3714
-
tvrvcvzv #2994 Nekem viszont meglett, bal felső sarka a pályának, légvédelmi ágyú kilövése, közvetlenül a barakktól(ami a végső cél) balra és le.
Este találtam meg. -
Fifus #2993 Keresem, kitartás. Nem találtam én sem. -
tvrvcvzv #2992 Légyszi valaki mondja meg, az első pályán, amikor a reptérről kell menni a barakkhoz, hol van az 1 titkos küldetés, melyik részén a pályának.
Minden más megvan. -
JeffeS #2991 Jagd, ha kritizálni akarsz, akkor ide gyere. Emilem [email protected], ebben a topicban elég off lenne, de az sem zavar, ha ideírod. -
JeffeS #2990 A SWINE grafikája 2001-ben megfelelt a kor igényeinek, sőt.
Játékötleteimet itt nem fogom közzétenni, ha sikerül megismételni a stormsztorit, csak nem olyan véggel, akkor úgyis látni fogod a játékot, a fórumára beregisztrálsz és fikázhatod. :-)
A #2989-re, te vagy a bizonyíték, hogy az igénytelenség és a sötétség párban járnak. Nem ismétlem magam, hiába teszed fel ugyanazt a bakelitlemezedet újra és újra. -
Jagdflieger #2989 Ott csak a monitorokat törölgetted, hogy ne legyenek porosak. Itt a lehetőség hogy felmutas valami. Már ha van mit felmutatnod... -
Jagdflieger #2988 Ötleteket Jeff! Ne a SWINE-el gyere. Most írtad hogy olyan játékot fel sem raksz a csodagépedre aminek nem felel meg a grafikája a kor igényeinek. Mit jösz ezzel a kövülettel. Várom a designdoksidat a tökéletes RTS-röl. -
JeffeS #2987 Az innosokat meg hiába várod. Mégha érdekelnéd is őket, akkor is jó okuk van távolmaradni. Ha nem ment volna át, Timber őket (is) tette felelőssé a cpcw miatt, nem is ám sajátmagát. -
JeffeS #2986 Én már felmutattam, ott a SWINE, ott a PP1, azok creditlistájában megtalálsz. Kérdésedre a válasz #2973. -
Jagdflieger #2985 Mi a franc Jeff, Nincs ötleted? Mi van a tökéletes játék designdoksijával? Hol vannak az ötletek? Még mindig várom....Ne a CW-t fikázd. Azt már lassan egy éve teszed. Még meg sem jelent mikor elkezdted. Az RfB-töl nem is beszélve. ÖTLETEKET! Ideje valamit felmutatnod. -
JeffeS #2984 Ezt az scsh-t most csináltam, du fél ötkor, na ilyet nem láttatok soha rfb-ben, meg cpcw-ben. :-) -
JeffeS #2983 Tudomásom szerint a SWINE nullás volt, azaz amennyi ment a fejlesztésre, annyi be is jött. Nem hiszem, hogy csak a magyar vásárlók képesek lennének ilyen teljesítményre, de szorozd a betűket, hátha számokká válnak. Az RFB-t most is lehet kapni, biztos az is akkora nagy siker volt, mint most az MW. :-) Megjelenése után kezdett fájni a feje Tomnak, meg Lajosnak. :-)
Játékfejlesztésről, a toborzott csapatom most is játékfejlesztésben van, neked nem is volt csapatod. No komment.
Ha a te logikádat követjük, akkor mániákus hazudozó vagy, aki szeret belemagyarázni mások szövegébe. A SWINE ugyanis futott, a cpcw fizika nélkül is elszáll, lásd Fifus ezirányú screenshotjait.
