Codename: Panzers - Cold War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én már nem látom át mi hogy volt vagy van. Crytek, Viharsarok... túl sok az infó, de annyi lejött hogy nem vagy te olyan hülye mint amilyennek beállítanak 😊
Nem csak 1, de 100 ember sem csinál telet. :-) De ez a Timberféle agyhalottaknak édesmind1, a "szagértõk" a szájukba rágják a szart és ezután mást felböfögni képtelenek.

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"

A Cryteket akkor írtad át Szartekre, amikor a designert, bugsearh droidra.
Ezután a hszólás után módosítottad Szartekre/bsdroidra a profilod, kár hogy nem mentettem le, elõtte Crytek/designer volt. Neked mániád, hogy mindig megpróbálod többnek mutatni magad, mint ami vagy. Mániád, hogy stormos vagy, pedig soha nem értél a nyomába se a stormnak. A storm sikerét is folyton ki akartad sajátítani a hardwireden. Pedig amiben részt vettél az csak csõd volt. pp2, rfb, cpcw. Csõd, neked és a kiadóknak is.

Ok, ezt elnéztem, erre viszont semmit nem reagáltál, tehát igazam volt. Hazug módon belemagyaráztál a "logikám"ba. Egy lapon említeni a cpcwt, meg a crysis warheadot, nagyon hülye vicc. Olyan, mintha azt mondanád, hogy az én logikám szerint a tejbegríz (c:wh) pont olyan, mint a szar (cpcw). De én ezt nem eszem meg Timber, nagyon nem.

A játékfejlesztésben van egy olyan bibi, hogy amikor jön a siker és a sok pénz, akkor a földbõl elõbújnak a hernyók és azok mindenáron ki akarják sajátítani a sikert és mindent mi szép és azt mondják mindenre, amit nem is õk csináltak, hallgatóságuknak, hogy "My present for you 😊".

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"

A politikai dolgot illetõen 1000%-ban Jeffnek adok igazat. A jelenlegi magyarországi helyzetet nem a szélsõjobb idézte elõ csak most divat ráfogni mert a heti hetes is megmondta hogy mi szemét fasiszták vagyunk. És hát ki tuná ezt jobban mint ez a hét liberálbolsevik zsidó?

Amúgy jó a CP:CW? 😊
Azért mentél Angliába, mert itt nem kellettél sehova. Sem az Eidosba, sem a Most Wantedbe, stb, sehova. Szélsõjobbról hadoválni meg maga a vicc. Mo nem a szélsõjobb miatt vált bizonytalanná, hanem a válság miatt. Nem a szélsõjobb miatt zárnak be sorba a cégek, nem a szélsõjobb miatt dõlt be a forint, nem a szélsõjobb miatt van recesszió, és nem is miattuk minuszos az államkassza, nem miattuk kell felvenni sorban IMF-hitelt, hiszen ezekhez õk hozzá sem férnek. Az ingatlanpiac sem miattuk zuhant be, az építõipar nem miattuk került válságba. stb.

Ennek a trágya helynek köszönhetsz 3 év munkaviszonyt, átlagon felüli bért, sajnos.

Kismiska ? Dehogy, ti vérprofik vagytok. :-)

Édesmind1, hogy ki mit tulajdonít és kinek és miért, a tény az tény, megtörtént, akkor is ha valakit frusztrál. Nélkülem nem lett volna Stormregion, nem is ismerték volna egymást az emberek (kivétel a gyulaik, egymást), minimális az esélye, hogy találkoznak az életben. Úgyhogy mellélõttél.

Timber
Jeffes... mi kismiskak vagyunk ahoz kepest a lejarato kampanyhoz kepest amit te csinalsz... Ha igazan meg akarod menteni a viharsarok becsuletet akkor ne 10 evet menj vissza az idoben hanem a korod + 9 honapot es hivd fel edesapad figyelmet az ovszerhasznalat elonyeire 😊

Nagyon nagy viharsarkinak tartod magad de rajtad kivul senki nem buszke rad es rajtad kivul senki nem tulajdonit neked semmilyen jelentoseget. Es ezt rajtad kivul mindenki tudja is 😊

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Timber
En azert mentem Angliaba mert Magyarorszag -fokent a szelsojobb megerosodese miatt- igencsak bizonytalan hellye valt. De fo, hogy megint mindenrol tudsz es fo, hogy nem kevered a szart es nem magyarazol bele mindenbe valamit. Te nagy 'viharsarki'... Ha ilyenek a viharsarkiak mint te akkor eleg tragya hely lehet 😊

