Codename: Panzers - Cold War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"
Én is warez cuccokat, sõt az egész Panzers grafika warez holmikkal készült. Ftprõl leszedett progik. Innentõl kezdve nem tudom, mit brekegsz a warezolókra. Ez Magyarország, európai az adó, az árak és balkáni a fizetés.
Én nem foglalkoztam vele anno, hogy ki hogyan jutott a játékhoz. Ugyanis reklámnak azok is jók, akik warezban szerzik meg. Fenn vannak multiban, kedvet csinálnak másnak is, hogy kipróbálja és ha másnak pénze van, akkor esetleg megvegye. Igazi "stormos" vagy. Azt hiszi magáról, hogy nagy játékfejlesztõ, holott csak egy játék (panzers) modolásában vett részt 4 éven keresztül. A helyesírás meg pont olyan dolog, amit neked nem kéne forszíroznod. Szvsz.
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"
Kábé 20 helyesírási hiba (+-2) 6-7 mondatban? Rekord...
Szerintem kamuzol, õstermelõ.
Þór vígi þessi rúnar
Énkérekelnézést...
<#lama>#lama>
<#kocsog>#kocsog>
Þór vígi þessi rúnar
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Kerdez valaki egy telepitesi problemaval kapcsolatban, azt leoltod hogy nem warez topik. Aztan adsz egy masik csakonak keyeket 😊
CodenamePanzers Cold War tudna valaki segiteni,hogy kel feltelepiteni?mert nekem nemakar sikerülni.CodenamePan_CW_Setup.exe indulok,de valahogy nemindul a telepitése a vinyorol.Ha valaki tud segiteni,megköszöném.
Jobb helyeken az ilyen cuccokat, amire a programozónak van csak szüksége ideiglenesen, mert nem tudja mit barmolt szét vagy össze, szóval ki szokták venni. Jobb helyeken. Anno én is raktam bele kódba olyan dolgokat, melyek jelzik hogy valamely feladat lefutott vagy sem, de aztán kiszedtem, mert égõ benne hagyni, zavaró. Képzeld el mi lenne ha a Winfos is úgy mûködne, hogy a bal vagy jobb sarokban, középen fel-feltûnnek számok, betûk, amire a kódolónak szüksége volt... és úgy hagyták... gány.
"Csak, hogy ne magyarázzanak bele semmit a lényegbe."
Pedig mint láthatod máshoz nem igazán értenek. <#vigyor4>#vigyor4>
A játékélményre 80% hmmmm, akkor az unalmas játékok mind 80%-ot kapnak a gurutól ? :-)
Viszont nulla fizika mellett szépen megy. Furi néha nagyon nehéz elkapni az egérrel egy egy unitot a csatában. mintha nem reagálnának. Vagy nem akarnak elszakadni az ellenségtöl. Te nem vetted észre Fifus?
Nem kell szégyellni, ha megveszel egy játékot. Ne azért vegyél valamit, mert divat megvenni, mert anélkül senki nem gémer stb.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Þór vígi þessi rúnar
és menne a gépemen?
Intel Core 2Duo E4500 2,2 Ghz
Nvidia 8600 Gt 256 mb
2 Gb Ram
Elõjáték: Felraktam indítom. Megy. 3 másodpercig. Aztán kifagy...kékhalál.
Újraindít, levesz a fizikán, betölt. Megy 8 másodpercig. Kékhalál. Mérges, újraindít, még jobban levesz mindent, megy. pár perc, leteszi játékot asztalra. Visszarakom. játszom. errre kikapcsolja a VGA-t. Röhögök. Rafkós, rafkós....<#idiota>#idiota> Na nem baj leveszek mindent nullára. most megy. (Majd lassan visszapakolom õket.Mert velem nem baszik ki..Vagy igen?)
Pozitívumok: A harmadik pályán vagyok: Az AI okos, tényleg keresi a fedezékeket. A városi pályák szépek. Tetszik ahogy pl a lángszórõktól kigyúladnak a fák bokrok és csak az ágak maradnak. vagy kidõl egy fa és a gyökerek közt ott a föld is. Jók a tankok és szépek.(sokat kibírnak) elég könnyû a váltás az upgradek között. Az átvezetõk szépek. A hangok is, bár a sok visszajelzés miatt néha bábeli.Az unitok mozgása szép bár néha túl van cifrázva mer kicsik és fölösleges annyit kalimpálni egy "pöttömnek." Nagyon jól használható és jól is mutat a füstgránát. (annó mikor készült az RfB kértem legyen benne. Azt mondták túl bonyolult+minek. ? Aztán belekerüé a JTF-ba most meg ebbe is. Na nem is olyan bonyolult mi?<#crazya>#crazya> )
negatívumok: kékhalál,szaggatás stb..Nem tom ki találta ki hogy a Pause lenyomása után megjelenjen középen egy bazi pause felirat de bekaphatja... (szintúgy aki a fizikát kódolta..) A víz bazi ronda, állítólag az RfB-s víznek nagy volt a gépigénye ezért nem került bele. Helyette itt a fizika ami eszi a gépet és fagy mint egy orosz hûtõszekrény. Jó csere volt.. Nem tom én megszoktam a régi Gröbelt. Ez egy olyan szláv arcú barna képû fazon. Elõtte meg ugye kék szem szõke haj. Mi van a háború után plasztikásztak az amik minden áriját hogy nehogy már szebbek legyenek a hamburgerzabállóknál?<#buck>#buck>
Se köpködéssel, se dicsérettel nem fog semmi változni már semmi, végigjátsza egy-két ember, lesz egy-két multi és kész. És azután már én se fogok írogatni ide.
Attól még jó a játék. Fõleg ilyen igényteleneknek, mint én.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fifus miatt tettem spoilerbe. Nincs érintve maga a történet, de azért beletettem egy spoilerbe.
szeretek ott rendelni, mivel angol cegnel dolgozom, es a play.com ingyen szallit angliaban. Utana ha valaki jon haza, hozza nekem a cuccosokat 😊
Amíg a patch ki nem jön.
Van már egy javítás, ami a harmadik telepítés utáni aktiválást megoldja.