3714
  • Hecker007
    Anno a SWINE baromi jó volt, utána már a többi stormos játék annak a másolata, megint valami eredetit kéne kitalálniuk és biztos hogy az is sikeres lenne... de hát ebben valószínűleg hiába reménykednek a playerek, mostanában minden játék valamelyik réginek a koppintása...
  • Fifus
    Ma senkivel se találkoztam a Gamespy szobában. Sok ilyen napra rendezkedtem be.
    Azért megdöbbentő, feltűnik egy cég, csinálnak pár játékot és vezetési hibákból kifolyólag eltűnik. Mintha nem is létezett volna, a munkások se hallatják magukat, biztos némasági fogadalmat tettek. Persze most rosszak a körülmények folytatni, újra eredeti ötlet kéne, hogy kevés pénzből is gyorsan sikert lehessen elérni.
    Az Atari is érthetetlen. A hivatalos amerikai fórumon van egy kis mozgás, a titkos küldik keresésével és végigjátszással szórakoztatják magukat a játékosok. Jövő hétre vége lesz annak is. És semmi reakció az áprilisban feltett kérdésekre.
    Ennek a hsz-nek sincs értelme, de kösz hogy elmondhattam.
  • Phoenix007
    Jeff lefárasztotta őket... Vagy ők fárasztották le Jeffet? :)
  • Fifus
    A hivatalos USA fórumra Lost-Man kolléga csinált egy Magyaroknak topikot.
  • Jagdflieger
    50 hsz-el ezelőt... Ez nem nagy aktivitás..De nem is nekik kéne itt lenniük hanem az innoglow-tol valakinek. Mondjuk az szerintm csak egy kitalált cég.,,
  • Phoenix007
    50 hsz-el ezelőtt még itt volt Timber meg Carlos... Apropó bagózás: a Bagó Péter is itt volt... :)
  • Fifus
    Megjelent és mindenki hátradőlt.
  • Jagdflieger
    kszítők = készítők
  • Jagdflieger
    Ez a fórum azért hamarabb meghalt mint az RfB fóruma. Mondjuk ide a kszítők ide se bagóztak...
  • Fifus
    Egészségedre, kíváncsi voltam a véleményedre, és nem bírtam karácsonyig várni...
  • Jagdflieger
    Látod látod Fifus, mit jelent egy jó törés? Még a multit is gyorsítja. :-))
    A multhéten feladtam a CW-t Megkaptad? Nagyon köszönöm hogy kölcsönadtad!
  • Fifus
    A multi is tökéletes, kisapám? Milyen hardveren nyomod?
  • lacopapa
    Már nekem is megy és TÖKÉLETES!
  • Fifus
    A megjelenés napján vettem.
  • lacopapa
    Bocsi Fifus....Neked gyári a játék, vagy törött?
  • Fifus
    A szívás a CW multija.
  • Hecker007
    tényleg nem tökéletes ez a vista, de még mindig jobb mint a x64-es xp, azzal mindig csak a szívás volt :S
  • Jagdflieger
    Nekem már az elején nem tetszett. A driver és kompatibilitási hibákon kívül újat nem tudott mutatni. Egyébként én utálom mikor telerakják mindenféle driverel az oprendszert. Egyrészt kéthét mulva elavul, másrészt csak instabillá teszi az egész hóbelebancot, valamint felduzzasztja a helyigényét. Ez a legszembetűnőbb ha megnézzük az "evoluciót" az XP, Vista, Windows7 között. Telerakják szutyokkal és megeszi a vinyót. Bár egy ideje a mikrofos is elismnerte hogy átbasztak mindenkit aki megvette a Vistát. mondjuk mikor megjelent már akkor látszott hogy köze sincs ahhoz amit a Longhorn idején igértek. De kellett a pénz mint a Stormnál ahogy Jeff mondaná: Vedd meg és le van szarva!
    Mondjuk a Window7 is már egy ideje itt porosodik nálam egy doboz mélyén..
  • Hecker007
    nem mindenkinek való a Vista :P
    én megpróbáltam Vista után vissza szokni xp-re hát elég fura volt

