3714
-
lacopapa #3674 Az illesztő program neve: Tages Protection.....ez nem kompatibilis. -
lacopapa #3673 Sziasztok!
Én Win7-en szeretném tolni, de valami illesztő program nem kompatibilis. Ezt írja ki. XP-vel már végigjátszottam, de most feltettem a Win7-et és nem engedi elindítani. Mi lehet a megoldás?
Légyszi segítsen valaki....
Köszi -
westmoreland #3672 Boldog Új Évet! -
Fifus #3671 Tegnap öten voltunk a multiban, de továbbra sem tudunk egymáshoz csatlakozni. -
Fifus #3670 Békés Karácsonyt! -
szgyasoldier #3669 Köszi! újrakezdtem, a pálya elején lehet csak felrobbantani a sziklát. -
westmoreland #3668 Mikor letesz a pályára, pont szemben van veled.Utász kell hozzá.De csak találgatok.
-
szgyasoldier #3667 Elmentem Kirklanddal mindegyik elfoglalt célhoz, de semmi. Milyen sziklát kell robbantani? :) Amugy eredeti a játék. -
westmoreland #3666 Nekem még olyat nem csinált.Próbálj mentést,ha van!
Ha újra kezded, menj más sorrendben!(A sziklát felrobbantottad?)
Kirkland ott van a célnál?
Egyelőre nincs több ötletem. -
szgyasoldier #3665 Sziasztok!
Elakadtam a játékban, a pálya címe: Végállomás. Észak-Metz, Maginot-vonal. Nincs már ellenség, minden elfoglalva, titkos küldetések megcsinálva, de nincs vége. Mit kell még csinálni??
Köszönöm -
Fifus #3664 Valaki jöjjön multit próbálni. -
westmoreland #3663 Sztalinó, ultra. -
westmoreland #3662 Boezem-gát, ultra.Másképp. -
westmoreland #3661 A halhatatlan tank már az elejétől ott van.
Hogyhogy nem vettük eddig észre? -
JeffeS #3660 Ha a Galaktikában nem lett volna 1 oldal róla és ha aki látta a cikket nem kérdezte volna meg hogy ismertem e, akkor én se tudnék a halálesetről. Pedig a gamer365, a gamekapocs, a pcdome is lehozta, nem csak fantasy/scifi portálok...
Fiatal volt a halálhoz. A hetedik érzékem meg azt súgja, hogy nem ő szabálytalankodott. -
westmoreland #3659 Hát igen, mi mindent alkothatott volna még,vagy 30 évig.
Nagyon jók a grafikái, nekem az art decos RfB a kedvencem.
-
Fifus #3658 Sajnálom, részvétem, nem követem a fejlesztők sorsát. -
JeffeS #3657 Köszi. :-D
Más.
Az topicaktívak nem olvasnak híreket? Csak mert most visszaolvasva nem látok róla semmit.
Zsilvölgyi Csaba (grafikus) meghalt autóbalesetben. Max: PP2, RFB, CW.
Ha ez a hír kapcsolódik hozzá, akkor nagy valószínűséggel "eszkimók" ölték meg. (gondatlanságból elkövetett emberölés, há nem?) Telt autóval (4 személy) fehér ember nem írja felül a kreszt, a tapasztalatom ez. Ennél az ügynél is, a mentős helyében pisztolyt vettem volna elő és azzal segítettem volna az "eszkimón". Én a halálbüntetést is bevezetném.
Múltkor mentünk a reiteren és előttünk haladó kocsi megállt, a szembejövő sávban is megállt egy mellette és ott trécseltek ki az ablakon. Előzni,elé kerülni így nem tudtunk, várnunk kellett míg megbeszélik az etnikumi dolgaikat. Igen, azok voltak.
