Counter Strike iráni módra

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt az iszlámista propaganda CS-t le lehet tölteni valahonnan???
,hogy csak MOL finomíthat MOon olajat? Más bese hozhat? vámmal sujtják? vagymi?

mol monopolium megszünt 1993

Elmondom mégegyszer lassabban, hogy megértsd:
Elkövettem azt a hibát, hogy válaszoltam a szadeszezésre. Hiba volt megvan annak is a topicja ott kell.
És vkinek kell olyan oksnak elnnie, hogy lezárj az offot és nemválaszol. Megtettem.

Tudod nemillik mást leköcsögözni, mert nemakarja szétoffolni a topicot. Meg másért sem. ha ezt nemtdod feldolgozni, sorry....

Dragonlords
Ez letölthetõ ^^?

Ez az 1.6-os CSÉ.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

Nekem soha se tetszett a CS!Én Cod2-s vok de ez a progi eléggé jól nézki!<#whatever>
Saskatlan
A HATALOM ÁTMENTÉS kifejezést ismered?
Ha olyan drága lesz már az olaj, hogy az Usa szarba kerül, áttérnek valami másra (pl.:biodízel...) és kész.

A tõkevisszaforgatás még ráadásul elég jól mûködik a MOL-nál, mûködtetnek olyan ágazatokat, amik gyakorlatilag még a szaldót sem érik el, és szinte csak azért nem szüntetik meg õket, mert ezzel lapátra tennének egy rakat embert (na meg persze vezetõsgi illetõleg magasabb beosztású arcokat is). Ilyen például a földgázkitermelés.

Ezt nem teljesen vágom. Az állam már b.sztatta a molt, matávot is elég rendesen, mégse borult a bili. MOLlal szemben is volt 250-es határ, amit tilos volt átlépnie, mert akkor az államnak kellett volna csökkentenie a jövedéki adót, ami magávan vonzott volna egy atom, vagy inkább APEH csapássat a MOL fejére. A matáv is elég sokáig kénytelen volt a 150ft/éjszaka konstrukciót fenntartani, mivel állam belóbált neki mikor meg akarta szüntetni.
Nyilván nem annyira csesztették hogy elhúzzanak innen, de azért egy olyan multi mint mol/matáv elég könnyen rávehetõ hogy a közteherviselésbõl méltóztasson kivenni a részét, és ne 100%-ban lopja külföldre amit kisajtolt a népbõl, csak mondjuk az 50%-ben.
...oda, hogy borul a bili, ha az állam basztatni kezdi a MOL-t.
A helyzet az, hogy a benzinár-emelkedés nem a MOL következetes geciségébõl ered.
A magyar autósok nem a MOL miatt szopnak, hanem a globális recesszió miatt. A MOl haszna maradt, amennyi maradt.

Nehogymá azt is beszabályozd hogy szidható-e a MOL vagy sem. Nézd meg a múlt évi profitját, amit nem Abu Hasszánon nyert, hanem a monopol pozícióját kihasználva (ugye benzin finomítás itthon csak a mol) rajtunk. A monopóliumok letörése meg ugyebár állami feladat volna, szóval eljutunk oda hogy...
A MOL ára nem a költségek, hanem az alapján van belõve, hogy az OMWnek ne érje meg Ausztriából hoznia a finomított benzint (ahogy a szállítás miatt pl nem éri meg Ausztriába kivinnie a MOL által finomított benzint). TESCOnál kicsit besült a MOL, mert a tesco a nagy mennyiség miatt annyira olcsón veszi németországból a finomított benzint, hogy szállítással együtt is a MOL ára alatt marad (MOLnak van egy nagyker ára, amitõl bár eltérhet egyedi szerzõdésekkel, de mondjuk 10%al nem adhatja olcsóbban a tesconak, mert akkor a többiek is követelõznének).
Ja persze, elmondod a hülyeségeidet, de a válaszokra nem reagálsz. Mi ez ha nem köcsögség?
e85 - bioethanol, magyarul pálesz, benzines autókba. biodiesel - biodiesel, gázolajas autókba.
Mindkettõ szakszó.
A mûvelt területek mennyisége pl Magyarországon évrõl évre csökken, szóval vannak tartalékok. Génsebészet, de ha attól fázunk jó a sima nemesítés is lehet megoldás jobb hozamú fajok elõállítására, nameg lehet szétnézni a jelenlegi növények között is. Pl az is probléma volt, hogy mibõl lehet annyi fát elõállítani ami kell tüzelõnek, aztán rájöttek hogy bizonyos füvek sokkal gyorsabban nõnek (1 év alatt 2-2.5m), a fûtõértékük meg ugyanott van. Hoppácska, megnõtt az adott terülem éves hozama hirtelen 5-10szeresére, egy sima fajtaválasztással (nyír helyett fû). Lehet megoldást találni a bioüzemanyag elõállításra is, csak keresni kell.
longdrink
hurrá

Sirály !!!

