3714
-
lefevre #3314 Üdv!
Végre sikerült megvenni a játékot. Viszont az oktatópályák után elnézésemet kéri de hiba merült fel az .exe-vel. Mára sikerült átrágni magam az egész fórumon, hátha vki találkozott ilyen problémával, de semmi találat. Egy-két ötletet megpróbáltam alkalmazni, de semmi sem vált be. Így most itt ülök egy új játékkal, amit iszonyatosan vártam és erre sehol semmi. Ötletem sincs mi volna a megoldás. -
attila46 #3313 nos nem sokkal lettem okosabb,nem találok megoldást! -
Fifus #3312 Itt nézz körül, másnak is gond ez. -
attila46 #3311 Srácok A windows 7 valami kompabilitási gond miatt blokol valamit és nem fut a game!!Kiirja,hogy blokolva.......Valaki legyen szives ha tud megoldást jelezze...
köszi -
Fifus #3310 33. a Cold War -
Jagdflieger #3309 Melyik a 33. ? A CoH vagy a Cold War? -
Fifus #3308 Azért azzal a spanyol sráccal a Beachhead koop pálya nem volt rossz, sőt, csak a replay nem maradt meg, mert ugye azzal is baj van. -
Fifus #3307 Tegnap volt fenn kilenckor valaki, de biztos megijedt tőlem és kilépett.
Amúgy 33.-ik az 50.heti eladási listán, azt tudnám, hogy összesítik ezeket. A Tales of Valor meg listán sincs. Így, hogy olcsóbb lett, azért viszegetik. -
Jagdflieger #3306 Igen. Ez egy fos. Sőőt hígfos. De csak mert optimalizálatlan igénytelen szar. Ha nem lenne az akkor jó kis gáma lenne. De ha van egy kanál szar a csokitortában akkor az már nem csokitorta. Ebben viszont nem egy kanál hanem egy lapát van... -
Jagdflieger #3305 Hétvégén megpróbálom felrakni a CoH-javításokat. Azzal megaz a baj hogy fél tonna. Ha összejön megnézhetjük. -
#3304 Köszönöm Istenem hogy leszedtem megvétel előtt ezt a trágyahalmazt :) -
Fifus #3303 Legalábbis II. Vh-s rts-e. -
Fifus #3302 Üdv, Jagd! Már eszembe jutott, hogy netre vársz... Szegény CW...Már túl vagyok rajta, hogy senki se játsza, mivel nem is tudná...Emlékszem májusban a négyes multi-diavetítésre...
Jó egy hónapja Coh-holok, napi egy replay, napi egy 1vs1 ranked match. 42 játékból 21 győzelem. Level 4-es usa és wehrmacht vagyok, level 3-as brit és panzer elite. Nagyon elkapott a gépszíj, most per pillanat nagyon el vagyok vele. Töltöttem fel replay-t is Armis Fetus néven.
Nem arról van szó, hogy tökéletes a játék, sok probléma merül fel folyamatosan a profik részéről, a Tales of Valor egy pénzlehúzás, de ezek ellenére is az évtized rts-e. -
Jagdflieger #3301 Szia FIFUS!
Szolgáltatót váltottam meg XP-t is és ezért nem vagyok elérhető. Még nem tudtam sem MSN-t se Email beállítani. De dolgozok rajta. :-)
Felraktam ezt a fos ColdWart. Remélem senki sem veszi meg. Nem ajánlom senkinek. Néztelek multin de nem voltál fent. Mondom Skirmishezek. Erre 4szer visszabaszott az XP-be. Nem adtam fel mondom hadjárat.Simán kifagyott a PC-m. Szóval szopjon le valami buzi hollandot aki dolgozott rajta és a lelkiismerete szerint jó játékot hozott létre. Meg az is aki tudja hogy szart de kiadatta.Bár asszem ezt már írtam. De mikor szívok vele mindig kijön belőlem.