A lényeg, Zsilvölgyi RIP. 44 éves volt. Részletek itt. -
Fifus #3656 Ez baromi hosszú egy pálya lett. -
westmoreland #3655 Itt nem vittem magammal a bugos Pattont, kicsit tovább is tartott. -
westmoreland #3654 -
westmoreland #3653 Igen, látom. -
Fifus #3652 Gond van az oldallal. -
westmoreland #3651 Brandenburg ultra -
Fifus #3650 Oké, csak próbálkoztam. -
#3649 Nem mindennap de heti 1-2x felnezek SG-re es ez a topik a kedvencek kozt van szoval mindig latom ha van uj uzi :)
CW-rol semmit nem tudok mondani mert eleg tavol vagyok mar a Stormtol... egesz pontosan most mar tobb mint egy eve nem is egy orszagban vagyok veletek :) -
Fifus #3648 Valld be, hogy mindennap felnézel ide. Tudod, miért nem lehet multizni egyáltalán a CW-vel? Jagddal próbáltuk, de nem látjuk egymás játékát. Az elején, mikor vettem, még két ember többé-kevésbé tudott játszani, most már nem bír csatlakozni senki senkihez, nemcsak Jagddal próbáltam. -
westmoreland #3647 Én rögtön az elején kiszedem a leFh 18 tüzérséget a dombtetőn ,(tengerészeti tűtcsapás) és a viselkedésmódot átállítom, hogy ne keverjenek össze-vissza.Viszonylag kis veszteséggel meg szoktam úszni, még extrém fokozaton is. -
#3646 Én szeretek vigyázni az egységeimre és a partraszállós részen az az értelmetlen mészárlás, nekem mindig kicsit sok, ezért próbálom minimális veszteséggel megoldani azt a pályát. Ezért állandóan újra töltöm, majd megunom :) -
#3645 Hah! A partraszallos nehez? Ha hozza sem nyulsz (easy-n) akkor is megcsinalja neked a jatek! :) -
westmoreland #3644 Az a partraszállós nem nehéz, ha az előző küldinél megcsináltad a titkosat.Pedig neked még Moloch is meg volt.Bocs, csak azért, mert nekem pont innentől tetszett a D-day, mivel ezután a legtöbb misszió páncélos. Általában ugyan szeretem a gyalogságot, de itt kicsit lassúak. Az utolsó harmad pedig nagy élmény. -
westmoreland #3643 Megvettem, kipróbáltam, de nem! Ahol unit épít gyárat, majd gyár gyárt unitot, az nem az én világom. Legjobban szeretem adott egységekkel végigvinni.Ezért is a favorit a CP 1 és 2 ,valamint az előbb említettek. Az RfB, a CP CW, és a JTF játékoknál, ugyan lehet menet közben szert tenni támogatásra, de csak nagyon korlátozottan. (Egységhatár,limitált credit,stb) -
#3642 Nekem ez a 2 játék nagy kedvencem volt. A ak vs dr-t kétszer is végig toltam mindkét oldallal. A d-day-ben viszont a partra szállós pálya legelején elakadtam. Az számomra lehetetlen küldetés volt. Igazából az a véleményem, hogy ha egy pálya már vértpisálós, az semmilyen játék élményt nem ad. lehet egy pálya nehéz, de ne menjen az élmény rovására.
Egyébként nagyon jó ennek a 2 játéknak a folytatása is: 1944: Battle of the Bulge, Moscow to Berlin.
Bár ezt a kettőt már nem a Digital Reality készítette, viszont a motor ugyan az és itt már megjelennek a nehéz páncélosok is. -
#3641 Na akkor szerintem ez lehet a gond. Valószínűleg a 32 bites Tages drivert telepíti a játék, és ezért jelez hibát a 64 bites windows 7 (gondolom ezt csinálja a 64 bites vista is). -
#3640 Rendszergazdai jogkörrel rendelkező fiókból telepítettem tehát ez nem lehetett volna gond, de egyébként az általad említett lehetőséget is kipróbáltam, de erre is azt írta ki. Mint mondtam, nem ez volt a gond, mert ettől függetlenül is telepítette a drivert, csak az nem működött. -
westmoreland #3639 Nekem az AK vs. DR és a D-day is bejött.Sajnos a Digital Reality is a múlté.:( -
Fifus #3638 32-esem van sajnos.
-
Fifus #3637 Jobb egér az exe ikonján, tulajdonságok, ott keresd meg a gombot valamelyik fülön, hogy "futtatás rendszergazdaként". Talán így működni fog. -
#3636 Ez érdekes. Én kétszer is feltelepítettem, de mindig ugyanazt a hibaüzenetet kaptam. Valami olyasmit, hogy "Ehhez a művelethez rendszergazdai jogusultság szükséges". Persze rendszergazda jogosultságom volt. Aztán mégis telepíthetett ilyenkor valamit, mert utána jött egy rendszer hibaüzenet. Ezután pedig a gép minden indításakor kiírta, hogy a rendszer letiltotta a meghajtó programot. Nem írta ki, hogy melyiket, de ez csak a tages lehetett. Már csak azért is, mert miután futattam egy tages driver eltávolítót, azután eltűnt ez az üzenet bekapcsoláskor. A program - mint írtam - meg csak azután indult el, miután frissítettem a tages drivert.
Egyébként neked 64 bites win 7-eted van? Mert esetleg még arra tudok gondolni, hogy alapból a 32 bites tagest drivert akarja telepíteni a játék.
-
#3635 Én a panzers 1-2 végig toltam minden oldallal. Az RFB-t is, viszont az RFtB-t éppen csak elkezdtem és félre tettem. hamarosan ismét előveszem és végig tolom. A JTF nekem kimaradt, de most hozzáadták az egyik játék magazinhoz, méghozzá a magyar verziót. Na annak is neki akarok állni. Ezeken kívül mostanában a sudden strike 3-at, Blitzkrieg 1. modokat és csupán orosz honban megjelent blitzkrieg 2-es kiegészítőt szoktam tolni Ctalingrad.