3714
  • JeffeS
    "P2 editorait meg végig fejlesztették."
    Sajnos ez nem igaz. Írtad volna azt, hogy az "effekt" editort, de nem azt írtad... tanulj meg fogalmazni.

Nem csak tőle van az infó, de ebben a topicban ő említette. Tudomásom szerint munkakapcsolatban voltak, ahogy a PP1 alatt is a teszterek a kódolókkal, bizony én is jártam át programozókhoz, amikor a hangokat pakoltam az editorban és hibával találkoztam. Attól, hogy te nem vagy 100as, attól még nem kéne mást is hülyének nézned.

Kíváncsi vagyok utánad ki lesz a következő, a takarítónő is feljön a fórumra, hogy elmondja mennyire hülye vagyok a játékfejlesztéshez ? Ilyen az én szerencsém, mindig sz@rba lépek, de a cipőmről, bot ide vagy oda, képtelen vagyok téged lekaparni.
  • Phoenix007
    De amúgy érdekes, hogy ezzel a MobyGames-es 68 ponttal eddig nem dicsekedtél. Meg azzal sem, hogy itt aztán már tényleg semmit nem csináltál...
  • Phoenix007
    Újra és újra csodálattal tudsz eltölteni, Jeff... Mindig azt hiszem, hogy ennél lejjebb már tényleg nincs semmi, de te mindig egy kicsit szánalmasabbá teszed magad :D

>ha nem, akkor mit keres benne a swine(!)os útkereső...
    Mi köze van az útkeresőnek az effekt-editorhoz? Milyen alapon nevezed magad te játékfejlesztőnek, ha ennyire hülye vagy hozzá? Meg mi az, hogy "objekt szerkesztés" vázze??? Meg amúgy Carlos biztos nagyon tudja, hogy a kóderek mit kopipásztoltak, és mit nem :)
    Egyébként nem tartom kizártnak, hogy egy grafikus a saját teendői mellett tud effektezni is, de azért megnézném.
  • JeffeS
    Aham, kösz.
  • JeffeS
    Uh, jajj... mert a cpcw-t nem egy kész enginere csinálták... kackac... ha nem, akkor mit keres benne a swine(!)os útkereső... a végigfejlesztés még azért vicces, mert Carlos kollegád az ellenkezőjét állította (ment a kopipaszte a gepard2ből) Olvasd vissza a topicot, hogy ne tudj olyat írni,ami miatt hiteltelenné válsz.
    A másik dolog, aki a JTF-ben csinálta az FX-et, az lead grafikus is volt mellette. Úgyhogy nem csináltál semmi olyat, bármelyik 3d-s emberke összehozza objekt szerkesztés mellett... ráadásul 2en csináltátok. Ez jellemző volt a "storm"ra, Tom képtelen volt felmérni és felosztani a munkákat, ezért kellett 30 ember arra, amit 10 is összehozott volna. (PP2-re gondolok)
  • Jagdflieger
    Én kétszer voltam a Gamespy-on, de nem tudtam vele játszani. Mielőtt kaján vigyor jelenne meg az arcodon azért mert Fifus adta kölcsön a játékot és azzal próbáltam játszani. Gondolom mivel azonos a játék regisztrációs kódja ezért nem engedett. Még Hamachival LAN-ban sem.( Fifus tud vele tehát gondolom a server őt ismeri fel) Akkor mikor felnéztem 10 felett voltak a játékosok.Ez délután volt.

Ha kijön hozzá egy javítás ami megszünteti ezt a hülye szerveres védelmet akkor megveszem. De ezzel a telepítési limittel semmilyen játékot elvből nem veszek meg. Mint egyszer már írtam ez olyan mintha ráírnák egy polóra hogy 3-szor használhatod. De ugyan annyiba kerül mint az amit rongyá használsz.Ez így pofátlanság.

