3714
  • Jagdflieger
    Az biztos hogy néha őrlt tempót diktál egy-egy pálya. Anno ilyen lett volna az idő-balance is az RfB-be. A buzi amcsik miatt aztán csak a műszer maradt meg felül a játékmezőben és a végeredmény nem befolyásolja hogy eljutunk-e Berlinbe vagy sem. Legalább hardon bennemaradhatott volna a dolog..
  • Fifus
    Nem ismerem az Innosokat, csak a becenevek megvannak a stáblistában. Megtaláltam Phoenix-et is, és persze Timbert, Carlost.

Gondolom, hogy ilyen agyafúrt megoldás lesz, mint STP át nem engedése, összes konténer felszedése, vagy a városban valami kavarás. Már az opcionális is komoly: 1500 különbséggel legyőzni a kínaiakat a 3000-ből. Olyan tempó van, hogy nem érek rá körbenézni. Mindegy ám, még csak hármat játszottam rajta.
  • Jagdflieger
    Emlékszek a pályára, nagyon jönnek rajta a kínaiak. Nem valami tankot kellett elfoglalni egy raktárban? Vagy esetleg a presztizs-zászlók lehetnek a megoldás. (pl ha elfoglalsz egyett akkor nem szabad hogy az ellen egyszer is visszavegye..)
    Ilyen jól ismered az innosokkat? Tán még a jelenléti ívük is megvan? Mázlista vagy ha veled szóbaálnak. Mondjuk én nem kerestem őket de a multkor azt montadd te megtetted de letolytak.
  • Fifus
    Ők nem Innosok, akkor ez titok marad egy darabig, az amcsi fórumon ezzel küzdenek. Eddig csak háromszor álltam neki a pályának, tudom, hogy az nem elég, de amúgy keményen jönnek a kínaiak meg az oroszok, úgyhogy elragad a csata heve és nem igazán poroszkálok.
  • Timber
    hogy nem az en palyam volt. En ugy emlekszem Krax volt a palyagazda, de lehet, hogy Deany vagy Aquir :)
  • Fifus
    Multiplayer is working, thank goodness.
  • Fifus
    Az most mit is jelent?

Egyébként tegnap óta nem tudok multira fellépni, a Netes játék gomb után kidob a windowsba. A gamespy lehet a gond? Nálam hálózati hardverek nem változtak.
  • Timber
    ez asszem Kraximaxi palya volt :)
  • Fifus

Mission 9, mi lehet a titkosa?
  • Timber
    most nezem csak, hogy az trefas eliras volt :) Amolyan 'jart e valamilyen porblemaval...' viccecske :)
  • Timber
    Jeff Spender szavahihetosege:
    Jeff Spender @ 3130: " Bolgot meg egyébként sem írtam, írok. "
    Jeff Spender @ 3131: " Ugyanis amit én pedzegetek a blogon... "

:D

SLFPWND!
  • Fifus
    A múlthavi Gamestar honnan tudja hogy készül patch? Miközben a hivatalos honlapon semmi info.
  • Jagdflieger
    Egy rövid ideig...
  • Fifus
    Szevasz, mondjuk vitázni kár volt, de legalább új arcot láttunk.
  • JeffeS
    de ha nagyon összezavar, akkor azt is írhatom, az rfb grafja olyan, mint a lavorba hányt répa. :-D
  • JeffeS
    "falra hányt borsó" áááá, ez fájt. Én nem közhelyt írtam, hanem a látványvilágát írtam le vele az rfb-nek... diszlexia ez ha mondom.
  • JeffeS
    Legalább utánanéznél, hogy miről van szó, te született diszgráfia.

A diszlexiásoknak problémát okozhat a betűk, szavak, és számok felismerése, leírása, a leírt betűket felcserélhetik, vagy ellenkező irányban olvashatják.
  • JeffeS
    Az én monitoromon fallnak látszik, ez van. Vannak helyesírási hibáim, de ahogy elnézem töredéke a tiednek. Nálam ha egy betűt el is írok, azért veled ellentétben nyakatekert mondatokat nem írok. Lényeges különbség.
    Mindennel amit eddig írtam lényegében csak arra kívántam rávilágítani, hogy félember vagy (JTF FX), a teljesítményed alapján, vagy negyed. És ebből a szempontból vicces, hogy pont te próbálod kikezdeni a személyem. Ha pedig mást is nézek... Mögöttem siker van, , mögötted meg csőd. Mikor olvasom nekem címzett soraid, szóval számomra olyan, mint amikor a sz@r azt mondja, hogy büdös van.
  • Phoenix007
    Nem fall, hanem fail, a szó, amit keresel, az a diszgráfia, a Balogh Artúrt nem ismerem, én is nap mint nap találkoztam az illetékes kóderekkel, és nem csak a flancost írtad el, sokkal egyszerűbb kifejezéseknek sem tudod a jelentését, mint pl. "hétpecsétes" vagy a "falra hányt borsó".