Amúgy sok driver alapból benne van, lehet nem is kellett volna külön nyomtató driver, játékokat meg kompatibilitási módokban kell indítani, a Soldiers:Heroes of WW2 nekem se akart menni nélküle, még a close combat is meg ilyen megoldással :D:P
  • Fifus
    Bizonyára, csak nincs drivere a nyomtatómnak, és egy-két játékommal is volt baja.
  • tomcsa4
    Pedig a Vista az egyik legjobb OS, ami a piacon van.
  • Jagdflieger
    Ne viccelj. Az XP a legjobb az egészben. Azt a Vistanak csúfolt szerencsétlenséget ki sem próbáltam. Épp elég volt látni másoknál.
  • Hecker007
    szerintem a kiadó csináltat patchet valami noname csapattal, és igazából az optimalizálatlansága miatt nem vettem meg a CW-t inkább maradok az RfB-nél ha ilyen típusu játékkal akarok játszani :)
  • Fifus
    Tulajdonképp nem a gépigényről akartam megjegyezni valamit, hanem a multi használhatóságát próbálom magyarázni. A gépigény már nem érdekel, dühöngtem miatta az elején eleget, viszont a multiplayert így nehéz életben tartani, és igazán nem tudni mi a baja.
    A Rush for Berlinnél ilyen gond nem volt, a verziókkal viszont állandóan küzdünk, most a legfrissebb a 2.10-es némethonban kapható változattal, kinek a baromsága ez?
  • Hecker007
    igazából nem lehet tudni hogy mitől megy rosszul, az én gépemen is akadt max grafikán élsimítás nélkül, rosszul van valami megírva benne és ennyi, sajnos ennél még a krázisz is jobban optimalizált :S
  • tomcsa4
    Hmm nagyon kiegyensúlyozatlan a géped. Az az XP meg szúrja a szemem. :)

Na de vissza a procira: akkor nem is procilimitált a cucc?
  • Jagdflieger
    Háát gondolom valami überbutított képpel tolta végig a játékot. (körökre osztott stílusban..)
    De ez nem teljesen az ő hibája.Aki játszott vele az tisztában van hogy a grafika nem indokolja a gépigényt. Igazából kár ezen filózni. Mivel nem várható javítás hozzá, hamar eltünik a boltok polcairól. Majd kijön ezt vedd meg kategóriában és leszedik róla végre ezt a fos védelmet. Eltökéltem hogy semmilyen játékot nem veszek meg ha telepítési limit van rajta. Ha nem lett volna rajta, valószínűleg már megvettem volna. (már csak nosztalgából is) Végülis ha nincs benne fizika akkor nálam simán megy, szép grafikával. Multizni nem próbáltam vele mert nem indult el.(kölcsönverzió fifusé)
    Gépem: AMD 3200+ (semmi többmag, úgysem támogatja)
    ATI 4850 GDD3 512 toxic
    2giga RAM
    WIN XP
  • lacopapa
    Sziasztok!
    Valaki árulja már el, hogy aki nem a boltban vette az melyik tört verzióval játszik, mert nekem már három változatban van meg, de csak az első pályát engedi játszani. Már mindenfajta crack-et letöltöttem.
  • Fifus
    Tegnap megkérdeztem egy igen szaggatott multi után, hogy min játszik a gyerek, és elmondta hogy egy 1,8-as C2Duo-val és HD4650-nel próbálkozott. Ez majdnem fele az ajánlott gépigénynek, és az a baj, hogy ezek szerint sok ilyen multis van. Viszont náluk a single se lehet leányálom...
  • lacopapa
    Sajna továbbra is csak az első pálya megy. Nekem 2 változatban van meg. A régebbi angol a másik magyar.Az angol akadt megelőször. Most feltettem a magyart és elindult, de csak az első pálya megy. De nincs a magyar változatban a CPCW original fájl. Az angolban volt. A magyarban csak a sima CPCW van, arról indítottam. De a régi mentések megmaradtak a korábbi játékból és onnan indítottam. Az lenne a baj? Gyaluljam le az egészet?
  • lacopapa
    Köszi tomcsat4 !
    Biztosan ez a probléma! Hát persze hogy crackelt a játék. Megpróbálom úgy ahogy leírtad! Mégegyszer köszi.
  • tomcsa4
    Ezt találtam ncore-on (egyik HSZ):

