Codename: Panzers - Cold War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Látod látod Fifus, mit jelent egy jó törés? Még a multit is gyorsítja. :-))
A multhéten feladtam a CW-t Megkaptad? Nagyon köszönöm hogy kölcsönadtad!
A multi is tökéletes, kisapám? Milyen hardveren nyomod?

Már nekem is megy és TÖKÉLETES!
A megjelenés napján vettem.

Bocsi Fifus....Neked gyári a játék, vagy törött?
A szívás a CW multija.

Hecker007
tényleg nem tökéletes ez a vista, de még mindig jobb mint a x64-es xp, azzal mindig csak a szívás volt :S

Nekem már az elején nem tetszett. A driver és kompatibilitási hibákon kívül újat nem tudott mutatni. Egyébként én utálom mikor telerakják mindenféle driverel az oprendszert. Egyrészt kéthét mulva elavul, másrészt csak instabillá teszi az egész hóbelebancot, valamint felduzzasztja a helyigényét. Ez a legszembetûnõbb ha megnézzük az "evoluciót" az XP, Vista, Windows7 között. Telerakják szutyokkal és megeszi a vinyót. Bár egy ideje a mikrofos is elismnerte hogy átbasztak mindenkit aki megvette a Vistát. mondjuk mikor megjelent már akkor látszott hogy köze sincs ahhoz amit a Longhorn idején igértek. De kellett a pénz mint a Stormnál ahogy Jeff mondaná: Vedd meg és le van szarva! <#idiota>
Mondjuk a Window7 is már egy ideje itt porosodik nálam egy doboz mélyén..
Hecker007
nem mindenkinek való a Vista 😛
én megpróbáltam Vista után vissza szokni xp-re hát elég fura volt

Amúgy sok driver alapból benne van, lehet nem is kellett volna külön nyomtató driver, játékokat meg kompatibilitási módokban kell indítani, a Soldiers:Heroes of WW2 nekem se akart menni nélküle, még a close combat is meg ilyen megoldással 😄😛

Bizonyára, csak nincs drivere a nyomtatómnak, és egy-két játékommal is volt baja.

Pedig a Vista az egyik legjobb OS, ami a piacon van.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Ne viccelj. Az XP a legjobb az egészben. Azt a Vistanak csúfolt szerencsétlenséget ki sem próbáltam. Épp elég volt látni másoknál.
Hecker007
szerintem a kiadó csináltat patchet valami noname csapattal, és igazából az optimalizálatlansága miatt nem vettem meg a CW-t inkább maradok az RfB-nél ha ilyen típusu játékkal akarok játszani 😊

Tulajdonképp nem a gépigényrõl akartam megjegyezni valamit, hanem a multi használhatóságát próbálom magyarázni. A gépigény már nem érdekel, dühöngtem miatta az elején eleget, viszont a multiplayert így nehéz életben tartani, és igazán nem tudni mi a baja.
A Rush for Berlinnél ilyen gond nem volt, a verziókkal viszont állandóan küzdünk, most a legfrissebb a 2.10-es némethonban kapható változattal, kinek a baromsága ez?

Hecker007
igazából nem lehet tudni hogy mitõl megy rosszul, az én gépemen is akadt max grafikán élsimítás nélkül, rosszul van valami megírva benne és ennyi, sajnos ennél még a krázisz is jobban optimalizált :S

Hmm nagyon kiegyensúlyozatlan a géped. Az az XP meg szúrja a szemem. 😊

Na de vissza a procira: akkor nem is procilimitált a cucc?

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Háát gondolom valami überbutított képpel tolta végig a játékot. (körökre osztott stílusban..)
De ez nem teljesen az õ hibája.Aki játszott vele az tisztában van hogy a grafika nem indokolja a gépigényt. Igazából kár ezen filózni. Mivel nem várható javítás hozzá, hamar eltünik a boltok polcairól. Majd kijön ezt vedd meg kategóriában és leszedik róla végre ezt a fos védelmet. Eltökéltem hogy semmilyen játékot nem veszek meg ha telepítési limit van rajta. Ha nem lett volna rajta, valószínûleg már megvettem volna. (már csak nosztalgából is) Végülis ha nincs benne fizika akkor nálam simán megy, szép grafikával. Multizni nem próbáltam vele mert nem indult el.(kölcsönverzió fifusé)
Gépem: AMD 3200+ (semmi többmag, úgysem támogatja)
ATI 4850 GDD3 512 toxic
2giga RAM
WIN XP
Sziasztok!
Valaki árulja már el, hogy aki nem a boltban vette az melyik tört verzióval játszik, mert nekem már három változatban van meg, de csak az elsõ pályát engedi játszani. Már mindenfajta crack-et letöltöttem.
Tegnap megkérdeztem egy igen szaggatott multi után, hogy min játszik a gyerek, és elmondta hogy egy 1,8-as C2Duo-val és HD4650-nel próbálkozott. Ez majdnem fele az ajánlott gépigénynek, és az a baj, hogy ezek szerint sok ilyen multis van. Viszont náluk a single se lehet leányálom...