Fifus, Jagd, nektek meg további jó játékot, az offokért én kérek elnézést, ezt az ... izét meg itthagyom nektek, nem tudok vele mit csinálni, akárhogy kerestem, agysejteket nyomokban sem tartalmaz...

Viszlát, és kösz a halakat!
  • JeffeS
    Az egészséget és a betegséget mentálisan értem.
    Kezdve a 3126-os hszólásoddal, ahol nem tudtál szembenézni azzal a ténnyel, hogy "Ugyanis eszerint neked a "Stormregion" KFT volt az ugródeszka" és elpoénkodtad. Azt is írhattad volna, hogy a születésed volt az ugródeszka... jellemhiba. Súlyos jellemhiba.
  • JeffeS
    Amúgy meg ez különbözteti meg az egészségest a betegtől. Az egészséges beismeri ha hibázott, a beteg viszont nem tud szembenézni betegségével. Az egész fórumos ténykedésed betegséged támasztja alá, te semmire nem írtad, hogy "tévedtem", "elszúrtam", "elhibáztam". A gyenge jellemek ismérve.
  • JeffeS
    Azt mondod, hogy nem is kell tennem semmit, mert úgyis lekopsz a cipőmről ? :-) Csak mozognom kell és leválsz ? :-D

Az amúgy nem elírt betű volt, hanem egy félresikerült gyépés mondat ("P2 editorait meg végig fejlesztették."). Úgy kellett volna megfogalmaznod, hogy a P2 editorait a fejlesztés végéig fejlesztették, vagy hogy a P2 editorait nulláról újraírták, tehát egy új fejlesztés volt, vagy nem is tudom mit akartál ezzel mondani. Talán az utóbbi. Az biztos, hogy piszkosul nem vagy képben a "fejlesztésetek"kel kapcsolatban (sem), mert kollegád, aki nap mint nap munkájából kifolyólag találkozott a programozókkal mást állított - más forrásokkal egybehangzóan -, mint te "vérprofi". Kopipaszte.

A diszlexia pedig nem fall, ugyanis a Balogh Artúr pakol össze olyan mondatokat, mint "vérprofi" személyed. Meg ismerek más diszlexiást is, aki épp ezért nem is levelez. Én meg mellényúltam egy szóval (flancos), oszt kritizált, miközben te sorozatosan írsz blődségeket.
  • Phoenix007
    Diszlexia újabb fail, a "cipőmön talpán" meg külön vicces egy grammar nahtzeee-tól.

De ez már annyira szánalmas, engem egyre kevésbé szórakoztat... Egy szefóssal vitatkozni elírt betűkről, tisztítószerekről meg testnedvekről egy olyan helyen, ahol semmi keresnivalója az ilyesminek.

Na még egy utolsó hsz-edre (max 10 sorosra)reagálok (max 10 sorban)csak hogy ne érezd magad győztesnek a vitában, aztán én kiszálltam.

u.i.: a Hypo tökéletes, a szemhéjad alá kell priccolni, aztán mire az leér a cipődig - hidd el nekem - már k****ra nem fog érdekelni, hogy mi van a talpán.
  • JeffeS
    jó, a flancos törölve... nem passzol. én legalább tudok korrigálni, kijavítani ha mellélövök. Te képtelen vagy.
  • JeffeS
    Azt írtad, hogy rá kerestél, úgy látszik, hogy a betegség leírását nem tudtad értelmezni. Én tudom, hogy mit jelent, mikor leírtam akkor is tudtam, hogy nem igazán passzol, de a poénba belefért.
    Még mindig a cipőmön talpán lifegsz, szerinted a hypos víz lehoz ?
  • JeffeS
    Amúgy az "elbukott a vitában" elméletedet gondold át, miután megpróbálsz rájönni, hogy melyik editornak van köze az útkereséshez. Újabb fail. Epic

Többes számban írtad az editorokat, idézem:
    "P2 editorait meg végig fejlesztették."
    végig fejlesztették - szerintem csak egy diszlexiás fogalmaz így. És te legfeljebb az effekt editort használtad, de még ott sem tudhatod, hogy mennyit másoltak át más megírt kódokból.
  • Phoenix007
    Flancos vírus ... atyavilág ... te idefigyelj ... az, hogy én nem tudom, mi a reflux, az még hagyján, de legalább ne égesd már magad folyamatosan azzal, hogy olyan "idegen" szavakat használsz, amiről magad sem tudod, hogy mit jelent. Google bajnok, keresd ki előbb, vagy le se írd. Az agózáshoz meg már hozzá sem tudok szólni...
  • JeffeS
    Ez azt jelenti, hogy nemesi származású volnál ?
  • JeffeS
    Hát persze, IQbajnok, mentem az iroda felé és tüzet nyitottak, a golyószóró totál szétszaggatta a kabátom.
    Az Eutanázia Osztályról rajtad kívül másokat is vittek a "storm"ba ? Volt valami állami támogatás ha csökkent értelmi képességű kreténeket alkalmaznak ?