• Phoenix007
    Csakhogy a JTF-et egy kész engine-re csinálták - hogy lopták, vagy sem, kié volt, kié nem volt jogilag, abba most ne menjünk bele, de kész volt - a P2 editorait meg végig fejlesztették. Na te matekzseni, kapd elő az abakuszt, kalkuláld ki a frankót. Csak nehogy azt hozd ki belőle, hogy én leszólom a JTF effektjeit, mert nem. Nem is játszottam a játékkal - csak öt percet, mert annyit bírt ki fagyás nélkül - nem tudtam rendesen megnézni. Csak a shotokon tűnt fel, amit beszúrtál. Szakmai ártalom...
  • JeffeS
    Csakhogy azt 2 évig fejlesztették, ezt meg 3 - ha nem adom hozzá a "simogatást".
  • Phoenix007
    Ketten csináltuk. A JTF-ben meg a tank lánctalpa bőséggel szórja a sivatagi homokot az aszfaltozott úton. Fail... Már megint...
  • JeffeS
    A JTF-ben egy ember csinálta az fx-eket, itt meg vagy százan ? :-D Nem lennék rá büszke az illetékesek helyében...

Ez nagyon találó a "storm"ra, ahogy ott "dolgoztak":
    Volt egyszer hol nem volt négy ember: Mindenki, Valaki ,Bárki és Senki
    Egy fontos munkát kellett elvégezni és Mindenkit megkérték, hogy csinálja meg.Mindenki biztos volt abban, hogy Valaki majd megcsinálja. Bárki megcsinálhatta volna, de Senki sem csinálta meg.
    Valaki mérges lett,mert az ügy Mindenkié volt.Mindenki azt gondolta, hogy Bárki megcsinálhatná, de Valaki rájött arra, hogy Senki sem fog csinálni semmit.Az ügy azzal végzödött,hogy Mindenki Valakit okolta amikor Senki sem csinálta azt, amit Bárki megcsinálhatott volna.
  • Phoenix007
    Na azt pont nem én.
  • JeffeS
    Hogy ontopicok is legyünk. Gamespy szobában hányan vagytok esténként?
  • JeffeS
    Vicces, hogy pont te írod, hogy hülyeségeket írok, miközben:"A bolg-godból kiderül hogy nem fejlesztetted a SWINE-t sem a Panzers onet." A sort hosszasan folytathatnám... de minek.
  • Jagdflieger
    Phoenix te csináltad az atomrobbanás effekjét a CW-ben?
  • Jagdflieger
    Felölem akár masnit is köthetsz a hajába...Hülyébben nem néz ki akkor sem, és nagyobb hülyeséget sem ír..
  • JeffeS
    Ugyan mire reagálnál és hogy ? A support eddig részedről kimerült abban, hogy "a küldetéseket nem ismerem." Vak vezet világtalant. :-)
  • JeffeS
  • Phoenix007
    Na még mielőtt akármi másra reagálnék:

Fifus, Jagdflieger, nem bánjátok, ha dobok néha kockacukrot a trollnak? Nem akarnám szétoffolni a topikot, én le tudok állni, részemről nem gond.
  • Phoenix007
    Ehe... Ez jó vót. Ügyi vagy. Ilyet még írhatsz.
  • JeffeS
    Jeff, te egyre szánalmasabb vagy... Komolyan igazi diplomásnak hiszed magad azért, mert jártál a GDF-re :D ÉS ezért beszélsz ilyen magas lóról? Hátezkész...
    Nem csak jártam, el is végeztem. És ha te is elvégeztél volna bármit is, nem kezelnéd ilyen flegmán az egészet. Amúgy meg mind1, hogy van diplomám vagy sem, a gazdaságtanban foglalkoznak humánmenedzsmenttel akkor is ha nem jártam gdfre. És ott vérzett el a "storm", te viszont ennek köszönheted az ugródeszkád. :-)

"Pedig de... Majd informálj le a hűdenagyonhiteles forrásodnál :)"
    Tudom, a szerverszobában. :-)

"Az én munkámról mindenhol pozitív vélemények vannak, nézz utána nyugodtan."
    Enyémről is, te viszont figyelmen kívül hagytad személyeskedésed közben, én miért ne hagyjam figyelmen kívül azon kritikákat ?

A többire nem láttam értelmét reagálni.
  • JeffeS
    Képzelt riport egy keményvonalas "storm"ossal (alá főnix).