<#action> USA
<#violent> USA
noss
jópofa játék állami támogatással! :D

(a nemzetközi politikához semmi köze a játékoknak)

________ `_~_\" noss

én elhiszem..... de ebben az esetben megaztán végképp nemszidható a mol.

Mindkettõ. Meg azért, mert õ a magyarországi disztribútor.
Ha nem hiszed, járj utána: gugli a barátod.

nahát omv moltol veszi???? Mért mert mol annyira olcsó vagymert annyira jó?

és ha lehet ne köcsögözz, nem engem minõsítesz vele hanem magadat.

Már fonaknak se válaszoltam vkinek abba kell hagyni a szadeszezést, ferizést.....

Arra tuti van ittis topic, menj oda, beszélgess ott.

Biodisel szakszót hagyjuk már. Legyen e85 vagy vmi konkrét kérlek!

ésha a svédek szerint reális az a programjuk, hogy 15év múlva nem lesznek kõolajfüggõk, pedig se kõolajuk, fûteni meg ott k* sokat kell akkor azért lehet benne ráció....

Biodisel-el az a baj, hogy ha beülteted a hozzá szükséges növényekkel az összes számbajöhetõ termõterületet, akkor is minimális lesz a megtermelhetõ mennyiség a "hagyományos" olajszármazékokhoz képest. Persze ha egyszer baktériumok állítanák elõ, a génsebészet csodái, akkor lehetne redukálni a szükséges területeket ...

Most akkor hogyan is áll ez a vezérkérdés, mert arra nem adtál választ...
És most ezzel újat mondtál? Grat. Arab s.gget nyalni kb annyi elõnnyel jár, hogy nem robbantják a fejedre az irodaházat, juppie köcsögke.
Tájékoztatásul az OMV csak kisebb mennyiséget hoz be ausztriai finomítókból (a prémium minõségû benzint és dieselt, mittomén mi a neve a kútjaikon), a többit a MOLnál veszi, mint Magyarországon minden kút - Tesco (Németország, tartálykocsi, mégis olcsóbbb) meg pár kicsi cég.
Gondolom nem az egész EU veszi, mert az északi tengeri kõolajlelõhelyek nemigen ausztrál vagy bantu tulajdonban vannak.
Csak gázost nem, viszont benzinest ami benzin+gáz üzemûre van átalakítva igen. Ez azt jelenti, hogy indításkor benzin, utána ha van gáz akkor gáz, ha nincs akkor benzin (benzint kb 1-2x kell 1 évben tankolni bele). Nyomatékban, teljesítményben van mérhetõ visszaesés (kb 10%), fogyasztásban meg kb 1-2 liter plusz a benzineshez képest, amit elég rendesen kompenzál a kb 100Ft-al olcsóbb gáz ár. Az tény, hogy gyenge motorú (mittomén 1 literes régi swift) autóba nem éri meg rakni, sõt a motornak jó állapotban kell lennie ahhoz, hogy ilyen teljesítményt produkáljon. Viszont nekem úgy nagyjából tökmind1, hogy 140LE-n ketyeg-e a verdám vagy 120LE-n, viszont azért a havi pár 10eFt megtakarítás jól jön (meg a környezetet se szennyezem annyira:-)
Ez ugyan nem poltopik, de utánanézhetsz mit írt az orosz sajtó I. Szent Ferenc, a Köztársaság megmentõje látogatásáról Putyinnál. Kicsit le lett sajnálva szegény, illetve értetlenkedtek a szövegein. Hiába, a lakájokat az is megveti, akit kiszolgálnak... De jó élhetsz a tudatban, hogy minden bajnak OV/fidesz a gyökere, lelked rajta, de akkor inkább a drágabolgárúr mûsorába telefonálgassál (mszp rádió... oops klubrádiót akartam mondtani), ott szeretni fognak. :)
P.S: Már látom elõre a választ, szóval megelõlegezem, nem vagyok vityafan és narancsszínû pólós szurkoló sem... Mindössze az ország számára még mindig õk a kisebb rossz, 1998-2002, 2002-2006, össze lehet hasonlítani mikor mentek jobban a dolgok. Kedves "szakértõ" (alternatíva nélküli, külföldön tisztelt) kormányod gajra vágta az államháztartást, hogy újrázhasson a választásokon (és ezen nem változtatnak Bush, Blair, Putyin hátbaveregetései sem). Errõl ennyit, befejeztem, nem ide való!
jaj. sokkal kevesebbet tudna lenyúlni a biodizelbõl.
bejönnek ide az emberek és beírják a hülyeséget.

e85 mol ra keressél már rá googliban kérlek....

és tõle veszi az ellátonk a kõolajat? Mikor néztél te utoljára hiradót?

BCS CORPS
végre nem amacsi katonákkal kel halomra ölni másokat
hanem fordítva :D

http://www.bcsinfo.hu/forum

Megjegyzés.

Nem találhatsz ki csak úgy egy vadiúj megoldást, mert nem lesz, aki használja. Hiába találod ki a vízzel mûködõ autót, vagy ingyen kell adnod, vagy "kompatibilisnek" kell lennie a mostani motorokkal.

