Codename: Panzers - Cold War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"
Szinvonalról beszélsz, pont te. Ez is jó vicc.
Hogy fater álmodozó bolondnak tartott azt a 3105-ös hszólásban írtam arra válaszul,hogy azt írtad a 3093-as hszólásodban, hogy
"Hogy a családod sem tart normálisnak, azt mondtad, azt tudjuk."
A 3105 az pont utána van a 3093-nak, szinvonal.
Komolyan meg mit kérdeztél volna ?
Én azt, hogy nemesi származású vagy vagy felvett névrõl van szó ?
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"
De most kérnék egy szívességet: ne zuhanj tovább színvonalban, mert nem tudlak követni. Igazából nem is akarlak, nem akarok a szintedre süllyedni, de ha folytatod, egyszer csak inkompatibilisekké válunk, nem fogom érteni, hogy mit akarsz a tudomásomra hozni. De már most is olyan mélyrõl beszélsz, hogy alig hallatszik fel ide az elhaló, szánalmas kis cérnahangod... Már ezen is el kellett kondolkodnom ... kicsit bizarr, hogy te a ... testnedveiddel beszélgetsz ?!?!
Erre meg nem reagáltál. Jellemzõ rád, meg a "storm"osokra, hogy ahol elbuknak vitában, azzal úgy csinálnak mintha nem is került volna leírásra. Amúgy meg már ellenõriztem, nem én voltam, hiszen nincs is refluxom. Jól megvezettél, egy idõs mamóka meg mondta, hogy amibe beleléptem az már elõttem ott volt-ál.
Kérdezted korábban, hogy hogyan viszonyulnak hozzám. Hát így.
"Azon meg ne csodálkozz, hogy folyton "sz@rba" lépsz, hiszen csak úgy ömlik a szádból..."
Jé, ez a halom beszél. Tényleg én böffentettelek volna fel ? Akkor elnézést kérek magamtól...
Azon meg ne csodálkozz, hogy folyton "sz@rba" lépsz, hiszen csak úgy ömlik a szádból...
Sajnos ez nem igaz. Írtad volna azt, hogy az "effekt" editort, de nem azt írtad... tanulj meg fogalmazni.
Nem csak tõle van az infó, de ebben a topicban õ említette. Tudomásom szerint munkakapcsolatban voltak, ahogy a PP1 alatt is a teszterek a kódolókkal, bizony én is jártam át programozókhoz, amikor a hangokat pakoltam az editorban és hibával találkoztam. Attól, hogy te nem vagy 100as, attól még nem kéne mást is hülyének nézned.
Kíváncsi vagyok utánad ki lesz a következõ, a takarítónõ is feljön a fórumra, hogy elmondja mennyire hülye vagyok a játékfejlesztéshez ? <#nevetes1>#nevetes1> Ilyen az én szerencsém, mindig sz@rba lépek, de a cipõmrõl, bot ide vagy oda, képtelen vagyok téged lekaparni.
>ha nem, akkor mit keres benne a swine(!)os útkeresõ...
Mi köze van az útkeresõnek az effekt-editorhoz? Milyen alapon nevezed magad te játékfejlesztõnek, ha ennyire hülye vagy hozzá? Meg mi az, hogy "objekt szerkesztés" vázze??? Meg amúgy Carlos biztos nagyon tudja, hogy a kóderek mit kopipásztoltak, és mit nem 😊
Egyébként nem tartom kizártnak, hogy egy grafikus a saját teendõi mellett tud effektezni is, de azért megnézném.
A másik dolog, aki a JTF-ben csinálta az FX-et, az lead grafikus is volt mellette. Úgyhogy nem csináltál semmi olyat, bármelyik 3d-s emberke összehozza objekt szerkesztés mellett... ráadásul 2en csináltátok. Ez jellemzõ volt a "storm"ra, Tom képtelen volt felmérni és felosztani a munkákat, ezért kellett 30 ember arra, amit 10 is összehozott volna. (PP2-re gondolok)
Ha kijön hozzá egy javítás ami megszünteti ezt a hülye szerveres védelmet akkor megveszem. De ezzel a telepítési limittel semmilyen játékot elvbõl nem veszek meg. Mint egyszer már írtam ez olyan mintha ráírnák egy polóra hogy 3-szor használhatod. De ugyan annyiba kerül mint az amit rongyá használsz.Ez így pofátlanság.
