199
AVG
-
#79 kérdés:
a nod rezident shildje műxik?
mer avgbe teccett hogyha beléptem egy mappába, vagy leszedtem egy fájlt akkor egyből yött a popup ha gyanús volt a fájl. nodnál is van ijen?:O műxik yól?:o -
#78 nod. hm. nekemis volt. de nagyon zabálta a gépet :| -
#77 jó neked :) nekme az AVG nem vált be :) NOD32 forever! már kb 5-6 éve ezt használok, és már nagyon a szívemhez nőtt :) ha lenne jobb írtó (kátlem), akkor is ezt használnám :) -
#76 gondolom home edtition. na leszedtme aztán majd rakom valamikor (y) -
#75 ahan. végre :P cska mindenki sziggya..
nos. antispyware-t miért a virusirtó oldja meg.. szerintem avg még cska most tette bele a free-be szovla nem ojan kiforrott még. énis ad-aware-t használok.
nos nkm még mindig avg7.5-m van és eddig minden virust megtalált. azzal a problémával énis találkoztma már hogy krekkeket meg ijesmiket haluzott hogy virus de ha megnéztem ottvolt hogy trojan horse generic. :| énmeg nem szeretme az ojat szóval az összes ijen töröltem mindig.
nade azt az avastot megfogom nézni már :P htx. -
#74 indok: anti-spyware-e rohadtul nem j, mert utána lefuttattam egy ad-aware-t és egy spybotot és kb 60 ilyen szar tracking cokkie-t találtam, míg az avg csak 11-et
vakriasztás: olyanokat jelöl be vírunak, mint pl: gta_sa.exe (mellesleg ez a crackje, de egyetlen más vírusírtó nem jelölte be)
szar heurisztika: két szép vírus fölött csak úgy átsiklott.
szal erre mit lehet mondani?
ha valaki ingyenesek közül akar vírusírtót az válassza az avast!-ot; egész jó védelem (de egy kicsit sok memória kell neki); de aki a legjobb vírusírtót aarja annak NOD32. ja és mellesleg a nodot be kell konfigolni , hogy mindent észrevegyen. az avg-t viszont nem lehet, szal enyi lenne az ndok -
#73 mié szar az avg8 free?
de normális indokakat.. :| htx. -
#72 nekem nem fogta a gépet, csak arre lennék kíváncis, hogy ezt hogyan lehetne kikapcsolni. most avast! va na gépemen, szerintem nagyon jó antivir. csak összehasonlítás képpen próbált ki az avg-t, de így az avast! győzött -
#71 Igen Symantec+Norton nagyon szar volt évekig. Csak a hírnevéből élt.
Mostanában gondolom rájöttek hogy változtatni kell.
AVG8-ast nem tudom. Mikor kijött egyből feltettem, de durván fogta a gépet. Ez annyira elég volt hogy egyből leszedtem és nem is nagyon merültem bele a részleteibe. ( Tisztára régi Norton érzésein voltak. ) A 7-es free is elég jó, csak a megfelelő automatikus frissítés hiánya miatt nem használtam sokáig. -
#70 nekem symantecem kb 7 éve volt, azóta elhiszem, hogy történet valamicske változás :D
azt megtudja nekem mondani valaki, hogy az AVG 8 FREE EDITIONbe, amikor a helyimenüből ellenőrízni akarok egy fájlt, akkor ne a shell extensiont hozza be (ez ahogy néztem leellenőrzi az egész windows mappát+registryt), hanem tényleg azt a fájlt ellenőrizze le, amit kijelölök. az AVG 7.5 free-be nem volt ezzel semi gond, de ebben van. -
#69 Mondtam TAPASZTALATBÓL írom. Ha nem így lenne nem írtam volna. És mégegyszer: Tisztában vagyok a régi és új Symantek termékek közötti minőségbeli különbségekkel. Ha nem akarsz ne higgy, nekem teljesen mindegy.
( Nekem meg egyszer volt bárányhimlőm... ) -
#68 ht mondju ka NOD-ot nem nagyon veri semmi sztem :P meg a symantec a za norton gyártója nem? nekem egyszer volt symantec termékem, de egyből uninstall :P -
#67 Komplettnek Symantec Endpoint Protection-t javaslom.
Tudom néhányan most megköveznek, de ezt tapasztalatból írom. AVG-t és ESS-t is veri.
Egészen barátságos gépigény, könnyen kezelhető, nincsenek crack problémák. Gyors reagálás az új vírusokra és spyware-ekre.
Egyetlen hátrányát tapasztaltam eddig: Használatakor a rendszer érezhetően lassabban áll fel. ( De utána már nincs gond vele. )Illetve hogy nincs belőle magyar nyelvű változat.
-
#66 avg kaki :) avast sokkal jobb -
#65 megjelent az avg 8 free edition! ebben már van antispyware védelem is, amit a 7.5-ből hiányoltam, de előtte kipróbálom az avastot :) -
Kenworth W900L #64 Hát nem tom. :D
Nekem annó az avg free volt fent az jóvolt,csak egy idő után megmarhult.
Te mit használsz??
jólenne komplett mert nincsen semmim.van mondjuk adaware de az nem kimondottan erre van :D -
#63 Attól függ hogy komplett védelmet akarsz ( security ) vagy csak sima antivírust. -
Kenworth W900L #62 Az jó mert akkor nekem is az lesz! :DD
Naon furán csinálja a dolgokat! :((
Mit tudnál ajánlani?? -
#61 Nekem is fogta. Így hát szép és jó volt, de : Uninstall lett a vége. -
Kenworth W900L #60 Hali hóó minden fórumozónak!
Segítsetek légyszi.Feltettem az avg 8-at és annyira fogja a rendszert hogy ihaj!Van valami megoldás,hogy működjön rendesen de ne fogja a rendszert?? -
kollektor #59 Megújultak az AVG szoftverek -
#58 vanmá 8.0?:D oltás :D -
#57 Délelőtt már kipróbáltam, nálam nagyon ette a gépet.
Régi Nortonos érzéseim támadtak - így hát : Del. -
kollektor #56 most tettem fel ,majd meglátjuk : AVG -
#55 Halihó!
Kéne egy kis segítség. A szokásos update-et akartam megcsinálni a free AVG-men amikor is ezt a hibaüzenetet küldi.
Van valakinek ötlete mit csináljak? -
#54 AVG free aza jo sztem nekem bejön... cak ajánlani tom -
#53 #51 még mindig :C -
#52 #51 -
#51 hey,
néztem nincs más avg topik. :| szóval van egy kérdésem.. avg freet használok már jóideje, de ugy kb 2-3 hete eltünt egy fícsöröm. :C nem tudom miarákvan vele de kell vissza..
szóval.. ha beléptem egy mappába, és volt a mappába vírusos fájl akkor feljött a pop-up ablak hogy micsinálok vle.. ignore, heal, karantén.
a resident shield bevan kapcsolva mostis.. a konfigokon semmitsem változtattam de ez a pop-up ablak 3 heten me yön fel. az avg fogja magéát és letiltja a fájlhoz a hozzférést, tehát ha ráakarnék nyomni a virusos exe-re akkor kiirja hogy hozzáférés megtagadva vagy vmi ijesmit.
szóval mért tűnt el a pop-up ablakom? van valami opció ahol ezt bekell kapcsolni és véletlen elállítódott vagy mi?:o
előreis köszi.-
[ szerkesztve: ] a progit azóta újraraktam.. most.. az előbb. és rohattul nem yó azután se. :C -
#50 NOD32 Az a fasza igy irtja a virust: -
#49 nekem is jöhet!
[email protected] -
#48 Helló!
Ha valaki AVG Pro-t használ elküldhetné nekam az avg7hu.lng fájlt.
Az ingyenesre szeretném rávarázsolni. ( [email protected] )
ElöreisTHX. -
Apocalipto #47 lol -
#46 Én is utálom de most nekem is ez van fenn. -
Apocalipto #45 Személyszerint én ki nem állhatom a nod32-t mégis az van fennt a gépen -
Apocalipto #44 Kinek mi teccik... -
#43 sztem is jobb az avast! annyi okból hogy nálam az avg semmit sem talált.
:D -
#42 hát ne naponta rakd újra fel hanem 30-naponta. azért 30 napos próbaverz. -
#41 70FREE-TX-L7Z2U-IB-P1-C01-S1ALF-9XF-5F76
Tess. Hanem jó akkor írj és adok másikat. :D -
#40 Tudtok nekem adni egy AVG Free 7.5 licence kulcsot?