Nincs gond, nem azért írtam neked. Csak hirtelen felkaptam a vizet két fórumozó társ miatt. Értettem a poént, nincs gond. A megjegyzés nem neked szólt.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Timber
Megint hazudsz es szart keversz 😊 Amikor atmentem a Crytekbe akkor irtam at a ceg nevet a profilon ahogy a DR->SR valtaskor is atirtam. A masik titulust meg akkor irtam at amikor ott dolgoztam (ha jol emlekszem oktober kornyeken). Amikor eljottem (aminek az oka tovabbra is az, hogy a Crytek Budapestet, mint munkahelyet, rosszabbnak tartottam mint az SR-t a vegefele) akkor irtam be a freelancer-t (ami meg most is vagyok, mert nem feltetlenul a jatekfejlesztesben keresem a jovot 😄)...

A ket post idezeted is szarkavaras mert a Crysisra irtam amit irtam es nezd meg a szovegkornyezetet is amibe irtam. Az eredeti Crysis tenyleg egy bughalom nekem az elso palya (normalis jatekmenet eseten) 5 perc utan omlott ossze (csak a full restart segitett) de kb 10 perc jatek utan (marmint a restart utani 10 perc) full kiakasztottam es ha megkerdezned a "barataid" akkor ok is elmondhatjak, hogy a Crysis (meg a Warhead is) eleg sok bugot tartalmaz.

nem írtad, azért kérdeztem. :-)

GanXstaZoleeWrk
nem irtam sehol hogy multit próbáltam volna e. Elsõ pályát néztem élsimítás 4x, minden max, fizika 0, elfogadhatóan futott.

GanXstaZolee#2709

Mert a Stormregionhoz sok közöm volt. Õszintén szólva, ha Timberékre gondolok, akkor visszarepülnék bõ 10 évet az idõben és leállítanám az egészet. Csak félõ, hogy nem bírnék akkori önmagammal. Pedig sokszor úgy éreztem, hogy vissza kéne menni. Másrészt ezt a Stormregion nevet járatják le a cpcwsek, rfbsek, szégyen, de hát nem lehet már változtatni rajta. Ha sikerülne összedobnom egy idõgépet, akkor megmenthetném szülõföldem becses nevét, így...
Ha visszanézed, Timber kötekedett, én csak reagáltam rá.

multiban hányan vagytok ?

Az poén akart lenni, ama kérdés részemrõl, nem pediglen megkérdõjelezése álláspontodnak. Az álláspontod érthetõ volt elsõ nekifutásra is és vitatkozni azzal nem tudok, mert egyetértek vele. Warez feltört cuccnál benne van a fagyás, hibaüzenet, stb a pakliban.

GanXstaZoleeWrk
semmi gond a warezzal mint írtam azon kívül hogy orosz és vírusos 😊 de még igy is indulásra bírható.

GanXstaZolee#2709

Nézd. Egy játékot lehet fikázni, ha megvetted. De a warez fogyatékosságait felhozni ellene, na az a pofátlanság. Sõt még akkor is lehet fikázni, ha jó belõle a törés. De akkor olyan érvekkel, mai a játékról szól és nem a törésrõl.

Ennyit akartam mondani hozzá. Semmi értelme sincs azért lefikázni egy játékot, mert rossz a törés.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

akkor a bolti dvd is warez ? :-D

Amúgy meg azért lett kiadva a cpcw, mert voltak, akik sehova se kellettek szakmán belül (ahogy Timber sem véletlenül ment Angliába) és ez volt az egyetlen esélyük a munkaviszonyra, meg a mcdonalds. Az Innoglownak ezzel véget is ért a története, hiszen az Atarit szarba vitte és nem hiszem, hogy most kapnak egy lyukast garast is az innosok.

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Csak megjegyeztem, hogy õk kulturáltak voltak.

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Nszf, Meier jobban reagálták le az ilyen hszólásokat. szerintem.