JS: Szia ! Köszönöm, hogy elfogadtad a meghívást, a céged csődjéről lenne szó. Ha válaszolnál pár kérdésre, azt megköszönném.
    "storm"os: Csá! Oké, jöhet.
    JS: Milyen érzés magad mögött tudni egy olyan céget, ami sikeres volt, míg csődbe nem vittétek ?
    "storm"os: Vazze, mi van ? Én nem csináltam, magától ment csődbe, meg a sok eső miatt, he.
    JS: Ha ismernéd a gazdaságtant és képes lennél rendszerben gondolkodni, akkor világosan látnád, hogy a következmények az előzmények után következnek és van kapcsolat a silány rtsklónozás - melyben te is részt vettél - és a csőd között.
    "storm"os: Mi ez a rögeszme ? He, vazze ? Baromság az egész. Biztos irigykedsz rám, mert kurvára vérprofi vagyok, meg biztos kirúgtak a cégtől azé mondajasz ijet.
    JS: Vagyis szerinted nem ezek a silány rtsklónok vezettek a csődhöz ?
    "storm"os: Nagyon okosnak hiszed magad, oszt közben dehogy. Mennyé má!
    JS: A játékos társadalomnak egy parányi halmaza volt vevő az újabb panzers-klónokra. "Fejlesztés" alatt ti elemeztétek a visszajelzéseket ? Mint például az eladási adatokat, vagy hogy a hivatalos fórumon is nagy volt a pangás.
    "storm"os: Mi ez a rögeszmés köcsögség ? Nem is értesz a játékfejlesztéshez, mondtam má hogy vérprofi vagyok.
    JS: Több helyen megfogalmazták, hogy igazából a SWINE volt a cég játéka, ami egészét tekintve említésre méltó, a PP1 után a többi csak annak halovány másolata.
    "storm"os: Állj má le. Én vérprofi vagyok.
    JS: Köszönöm. A kérdésekre sajnos nem kaptam elég szinvonalas válaszokat, de azért köszönöm az interjút.
    "storm"os: Mondták, me kérdeztem, oszt mondták, hogy ne foglalkozzak veled, me senki vagy.
  • Phoenix007
    >Ugyanis amit én pedzegetek a blogon, azt főiskolán, egyetemen is tanítják gazdaságtan tantárgy keretein belül.
    Jeff, te egyre szánalmasabb vagy... Komolyan igazi diplomásnak hiszed magad azért, mert jártál a GDF-re :D ÉS ezért beszélsz ilyen magas lóról? Hátezkész...

>A négyelemisek valóban, csak annyit értenek meg abból a blogból,
    Na egyszer már majd tényleg elolvasom a blogodat... Van benne extra infó is, vagy cask ugyanezek a baromságaid, amit itt nyomatsz?

>Előtte sehol nem voltál...
    Pedig de... Majd informálj le a hűdenagyonhiteles forrásodnál :)

>Csupa (többségben) Főnixet alkalmaztak :-), aztán csodálkoztak mikor beégtek.
    Az én munkámról mindenhol pozitív vélemények vannak, nézz utána nyugodtan.

(u.i.: A hsz-ben van egy elírás. Észrevettem, de direkt bennehagytam. A lil' somthin for ya, te kis grammar-nahtzeee. Ahogy látom ez az egyetlen örömöd az életben, nehogy a végén eret vágjál, mert akkor kin röhögnénk ilyen jókat, unalmasabb lenne az életünk...)

• JeffeS
    A kedvencem Steve Jobstól az ominózus linkről ez:
    “nincs értelme annak, hogy okos embereket szerződtessünk, és az után mi mondjuk meg nekik, hogy mit kell csinálni: mi úgy alkalmaztunk okos embereket, hogy ők mondták meg nekünk, mi a feladat.” (Davenport – Prusak, 2001. 64. oldal)

Ez nem ment Toméknak. Csupa (többségben) Főnixet alkalmaztak :-), aztán csodálkoztak mikor beégtek.
  • JeffeS
    És nem érti, és nem érti...
    Vagy te nem érted... én elvekről beszélek... nem dolgozom morálisan halott egyéneknek, ezért nem lehetek az alkalmazottjuk. Te viszont nem foglalkozol azzal, hogy kivel ülsz egy asztalhoz...

"Mióta is ingyenes a swine?"
    Nagyon buta érv, ugyanis torrenten az rfb is fenn volt és ilyetén módon ingyenes volt az is.

"Nem nyert ... a Stormba már mint vérprofi mentem :D"
    Előtte sehol nem voltál... vérprofi játékfejlesztő nem vesz részt csődben, tudja, látja, hogy a silány rtsklónok vége mi lesz. Csődös gámákkal nem rontja önmaga hitelét.

"Eszerint te meg most nem vagy sehol."
    És ?