Sajna továbbra is csak az elsõ pálya megy. Nekem 2 változatban van meg. A régebbi angol a másik magyar.Az angol akadt megelõször. Most feltettem a magyart és elindult, de csak az elsõ pálya megy. De nincs a magyar változatban a CPCW original fájl. Az angolban volt. A magyarban csak a sima CPCW van, arról indítottam. De a régi mentések megmaradtak a korábbi játékból és onnan indítottam. Az lenne a baj? Gyaluljam le az egészet?
Köszi tomcsat4 !
Biztosan ez a probléma! Hát persze hogy crackelt a játék. Megpróbálom úgy ahogy leírtad! Mégegyszer köszi.
Ezt találtam ncore-on (egyik HSZ):

a crack-elésre figyeljetek oda mert ha nem jól csinálod csak az elsõ pálya indul!kicsomagolod,telepíted C -re!aztán totalban megnyitod a rejtett file-okat nálam vistánál:megkeresed PROGRAM data-temp és azon belül felül irod a VLC bin file-t!aztán crack,és crack 2,és nem azzal indíttod amit elõször kirak az asztalra,hanem bemész oda ahova telepítetted és asztal küldés:CPCW original! és így mûködnie kell!én már kb 8. -ik küldetésnél járok!nagyon jó játék szép grafikával.remélem segítettem!

Én még nem próbáltam a játékot, idén nem is fogom, majd jövõre, akkor meg meg is veszem.

A fenti szöveg ugyebár azt jelenti hogy : Ha ezzel az eredménnyel mented az állást (játékvégét) akkor felülírod az elõzõ játékodat (végigjátszásodat). Ez most bolti vagy tört verzió? Nekem gyanus hogy tört. Nem tom van-e már hozzá törés ami mûködik. Eddg ami kijött hozzá, az vagy nem mûködött, vagy vírusos volt, esetleg demo verzióvá konvertálta át a játékot. (szerintem a te esetedben is ez van) Be tudsz lépni a többjátékos módba? Nem?Melyik pályát adja játszani? Helgoland szigetét? Akko demo törés...
Sziasztok!
Segítsetek már légyszi, mert végignyomtam már többször az elsõ pályát de nem enged tovább. Amikor kiírja, hogy "Victory" és leokézom utána a következõ szöveg van:
Replacing achievements means that you overwritw bath the previous score and army with the current ones. Thus you'll start the next mission with that new army. Are you sure?
És lehet választani hogy Yes vagy No. Bármit választok csak a quit vagy load lehetõség marad és nem megy tovább. Igaz hogy a titkos küldetéseket nem teljesítettem. Ez lehet a baj? Mik azok? Segítsen már valaki!!!
Köszönöm: Lacopapa

Az Õ AI-ja kissé erõs volt...

A Boezem-gátas map második titkos küldije mi lehet? Az egyik a járõrhajó kiiktatása

A legfontosabbat lehagytam: Team Match volt a játék, gondolom Dominationnál, mivel a Stratégiai Pontok elfoglalásával presztízshez jut az ellen- mivel a gyaloghadam inkább védekezésre jó a lepakolt dokiállomások és aknavetõs tornyok miatt- a nehéz AI-nak van lehetõsége olyan egységet bevetni, amivel lenyomhat, pl.: sniper.

És persze tudom, hogy ez nem bázisépítõs játék, mint a COH, ám mivel a pályán lerakott fedezékeket a nagy böhöm jármûvek hamar lerombolják, a gyalogságnak nem sok marad, hacsak nem tudna építeni helyettük: homokzsákot legalább.
Az utászok által generált drótháló csak gyalogos támadás ellen jó, de nem fedezék.