Ez nagyon találó a "storm"ra, ahogy ott "dolgoztak":
Volt egyszer hol nem volt négy ember: Mindenki, Valaki ,Bárki és Senki
Egy fontos munkát kellett elvégezni és Mindenkit megkérték, hogy csinálja meg.Mindenki biztos volt abban, hogy Valaki majd megcsinálja. Bárki megcsinálhatta volna, de Senki sem csinálta meg.
Valaki mérges lett,mert az ügy Mindenkié volt.Mindenki azt gondolta, hogy Bárki megcsinálhatná, de Valaki rájött arra, hogy Senki sem fog csinálni semmit.Az ügy azzal végzödött,hogy Mindenki Valakit okolta amikor Senki sem csinálta azt, amit Bárki megcsinálhatott volna.
Fifus, Jagdflieger, nem bánjátok, ha dobok néha kockacukrot a trollnak? Nem akarnám szétoffolni a topikot, én le tudok állni, részemrõl nem gond.
Nem csak jártam, el is végeztem. És ha te is elvégeztél volna bármit is, nem kezelnéd ilyen flegmán az egészet. Amúgy meg mind1, hogy van diplomám vagy sem, a gazdaságtanban foglalkoznak humánmenedzsmenttel akkor is ha nem jártam gdfre. És ott vérzett el a "storm", te viszont ennek köszönheted az ugródeszkád. :-)
"Pedig de... Majd informálj le a hûdenagyonhiteles forrásodnál 😊"
Tudom, a szerverszobában. :-)
"Az én munkámról mindenhol pozitív vélemények vannak, nézz utána nyugodtan."
Enyémrõl is, te viszont figyelmen kívül hagytad személyeskedésed közben, én miért ne hagyjam figyelmen kívül azon kritikákat ?
A többire nem láttam értelmét reagálni.
JS: Szia ! Köszönöm, hogy elfogadtad a meghívást, a céged csõdjérõl lenne szó. Ha válaszolnál pár kérdésre, azt megköszönném.
"storm"os: Csá! Oké, jöhet.
JS: Milyen érzés magad mögött tudni egy olyan céget, ami sikeres volt, míg csõdbe nem vittétek ?
"storm"os: Vazze, mi van ? Én nem csináltam, magától ment csõdbe, meg a sok esõ miatt, he.
JS: Ha ismernéd a gazdaságtant és képes lennél rendszerben gondolkodni, akkor világosan látnád, hogy a következmények az elõzmények után következnek és van kapcsolat a silány rtsklónozás - melyben te is részt vettél - és a csõd között.
"storm"os: Mi ez a rögeszme ? He, vazze ? Baromság az egész. Biztos irigykedsz rám, mert kurvára vérprofi vagyok, meg biztos kirúgtak a cégtõl azé mondajasz ijet.
JS: Vagyis szerinted nem ezek a silány rtsklónok vezettek a csõdhöz ?
"storm"os: Nagyon okosnak hiszed magad, oszt közben dehogy. Mennyé má!
JS: A játékos társadalomnak egy parányi halmaza volt vevõ az újabb panzers-klónokra. "Fejlesztés" alatt ti elemeztétek a visszajelzéseket ? Mint például az eladási adatokat, vagy hogy a hivatalos fórumon is nagy volt a pangás.
"storm"os: Mi ez a rögeszmés köcsögség ? Nem is értesz a játékfejlesztéshez, mondtam má hogy vérprofi vagyok.
JS: Több helyen megfogalmazták, hogy igazából a SWINE volt a cég játéka, ami egészét tekintve említésre méltó, a PP1 után a többi csak annak halovány másolata.
"storm"os: Állj má le. Én vérprofi vagyok.
JS: Köszönöm. A kérdésekre sajnos nem kaptam elég szinvonalas válaszokat, de azért köszönöm az interjút.
"storm"os: Mondták, me kérdeztem, oszt mondták, hogy ne foglalkozzak veled, me senki vagy.
Jeff, te egyre szánalmasabb vagy... Komolyan igazi diplomásnak hiszed magad azért, mert jártál a GDF-re 😄 ÉS ezért beszélsz ilyen magas lóról? Hátezkész...
>A négyelemisek valóban, csak annyit értenek meg abból a blogból,
Na egyszer már majd tényleg elolvasom a blogodat... Van benne extra infó is, vagy cask ugyanezek a baromságaid, amit itt nyomatsz?
>Elõtte sehol nem voltál...
Pedig de... Majd informálj le a hûdenagyonhiteles forrásodnál 😊
>Csupa (többségben) Fõnixet alkalmaztak :-), aztán csodálkoztak mikor beégtek.
Az én munkámról mindenhol pozitív vélemények vannak, nézz utána nyugodtan.
(u.i.: A hsz-ben van egy elírás. Észrevettem, de direkt bennehagytam. A lil' somthin for ya, te kis grammar-nahtzeee. Ahogy látom ez az egyetlen örömöd az életben, nehogy a végén eret vágjál, mert akkor kin röhögnénk ilyen jókat, unalmasabb lenne az életünk...)
“nincs értelme annak, hogy okos embereket szerzõdtessünk, és az után mi mondjuk meg nekik, hogy mit kell csinálni: mi úgy alkalmaztunk okos embereket, hogy õk mondták meg nekünk, mi a feladat.” (Davenport – Prusak, 2001. 64. oldal)
Ez nem ment Toméknak. Csupa (többségben) Fõnixet alkalmaztak :-), aztán csodálkoztak mikor beégtek.
Vagy te nem érted... én elvekrõl beszélek... nem dolgozom morálisan halott egyéneknek, ezért nem lehetek az alkalmazottjuk. Te viszont nem foglalkozol azzal, hogy kivel ülsz egy asztalhoz...
"Mióta is ingyenes a swine?"
Nagyon buta érv, ugyanis torrenten az rfb is fenn volt és ilyetén módon ingyenes volt az is.
"Nem nyert ... a Stormba már mint vérprofi mentem 😄"
Elõtte sehol nem voltál... vérprofi játékfejlesztõ nem vesz részt csõdben, tudja, látja, hogy a silány rtsklónok vége mi lesz. Csõdös gámákkal nem rontja önmaga hitelét.
"Eszerint te meg most nem vagy sehol."
És ?
"Csótányozol? Sügérezel? Te??? Loál..."
Okkal. Azzal, hogy "beteg rögeszméidrõl" írsz, magadról állítasz ki bizonyítványt. Ugyanis amit én pedzegetek a blogon, azt fõiskolán, egyetemen is tanítják gazdaságtan tantárgy keretein belül. Ha nem korlátolt négyelemis lennél, akkor vágnád oda-vissza a témát, sõt vitatkozni is képes lennél vele.Olvass, tanul, me megbux.
Te ismered az én elveimet? Melyik is került itt feladásra?
Igazad van, ha lenne, akkor került volna feladásra.
Mit? Egy blogot, ahol égetem magam azzal, hogy szart dobálok a volt munkahelyemre, ahonnan kirúgtak? Egyébként meg a ***** *** ******** ****** * ******* ************** **** akar veled egy kasztba tartozni...
A négyelemisek valóban, csak annyit értenek meg abból a blogból, de aki továbbtanult, az képes felfogni, hogy már jóideje nem a csõdhalmazról szól a blog, hanem a játékfejlesztésrõl. Ti legfeljebb csak negatív példának (hogyan lehet elrontani valamit) voltatok megemlítve. Lásd be, ilyen szempontból jobb esettanulmány vagytok, mint a Philos labs, vagy a DR.
Jaj, ez fájt. Legalább annyira, amikor azt írtad, hogy "Mindenki adott hozzá valamit, s ezért ne állítsd azt hogy te alkottad meg a SWINE-t vagy a Panzerst." Már ez a mondat is orvosért kiállt. Hogy ezt mibõl hoztad ki... ?! Bolgot meg egyébként sem írtam, írok. Érthetetlen számomra, hogy miért nem vettek fel téged azonnal a "storm"ba...
>Nem nyert ... a Stormba már mint vérprofi mentem 😄
Az a felveteli a szerveszobaban ahol verprofiva valtal... meg ma is emlekszem ra 😄 😄 😄
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
És nem érti, és nem érti...
>A legszûkebb órában is többen vannak a Swine gamespy szobájában.
Mióta is ingyenes a swine?
>Ugyanis eszerint neked a "Stormregion" KFT volt az ugródeszka,
Nem nyert ... a Stormba már mint vérprofi mentem 😄
Eszerint te meg most nem vagy sehol.
>Látod, mondom én hogy sügér vagy felfogni az egészet...
Csótányozol? Sügérezel? Te??? Loál...
>Nekem is, én mégsem adtam fel értük az elveimet.
Te ismered az én elveimet? Melyik is került itt feladásra?
>Tudod mit ? Ha utánam csinálod, akkor elfogadom,
>elismerem, hogy egy kasztba tartozunk. Addig viszont...
Mit? Egy blogot, ahol égetem magam azzal, hogy szart dobálok a volt munkahelyemre, ahonnan kirúgtak? Egyébként meg a ***** *** ******** ****** * ******* ************** **** akar veled egy kasztba tartozni...
A bolg-godból kiderül hogy nem fejlesztetted a SWINE-t sem a Panzers onet. Pepecseltél az alapoknál de semmi több Már évek óta írkálod a baromságaidat és emeled az agyaglábú szobraidat hogy mekkora játékfelesztõ vagy de még élõ embert nem láttam aki ezt alátámasztotta volna.A szobrok meg csak dõlnek..dõlnek.. Nem tom miért de mindenki csak negatívan vagy röhögve beszél rólad. Mondjuk a fórumbeli hozzászólásaid alapján ez érthetõ is. Engem igazán nem zavar hogy mindenkit lehülyézel igénytelenezel aki más véleményen van mint te. Csak röhögyni tudok rajtad. Egy beteges kicsinyes szardobálló vagy.
Van egy fixaideád és azt innem onnan a neked tetszõ vélemények alapján alátámasztod. Ennyi és nem több. Lassan eljár feletted az idõ mert már nincs új stormos játék, a cégnek annyi. De a te nevedet szerintem elõbb elfeledték a játékiparban dolgozók mint a fent említett céget vagy játékat...
ui: Csak hogy örüljön a májad. A fent említett CW video valóban egy rakás szar. (történetileg és technikailag is) De csak hogy tudd a játékban van jópár nagyon jó videó is ami az eseményeket meséli el pl: mikor Berija és Hruscsov Sztálin kegyeiért versenyez. Vagy mikor a Sztálin által az USA-ból kimenekített Dillinger mesél az életéröl. De ezeket úgysem fogod látni mint ahogy az RfB-RftB videóit sem láttad mivel a fent említett játékokat sem próbáltad ki soha. Ennek ellenére a te véleményed a mérvadó minden játékos számára mert te értesz hozzá nincs szükséged játszani velük mert ha te azt mondod vamire hogy szar, az bizony szar.
Na várom válaszod. Mert tudom hogy nem bírod ki. Tedd fel a lemezed és had szóljon!! !<#buck>#buck> (hátha van itt egy újszülött aki nem hallotta még)
A gamespoton a konkurencia demoját 133870-en töltötték le, a cpcw demoját pedig 2022-en töltötték le. Még mindig nem érted ?
Magyarul, attól hogy te igénytelen vagy, még nem mindenki az. Ha tehénguanóból gyúrnának neked tankot, te azzal is eljátszanál, de a többségnek az büdös. Már nem tudom, hogyan fogalmazzam meg a dolgot, hogy megértsd.
Egyébként meg csak azé jöttem vissza a topicba, hogy megelõzzem Hecker máglyán történõ elégetését, mert számotokra eretnek (szerintem meg igaz!) gondolatot fogalmazott meg és hajlamosak vagytok izomból nekimenni (mert cáfolni nem tudjátok, nem is lehet) annak, aki nem a ti véleményetekkel ért egyet.
Az elsõ video ez volt. Ami szerintem nagy szégyen 2009-ben, ciki, gáz, vagy ahogy tetszik. A másik video meg ez volt, 2001-bõl. Jagd, ezután a cpcw video után nincs semmi alapod kritizálni a simseseket, hogy igénytelenek.
Mindössze csak arra szerettem volna felhívni a figyelmed, hogy az "agyad" nem kap elég oxigént, vagy zárlatos; ugyanis senki nem sírta vissza a SWINE-t, nem sérelmeztem, hogy elvették volna tõlem az álmaimat, nem váltak el az útjaink akkor sem (olvasd vissza a topicot), van új kezdeményezés (még ha olvastad is, de az írottakat fel nem fogtad), estébé. Tisztára
Balogh Artúr vagy, az ésszerû gondolkodás, az információ racionális, logikus feldolgozása neki se megy.
Ez viszont 2008-2009-ben nagy szégyen:
Itt azért még humoros volt, 2001-ben (!):
Jó kis csata ez a Berlini. Az elején azt hittem majt szaggatni fog mint állat de szépen megy, csak a nagyon ritkán lassul be egy picit. Elégedett vagyok a gépigénnyel így a végefelé. Ha a fizikát nem nézem nincs vele nagy baj. (multiban nem próbáltam) Ha azt a hülye demót nem adják ki mindenki jobban járt volna. Nem kedvetlenített volna el annyi embert az a sok hiba ami benne volt.
Bocs, de hol látod azt, hogy a SWINE után sírok ?
Nem tudom, de valami nálad nagyon hogy is mondjam... írtad, hogy olvastad a sztorit és majd reagálsz rá, ezek szerint mégsem olvastad. Mer akkor nem állítanál ennyi badarságot... pl szó van benne új csapatról, új gámáról is, stb. Néha olyan érzésem van, amikor "storm"ossal, vagy "népes" rajongótáborával vitázom, mint amikor Kolompár Renátóval kell vitatkozni a szorzótáblán. (Nem, dehogy, én nem vitatkozom, vagyis nem én kezdeményezem, én csak leírom, hogy a 2x2 az négy, Renátó köt bele. :-D) A cpcw egy gyatra klón, ebbõl indult ki az egész vita:
Anno a SWINE baromi jó volt, utána már a többi stormos játék annak a másolata.
Jagd, tegnap esõ után is láttam az égen rózsaszín felhõket dögivel, a fák mégsem kaptak rózsaszín árnyalatot...
Szerintem ha valaki megálmodja hogy õ játékot fejleszt és hobbi szinten bár sokmindent beleõl attol még nem játékfejlesztõ.
Szerintem meg attól, hogy valaki látott kívülrõl egy klónmûhelyt ahol droidokkal hegesztették az újabb klónokat ("Stormregion" KFT), attól még nem kompetens megítélni, hogy ki játékfejlesztõ és ki nem. Többen játszottak a 90es évek elején írt Kísértet Kastélyommal, mint ahányan felmennek cpcw gamespy szobájába.
A többi részre nem látom értelmét reagálni, mert valahogy, hát nem tudom. Ha el is olvastad a sztorit, az már biztos, hogy nem vetted az adást.
És megakadályozott....