3714
  • JeffeS
    Lehet, hogy egy napon, ha majd felragyog a nap az égen azon a csodálatos délután, estére pedig csendes szellő járja át szobád, lehetséges, hogy akár 5-en is lesztek magyarok ugyanabban a 24 órában.
  • JeffeS
    Hát nem egészen ezt írtad, hanem azt, hogy az élet utat tört. Nem volt "akkor is" a szövegben, de mind1. Emlékeim szerint először a fansite irányában nyomultatok, fórumán ellenőrizhetőek a dátumok, ahogy itt is, csak hogy ott halál szele fújt, azért jöttetek ide.Fórum

Amúgy hiába kapirgáltatok volna a fansite irányába (amit meg is tettetek), a panzers.hu-n is eltüntetek egy idő után, hónapokra, hogy egyedül maradtatok. Ott (panzers.hu) is a megjelenésem után kezdtek írogatni az emberek, kezdődött az élet, feltűnt Jagd, Gergov, stb, addig csak 1-2 hszólás, hetekre néma csend. Itt is kriptahangulat volt 39 hszólással, amíg be nem regeltem. (visszaolvasható) Az enyimé legalább 1000 a 3000-ből, yeah.

A #2908es screenshot tiszta Panzers Phase One. Ha nem lenne ott a CW logó...
  • Fifus
    Tegnap a Spanyol (Rai4499) azt mondta, hogy magyar-nap volt, én voltam a negyedik magyar délután óta.
  • Fifus
    Kösz, hogy szóltál, hogy van ez a fórum, de csak annyit írtam tegnap, hogy ha nem is szólsz, az élet akkor is utat tör.
    Jagdot időben felvettem msn-re, mielőtt a panzers.hu összeomlott volna, sőt az összes feltöltött pályát is leszedtük a storm.com-ról. Pár napja az RFB fansite adminja is jelentkezett, tehát mindenképp más irányba is kapirgáltunk volna.
  • JeffeS
    Tegnap lehet, hogy összekevertelek titeket Jagddal. Nem emlékszem már, de lehet, hogy pont te sipákoltál, mikor írtam, hogy gyertek át ide. Jagd volt vagy te voltál ?
    Korrigáld magad, mert elfelejtetted. Kijelentettél valamit, aztán mikor cáfoltalak, akkor egyszerűen kiszálltál.
  • JeffeS
    Vagyis igaz, amit állítottam. Azt gondolod, ha mellébeszélsz és szimplán személyeskedsz, akkor kit tudod dumálni magad a kényelmetlen helyzetből. Tipikus "storm"os mentalitás. Most már tudod, hogy miért nézlek le titeket.

Fifus, részemről ok, de megint csak ismételni tudom magam, hogy nem én kezdtem (#2722). Timbernek ez a hobbija, 3 éve próbálkozik, keres valamit, "érvet", amivel vitában megpróbál leoltani. Aztán visszafele sül el és azt nehezen viseli. Látod ? A C:WH-ról már egy betűt nem ír - pedig abból indult ki -, mióta van a 2-es pont. Most már te is mély elfogultságodban sejtheted, hogy miért ment csődbe a "storm". :-) Ilyenek voltak többségben ott, sőt a vezetés is ilyen volt.
  • Fifus