El..tam amúgy, mert az összes páncélöklöst lenyomták a Longtomok, meg az M48-asok, de mint írtam utászok feleslegesek voltak, helyettük doki, s akkor már négy szanitéc-állomás csak segít nekik.

Amúgy nem tizenhat páncélöklös volt, hanem tizennégy, kettõ aknavetõs hadnagy volt még, azok tornyot csináltak.
Azt hittem az utászok kijavítják a tornyokat, de nem... Mielõtt kilõtték volna õket új helyre raktam. A dokik a fenn ülõket gyógyítják csak.
Így a végére maradt két dokim, két utászom, két aknavetõsöm, és két M59-es APC.

Írd meg az Atarinak, beteszik a DLC-be.

Balance alatt a gyalogság viszonyát érted a páncélosokhoz? Háát nézõpont kérdés. De reállis. Mondjuk ha 16 páncélököl jó fedezékbõl tüzel elég sok tankal végezhet. Mivel a dokik elég jól karbantartják a stormos játékokban a gyalogságot ezért nagyon hatékonyak a jármevek ellen.
Tegnap agyaltam, (Bringázás közben. De nem befüvezve..)RfB moddoláson. (ami persze nem megvalósitható mert a tömörítet fileokat nem tudok létrehozni. Szóval azt ötöltem ki hogy hiradós gyalogság még nem volt. Fegyvertelen lenne, de növelné az unitok sebességét, sebzését, stb. a jó kommunikáció miatt. (hatna a gyalogságra és a jármûvekre is)Ilyen jólenne a CW-ben is. Vagy átkapcsolva a skilt zavarná az ellent. lerontaná a fent leírt tulajdonságait.

Ezt elmesélem. Sokáig a négy M-103-as, négy LongTom, kettõ M59 kombót részesítettem elõnyben a 2000-es seregnél. Mondom magamban, próbáljuk ki a gyalogos hadat: két légvedelmi, álcahálós M59 társaságában volt két doki, két utász- bár ezek feleslegesek voltak- és 16 páncélöklös szakasz... És nyertem meglepõen gyorsan nehéz AI ellen. Négy LongTom, öt M-48-as és kettõ M59 ellen. Nekem tetszik, de jó ez a balansz így?

Hecker007
CW nincs még meg, de tervbe van, csak lóvé ügyileg elég csehül állok most :S

RfTB-ben benne vagyok, mondjátok meg hogy hánykor jó nektek, nekem szinte mindegy, akár most is jó lenne 😄

Az utolsó pályát ultrán kéne nyomnod. Nagyon komoly, gigant ütközet.

A 16-18 még nem jó, ritkán érek haza addig.

És úgy láttam, nem lehet kikapcsolni a visszaigazolást.

Háát ha 16-18 óra között ráérsz Fifus beszálnék egy RftB csörtébe. A CW-ben tegnap elfoglaltam az autópályát. Most Berlinben harcolok. Látam Gröbel Mausát. Szép nagy.. Nagyon idegesít mikor játék közben jön az a propaganda szöveg hogy: tanítsátok meg õket harcolni, tanítsátok meg õket a kultúránkra stb..Tököm kivan vele..Meg mikor 3 másodpercenként jön hogy helikopter békaember, télapó megtámadta az egységeimet...
Kipróbáltam, nagy átcseszés. De azért az a három öt perces rövid küldetés legalább izgalmas.

A Cold War, nem izgalmas.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Hecker007-tel RftB multiztunk tegnapelõtt. A Rush for Berlin topikba is írt, ott bukkantam rá. Megpróbálhatnánk egy röveidebb csörtét ma is nyolc-kilenc felé.
A CW amúgy megvan?

Nagyon vártam az új CoH kieget.Az elõzõ részeit mind megvettem. Aztán mikor megtudtam milyen rövid, nem hogy nem vettem meg de még torrentröl sem szedtem le. Inkább csináltak volna egy keleti-front kieget. Vagy heggesztették volna ezt tovább. A Relic is mgindult a lejtõn, remélem visszafordulnak.
Hecker007
tudom ajánlani a company of heroest, az új kiegben az elsõ 3 küldetés a németekkel ugyan azon a pályán játszódik, egyik végébõl a másikba kell öldökölni mind a 3x az sokkal sivárabb és unalmasabb volt szerintem, amúgy meg ott a D-Day az is magyar játék viszont az elég nehéz, sok mindenre alig lehet rájönni, csak annak a grafikája már nem éppen mai

Az ördögbe, ezen a képen jobban van döntve a kamera, jól is néz ki... Master-példány.

magyar fájlokat feltenné valaki?

