Codename: Panzers - Cold War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Megszervezem már a netet barátnmnél mert akkor minden nap ráérnék este multuizni. Nekem is hiányzik már a lõporszag.
Beachheaddel próbálkoztam egy sráccal, mondtam neki: maradjunk együtt, de elrohant. Hamar felszámolták az öt squadját, egyedül meg én is halálra voltam ítélve. Anno a Spanyol profin koordinált engem, úgyhogy kicsit több, mint egy óra alatt lesimítottuk a partot.
Mondta, hogy általában az MP Mission-ök nehezek.
<#nevetes1>#nevetes1>
Nem hiszem hogy tudsz hozzá szerezni. Ithon szinkronosan jött ki. Várd meg míg feltörik. Vagy vedd meg. Biztos nem lesz külön az angol±lbán verzióhoz magyarosítás, mert szinkronos játékokhoz nem csinálnak.
Este találtam meg.
Minden más megvan.
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"
Játékötleteimet itt nem fogom közzétenni, ha sikerül megismételni a stormsztorit, csak nem olyan véggel, akkor úgyis látni fogod a játékot, a fórumára beregisztrálsz és fikázhatod. :-)
A #2989-re, te vagy a bizonyíték, hogy az igénytelenség és a sötétség párban járnak. Nem ismétlem magam, hiába teszed fel ugyanazt a bakelitlemezedet újra és újra.
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"
Játékfejlesztésrõl, a toborzott csapatom most is játékfejlesztésben van, neked nem is volt csapatod. No komment.
Ha a te logikádat követjük, akkor mániákus hazudozó vagy, aki szeret belemagyarázni mások szövegébe. A SWINE ugyanis futott, a cpcw fizika nélkül is elszáll, lásd Fifus ezirányú screenshotjait.
Rengeteg dolog van, amiben a SWINE és a cpcw különbözik, mint pl:
Amúgy igazad van, a cpcw fagyások és hibaüzenetek, mûködésképtelen fizika, pont így álmodtam meg. De a #2977-bõl kifelejtettél valamit. A kiadó pisztolyt fogott rátok, hogy vagy bughalmazt csináltok, unalmas alappal, vagy meghaltok.
Amugy ha a te logikadat es dogmatizmusodat kovetjuk akkor a CP:CW ugyanolyan jo jatek mint a SWINE volt. Amit ugye dicshimnuszokkal es odakkal zengsz korul... Szoval azt kell mondjam te latens CP:CW rajongo vagy amelyett az allando tagadasi es irtozasi kenyszered (mondhatni CPCW-fobiad) csak alatamaszt 😊 Ideje bevallanod, hogy a CP:CW valojaban tetszik neked, sot buszke vagy ra, hogy megjelent a szamodra legfontosabb ceg, a Stormregion egisze alatt. Mi mar ezt reg tudjuk Jeff, szoval nincs ertelme tovabb titkolnod mindezt! Mindannyian tudjuk, hogy te is tudod, hogy amit elkezdtetek a CP😛1-el azt mi tokeletesitettuk es tettuk teljesse a CP:CW-vel. Tagadhatsz es hazudhatsz tovabb kenyszeresen de onmagad ugysem tudod atverni... es ez az ami annyira frusztral (no meg, hogy nem lehettel ott ezeknek a jatekoknak a fejleszteseben).
Mániákus hazudozó vagy, Timber, a kiadóra kenitek a saját saratokat. Gusztustalan. Kész designdoksival mennek kiadókhoz és nem a kiadók rendelnek designdoksikat. Kérdezd meg Tom haverod, ha nem hiszed.
Ha a SWINE jelentéktelen porszem, akkor az MW mennyivel inkább. Figyeltem az amazonokon és mindenütt csehül szerepelt, az uccsó marokkonzolos amiért fizetnek.
"Szoval all in all: a CP:CW a vilag egyik leghatranyosabb korulmenyei kozott fejlesztett jateka"
2008 márciusáig fizették a vastag béreteket és akkor már tudomásom szerint korongra került. Azaz semmiféle hátrányos körülmények nem voltak, az más kérdés, hogy az innoglow az atari kérésére átszerkesztgetett pályákat simogatás címén.
Jagd, arra írtam ezt.
Szóval válasz kort, és írd le a játékod.
