3714
-
Fifus #3634 Én megjelenéskor vettem, Tages védelem volt rajta, állítólag három telepítést engedélyezett, de már a negyediken vagyok túl, nálam win 7-nél semmi gond nem volt a telepítéssel és indítással.
Jagd, az nem baj, ha öregszel, az csak azt jelenti jó esetben, hogy többet kell aludni. Ha a neted rendbe jön, multizunk újra. Addig is próbáld a coh expert ai-ját lenyomni. -
Jagdflieger #3633 Értem. Nekem az a vastagdobozos van. Asszem az is annyi volt. A barnás színű. Mert azóta van olcsóbb is. Az a 3990-es ár nem volt drága. Végül is egy normális gépen elmegy és elég hosszú. Csak kár hogy egy oldalon játszódik. Meg no multi. Nem is tudom mivel kéne játszani. Talán öregszem.Mármint valami újjal. Kipróbáltam ezt a RUSE-t. Nem rosz, de az nagyon más. Mármint nem igazán látom a harcot és ez nagyon zavar benne. Hiányzik a lőporszag. :-) Most elkezdtem Panzers 1-t meg RfB-t tolni. Mert Hála a vodának multizni nem nagyon tudok a CoH-al... -
#3632 Ez elvileg egy olcsó (3990 Ft-os) verzió volt, de szerintem ez az első verzió, csak nem fogyott és leárazták. -
Jagdflieger #3631 Nos nekem is XP-m van ezért nem szolgálhattam megoldással.Megelégedtem azzal hogy megy. Tényleg neked milyen verziód van AXON? Nekem az első kiadás a dobozos-hűdedrága. Azon az online regisztrációs védelem van. Ez a fent említett amivel gondod volt vagy a tied az újabb kiadás ami olcsóbb. azon van a Cover Target védelem? -
westmoreland #3630 Ebből is látszik, milyen népszerű ez a játék.(Nekem xp van, de kösz az infót, lehet, szükség lesz rá egyszer.) -
#3629 Nem sietett senki a segítségemre problémámban, pedig kizártnak tartom, hogy mások ne játszanának ezzel a játékkal Vistán vagy Windows 7-en. Addig próbálkoztam, amíg sikerült rájönnöm a megoldásra.
Elmondom, hátha más is beleütközik ebbe a problémába. Windows 7 rendszer alatt, nem indul el a játék. A játék védelme a felelős. A dvd-n Cover Target védelem van. A Cover Target oldaláról le kell tölteni a legújabb verziójú védelmet (64 bites rendszernél, a 64 bites verziót) és telepíteni kell. Ezután már simán elindul a játék. -
Fifus #3628 Igen, gondoltam, hogy korábban beszéltük már. Ezt a játékot hamar ki tudta az a pár ember beszélni. -
westmoreland #3627 #3386 Na tessék.És a kör bezárult. -
Jagdflieger #3626 Te figyu..valamit nem értek. Ha titkos és nem adta meg honnan tudod hogy a titkos küldetés az stp-k birtoklása hiszen a titkos küldetéseket csak a végrehajtásuk után írja ki a progi. Asszem logikai hurokba kerültél.Fejlesztő vagy, örülj Fifus lebukott az álruhás innos. :-)) -
westmoreland #3625 Vörös veszedelem
Opcionális:Győzze le a vörösöket 1500 ponttal.(Megvolt, de nem adta meg!)
Titkos:Az összes stp birtoklása.(Megvolt, de nem adta meg!) -
#3624 Nekem eddig windows XP szépen futott. Most akarok áttérni windows 7 x64-re, viszont itt nem hajlandó elindulni. A lemez védelmet nem tudja telepíteni, egy hibaüzenettel elszáll. Nélküle viszont nem indul a játék. Van valami ötletetek vagy tapasztalatotok ez ügyben? -
Fifus #3623 De akkor meg próbáljuk ki a multit, én nem érzem magam ennyire otthon benne, de szeretem a játékot. Lehet, hogy nem fogunk tudni csatlakozni, vagy nem látjuk egymást, de Te fogható vagy, főleg ha Jagd vodanetjénél durvább neted van. Tényleg csak teszt lenne. Írj egy időpontot estére és kipróbáljuk. -
westmoreland #3622 Semmi a világon.Csak egy player.Olyan, hogy túl jól, olyan nincs.A single nem nagy cucc. Ahogy Jagd is írta,az MI kiismerhető.És ehhez csak három dolog kell.Türelem,türelem,türelem.Aztán egy idő után úgy érzed, mintha otthon lennél. -
Fifus #3621 Csak mert túl jól játszod, és szeretném azt hinni, hogy volt közöd hozzá. -
westmoreland #3620 Ez Fifus ötlete, nem tudom miért gondolja.Én csak játszom. -
Jagdflieger #3619 Ha fejlesztő, akkor úgy tűnik szereti a játékot. S talán fájlalja is hogy a munkája így kisiklott. Pedig voltak benne jó dolgok, mégsem lett sikerjáték. Kíváncsi lennék ha valóban stormos volt mit csinált.? Egy sima teszter vagy valami komolyabb? Bármi is bevallhatná. Most már mindegy, és akik itt vannak bár mérgesek hogy így lett vége a stormnak, és mérgesek azokra is akik valami WoW nevű szar online játék miatt baszták el a játékok minőségét, szabotálták a munkát, és tették tönkre a Stormot, de ha nem WoW-os nyugodtan leveheti a BatMan kosztümöt és mesélhet. :-) -