Rengeteg dolog van, amiben a SWINE és a cpcw különbözik, mint pl:
Amúgy igazad van, a cpcw fagyások és hibaüzenetek, működésképtelen fizika, pont így álmodtam meg. De a #2977-ből kifelejtettél valamit. A kiadó pisztolyt fogott rátok, hogy vagy bughalmazt csináltok, unalmas alappal, vagy meghaltok. -
Jagdflieger #2982 Sikerült beszélned az Innosokkal Timber? Esetleg tudsz valamilyen más fórumot ahol hajlandók lennének beszélgetni? (valamelyik pesti kiskocsmát kivéve. Vidéki vagyok.) -
#2981 Te a szovegertelmezest szurtad el mar megint :) A MW-t lehet kapni errefele, sot meg a DR fele War on Terror szegyent is... de a SWINE-t... no azt nem. Tetszik vagy sem de a SWINE csak a hazai piacon ert el valamennyi figyelmet... Mindenesetre kivaloan bebizonyitottad mennyire keptelen vagy kovetkezetesen es folyamatosan ugyanazt hazudni, szartkavarni. Az meg, hogy mennyire nincs fogalmad a jatekfejlesztesrol abszolut nem meglepo annak fenyeben, hogy lenyegeben soha semmi kozod nem is volt hozza (legalabbis a te vilagodon kivul, melyben te vagy a feny a jatekfejlesztes sotet bugyraban).
Amugy ha a te logikadat es dogmatizmusodat kovetjuk akkor a CP:CW ugyanolyan jo jatek mint a SWINE volt. Amit ugye dicshimnuszokkal es odakkal zengsz korul... Szoval azt kell mondjam te latens CP:CW rajongo vagy amelyett az allando tagadasi es irtozasi kenyszered (mondhatni CPCW-fobiad) csak alatamaszt :) Ideje bevallanod, hogy a CP:CW valojaban tetszik neked, sot buszke vagy ra, hogy megjelent a szamodra legfontosabb ceg, a Stormregion egisze alatt. Mi mar ezt reg tudjuk Jeff, szoval nincs ertelme tovabb titkolnod mindezt! Mindannyian tudjuk, hogy te is tudod, hogy amit elkezdtetek a CP:P1-el azt mi tokeletesitettuk es tettuk teljesse a CP:CW-vel. Tagadhatsz es hazudhatsz tovabb kenyszeresen de onmagad ugysem tudod atverni... es ez az ami annyira frusztral (no meg, hogy nem lehettel ott ezeknek a jatekoknak a fejleszteseben). -
JeffeS #2980 Bocsesz, elszúrtam a /b-t. -
JeffeS #2979 Nagyokos vérprofi úr ! Nem csak a SWINE,de a Panzers Phase One is saját kútfőből ment, ahogy a Gladius. A kiadó nem kért semmit senkitől. A PP1 alatt is [b]Tomék kilincseltek a játékkal, a demoval[/i], ahogy a SWINE-nál is. Egyetlen kiadó sem kért SWINE-t és PP1-et sem(!). Ti kilicseltetek az RFB-vel, mert Tomék azt gondolták, hogy a poént kétszer is el lehet sütni, többször is, tévedtek.
Mániákus hazudozó vagy, Timber, a kiadóra kenitek a saját saratokat. Gusztustalan. Kész designdoksival mennek kiadókhoz és nem a kiadók rendelnek designdoksikat. Kérdezd meg Tom haverod, ha nem hiszed.
Ha a SWINE jelentéktelen porszem, akkor az MW mennyivel inkább. Figyeltem az amazonokon és mindenütt csehül szerepelt, az uccsó marokkonzolos amiért fizetnek.
"Szoval all in all: a CP:CW a vilag egyik leghatranyosabb korulmenyei kozott fejlesztett jateka"
2008 márciusáig fizették a vastag béreteket és akkor már tudomásom szerint korongra került. Azaz semmiféle hátrányos körülmények nem voltak, az más kérdés, hogy az innoglow az atari kérésére átszerkesztgetett pályákat simogatás címén.
Jagd, arra írtam ezt. -
Jagdflieger #2978 Azért módosítottam a kérdést folyamatosan mert nem vagy hajlandó rá válaszolni.elsőnek a motor nem tetszett neked. A gepard, bár ráncfelvarott , de nem csúnya. És egy játék szépsége nem csak a motoron múlik. Még ma is jönnek szarabb motorral ki RTS-ek. Aztán a kor nem tetszett. Ott a CoH ami megjelelenése előtt temették a WW2-őt. Erre nem csak a WW2-őbe vitt új színt, hanem felforgatta az RTS piacot. És még mindig kiaknázatlan a kor, mert iszonyat sok egység van (főleg német oldalon) amit még sok hadtörténész sem ismer, és olyan csaták amik kimaradtak a feldolgozásból. Másrészt mind FPS mind RTS szempontból elég egysíkú és egyideológiájó volt a feldolgozás.
