Codename: Panzers - Cold War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Akkor ne tedd 😊
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
A Crytekben dolgozo emberekkel nincs es nem is lesz bajom soha. Amivel ott bajom volt az az amivel masoknak is baja van/volt ott. Sot azt sem mondtam, hogy a Crysis Warhead rossz jatek. De te persze rogton ezt magyarazod bele. Sosem allitottam, hogy designer vagyok a Cryteknel az egyetlen amit elkurtam az a profilomon volt mert csak a ceg nevet irtam at. De te megint hazudsz (ahogy mindig) mert ha megnezned mikor krealtam ezt a profilt akkor tudnad mirol van szo. Vajon Mr. Water tudathasadas ezt is meg fogja irni frocsogve, hogy a nagy, mindenhato, jatekipart alapjaiban megrazo ostehetseg Jeff Spender hazudott? Hogy a Crytek mire ertekelt? "Based on your test I highly recommend you as a Designer" irta nekem a Creative Director a Crytekben. Azt se irtam soha, hogy a Crysis Warhead nem jott be, de en mar az elso naptol fogva azt mondtam, hogy az alap Crysis sokkal hangulatosabb. De soha sehol nem irtam, hogy a Crysis Warhead rossz jatek (bar teny, hogy van 2 palya ami szerintem unalmas... ezt is az elso naptol fogva vallom). Ergo megint hazudsz... de egy magadfajta gerinctelen senkitol nem is varok mast. Persze nyugodtan szidj le azert mert a C:WH topikba bejartam es irogattam neha... nagyon szemet dolog volt tolem, elnezesed kerem erte. Amikor eljottem azt is azonnal megirtam es ha jol tudom azota nem jarok vissza frocsogni meg hazudni... ahogy te teszed. Hogy te mennyire ertekelsz? Most idezzem be a leveleid (mert en megprobaltam veled normalis emberi modon komunikalni privatban es sajnos sikerult atverned es elhitetned, hogy veled lehet) ahol rolam aradozol? Mert tettel ilyet...
Jeff... tegyel nekunk egy szivesseget es takarodj el innen es ontsd a hazugsagaid tovabb a blogodon. De ha igazan szivesseget akarsz tenni a vilagnak akkor ajanld fel a szerveid es utana akaszd fel magad... talan igy minimalis haszna meg lehet a vilagnak a te letezesedbol...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Ha egy jatek szar, max bebofogok egy topikba hogy sztem szar, azt kalap kabat. Ha szar, akkor nem foglalkozom tobbet vele... de itt te tobbet foglalkozol egy szarral, mint mas a kedvenc jatekaival 😄
A ládással nemtom mi a helyzet, de szerintem azt is le lehet lõni (erre már nem emléxem).
Þór vígi þessi rúnar
Valami olyasmi lett elfogadva, hogy lehet lõni õket (szállítókat) de nem lehet lelõni de sérülten teszi le a járgányokat amit szállított. A multi miatt volt valami kavar vele, és valaki kitalálta, hogy ez milyen jó.
Szerintem no comment, dehát voltak okos megmondóemberek...
Þór vígi þessi rúnar
Én most ott tartok hogy finországban egy volt német bunkert kell felrobbantanom. Bementem az IS-10esssel az épületbe. Frankók a máladozó plakátok. (penge éles a képük..) Jó a hangulata, egy kis pörgés azért nem ártana bele. Nem tom a helikoptereket nem lehet lelõni? Amik a deszantot dobálják. Mert most 88-asokkal lövöm , máskor meg a tankra szerelt AA rakétavetõvel és semmi. Pattog le róluk. Akkor minek az AA vegyverzet? Ez bug vagy direkt?
Köszi, és még egyszer elnézést az offért.
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"
Nekem MINDKÉT játék tetszett és fosok rá hogy te emiatt hisztizel. A P1 is nagyon jó volt meg a P2 is. Amikor ott voltam, kedvesen fogadtak, meséltek mit csinálnak, kaptam panzers egérpadot meg panzers feliratú sisakot. Nekem elég volt hogy ott lehettem, de még pluszt is kaptam. De igazad lehet, téged nem lehet közéjük sorolni ezek szerint. És ebbõl õk jönnek ki jobban, nem te.
"Ne moss össze velük" ....beszarok...
Átok meg nem rajtam van, hanem azokon, akik magukkal rántották a csõdbe a kiadókat. :-)
Ezen befostam, respect.
Nekem bejönnek a taktikai stratégiák, nálam az év játéka a W40K - Dawn of War 2. Anno a panzers volt, a phase 2 teszere is voltam, egy napra meghívást kaptam. nagyon nagy élmény volt nekem. Viszont tény hogy az RfB-tõl már lefelé ívelt a pálya. pedig tehetség van, mert a phase 1-2-vel megmutatták hogy tudnak a srácok. Ha valaki felkarolná és pénzelné õket ott lennének a top-ban ez biztos.
3-4-en beszélgetünk a szarról, csak vannak akiknek még nem esett le, hogy amirõl beszélgetünk az mást nem érdekel, mert jobb helyeken nem ehetõ.