paci600 #3618 Minimum! -
Fifus #3617 Szerintem westmoreland egy fejlesztő lehetett, de legalábbis dolgozott a stormnak. -
westmoreland #3616 Ugyan... -
paci600 #3615 Nagyon szépen köszönöm a segítséged! -
westmoreland #3614 Majd megbeszéljük. -
Fifus #3613 Westmoreland, próbáljunk ki egy multit, hátha működik már. -
westmoreland #3612 Többjátékos mód/Visszajátszások -
westmoreland #3611 Dokumentumok/My Games/CP-CW/Profiles/001 Profile/Recorded Games.Ide berakod,és a játékban a rögzített küldiknél megtalálod. -
paci600 #3610 Oké kösz csak még annyit hogy mivel tudom megnyitni -
westmoreland #3609 Van egy visszajátszásom ultrán(#3529), nézd meg!Könnyű fokozaton ennél azért egyszerűbb és gyorsabb megoldás is létezik, ez közel két óra. -
paci600 #3608 Könnyűn de még ígyse sikerül -
westmoreland #3607 Milyen fokozaton tolod? -
paci600 #3606 Tudna nekem valaki tippeket adni hogy hogyan kell megcsinálni az utolsó előtti küldit azt az autópályásat? Ahányszor próbáltam mindig kikaptam. -
Jagdflieger #3605 Igen az ember akkor veszi meg a gámát ha támogatni akarja a fejlesztőket. Én azért is vettem meg pl a storm játékait anno. Meg persze mert tetszettek. De sokan ha tetszik is ésmég létezik a cég akkor is warezolnak ezerrel. Emlékszem anno volt olyan tulok aki a hivatalos fórumon a storm oldalán akart crack-et kérni....
Nem arrol van szó, nekem is van sok tört játékom. De ha tetszik akkor megveszem, főleg ha picit lemegy az ára.
Mondjuk amikor megláttam a Starcraft árát jót röhögtem a Blizzard pofátlanságán. Azért a 2D-s vacakért annyit elkérni, bakker. Van bőr az arcukon. De a sok fan alig várja hogy pénzt dobjon ki rá.. -
#3604 nem akarok am rosszmajuskodni de minek vegye meg? A legfobb indok arra, hogy valamit megvegyel az, hogy tamogatod a fejlesztoket... nomarmost a fejlesztoket kurvara nem tamogatja mar mivel a ceg mar nem letezik. Ergo ha megveszi akkor mivel kap tobbet mintha warezolna? Tamogatast nem kap hozza, multizni nem tud mert nincs kivel es mert bugos is szegeny amihez javitast ne varjon senki...
2000 HUF a mai vilagban egy fiatalnak azert nem jon olyan konnyen es gyakran bulizaskor ennek max toredeket koltik el... -
westmoreland #3603 Egyetértünk.
A lényeget illetően.
Ráadásul egy olyan játéknál, ahol internetkapcsolat kell az aktiváláshoz,főleg nincs értelme ezzel kínlódni. -
Jagdflieger #3602 Igen igazad van, elírtam. Én is 2000-ret akartam írni. A lényeg fillérekbe kerül. Nem a világ legjobb játéka de annyit megér, és jó pár óra kikapcsolódást nyujt. Mégha a multija nem is életképes.Iszonyatosan mennek lefelé a játékok árai. Emlékszem pár éve iszonyat sokáig tartották magukat, most meg pár hónap és már súlyos ezresekkel kerülnek kevesebbe. Amikor anno az ujságokban is még özönvíz előtti játékokkal "kényeztették" a vásárlókat..most meg.
Szóval ilyen esetben nem értem minek maszatol valaki tört verzióval? -
westmoreland #3601 Inkább 2000 huf.
De még úgy is megéri. -
Jagdflieger #3600 Szia!
Az van hogy a játék 200
huf a boltban. Ha elmész bulizni ennek töbszörösét bohóckodod el egy este. ha nem nagyon "ciki" a haverjaid előtt akkor add oda a boltba a játékért cserébe. -
retexys #3599 hát ezaz nem eredeti -
Indigo #3598 Ha eredeti a játékod, akkor nem kéne bemásolni semmit sehová. -
retexys #3597 sziasztok
segitség kéne
be kéne másolni valami vca.bin fie-t valami ...Application Data\Tages\100663419. mappába de nincs ilyen mappám!!!!
és kér serialt is de az sincs..és a neten se találok hozzá sehol!!!4
most akkor mi van???? -
Jagdflieger #3596 Kár érte mert a kétszemszögből bemutatni a dolgokat volt a storm védjegye. (sőt 3 -4 szemszögből) Kár hogy a kiadó kierőltette a dolgot. Viszon így kevésbé változatos a játék. Az a baj hogy a megszerezhető exta unitok elég gyenguszok. pl Skoda...Tehát nem nagyon töri értük magát az ember. És ezeket sajnos nem is lehet tuningolni. Hiába serzi meg az ember Göble tigrisét..semmi tuning. pedig az azért dobott volna a dolgon ha az megszerezhető extra unitokat is lehetett volna optimalizálni. okés minden alap egység sokoldalúan módosítható, de kevés mégis a változatosság. kevés az alap választási lehetőség és ezt az usa oldal eröltetése mégjobban bezűkiti. -
westmoreland #3595 Csak NATO oldal létezik,bár van egy 3 küldetésből álló,renegát szovjet kampány.