"Csótányozol? Sügérezel? Te??? Loál..."
    Okkal. Azzal, hogy "beteg rögeszméidről" írsz, magadról állítasz ki bizonyítványt. Ugyanis amit én pedzegetek a blogon, azt főiskolán, egyetemen is tanítják gazdaságtan tantárgy keretein belül. Ha nem korlátolt négyelemis lennél, akkor vágnád oda-vissza a témát, sőt vitatkozni is képes lennél vele.Olvass, tanul, me megbux.

Te ismered az én elveimet? Melyik is került itt feladásra?
    Igazad van, ha lenne, akkor került volna feladásra.

Mit? Egy blogot, ahol égetem magam azzal, hogy szart dobálok a volt munkahelyemre, ahonnan kirúgtak? Egyébként meg a ***** *** ******** ****** * ******* ************** **** akar veled egy kasztba tartozni...
    A négyelemisek valóban, csak annyit értenek meg abból a blogból, de aki továbbtanult, az képes felfogni, hogy már jóideje nem a csődhalmazról szól a blog, hanem a játékfejlesztésről. Ti legfeljebb csak negatív példának (hogyan lehet elrontani valamit) voltatok megemlítve. Lásd be, ilyen szempontból jobb esettanulmány vagytok, mint a Philos labs, vagy a DR.
  • JeffeS
    "A bolg-godból kiderül hogy nem fejlesztetted a SWINE-t sem a Panzers onet."
    Jaj, ez fájt. Legalább annyira, amikor azt írtad, hogy "Mindenki adott hozzá valamit, s ezért ne állítsd azt hogy te alkottad meg a SWINE-t vagy a Panzerst." Már ez a mondat is orvosért kiállt. Hogy ezt miből hoztad ki... ?! Bolgot meg egyébként sem írtam, írok. Érthetetlen számomra, hogy miért nem vettek fel téged azonnal a "storm"ba...
  • Phoenix007
    Nemnem, AZ volt az ugródeszka :D
  • Timber
    >>Ugyanis eszerint neked a "Stormregion" KFT volt az ugródeszka,
    >Nem nyert ... a Stormba már mint vérprofi mentem :D
    Az a felveteli a szerveszobaban ahol verprofiva valtal... meg ma is emlekszem ra :D :D :D
  • Timber
    az a csunya gonosz AI meg aki letriggerezte azt a palyat... hinnye no! :)
  • Phoenix007
    >amit komáid, főnökeid és ti is műveltetek
    És nem érti, és nem érti...

>A legszűkebb órában is többen vannak a Swine gamespy szobájában.
    Mióta is ingyenes a swine?

>Ugyanis eszerint neked a "Stormregion" KFT volt az ugródeszka,
    Nem nyert ... a Stormba már mint vérprofi mentem :D

Eszerint te meg most nem vagy sehol.

>Látod, mondom én hogy sügér vagy felfogni az egészet...
    Csótányozol? Sügérezel? Te??? Loál...

>Nekem is, én mégsem adtam fel értük az elveimet.
    Te ismered az én elveimet? Melyik is került itt feladásra?

>Tudod mit ? Ha utánam csinálod, akkor elfogadom,
    >elismerem, hogy egy kasztba tartozunk. Addig viszont...
    Mit? Egy blogot, ahol égetem magam azzal, hogy szart dobálok a volt munkahelyemre, ahonnan kirúgtak? Egyébként meg a ***** *** ******** ****** * ******* ************** **** akar veled egy kasztba tartozni...
  • Jagdflieger
    Mondtam hogy csak akkor írj ha.. Á faszom mintha a falnak beszélnék... Még szerencse hogy van agyam és néha nem kap oxigént ellentétben veled mert neked a fejedben semmi sem sínyli meg eme értékes material átmeneti hiányát.
    A bolg-godból kiderül hogy nem fejlesztetted a SWINE-t sem a Panzers onet. Pepecseltél az alapoknál de semmi több Már évek óta írkálod a baromságaidat és emeled az agyaglábú szobraidat hogy mekkora játékfelesztő vagy de még élő embert nem láttam aki ezt alátámasztotta volna.A szobrok meg csak dőlnek..dőlnek.. Nem tom miért de mindenki csak negatívan vagy röhögve beszél rólad. Mondjuk a fórumbeli hozzászólásaid alapján ez érthető is. Engem igazán nem zavar hogy mindenkit lehülyézel igénytelenezel aki más véleményen van mint te. Csak röhögyni tudok rajtad. Egy beteges kicsinyes szardobálló vagy.
    Van egy fixaideád és azt innem onnan a neked tetsző vélemények alapján alátámasztod. Ennyi és nem több. Lassan eljár feletted az idő mert már nincs új stormos játék, a cégnek annyi. De a te nevedet szerintem előbb elfeledték a játékiparban dolgozók mint a fent említett céget vagy játékat...

