3714
-
#3714 Szetszeledtek :)
Van aki emitt amott kulfoldi cegnel... van aki meg Magyarorszagon probalkozik... van szep szammal aki mar nem GameDev (tobbek kozt en sem)... Es a legnagyobb sajnalatunkra van olyan is aki mar nincs koztunk. -
Ouzojoe #3713 http://www.sg.hu/cikkek/52866/stormregion_a_viharsarokbol_a_vilaghirnevig -
Fifo #3712 Kb ennyit lehet tudni róluk. -
HyperMonkey #3711 BTW mi van a Stormlegion csapattal? Nagyon jó játékaik voltak. -
Fifo #3710 A THQ-ból SEGA lett... Ennyit a nagy nevekről. -
Fifo #3709 Természetesen munkaidőben tettem, amikor el kellett ütni az időt. Mindent összevetve jó kaland volt, és mivel minden eltűnt, jobban belemerülhettem a CoH-ba.
Off... -
westmoreland #3708 Nagyon ráérhetsz :)
Boldog Karácsonyt! -
Fifo #3707 Elolvasgattam az összes hsz-t merő nosztalgiából. -
#3706 azt megköszönném -
#3705 rajottem, hogy az az RFB nem a CPCW :)
Utanakerdezek a volt kollegaknal. Hatha valakinek van elfekvoben. -
#3704 az jó lenne mert nagyon végigvinném ha már az elöző kettőt is végignyomtam -
#3703 amugy lehet nekem van meg regi-otthon egy bontatlan eredeti... Megprobalom megtudni, ha van akkor irok privit. -
#3702 nekem csak collector's edition van meg :D -
#3701 Nincs meg valakinek a játék aki eladja?? sehol sem lehet már kapni -
#3700 amitt én is letöltöttem az is 4.8 GB na mind 1 nem vacakolok láttam 1000-1500 Ft-ért inkább megveszem egy hétvégén többet iszok el mint 1000Ft-t :D -
westmoreland #3699 A teljes verzió, több mint 4 GB.
Nekem eredeti van. -
#3698 valami 1.5 verzió vagy ezt hogy érted?
neked eredeti vagy letöltötted? -
westmoreland #3697 "hoppá :S az első küldi az nekem oroszokat kell lelőni meg elfoglalni egy csomó bázist"
Ez a leírás, szinte az összes küldetésre illik. XD
Szóval, a "Lecsukódik már a szemem", a teljes játékban a tizenegyedik küldi.
De ha megnézed a programoknál (C/program files/atari), ott látnod kell, melyik verziód van! -
#3696 hoppá :S az első küldi az nekem oroszokat kell lelőni meg elfoglalni egy csomó bázist
jah most látom "Lecsukódik már a szemem ez a első pálya ami nállam kezdődik -
westmoreland #3695 Ha egy szigeten játszódik (Helgoland), akkor az a demo.
A teljes játék, a Tempelhof repülőtéren kezdődik. -
#3694 pedig a teljes játékot töltöttem le -
westmoreland #3693 Ha az első pálya, a "Lecsukódik már a szemem", akkor az a demo és azért nincs "tovább" gomb. -
#3692 nekem nincs olyan hogy tovább -
#3691 Srácok
végigvittem az első pályát oké kiírta hogy győzelem de nem tudok tovább menni, kiírja a statot de semmi más meg hogy kilépek vagy betöltés hogyan kell tovább?? -
westmoreland #3690 Ja, és igen! A titkosak:
-1.Sikeresen kért segítséget az USS Augustától.
-2.Megtalálta az elrejtett szovjet tankokat. -
westmoreland #3689 Nem csoda, hogy nem enged továbbmenni, mivel a demo verzióval játszol, és ott csak az az egy pálya van.
Ami, egyébként a normál játékban a tizenegyedik.
(A sziklás dolgot pedig teljesen máshol találod, de ha csak bemutató játékod van, úgysem fontos...) -
zsikla3 #3688 Az első páját szeretném megcsinálni (lecsukódik már a szem) ez a pálya neve de ahogy elfoglalok mindent nem engedi h továbbmenjek a következő pájára/szintre és azt szeretném megtudni h mit kell csinálnom h továbbjussak. Gondolom a küldetésekknél van baj minden küldi készvan kivéve az egyik titkos küldi az egyik az megvan (kérj segítséget az Aussunk flottától) és azt szeretném tudni h mi a másik titkos küldi
Remélem így érthetőbb
És előre is kössz :D -
Fifus #3687 Ennek fuss neki még egyszer, mert nem tudom milyen nyelven írtad. Konkrét pályát, konkrét problémát írj, légy oly szíves. -
zsikla3 #3686 Sziasztok lenne 1 kérdésem a Panzers Cold War-al kapcsolatban hogyan lehet megcsinálni az 1 pályát mert készvan mind1n küldi kivéve az 1ik titkosküldi láttam ogy itt vmi szklát mondtatok és azt szeretném kérdezni hogy mi az a szkla hól van és hogyan lehet felrobbantani előre is kössz :D -
Fifus #3685 Cold War Livestream teszt
Fogyasszátok egészséggel. -
westmoreland #3684 És melyik küldi indul?
Van más küldi is, vagy csak ez az egy? -
nandor98 #3683 ///////// PLZ HELP ////
AZ lenne a kérdésem tőletek hogy, behozom a játékot a háttérkép (helikopter) nem mozognak hanem 1 helybe vannak. 2. mikor megnyomom az Egyjátékost (single player-t) akkor 1ből indul a küldi, és másnak néztem a youtubon hogy neki van Scenarios, Capaign, Skirmish stb nemtommá .
+ 1. küldtetést végig nyomom és nincs olyan sehol ... -
nandor98 #3682 ///////// PLZ HELP ////
AZ lenne a kérdésem tőletek hogy, behozom a játékot a háttérkép (helikopter) nem mozognak hanem 1 helybe vannak. 2. mikor megnyomom az Egyjátékost (single player-t) akkor 1ből indul a küldi, és másnak néztem a youtubon hogy neki van Scenarios, Capaign, Skirmish stb nemtommá .
+ 1. küldtetést végig nyomom és nincs olyan sehol ...
////////////////////6 helP -
#3681 vki tudd a játékhoz kódot vagy megfelelő traninert?? -
westmoreland #3680 -
westmoreland #3679 A jobb alsó sarokban kell lennie, a "tovább" gombnak.
Ha nem találod, kezdd újra, majd...egyjátékos...hadjárat...
Ott el tudod kezdeni a következőt. -
falloutfan #3678 helosztok. az első küldit megcsináltam és nem tudom a kövit tovább csinálni mert a statisztikánál leragad vagy nem tudom. mit kell nyomni? mert nekem allul csak az van hogy újrakezdés(de azt nem nyomhatom meg ) betöltés és kilépés, olyan hogy tovább vagy valami az nincs. pls help valaki -
westmoreland #3677 Nijmegen, ultra. -
vukocska #3676 Hali! Nem tudjátok, hogy van-e valami olyan patch hogy ablak módban is be lehessen állítani, nem csak teljes képernyőn???
Előre is köszi a választ!:) -
#3675 Innen tudod letölteni 64 bites Win 7-hez a tages drivert.
Elvileg 32 bites Win 7-hez nem kell, új tages driver, ezt írták itt a fórumon.