Nem én járattam le, hanem azok, akik majomkodtak a Viharsarok név alatt. Amúgy még nem is gratuláltam neked az újabb áldozathoz. A CDV káput, a 10Tacle káput és most az Atarit is sikerült magatokkal rántani, tényleg vérprofik vagytok. :-)

A profilodban az szerepelt, hogy Crytek és designer, addig a pillanatig, amíg Carlossal le nem lepleztünk, hogy Kula vagy, de nagy és utána írtad át a profilod, hogy Szartek BP és bugsearch droid vagy mi. Ezen nincs mit szorozni Timber, nincs mit, aki itt volt, az látta. Sajnálom, hogy nem csináltam egy screenshotot a profilodról, elõtte és utána. És nem "elkúrtad", hanem hazudtál, mert szerettél volna úgy majomkodni a Warhead topicba, hogy nagyon.
1. "Crytek" nevet bitorlo csapat" - Senki nem bitorolja a nevet, õk csak alkalmazottak, nem semmizték ki a tulajokat és veled ellentétben nem majomkodnak a cég nevében. Te a "storm"ban is ezt tetted és a DRnél is, a hardwireden.
2. "csak egy rokabort csinalt... miert nem linkeled be az ilyen olyan teszteket amik kevesebb pontot adtak a C:WH-ra mint a Crysis-ra?" (2722), aztán meg azt írod, hogy "Azt se irtam soha, hogy a Crysis Warhead nem jott be" (2755) Most döntsd el, hogy csak egy szar klón, vagy pedig egy faja küldetéslemez. A kettõ nem ugyanaz.
3. Emailben azt írtam, hogy a "storm"ban volt tekintélyed és vétek nem kiaknázni. De te nem tetted, ergo nincs mirõl beszélni. Ha ez az állításom, véleményem igaz lett volna és nem téves, akkor kiaknáztad volna, szvsz. Aki nem nulla, az nem nulla. Azt is tartom, hogy sokan jóval alattad voltak mindenféle szempontból a "stormban", bár ebben már kezdek kételkedni. Ez nem cáfolja azt, amit írtam, bármennyire is szeretnéd. A DR nem véletlenül értékelt le, a "storm" sem véletlenül értékelt le és a Crytek sem. Mindennek oka van, Timber és bármennyire fáj, az ok te magad vagy és nem a gonosz külvilág.
4. El kéne döntened azt is, hogy most a Crytek "designerként" írt 3361 igaz, vagy a "freelancerként" írt 1726 igaz. A kettõ üti egymást.
5. Az aljasság legalja, hogy a ratyi cpcwhez hasonlítod a Warheadot a "logikám" szerint, jól belemagyarázva. A 3415-ös hszólásod után pláne.

20? Az rendben van. Egy-két effektnél lesz 12 is. <#nyes>

bakker amd 6000+, 2 giga ram, és 8800gt nem elég nekei. 1. pályán 20 fps átlagba. Eredeti jobban futna? Ti milyen géppel toljátok? Amugy szerintem jó játék, de ha a gépem nem elég akkor nincs mit tenni. 😞

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

GanXstaZoleeWrk
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na warez müxik szép a graf szerintem, igaz telepitõ kicsit virusos meg orosz de mûködésre birható.

Nem akarja valaki feltenni a magyar részét? mert a próba verzió nem magyar 😊 600 megás pakk kb.

GanXstaZolee#2709

A térképért külön respect. Teljesen korrekt a Mendelssohn-Park-- Branderburger-Tor--Siegessaule--Lützowplatz négyzet.

Méghogy a Maus nem irányítható?! Teljesítettem egy opcionális és egy titkos küldetést, erre az összes szövi egységet megkaptam: vagy húsz tank, plusz egy-két kiégett IS-10-be zöldsapkást ültettem. Óriási ütközet zajlik, van egy kis COH feelingje, már ami a háborús zajokat illeti: robbanások, lövések, üvöltések mindenütt.
Csak aztán nem figyeltem és Gröbelt kilõtték az Ontosból...

Azt kérdezném, hogy a menü háttere a rendszeridõhöz van igazítva? Mármint este esti, délelõtt meg reggeli fények vannak?

<#nevetes1> Ahogy két markoló üldözi egymást...vagy ez a két Opel. Markoló vs. T-62. Igazán magyaros lett volna, ennyi poén elfért volna még benne.

Ez egy érdekes pálya, nehezen jöttem rá hogy kell a túlpartra jutni...

Háát mondjuk ezt nem értem hogy a warez verzió feltelepítésével hogyan is támogatta TDantes a játékkszítõ céget?..<#vigyor2>
A grafika nagyon penge. Ahogy pl körbeforgat az ember egy autót és látszik a por a szélvédõjén vagy egy repedés, és ahogy csillog. Frankó.

