagot ami eredetileg volt kicsereljuk :)

A mai napi három blue screen és egy hibaüzenetes kidobás után elmondhatom, hogy eddig szerencsém volt. Pedig hogy kacagtam szerencsétlen németeken a game crashes, multiplayer problem, activation error és hasonlók miatt, hogy nálam miért nincs hasonló, a szaggatáson kívûl?

A kilencesnek nem rossz a sztorija, és gyors is a kopár-havas Finnország és a kis létszámú kommanyósok miatt

Most nem kék halál volt...

Ma szabin vagyok, mondom kicsit haladok elõre, végül is a nyolcas (Vörös Veszedelem) is megvan, az mondjuk könnyûn se olyan egyszerû, mint a hetes könnyûn. Na de ez a kidobálás, gépújraindítás!?

Carlos
<#wilting>

Þór vígi þessi rúnar

Stabil a játék mint a kártyavár a Cunami közepén..
De amúgy faszán tesztelték mi?,,,
Nem jó sorozatszám. :-)
Különben nemcsak háromszor aktiválható, a németek már nagyjából megoldották ezt a kérdést.