Codename: Panzers - Cold War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"
Rakj be screenshotot róla. Ez eddig egyetlen objektum, amit írsz. A JTF-ben általános volt, hogy az épületeken és körülöttük van ez-az, itt meg külön keresni kell.
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Nem olyan sok légkondi van. hiszen a játék a hidegháború kezdetén nem sokkal a WW2-õ után játszódik. De pl azon a bányatelepes pályán láttam ahol a talajfejtõ dolgozott.
Nehéz lehet elfogadni, szembesülni a ténnyel, hogy a Tetris 2000, Tetris 2200 és Tetris 2500 után csak egy maroknyi csapat érdeklõdik a Tetris 3000 iránt. Képletesen szólva. :-) Pedig ez a nagy helyzet.
"õszintén szólva amikor egy évvel ezelõtt megláttam a Cold Wart – azon kívül, hogy a játék a Gepard motornak köszönhetõen döbbenetesen szép volt – túlzott különbséget nem észleltem a korábbi részekhez képest." (Badsector, PC-Guru 2009/03, Stormregion-sztori)
Úgy látszik, hogy az egész szakma immunis az "észérveidre", vagy csak nem olvasták a panzers.hu-n az rfb fórumot. :-)
Ha az épületeken valóban vannak légkondik, akkor küldj screenshotot, már annyit megosztottatok Fifussal a topicban. Mert eddig én csak olyan épületeket láttam (a screenshotjaitokon is) ahol nincs semmi környezete az épületeknek és csak ki vannak dobva a pályára.
Kíváncsi lennék hogy számodra mi lenne az újjítás amit beletennél egy ilyen játékba. Mind grafika mind fizika területén. Írd le! Várom.
Ha pedig a játszhatóságot nézem, a gameplayekbõl kiindulva nem látok benne semmi olyat, amit addig más rts-ben ne sütöttek volna el. Nulla. Így nincs mi felkeltse az érdeklõdésem. Ez azoknak jelent élvezetet, szórakozást, akiknek mind1, hogy az az rts milyen. A 90es években a wc után én is minden rts-t kipróbáltam, de nem sértõdtem volna meg, ha valaki azt mondja, hogy igénytelen vagyok, hogy minden szutykot tolok. Persze mindet warezban szereztem, pénzt nem dobtam ki az ablakon.A theocracy volt talán az egyetlen amit nem próbáltam ki, mert baromi lassú volt, meg igénytelenül volt összedobva. Legalább 3 évvel volt technikailag elmaradva.
Anekdotta: Anno mikor készült az RfB kérdeztem hogy irányíthatók lesznek-e a légi egységek. Jött a válasz nem mert nem bírná el a grafikus motor.Meg hogy lehetne irányítani õket.? (elmagyaráztam nekik.) Azt mondták majd a Cold Warban. Mert az a motor tudja. Közben kijött a JTF-és lám irányíthatóak a légi egységek. (a motor elbírta) És kijött a CW. Nofene. A motor nem bírta el?<#buck>#buck>
Amúgy aki játszott a JTF-al az bizti emlékszik arra a pályára ahol megemelkedik a vízszint és elönt egy falut. ott kell harcolni. Na emelkedõ vízszintet azóta sem láttam semmilyen gámában. (sem FPS-ben sem RTS-ben) Nagyon ott volt. Viszont tény hogy mind a CW-ben mint a JTF-ban iszonyat kevés jármû van. Szinte semmi a Panzershez vagy az RFB-hez képest. A JTF-multija is részben ezért volt gyenge. Másrész volt vagy 4 multipálya a játékhoz. Azok is teljesen bénák. Viszontegy nagyon korrekt szerkesztõ járt hozzá.
De tény ami tény, játsz vele aztán mondj véleményt. gameplay video.. nem mindegy hogy nézel valamit vagy csinálod. Olyan mint a sex. Játsz vele aztán írj korrekt véleményt. Nem így hogy mert a képek meg a video alapján. Ha nézed annak semmi köze a játékélményhez. JÁTSZ VELE!
A fent említett játékok egyikének sem toltad végig egy kampályát sem. Ha megtetted akkor írj róla létszives.
Az a béna pöcs is aki tesztelte a CW-t a gamestar-tol is szerintem ha öt percet tolta a gámát. Se a kitelepülést, sem az upgradeket nem próbálta. Pedig ez a lényege. Olyan mint az RfB-ben a skillek. Sokat dob rajta. vannak elnagyolt pályák de van pár nagyon hangultos is. pl: a berija bázisa ami egy folyómederben van. Vagy mikor egy bányatelepen keressük az atombombát. van rajta egy iszonyat nagy bányagép ami dolgozik és ki van világítva. stb
Pl gameplay videok alapján, ami van dögivel a youtube-n.
