Codename: Panzers - Cold War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A multhéten feladtam a CW-t Megkaptad? Nagyon köszönöm hogy kölcsönadtad!
Mondjuk a Window7 is már egy ideje itt porosodik nálam egy doboz mélyén..
én megpróbáltam Vista után vissza szokni xp-re hát elég fura volt
Amúgy sok driver alapból benne van, lehet nem is kellett volna külön nyomtató driver, játékokat meg kompatibilitási módokban kell indítani, a Soldiers:Heroes of WW2 nekem se akart menni nélküle, még a close combat is meg ilyen megoldással 😄😛
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
A Rush for Berlinnél ilyen gond nem volt, a verziókkal viszont állandóan küzdünk, most a legfrissebb a 2.10-es némethonban kapható változattal, kinek a baromsága ez?
Na de vissza a procira: akkor nem is procilimitált a cucc?
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
De ez nem teljesen az õ hibája.Aki játszott vele az tisztában van hogy a grafika nem indokolja a gépigényt. Igazából kár ezen filózni. Mivel nem várható javítás hozzá, hamar eltünik a boltok polcairól. Majd kijön ezt vedd meg kategóriában és leszedik róla végre ezt a fos védelmet. Eltökéltem hogy semmilyen játékot nem veszek meg ha telepítési limit van rajta. Ha nem lett volna rajta, valószínûleg már megvettem volna. (már csak nosztalgából is) Végülis ha nincs benne fizika akkor nálam simán megy, szép grafikával. Multizni nem próbáltam vele mert nem indult el.(kölcsönverzió fifusé)
Gépem: AMD 3200+ (semmi többmag, úgysem támogatja)
ATI 4850 GDD3 512 toxic
2giga RAM
WIN XP
Valaki árulja már el, hogy aki nem a boltban vette az melyik tört verzióval játszik, mert nekem már három változatban van meg, de csak az elsõ pályát engedi játszani. Már mindenfajta crack-et letöltöttem.
Biztosan ez a probléma! Hát persze hogy crackelt a játék. Megpróbálom úgy ahogy leírtad! Mégegyszer köszi.
a crack-elésre figyeljetek oda mert ha nem jól csinálod csak az elsõ pálya indul!kicsomagolod,telepíted C -re!aztán totalban megnyitod a rejtett file-okat nálam vistánál:megkeresed PROGRAM data-temp és azon belül felül irod a VLC bin file-t!aztán crack,és crack 2,és nem azzal indíttod amit elõször kirak az asztalra,hanem bemész oda ahova telepítetted és asztal küldés:CPCW original! és így mûködnie kell!én már kb 8. -ik küldetésnél járok!nagyon jó játék szép grafikával.remélem segítettem!
Én még nem próbáltam a játékot, idén nem is fogom, majd jövõre, akkor meg meg is veszem.
Segítsetek már légyszi, mert végignyomtam már többször az elsõ pályát de nem enged tovább. Amikor kiírja, hogy "Victory" és leokézom utána a következõ szöveg van:
Replacing achievements means that you overwritw bath the previous score and army with the current ones. Thus you'll start the next mission with that new army. Are you sure?
És lehet választani hogy Yes vagy No. Bármit választok csak a quit vagy load lehetõség marad és nem megy tovább. Igaz hogy a titkos küldetéseket nem teljesítettem. Ez lehet a baj? Mik azok? Segítsen már valaki!!!
Köszönöm: Lacopapa
Az utászok által generált drótháló csak gyalogos támadás ellen jó, de nem fedezék.
Amúgy nem tizenhat páncélöklös volt, hanem tizennégy, kettõ aknavetõs hadnagy volt még, azok tornyot csináltak.
Azt hittem az utászok kijavítják a tornyokat, de nem... Mielõtt kilõtték volna õket új helyre raktam. A dokik a fenn ülõket gyógyítják csak.
Így a végére maradt két dokim, két utászom, két aknavetõsöm, és két M59-es APC.
Tegnap agyaltam, (Bringázás közben. De nem befüvezve..)RfB moddoláson. (ami persze nem megvalósitható mert a tömörítet fileokat nem tudok létrehozni. Szóval azt ötöltem ki hogy hiradós gyalogság még nem volt. Fegyvertelen lenne, de növelné az unitok sebességét, sebzését, stb. a jó kommunikáció miatt. (hatna a gyalogságra és a jármûvekre is)Ilyen jólenne a CW-ben is. Vagy átkapcsolva a skilt zavarná az ellent. lerontaná a fent leírt tulajdonságait.
Ezt elmesélem. Sokáig a négy M-103-as, négy LongTom, kettõ M59 kombót részesítettem elõnyben a 2000-es seregnél. Mondom magamban, próbáljuk ki a gyalogos hadat: két légvedelmi, álcahálós M59 társaságában volt két doki, két utász- bár ezek feleslegesek voltak- és 16 páncélöklös szakasz... És nyertem meglepõen gyorsan nehéz AI ellen. Négy LongTom, öt M-48-as és kettõ M59 ellen. Nekem tetszik, de jó ez a balansz így?
RfTB-ben benne vagyok, mondjátok meg hogy hánykor jó nektek, nekem szinte mindegy, akár most is jó lenne 😄
És úgy láttam, nem lehet kikapcsolni a visszaigazolást.
A Cold War, nem izgalmas.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
A CW amúgy megvan?
Oké. De arra mi a magyarázat, hogy unalmasok és szarok a küldetések? És arra hogy el van kúrva a játékmenet?
Több küldetés, szinte ugyanaz, mint az elõzõ Panzers-ekben! A többi? Az is ötlettelen, unalmas.
A küldetések nem függnek össze, harcolj ezen a térképen, aztán harcolj amazon, aztán egy harmadikon és így tovább...és ennyi a játék! Nincs logikai kapcsolat két küldetés között, ha van is, az valami rettentõen gagyi, izzadság szagú dolog.
A játékmenet is el lett cseszve. Hú de sok értelme van annak, ha a játék lekorlátozza, hogy csak 2 darab tankot vihetek magammal, mikor 5 perccel késõbb a pályán gyártok tizenötöt! Ez teljesen rossz!
Ja...Rush for Berlin meg Panzers keverék...csak ez így nem mûködik jól sehogyse.
Persze azért a videók szépek, és a grafika is rendben van.
De a többi...
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Amúgy meg furcsa helyeken biciklizel. :-)
A biciklizés biztonságosabb, ha elõtte nem speedezel. ;-)

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"
Amúgy a többire: ok.
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"
Kis optimalizálás után egy Editor kiadása: ez csupán a kívánságom.