Szóval válasz kort, és írd le a játékod. -
#2977 Ez nem Jeffnek szol hanem az olyanoknak akik kepesek felfogni a dolgokat es szemellenzo nelkul olvasni egy adott postot. Igy megkernelek Jeff ezt a postot ne reagald le es ne is idezgesd be itt ott amott vereskardkent hurcolaszva. Ha kerhetnelek ne is olvasd el :)
Amugy a gond az, hogy sok esetben a jatekfejlesztok nincsenek abban a helyzetben, hogy eldontsek milyen jatekot akarnak fejleszteni. Mivel a SWINE egy jelentektelen porszem a jatekpiacon ellentetben a CP:P1-el ami egy sikeres jatek lett. Innentol kezdve a kiadok (akik sokszor egyben a szponzorok is) azt varjak el az adott studiotol amiben jot, maradandot alkottak. Ezert van az, hogy a Storm foleg 2.VH-s jatekokat csinalt. Megjegyzem azert van ott egy Mytran Wars is aminek semmi koze a CP:P1-hez, a Storm csinalta es eleg pozitiv a visszhangja (a fejlesztesi korulmenyekhez kepest is). Persze probaltunk mast kihozni belole (RFB alternativ tortenelme, CP:CW 2.VH utani korszak) de egy 2.VH-s RTSben megsem lehetnek tuzet okado sarkanyok (pedig de poen lenne :D). Szoval mig mindenki tudta, hogy a 2.VH egy elcsepelt tema a kiado megis ezt kerte. No ilyenkor lehet ket dolgot csinalni: 1. elhajtani a kiadot ezzel az anyagi hatteret bizonytalanna tenni; 2. bologatni es megcsinalni a 2.VH-s jatekot.
Anno a CP:CW fejlesztese alatt nem egyszer hangzott el egy-egy otletre, hogy "A kiado egy Panzers-t var tolunk es ez mar nem tartozik bele". Hogy ez a kiado vagy a Storm management hibaja-e (marminthogy nem harcoltak ki nekunk tobb onallosagot...) azt nem tudom es nem is erdekel.
Szoval all in all: a CP:CW a vilag egyik leghatranyosabb korulmenyei kozott fejlesztett jateka, de megis kijott es megha nincs is millios jatekostarsadalom mogotte azert van egy par ember akinek szorakozast es kellemes idotoltest nyujtott... szoval megerte. A maga 65%-os ertekelese mogott rengeteg olyan problema van ami a fejlesztesi korulmenyeknek tudhato be... szerintem normalis korulmenyek mellett egy eros 80as jatek lehetett volna. -
#2976 te meg huzz a pi***ba innen... es ezt 34 evesen irom. :) -
JeffeS #2975 Látszik, hogy nem vagy 100as.
Azt írtad: "Második világháborús legyen, és stratégia."
Erre válaszoltam: "II VH elcsépelt téma, nincs értelme vele foglalkozni."
Utána jött: "Utoljára felteszem a kérdést, megint máshogy: Ha kéne csinálnod egy stratégiai játékot (ne fantazit) te milyet csinálnál?" -
teiler20 #2974 http://maffiozo.hu/rablas.php?rablo=teiler Helló! Kattints rá szerintem az eddigi legjobb netes játék!!! És ezt 20 évesen mondom!!! -
JeffeS #2973 Vicces, hogy az RFB designdoksiján hónapokig ültek, akár a cpcw designdoksiján, te meg elvárod, hogy pár perc alatt összedobjak neked egyet. :-)
Eddig egyébként sem volt szó erről. Eddig csak gepard játékmenetről volt szó, aztán bővítetted a kört, hogy II VH és nem kötelezően gepard. Most már bármi lehet ? Van ötletem, de nem sütöm el. Taktikai, a többi titok, egyébként sincs részleteiben kidolgozva. :-) -
Jagdflieger #2972 Te úgy bujkálsz a válasz elől mint cigány a munka elől. Utoljára felteszem a kérdést, megint máshogy: Ha kéne csinálnod egy stratégiai játékot (ne fantazit) te milyet csinálnál? Mondjuk tied a világ legjobb DX 11-es motorja. Hogy ne akadj meg te zsenipalánta.. Tedd a hejszínt és az időpontot ahová akarod. most én fogom fikázni jó? -
JeffeS #2971 A kérdést félreértetted, olvasd el újra.
