20
-
#20 Tényleg milyen hülye vagyok Milla Jovovich játszik benne nem Uma Thurman de akkor is gyenge a film és akkor a Kaptárt hoznám fel viszonyitási alapnak igaz nem egy műfaj de ahoz képest ez.... -
TH448 #19 laceehu: köszönöm szépen, naon rendes vagy. 79 egy jó "évjárat" :D:D:D
Sztem az utolsó kommerszszerűre csinált jó film a Csodálatos Júlia volt. Kár, hogy csak (kis) részben magyar. -
#18 Pl a Volt egyszer egy vadnyugat közönségfilm volt, mégis a mai napig fogyasztható, klasszikus, de egy mai filmre ki fog emlékezni 1 hónap mulva akár, egyszerüen nincs benne semmi olyan ami miatt érdemes lenne. -
#17 Nem is az baj hogy amerikai kommersz, mert pl. azelőtt az amerikai közönségfilmek is igényesebbek voltak, elsősorban azért mert voltak olyan szinészek, akik a játékukkal egy gyengébb dolgot is értékessé tudtak tenni. Hanem az amerikai kommersz is annyira kilugozódott, hogy lassan önmaga karikaturájába fordul. Ma márott tartunk hogyegy Bruce Willis szintü utánpótlást se tud kinevelni, pedig az illető hol van egy H. Bogart hoz vagy egy Clint Eastwoodhoz képest szinészi eszközök, karakteresség terén. -
winnie #16 a művész vs közönségfilm valóban hülyeség. én csak a kommersz filmekre gondoltam. (a másik a nem kommersz.) a sin city az persze kommersz, de ha csak az itteni kritikákat nézem, volt egy csomó nem kommersz: thank you for smoking, romance and cigarettes, lonesome jim, egyetleneim, napola, tigris a hóban. az más kérdés, hogy mindenki az amerikai kommerszet nézi és az amerikai kommerszet ócsárolja, mintha az annyira meglepő lenne, hogy... kommersz. -
winnie #15 Az ultraviolát láttátok? Ritka szar pfff a kill bill után ezzel csak leszerepelt Ms. Thurman
szegény. azért, mert nem játszott benne? lehet, hogy fel sem kérték. ilyen alkapon a világok harcában is leszerepelt. -
#14 Vagy Pl a Sin City t rétegfilmnek tartják, és valóban nem az a kifejezetten populáris kategória, mégha én is inkább oda sorolnám, de nem tul válogatós ismerőseim reakcióiból : "ez fekete fehér ? " " baromság" el kellett vetnem ezt a besorolást. -
#13 A közönségfilmek közül a nézhetőbbeket soroltam fel. Különben sem választanám szét élesen a müszész és közönségfilm kategóriát, mindegyik lehet értékes a maga módján. Lynch filmjeit pl nagyon szeretem, mégis valahol a közönségfilm és a maga irreális világával az elvontabb kategóriák határán egyensulyoz. -
#12 Az a baj hogy a mesék ma már nem a gyerekeknek készülnek,tele van olyan poénnal amit egy tini talán megért de egy kicsit fiatalabb már nem a fiam 6 éves a verdákat nem bírta végig nézni.Más.
A silent hill talán egy kicsit csalódtam nem tudom mit vártam de többet a vendetta az akció jelenetekkel fogott meg maga a mondanivalója nem rossz de egy kicsit lerágott csont ez a vírus a földön.
Az ultraviolát láttátok? Ritka szar pfff a kill bill után ezzel csak leszerepelt Ms. Thurman -
winnie #11 csupa value szemét tömeggiccs amugy, vagy álmüvészies ripacskodás.
az eméített filmekből azt szűröm le, hogy közönségefilmeket nézel és nem tetszik, hogy a közönségfilmek nem jönnek be neked. váltanod kéne a kevésbé kommersz irányba. hátha. -
winnie #10 a jágkorszak mitől nyári? -
#9 Silent Hill még elment, meg A Vendetta se volt rossz, de Utoljára a Sin City ami számomra értékelhető volt , csupa value szemét tömeggiccs amugy, vagy álmüvészies ripacskodás. -
#8 Ritka szar filmeket csinálnak mostanában, csupa hulladék. -
#7 Enyhén szólva hiányos és béna a cikk...
Jégkorszak 2?
A Rém Rom jobban sikerült??? Pff...
Na mindegy. -
SmallGreenET #6 Én a barnával is tudnék vigasztalódni... :D :D -
laceehu #5 Sophie Monk
Nézd meg itt:
http://imdb.com/name/nm0598241/ -
TH448 #4 Ki az a szőke a jobb felső képen?
Megvan, álmaim asszonya. :D:D:D:D