Codename: Panzers - Cold War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Sokan számítottak rá, köztük az elsõ 2 hónapban én is amikor megláttam a honlapjukat, hogy õk a storm fõnixmadarai, de hamar rájöttem hogy nem.Viszont nagyon kár a motorért.Mondhat akárki akármi, szép volt még mai szemmel is,és üti az EA biszbasz-mozgató Engine-ét amit a strarégiai játékaiban használ.
Csak az alapjátékom eredeti.
Viszont sok jó pálya és mod van a sorozathoz, amiatt életben maradhat eme szegényes kiegészítõ (ToV) is.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
CW-vel az Atari nem foglalkozik, Timber pedig már régen megmondta, hogy az Inno nem fog foglalkozni vele...
Nem bántam meg, hogy megvettem, remélem télre lemegy az ára, és érdemes lesz megvenned. A multit ki kéne próbálni.
Fifus: Mi ujság a javítással? Szerintem már szétszéledtek a "fejlesztõk"
a javító nem javítja üresen, de senkit nem tudok beleültetni.
Az egyik pályán az IL-10-es tankot kell megjavítani, de a hagyományos módszerekkel sehogy nem megy. Gondolom többen már végigtolták, kérem ha tudják írják le mi a módszer. kösz
U.I.: Nijmegen (9) titkos küldije továbbra sincs meg.
Tegnap egy istenien szaggató multiban volt részem egy spanish-sal. A vége felé hagytam hogy jöjjön, annyira szar volt. Mivel nyert kijelentette, hogy milyen jó volt...
Tudsz valamit az inno nevû bûnszövetkezetröl?
Gondolom, hogy ilyen agyafúrt megoldás lesz, mint STP át nem engedése, összes konténer felszedése, vagy a városban valami kavarás. Már az opcionális is komoly: 1500 különbséggel legyõzni a kínaiakat a 3000-bõl. Olyan tempó van, hogy nem érek rá körbenézni. Mindegy ám, még csak hármat játszottam rajta.
Ilyen jól ismered az innosokkat? Tán még a jelenléti ívük is megvan?<#buck>#buck> Mázlista vagy ha veled szóbaálnak. Mondjuk én nem kerestem õket de a multkor azt montadd te megtetted de letolytak.
Egyébként tegnap óta nem tudok multira fellépni, a Netes játék gomb után kidob a windowsba. A gamespy lehet a gond? Nálam hálózati hardverek nem változtak.
Jeff Spender @ 3130: " Bolgot meg egyébként sem írtam, írok. "
Jeff Spender @ 3131: " Ugyanis amit én pedzegetek a blogon... "
😄
SLFPWND!
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"
A diszlexiásoknak problémát okozhat a betûk, szavak, és számok felismerése, leírása, a leírt betûket felcserélhetik, vagy ellenkezõ irányban olvashatják.
Mindennel amit eddig írtam lényegében csak arra kívántam rávilágítani, hogy félember vagy (JTF FX), a teljesítményed alapján, vagy negyed. És ebbõl a szempontból vicces, hogy pont te próbálod kikezdeni a személyem. Ha pedig mást is nézek... Mögöttem siker van, , mögötted meg csõd. Mikor olvasom nekem címzett soraid, szóval számomra olyan, mint amikor a sz@r azt mondja, hogy büdös van.
Fifus, Jagd, nektek meg további jó játékot, az offokért én kérek elnézést, ezt az ... izét meg itthagyom nektek, nem tudok vele mit csinálni, akárhogy kerestem, agysejteket nyomokban sem tartalmaz...
Viszlát, és kösz a halakat!
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Kezdve a 3126-os hszólásoddal, ahol nem tudtál szembenézni azzal a ténnyel, hogy "Ugyanis eszerint neked a "Stormregion" KFT volt az ugródeszka" és elpoénkodtad. Azt is írhattad volna, hogy a születésed volt az ugródeszka... jellemhiba. Súlyos jellemhiba.
Az amúgy nem elírt betû volt, hanem egy félresikerült gyépés mondat ("P2 editorait meg végig fejlesztették."). Úgy kellett volna megfogalmaznod, hogy a P2 editorait a fejlesztés végéig fejlesztették, vagy hogy a P2 editorait nulláról újraírták, tehát egy új fejlesztés volt, vagy nem is tudom mit akartál ezzel mondani. Talán az utóbbi. Az biztos, hogy piszkosul nem vagy képben a "fejlesztésetek"kel kapcsolatban (sem), mert kollegád, aki nap mint nap munkájából kifolyólag találkozott a programozókkal mást állított - más forrásokkal egybehangzóan -, mint te "vérprofi". Kopipaszte.
A diszlexia pedig nem fall, ugyanis a Balogh Artúr pakol össze olyan mondatokat, mint "vérprofi" személyed. Meg ismerek más diszlexiást is, aki épp ezért nem is levelez. Én meg mellényúltam egy szóval (flancos), oszt kritizált, miközben te sorozatosan írsz blõdségeket.
De ez már annyira szánalmas, engem egyre kevésbé szórakoztat... Egy szefóssal vitatkozni elírt betûkrõl, tisztítószerekrõl meg testnedvekrõl egy olyan helyen, ahol semmi keresnivalója az ilyesminek.
Na még egy utolsó hsz-edre (max 10 sorosra)reagálok (max 10 sorban)csak hogy ne érezd magad gyõztesnek a vitában, aztán én kiszálltam.
u.i.: a Hypo tökéletes, a szemhéjad alá kell priccolni, aztán mire az leér a cipõdig - hidd el nekem - már k****ra nem fog érdekelni, hogy mi van a talpán.
Még mindig a cipõmön talpán lifegsz, szerinted a hypos víz lehoz ?
Többes számban írtad az editorokat, idézem:
"P2 editorait meg végig fejlesztették."
végig fejlesztették - szerintem csak egy diszlexiás fogalmaz így. És te legfeljebb az effekt editort használtad, de még ott sem tudhatod, hogy mennyit másoltak át más megírt kódokból.
Az Eutanázia Osztályról rajtad kívül másokat is vittek a "storm"ba ? Volt valami állami támogatás ha csökkent értelmi képességû kreténeket alkalmaznak ?
Hogy mennyire nincs agyad, az is bizonyítja, hogy volt egy támadási felület, de te kihagytad. A reflux miatt ugyanis a gyomortartalom jön vissza, nem a bél. <#nevetes1>#nevetes1> A családban sok az egészségügyis, nekem nem volt refluxom, hálIstennek, örülök is neki, mert kisgyerek korom óta félek a hányástól. Akkor elkaptam valami flancos vírust és mindig azon agóztam, hogy megfulladok rókázás közben.