Codename: Panzers - Cold War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tomcsa4, a tévedés jogát fenntartom. De te sem tûnsz annyira biztosnak véleményedben, az epizódikus baromságot biztos újítás képen teszik bele.
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
És igazad van, az Atari problémájához nincs köze a CP:CWnek, hiszen nem is õk adták ki. :-) A vicc az egészben, hogy ezt is megjósoltam. :-D Akkor amikor megjelent a hír, hogy az Atari minden félkész szutykot megvesz kiadás céljából.
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"
Nos, és akkor beépül a magba?
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Þór vígi þessi rúnar
Attól még bombázom állandóan az Atarit és a CD-Projekt-et, írogatok a hivatalos fórumokba, de attól félek, semmi sem fog történni. Mert ugye teljes áron vettem, s bár ez nem predesztinál semmilyen elõjogokra, ezzel próbáltam naivan hozzájárulni, hogy ne vigye a CW az Atarit csõdbe, és hogy legyen kivel foglalkozni a játék megjelenése után.
Szóval, bocs, nem következtetni akartam, csak a tehetetlenségem jött felszínre.
Mingyárt ez jön, aztán jönnek a tõzsdei mélyrepülések, hogy amikor kiadták a CW-t akkor esett a tõzsdén az Atari részvénye.
Þór vígi þessi rúnar
Fizika, ragdoll már az elején levéve, és eddig nem is nagyon dobált ki, ezzel a tizenhatossal van baja.
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
GanXstaZolee#2709
Az amazon.de oldalon most átszámítva 6520 forint.
Lehet hogy csak 16 pálya van?....
A tizenhatossal óriási problémáim vannak. A konvoj védése alatt rendszeresen kidob, néha utána, néha közben, immár ötödször kapom a linkelt képet. Van úgy, hogy a directx-szel is baja van.
A Freikorpsnak lehetett volna német ruhája. Már csak a hangulat miatt. Néha zavar ez a sok komcsi szidás. De próbálom úgy felfogni hogy a kor nyugati hangulata és nem mint seggnyalás a nyavajás amcsik felé.
Újratöltés után az egyik hármas szintû tankom halhatatlan lett, a lõszere fogy, de nem le lehet kilõni. A többi egységem nem a McCleod családból származik. <#kacsint>#kacsint>
Na de maradjunk a CW-nél. Pl: az is egyedi ha ég egy bunker nem csak úgy lángol hanem a lángnyelvek az ablakokból csapnak ki. Elég élethû. Zavaró viszont hogy én közees és nehéz unitokkal nyomulok , az oroszok meg második világháborús hönnyûharckocsikkal. Eladták volna a Troyanovokat Vodkáért?
A Guruban azt is olvastam, hogy a Széchenyin Interaktív Multimédia szak keretein belül a Crytek oktatja a cryengine 2 alapjait, nem gyenge.
Olvasd el ezt: pc-dome kritika, 7.0.
* Grafika 7
* Hangok 7
* Játszhatóság 6
* Hangulat 7
Pozitívumok
Számos játszható egység (Pályák is vannak benne, meg menü !)
Végre nem II. világháborús stratégia (Szerintem annyira nem gáz a II VH, ha van benne plusz, extra, nafta, pláne, akkor a II VH is lehet jó.)
Pofás effektek
Negatívumok
Kevés igazi újítást tartalmaz (Az igénytelenek amúgy sem igénylik az újítást, beérik 1-2 aprósággal, mondjuk ha a katona jobbra is tud nézni, nem csak balra, az már eszméletlen jól néz ki - számukra.)
Optimalizálatlan (Ez már az igényteleneket is zavarta, ami meglepõ.)
Túlzottan is ismerõs játékmenet (Magyarán qrva unalmas.)