"igy olyan steril a játék." - na látod, lényegében én is ezt írtam.
Amúgy mondják hogy az emlékek szépülnek. A SWINE részletgazdagabb a CW-nél..Ne vedd sértésnek de te HÜLYE vagy? (ezt csak kérdezem, ellentétben veled aki kijelentõ módban használja az igénytelent mindenkire aki más véleményen van mint te.) Ember ted már fel a SWINET. Nézd már meg. Bár nem hiszem hogy feltünik a külömbség. (SWINE= barlangrajz. CW=fénykép.)
Amúgy sajnálom hogy a CW7ben kevés figyelmet fordítottak az élõ környezetre. Az RfB ben több civil volt: jármõvek, gyalogosok, stb. és állatok: õz, farfas, nyúl, disznó, tyúk,stb. igy olyan steril a játék.
Sajnálom hogy Gröbel tigrisét nem lehet upgradelni. Pedig az áll mellete hogy tele van nátó teknikval. Kérdem én milyennel? A hülye amcsi csilleg a tetején? Legalább német kerszet lenne rajta.
(a JTF-t tnyleg elírtam. Bocsi kapkodtam, melóbol nehéz forumozni.)
És nem "mert Stormos", hanem mert tényleg silány. A DR rts-klónjai ugyanolyan igénytelenség szvsz, mint a "stormosé".
A JFK pedig valójában JTF (Joint Task Force) és csak annyit jegyeztem meg, hogy részletgazdagabb a cpcw-nél, de ha érdekel, szerintem a SWINE és a PP1-nél is részletgazdagabb.
A JTF-nek a multijába léptem és üres volt a szoba, a singlet nem próbáltam, szintén screenshotok alapján írtam, amit.
Ha a CoH dobozán SR logó lett volna és én simán lepp1modoztam volna, akkor csak saját magamból csináltam volna hülyét. És akkor ti nem sérelmeznétek a véleményem, tudván, hogy igazam van, hanem csak nevetnétek rajta és kisujjból cáfolnátok. Itt viszont helytálló a megállapításom, legalábbis cáfolni még nem tudta senki. Még az útkeresõ is a swineból van, a bugos. Ez az igénytelenség teteje, mikor 8 évig nem nyúlnak egy szaksajtó által is többx lehúzott bughoz. "Néhol buta útkeresési algoritmus."
A CW megint szar mert Stormos, meg túl sivár, stb. A demót gondolom még mindig nem raktad fel. Amúgy meg a demó béta terhát nincs is köze a játékhoz a CW esetében. Viszont két képböl megállapítottad hogy a JFK jobb mint bármej stormos játék (kivéve persze a SWINE és PANZERS 1 mert azokat te csináltad) Csak az a baj hogy a JFK-val sem játszottál soha az életben. Én igen és pl játék közben nem így néz ki. Az unitok itt szép nagyok de játék közben két pixel egy gyalogos (sajnos) És vannak benne nagyon sivár pályák is. Viszont jó játék. Sok újjítás van benne és nem csúnya.
Az a baj hogy ha a CoH dobozán megláttad volna anno a Stormregion feliratot már rohantál volna is a külföldi fórumokra egy szótárral és habzó szájjal üvöltötted volna: Ez egy szar SWINE mod! Egy hét mulva kér euró lesz! Egy igénytelen állat mindenki aki megvette! Dögõljetek meg! Ááágrrrhhh...!!!! stb..
Amúgy mi a szitu az innosokkal? Jöhetnének már! Végre valakivel jólene komolyan beszélgetni a CW-röl.
Tetszik a kitartásod. :-) A panzers.hu-s idõket idézi. Akkor is késõn esett le, hogy nem nektek készült a "gáma", aztán megsértõdtél, hogy "storm" részrõl le vagy nagy ívben... Ha jól értelmeztem Carlos hszét, akkor múlt szerdán volt randija az innoval, és azóta semmi. ICQ-n viszont online a kapcsolat, szerintem és úgyis semmi. Vagyis a szokásos... Amúgy sem tudnának mit írni, azt meg nem fogják leírni, hogy "Elnézéseteket kérjük ezért a..." :-)
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Én nagyon nagy RPG és hack & slash rajongó vagyok és az olyan játékok is a polcomon vannak, int a Loki meg a Silverfall. Sokan nem értik, de szerintem nagyon klassz játékok. Egyedül a Diablo nem jött be, rém gyenge és unalmas. D minden mást, mai az eszedbe jut (BG-k, IWD-k, Gothic 3, Two Worlds, összes Spellforce, Titan Quest, Temple of Elemental Evil, összes NWN stb) megvettem.