Lehet, hogy kicsit csúnyán írtam Timbernek, de amíg Crytek "designer"ként majomkodott a sg-s Warhead topicban, addig nem volt gondja a Warheaddal, aztán hogy a Crytek annyira értékelte, amennyire én és teszter maradt azóta "szartek" számára a Crytek és a Warhead is szar. Addig viszont õ volt a nagy Crytekes szakember nagyember az sg-n és ontotta magából az okosságokat, szakmai dolgokat. Számomra ez visszataszító magatartás, lehet más számára nem az. Legyen következetes.
A Warheadot nem ismerem, nálam nem fut, de az biztos, hogy az USA TOP10-ben benne volt többször is (4-ik helyezet), míg ez a méretes kula sehol sem volt soha. Konkluzió: ha Timbernek nem is jön be a Warhead, vagy a beteges irigysége frusztrálja, akkor sem lehet akkora kula a Warhead, mint a CPCW. Csak ennyit akartam mondani, nem többet.
Neha-neha bekukkantok, hatha talalok vmi erdemleges dolgot a jatekrol, es az esetek tobbsegeben csak a te merhetetlen gyuloleteddel talalkozok. Amennyire kivettem a sok sok hszbol, valaha te is dolgoztal a projekten. Kirugtak azt meg mindig ezen vagy ennyire duhos, vagy mi?
Tenyleg csak altalanos kivancsisag vezerel, nekem anno az RFB se nagyon jott be, CPCW-t se hiszem hogy tolom majd valaha... de erdekes amit itt muvelsz 😊
Tudsz 3d studiózni, vagy mi ez a "my present" ?
Tomék anno azon röhögtek az irodában, hogy 2003ban jelentkezõk a DR csõd, PL csõd felelõsei jelentkeztek, akkor hoztak screenshotot és mindegyik azt mondta ugyanarra a képre, screenshotra, hogy õ csinálta. Aztán kérdezte tõle Tom, hogy oké, de a screenshoton konkrétan melyik részt, arra nem ment válasz.
Amúgy meg küldetéslemezt csináltak és nem csak a fák és házak helyét cserélték fel, mint ti. Igy párhuzamot vonni köztetek és köztük, hát elég "stormos", vastagbõr. Õk közben pályázaton is részt vettek, ti még a GDFre se mertetek kimenni, visszamondtátok, tudván, hogy nem tudnátok az ég egy adta világon semmit mondani. Ahhoz érteni kellene a játékfejlesztéshez, hogy valaki tudjon róla beszélni. A modolás nem játékfejlesztés. Õk nyertek, ti viszont csak egy vastag csõdöt tudtatok elkönyveli. Vittétek magatokkal a "stormot", a 10Taclet, a CDV-t, az Atarit (ne mondd, hogy nincs közötök hozzá).
2. Õk nem bitorolják a Crytek nevet, õk csak az alkalmazottai a cégnek, nem semmizték ki az eredeti ötletgazdákat és aztán nem is küldték rájuk a BSAt, majd a rendõrséget sem. Nem villogtak a Crytek színeiben, nem majomkodtak, nem játszották meg magukat, veletek ellentétben. Ide sem regisztráltak be és nem csináltak veled ellentétben olyan profilt, ami hazugság. Nem adták ki magukat nagyembernek, veled ellentétben. Crytek designer "úr", õk ilyet nem csináltak.
3. Ne magyarázz olyasmit a logikámba, ami nem passzol bele.
Bár nekem egy kicsit túl diablós. 😊 Jópofa játék. 😊
Jöhetne már a diablo 3. 😊
Þór vígi þessi rúnar
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Nálam még mindig a WoW az etalon e tekintetben. Fantasy legyen stílusos. Szabad elengedni a fantáziát, végül is errõl szól az egész.
Bár nem annyira jó játék, mint a WoW.
Þór vígi þessi rúnar
Ezek meleltt minden FPS eltörpül, álljon trillió poligonból is. Szvsz, de szerintem nem vagyok egyedül evvel.
Tudod mit nem ertek? Miert nem mesz a Crysis: Warhead topikba is anyazni, hogy a "Crytek" nevet bitorlo csapat (hiszen semmi kozuk az eredeti Crytekhez) csak egy rokabort csinalt, es miert nem linkeled be az ilyen olyan teszteket amik kevesebb pontot adtak a C:WH-ra mint a Crysis-ra? Mert ha a te """""""""logikadat""""""""" kovetjuk akkor bizony a Crysis Warhead meg nagyobb skandallum es szegyen mint a CP:CW.
Nem a Crytek Budapest szakembereit kritizalom ezzel csak a Jeff fele szelektiv kritikat. Remelem ertheto mit ertek ezalatt 😊
SC2 ha kap egy utos storyline-t par faintos atvezetot (amiben egy pillanatig nem ketelkedek) akkor mar tuti siker akar a mar megjelenesekor idejet mult WC3 grafikaval is.
Bocsi az offert.
CW:
Feltünt hogy Gröber tigrise nem használja sem a teknõ, sem az ágyúval párhuzamosított toronygéppuskát. Csak a toronyra kihelyetettet. De más tankoknál is láttam hogy nem használja a toronygéppuskát. Vajon miért?
Az intró viszont szép volt. <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar