3714
  • Fifus
    Mi lenne: ki lett adva és kész, megbeszéltük. Felnézek a multira néha, folyamatosan üres. A halott nem tud táncolni.
  • Fifus
    Új, brutál netem van, olcsóbban mint korábban. Jöhet a multi.

Ha a Holdon ennyi élet lenne...
  • Jagdflieger
    Itt annyi az élet mint a holdon. :-)
  • Carlos
    Semmi. Fél éve kivettem a favból a topikot. Azóta most nézek erre először.
    Tegnap megnéztem a jútúbon a credits-et. Jó volt nosztalgiázni. :D
  • Timber
    Sziasztok :) Csak, hogy tudjatok meg elek es ide is benezek! :) Amugy mizujs veletek?
  • Jagdflieger
    Megvan. Megjött! Most már nekem is teljes a macskagyüjteményem. (gepard-engine) SWINE, Panzers one-two, RfB, RftB, Cold War. A héten nem nagyon lesz időm játszani. (most rakom fel a tetőt) De mihelyt lesz időm megyünk multizni Fifus. OK? Kíváncsi vagyok a partraszállásra.
  • Fifus
    Igen, a multik általában "sivatagi" jellegűek, talán a városi pályák kivételek. Úgyhogy az MP Mission -BeachHead, Cold War- lesz majd jó, csak azt valami "hiba" miatt csak élővel lehet játszani az AI ellen.
  • Jagdflieger
    ja jövőre meg ujságmelléklet.. :-) Bár Jeff akkor sem venné meg mert szerinte akkor is drága lesz egy stormos játékért.. :-))
    Tetszik hogy menti a multi játékot is. Annó mikor végigtoltam elsőre kicsit rohantam vele. Most jobban kiismerem. Jók a multi pályák bár kissé sivárak. A single mappok hangulatossabbak. Az RfB-ben a multi pályák is változatosabbak voltak. Anno olvastam hogy kevés az unit, néha én is úgy érzem bár a "tuning" dob rajtuk sokat.
    Valamelyik nap a Hamburgi pályán beütütt mellém, egy villám nagyon jól nézett ki!
  • Fifus
    oké, bár lehet, hogy karácsonyra már 1990 lesz...
  • Jagdflieger
    Tegnap egy rakássat Skirmisheztem a CW-vel. Tetszik. Fizu után +veszem szerintem. Aztán majd multizunk, ok? Tetszet. Jó dolog hogy ment Skirmishben is. Elég agresszív az AI néha.
  • Fifus
    Az amcsin volt élet valaha.
  • Jagdflieger
    Látom míg nyaralni voltam nem történt semmi. :-) A német fórumokon is ekkora az élet mint itt Fifus?
  • Fifus
    Nem kellett újratelepítenem. Most még nincs sok időm gépezni, amíg tart a jó idő...
  • Jagdflieger
    Én is most olvastam az Emailjüket. Megelőztél! Na ez már egész jó ár. Azóta telepítetted? Mi van a limittel?
  • Fifus
    3590 a CW a CDGalaxisban. Azért ez gyors volt.
  • Timber
    Starcraft Galaxies :D
  • Kopiati
    Hát nyerek a lottón aztán alapítok egy saját stúdiót... XD aztán a fejlesztők saját kezet kapnak, legalábbis addig amíg nem WoW-ozzák el az időt...vagy mondjuk mire én nyerek a lottón addig a Doom 4 meg a World of StarCraft lesz a menő... XD
  • Timber
    hat nagyon nem. lehet garazsolni de ha valaki tobb eve a szakmaban dolgozik akkor mar nem fog garazsolni. arrol nem is beszelve, hogy a garazsprojectek 90%-a olyan fiataloktol jon akiket anyu apu penzel. Amikor mar csaladod van akkor nem tudsz ingyen dolgozni, hacsak a parod nem tart el... Foleg a mostani gazdasagi helyzetben belevagni egy ilyenbe... idiotizmus.
    Az Innoban tudtommal egy WoWos nem volt... szoval errol a temarol mar nagyon nagyon reg le lehetett volna szallni... tekintve, hogy igaz se volt.
    Az aki azt hiszi, hogy manapsag eleg 'csak akarni' az nagyon nincs kepben.
  • Jagdflieger
    A motor fejlesztése vesz el nagyon sok időt ha egy csapat szinte nulláról kezdi a fejlesztést. Ha már egy összeszokott csapat van motorváltás előtt az is nagy teher, de nem akkora mint az első esetben leírt. Ott volt a Gepard, jó tom FPS-nek nem jó, de RTS-hez, vagy szerep/kalandjátékhoz tökéletes. És hát a legtöbb cég szakosodott. Senki se vár az ID-töl, rts-t, vagy a Blizard-tol autószimulátort. Szóval csak akarni kellett vona! (persze ez csak egy "hüle" kivülálló véleménye. )
  • Jagdflieger
    Mi az az IMHO? (Játékot meg lehet csinálni. Nekik még motorjuk is volt, nem is voltak ismeretlenek egymás számára hiszen egy cégnél dolgoztak.-a csapatszellem adottvolt, de lehet hogy fontossabb volt a WOW-ozás nekik?
    Jó lehet hogy nem lett volna busás fizetésük az elején mint a stormnál, de a kérdés gondolom az volt: Akartok-e azt csinálni amit szeretnétek, vagy elmentek dolgozni a hétköznapi életbe? pl: rendszergazdának, vagy pc boltba eladónak)
  • Timber
    IMHO akartak csinalni meg jatekot csak hat nem rajtuk mulik ez :)
  • Jagdflieger
    Meg is érdemlik a nyomik. Ha onnan nézem hogy azért alapították hogy a CW kikerüljön a játékosokhoz, akkor örülök hogy "létrejött" az Inno. Ha onnan hogy lópikulát sem sináltak a játékkal, (javítás, pofozgatás, szerkesztő kiadása)nem voltak további játékterveik (pedig gész motor esett az ölükbe. Új vezetés amely talán teret engedett volna az újjításoknak. És sem az engine forráskódját nem adták ki (ha már úgysem csinálnak új játékot) Ezekért viszont haragszom rájuk.
    Sokan számítottak rá, köztük az első 2 hónapban én is amikor megláttam a honlapjukat, hogy ők a storm főnixmadarai, de hamar rájöttem hogy nem.Viszont nagyon kár a motorért.Mondhat akárki akármi, szép volt még mai szemmel is,és üti az EA biszbasz-mozgató Engine-ét amit a strarégiai játékaiban használ.
  • Timber
    Az Inno ha jol tudom mar nem is letezik :)
  • Jagdflieger
    Nekem eredeti a CoH és a kiegje, (azokat imádom) de a ToV ki sem próbáltam. még mindig 7 ezer körül árulják. Rablás. Azért nem próbáltam ki mert rövid. A direkt fire meg el van szúrva benne.
  • tomcsa4
    CoH: Tales of Valort végigtoltam. 3x3 pálya. Nekem tetszettek, de rövidek. 3 multi pálya, mindegyik egy-egy mod. Ötletesek viszont. De csak akkor vedd meg, ha pörgetsz és imádod a CoH sorozatot (max 2k) vagy ha szeretsz multizni, akkor 3 ezret is megér. Többet nem igazán.