Hogy mennyire nincs agyad, az is bizonyítja, hogy volt egy támadási felület, de te kihagytad. A reflux miatt ugyanis a gyomortartalom jön vissza, nem a bél. A családban sok az egészségügyis, nekem nem volt refluxom, hálIstennek, örülök is neki, mert kisgyerek korom óta félek a hányástól. Akkor elkaptam valami flancos vírust és mindig azon agóztam, hogy megfulladok rókázás közben.
  • Phoenix007
    >Én azt, hogy nemesi származású vagy vagy felvett névről van szó ?
    Nekem ez az eredeti, te is megtarthattad volna a sajátodat, illett hozzád.

>Most néztem, hogy tévedhetek mert az y és két s.
    Nagyapámnak még az volt.
  • Phoenix007
    Jah, hogy be se' engedtek az irodába? A munkának a közelében sem voltál? :D Jó'van, egyre érdekesebb a sztori. Amúgy az "elbukott a vitában" elméletedet gondold át, miután megpróbálsz rájönni, hogy melyik editornak van köze az útkereséshez. Újabb fail. Epic. Ezt a refluxot meg - be kell valljam - meg kellett keresnem, hogy mit jelent, mert most hallottam először. De ha valaki ilyeneket tud séróból, az kettő dolgot jelenthet. Vagy gyerekorvos az illető, vagy az említett kórságban szenved. És hogy orvos nem vagy, az hétszentség... És nem buktam ki, csak simán undorító vagy, és egyre inkább.
  • JeffeS
    Most néztem, hogy tévedhetek mert az y és két s.
  • JeffeS
    Mi van, kibuktál ? :-)
    Szinvonalról beszélsz, pont te. Ez is jó vicc.
    Hogy fater álmodozó bolondnak tartott azt a 3105-ös hszólásban írtam arra válaszul,hogy azt írtad a 3093-as hszólásodban, hogy
    "Hogy a családod sem tart normálisnak, azt mondtad, azt tudjuk."
    A 3105 az pont utána van a 3093-nak, szinvonal.

Komolyan meg mit kérdeztél volna ?
    Én azt, hogy nemesi származású vagy vagy felvett névről van szó ?
  • Phoenix007
    Itt írtad a topikban okoska, hogy már a faterod is fogyatékosnak néz. Csak gondolom, mire leesett neki, már késő volt, már nem bírt elráncigálni a dokihoz. Pedig kíváncsi lennék én is a végeredményre... Egyébként kérdeztem volna tőled valamit komolyan? Nem hiszem, enm nézek ki belőled egy használható, valós információtartalommal bíró választ...

De most kérnék egy szívességet: ne zuhanj tovább színvonalban, mert nem tudlak követni. Igazából nem is akarlak, nem akarok a szintedre süllyedni, de ha folytatod, egyszer csak inkompatibilisekké válunk, nem fogom érteni, hogy mit akarsz a tudomásomra hozni. De már most is olyan mélyről beszélsz, hogy alig hallatszik fel ide az elhaló, szánalmas kis cérnahangod... Már ezen is el kellett kondolkodnom ... kicsit bizarr, hogy te a ... testnedveiddel beszélgetsz ?!?!
  • JeffeS
    Tudom, hogy problémás gyerek vagy, ezért nekifutok újból szájbarágósan: a Mithis irodája és ahol én dolgoztam aközött minimum 15 kilométer volt, ezért nem lófrálhattam a Mithis irodájában.

Erre meg nem reagáltál. Jellemző rád, meg a "storm"osokra, hogy ahol elbuknak vitában, azzal úgy csinálnak mintha nem is került volna leírásra. Amúgy meg már ellenőriztem, nem én voltam, hiszen nincs is refluxom. Jól megvezettél, egy idős mamóka meg mondta, hogy amibe beleléptem az már előttem ott volt-ál.
  • JeffeS
    Olvastad a sztorit (a családommal való kapcsolatomról tudtál, ebből gondolom), úgyhogy annak is le kellett volna esnie, hogy én nem mentem a Mithisbe.
    Kérdezted korábban, hogy hogyan viszonyulnak hozzám. Hát így.

"Azon meg ne csodálkozz, hogy folyton "sz@rba" lépsz, hiszen csak úgy ömlik a szádból..."
    Jé, ez a halom beszél. Tényleg én böffentettelek volna fel ? Akkor elnézést kérek magamtól...
  • Phoenix007
    Köh...öh. Hát igen. Credits lista / szpesöl tenx, ezt ugye, mi játékfejlesztők, tudjuk mit jelent: őt is láttuk az irodában lófrálni, miközben ment a fejlesztés :)

Azon meg ne csodálkozz, hogy folyton "sz@rba" lépsz, hiszen csak úgy ömlik a szádból...
  • JeffeS
    Huh, ez fájt, ez a fenomenális felfedezés részedről. Megtaláltam. Ez durva volt. Nem csináltam semmit benne. Köh... öh. Hát tényleg. Mintha a credit listában is... öh... jajj. Mind1, hagyjuk.
  • JeffeS
    mit nem csináltam ?
  • JeffeS
    Milyen 68 ? Én itt 67-et látok.