Ha nem a "storm" "csinálta" volna, akkor sem tennék bele semmit, mert maga a kérdés hülye. II VH elcsépelt téma, nincs értelme vele foglalkozni. A gepard jellegű engine-k elévültek ÚJRAÍRNI sincs értelme őket. Kuka. Ha csak nem csődre vágyik az ember, mint a "storm" vérprofi "szakemberei".
Az, hogy te minden szarban látsz fantáziát, nem jelenti azt, hogy rajtad kívül más is megeszi. Nem én vagyok aki a világgal szembe megy... -
Jagdflieger #2970 Nem mert a kérdés maga volt hülye. A pacman a játéktörténet kezdete. Aki ehhez hasonlítja a panzerst és társait annak komoly baj van az itélőképességével. generációk válasszák el egymástol őket. Olyan mintha sex szempontjából egy kalap alá vebbéd Gobbi Hildát és Sindy Crawfordot. Neked Gobbi Hilda is jólenne mert egyforma öregek...Én azért Sindyt választanám. De ízlések és pofonok.
Felteszem újra a kérdésem hátha megérted. Majd laaassaaan íííírooom.. Szóval mit tennél egy játékba (mondjuk nem a storm csinálta, így talán könnyebb válaszolnod rá.) játékmenetileg. Második világháborús legyen, és stratégia. Nem ér a Panzerst vagy a CoH-ot másolnod, sem a C&C-t. Újjíts!Írj egy játéktervet részletesen. Fikázásban már tudjuk verhetetlen vagy. Gondolkozz, Micimackó. Gondolkoz.. -
JeffeS #2969 Ha te mondod, akkor biztos úgy van. :-) A kérdéseimre (Pacman, WC2) nem akarsz válaszolni ? :-) -
Jagdflieger #2968 Hidd el te is elég nagy szényenfolt vagy ezen a területen.
Csupán csak egy durcás gyerek vagy aki hisztizik hogy kipenderítették egy cégtől. Szembe fordulhatsz a világgal, attól még nem lesz szavad ellene,mert nincs mit felmutatnod. na jó azt az egy bakelitot amit már évek óta játszol. -
JeffeS #2967 Most akkor te válaszolj nekem. Te a Pac-man játékba mit tennél bele, vagy mit módosítanál, hogy több vagy más legyen. Vagy a Warcraft II-ben mit módosítanál játékmenetileg. Már a kérdés felvetése is vicc.
Akárhogy nézzük, szégyen a "stormregion" munkássága, a pp2, rfb, cpcw. Nem csoda, és szerencse, hogy csődbe ment. A DR is rontotta a magyar játékfejlesztés hitelét, becsületét az ócska rtsklónjaival. -
JeffeS #2966 Nem takaróztam, csak leírtam, hogy a részedről ajnározott "Stormregion" kirakatmajma is azon a véleményen volt,mint én. Annak ellenére, hogy ezt csak menőzés-képpen mondta, mert mint látható, nem ment kukába a halott macska.