Rai4499 egy spanyol és az előbb játszottam vele a hőn áhított Beachheadet. Le vagyok nyűgőzve, egy szuper D-nap, már ha ez az egyórás lassú felőrlés lehet szuper. Kezdve pár gyalogossal, hogy a végén négy-öt Troyanovval nézzünk szembe. Strat pont foglalás, gyárfoglalás félúton, végül a HQ a Trójákkal. A srác egy fenomén volt, csak egy kibic voltam...
  • Fifus
    A CD-Projekt naponta válaszol a naponta feltett kérdéseimre, szerintem ez jó hír.
  • Fifus
    Timber és Jeff komák, legalább ne személyeskedjünk, szakmai vitákra van szükség. A Stormról pedig vagy jót vagy semmit, és akkor talán előbbre jutunk.
  • Timber
    latod megint szartkeversz :) Tovabbra is csak azt tudom mondani, hogy ha lenne fogalmad a csaladrol akkor nem irnal ekkora baromsagokat. A tobbi pontodra (vagy barmire amit irsz/mondasz/teszel) reagalni? LOL. Minek? Kb. annyit ernenek mint a szerelmes levelek Pamela Andersonnak... Kerdezd csak meg Boratot :) :) :)
  • JeffeS
    Jó vicc, de totál kiesett. A PP1-ről csak a kapkodás maradt meg bennem, meg a stressz, első körben. Aztán az, hogy a spanyoloknak vagy kiknek le kellett számolni külön az audiorészt, szöveg nélkül, mert a CDV lokalizálta ?! Aztán egyes filmrészekhez, szöveg helyett meg sípolást pakolni. A memóriámra vagyok a legbüszkébb, erre most beégtem. Hál'Istennek ritkán fordul elő, de akkor cikis.
  • Fifus
    Így van, a SWINE fullmagyar, a PP1-től minden nemzet a saját nyelvén szólal meg.
  • JeffeS
    Öt éve volt, de majd megnézem. A SWINE az fullmagyar volt, a PP1 nem maradt meg, hogy mi volt.
  • JeffeS
    Nekem nem fáj, csak bizonyítottam azon állításom, hogy én pörgettem fel a topicot 39 hszólásról.
    Ha 5000 játékost akarsz, told a COH-ot. Nem vásárol mindenki "oldschool" játékot. Asszem így nevezték a gamespot fórumon a cpcw-t.

tvrvcvzv, azért írtam, hogy lehet kivétel.
  • Fifus
    Nem időre megy a dolog, ha a mapot teljesen bejárod, a széleket is, megtalálod a titkosakat is. A 36-ból 12-t találtam eddig.
  • Fifus
    Az egységek hangja már a Phase-eknél sem volt magyar, ez volt a koncepció, de ezt jobban tudod.
  • tvrvcvzv
    JeffeS:
    Nem kamu, én tényleg szeretek minden másodlagos, és titkos küldetést megcsinálni minden játékban.
    Fifus:
    Multizni egyenlőre nem, előbb az egyjátékost szeretném, azért kérdeztem a végigjátszást.
  • Fifus
    Jeff, igazad van! Nekem is fáj, és látom neked is, hogy nem ötezren játsszák esténként, mint a CoH-ot.
  • JeffeS
    És ha kamunick ?
    Nem szokás rts-hez végigjátszást kérni, nem is szoktak. Bár lehet kivétel.
  • JeffeS
    Meg azt is nézd meg, hogy a 39 hszólás hány év termése. :-) Majdnem 2 évecske.

A tvrvcvzv féle 1-es ponthoz, az gáz, ha nincs minden szinkronizálva.
  • Fifus
    Szerintem normális. Gyere este kilenc fele multizni.
  • Fifus
    Szerintem normális.
  • JeffeS
    Jav: akkora forgalom volt itt előttem, hogy ihaj. :-)
  • tvrvcvzv
    Üdv. Lenne pár kérdésem, ha esetleg itt van egy két fejlesztő.
    1. A játék megvan magyarul, azt vettem észre, hogy a felirat is magyar, (tehát a szöveg amit kiír pl: mit kell csinálni), a bevezető intro hangja is magyar(amikor összeütközik a vadászgép meg az utasszállító), de az egységek hangja sajnos angol(pl: mikor rákattintok egy egységre, vagy elküldöm őket valahova).
    Ez hiba, vagy mindenkinek ilyen?
    2. Tud valaki végigjátszást hozzá, esetleg olyat amiben a titkos feladatok is benne vannak? Angol is jó. Mert én egyet sem találtam.
    Előre is köszi.
  • JeffeS
    Most néztem vissza, amikor betértem ide, enyém volt a 40-ik hszólás, akkora "forgalom" volt itt, hogy ihaj. :-D
  • JeffeS
    Timber kérdésére válaszoltam eddig, amin kiakadtatok, úgyhogy van, aki kíváncsi a gyökérségeimre. :-)
  • JeffeS
    Most beugrott az is, hogy hányszor sopánkodtál, mikor bannon voltam, hogy magadban beszélsz ebben a topicban. :-)

Carlos, legyél is büszke rá, hiszen máskülönben nem menekült volna tőletek jóüzletember Lajos, nem kellett volna Angliába menekülni némelyikőtöknek, s így legalább neked is van sok-sok szabadidőd. :-)
  • Carlos
    Azért mert flameltél és kaptál is jópárszor kényszerpihenőt.
    Amúgy én örülnék a legjobban ha végre nem a te gyökérségedet kéne olvasni, hanem elhalt volna a topik a rákba.