Amugy a gond az, hogy sok esetben a jatekfejlesztok nincsenek abban a helyzetben, hogy eldontsek milyen jatekot akarnak fejleszteni. Mivel a SWINE egy jelentektelen porszem a jatekpiacon ellentetben a CP😛1-el ami egy sikeres jatek lett. Innentol kezdve a kiadok (akik sokszor egyben a szponzorok is) azt varjak el az adott studiotol amiben jot, maradandot alkottak. Ezert van az, hogy a Storm foleg 2.VH-s jatekokat csinalt. Megjegyzem azert van ott egy Mytran Wars is aminek semmi koze a CP😛1-hez, a Storm csinalta es eleg pozitiv a visszhangja (a fejlesztesi korulmenyekhez kepest is). Persze probaltunk mast kihozni belole (RFB alternativ tortenelme, CP:CW 2.VH utani korszak) de egy 2.VH-s RTSben megsem lehetnek tuzet okado sarkanyok (pedig de poen lenne 😄). Szoval mig mindenki tudta, hogy a 2.VH egy elcsepelt tema a kiado megis ezt kerte. No ilyenkor lehet ket dolgot csinalni: 1. elhajtani a kiadot ezzel az anyagi hatteret bizonytalanna tenni; 2. bologatni es megcsinalni a 2.VH-s jatekot.
Anno a CP:CW fejlesztese alatt nem egyszer hangzott el egy-egy otletre, hogy "A kiado egy Panzers-t var tolunk es ez mar nem tartozik bele". Hogy ez a kiado vagy a Storm management hibaja-e (marminthogy nem harcoltak ki nekunk tobb onallosagot...) azt nem tudom es nem is erdekel.
Szoval all in all: a CP:CW a vilag egyik leghatranyosabb korulmenyei kozott fejlesztett jateka, de megis kijott es megha nincs is millios jatekostarsadalom mogotte azert van egy par ember akinek szorakozast es kellemes idotoltest nyujtott... szoval megerte. A maga 65%-os ertekelese mogott rengeteg olyan problema van ami a fejlesztesi korulmenyeknek tudhato be... szerintem normalis korulmenyek mellett egy eros 80as jatek lehetett volna.
Azt írtad: "Második világháborús legyen, és stratégia."
Erre válaszoltam: "II VH elcsépelt téma, nincs értelme vele foglalkozni."
Utána jött: "Utoljára felteszem a kérdést, megint máshogy: Ha kéne csinálnod egy stratégiai játékot (ne fantazit) te milyet csinálnál?"
Eddig egyébként sem volt szó errõl. Eddig csak gepard játékmenetrõl volt szó, aztán bõvítetted a kört, hogy II VH és nem kötelezõen gepard. Most már bármi lehet ? Van ötletem, de nem sütöm el. Taktikai, a többi titok, egyébként sincs részleteiben kidolgozva. :-)
Ha nem a "storm" "csinálta" volna, akkor sem tennék bele semmit, mert maga a kérdés hülye. II VH elcsépelt téma, nincs értelme vele foglalkozni. A gepard jellegû engine-k elévültek ÚJRAÍRNI sincs értelme õket. Kuka. Ha csak nem csõdre vágyik az ember, mint a "storm" vérprofi "szakemberei".
Az, hogy te minden szarban látsz fantáziát, nem jelenti azt, hogy rajtad kívül más is megeszi. Nem én vagyok aki a világgal szembe megy...
Felteszem újra a kérdésem hátha megérted. Majd laaassaaan íííírooom.. Szóval mit tennél egy játékba (mondjuk nem a storm csinálta, így talán könnyebb válaszolnod rá.) játékmenetileg. Második világháborús legyen, és stratégia. Nem ér a Panzerst vagy a CoH-ot másolnod, sem a C&C-t. Újjíts!Írj egy játéktervet részletesen. Fikázásban már tudjuk verhetetlen vagy. Gondolkozz, Micimackó. Gondolkoz..<#vigyor4>#vigyor4>
Csupán csak egy durcás gyerek vagy aki hisztizik hogy kipenderítették egy cégtõl. Szembe fordulhatsz a világgal, attól még nem lesz szavad ellene,mert nincs mit felmutatnod. na jó azt az egy bakelitot amit már évek óta játszol.
Akárhogy nézzük, szégyen a "stormregion" munkássága, a pp2, rfb, cpcw. Nem csoda, és szerencse, hogy csõdbe ment. A DR is rontotta a magyar játékfejlesztés hitelét, becsületét az ócska rtsklónjaival.
A gepardban nincs mit átírni, hozzáírni, stb, kuka oszt jónapot.