Counter Strike iráni módra
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mol monopolium megszünt 1993
Elkövettem azt a hibát, hogy válaszoltam a szadeszezésre. Hiba volt megvan annak is a topicja ott kell.
És vkinek kell olyan oksnak elnnie, hogy lezárj az offot és nemválaszol. Megtettem.
Tudod nemillik mást leköcsögözni, mert nemakarja szétoffolni a topicot. Meg másért sem. ha ezt nemtdod feldolgozni, sorry....
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Ha olyan drága lesz már az olaj, hogy az Usa szarba kerül, áttérnek valami másra (pl.:biodízel...) és kész.
Nyilván nem annyira csesztették hogy elhúzzanak innen, de azért egy olyan multi mint mol/matáv elég könnyen rávehetõ hogy a közteherviselésbõl méltóztasson kivenni a részét, és ne 100%-ban lopja külföldre amit kisajtolt a népbõl, csak mondjuk az 50%-ben.
A helyzet az, hogy a benzinár-emelkedés nem a MOL következetes geciségébõl ered.
A magyar autósok nem a MOL miatt szopnak, hanem a globális recesszió miatt. A MOl haszna maradt, amennyi maradt.
Mindkettõ szakszó.
<#action>#action> USA
<#violent>#violent> USA
(a nemzetközi politikához semmi köze a játékoknak)
________ `_~_\" noss
Ha nem hiszed, járj utána: gugli a barátod.
Arra tuti van ittis topic, menj oda, beszélgess ott.
ésha a svédek szerint reális az a programjuk, hogy 15év múlva nem lesznek kõolajfüggõk, pedig se kõolajuk, fûteni meg ott k* sokat kell akkor azért lehet benne ráció....
P.S: Már látom elõre a választ, szóval megelõlegezem, nem vagyok vityafan és narancsszínû pólós szurkoló sem... Mindössze az ország számára még mindig õk a kisebb rossz, 1998-2002, 2002-2006, össze lehet hasonlítani mikor mentek jobban a dolgok. Kedves "szakértõ" (alternatíva nélküli, külföldön tisztelt) kormányod gajra vágta az államháztartást, hogy újrázhasson a választásokon (és ezen nem változtatnak Bush, Blair, Putyin hátbaveregetései sem). Errõl ennyit, befejeztem, nem ide való!
bejönnek ide az emberek és beírják a hülyeséget.
e85 mol ra keressél már rá googliban kérlek....
hanem fordítva :D
http://www.bcsinfo.hu/forum
Nem találhatsz ki csak úgy egy vadiúj megoldást, mert nem lesz, aki használja. Hiába találod ki a vízzel mûködõ autót, vagy ingyen kell adnod, vagy "kompatibilisnek" kell lennie a mostani motorokkal.
Arról nemis szólva nem tõlük vesszük, hanem kissebb részt usa/eu multitól nagyobb részt oroszoból akinek a Vezére ugye hivatalosan még tárgyalni se hajlandó "aki magyar a fideszre szavaz" Vezérünkel.
btw Nemérdekes, hogy nemcsak putyin hanem a mindenkori USA vezetés se hajlandó vele tárgyalni?
node hagyjuk a szadeszezést és a hasonlókat biztos van neki itt phn is topicja.
nem mert ilyen fogyasztás növekedés mellett nemigaz, hogy 15év múlva elválik a kereslet a fogyasztástól, hanem mert $100 felett megéri már a bioüzemanyag. És már mosti szépen megy e85el rengeteg kocsi. e85 cars
3év alatt egyébként USA a 6.legnagyobb ethanol elõállítóból az elsõ lett és brazilia, kína, euban is nagyon dinamikus a növekedés az állami támogatásnak hála.
Szóval messze van még a világ összeomlása...
Isten óvja a világot!
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Talán valami probléma van vele?
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
"Vagyis mintha Irán ezzel is jelezni akarná, hogy a saját programját fordítja az Egyesült Államok és szövetségesei ellen."
Szerinte a CS az egyesült államok programja...
Gratulálunk. A link amúgy HELYESEN:
http://counter-strike.net
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.