A gepardban nincs mit átírni, hozzáírni, stb, kuka oszt jónapot. -
Jagdflieger #2965 Ne magyarázz félre. A CoH motorja ami erőssebb mecska a gepárdnál. Szóval mi az ami játékmenetileg hiányzik belőle? És ne takarózz azzal hogy X Y ezt mondta. -
JeffeS #2964 Badsector és a pcdomeosok sem láttak különbséget, nem csak én nem. -
JeffeS #2963 Nem tennék bele semmit, mert a Gepard már évek óta döglött macska, és halottgyalázás, amit műveltek vele. Weibel is mondta 2005-ben az indexnek, hogy egy engine-t 2-3 év után ki kell dobni, most lett 5 éves a macsek. Szerintem nincs értelme újabb bőrt lenyúzni róla. -
Jagdflieger #2962 Ezt olvastam. De teszerinted álltalánosan szar minden storm játék, és mind a SWINE ill a Panzers 1 modolása. Pedig grafikailag azért van közte külömbség és játékmenetileg is. Mondjuk bármi is van köztük szerinted mind csak moddolás. Ha DX11-es lenne a gáma az is csak moddolás lenne. Játékmeneti újjításokat írj! Ezt kérdeztem. Ami szerinted már nem moddolás . Elegem van a szófosásodból. Írj tényeket. Mit tennél bele?! -
JeffeS #2961 És itt nem is feltétlen a légkondiról volt szó, amikor Fifussal vitáztunk, hanem a részletgazdagságról és példának hoztam a házakon a légkondit, bármi más is lehet, ami tartalmasabbá teszi az objektet és környezetét. Itt viszont, a cpcw-ben még csatornafedél sincs, pedig az csak egy textúra a JTF-ben is. A járdák meg olyanok, mintha mindig sepernék őket, a fű alatt meg poros textúra, vicc. -
JeffeS #2960 Ha ráklikkeltél volna az "írtam"ra, akkor elolvashattad volna.
Rakj be screenshotot róla. Ez eddig egyetlen objektum, amit írsz. A JTF-ben általános volt, hogy az épületeken és körülöttük van ez-az, itt meg külön keresni kell. -
#2959 Csak megjegyeznem, hogy a Crysis: Warhead topikba se sokat irnak. Az elmult idoben kb. arrol szolt, hogy nem indul el DX10 alatt valamint, hogy a warez igy vagy ugy. Ha forumtopikforgalmat nezunk mint minosegmerot akkor bizony a Maffiozo a vilag egyik legjobb jateka :) -
Jagdflieger #2958 Sohasem találkoztam vele. Ha valóban írtad adj kérlek számot/linket melyik hozzászólásodban.
Nem olyan sok légkondi van. hiszen a játék a hidegháború kezdetén nem sokkal a WW2-ő után játszódik. De pl azon a bányatelepes pályán láttam ahol a talajfejtő dolgozott. -
JeffeS #2957 Már írtam. -
JeffeS #2956 A te "észérveiddel" szemben valóban immunis vagyok. :-) Nekem már az is elég ahhoz, hogy ne indítsak el egy játékot, ha technikailag el van maradva egy évvel. Nemhogy legalább 3 évvel, mint a cpcw. Azt gondolom, hogy a játékosok többsége pont így gondolkodik, máskülönben nem csak 2-3an diskurálnánk a topicban. :-) Ha technikailag el van maradva, akkor tartalmilag kell kompenzálnia egy játéknak, hogy érdeklődésre okot adjon. Tartalom pedig a cpcwben nincs, a kritikák szerint, de ahogy néztem a teszt videokat, én sem láttam benne tartalmat.
Nehéz lehet elfogadni, szembesülni a ténnyel, hogy a Tetris 2000, Tetris 2200 és Tetris 2500 után csak egy maroknyi csapat érdeklődik a Tetris 3000 iránt. Képletesen szólva. :-) Pedig ez a nagy helyzet.
"őszintén szólva amikor egy évvel ezelőtt megláttam a Cold Wart – azon kívül, hogy a játék a Gepard motornak köszönhetően döbbenetesen szép volt – túlzott különbséget nem észleltem a korábbi részekhez képest." (Badsector, PC-Guru 2009/03, Stormregion-sztori)
Úgy látszik, hogy az egész szakma immunis az "észérveidre", vagy csak nem olvasták a panzers.hu-n az rfb fórumot. :-)
Ha az épületeken valóban vannak légkondik, akkor küldj screenshotot, már annyit megosztottatok Fifussal a topicban. Mert eddig én csak olyan épületeket láttam (a screenshotjaitokon is) ahol nincs semmi környezete az épületeknek és csak ki vannak dobva a pályára. -
Jagdflieger #2955 Az a jó hogy már megszoktam hogy erős az immunrendszered az észérvekkel szemben. Egyébként a CW-ben is vannak légkondik és egyebek az épületeken.
Kíváncsi lennék hogy számodra mi lenne az újjítás amit beletennél egy ilyen játékba. Mind grafika mind fizika területén. Írd le! Várom.