Luise
akkor ezek nyári autók lesznek. télre marad a jó öreg benzines! :)

Kapaszkodj meg! Herr Diesel nem hogy nem kísérletezett bio üzemanyaggal, hanem egyenesen földimogyoró olajjal üzemeltette motorjait... És igen, jól gondolod, hogy nagy számban elmennek vele a mai diesel motorok is, merthogy eredendõen _erre_ tervezték õket. Az új, részecskeszûrõs motoroknál azért lehet ám para erõsen! Arról nem is beszélve, hogy a növényi (bio) olajoknak nem elég alacsony a dermedéspontja. Ergo 10-15 fokban már simán 'belefáradnak' az adagolóba meg a porlsztócsúcsokba.

Bocs, elfelejtettem, hogy ez lehet megelõlegezett bizalom is a részedrõl...

Mikor láttál utoljára tv híradót vagy olvastál napilapot? Tudod te egyáltalán, hogy ki ennek az országnak a _vezére_ (így, csupa kisbetûvel)?

0Hanga
Mind gonoltok, hogy miért nem járnak biodizellel az emberek, mert Mo. és szerintem máshol is de nálünk fõleg nem érdeke az államnak, hogy biódizellel menjenek az autok mert abbol sokkal kevesebbet tudna lenyulni. És csak annyit hogy olajjal simán elmegy a dizelauto vagy akár munkagép is vagy bár melyik traktor ugy hogy nem károsodik a motor. S ezt nekem olyanok mondták akik mentek vele. Ja és egyébként már maga Diezel is kisérletezet a bio üzem anyaggal csak még az õ idejében nem voltak ilyen jok a finomítási modszerek.

tõlem nyalhatsz arab segget is csakhát azért még nemfogják nekünk olcsobban adni az olajat.

Arról nemis szólva nem tõlük vesszük, hanem kissebb részt usa/eu multitól nagyobb részt oroszoból akinek a Vezére ugye hivatalosan még tárgyalni se hajlandó "aki magyar a fideszre szavaz" Vezérünkel.
btw Nemérdekes, hogy nemcsak putyin hanem a mindenkori USA vezetés se hajlandó vele tárgyalni?
node hagyjuk a szadeszezést és a hasonlókat biztos van neki itt phn is topicja.

vehetsz OMV által vett és finomított benyát is pl szóval hagyd a mol ellnes propagandadumát....

akkor gondolom egész EUnak ezt a kénes szart adják, vagy elkülönül a csõvezetékben a 2õ?

Linkeld ezt az infót kérlek nekem vax Tudod hülyeségeket meg mindenki tud hassracsapva írni....

azért ez elég pesszimista....

nem mert ilyen fogyasztás növekedés mellett nemigaz, hogy 15év múlva elválik a kereslet a fogyasztástól, hanem mert $100 felett megéri már a bioüzemanyag. És már mosti szépen megy e85el rengeteg kocsi. e85 cars
3év alatt egyébként USA a 6.legnagyobb ethanol elõállítóból az elsõ lett és brazilia, kína, euban is nagyon dinamikus a növekedés az állami támogatásnak hála.

Szóval messze van még a világ összeomlása...

A világ elmúlt 5 évi energiaszükséglet-növekedésének extrapolálásával számított várható kõolajfogyasztás, valamint a jelenlegi fõbb kõolajmezõk hozamának csökkenése, és az új feltátrások egyre csökkenõ száma miatt a legtöbb racionálisan gondolkodó kutató mától 10-15 év közé teszi azt az idõpontot, amikor a kereslet tartósan meg fogja haladni a maximális kitermelõi kapacitást. Innentõl a kõolaj ára legjobb esetben is iszonyatosan fluktuálni fog, de valószínû, hogy tartósan a (infláció nélkül számított) 100-200 dollár közötti sávban lesz a hordónkénti ár. Ilyen ár mellett az amerikai külkereskedelmi mérleg (ami már most is siralmas), az amerikai dollár (amely jelenleg szinte kizárolagos fizetõeszköz olajügyletekben), végül pedig maga az amerikai gazdaság összeomlik. A világgazdaság növekedése megtorpan, vagy recesszióba csap át, tömeges munkanélküliség, tüntetések, utcai harcok, rendõrállamok megjelenése várható.

Isten óvja a világot!
PíszLávJuniti
csak a dinamikája .. kissé hiányos :)

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Olyan sekély ott a tenger? Hogy tudja eltorlaszolni egy elsüllyedt hajó?
HuAn82
"gázos kocsit vezettél már?"

Talán valami probléma van vele?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Berta kolléga ismét okosat irt:
"Vagyis mintha Irán ezzel is jelezni akarná, hogy a saját programját fordítja az Egyesült Államok és szövetségesei ellen."

Szerinte a CS az egyesült államok programja...
Gratulálunk. A link amúgy HELYESEN:

http://counter-strike.net

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Oldal 1 / 2Következő →