ui: Csak hogy örüljön a májad. A fent említett CW video valóban egy rakás szar. (történetileg és technikailag is) De csak hogy tudd a játékban van jópár nagyon jó videó is ami az eseményeket meséli el pl: mikor Berija és Hruscsov Sztálin kegyeiért versenyez. Vagy mikor a Sztálin által az USA-ból kimenekített Dillinger mesél az életéröl. De ezeket úgysem fogod látni mint ahogy az RfB-RftB videóit sem láttad mivel a fent említett játékokat sem próbáltad ki soha. Ennek ellenére a te véleményed a mérvadó minden játékos számára mert te értesz hozzá nincs szükséged játszani velük mert ha te azt mondod vamire hogy szar, az bizony szar.
    Na várom válaszod. Mert tudom hogy nem bírod ki. Tedd fel a lemezed és had szóljon!! ! (hátha van itt egy újszülött aki nem hallotta még)
  • JeffeS
    még mielőtt valaki belekötne, a két video úgy került összehasonlításra, hogy a sztoriboardjuk nagyon hasonló. 2001-ben egy ilyen sztoriboard oké volt (ott a humor volt a lényeg), szerintem, de 2009-ben szerintem gáz, eseménytelen, üres és a technikai lehetőségek sokkal komolyabb, látványilag is tartalmasabb átvezető muvikat tesznek lehetővé...
  • JeffeS
    A demot is már csak egy szűk igénytelen (jobb esetben kíváncsi) réteg nézte, töltötte le. Amúgy ha nem szajkóznád újból és újból ugyanazokat a blődségeidet, én sem ismételnék. Most én is kénytelen vagyok ismételni, ez a lemez már fenn volt.
    A gamespoton a konkurencia demoját 133870-en töltötték le, a cpcw demoját pedig 2022-en töltötték le. Még mindig nem érted ?
    Magyarul, attól hogy te igénytelen vagy, még nem mindenki az. Ha tehénguanóból gyúrnának neked tankot, te azzal is eljátszanál, de a többségnek az büdös. Már nem tudom, hogyan fogalmazzam meg a dolgot, hogy megértsd.

Egyébként meg csak azé jöttem vissza a topicba, hogy megelőzzem Hecker máglyán történő elégetését, mert számotokra eretnek (szerintem meg igaz!) gondolatot fogalmazott meg és hajlamosak vagytok izomból nekimenni (mert cáfolni nem tudjátok, nem is lehet) annak, aki nem a ti véleményetekkel ért egyet.
  • JeffeS
    észszerű, nah, a videok meg nálam nem jelennek meg.
    Az első video ez volt. Ami szerintem nagy szégyen 2009-ben, ciki, gáz, vagy ahogy tetszik. A másik video meg ez volt, 2001-ből. Jagd, ezután a cpcw video után nincs semmi alapod kritizálni a simseseket, hogy igénytelenek.
  • JeffeS
    A tű nálad szokott beakadni. Ha valaki, nem én, leírja, hogy "Anno a SWINE baromi jó volt, utána már a többi stormos játék annak a másolata.", én pedig helyeselek, hogy igen, ez így igaz, akkor rögtön nem ezen állítás megcáfolása következik annál akinek ez a vélemény nem tetszik, hanem a velem való személyeskedés.

Mindössze csak arra szerettem volna felhívni a figyelmed, hogy az "agyad" nem kap elég oxigént, vagy zárlatos; ugyanis senki nem sírta vissza a SWINE-t, nem sérelmeztem, hogy elvették volna tőlem az álmaimat, nem váltak el az útjaink akkor sem (olvasd vissza a topicot), van új kezdeményezés (még ha olvastad is, de az írottakat fel nem fogtad), estébé. Tisztára
    Balogh Artúr vagy, az ésszerű gondolkodás, az információ racionális, logikus feldolgozása neki se megy.