Én bánatom, hogy manapság nem jön ki normális rpg, illetve hack & slash. Elsõsorban a konzolok miatt. Witcher nem jött be, a világa lehangoló (a játék kivitelezése tetszik viszont), Mass Effect túl konzolos, hányok tõle, Fable cöcö. Inkább a régi típusú RPG-ket szeretem, amint láthatod. Szóval nem kell szégyellni, kipróbálod és amit neked(!) megér, kifizeted.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Álljak be a fikázók táborába?
Nem azért adtam érte teljes árat, hogy utána sírjak. A fejlesztõk nincsenek többé, de csináltak pár jó játékot, ami kedves volt nekem. Egyszerûen csak azt akartam, hogy ez az utolsó teljes árral legyen a polcon. Hívd ezen tettem, aminek akarod. Légy büszke magadra: a SWINE óta komálom a Storm játékait, általában újságmellékletbõl szereztem õket, kivéve az RftB-t, gondoltam, ez legyen megjelenéskori árú.
Végigjátszottam, és a multi is mûködik (csak Jagdra várok még). Nem érzem magam igénytelennek.
Tudom, nem kéne ilyeneken fennakadnom. Esküszöm a CW kedvéért szívesen megtanulnék programozni.
Tényleg mi szitu az innosokkal?
Ja es tovabbra sincs fingod a csaladrol. Bar ha oroklodo az elmebajod akkor a vilag azzal jarna a legjobban ha nem is lenne soha 😊
Ps> remelem nem postol 2x ez a szar 😊
Ja es tovabbra sincs fingod a csaladrol. Bar ha oroklodo az elmebajod akkor a vilag azzal jarna a legjobban ha nem is lenne soha 😊

A monitor-kérdésnél meg max a poligonszám és a textúraméret adhat szebb, kontúrosabb képet, a PP1-hez képest, de én jó pár kontúros filmet láttam a Szív-TV-én is, attól technikailag még alacsony költségvetésûek és elmaradottak voltak. Nézd meg az Olvadás c. filmet. :-)
Egyébként néha nem valós egy map, ha totál realisztikus szemmel néznénk, szerencsére az általad említett problémák más játéknál is elõfordulnak.
A CW szebb, mint a PP1.
Én látom, mert egy 17-es lcd-n nézem esténként, és nem belinkelt képeket.
Ezzel a screenshottal sok a gond, pl.
1. a tankcsapdák alatt és körülötte lehetne más textúrával festve, hogy látszódjon, emberek rakták oda, nem pályaépítõ és kitaposták a talajt. Más objektek körül szintúgy.
2. épületeknél, pl lõtorony, azoknak nincs környezete, pedig lehetne eldobálva ez-az körülötte.
3. sátor, na ott már vannak hordók, de ötletszegény, lehetett volna még katonai hátizsák nekitámasztva, vagy sátor mellett ruhaszárító kötél, rajta terepszínû ruhák. stb
4. a zsákok elõtt nem tudom, hogy mik azok a bogáncsok vagy mik. Ha fû akar lenni, akkor vicces, hogy dús, miközben a talajtextúra alatta száraz, por, kavicsos vagy nem tudom mi.
Ezen az egy sc.sh.-n is látszik, hogy csak össze van dobva az egész. Belesz@rtak a fiúk. A PP1 amúgy most lesz 5 éves és ez hmmm szóval technikai fejlõdésnek nyoma sincs.
Az RFB-t is hasonló motor hajtotta, mégse hasonlított a PP1-re, ennyire durván.
Személyes filingje azért van, mert magyar produktum és a magyar fórumán összejöttek magyar fanok, a közös játék, tapasztalatszerzés, stb, elhaveriasodás pedig személyessé teszi az egészet, azoknak, akik benne vannak, bele kerültek a bandába. Jó is az.
Taktikai map kellett volna a végérõl, a Beachhead elment volna single-be is. Persze, hogy hasonlít a Phase One-ra, hasonló motor hajtja.
Megmondom õszintén, a CoH-nál kis hal vagyok a nagy vízben, itt meg van egy kis személyes feelingje a játéknak. Ami persze nem biznisz az Atarinak.