Amúgy szarjancsi vagy! Mi 3 kiadót vittünk csődbe. LoL. Mi vagyunk a jobbak!
  • Fifus
    Öregem, ez új lemez nálad, Jeff.
  • JeffeS
    Neked sem kéne, hiszen a topicod már rég kifingott volna, ha én nem lépek színre. Akkor két emberke se társalogna sehol a magyar neten. Ennyire jó vagyok. Emlékezz csak vissza, hogy az sg-n is én vittem top10-be az érdektelen játékotok nekem köszönhetően nem kihalt topicját. :-) Hálásnak kell lennetek nekem ezért is. :-)
  • Carlos
    És kinem szarja le?
  • JeffeS
    Már be is ugrott a dolog, Jagd vernyákolt is a kérésemre, hogy ő ide nem jön és a fansitera kezdett írogatni, aztán nem bírta a magányt és csak átjött ide. Úgyhogy igenis csaltalak át titeket több panzers.hu-s topicban is, ha tetszik, Fifus, ha nem.
  • JeffeS
    Ja, mielőtt ide átjöttetek volna a fansite-ot kezdtétek el átalakítani, csak hogy a kutya se járt arra, itt kezdtetek el nyomulni. De az élet miért nem tört utat a thesource.hu fórumraira, a hardwiredre, pcdome.hu fórumaira és a többire ? :-)
  • JeffeS
    Pedig én azon okból adtam linket több helyen is, hogy átgyertek. Meg mintha írtam is volna nem1x, hogy gyertek át, de mind1, nélkülem nem lennétek itt, az biztos. A panzers.hu fórumozói furcsa figurák voltak, nálatok is furcsábbak, hiszen minden kinn volt neten, csak a googlet kellett volna használni, ők meg ott kérdezősködtek, hogy mi van.

Nem "na és", csak kérdeztem. Kezdesz Carlososodni, minden kérdést, betűt támadásnak veszel és már ülnél is be a tankba. :-)
  • Fifus
    Ha nincs ez a fórum, akkor átalakítjuk az RFB Fansite-ot, az átcsalás kissé erős, inkább úgy hívnám: az élet utat tör...
    Multin nincsenek sokan, na és? A tegnapi fickó kente-vágta az egységhasználatot, már szinte veterán. A Phase-ek multija nem is működik. A JTF-é sem.
  • JeffeS
    Te írtad emailben (ha te hivatkozhattál az emailezére, nem gond részemről, bevállalom, akkor nekem is szabad), hogy egyedül mentél, meg azért van a blogod is. Ne "storm"oskodj már, próbálj meg igazat írni. Az viszont figyelemreméltó, hogy a többi pontra nem reagáltál, kifogytál biztos az "érveidből".

Jagd, ha én nem lennék, akkor ez a fórum már rég elsüllyedt volna. Titeket is én csaltalak át a panzers.hu-ról, amíg nem adtam ott linket, addig itt nem voltatok. Az utóbb játszott lemez Timberé és nem én raktam fel. Elhiszem, hogy nem kedvelsz, de nem kéne minden számodra kellemetlent az én nyakamba varrni.
    A kedvemért nézd meg hányan vannak multin. :-)
  • JeffeS
    Én nem írtam, hogy rosszat mondtál. Miből gondoltad, hogy ... ? Csak kérdeztem, minden előjel nélkül, hogy honnan van az infó.
  • Fifus
    Elmentettem a játékokat.
  • Fifus
    Huh, most volt egy Rai4499 nevű krapek, iszonyatosan nyomta, és jó gyors netje lehetett, mert no lag. Egy parti nehéz AI-val 10 perc, de gyakorlatilag végigment a pályán. Kis defend után attack... Aztán egy 1vs1, az 5 és fél percig tartott.
  • Timber
    ha valamit is tudnal a csaladrol akkor nem irnal ekkora baromsagokat... de kezdem erteni miert vagy ennyire frusztralt... gondolom mar a szuleid is utaltak teged (ahogy ugy mindenki)... szar erzes lehet utalatban felnoni es utana ugy elni egesz eletedben... de ugy latom te ezen a teren mazochista vagy es bejon neked ez az elet... Indiankent mi lenne a neved? Lukasgumi vagy Kimaradt Tabletta? :)