Bár ezt igazából egy kép nem adja vissza. Azt sajnálom viszont hogy nem lehett elérni hogy érdemben is lehessen használni egy jármûvet. Mint pl. a CoH-ban az SdKfz 250-es félhernyót. Ot beszálnak ugye az egységek hátra és vadul lövöldöznek belõle. (ráadásul védve vannak. ) A Panzersben és az RfB-ben meg csak beülnek és várnak a halálra. De mi jó lett volna ha itt beszálnának egy autóba és onnan aprítva a népet száguldoznánk a városban.<#idiota>
Viszont Hamburgban kipróbáltam a kétéltû tankokat. Frankó. A tengerröl támadtam az oroszokat. Ott volt a vizen egy pár tankom és javítóautóm és onnan támadtam. ha gáz volt irány a mélyvíz.<#ravasz1>
Carlos
akkor takaroggyapicsábainnen. köszi!

Þór vígi þessi rúnar

Elolvastad, hogy alattad mit írt Jagd? És pár HSZ-sel alattad Fifus? Én nekik jobban hiszek.

Igen bazd meg sajnálom ,hogy egy ilyen bunkó szar céget támogattam! Igen sajnálom!

Ja..én vagyok a hibás azért mert a fejlesztõk nem tudták normálisan megcsinálni..aha...persze meg vegyem is meg...ja csak kifagy, szaggat, bugos. De egyébként tényleg megéri...hát lehet neked megéri, de én szart nem veszek.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

A Warez verzió nem mindig mûködõképes. Emlélékszem anno az RfB-nél pl a törés után nem javítottak a javítókocsik. <#buck> A bolti verzió mûködõképes. Én már a sokadik pályán vagyok. Kibasztam belõle a fizikának nevezett hányást azóta nem volt vele gondom lekopogjam. Eltekintve az alábbi hibaüzenettõl de egy pár perces reinstal megoldotta. Egyébként ilyen hibaüzenetem más stormos játéknál is elõfordult már. ami miatt felbaszódtam agyilag a telepítési limit. Szerintem bele kéne lõni a Dunába aki kitalálta. A játék keveset tölt, stabil, és szerintem jó. Lehetett volna sokkal jobb is de a Gamestar 67 %-ánál mérföldekkel jobb. A teszter egy idíóta volt.
Nálad meg az ész. Azt mondod sajnálod, hogy valaha is vettél 1 stormos játékot is? Mert így (lentebb) bánnak a vásárlóikkal?

Mi lenne ha megfordítanánk? Utolsó HSZ-ed alapján (is) lehetne mondani, hogy kár, hogy a stormos játékoknak ilyen vásárlóik is vannak, mint Te. Höm? Kár, hogy csak magadat nézed...

A kultúra mi? Ja...az kibuggyant belõled látom.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

maniac meg a Dantes...két fasz. Ez a warez verzió ügyessége. Ez meg sem fordult a fejetekben? Két idióta.

A legjobb lenne ha elmennétek a büdös picsába. Ha ennyire egyet értetek, basszátok egymást seggbe.

Carlos
A két szakértõ megszólalt.
Köszönjük emese...

Þór vígi þessi rúnar

Nem csak hogy nem lett de nem is lesz javítva. Ilyen tipikus szedjünk pánzt a szarért dolog. SZánalomtenger.
Nem kellet volna kiadni, az biztos. Ezt nem tesztelték, nem javították, nem optimalizálták.

Én akármit csinálnék nem adnék ki ki szar munkát a kezembõl .

A durva hogy ezért pénzt kérnek. Pfff...
Miért csodálkozol? Sokan azt sem értik miért lett kiadva.
Na kipróbáltam, ez tényleg nagyon jó játék. Elõször még ki írt valami hiba üzenetet, de most már azt sem, csak hibát észlel és le áll.

Jó lett nagyon, nem is szagatt, nem is bugos, igaz nem is megy, de attól még jó.

Hova tûnt a logó?

Zsír az a mozi

Újrainstalláltam és elindult.De azért nem ártana hozzá 1 tapasz. A finországi pálya végén mikor Kirklandot felveszi egy orosz naszád és a kapitánya Dillinger, akit Sztálin mentett meg az amikotól és egyességet ajánl..hát az ász. :-) Sztálin és Dillinger. Jó pár. (Sztálin is bankrablással foglalkozott még anno grúziában a forradalom elõtt)
a demó az gáz, de a lemezessel nincs gond...annyira. Lelked rajta, de örülnék, ha nemcsak én szenvednék vele. A tizenhetes pálya tele van Troyanovval...

igen 2, de akkor a bétája vagy melyik strat. játék volt annyira optimalizálatlan?

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt