3714
  • Jagdflieger
    magy=maga (a francért nem lehet szerkeszteni a hozzászólást ha elírok valamit)
  • Jagdflieger
    Most ott vagyok ahol berijától kell ellopni az "atomhasító-bombát" Nagyon tetszik a besülyesztett bázis. Az előző pályán jó volt a Flak-torony. Ez már jobban ki volt dolgozva mont anno az RfB-ben. ott csak egy objekt volt amire fel lehetett rakni az ágyúkat, de a közelébe szinte semmit mert "felrántotta" őket magára. Itt már unit²épület a torony, és beszálnak az egységek sőtt ha sérül le is omlik ez az róla. Bár úgyláttam a 88-asok nem nagyon lőttek lefelé. Kár mert pl:berlinben a frászt kapták az oroszok tőle mikor a fél várost belőtték a németek róla. Az egyik utolsó ellenállási gócpont is egy ilyen torony volt a városban. Nagyon jó hogy sok monumentális épület van a városban. Lehetett volna nagyobb a Flak-torony is. ezek olyan iszonyatosan nagy épületek hogy a legtöbb még mindig áll, mert nem tudják lebontani őket.Állítólag magy Adolf tervezte őket..
  • Fifus
    A visszajátszás lehetősége, meg ez a megfigyelő mód is mind a multit szolgálja. Szép pályák vannak ott is, jó lehetne.
  • Fifus
    Most voltam egy magyarral, csak sajnos lefagyott, lehetett scrollozni, forgatni, de actiont nem engedett az egérrel, és megállt a kép.
  • Carlos
    Spectator.
    Nem csinálhatsz semmit, de láthatod hogy a többi játékos mit játszik. Nincs FOW semmi. Nem tudsz chatelni csak a többi megfigyelővel, a játékosokkal nem.
    Kibic mód. :D
  • Fifus
    A multiplayerben mit is jelent a Megfigyelés?
  • Jagdflieger
    Előre is köszönöm. Jó lenne bevonni őket a csavejbe. Akik itt vannak kis kivétellel szeretik a stormos játékokat, és sokak szemében ők a staféta továbbvivői. Ha valóban komolyan gondolják az InnoGlowt mint céget és nem csak egy név hogy kiadhassák a CW-t akkor szerintem itt a helyük. Én biztos hogy nem akarom megbántani őket. A szerda estéhez meg minden jót!
  • Fifus
    Mit szeretnél tőlük tudni, Jagd?

Mikor próbáljuk ki az MP Missiont?
  • Carlos
    Szerdán megyünk iddogálni velük. Majd meglátom mit tehetek.
  • Jagdflieger
    Na ez a fórum sem jut egyröl a kettőre. Már nem azért de elég alacsony a nívó. Most konkrétan a tartalomról beszélek. Egy két kérdéstöl eltekintve, Jefferson lelki traumájáról szól minden. (remélem egyszer összetörik a lemeze, már évek óta játsza)
    OFF:
    Van nálunk Félegyházán egy seggfej DJ. (DJ kopasznak hívják. ) Van egy CD-je. Este felteszi, és elmegy a bárpulthoz inni. Aztán mikor lejár akkor újraindítja. (a random gombot sem ismeri.) eddig már vagy 5 hely zárt be miatta. Hogy a faszba tud mindig bejutni az újjakra? Most nyílt egy nagyon nívós hej hát nem benyalta magát?

Carlos nem tudnál beszélni valamelyik innos sráccal hogy nézzen be a fórumra? De most komolyan? (a multhor mikor szóbahoztam ökörködésből fogalmaztam úgy-ahogy, azt hittem te is észreveszed)
    Siessen mert pár nap és atomháború lesz. Az észak kóreaiak hasíttyák az atomot,Putyin élesíti a rakétái. Mi lesz így a Samsungal?
  • Fifus
    Most mi rosszat mondtam? Modern hadviselést feldolgozó stratégia, vagy nem? Abból meg nem sok van.
  • JeffeS
    Hogy miket nem tudsz... ez az infó honnan van ?
  • Fifus
    És megelőzte a COD4-et a Közel-Kelettel.
  • Fifus
    És azt hiszem van hozzá editor.
  • Fifus
    JTF-et is megvettem tavaly, jó hangulatú Gepard-játék, csak sajna multizni már nem lehet vele, nincs szerver.
  • JeffeS
    Jogilag a "Stormregion"é volt, 2007 júniusa óta a 10Tacle Budapesté. Igazság szerint meg a JTFeseké, más nem is tudott hozzászólni.
  • Fifus
    Vajon kié a Gepard?
  • JeffeS
    Aranyos, de mind1, hogy ironizálsz vagy sem, ugyanis a "játékon" meglátszik minden amit írtam. Timber is engem igazol. Csak saját magát felejtette el leírni, majd megkérjük Nyesit és OCCt, vagy a volt Crytekes kollegáit. :-)

Hogy onok is legyünk, amúgy hányan vannak multin ?
  • JeffeS
    1. Hazudsz, aki ugyanis a szélsőjobb miatt menekül, az családostul teszi, nem hagyja hátra gyerekeit, szüleit, családját, a szélsőjobb "martalékának". Tudomásom szerint egyedül "menekültél".
    2. A C:WH az én logikám szerint küldetéslemez(!, ami sem az rfbről, sem a cpcwről nem mondható el, vagy legalábbis piacra nem úgy hánytátok).
    3. Ha nem zavar, a "stormot" sem kritizáltam több, mint egy évig. 2004 szeptember végével megszűnt a munkaviszonyom és csak 2005 december 26-án regeltem be fórumra. Mert óriásira duzzadt az arcotok, és gondoltam, hogy kidurrantom, hogy ne feszüljön tovább. Ha valóban azért szálltam volna rátok, mint állítod, akkor miért nem rögtön kirúgásom után kezdtem bele ?
    4. Ha én nem vagyok, akkor a DR után már "menekülhettél" volna a "szélsőjobb" elől Angliába, ugyanis infóim szerint nagyon rossz híred van a szakmában, nem véletlenül menekültél ki. Egyedül a Crytekben nem hallották híred, ha hallották volna, beláncolják az ajtót, mikor mész.
    5. Ha nem zavar, a Stormregion az én kezdeményezésem volt, mint írtam már, de hát agy is kell, hogy valaki felfogja.
    6. Úgy döntöttem, hogy segítek neked, figyelmeztetlek a veszélyre, hogy képzeld csak a Fantomot látták a repülőtéren és a londoni járatra szállt fel, most már csak Telaviv az egyetlen biztonságos város számodra; ne késlekedj, siess. Ne gondolj a familyra, késő, ők szerintem már nem élnek, a szélsőjobb qrva erős ebben az országban.
  • Timber
    Jeff megint nem erted amit irok de nem gond... en a szelsojobb miatt jottem ki, onszantambol. Ha kepes lennel a gondolkodasra akkor megertened, de mivel nem vagy ra kepes ezert bele se megyek, hogy elmagyarazzam :)

Es igenis a te logikad szerint a C:WH nem mas csak egy rokabor es mas f***val verese a csalannak. Csak mivel onnan nem rugtak ki (mivel be sem kerultel) ezert arra a cegre nem fujsz. Egy utolso szelektiv senkinulla vagy... Lehet mi hernyok vagyunk akik elojonnek a foldbol de minket lehet par ember megcsodal es egyszer pillangokka valunk... te viszont csak egy lotetu vagy aki mindig is a fold alatt marad mert tudja, hogy ha feljonne akkor az egyetlen amire szamithat, hogy eltapossak. Persze odalent a fergek kozt te vagy az atyauristen, aminek beallitod magad.

Es ezt a kis flame-t vitanak mered nevezni? LOL... ennek az egesznek kb. annyira van koze a vitahoz mint neked barmihez a jatekfejlesztesben :) Semennyire, max csak szeretned magad felturbozni :) Es meg te kritizalsz engem azert, hogy anno a profilomon a Designer @ Stormregion titulusbol csak a ceget irtam at (kb 3 mp idoraforditast ert meg nekem a dolog) mikor te egyszemelyben felulmulod Carmackot, Perryt, Meiert es Wrightot (es meg sorolhatnam...) a hatalmas jatekfejlesztoi tehetsegeddel. A Stormregionben maximum annyi az erdemed, hogy volt par srac akik szanalombol baratkoztak veled es igy bekerultel a jatekfejlesztesbe... de neked az elet korforgasaba sem kellett volna :)

Reszemrol lezarom a flamet mert unlak. Egy ideig meg szorakoztato voltal de mar olyan szinten vagy unalmas mint a Szomszedok vagy a Baratok kozt.
  • Carlos
    No, akkor csakhogy örülj:

Igen, 3 évig fizettek azért, hogy wowozzunk, ződképernyőzzünk (aki érti érti, aki nem nem), lógassuk a lábunkat, Máltára mennyünk nyaralni és mellékesen csináljunk valami játékot.
  • JeffeS
    :-D Nem akarok én elkendőzni semmit. Nem is tudnám, egy szakavatott az első megnyilvánulásomból rájön erre. :-)Fater szerint is sokszor olyan vagyok, mintha másik bolygóról jöttem volna, K-Pax. :-)
  • JeffeS
    A "storm"ra mindig is jellemző volt a játékosok felé való maszatolás. Körmönfont válasz, amiből azt vonsz le, amit akarsz. Mellébeszélés. Kérdés.[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1160073341&no=1520]"Válasz".[/URL] Carlos le nem írta volna, hogy nem lesz support, mert az Innoglowot olyan személyek alkotják, akik sehova se kellettek, nem tudtak elhelyezkedni máshol. És nem ok nélkül. Tőlük supportot várni meg rossz vicc. 3 év alatt wowozás, fórumozás, majomkodás alatt összekókányoltak valamit, szerintem 3 év is kevés, hogy kijavítsák. Lehet, hogy annyira szétbarmolták, hogy igazi programozó is inkább lehúzná a klotyón az egészet és teljesen újraírná nulláról. Az pedig, hogy az emailjük visszadob, külön érdekes.
  • lammaer
    "Itt is a fény szerepét töltöm be a sötétségben. :-) "