Csak az alapjátékom eredeti.

Viszont sok jó pálya és mod van a sorozathoz, amiatt életben maradhat eme szegényes kiegészítő (ToV) is.
  • Fifus
    A Tales of-ra tényleg azt mondják, hogy meg kell várni az árleszállítást.
    CW-vel az Atari nem foglalkozik, Timber pedig már régen megmondta, hogy az Inno nem fog foglalkozni vele...
    Nem bántam meg, hogy megvettem, remélem télre lemegy az ára, és érdemes lesz megvenned. A multit ki kéne próbálni.
  • Jagdflieger
    Ma megnéztem az árát a CD Galaxison mondom meglepem magam vele. De stabil 8ezer pár száz. Ezekben a nehéz időkben asszem jó befektetés lehet mert stabilabb mint a kincstárjegy. :-) Véletlenül megláttam a Tiberian Warst az meg 1900 forint. Nem is ér többet.. A Red Alert 3 is lemehetne már nem mintha meg akarnám venni de legalább mutatná a minőséget az ár. :-) Az utóbbi időben nem nagyon jön ki stratégia. A Tales of Valor-t inkább lehetett volna egy ingyenes update mint kieg. Méltatlan az elődhöz.

Fifus: Mi ujság a javítással? Szerintem már szétszéledtek a "fejlesztők"
  • Fifus
    pedig ez a megoldás
  • Hu.man limbi
    ennél azért már kicsit tovább vagyok, egész pálya az enyém, összes ellenség kilőve minden járművel odaálltam már...
    a javító nem javítja üresen, de senkit nem tudok beleültetni.
  • Fifus
    Csak menj tovább a szurdokban és találsz egy javító teherautót, ülj bele, és menj a tankhoz.
  • Hu.man limbi
    pálya neve Zarahusztra, tank IS-10
  • Hu.man limbi
    Segítséget szeretnék kérni.
    Az egyik pályán az IL-10-es tankot kell megjavítani, de a hagyományos módszerekkel sehogy nem megy. Gondolom többen már végigtolták, kérem ha tudják írják le mi a módszer. kösz
  • Fifus
    Vagy bug, hogy van titkos feladat. Hm.
  • Fifus
    Nagyon sajnálom, de tényleg nincs magyar fejlesztés. Úgy néz ki iskolák viszont alakulnak, és pár év múlva lesz tábor újra...hacsak nem külhonba kellenek.

U.I.: Nijmegen (9) titkos küldije továbbra sincs meg.
  • Jagdflieger
    Majd ha kijön akkor beszéljünk róla. (vagy ha legalább pár kép megjelenik belőle) Sajnos én mostanában már csak akkor mondom ki egy játékra hogy jó ha kipróbáltem. Annyi ötletet láttam már pocsékul megvalósítani az utóbbi időben. Ami viszont továbbra is szomorú hogy nem nagyon van már magyar játékfejlesztés.
  • Timber
    Black Hole most allitolag eleg jo projectet fejleszt ;)
  • Jagdflieger
    Na ennek a témának is annyi. Akkor Off-oljunk. Most olvastam hogy megszűnt az Eidos Hungary. Marad itt még valaki aki játékot fejleszt?
  • Fifus
    Semmit sem tudok az Innoról, a Gamestar CW cikkét olvastad Te is: készül a patch. Miről beszélnek ezek?

Tegnap egy istenien szaggató multiban volt részem egy spanish-sal. A vége felé hagytam hogy jöjjön, annyira szar volt. Mivel nyert kijelentette, hogy milyen jó volt...
  • Jagdflieger
    Tegnap én is láttam. Amíg fentvan a gépemen a te verziód nem aggódom. Nem is tudom van már normális törés hozzá? Már olyan ami műkszik és nem tart 3 napig míg mindent pontosan megcsinálsz a leírtak szerint... Készül itthon egyáltalán valami stratégia? Már jó ideje nem volt semmi a piacon. Na nem baj legalbb megvehetem a Wolfot ha kijön..
    Tudsz valamit az inno nevű bűnszövetkezetröl?
  • Fifus
    Uh, Jagd cimbora, nemhogy olcsóbb, még drágább lett egy áfaemelésnyit a CW. Semmi logika nincs benne, hacsak nem veszik...