ui: Az atarisok is szopják le az innosokat és fordítva. -
Multipumukli #3300 Az esték nekem is jók -
Fifus #3299 Nekem az esték zöme jó, hétvégén főleg. Kb 2100. -
Multipumukli #3298 Csak mond, hogy mikor -
Multipumukli #3297 Egy kicsit elkéstem a válasszal, de mennék -
Fifus #3296 nem jössz multizni egyet valamikor? csak a poén kedvéért
-
Multipumukli #3295 ismét köszönöm! -
Fifus #3294 Kupolás épület a parton---> kiérsz a szembe part kupolás épületébe. -
Multipumukli #3293 Azt még megkérdezhetem, hogy a Céhmester hadműveletbe hogyan kell átmenni arra a részre ahol a szovjet főhadiszállás van? -
Multipumukli #3292 Rájöttem csak azért indultam két egységgel mert a tankokra rá volt szerelve minden. Ezért nem volt presztizs. -
Fifus #3291 Két egységgel indulsz? Ultrán játszol? Este ránézek. Amúgy, ha jól emlékszem az indulástól nem messze van egy barakk, a világítótorony felé, ott kérhetsz segítséget. -
Multipumukli #3290 Csak azért mert mire azzal a két egységgel elfoglalnám a világítótornyot 3x lelövik őket. -
Fifus #3289 Nincs ott kevés, esetleg indulásra, később foglalhatsz barakkot, a világítótoronynál, és a helipadnál páncélos erősítést hívhatsz. -
Multipumukli #3288 Még azt meg tudná nekem valaki írni, hogy a lecsukódik már a szem hadműveletet, hogy lehet megcsinálni mert olyan kevés egységgel egyszerűen lehetetlen. -
Fifus #3287 ráadásul tempózni kell, mert méri az időt, és hamar lenulázzák a gátat, titkos küldi a tengeren járőröző hajó lebombázása. -
Multipumukli #3286 köszönöm -
Fifus #3285 Utászokkal, PSZH-val, sajnos oda kell menni... -
Multipumukli #3284 Valaki tudna nekem segíteni, hogy abban a küldetésben amikor Hollandiában kell megjavítani a gátakat, hogy lehet javítani azokat? -
Jagdflieger #3283 Nem baj. Majd máskor -
Fifus #3282 Bocs Jagd, hogy nem szóltam,de tegnap este már nem bírtam fennmaradni, elaludtam a gyerkőcökkel. -
Fifus #3281 A visszajátszás első öt perce nézhető, aztán kapok egy Szünet feliratot, ami után nem replay van, hanem play. Szerencsére már nem érdekel... -
Fifus #3280
A nehéz fokozat játszható, tényleg a legélvezetesebb pálya. Más hajó hozta a zöldsapkás egységet, és a más a PSZH-t. Mikor deszanthívással átdobok a hídon egy unitot, épphogy ki nem nyiffan, de visszaér a híd másik oldalára a dokihoz, remek ötletek, folyamatos védekezés a szükségszerű támadással. -
#3279 ha jol emlekszem akkor ultran az volt az egyik sokat segito tenyezo ha elfoglaltad az egyik artit. De mar regen volt es azota masok is hozzanyultak szoval... -
Fifus #3278 Amúgy ha Te kezdted, tudhatod, hogy mi a rafinéria a túlpart elején. Rendben van, hogy ultra, de extrém a túlerő. -
Fifus #3277 Bocs, az RftB-ről van szó. Ennek még működik a multija... -
Fifus #3276 Finom, gondoltam, hogy titok marad. Ha lenne Editor, átírnánk.
Jagddal rátaláltunk a RISK, és RUSH pályákra, eddig nem választottunk kettőnél több játékost, soha nem is láttuk, hogy mik vannak. Nagyon fine küldik vannak szép mapokon. Tegnap a Hill 192 kifejezetten jó volt kooperatívban, pedig Jagd győzelméhez nem sokat tettem hozzá...
Bakker, ez egy több, mint három éves játék, és nyújt még újat! -
#3275 Elvileg az volt a szabaly az ultrara, hogy a palya keszitoje (Hamburg eseten en kezdtem aztan nem tudom ki babusgatta) es legalabb egy teszter vigye vegig akkor van elfogadva. De ami az Innoban tortent az az Innoban is marad :) Szoval nem tudom, hogy meg lehet-e csinalni.