Hehe, hozzaszolasaid alapjan meg szmajlival se tudod elkendozni, hogy gyakorlatilag tenyleg messiasnak kepzeled magad a temaban... vegulis, mindenkinek van defektje, kinek latvanyosabb, kinek kevesbe nyilvanvalo.
  • Fifus
    Ahhoz már tényleg idős vagyok, hogy az igen is-nem isből mit kell leszűrni.
  • JeffeS
    Nézd vissza a topicot, én voltam az egyetlen, aki leírta, hogy ne is álmodjatok supportról. :-) Ha tudtad volna, akkor nem kérdezgetted volna anno Carlost, ő meg nem adott volna igen is-meg nem is választ.
  • Fifus
    De Jeff, nem zsákbamacskát vettem, tudtuk, hogy nehezen lesz support, vagy egyáltalán nem.
  • JeffeS
    Ha tudnád, mennyire hú de nagyon végtelenül, mert az nálam aztán sokat nyom a latba...
  • JeffeS
    Inkább titeket zavar, amit írtam a cpcwről. Én nem vettem meg, hál'Istenek a "storm" az őt megillető helyen van, úgyhogy mindegy. A panzers.hura is tavaly azért regeltem be, mert ment a porhintés, senki nem merte leírni, hogy Sztálin halott. Raven is meg jagd is csak kerülte a kását, már rég kinn volt mindenütt, hogy a "storm" a ravatalozóban, de a hiv.fórumon ment a maszatolás. Itt is a fény szerepét töltöm be a sötétségben. :-) Carlosék nem írták volna le megjelenés előtt, hogy support nem lesz, igazi programozó nincs a csapatban, sőt más se, aki igazi. stb
  • Carlos
    Az bassza a csőrét hogy kiadták. Igy az az állítása miszerint nem lesz kiadva borult.
  • Fifus
    Továbbra is azt kérdezem, mit zavar téged, hogy a CW egy kaki?
  • JeffeS
    Akkor... akkor... hmmm.... akkor kéne szerezned egy debugert. Sok sikert ! Köszönjük, hogy minket választottá'.
  • Fifus
    Főnök, a CD-Projekt emilje jó, az [email protected] a nem jó.
  • JeffeS
    "Habzó szájjal" ? A te szemszögedből nézve az is lehet, pedig csak humoros akarok lenni amikor olyat írok, hogy Ratyi for Berlin. Szerinted nem vicces ?
    Meg a többi hszólásomban is igyekeztem poénosan megfogalmazni a kritikámat, pl a grafika, mint a falra hányt borsó. Szerintem tök poén, még most is röhögök rajta.
    A multit felraktam, kipróbálni nem tudtam, üres volt a szoba. De amit láttam az pont olyan volt, mint vártam, screenshotokon láttam. Panzers Phase One elbénázott küldetéslemez. Újítás kereken nulla, stb. Egy szűk igénytelen rétegnek az is elég ha egy dobozra rá van írva, hogy stratégia. De hál'Istennek a stratégoszok többsége igényes, nullával nem éri be. Hál'Istennek, mert az én vágyam az volt, hogy a "Stormregion" KFT zuhanjon abba a gödörbe, amit barátaimnak ástak. És hál'Istennek megtörtént.
    És igen, ha 999 Huf lesz a cpcw, akkor majd mondhatom, hogy "Megmondtam. Ennyire jó vagyok.", de megvenni akkor sem fogom. Ez elvi kérdés nálam.
  • JeffeS
    Ja, Carlos, Timber itt van, ők is kapnak hideget-meleget, ha az innosokat zavarja, akkor ők is beraknak egy képet, vagy ignorálják, oszt jónapot. Inkább arról van szó, szerintem, hogy nincs mit mondaniuk, nem tudnak mit mondani. Azt csak nem írhatják, hogy "Bocs, a cél nem az volt, hogy a gamerek játszani tudjanak vele, egyszerűen csak ki akartuk adni, ha mi is tudjuk, hogy szar is; hogy annyival később kelljen a burger kingbe jelentkeznünk. Szóval ha gondotok van, oldjátok meg magatok."

Amúgy egy innos más hozzászólt, nem értem, mi a gond. :-D
  • JeffeS
    "Normálisan" ? Az mit jelent számodra ? Emlékeim szerint ott is kifogásoltad irományaimat és vártam is, hogy cenzúráztok, de nem történt meg. Az idő mindent megszépít ? :-)

Itt meg nem volt hajcihő (előtte a játékot kritizáltam, azért van a topic, más kérdés, hogy téged az is zavar), egészen addig, amíg Timber nem kezdett el belemagyarázni a logikámba. Neki nem tűnt fel, parányi agyával nem tudta feldolgozni, hogy én már a cpcw megjelenése előtt, minden szakmai értékelés előtt lehúztam a játékot, mondván szégyen, valamint megírtam vala, hogy supportról ne is álmodjatok. (Ha az innoglowos [i]programozók[/] tudnának programozni, akkor már megtették volna a "játék" kiadása előtt.)

Fifus koma, itt egy jó emailcím, az msinfot ide küldd el: [email protected]
  • Fifus
    És még egyszer Jeff kedvéért:
  • Fifus
    Az utolsón az összes játékban szereplő egység bevethető, bármelyik oldalról. Jagd élvezni fogja.
  • Fifus
    A záró mozi fenomenális, mint egy film. A szereplőkön látni a motion capture-t, de a videó-utómunka óriási. Az összes átvezető szép meló.
  • Fifus
    Záróra, vége van, csak tizenhét pálya volt, kösz, srácok. Az utolsóval még könnyűn is szenvedtem, később megkeresem az elmaradt titkosokat is. A fagyások ellenére remek volt.