Lehet itt sok mindent megmagyarázni. Például azért bugos, mert ,,köcsögwarezos" vagyok. Azért szaggat mert ,,szar teszkós gépet" vettem.

Oké. De arra mi a magyarázat, hogy unalmasok és szarok a küldetések? És arra hogy el van kúrva a játékmenet?

Több küldetés, szinte ugyanaz, mint az elõzõ Panzers-ekben! A többi? Az is ötlettelen, unalmas.
A küldetések nem függnek össze, harcolj ezen a térképen, aztán harcolj amazon, aztán egy harmadikon és így tovább...és ennyi a játék! Nincs logikai kapcsolat két küldetés között, ha van is, az valami rettentõen gagyi, izzadság szagú dolog.

A játékmenet is el lett cseszve. Hú de sok értelme van annak, ha a játék lekorlátozza, hogy csak 2 darab tankot vihetek magammal, mikor 5 perccel késõbb a pályán gyártok tizenötöt! Ez teljesen rossz!
Ja...Rush for Berlin meg Panzers keverék...csak ez így nem mûködik jól sehogyse.

Persze azért a videók szépek, és a grafika is rendben van.

De a többi...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Arról én nem tehetek hogy te csak a városban közlekedsz. A szabadban igenis szines a világ. Az alsó kép színvilága magyarországon is megtalálható.És a felsõvel sincs semmi baj. Hidd el az alsón látható vörösses talaj is létezik. Szép bolygó ez a föld csak az a sok tetû ember ne lenne rajta.
Mibõl gondoltad, hogy felidegesítesz azzal, ha az rfb grafját részletgazdagabbnak tartod mint a cpcw grafját ? Nekem édesmind1. Szerintem a cpcw nem matt, hanem élénk. Az rfb meg szaturált, szerintem. Örülök, hogy a biciklizés közben örömteli perceket tudok neked okozni. :-)
Amúgy meg furcsa helyeken biciklizel. :-)

A biciklizés biztonságosabb, ha elõtte nem speedezel. ;-)

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"

Azért ugyanaz az épület mert épp azon a pályán voltam, és ott ez tünt a legszebbnek. Elég kevés képet mentettem ki a játékból. Egyébként vannak benne nagyon szép és monumentális épületek is. Abban viszont igazat adok hogy az épületek környezete néha elég sivár. Lehetne több állat, használat tárgy, civil.Mondjuk civilekkel, és az állatvilág képviselõivel nem is találkoztam. (már csak azért hogy idegesítselek az RfB-ben vagy 15 fajta állat volt, és a pályán gyakran voltak civilek is. +sok láda, biciklik, hirdetõtáblák, újságosbódék,stb) egyébként neked a szinvilág tetszene hogy keljen mert sivár. minden olyan matt. Nekem nem jön be túlzottan. Ha egy ilyen nyári nap biciklizek a szabadban és nézem a tarka tájat mindig jót nevetek rajtad. Hogy az RfB-szines... Ha ez alapján történnének a háborúk akkor csak õsszel esõs napokon dörögnének a fegyverek. "Mert Jeff azt mondta ha túl szines a táj nem támadhatunk, mert nem élethû. Meg kell várni míg ez a sok virág elnyílik, és végre beborul.Aztán mehetünk öldökölni."
Carlos, legalább privátban válaszolj: mi hír az Innoról? 14:30-kor is fenn voltál, és ide se bagózol lassan három hete.

Itt már nem csak textúrával van megoldva az objekt, igaz, de a két screenshot miért ugyanazt az objektet tartalmazza ? A többi épület miért nem ilyen ? És miért 2004-es színvonalú az épület környezete ?

Amúgy a többire: ok.

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"

Nagy általánosságban nem rossz a multi, azon kívûl, hogy szaggat. Vannak újoncok, mint én, és vannak hárdkórok... Mindegyikkel jó játszani, kivel ezért, kivel azért.

Kis optimalizálás után egy Editor kiadása: ez csupán a kívánságom.