Ez viszont 2008-2009-ben nagy szégyen:

Itt azért még humoros volt, 2001-ben (!):
  • Jagdflieger
    Most néztem a mentéseimet, nem találom. Talán felülírtam. Nemtudom miért nem menti autómatikussan a pálya elejét. Ha küldesz egy pályamentést tömörítve, akkor megnézem hogy annó mit is csináltam.
    Jó kis csata ez a Berlini. Az elején azt hittem majt szaggatni fog mint állat de szépen megy, csak a nagyon ritkán lassul be egy picit. Elégedett vagyok a gépigénnyel így a végefelé. Ha a fizikát nem nézem nincs vele nagy baj. (multiban nem próbáltam) Ha azt a hülye demót nem adják ki mindenki jobban járt volna. Nem kedvetlenített volna el annyi embert az a sok hiba ami benne volt.
  • Jagdflieger
    Ember mondtam hogy ha megint beakadt a tű a lemezen akkor ne írjál!!!
  • Fifus
    Az első kazah pálya az igaz, de fennsík, lenn víztározó, vasútállomás fegyverraktár, Zajcevet kell lekövetni. Csilleszerű kocsikon lehet leutazni, alagút, átjáró az elején a fennsík tetején lövegekkel. Jó kis térkép, nagy épületekkel. Ultrán mindig elvérzek és nem tudom hogy csináljam meg a titkost: ellenséges tankok elfoglalása?
  • JeffeS
    mert akkor lenni kéne valami játékötletednek és nem a SWINE után sírni..[i]
    Bocs, de hol látod azt, hogy a SWINE után sírok ?

Nem tudom, de valami nálad nagyon hogy is mondjam... írtad, hogy olvastad a sztorit és majd reagálsz rá, ezek szerint mégsem olvastad. Mer akkor nem állítanál ennyi badarságot... pl szó van benne új csapatról, új gámáról is, stb. Néha olyan érzésem van, amikor "storm"ossal, vagy "népes" rajongótáborával vitázom, mint amikor Kolompár Renátóval kell vitatkozni a szorzótáblán. (Nem, dehogy, én nem vitatkozom, vagyis nem én kezdeményezem, én csak leírom, hogy a 2x2 az négy, Renátó köt bele. :-D) A cpcw egy gyatra klón, ebből indult ki az egész vita:
    [i]Anno a SWINE baromi jó volt, utána már a többi stormos játék annak a másolata.
  • JeffeS
    A pontozást az akkori, aktuális technikai szint szerint kell értelmezni. A PP1 megjelenésekor grafikailag über volt, az rfb megjelenésekor gyenge. Szerintem.

Jagd, tegnap eső után is láttam az égen rózsaszín felhőket dögivel, a fák mégsem kaptak rózsaszín árnyalatot...
  • JeffeS
    Jesszumpepi, én nem állítottam, hogy én alkottam meg a SWINE-t, egy szóval sem. Az a csapatalakításra vonatkozott. Mihez csatlakoztam később ? A SWINE klónozva lett a végtelenségig, lásd pp, rfb, cpcw. Az a pár magyar fan több százra, de lehet, hogy ezerre tehető. Magyarok nem hiszem, hogy beregeltek minden külföldi oldalra, hogy felszavazzák a játékot. Ti megszállottabbak, elfogultabbak vagytok, és ti sem tettétek. Legalábbis a gamespoton nem látszik, hogy tettétek volna. Ez a keveseket fogott meg, számomra kétséges. Több százezren töltötték le, és ha 10ed annyian lennének a cpcw gamespy szobában, mint a swineban, Fifus már akkor örülne.

Szerintem ha valaki megálmodja hogy ő játékot fejleszt és hobbi szinten bár sokmindent beleől attol még nem játékfejlesztő.
    Szerintem meg attól, hogy valaki látott kívülről egy klónműhelyt ahol droidokkal hegesztették az újabb klónokat ("Stormregion" KFT), attól még nem kompetens megítélni, hogy ki játékfejlesztő és ki nem. Többen játszottak a 90es évek elején írt Kísértet Kastélyommal, mint ahányan felmennek cpcw gamespy szobájába.

A többi részre nem látom értelmét reagálni, mert valahogy, hát nem tudom. Ha el is olvastad a sztorit, az már biztos, hogy nem vetted az adást.
    És megakadályozott....