a crack-elésre figyeljetek oda mert ha nem jól csinálod csak az első pálya indul!kicsomagolod,telepíted C -re!aztán totalban megnyitod a rejtett file-okat nálam vistánál:megkeresed PROGRAM data-temp és azon belül felül irod a VLC bin file-t!aztán crack,és crack 2,és nem azzal indíttod amit először kirak az asztalra,hanem bemész oda ahova telepítetted és asztal küldés:CPCW original! és így működnie kell!én már kb 8. -ik küldetésnél járok!nagyon jó játék szép grafikával.remélem segítettem!

Én még nem próbáltam a játékot, idén nem is fogom, majd jövőre, akkor meg meg is veszem.
  • Jagdflieger
    A fenti szöveg ugyebár azt jelenti hogy : Ha ezzel az eredménnyel mented az állást (játékvégét) akkor felülírod az előző játékodat (végigjátszásodat). Ez most bolti vagy tört verzió? Nekem gyanus hogy tört. Nem tom van-e már hozzá törés ami működik. Eddg ami kijött hozzá, az vagy nem működött, vagy vírusos volt, esetleg demo verzióvá konvertálta át a játékot. (szerintem a te esetedben is ez van) Be tudsz lépni a többjátékos módba? Nem?Melyik pályát adja játszani? Helgoland szigetét? Akko demo törés...
  • lacopapa
    Sziasztok!
    Segítsetek már légyszi, mert végignyomtam már többször az első pályát de nem enged tovább. Amikor kiírja, hogy "Victory" és leokézom utána a következő szöveg van:
    Replacing achievements means that you overwritw bath the previous score and army with the current ones. Thus you'll start the next mission with that new army. Are you sure?
    És lehet választani hogy Yes vagy No. Bármit választok csak a quit vagy load lehetőség marad és nem megy tovább. Igaz hogy a titkos küldetéseket nem teljesítettem. Ez lehet a baj? Mik azok? Segítsen már valaki!!!
    Köszönöm: Lacopapa
  • Fifus

Az Ő AI-ja kissé erős volt...
  • Fifus
    A Boezem-gátas map második titkos küldije mi lehet? Az egyik a járőrhajó kiiktatása
  • Fifus
    A legfontosabbat lehagytam: Team Match volt a játék, gondolom Dominationnál, mivel a Stratégiai Pontok elfoglalásával presztízshez jut az ellen- mivel a gyaloghadam inkább védekezésre jó a lepakolt dokiállomások és aknavetős tornyok miatt- a nehéz AI-nak van lehetősége olyan egységet bevetni, amivel lenyomhat, pl.: sniper.
  • Fifus
    És persze tudom, hogy ez nem bázisépítős játék, mint a COH, ám mivel a pályán lerakott fedezékeket a nagy böhöm járművek hamar lerombolják, a gyalogságnak nem sok marad, hacsak nem tudna építeni helyettük: homokzsákot legalább.
    Az utászok által generált drótháló csak gyalogos támadás ellen jó, de nem fedezék.
  • Fifus
    El..tam amúgy, mert az összes páncélöklöst lenyomták a Longtomok, meg az M48-asok, de mint írtam utászok feleslegesek voltak, helyettük doki, s akkor már négy szanitéc-állomás csak segít nekik.

Amúgy nem tizenhat páncélöklös volt, hanem tizennégy, kettő aknavetős hadnagy volt még, azok tornyot csináltak.
    Azt hittem az utászok kijavítják a tornyokat, de nem... Mielőtt kilőtték volna őket új helyre raktam. A dokik a fenn ülőket gyógyítják csak.
    Így a végére maradt két dokim, két utászom, két aknavetősöm, és két M59-es APC.
  • Fifus
    Írd meg az Atarinak, beteszik a DLC-be.